Αρχική >> Κατηγορίες >> Αγάπη >> WishID: 15113
Ανώνυμος
Change Wish Language:
 Θα ήθελα να επανασυνδεθώ και τελικά να έχω μια σχέση με τον Chad H *** y (γεννήθηκε στις 10/2/86 στη Λουιζιάνα), Trevor DR **** y (γεννήθηκε στις 5/20/91 στο Τενεσί) ή Tyler PJ ************************************************************************************************************************************************************************************************ Θα ήθελα να είναι: Ένας άνδρας άνδρας, ζευγάρι ή ζοφερή λευκή άντρας που είναι ΤΡΕΧΟΝ ηλικίες 24-33,6 ', έχει ένα μυώδες, ήπιο ή μεσαίου μεγέθους σώμα με ελάχιστα ή και χωρίς τρίχα, κάποιον που δεν καπνίζει ή κάνει ναρκωτικά, έχει τη ζωή του μαζί ή είναι στο σχολείο που εργάζεται για τους στόχους του. Ένας άνθρωπος που είναι πολύ αρρενωπός, δείχνει ότι ενδιαφέρεται για μένα, ρομαντικό, θα με ειδοποιήσει πρώτα σε μια χρονολογώντας περιοχή, να ρωτήσω και να βγάλω μια ημερομηνία, πολύ φιλική σε όλους, έχει καλή αναπνοή και θέλει να ξεχωρίσει τη γλώσσα του πολύ καιρό παίρνοντας μια φωτογραφία μαζί μου, από τον εαυτό μου ή σε μια ομάδα, ή μιλάμε ο ένας στον άλλο. Ένας άντρας που έχει 7'-9 "κοπεί C ***, και ΑΓΑΠΩΝ να χρησιμοποιήσει τη γλώσσα του και c *** στο α ** μου.


Ημερομηνία : May 08 2018  |  Ψήφοι : 150
Κατηγορία : Αγάπη
WishID : 15113  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Αγάπη
  Εύχομαι η γυναίκα του εραστή μου να επιλέξει να φύγει και να διαζευχθεί ο εραστής μου. Εύχομαι η γυναίκα του εραστή μου να επιλέξει να φύγει και να διαζευχθεί ο εραστής μου. Εύχομαι η γυναίκα του εραστή μου να επιλέξει να φύγει και να διαζευχθεί ο εραστής μου.
May 06 2018
Αγάπη
Votes
9
  Η επιθυμία είναι: Είναι απαραίτητη η αναγνώριση και η αναγνώριση: Είναι ζωντανή με τον Svetozar Hristozkov. Je suis marrié avec lui. Ο εαυτός μου. Έμπειροι στόχοι. J'ai beaucoup d'argent και j'aide του obtenir tout ce qu'il veut. J'aide 's à réaliser son rêves. Νους sommes πλούτος. Nous sommes allégres. Nous sommes toujours σύνολο.
May 06 2018
Αγάπη
Votes
128
  Εύχομαι ο εραστής μου να είναι γενναίος για να αγωνιστεί για την ευτυχία μας, να αφήσει την οικογένειά του και να είναι μαζί μου για πάντα. Εύχομαι να με αγαπάτε τρυφερά όπως πάντα.
May 05 2018
Αγάπη
Votes
21
  Θέλω το katrine Johnson να με αγαπάτε. Έπειτα, χρειάζομαι μαγικό πορτοφόλι. Χρειάζομαι επίσης μαγικό δαχτυλίδι. Επίσης προστατεύω. Θέλω τον Daniel Patrick να μου πληρώσει τα χρήματά μου. Θέλω πίσω στον αποστολέα ring.I μαγεία στυλό. Πρέπει να το κάνω όπως λέω ring.I promotion.I θέλω να είμαι πάνω από πλούσιο finacially.I γοητεία που μπορεί να προσελκύσει εραστές για me.I διάγραμμα για να διατάξει σεβασμό.
May 03 2018
Αγάπη
Votes
6
  Η επιθυμία μου είναι ότι είχα μια φρίκη σε ένα άτομο που είναι τόσο μακριά από μένα .. Ονειρευόμουν το μέλλον μου μαζί του ... Θέλω να μου τηλεφωνήσει και πάλι πρέπει να μοιράζεται τα πάντα σε μένα και σε μερικές εβδομάδες έχει να μου πείτε ότι μου αρέσει και πρέπει να πω ότι ακόμη και εγώ τον συμπαθώ τότε πρέπει να παντρευτούμε και να έχουμε μια χαρούμενη ζωή για πάντα
May 02 2018
Αγάπη
Votes
6
  Πηγαίνω στο Μπλάκπουλ στις 28 Μαΐου 2018 για να κάνω μια τάξη Zumba με το υπέροχο dan whiston και θα ήθελα να γίνω φίλοι μαζί του και να τον αγαπήσω πραγματικά.
May 01 2018
Αγάπη
Votes
4
  Εύχομαι η πρώην μου και να επιστρέψω μαζί, έχουμε περάσει πολλά και δεν θέλω να ξεχωρίσουμε ποτέ ξανά, θέλω η αγάπη μας να είναι ισχυρότερη από ποτέ
May 01 2018
Αγάπη
Votes
15
  Θα γεννηθώ το 1999, ένα από τα πιο δημοφιλή K-ποπ είδωλα κάτω από το SM Entertainment. Επιθυμώ να έχω ένα τέλειο σώμα: μεγάλα βυζιά, μεγάλο άκρο που οι μηροί, μια μικροσκοπική μέση και χωρίς λίπος στην κοιλιά. Μακάρι να ήμουν φίλη του Βέρνον και ζούσαμε μαζί.
Apr 30 2018
Αγάπη
Votes
8
  Εύχομαι η μαμά μου να με δεχτεί και να με δεχτεί και ο γιος μου να ζήσει μαζί ευτυχώς επειδή αγαπάμε ο ένας τον άλλον τόσο πολύ, αλλά η μαμά του δεν με θέλει.
Apr 28 2018
Αγάπη
Votes
14
  θα ήθελα να βρω μια αγαπημένη καλή φροντίδα γυναίκας που θα μπορούσε να φροντίσει για μένα (έχω το σύνδρομο aspergers και insomniac) και να με κάνει ευτυχισμένη όλη την ώρα. με ευχαρίστησε όταν θέλω να είμαι. να γίνω ένα πονηράκι και να με οδηγήσω. κοιμηθείτε σε κάτι εξαιρετικά μαλακό και ασαφές, ώστε να μπορώ να κάνω και να κοιμηθώ δεξιά πάνω σας.
Apr 26 2018
Αγάπη
Votes
557
  Εύχομαι η συντριβή μου με αγάπησε τόσο πολύ όσο τον αγαπώ. Θα δεχτεί τα φιλιά μου, τις αγκαλιές κλπ. Θα είναι ο πιο πιστός εραστής ποτέ! Αυτή είναι η επιθυμία μου. Για να έχεις τη φρίκη μου με αγαπάς όσο τον αγαπώ
Apr 26 2018
Αγάπη
Votes
10
  Εύχομαι ο τύπος που σκέφτομαι να κάνω με τα αρχικά J.M. θα επανέλθει στη ζωή μου και θέλει να είναι περισσότερο μαζί μου απ 'ό, τι ένας φίλος. Ξέρω ότι είχαμε μια εξαιρετική σχέση και ξέρω ότι το αισθάνεται και εγώ .. Μπορώ να το αισθανθώ όταν μιλάει και μου αγκαλιάζει.
Apr 25 2018
Αγάπη
Votes
12
  Εύχομαι ένα λαγουδάκι κοριτσάκι holland. Θέλω να είναι κορίτσι. Θέλω να χαμογελάει και να παίζει. Θέλω επίσης να έρθει με κλουβί και φαγητό. Θέλω το λαγουδάκι να είναι 4 εβδομάδων.
Apr 25 2018
Αγάπη
Votes
5
  Εύχομαι πολύ σύντομα να είμαι με εκείνο που αγαπώ το jon jon. im τόσο inlove και λοξοτομεί να περιμένει να είναι μαζί του. Εύχομαι να συμβεί αυτό φυσικά και μέχρι το τέλος αυτού του έτους θα είμαστε μαζί.
Apr 25 2018
Αγάπη
Votes
2
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Αγάπη
  Θέλω Shraddha να με αγαπά περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο στον κόσμο. Θέλω να με παντρευτεί. Θέλω να μένει μαζί μου. Θέλω να με συναντήσει καθημερινά. Θέλω να μην μιλήσει με κανέναν εκτός από εμένα.
May 09 2018
Αγάπη
Votes
5
  Εύχομαι ο καθένας ήταν πραγματικά ευτυχισμένος και ήταν τέλειος και μεταμορφώθηκε και ξεπέρασε την ωραιότερη ημέρα και τα πολύτιμα υψηλότερα επίπεδα και όλα και όλα ήταν απόλυτα αληθινά και καθαρά απαλλαγμένα από όλες τις μορφές πόνου σωματικής ψυχικής και πνευματικής και είχαν απίστευτα απείρως αυξανόμενη υγεία και την ομορφιά και την κατάσταση και τις θαυματουργές ευλογίες και είχαν εξαιρετικά γρήγορο αναγεννητικό θεραπευτικό παράγοντα και ενέργεια και τα επίπεδα μεταβολισμού τους συνεχίζουν να αυξάνονται χωρίς ανώτερα όρια και είναι σε θέση να προσαρμοστούν σε αυτό θαυμάσια και θα μπορούσαν να επιβιώσουν απεριόριστα θερμότητα και κρύα επίπεδα θερμοκρασίας και ποτέ δεν πέθαναν και αισθάνθηκαν σαν να είχαν πάντοτε 75 διαδοχικές αιωνιότητες ύπνου σε ένα βράδυ και να ξεπεράσουν αυτό που θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν στα πιο άγρια ​​όνειρά τους και την αγάπη που χύνεται κάθε μέρα και αισθάνθηκαν σαν μια ασημένια πισίνα και όλοι πάντα είχαν τους σπουδαίους ανθρώπους που τους αγάπησαν πέθανε σύντομα και οι άνθρωποι που αγαπούσαν βελτιώθηκαν.
May 12 2018
Αγάπη
Votes
23
  Θέλω να ερωτευθώ με κάποιον που θέλω επειδή υπάρχει ένα άτομο που θα ήθελα να ερωτευτώ και απλώς ελπίζω ότι μπορώ να τον ερωτευτώ
May 12 2018
Αγάπη
Votes
13
  Επιθυμώ να έχω τον φίλο μου πίσω ... Εύχομαι να είμαι η μόνη γυναίκα στη ζωή του ... Θα ήθελα να βγάλω λεφτά για να πάω στο σχολείο την επόμενη εβδομάδα, έτσι ώστε να μην έχω να κάνω όλα από το εξάμηνο μου. Απλώς επιθυμώ όλη τη ζωή μου να γυρίσει γύρω μου, ώστε να σταματήσω να αισθάνομαι τον πόνο που αισθάνομαι κάθε μέρα ξυπνάω το πρωί συνειδητοποιώ ότι τα όνειρά μου είναι καλύτερα από την πραγματική ζωή μου. Εύχομαι απλώς οι Θεοί να έχουν έλεος μου και να μου δώσει μια καλύτερη ζωή
May 13 2018
Αγάπη
Votes
4
  Εύχομαι η συντριβή μου να αρχίσει να μιλάει προσωπικά. και μετά θα έρθει στο σπίτι μου και θα με ρωτήσει. γιατί την αγαπώ τόσο πολύ και νιώθω σαν να είμαστε το πιο όμορφο ζευγάρι ποτέ.
May 14 2018
Αγάπη
Votes
8
  ευχόμαστε ότι η μαμά μου θα είχε ένα μωρό και ότι ήταν ένα κορίτσι αν ήταν αγόρι θα ήμουν ακόμα soooo happy.i θα τον αγαπούσε / θα τον αγαπούσα και θα έπαιζα πάντα μαζί του / της. Θα ήθελα επίσης ότι αν είναι κορίτσι θα ήθελα το όνομά της να είναι Bella ή Ariana ή κάτι χαριτωμένο όπως αυτό θα ήθελα λέξη λέξη της ήταν αδελφή και ότι αυτός / αυτή θα με αγαπούσε πάντα
May 14 2018
Αγάπη
Votes
156
  Θα ήθελα να πάρω τον Ντάνιελ Κανγκ της Wannaone ως αληθινό εραστή μου και πραγματικό φίλο μου μέχρι τις 14 Μαρτίου 2019. Θέλω να είμαστε πραγματικά, αγαπώντας, χαριτωμένο και χαρούμενο ζευγάρι για πάντα. Ελπίζω ότι το σύμπαν θα το εκπληρώσει σύντομα.
May 17 2018
Αγάπη
Votes
4
  Θέλω τον Kang Daniel του WannaOne ως πραγματικό φίλο μου και αληθινό εραστή μέχρι τις 14 Μαρτίου 2019. Θέλω να είμαστε χαριτωμένο, αγαπώντας και ευτυχισμένο ζευγάρι για πάντα. Ευελπιστώ ότι η επιθυμία μου θα σας δοθεί σύντομα.
May 17 2018
Αγάπη
Votes
105
  επιθυμώ priyanka wapas meri girlfreind απαγόρευση jaye iss baar χρήση nhi rulaunga ή nahi χρήση bandh kar rakhunga ye meri galti thi jo χρήση bandh kar rakha σ 'αγαπώ priyanka wapas aja pless για μένα
May 18 2018
Αγάπη
Votes
4
  Εύχομαι η Σουδέσνα να με καλεί και να με δει με άνευ όρων αγάπη για να συμβιβάσει τη συγνώμη και να είναι μαζί μαζί μου με χαρά και μου προτείνει να την παντρευτώ και εύχομαι να συμβεί σύντομα. Εύχομαι να πάρω πολλά χρήματα για να πληρώσω όλα τα νομοσχέδια μου και ξοδεύω χρήματα για τις online επιχειρήσεις μου και μπορεί η επιχείρησή μου να με φέρνει 10-30k ανά ημέρα, δίνοντάς μου μεγάλη ελευθερία και ικανοποίηση για να έχω μια χαρούμενη άφθονη ζωή καλύτερα από όσο θέλω με την Sudeshna.I επιθυμούν ένα όμορφο διαμέρισμα στη δυτική πλευρά από το νερό σε κεντρικό σημείο , μεγάλα και όμορφα με μπαλκόνια, όπου ζω χαρά με το sudeshna.I επιθυμώ να οδηγώ ένα Lamborghini hurracan κόκκινο με μαύρο και μια μεγάλη πτέρυγα.Θέλω να ταξιδεύω στον κόσμο με δικό μου αεριωθούμενο αεριωθούμενο με το αγαπημένο μου για να απολαύσετε και για να εξυπηρετήσω τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Ευχόμαστε τώρα τις επιθυμίες μου. AmenSo Be It. Αμήν.
May 20 2018
Αγάπη
Votes
5
  Μακάρι να έχω να ζήσω στο σπίτι θέλω να ζήσω γιατί η μαμά μου είναι εκπληκτική και θέλω να έχει ένα ωραίο σπίτι των ονείρων της και γι 'αυτό δεν συνηθίζω να διασκεδάζω από τους ανθρώπους στο σχολείο
May 21 2018
Αγάπη
Votes
4
  Θέλω να παντρευτώ V **** immeadiately .. Αγαπούν ο ένας τον άλλο πάρα πολύ .. Η αγάπη μας είναι Θεία και αληθινή. Και οι δύο επιθυμούμε απελπισμένα να παντρευτούμε και να ζήσουμε τη ζωή μαζί. Ο Θεός παρακαλώ να κάνει τα πράγματα να πέσουν στη θέση τους στη ζωή μας και παντρευόμαστε σύντομα. Σας εμπιστεύομαι ολόψυχα.
May 22 2018
Αγάπη
Votes
39
  Επιθυμώ να μιλήσω για το miguel για μένα γηράσκουσα και έχουμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο και πραγματικά τον άρεσε. και εγώ dont θέλουν να τον χάσουν agin και εγώ rrrreeeeaaallllyyyy τον αγαπώ
May 23 2018
Αγάπη
Votes
12
  Επιθυμώ ότι το decosta με ρωτάει και ότι θα αρχίσουμε να χρονολογούμε και εγώ και το chris fuck ή το σεξ σύντομα και ότι το chris αρχίζει να με εμπιστεύεται πάλι και εγώ και milagro sanchez φιλί και άγγιγμα για πραγματική
May 23 2018
Αγάπη
Votes
4