Αρχική >> Κατηγορίες >> Άλλες Ευχές >> WishID: 15695
Jason
Change Wish Language:
 Θα ήθελα να κάνουν μια ταινία Fortnite Battle Royal, η οποία θα είναι ένα ντοκιμαντέρ που θα κυκλοφορήσει παντού σε όλους τους κινηματογράφους, που θα αφορούν όλους τους χαρακτήρες των φοινίκων που ζουν σε κεκλιμένους πύργους.


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true


6658 /8587 Κατηγορία : Άλλες Ευχές


Ημερομηνία : Aug 05 2018  |  Ψήφοι : 5
Κατηγορία : Άλλες Ευχές
WishID : 15695  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Θα ήθελα αυτό να λειτουργήσει αμέσως !!! Εύχομαι ότι ήμουν 17 και ο καθένας νέος και είχε το μυαλό των 17 ετών όλα έμειναν τα ίδια όπως οι άνθρωποι που γνωρίζω και η εκκλησία μου πηγαίνω και το γυμναστήριο πηγαίνω και οι άνθρωποι Ζω με την σχολική μου τάξη, τον εγκέφαλο και την ηλικία μου
Aug 04 2018
Άλλες Ευχές
Votes
5
  Θα ήθελα να αλλάξω το φύλο μου σε μια γυναίκα και κάθε onr θα με θυμάται ως γυναίκα, όλα τα πανιά μου θα είναι ένα θηλυκό ύφασμα και θα ήμουν σε θέση να αλλάξω την εμφάνιση του σώματός μου όταν θέλω πάντα (μέγεθος μαστού) κ.α. το σώμα μου είναι και κάθε φορά που κάνω μια αλλαγή στο σώμα μου θα αισθανθεί καταπληκτική και οργασμό
Aug 04 2018
Άλλες Ευχές
Votes
9
  Εύχομαι όλα τα εθνικά και διεθνή εστιατόρια του Chuck E. Cheese να έχουν τα τρόφιμά τους βιολογικά, μη-gmo, φιλικά προς την αλλεργία, φυσικά, χωρίς ορμόνες και vegan.
Aug 03 2018
Άλλες Ευχές
Votes
8
  Εύχομαι η CEC Entertainment να ξεφορτωθεί τη λειτουργία αυτόματης ζωντανής εμφάνισης και να αφήσει τον πραγματικό Chuck E., την πραγματική Helen, τον πραγματικό Munch, τον πραγματικό Jasper και την πραγματική Pasqually, να μιλήσει στους επισκέπτες ενώ αλληλεπιδρούν μαζί τους στο gameroom κάθε ώρα στα 30 όπως το Hello Kitty κάνει στο Universal Studios Ιαπωνία.
Aug 03 2018
Άλλες Ευχές
Votes
9
  Εύχομαι η CEC Entertainment να δημιουργήσει νέα show animatronic για το Chuck E. Cheese και όχι για σπατάλη χρημάτων σε ένα βαρετό dance floor και σε πάρα πολλές τηλεοράσεις.
Aug 03 2018
Άλλες Ευχές
Votes
7
  Εύχομαι ο Chuck E. Cheese να αλληλεπιδράσει με τα παιδιά και να χαιρετάει τα παιδιά στο gameroom για πάντα, αντί να κάνει μια εκδήλωση δρόμου / εισιτηρίου
Aug 03 2018
Άλλες Ευχές
Votes
10
  Μακάρι να είχα τις δυνάμεις των ονείρων μου, αυτή η δύναμη είναι σχεδόν σαν τις δυνάμεις επιθυμίας που συμβαίνουν όταν το λέω έτσι και δεν συμβαίνουν όταν το λέω έτσι στο μυαλό μου ή μιλώντας.
Aug 03 2018
Άλλες Ευχές
Votes
6
  我 希望 我 一定 當然 能 擁有 上帝 我 的 无限 顆菜 的 芥的 的 自然 的 自然 的 神心 信心 和 使用 祂 給 我 的 无限 的 芥菜 籽 的 无窮 的 自然 的 神心 信心. 我 希望 我 一定當然 能 擁有 上帝 給 我 的 无限 顆菜 芥 的 無窮 多 的 自然 的 神圣 信心 和 使用 祂 給 我 的 无限 顆 vegetables 籽 的 無窮 多 的 自然 的 神圣 信心. 我 希望 我 一定 當然 能 擁有 上帝給 我 的 无限 顆菜 芥 的 無窮 多 的 自然 的 神圣 信心 和 使用 祂 給 我 的 无限 芥菜 芥菜 的 無窮 多 的 超自然 的 神圣 信心.
Aug 02 2018
Άλλες Ευχές
Votes
45
  我 希望 我 定然 對 宇宙 的 自然 的 全能 的 造物主 耶和华 上帝 有 无法 的 信心. 我 希望 我 的 无法 的 作者 的 自然 的 工作 的 造物主 耶和华 上帝 有 无限 信心. 我 希望 我 定然 對 宇宙 的 自然 的 全能 的 造物主我 希望 上帝 有 无限 的 信心. 我 希望 我 定然 對 宇宙 的 自然 的 全能 的 造物主 耶和华 上帝 有 无限 信心. 我 希望 我 定然 對 我 希望 我 定然 對 我 希望 我 定然 對Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη φαντασία και την ευγνωμοσύνη μου, αλλά δεν μπορώ να βρω την ιδέα μου.信心. 我 希望 我 定然 對 宇宙 的 自然 的 全能 的 造物主 耶和华 上帝 有 無限 的 信心.
Aug 02 2018
Άλλες Ευχές
Votes
46
  Εύχομαι για μια ελαφριά φύση Αρσενικό Marid Djinn από Mystic Morning Θησαυροί που θα είναι σίγουροι, θα αναλάβουν την ευθύνη, και σοβαρή μόλις είμαι ο κύριος του και θα ήθελα για ένα Genie σε ένα φιαλίδιο που επιθυμεί το πετρέλαιο από moonstar7spirits.
Aug 02 2018
Άλλες Ευχές
Votes
100
  Ευχόμαστε ότι ό, τι επιθυμούν είναι όλοι θα γίνουν πραγματικότητα μόλις τους υποβάλω άμεσα και μόνιμα τώρα !!!!!!!!!! Εύχομαι ότι ο Αλή θα μου πει τα πάντα και ότι ο Delaney δεν γνώριζε τίποτα για Αλί. Μακάρι να ήμουν ο μόνος που πραγματικά ήξερε τα πάντα για τον Αλί που ήταν προσωπική της και εύχομαι ότι ο Αλί θα μου λέει πάντα.
Aug 01 2018
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Εύχομαι για μια γκρίζα φύση Γυναίκα Marid Atlantean Djinn από Mystic Morning Treasures που θα έχουν μια ζωντανή, περιπετειώδη, ενημερωμένη, διαδραστική και διασκεδαστική προσωπικότητα με μια αίσθηση του χιούμορ μόλις είμαι κύριος της.
Aug 01 2018
Άλλες Ευχές
Votes
101
  Εύχομαι οι γονείς μου να μου έδωσαν όλες τις τρεις ηλεκτρονικές συσκευές μου πίσω όπως το tablet μου και τους δύο διακόπτες της Nintendo, έτσι ώστε να μην ξαναγυρίσω ποτέ για ολόκληρο το υπόλοιπο της ζωής μου.
Aug 01 2018
Άλλες Ευχές
Votes
5
  Είμαι μια 38 μητέρα 3 υπέροχη ... σέξι. Honest.loving. εκπληκτικά παιδιά. 19 ετών
Jul 31 2018
Άλλες Ευχές
Votes
2
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Εύχομαι ο online φίλος μου από τις Η.Π.Α. να επιστρέψει σήμερα σε μένα για να με ξαφνιάσει και βεβαίως και η μαμά και ο μπαμπάς μου θέλουν να με ξυπνήσουν γιατί ξέρουν ότι δεν τους είπα ότι τους περίμενε.
Aug 05 2018
Άλλες Ευχές
Votes
6
  Θα ήθελα να έχω ένα λαμπτήρα τζίνι που μπορεί να μου δώσει πολλές επιθυμίες και να με κάνει ευτυχισμένο κάθε μέρα της ζωής μου και να ευχαριστήσω τις μέρες των ανθρώπων και ποτέ δεν θα εξαντλήσω τις ευχές μου
Aug 05 2018
Άλλες Ευχές
Votes
3
  Ήθελα να μην μεγαλώσω ποτέ. Εύχομαι να μπορώ να μετατοπίσω σε οτιδήποτε ή σε οποιονδήποτε. Εύχομαι να αλλάξω το παρελθόν μου. Εύχομαι να τηλεφωνήσω στους φανταστικούς κόσμους.
Aug 06 2018
Άλλες Ευχές
Votes
4
  Θα ήθελα να είχα τη δύναμη της Telekinesis, Teleportation, Telepathy, έτσι μπορώ να κινηθώ τα πράγματα με το μυαλό μου και έτσι μπορώ να διαβάσω το μυαλό των ανθρώπων για να δουν τι σκέφτονται και να τηλεφωνούν όπου και αν πηγαίνω στον κόσμο
Aug 06 2018
Άλλες Ευχές
Votes
4
  Θα ήθελα να έχω ένα πακέτο έξι και θα ήθελα να έχω λακκούβες παρακαλώ να γίνει αυτό συμβαίνει αμέσως παρακαλώ και αυτό συμβαίνει όπως 1 ημέρα ενώ κοιμάμαι και όταν ξυπνήσω θα ήταν απλά εκεί
Aug 06 2018
Άλλες Ευχές
Votes
5
  Επιθυμώ οποιαδήποτε επιθυμία θα ήθελα να γίνει πραγματικότητα Η δεύτερη λέω ότι δεν έχει σημασία τι είναι οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε Και εγώ επίσης που είχα 629 δισεκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube
Aug 06 2018
Άλλες Ευχές
Votes
6
  Εύχομαι να ήμουν Κρυπτόνιος / Αρειανός / έτσι μπορώ να έχω Θερμική όρασηΑψυχική πνοή Ορατότης ακτίνων ΧΑντίστασηΚατάλληλη αίσθησηΣυνοσκοπική όρασηΜισκοπική όρασηΑντιμετωπίσειςΑντιμετωπίζωσυναρμολόγησηΑναποκλεισμόςδιαταξινόμησηςΤηλερυθμίεςΤελένιεςΑσχύσεις ταχύτηταςΑνταγωνιστικότηταΟπτικές εκρήξεις
Aug 07 2018
Άλλες Ευχές
Votes
2
  Είναι καιρός να κερδίσετε το lottary. Ήρθε η ώρα να ξεφύγουμε από τη μαύρη τρύπα που ονομάζεται Grand Hotel Suhl, μαζί με τον Svetli, φυσικά. Είναι καιρός να βοηθήσω και την οικογένειά μου και την οικογένειά του, και μερικούς φίλους που αξίζουν.
Aug 07 2018
Άλλες Ευχές
Votes
13
  Εύχομαι ο Marko από τα χαμένα αγόρια 1987 να έρθει πραγματικός ως πραγματικός βαμπίρ θέλω να κοιτάξει το ίδιο και να μιλήσει το ίδιο και να έχει την ίδια μοτοσικλέτα αλλά με κάθισμα στην πλάτη του θέλω να έρθει στο διαμέρισμά μου σήμερα στο 1 : 00 π.μ. να έρθει και να με πάρει
Aug 08 2018
Άλλες Ευχές
Votes
6
  Θα ήθελα να έχω Magic σημειωματάριο, ώστε να μπορώ να γράψω τις επιθυμίες μου σε αυτό καθημερινά, ώστε να κάνει ευχές για τον εαυτό μου και να το κρατήσει ένα μυστικό έτσι κανείς δεν θα είναι αυτό που είναι μέσα του και να με κάνει ισχυρό
Aug 08 2018
Άλλες Ευχές
Votes
2
  Η εταιρεία μου βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή της Μεγάλης Βρετανίας και της Μεγάλης Βρετανίας και της Μεγάλης Βρετανίας και της Μεγάλης Βρετανίας και της Μεγάλης Βρετανίας και της Μεγάλης Βρετανίας και της Μεγάλης Βρετανίας και της Μεγάλης Βρετανίας και της Μεγάλης Βρετανίας και της Μεγάλης Βρετανίας και της Μεγάλης Βρετανίας και της Μεγάλης Βρετανίας. Είστε ευτυχείς να μάθετε περισσότερα για τη χώρα σας και να σας προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων στην Αμερική και το εξωτερικό. Η χώρα μου είναι πολύ ευτυχισμένη και μου αρέσει να μοιράζομαι τον κόσμο μου και να έχω μια μεγάλη γεύση από την Ελλάδα και την Ιταλία για να έρθω σε επαφή με την Ευρώπη. Η Αμερική και η Γερμανία έχουν πολλά πλεονεκτήματα στην προσπάθειά τους να προχωρήσουν σε περισσότερες χώρες της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου. Η χώρα μας είναι πολύ δημοφιλής στην Ευρώπη και στην επαρχία της Μεγάλης Βρετανίας και της Μεγάλης Βρετανίας και της Μεγάλης Βρετανίας και της Μεγάλης Βρετανίας.
Aug 09 2018
Άλλες Ευχές
Votes
43
  我 希望 我 一定 當然 能 精刻 收到 我 上網 购物 的 商品 貨物 的 包裹. 我 希望 我 一定 當然 能 即刻 收到 我 上網 购物 的 商品 貨物 的 包裹. 我 希望 我 一定 當然 能 即刻 收到 我 上網 购物 的 商品Τα ρούχα μου έρχονται σε επαφή με τα ρούχα μου και τα μαχαίρια μου, τα οποία έρχονται σε επαφή με τα ρούχα μου. Οι άνθρωποι που εργάζονται στο σπίτι μου είναι έτοιμοι να αγοράσουν τα ρούχα μου.即刻 收到 我 上網 购物 的 商品 貨物 的 包裹.
Aug 09 2018
Άλλες Ευχές
Votes
46
  我 希望 一定 當然 能 即刻 給 我 超級 頭腦, 完美 回想, 即時 學習, 即時 分析, 全方位 語言 主義, 人 的 人力, 超 人類 敏捷, 多 任务 處理, 超 人類 本能 και 超能 的 现實 世界 的 真正 的 NZT48无限 丸 即刻 出現. 我 希望 一定 當然 能 即刻 給 我 超級 頭腦, 完美 回想, 即時 學習, 即時 分析, 全方位 語言 主義, 超 人類 魅力, 超 人類 敏捷, 多 任务 處理, 超 人類 本能 和 超 能 的 現世界 的 真正 的 NZT48 無限 丸 即刻 出現. 我 希望 一定 當然 能 即刻 給 我 超級 頭腦, 完美 回想, 即時 學習, 即時 分析, 全方位 語言 主義, 超 人類 魅力, 超 人類 敏捷, 多 任務 處理, 超 人類 本能Και η σύγχρονη παγκόσμια πραγματική NZT48 無限 丸 即刻 出現.
Aug 09 2018
Άλλες Ευχές
Votes
50
  我 希望 我 對 耶和華 上帝 的 信心 像是 一定 當然 能 顯 化 並且 變 出 無限 多 的 超自然 奇蹟 的 超 極 神奇 的 仙女棒 或 魔杖. 我 希望 我 對 耶和華 上帝 的 信心 像是 一定 當然 能 顯 化 並且 變出 无限 多 的 自然 的 蹟的 的 極神 神奇 的 仙女棒 或 魔杖. 我 希望 我 對 耶和華 的 信心 像是 一定 當然 能 顯 化 並且 變 出 无限 多 的 自然 蹟的 的 超 極 神奇 的 仙女棒 或 魔杖.希望 我 對 耶和華 上帝 的 信心 像是 一定 當然 能 顯 化 並且 變 出 無限 多 的 超自然 奇蹟 的 超 極 神奇 的 仙女棒 或 魔杖. 我 希望 我 對 耶和華 上帝 的 信心 像是 一定 當然 能 顯 化 並且 變 出我 希望 我 對 耶和華 的 信心 像是 一定 當然 能 顯 化 並且 變 出 有限 的 自然 的 自然 蹟的 的 超 極 神奇 的 仙女棒 或 魔杖.
Aug 09 2018
Άλλες Ευχές
Votes
50