Αρχική >> Κατηγορίες >> Αγάπη >> WishID: 14947
Your name
Change Wish Language:
 Επιθυμώ ότι η Β ***** Γ ***** C ******* ερωτεύτηκε μαζί μου, ότι με συγχώρεσε για όλα τα λάθη που έκανα ποτέ, γνωρίζω ότι είχαμε κάτι ξεχωριστό και επιθυμούσαμε ο δεσμός μας είχε καθοριστεί. Την αγαπώ και την ευχή να αισθάνεται με τον ίδιο τρόπο ή τουλάχιστον αρκετό για να με συγχωρήσει και να είναι φίλοι μαζί μου ξανά. Θα ήθελα να μου λυθεί και να δοκιμάσει ό, τι μπορεί για να μου μιλήσει, να μου τηλεφωνήσει και να με καλέσει. Δεν με πειράζει αν παίρνει εμμονή. Επιθυμώ απλώς να με συγχωρέσει και με αγάπησε όπως την αγαπώ.


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true
Ημερομηνία : Apr 09 2018  |  Ψήφοι : 39
Κατηγορία : Αγάπη
WishID : 14947  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Αγάπη
  Θέλω να έχω ένα γκέι φίλο που είναι όμορφος, καυτός, σέξι, έξυπνος και ποτέ δεν θα σπάσει μαζί μου και ποτέ δεν θα μου κλέψει και θα μου δώσει δώρα και θα έρθει όλη την ώρα και θα με φιλήσει καθημερινά στο σχολείο και θέλω να είναι λευκός με σέξι ζεστό abs
Apr 02 2018
Αγάπη
Votes
46
  Εύχομαι ο φίλος μου να σταματήσει να είναι πολυγαμία. Η πολυγαμία είναι όταν πιστεύετε ότι πρέπει να έχετε περισσότερες από μία σημαντικές άλλες με τη μία. Του εύχομαι να σταματήσει να είναι πολυγαμία και μόνο να με αγαπά. Θα με αγαπά περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, όσο χρονολογούμε. Ο φίλος μου θα γίνει πραγματικό αγόρι. Είναι ένα κορίτσι που μεταβαίνει σε έναν άντρα. Θα ήθελα επίσης να μην φοβόταν πια τίποτα για σεξ. Απλώς θέλω απλώς να τον αγαπά και μόνο εγώ.
Mar 30 2018
Αγάπη
Votes
21
  Επιθυμώ να έχω μια ευτυχισμένη ζωή μαζί με τον Σβετοζάρ, γεμάτη αγάπη, αφθονία, πλούτο. Θα ήμασταν εκεί ένας για τον άλλον - πάντα. Θα με αγαπούσε κι εγώ, με χαίρεσε, θα με γέλασε, θα με αγαπάς, θα μου έλαβε το ίδιο. Εύχομαι να είμαστε ευτυχισμένοι μαζί για πάντα και δεν θα υπάρχει δύναμη ικανή να μας χωρίσει. Η οικογένεια και οι φίλοι του θα μας δεχούσαν, την οικογένεια και τους φίλους μου. Θα είναι ο ηγέτης μου, ο εραστής μου, ο φίλος μου, ο σύζυγός μου. Θα με αγαπά, με σεβαστεί, αν και θα είμαι του. Ζούμε στην ευτυχία, τον πλούτο γεμάτο αγάπη. Έχουμε ένα σταθερό μεγάλο εισόδημα και είμαστε πλούσιοι.
Mar 30 2018
Αγάπη
Votes
200
  Επιθυμώ ότι κάθε φορά που θα πω ότι η Mina ξυπνάει η μικρή μου πράσινη κουβέρτα που κοιμάμαι κάθε βράδυ θα μετατραπεί σε κορίτσι ηλικίας 13 ετών, που μοιάζει ακριβώς με τον Chloe Franco, τον πρόσφατο πτυχιούχο της Ακαδημίας De La Salle στη Νέα Υόρκη ,. Όταν εμφανίζεται μπροστά μου, θα εμφανιστεί με πιστοποιητικό γέννησης λέγοντας ότι γεννήθηκε στο νοσοκομείο Jacobi στο Μπρονξ στις 24 Μαρτίου 2004, τα δικά της σύνολα ρούχων (τα διαμερίσματα πρέπει να περιλαμβάνονται) και θα ζήσουν με μια "γιαγιά στο 1410 Edison Avenue, και θα εγγραφεί στο Marymount High School στη Νέα Υόρκη για την τάξη του 2022, τα δίδακτρα που πληρώνονται για τα τέσσερα χρόνια, αλλά ως επίδομα θα είναι εκατομμυριούχος. Θα γνωρίσει όλα όσα γνωρίζω και θα μάθει στο σχολείο και θα είναι έτοιμος να εισέλθει στο γυμνάσιο το φθινόπωρο. Κάθε φορά που εμφανίζεται μπροστά μου, θα έχω αμέσως έξι πακέτα κοιλιακούς, σχισμένα βότανα και μύες, και το πέος μου θα είναι επιμηκυμένο και παχύ. Αλλά το σημαντικότερο είναι ότι εύχομαι να με αγαπάει με όλη της την καρδιά,
Mar 27 2018
Αγάπη
Votes
16
  Θα ήθελα να μεγαλώσουν τα στήθη μου, τα μαλλιά μου θα μεγαλώσουν περισσότερο, δεν θα έχουν πλέον εξανθήματα, τα νύχια μου θα μεγαλώσουν σε ολόκληρο το μήκος τους, τα μαλλιά που δεν θέλω θα εξαφανιστούν, θα γίνω πιο αδύνατος, θα πάρω το φίλο που θέλω, μπορώ να φορέσω αυτό που θέλω, δεν χρειάζεται να είναι αυτό που οι γονείς μου θέλουν να είμαι, μπορώ να έχω ένα τηλέφωνο και ότι μπορώ να έχω τις επιθυμίες.
Mar 25 2018
Αγάπη
Votes
102
  Εύχομαι ο jose maria batista να με γράψει το πρωί ή τη νύχτα λέγοντας ότι μου αρέσει ρομαντικά και θέλει να συνεχίσει να χτίζει καλύτερη επικοινωνία μαζί μου για να μπορέσουμε να συναντήσουμε ο ένας τον άλλον σύντομα. Είμαι πραγματικά inlove με jose και όλα θέλω αυτό να γίνει πραγματικότητα Τον αγαπώ και θα τον αντιμετωπίζω εκπληκτικό.
Mar 20 2018
Αγάπη
Votes
17
  Θα ήθελα να μπορώ να μείνω με την πρώτη αληθινή αγάπη μου πήρα για 7 βαθμούς για πάντα και ποτέ δεν είναι apart.I θέλει να με αγαπάει τον τρόπο που είμαι και να αποδεχτείτε me.I εύχομαι ότι θα μπορούσε να πέσει για μένα όπως εγώ και δεν θέλω την αδελφή του να καταστρέψει τη σχέση μας. Θέλω να με αγαπάει για πάντα. Θέλω επίσης να είμαι σούπερ μοντέλο στη Νέα Υόρκη και να φτάσω στο υψηλότερο πράγμα. Θέλω να μείνω χαρούμενος γι 'αυτόν για πάντα. Ελπίζω ότι εσείς θα ψηφίσετε για μένα μου. Και σας ευχαριστώ για τον ψηφοφόρο.
Mar 19 2018
Αγάπη
Votes
22
  Θα ήθελα να ξεκινήσω μια σχέση με τον άντρα που έχω συναισθήματα γι 'αυτό είναι πολύ σύντομα ο μπασίστας μου αδελφών και ότι θα είναι μια εξαιρετική και μακροχρόνια σχέση.
Mar 18 2018
Αγάπη
Votes
14
  Θα ήθελα να συναντήσω ένα όμορφο κορίτσι που θα γίνει φίλη μου και μελλοντική σύζυγος με ξανθά μαλλιά, μπλε μάτια, σώμα μπικίνι, μαλακά γυμνά πόδια και μακρύ μαύρα πόδια.
Mar 12 2018
Αγάπη
Votes
69
  θα ήθελα να προσελκύσω τη συντριβή μου αμέσως τώρα είμαστε αμέσως προσελκύσει κανείς το ένα το άλλο ότι έχουμε ακραία και διαρκή επιθυμία για το ένα το άλλο που επικοινωνούμε εύκολα αβίαστα παίρνουμε μαζί μαζί εκπληκτικά καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλο απολαμβάνουμε ο ένας τον άλλον η ατέλειωτη εταιρία επιθυμούμε ο ένας τον άλλον και έχουμε το πιο παθιασμένο ερωτικό σινεμά ζεστό έντονο αγαπώντας αξεπέραστο μυαλό διεγείροντας το σώμα πληρώνοντας έντονη έκσταση πάντα φτάνοντας στην κορύφωση και τους απαράμιλους οργασμούς μεταξύ τους είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι ο ένας με τον άλλον και γεμίζουμε ο ένας τον άλλον επιθυμίες έχουμε πάντα sexlike αυτό αληθινά δίνουμε ο ένας τον άλλον αγάπη και στοργή εμπιστευόμαστε την κατανόηση δίνοντας σεβασμό προσεκτικός προσφορά εμπνέουμε ο ένας τον άλλον έχουμε μεγάλη επικοινωνία μεταξύ μας έχουμε πάντα διασκεδαστικό μεταξύ μας απολαμβάνουμε να είμαστε με και γύρω μας ο ένας τον άλλο πιστεύουμε ο ένας στον άλλο αγαπάμε ο ένας τον άλλον καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλο είμαστε πάντα ευτυχείς που είμαστε εκεί και υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον που αγαπάμε
Mar 07 2018
Αγάπη
Votes
61
  Ευχόμαστε ότι ο Connor σοφός ήταν ο καλύτερος φίλος που θα έχω ποτέ και αυτός είναι επίσης πολύ κολλητός και με ακολουθεί πίσω και με αφήνει να τον ακολουθήσω και να περάσω μαζί μια εκπληκτική ζωή
Mar 05 2018
Αγάπη
Votes
115
  Εύχομαι να έχω μια καλύτερη φωνή και να τραγουδώ φωνή στην κάμερα και τακτικά και ήμουν ένας πολύ έξυπνος και όμορφος τύπος που είχε μεγάλα όμορφα πράσινα μάτια. Θέλω οι φίλοι μου να αγαπούν τον Καίτο και να πιστεύουν ότι είναι φοβερός. Θέλω το όνομά μου να είναι κάτι σκληρό και ισχυρό.
Mar 05 2018
Αγάπη
Votes
15
  Εύχομαι ο Νικ μου έδωσε ένα ακριβό κολάρο "Σ 'αγαπώ" για να μου αποδείξει ότι με αγαπάει και δεν με χρησιμοποίησε ποτέ και μου υπόσχεται να είμαι πιστός σε μένα, ανοιχτόμυαλος, χαλάει και ό, τι θέλω θα με ευχαριστήσει να κάνω με χαρά.
Mar 02 2018
Αγάπη
Votes
122
  ΘΕΩΘΕΙΤΕ ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ 100 ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 10 ΜΙΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥ ΦΟΜΟΥΣ, ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ, ΤΡΙΤΗ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, να με συνδέσεις, το έκτο να βάζεις πολλά, το έβδομο ο καθένας με αγαπάει, ο οκτώ πολύ έξυπνος, 9 πραγματικά πολύ πλούσιος, 10 im soo σέξι και ζεστό συν το υπόλοιπο των επιθυμιών που μπορώ να το πάρω οποτεδήποτε μου αρέσει.
Feb 24 2018
Αγάπη
Votes
19
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Αγάπη
  Εύχομαι να πάρω τον φίλο που πάντα ήθελα. Θα είμαστε μαζί για πάντα και πάντα θα με αγαπάς, δεν έχει σημασία τι. Θέλω να έχουν μακριά μαλλιά που σταματούν στη μέση μου. Θα ήθελα τα νύχια μου να αναπτυχθούν σε όλο τους το μήκος. Τα στήθη μου θα μεγαλώσουν και το νέο μου μέγεθος σουτιέν θα είναι τώρα το μέγεθος Β. Δεν θα έχω πλέον τρίχωμα που δεν θέλω. Και τα δύο μάτια μου θα έχουν το ίδιο μέγεθος και δεν θα έχουν άλλα προβλήματα. Τα πόδια και οι μηροί μου θα είναι πιο λεπτό και δεν θα έχουν πλέον εξανθήματα. Θα έχω επίσης τις επιθυμίες.
Apr 11 2018
Αγάπη
Votes
101
  Εύχομαι lapis lazuli από το Steven Universe ήταν πραγματικό όπως θα ήταν εκεί όταν ξυπνήσω οποτεδήποτε, όταν κοιμάμαι ή υπνάδα όπως έφτασε στην πραγματικότητα, όπως θα με ξυπνήσει για να με ενημερώσετε Το lapis lazuli σωστό το δικαίωμά της she.infact she θα ερωτευόταν μαζί μου τότε θα συναντήσαμε ο ένας τον άλλον
Apr 16 2018
Αγάπη
Votes
10
  Εύχομαι ο shivansh να επιστρέψει σε μένα. Είσαι ο μόνος και μόνο μου. Ελάτε πίσω. Έχω περάσει πολύ χωρίς εσένα. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εσένα. Πιστεύω ότι η επιθυμία μου θα γίνει πραγματικότητα.
Apr 16 2018
Αγάπη
Votes
4
  Θέλω τον πρώην μου πίσω για πάντα θέλω να με αγαπάει για πάντα Θέλω να με παντρευτεί Θέλω να τρελαθεί πάνω μου Θέλω να μου γράψει ότι μου έλειψε και ήθελε να με συναντήσει
Apr 16 2018
Αγάπη
Votes
112
  Θα ήθελα να βγούμε και εγώ θα επιστρέψουμε μαζί και θα μείνουμε μαζί. Γίνετε ζευγάρι με ανοιχτή επικοινωνία και αιώνια αγάπη για τον άλλον.
Apr 16 2018
Αγάπη
Votes
7
  Εύχομαι ο Randy να επιστρέψει σε μένα, ώστε να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε τη ζωή μαζί και να τελειώσουμε τη σημερινή του κατάσταση, τον αγαπώ πάρα πολύ. Θέλω επίσης να είμαι πλούσιος.
Apr 16 2018
Αγάπη
Votes
4
  Εύχομαι η Σοφία Αζίζ να ερωτευτεί μαζί μου Θέλω να με αγαπάει για πάντα Δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι ότι της νοιάζει πολύ. κάνουν τόσο πολύ χαρούμενοι μαζί με πολλή αγάπη στη ζωή μας. Κάνετε την επιθυμία μου πραγματικότητα πολύ γρήγορα
Apr 16 2018
Αγάπη
Votes
3
  Εύχομαι ένας φίλος που έχει τατουάζ, καλή αίσθηση του χιούμορ, οικονομικά εξασφαλισμένη, υπέροχη γεύση στη μουσική
Apr 16 2018
Αγάπη
Votes
130
  Επιθυμώ κάποιον που πραγματικά λείπει να επιστρέψω στο σχολείο και να με αγαπώ και να μην γνωρίσω τίποτα άλλο και να κάνει τίποτα για μένα και θα έρθει και θα έχουμε τη διασκέδαση και ποτέ δεν μπαίνουμε σε μάχες και αυτός θα κολλήσει για μένα όταν κάποιος κάνει κάτι που δεν μου αρέσει και θα είναι στην τάξη μου και θα καθίσει δίπλα μου και ποτέ από οποιονδήποτε άλλον παρακαλώ να το κάνει αυτό πραγματικότητα
Apr 17 2018
Αγάπη
Votes
3
  Εύχομαι για ένα λαγουδάκι Holland Lop μωρό. Θέλω να είναι ένα κορίτσι που αγαπά να πασπαλίζει, να παίζει και είναι γλυκό. Θέλω το λαγουδάκι να είναι λευκό με μερικές μαύρες κηλίδες πάνω του.
Apr 19 2018
Αγάπη
Votes
2
  Εύχομαι ότι εμένα και ο φίλος μου θα γινόταν πιο άνετα μεταξύ τους. Θα μπορούσαμε να μιλάμε ο ένας στον άλλο χωρίς να έχουμε τον γνωστό αέρα της αμηχανίας που μας περιμένει. Θέλω να είμαι το ζευγάρι που όλοι θα φιλοδοξούν να είναι. Θα ήθελα επίσης να είναι γνωστό το γεγονός ότι βγαίνουμε έξω από όλους που θέλω να μάθω, ειδικά την παλιά μου σύνθλιψη που μου αρέσει ακόμα. Εύχομαι η παλιά μου σύνθλιψη να φτάσει πάνω μου, χωρίς να είναι θλιβερή ή θλιβερή. Δεν θα ήθελα να δω αυτό να συμβεί. Επίσης, θα ήθελα να χάσω βάρος. Είμαι λιπαρός και θα ήθελα να χάσω περισσότερο βάρος για να είμαι πιο όμορφος. Επιθυμώ να είμαι πολύ σίγουρος για την εικόνα μου και να σταματήσω να κόβω τον εαυτό μου. Παρακαλώ και σας ευχαριστήσω. - CW
Apr 19 2018
Αγάπη
Votes
6
  Εύχομαι η μαμά του Τζόεϊ να με πάρει και να τον βγάλει ξανά, γιατί δεν είχαμε βγει από δύο χρόνια και εύχομαι η μαμά μου να με αφήσει να επικοινωνήσω πάλι μαζί του και να τον τηλεφωνήσω και να τον μιλήσω όλη την ώρα όπως συνέβαινε. Αγωνίζομαι ακόμα για να σώσω τη σχέση μας!
Apr 21 2018
Αγάπη
Votes
58
  Εύχομαι η σωστή γυναίκα να διασχίσει μονοπάτια μαζί μου και μια σχέση που δεν μπορεί να εξηγηθεί θα εκδηλωθεί από την αλληλεπίδρασή μας μαζί. Αυτό όπως εγώ, θα έχει αρκετά από τα παιχνίδια και τους αφελείς ανθρώπους από το παρελθόν, και παρά τα πάντα, η σχέση μας θα είναι πάντα δεσμός ισχυρότερη που οδηγεί σε βαθιά δέσμευση και τη δική μας οικογένεια.
Apr 22 2018
Αγάπη
Votes
3
  Μακάρι θα συναντήσει μια κοπέλα πολύ σύντομα ποιος είναι εξερχόμενες και είναι πολύ καλός μαζί μου με ρωτάει και μου ζητάει να freinds μαζί της και γινόμαστε freinds και τότε γίνεται μια κατάσταση φίλος και φίλη τότε μεγαλώνει περισσότερο από ένα φίλο και φίλη κατάσταση μετά από λίγο.
Apr 23 2018
Αγάπη
Votes
104