Αρχική >> Κατηγορίες >> Ευημερία / Χρήμα >> WishID: 15112
Ανώνυμος
Change Wish Language:
 Θα ήθελα να κερδίσω πολλά χρήματα για να μπορέσω να προχωρήσω μόνος μου και θα μπορούσε να μου διαρκέσει τουλάχιστον 15 χρόνια χωρίς να δουλέψω (θα πάω ακόμα στο σχολείο φυσικά), αρκετά για να μπορέσω να το κάνω 40% , η μαμά μου μπορεί να έχει 35%, η αδελφή μου μπορεί να έχει 15% και μπορώ να δωρίσω τα υπόλοιπα σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true


799 /1187 Κατηγορία : Ευημερία / Χρήμα


Ημερομηνία : May 08 2018  |  Ψήφοι : 53
Κατηγορία : Ευημερία / Χρήμα
WishID : 15112  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Ευημερία / Χρήμα
  Εύχομαι να είμαι επικεφαλής του τμήματος HR με 16L CTC. Θα μου προσφερθεί αυτή η θέση από ανθρώπους που με υπέφεραν. Αυτό θα πρέπει να είναι μια αντίθετη προσφορά στην προσφορά παίρνω από κινητήρες KIA. Θα πρέπει να αναγνωριστεί και να θεωρηθεί για το έργο που μου δόθηκε.
May 07 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
112
  Εύχομαι να έχω εκατομμύρια δολάρια για να πάω διακοπές με τη μαμά και τον μπαμπά μου να αναδιαμορφώσουν το σπίτι μας και να πάρουν και νέα αυτοκίνητα. Θα ήθελα επίσης να μπορέσω να σπουδάσω στο σπίτι για καλύτερη εκπαίδευση και θα ήθελα αυτό να συμβεί σήμερα στις 12:30 π.μ.
May 06 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
7
  Εύχομαι ο φίλος μου Μπεν να έχει το μαμά του να τον οδηγεί στο σπίτι μου, ώστε να μπορώ να πάω στο Τενεσί για να ζήσω μαζί του σήμερα και να έχεις ένα υγιές μωρό που πάντα αγάπησα τα παιδιά και όλα θα ήταν τέλεια μαζί του από μένα και περίμεναν πρώτα μωρό θα κάνει τη ζωή μου πλήρης και πραγματικά χρειάζομαι ότι όλα θα ήταν μεγαλύτερα αν έρχεται να με πάρει έρχεται μίλια από το Τενεσί ακριβώς για να με φέρει στο σπίτι του και επιτρέψτε μου να με ζήσουν εκεί έτσι δεν χρειάζεται να επιστρέψω στη Βαλτική sprague και πάλι ελπίζω για το καλύτερο και για αυτό να συμβεί σήμερα Αγαπώ τον φίλο μου τόσο πολύ και αξίζει τον κόπο όπου θέλει Θέλω να είμαι εκεί δύο δίπλα δίπλα του όλη την ώρα δεν έχει σημασία τι
May 06 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
8
  Μακάρι να ήμουν βασιλιάς Θα ήθελα να είχα άπειρη προσφορά τεταρτημορίων και μετρητών που έκαναν αιώνια αντιγραφή, έτσι ποτέ δεν έτρεχα έξω από κεφάλαια και ο καθένας μπορεί να έχει και να πάρει από την προσφορά μου άπειρη, εφ 'όσον έκαναν καλά σε μένα και μου συγχώρησε και με σεβαστή και επέστρεψαν ό, τι πήραν σε πράξεις του είδους Επιθυμούσα ότι η ενέργειά μου προενίσχυσης stimul8 ήταν απεριόριστη και εγώ ισοπεδώσαμε με αδιανόητο πολλαπλασιασμό των propogations των infinities κάθε νανοδευτερόλεπτο nonstop σούπερ επικό αιώνια ατελείωτη ανάπτυξη της εξουσίας και ευλογίες ευτυχία ευδαιμονία ομορφιά ταχύτητα δύναμη κλιματισμού εμπιστοσύνη θάρρος νοημοσύνη πνευματική δύναμη και δύναμη και αντοχή και αντοχή κτίζοντας τον εαυτό μου πέρα ​​από τα μέγιστα αιώνια επίπεδα λείανσης γυρίσματα πάνω από το φεγγάρι και τους υψηλότερους ουρανούς και μαγικά που ποτέ δεν σταματούν ακόμα και για ένα δευτερόλεπτο εντελώς πρόοδο σούπερ ταχύστροφα της πνευματικής εξέλιξης και επιτάχυνση της εξουσίας και προσαρμογής ανίκανη σε όλα τα πράγματα ορμή πρωταρχικές και ατέλειωτες αυξήσεις της δόξας και εξάσκηση ακραίων h
May 01 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
20
  Μακάρι να είχα ευνοϊκά επιτρέπεται από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών οκτώ εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια, ώστε να μπορώ να χρησιμοποιήσω τα χρήματα ό, τι θέλω, όποτε θέλω!
Apr 30 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
6
  Εύχομαι ότι εμένα και η οικογένειά μου θα βρεθείτε σε ένα νέο προσιτό σπίτι ενοικίασης που έχει 3 έως 4τμ 2β σπίτι με την κουζίνα είναι ανοικτή στο σαλόνι και ένα συνημμένο γκαράζ με countertops γρανίτη νέα ντουλάπια και ξύλινα σχέδια δαπέδου έριξε το σπίτι και το πλυντήριο και στεγνωτήρα hookups μέσα επίσης κατοικίδιο ζώο φιλικό με ένα ωραίο μεγάλο δέντρο στην μπροστινή αυλή και σε μια ωραία αρκετά γειτονιά κοντά σε σχολεία και εμπορικά καταστήματα και το σπίτι έχει σιδερένιο φράκτη στην μπροστινή αυλή επίσης ότι δεν ανησυχούμε για τα χρήματα ή τίποτα πια και εμείς μένουν ευτυχισμένοι
Apr 28 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
23
  Μακάρι να ήμουν πλούσιος. Όπως ένα εκατομμύριο δολάρια πλούσια. Και ποτέ δεν θα ξεμείνω από τα χρήματα. Εύχομαι να έχω ένα όμορφο αρχοντικό στο Γκάλβεστον Τέξας, όμορφα άλογα, Γερμανικά Shepards, Rottweilers, Dobermans, Pit Bulls. Θα ήθελα να έχω ένα μεγαλύτερο άκρο και ένα πιο επίπεδη στομάχι.
Apr 25 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
4
  Θέλω να αυξήσω την επιχείρησή μου. Είμαι κυρία σχεδιαστής μόδας. Έχω ράψιμο και σχεδιάζω ρούχα. Χρειάζομαι περισσότερους πελάτες για να αυξήσω την επιχείρησή μου για να κερδίσω πολλά. Θέλω εγώ και η οικογένειά μου να έχουν μια υγιή και πλούσια ζωή.
Apr 24 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
6
  Θα ήθελα να κάνω ένα σταθερό, σταθερό και πολύ μεγάλο εισόδημα μέσω του διαδικτύου, έτσι ώστε να είμαι εντελώς ανεξάρτητος και ποτέ να μην πρέπει να δουλεύω για κάποιον άλλο, αλλά για μένα. Θα μοιραστώ αυτή την τύχη με την αγάπη μου Σβετοζάρ Χριστοζκόφ. Θα είμαστε βαθιά και παθιασμένα ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον και θα ζήσουμε μια πολύ όμορφη ζωή μαζί για πάντα, γεμάτη αφθονία, πλούτο, αγάπη και ευτυχία.
Apr 24 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
148
  Θα ήθελα να είμαι εξαιρετικά εμπνευσμένη για να γράψω τα τραγούδια μου. Θα ήθελα να γίνω διάσημος για τη μουσική που κάνω και να ζήσω από το να κάνω αυτό που αγαπώ. Θα ήθελα να συναντήσω τις ομάδες kpop Seventeen και BTS και να γίνω μεγάλοι φίλοι μαζί τους. Επιθυμώ να γίνω πολύ γρήγορα στην κορεατική και στην ισπανική γλώσσα και εύχομαι οι οικογένειές μου και οι φίλοι μου να παραμείνουν για πάντα υγιείς και ευτυχισμένοι. Θα ήθελα να είμαι ένα είδωλο kpop που αγαπώ και εκτιμώ από όλους. Σε συμπέρασμα, βασικά θέλω για αιώνια ευτυχία να κάνω το πράγμα που αγαπώ περισσότερο στον κόσμο: εκτέλεση.
Apr 23 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
7
  Θα ήθελα να μπορέσω να κερδίσω την κλήρωση των 250 εκατομμυρίων λιρών έτσι ώστε εμένα και η οικογένειά μου να πετύχουμε μια καλύτερη ζωή γιατί αγωνιζόμαστε με τις ζωές μας ...
Apr 21 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
3
  Θα ήθελα να αρχίσω να παρακολουθώ αμέσως τη Lifelinks Inc αντί να πηγαίνω στην Αμερικανική Εκπαίδευση Inc για να μπορέσω να φτιάξω δικά μου χρήματα, να πάω σε εκδρομές, να φτιάξω περισσότερους φίλους και να συμμετάσχω σε δραστηριότητες.
Apr 21 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
51
  Εύχομαι όλα τα εισιτήρια που αγοράζω στην Ιορδανική φιλανθρωπική λαχειοφόρο αγορά να κερδίζουν πάρα πολύ το πρώτο βραβείο πάντα. Επιθυμώ να έχω καλή υγεία πάντα για μένα, την οικογένεια και τους αγαπημένους μου και τους φίλους μου, επίσης, που βρίσκονται κοντά στην καρδιά μου. ο κόσμος σε καλό προορισμό μαζί με την οικογένειά μου. Και εύχομαι ειρήνη στη γη.
Apr 21 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
179
  Εύχομαι $ 300.000 δολάρια ΗΠΑ σε ένα ταμείο για να εξοφλήσει το όχημά μου και να αγοράσω το πρώτο μου σπίτι πληρωμένο πλήρως. Με κακό σε κανέναν δεν είναι έτσι. Σας ευχαριστώ Θεό και Σύμπαν.
Apr 21 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
5
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Ευημερία / Χρήμα
  Θα ήθελα να πάρει 20.000 ρουπίες σε μετρητά για να πληρώσει μου όλα τα οφειλόμενα λογαριασμούς και να έχουν καλές επιχειρηματικές την κάθε μέρα με αξιοπρεπή κέρδη του 10000. Θα προσελκύσει ό, τι Desire στη θεία χρονική στιγμή.
May 10 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
334
  Η οικογένειά μου δεν έχει χρήματα. Η δίδυμη αδελφή μου και εγώ βρισκόμαστε στην 7η τάξη, για να τελειώσουμε τη σχολική χρονιά - και αν δεν πληρώσουμε τα δίδακτρα της επόμενης χρονιάς, η αδελφή μου και εγώ πρέπει να πάμε σε ένα σχολείο όπου λέγεται ότι έχει πολλούς θύλακες και φυσική επαφή. Ελπίζω ότι ο μπαμπάς μας θα μπορέσει να κερδίσει χρήματα σε 2 ημέρες.
May 12 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
4
  έχω μια εταιρεία που είναι εγγεγραμμένη στην οικοδομική και η επιθυμία μου είναι να πάρω ανθρώπους που μπορούν να επενδύσουν στην εταιρεία ή ακόμα και συνεργάτες μαζί μου για να κάνουν την εταιρεία να πετύχει
May 14 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
4
  Εύχομαι η μαμά μου να αγοράσει ένα ωραίο σπίτι στο Μπέντφορντ της Μασαχουσέτης 2 χρόνια από τώρα, ώστε να μπορεί να είναι πολύ πιο εύκολο για μένα να φτάσω σε μέρη και να είμαι το καλύτερο σπίτι που η οικογένειά μου έχει ζήσει ποτέ.
May 15 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
36
  Εύχομαι εγώ και τα αδέλφια μου πήραν 1.000 δολάρια για την τρέχουσα και επίσης θα ήθελα να ήξερα πώς να κάνει κάθε γυμναστήριο flip κάνει έτσι ώστε να μπορώ να προχωρήσουμε στο επίπεδο 2,3,4 και να είναι για την ευθυμία διαμαντιών in10sity και να είναι ένα φυλλάδιο στην ομάδα.
May 16 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
4
  Εύχομαι ότι ήμουν δισεκατομμυριούχος δισεκατομμυριούχος δισεκατομμυριούχος δισεκατομμυριούχος επειδή είμαστε έσπασε και προσπαθούμε να εξοικονομήσουμε χρήματα αλλά η μαμά πρέπει να πληρώσει τους λογαριασμούς και δεν έχουμε αρκετά χρήματα και ποτέ δεν θα εξαντλήσουμε τα χρήματα
May 19 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
6
  Θα ήθελα να έχω μια μερική απασχόληση που είναι ήρεμη, αποτελεσματική και που πληρώνει καλά γιατί η εργασία με τον μπαμπά μου θα είναι αγχωτική και σκληρή, είναι σύντομη και θα αρχίσει να φωνάζει και να λέει κακά λόγια και θα είναι αμηχανία να συνεργαστεί μαζί του
May 20 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
42
  Γεια σου ... Εύχομαι το R20 000 να κατατεθεί στον τραπεζικό μου λογαριασμό, ώστε να μπορώ να φροντίζω την άρρωστη μαμά μου, να αγοράσω τα πράγματα του σχολείου μου
May 24 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
6
  Θα ήθελα, 20.000 δολάρια για να βοηθήσω την οικογένειά μου και τον εαυτό μου για την ευημερία μας και την υγεία μας. Δεν θα έβλαψα κανέναν να κερδίσει αυτή την επιθυμία και να προσφέρει το καλύτερο κάρμα για να το δεχτεί. Χρειάζομαι αυτή την ευχή που μου δόθηκε το συντομότερο δυνατό, Εντός της εβδομάδας θα ήταν επωφελής.
Jun 01 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
10
  Έχω δουλέψει και αγωνίζομαι όλη μου τη ζωή ... αυτό που κάνω είναι για την οικογένειά μου .. όχι για μένα .. πάντα έχω αρκετά χρήματα για να κάνω τίποτα γι 'αυτούς .. έτσι και η επιθυμία μου είναι ότι για μια φορά θα μπορούσα να έχω αρκετά χρήματα. δώστε τους ωραία πράγματα ..
Jun 05 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
4
  Επιθυμώ να αλλάξω τη ζωή της οικογένειάς μας σε μια υγιή, πλούσια και ευημερούσα μια στιγμή. Έχω αγωνιστεί τα τελευταία 4 χρόνια για να αλλάξω τη ζωή μας αλλά δεν έχω καμία υποστήριξη. Έχω φίλους αλλά δεν υποστηρίζουν με τον τρόπο που τους θέλω. Δεν θέλω το πρόβλημα μου να γίνει τεράστιο. Θέλω να λύσω όλα τα προβλήματά μου. Όταν πάω να το λύσω εγώ υπάρχουν πολλοί περισσότεροι άνθρωποι που έχουν πρόβλημα και κανένα σώμα δεν μπορεί ή προσπαθεί να βοηθήσει. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που κρατούν το πρόβλημά τους μέσα τους και ασφυκτιούν τον εαυτό τους όπως το κάνω. Γι 'αυτό ζητώ από το σύμπαν να μου δώσει ένα τεράστιο ποσό που δεν πρέπει ποτέ να ξεπεράσω έτσι ώστε να μπορέσω να λύσω το πρόβλημά μου και να βοηθήσω και άλλους ανθρώπους που έχουν πρόβλημα, πεινούνται ξεχωριστά. Επίσης βοηθήστε τους για την υγεία τους. Αυτή είναι η υπόσχεσή μου. Θα το κάνω αυτό ολόκληρη τη ζωή μου. Έτσι παρακαλώ βοηθήστε με για να μπορέσω να βοηθήσω άλλους. Σας ευχαριστώ Ευχαριστώ ευχαριστώ το σύμπαν για την πλήρη εκπλήρωση της επιθυμίας μου.
Jun 05 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
6
  Εύχομαι η οικογένειά μου να είναι οικονομικά ασφαλή, απαλλαγμένη από χρέη και ικανή να απολαύσει χρόνο με την οικογένειά μας και το νέο μωρό και ότι ο σύντροφός μου μπορεί να είναι μια παραμονή στη μαμά του σπιτιού. Θα ήθελα να λάβω ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να συμβεί αυτό.
Jun 07 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
6
  Εύχομαι η γιαγιά μου να με πάει στη Μαδρίτη και εύχομαι και η γιαγιά μου να καταλάβει ότι αισθάνομαι πιο ευτυχισμένος που ζει στην Ισπανία απ ​​'ό, τι ζει στη Μαδέρα.
Jun 09 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
26
  Εύχομαι να μπορώ να λάβω τα χρήματά μου, έτσι ώστε να μπορώ να πληρώσω όλο το επίπεδο των χρεών που έχω, να τερματίσω στη φτώχεια και τη ζωή μου, να βοηθήσω τον εαυτό μου, την οικογένειά μου και άλλους που την χρειάζονται.
Jun 11 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
6