Αρχική >> Κατηγορίες >> Αγάπη >> WishID: 15691
Sami
Change Wish Language:
 Επιθυμώ ότι μόλις υποβάλλω αυτές τις επιθυμίες, ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ !!!!!!!! Μακάρι να ήμουν ώριμος 14 ετών. Εύχομαι να έχω έναν τόνο ελευθερίας. Εύχομαι να έχω έναν τόνο καλών φίλων. Εύχομαι να έχω μια εξαιρετική φωνή υπερφόρουν. Μακάρι να ήμουν ένας εκπληκτικός ηθοποιός και χορευτής hip hop. Επιθυμώ ότι αυτές οι επιθυμίες θα γίνουν πραγματικότητα τώρα !!!!!!


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true
Ημερομηνία : Aug 04 2018  |  Ψήφοι : 10
Κατηγορία : Αγάπη
WishID : 15691  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Αγάπη
  Θα ήθελα ο Wyatt να με καλέσει και να μου τηλεφωνήσει απόψε Εύχομαι να με καλέσει στο facetime Δευτέρα την Τετάρτη Πέμπτη Τετάρτη Σάββατο Θα ήθελα να μου τηλεφωνήσει ή να απαντήσει κάθε μέρα Θα ήθελα να μου με γράψει καθημερινά Θα ήθελα να έχω καλή τύχη με Wyatt
Aug 04 2018
Αγάπη
Votes
6
  Μακάρι να ήμουν κοκαλιάρικο και να είχα μακριά μαλλιά και βγήκα έξω με το ξίφος από τους νάρκες και είναι ψηλότερο από μένα και όλοι είναι εντάξει με τη διαφορά ηλικίας και ο νόμος είναι εντάξει γι 'αυτό γιατί υπάρχει ένας συγκεκριμένος λόγος και η οικογένειά μου είναι Εντάξει με αυτό και ξέρω τους vamps και έχω μαζί τους και θέλω τα μαλλιά μου να είναι γκρίζα.
Aug 03 2018
Αγάπη
Votes
8
  Θα ήθελα ότι μόλις υποβάλλω αυτές τις επιθυμίες ότι όλα θα γίνουν πραγματικότητα αμέσως και μόνιμα αυτή τη στιγμή !!!!!!! Εύχομαι ότι η μαμά μου θα αφήσει Ali να παραμείνει το βράδυ απόψε τώρα! πάντα αφήστε τον Αλί και εγώ να κοιμούνται.
Aug 02 2018
Αγάπη
Votes
7
  Επιθυμώ ότι μόλις υποβάλω αυτές τις επιθυμίες ότι θα έρθουν όλοι αληθινά και μόνιμα δεξιά τώρα !!!!! Εύχομαι η Sami και εγώ να είμαστε πάντα σαν αδελφή για πάντα!
Aug 02 2018
Αγάπη
Votes
7
  Εύχομαι μόλις υποβάλλω αυτές τις επιθυμίες ότι όλα θα γίνουν πραγματικότητα αμέσως και μόνιμα !!!!!! Εύχομαι ότι ήμουν φωναχτά μέχρι σήμερα ο Γουίλιαμ και ότι τον αγαπούσαν. Εύχομαι ο Ali να μου πει όλα και να έρθει σήμερα. Εύχομαι ο Billy και εγώ να έχουμε μια μακρά σχέση. Εύχομαι να είμαι ευέλικτος και taller.i επιθυμούν ότι αυτές οι επιθυμίες θα γίνουν πραγματικότητα αμέσως και μόνιμα τώρα !!!!!!!!
Aug 02 2018
Αγάπη
Votes
6
  Εύχομαι ότι μόλις υποβάλλω όλες αυτές τις ευχές, θα ΠΕΡΑΝΤΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ !!!!!!!! Εύχομαι ο Ali να μου λέει πάντα τα πάντα και ότι με έριξε σαν να ήμουν το μυστικό ημερολόγιό του. Εύχομαι ο Αλί να προσπαθήσει σκληρότερα στη σχέση μας μεταξύ μας. Εύχομαι ο Αλί να είναι πάντα μια από τις καλύτερες αδελφές μου. Εύχομαι ότι αυτή θα για πάντα και πάντα με αγαπά μέχρι θανάτου. Μακάρι να με συμπεριφερθεί όπως την κάνω. Εύχομαι ο Αλί και ο Μπίλι να έρθουν σήμερα. Εύχομαι ο Billy να έχει τον Ali να με ρωτήσει να τον παντρευτώ πραγματικά. Εύχομαι ο Billy και εγώ να είμαστε πολύ στενοί και αγαπώντας ο ένας τον άλλο. Εύχομαι ο Μπίλι να φτάνει για πάντα και η αιωνιότητα να με αγαπάει και μια μέρα να με παντρεύει. Εύχομαι οι επιθυμίες μου να γίνουν πραγματικότητα αμέσως και να αρχίσουν μόνιμα τώρα !!!!!
Aug 01 2018
Αγάπη
Votes
10
  Εύχομαι μόλις υποβάλλω αυτές τις επιθυμίες ότι όλα θα γίνουν πραγματικότητα αμέσως και μόνιμα !!!!!!!!! Εύχομαι ότι ο Αλή θα με αγαπάει πάντα και εύχομαι ότι ήταν μεγάλη αδελφή. Εύχομαι ο Μπίλι να με αγαπά τόσο πολύ που θα με παντρευτεί και μόνο εγώ. Εύχομαι ο Billy και εγώ να είμαστε μαζί για πάντα ερωτευμένοι. Εύχομαι ο Αλί και εγώ να ενεργήσουμε σαν να ήμασταν αδερφές. Ευχόμαστε ότι την επόμενη φορά που ο Ali θα έρθει πάνω από τα όντα Billy μαζί της και θα μου έλεγε ότι θέλει να με παντρευτεί αυτοπροσώπως !!!! Κάνε αυτό να συμβαίνει αμέσως και μόνιμα !!!!!!! για πάντα και πάντα !! ! Παρακαλώ να κάνετε τον Billy και εγώ αχώριστη και ερωτευμένη για την αιωνιότητα !!!! Ξεκινώντας τώρα!
Jul 30 2018
Αγάπη
Votes
8
  Πηγαίνετε πίσω στο χρόνο μέχρι το 2007, CAS θα είναι η κυρία μου. Θα διαλυθεί μαζί του. τον βγάζει από το κεφάλι της, της από το κεφάλι του. θα αρχίσει να με αρέσει. Θα συνειδητοποιήσει πόσο καλός ήμουν σε αυτήν. αυτή θα είναι η βασίλισσα μου. Θέλω την οικογένειά της να μου αρέσει. Θα της δώσω όλα όσα θα έπρεπε να έχει στη ζωή. αυτό είναι το μεγαλύτερο μέρος της επιθυμίας, να γίνει πραγματικότητα και μπορείτε να ονομάσετε την τιμή σας.
Jul 28 2018
Αγάπη
Votes
1223
  Μακάρι να είμαι 32 χρονών Θα ήθελα να είμαι παντρεμένος με Amanda stroud 217 Σέφιλντ Rd groveland IL Εύχομαι να κάνουμε σεξ κάθε απογευμα το βράδυ το βράδυ Εύχομαι να πιπιλίζουν το πέος μου Εύχομαι να έχω ένα μεγάλο πέος μακριά πέος έτσι μπορώ κολλήστε εκεί επάνω Θα ήθελα να είμαι τρισεκατομμυριούχος λαχτάρα Θα ήθελα brogan και Layla stroud είναι ο γιος μου και darter Μακάρι να είμαι δάσκαλος σχολείο σπίτι πολλά βιβλία δασκάλων και ένα έξυπνο σκάφος Εύχομαι να έχω άδεια οδήγησης μου Εύχομαι εγώ έχετε ένα 2019 βοήθεια Jeep grand κεράρυκι Εύχομαι έχω Shelby mustang fastback Εύχομαι τα παιδιά Morton σχολείο dirstrict μην πάτε backt στο σχολείο σε μέχρι 9 εβδομάδες του Σεπτεμβρίου βγαίνουν από τις καλοκαιρινές διακοπές 1η Μαΐου
Jul 27 2018
Αγάπη
Votes
6
  Πραγματικά θέλω Wyatt Wheatley θα είναι ο φίλος μου και θα ήθελα Θα πέσει πολύ μόνιμα Βαθιά ερωτευμένος μαζί μου Επιθυμώ Wyatt Wheatley θα προτείνει σε μένα το έτος 2020
Jul 26 2018
Αγάπη
Votes
5
  Εύχομαι ότι εγώ και η γειτονική γειτονιά μου Emma Locklear θα μπορούσα να είμαι σε μια σχέση, γιατί είναι ζεστό το βράδυ. Και να κάνουμε την αγάπη μεταξύ τους προστατευτικά με το σύντομα να είμαι αλήθεια κουβά με προφυλακτικά με τα μεγάλα πράγματα μου και τα μεγάλα σέξι βυζιά και λεία. Και εγώ και η Emma σε μια σχέση μέχρι την ημέρα που πεθαίνουμε. Και να κάνεις σεξ 3-4 φορές την εβδομάδα ή κάθε άλλη εβδομάδα για να κρατήσεις ο ένας τον άλλον κοντά και να κρατάς τον άλλον ευτυχισμένο
Jul 23 2018
Αγάπη
Votes
4
  Θέλω να έχω μια λατρευτή JAPANESE GIRLFRIEND.I WANT TO HAVE CREAMPIE με πολλά αγαπημένα κορίτσια AMD IMPREGNATE THEM.I θέλουν να έχουν μια ζωή με την πλήρη αίσθηση της FULFILLMENT.I ΕΧΩ ΤΩΡΑ μπορώ να χτυπήσει τόσα πολλά καλά πράγματα.
Jul 22 2018
Αγάπη
Votes
104
  Εύχομαι η ajay soni και divya awasthi να έρθουν στο τέλος για τη δια βίου, ώστε να μπορώ να πάρω την αγάπη μου ajoni soni πίσω για πάντα και ajay soni ξεχνά divya awasthi για πάντα.
Jul 21 2018
Αγάπη
Votes
6
  Εύχομαι η ajay soni και divya awasthi να έρθουν στο τέλος για τη δια βίου, ώστε να μπορώ να πάρω την αγάπη μου ajoni soni πίσω για πάντα και ajay soni ξεχνά divya awasthi για πάντα.
Jul 21 2018
Αγάπη
Votes
5
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Αγάπη
  Τον συνάντησα τον Μάρτιο και από τότε ερωτεύομαι μαζί του. Με έχει αντιμετωπίσει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο τύπο με τον οποίο ήμουν σε σχέση. Είναι οτιδήποτε θέλω ποτέ. Ορισμένα θέματα πέρα ​​από τον έλεγχό μας μας χώρισαν πολλές φορές, αλλά τώρα έχει επανέλθει σε μένα. Φοβίστηκα και τον έσπρωξα μακριά και νομίζω ότι έβλαψα τα συναισθήματά του. Δεν ήθελα να τον βλάψω και τώρα τον θέλω πίσω περισσότερο από ποτέ. Τον φέρτε πίσω σε μένα. Είμαι τόσο ερωτευμένος μαζί του.
Aug 05 2018
Αγάπη
Votes
22
  Επιθυμώ Lisa Marie Θα πάρει ένα φίλο που θα τα μεταχειριστεί σωστά και θα ήθελα να ερωτευτεί με εκείνο τον τύπο που συναντά που γίνεται φίλος της ..
Aug 05 2018
Αγάπη
Votes
7
  Εύχομαι ο Jeff και εγώ να είμαστε σε μια διασκέδαση που αγαπάει μια μακροπρόθεσμη ρομαντική οικεία σχέση φέτος. Εύχομαι ο Τζέφ να με καλέσει και να με ενημερώσει πόσο μου χάθηκε και έρχεται στο σπίτι μου για να περάσει χρόνο μαζί μου.
Aug 06 2018
Αγάπη
Votes
36
  Εύχομαι ο Jeff να με καλέσει να μου πείτε ότι μου λείπει και θέλει να με δει τώρα. Εύχομαι ο Jeff και εγώ να είμαστε σε μια ρομαντική διασκέδαση που αγαπάει τη στενή μακροπρόθεσμη σχέση με τα φιλιά αγκαλιά και τη συνεχή αγάπη μου για μένα.
Aug 06 2018
Αγάπη
Votes
41
  Κάνε τον Τσάντ να με ερωτεύεται εντελώς και θέλει να με παντρευτεί και να με φροντίσει για το υπόλοιπο της ζωής μου. Του εύχομαι να αγαπάτε πάντα και να με βάζετε μπροστά σε οποιονδήποτε άλλο.
Aug 07 2018
Αγάπη
Votes
106
  Υπάρχει αυτό το αγόρι στην εκκλησία μου, το όνομά μας Christopher. Είναι εξαιρετικά χαριτωμένος αλλά ενεργεί σαν να μην υπάρχει. Του εύχομαι να παρατηρήσει και να έχει μια ακόμα BIGGERA φλερτάρουν σε μένα από ό, τι έχω πάνω του. Είμαι πολύ απελπισμένος.
Aug 08 2018
Αγάπη
Votes
8
  Εύχομαι ο Christopher να σταματήσει να με αγνοεί και να γίνει BFF.then μου για να ερωτευτεί μαζί μου και να με ρωτήσει έξω και όχι το κορίτσι από τη γειτονιά του.
Aug 08 2018
Αγάπη
Votes
10
  Εύχομαι ο Jacob Hill να με στείλει πίσω στο Instagram αυτή τη στιγμή ή σαν την εικόνα του TBH, ώστε να μπορούμε να αρχίσουμε να μιλάμε και να συναντηθούμε. Θα ήθελα επίσης να μπορώ να τραγουδήσω πολύ καλά. Σας παρακαλούμε. Το χρειάζομαι αυτό.
Aug 12 2018
Αγάπη
Votes
9
  Θα ήθελα να είμαι βαμπίρ που το φως του ήλιου δεν θα με καεί, θα έχει υπερβολική ταχύτητα, ποτέ δεν θα γεράσει, θα ζήσει για πάντα, θα είναι αήττητο, θα αναγκάσει τους ανθρώπους να τρέφονται με ανθρώπινο αίμα, θα έχουν τη δυνατότητα να μετατρέψουν τους ανθρώπους σε βαμπίρ, το αίμα μου, μην ταΐζετε με ανθρώπους ή τα υποχρεώνετε όταν βρίσκονται σε vervain και είναι εξαιρετικά πλούσιοι
Aug 13 2018
Αγάπη
Votes
8
  Θα ήθελα ότι μόλις υποβάλλω αυτές τις επιθυμίες να γίνουν πραγματικότητα αμέσως και μόνιμα τώρα !!!!! Εύχομαι να γίνουν όλα πραγματικότητα iNstantly !!!!!! Θα ήθελα να τραγουδήσω ακριβώς όπως η Arianna Grande !! Θα ήθελα να τραγουδήσω ακριβώς όπως κάθε καλλιτέχνης τραγουδιού αυτή τη στιγμή. Εύχομαι ο Αλί και ο Μπίλι να έρθουν μια μέρα αυτή την εβδομάδα. Εύχομαι να έχω το τηλέφωνό μου πολύ περισσότερο. Εύχομαι ότι ήμουν ένας απίστευτος τραγουδιστής αυτή τη στιγμή. Εύχομαι να έγραψα εκπληκτικά τραγούδια. Εύχομαι αυτά να γίνουν πραγματικότητα τώρα μόνιμα !!!!
Aug 13 2018
Αγάπη
Votes
6
  Ευχόμαστε ότι η επιθυμία μου θα γίνει πραγματικότητα αμέσως !!!!! Εύχομαι ότι η μητέρα μου με αγάπησε και με εμπιστευόταν αμέσως !!!!!! Εύχομαι να είμαι η υπερηφάνεια και η χαρά μου
Aug 13 2018
Αγάπη
Votes
6
  Εύχομαι ο Gabe και εγώ ήμασταν στενοί φίλοι και πάλι ίσως ένας περιστασιακός φιλαργός. Εύχομαι να ζυγίσω 98 κιλά. Εύχομαι ότι με τον Nathan και εγώ θα έχουμε μια σχέση μεταξύ μας, θα ήθελα να ήταν ο φίλος μου και ότι εμείς δούλεψαν τα πράγματα μεταξύ μας.
Aug 14 2018
Αγάπη
Votes
6
  Θέλω και πάλι ο φίλος μου Anantha να ξαναγυρίσει και να στείλει λυπημένος σε μένα και να δεχτεί την αγάπη μου ότι πρέπει να με αγαπάει αληθινά δεν πρέπει να με αφήσει και πάλι του και οι γονείς μου πρέπει να αποδεχτούν την αγάπη μας και να κάνουν γάμο για εμάς που θέλουμε μαζί στη ζωή καιρό θα πρέπει να επανέλθει με τον Σεπτέμβριο του 2018 και να δεχτεί την αγάπη μου και να είμαι μαζί μου πάντα και θέλω να είμαι πολύ επιτυχημένος υπάλληλος στην επαγγελματική μου ζωή και η οικογένειά μου πρέπει να είναι ευτυχισμένη πάντα και ο φίλος μου η μητέρα Ανάντα πρέπει να μου δεχτεί αγάπη ananth και ανάντ εγώ πάντα η οικογένειά μου θα πρέπει να είναι ευτυχισμένη πάντα θα πρέπει να γίνει ισχυρότερη οικονομικά. Ananth πρέπει να με παντρευτεί και να είναι μαζί μου πάντα θα πρέπει να με αφήσει σε οποιοδήποτε σημείο του χρόνου αυτή την επιθυμία μου pls κάνει πραγματικότητα όλες αυτές τις επιθυμίες
Aug 14 2018
Αγάπη
Votes
22
  θα ήθελα ο φίλος μου να θέλει να σπάσει μαζί μου επειδή είναι πραγματικά ενοχλητικό τις τελευταίες εβδομάδες και με ενοχλεί και όταν έχουμε ποτέ μια ημερομηνία δεν εμφανίζεται ποτέ εγκαίρως
Aug 15 2018
Αγάπη
Votes
9