Αρχική >> Κατηγορίες >> Ευημερία / Χρήμα >> WishID: 16858
Geoffrey
Change Wish Language:
 Επιθυμώ να έχω την εξουσία να προβλέψω τα ποδοσφαιρικά αποτελέσματα και να είμαι επιτυχημένος στον τζόγο. Δοκίμασα ξεχωριστά, αλλά τα αποτελέσματα με άφησαν κάτω και θέλω επίσης να πάρω την πρώην πλάτη μου και να δείξω την αληθινή της αγάπη για μένα




940 /1187 Κατηγορία : Ευημερία / Χρήμα


Ημερομηνία : Oct 31 2018  |  Ψήφοι : 117
Κατηγορία : Ευημερία / Χρήμα
WishID : 16858  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Ευημερία / Χρήμα
  Εύχομαι αύριο το πρωί, όταν ντυθώ για το σχολείο, βρήκα 10000 δολάρια στην τσέπη μου για παντελόνια που έβαλα και εύχομαι να μπορώ να μετατραπεί σε οποιοδήποτε ζώο θέλω
Oct 30 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
2
  Εύχομαι να κερδίσω το GA powerball ή το GA mega εκατομμύρια τζάκποτ. Όποια και αν είναι η πρώτη ... Θέλω να κερδίσω 45 εκατομμύρια δολάρια ή 40 εκατομμύρια δολάρια. Σας ευχαριστώ και Amen
Oct 30 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
2
  Θέλω 5lakh rs επειγόντως Plz θεός κάνει θαύμα έχω πιστωτική ισορροπία έδωσα τόσα πολλά χρήματα δανειστεί από άλλους πρέπει να πληρώσω LIC urgentlyHusband είναι στο νοσοκομείο
Oct 29 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
2
  Εύχομαι ότι θα μπορέσω να διαθέσω αρκετά χρήματα για να οικοδομήσω ή να αγοράσω ένα καινούριο σπίτι για την οικογένειά μου των πέντε, ώστε να μην χρειαστεί να ζήσουμε με τη μαμά μου σε ένα μικροσκοπικό στενό διάστημα
Oct 28 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
6
  Για να έχω τη δική μου επιχείρηση και να έχω πολλά σχέδια για τα κούκλα και τα υφάσματα για να τα κάνω. Και να έχετε μια καινούργια ή χρησιμοποιημένη ραπτομηχανή αδελφού
Oct 27 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
2
  1 επίσης δεν ανησυχείτε για τα χρήματα ποτέ πάλι 2.get τα καινούργια ελαστικά και μπαταρία3 για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τα παιδιά μας 4 να αποκτήσουν το σπίτι μας 5 και να μπορέσουμε να πάρουμε τα παιδιά και τους grandkids μας στο Walt Disney
Oct 27 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
2
  Θα ήθελα να βγάλω μαζί μου τους γιους μου εκεί όπου ανήκουν. Θέλω τη Brigitte Washburn να πληρώσει ακριβά για όλα τα πράγματα που με έφερε από τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους.
Oct 27 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
2
  Θα ήθελα να μπορώ να βγάλω αρκετά χρήματα για να πάρω σπίτι μου. Είμαι άστεγος για 11yrs για long.I έχουν κοιμηθεί στο αυτοκίνητό μου και ενοικιάζει ένα δωμάτιο του ξενοδοχείου. Δουλεύω και δεν μπορεί να εξοικονομήσει αρκετά χρήματα τόσο μακριά από την επαφή με τη ζωή και τις προσδοκίες της. Είμαι τόσο κουρασμένος να αγωνίζομαι.
Oct 26 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
4
  Εύχομαι οικονομική ελευθερία. Θέλω να κάνω τύχη και να ζήσω τη ζωή μου στο έπακρο. Θέλω να είμαι ελεύθερος, χαρούμενος
Oct 24 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
8
  Θα ήθελα να έχω πολλά χρήματα για να μπορώ να βρω ένα μέρος για να ζήσω και να βγάλω πίσω τους συγγενείς μου μαζί μου όπου και ανήκουν. Θα ήθελα επίσης η Brigitte Washburn να πληρώσει ακριβά για αυτό που μου έδωσε
Oct 23 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
2
  Επιθυμώ να μπορώ να Έχω Σούπερ Εξουσίες όπως το Super κορίτσι με τη δύναμη να διαβάσει τα μυαλά Έτσι μπορώ να βοηθήσω την οικογένειά μου σε φίλους με όλη τη βία Σε ότι έχω τα χρήματα για να βοηθήσω τον εαυτό μου στη μητέρα μου n Οικογένεια με τα χρήματά τους Προβλήματα.
Oct 23 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
2
  Δημιουργήστε ορμόνες με όλα τα μέλη της οικογένειας της μαμάς μας. Καλή τύχη θα ακολουθήσει πάντα us.my παιδιά πρέπει να είναι toppers στις σπουδές τους. Η δουλειά μας θα είναι πάντα καλή και κερδοφόρα.
Oct 23 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
2
  Εύχομαι ότι είμαι πλούσιος δισεκατομμυριούχος μέσα στις επόμενες 36 ώρες από τη φήμη nesara ή manna. έως 100 δισεκατομμύρια δολάρια.
Oct 23 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
3
  Θα ήθελα να πάρω περισσότερα χρήματα ή να βρω περισσότερα χρήματα κάπου και θα ήθελα να κάνω ευθεία Α και θα ήθελα να πάρω 1000 robux Ελπίζω αυτή η επιθυμία να γίνει true.I επιθυμώ για ένα φορητό υπολογιστή ή υπολογιστή Θέλω πραγματικά αυτό να γίνει πραγματικότητα Εύχομαι για $ 100 Θέλω να έχω μια υπέροχη μέρα
Oct 20 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
2
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Ευημερία / Χρήμα
  Θέλω να έχω ένα μέρος για να ζήσω, ώστε να μπορώ να βγάλω πίσω τους γιους μου μαζί μου. Επιθυμώ επίσης ένα αυτοκίνητο και να κάνω τη Brigitte Washburn να υποφέρει για αυτά που μου έπραξε τους τελευταίους οκτώ μήνες.
Oct 31 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
2
  Θα ήθελα να έχουν τους γιους μου πίσω μαζί μου για τις διακοπές που δεν επιθυμούν να τους περάσουν μόνοι μου Έχω περάσει οκτώ μήνες μόνο χωρίς τα αγόρια μου. Χρειάζονται τη μαμά τους. Είναι απενεργοποιημένοι
Oct 31 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
4
  Επιθυμώ να είμαι δισεκατομμυριούχος, όχι μόνο για τον εαυτό μου, αλλά για να βοηθήσω τους άστεγους και τους ατυχείς ανθρώπους στις Φιλιππίνες. Πάντα αγαπώ να βοηθάω τους ανθρώπους. Σας παρακαλώ, παρακαλώ. Ευχαριστώ.
Nov 03 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
6
  Θα ήθελα να έχω ισορροπία τουλάχιστον 20 εκατομμυρίων μπατ στον τραπεζικό μου λογαριασμό, αυτό θα εξασφάλιζε τη γυναίκα μου και το οικονομικό μέλλον του εαυτού μου μέχρι να πεθάνει ο θάνατος.
Nov 03 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
3
  θέλω να λαμβάνω / κερδίζω πολλά χρήματα για να μπορέσω να λύσω όλα τα ζητήματά μου, να ξεκαθαρίσω κάθε λογαριασμό, να πάρω σπίτι και να φροντίσω την υγεία μου και να μπορέσω να απολαύσω τη ζωή.
Nov 05 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
5
  Θα ήθελα να έχω χρήματα και ένα αυτοκίνητο, ώστε να μπορώ να πάρω μαζί μου τα αγόρια μου και ένα μέρος για να ζήσω. Θέλω να τιμωρηθεί η Brigitte Washburn για αυτό που μου έπραξε. Θέλω επίσης να έχω μια ευτυχισμένη ζωή με τους γιους μου.
Nov 05 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
2
  Θα ήθελα να επιστρέψω όλα τα χρήματά μου πίσω από τη φορολογική υπηρεσία για 30.000 και ελπίζω να τα πάρω πίσω πραγματικά σύντομα. Ελπίζω ότι η φορολογική υπηρεσία δεν λέει όχι. και απλώς μου στέλνουν έναν μεγάλο έλεγχο λίπους στη θέση πραγματικό σύντομα.
Nov 05 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
2
  Εύχομαι πολλά χρήματα να έρθουν σε με. Εύχομαι μεγάλη οικονομική αφθονία να έρθει στη ζωή μου. Επιθυμώ μεγάλο χρηματικό έπαθλο. Εύχομαι οικονομική αφθονία για να βοηθήσω τον εαυτό μου, την οικογένεια και τους φίλους μου να ζήσουν μια άνετη ζωή χωρίς άγχος.
Nov 06 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
2
  θέλω να κερδίσω αρκετά χρήματα για να λύσω όλα τα οικονομικά μου προβλήματα και να φροντίσω την υγεία της οικογένειάς μου και της οικογένειάς μου και να μπορέσω να αφήσω μια ευτυχισμένη και ειρηνική ζωή. Παρακαλώ ψήξτε για την ευχή μου, εγώ για σας.
Nov 06 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
37
  Εύχομαι οι 6 24 33 46 69 να είναι ο νικητής της νίκης του Mega Millions GA απόψε. Προσεύχομαι να έρθω σε μια αφθονία των χρημάτων πριν τελειώσει αυτή η εβδομάδα.
Nov 06 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
4
  Μακάρι να είχα πολλά χρήματα, ώστε να μπορώ να βγάλω πίσω τους γιους μου μαζί μου και να έχω ένα αξιοπρεπές μέρος για να ζήσω. Θα ήθελα επίσης ένα συγκεκριμένο άτομο να πληρώσει για αυτό που έκαναν φέτος.
Nov 06 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
2
  Θα ήθελα να βάλω μια κατάρα στη Brigitte Washburn για την απομάκρυνση των γιων μου από μένα και θέλω να πάρω ένα αυτοκίνητο και ένα μέρος για να ζήσω, ώστε να μπορέσω να ξαναγυρίσω τους γιους μου μαζί μου. Θέλω εκδίκηση εναντίον της.
Nov 06 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
2
  Θα ήθελα να πάρω μέρος για να ζήσω μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Θέλω επίσης να πάρω μαζί μου ένα αυτοκίνητο και τους γιους μου. Θέλω τη Brigitte Washburn να πάρει αυτό που έρχεται σε αυτήν για να με βάλει μέσα από την κόλαση .. Αξίζει να είμαι ευχαριστημένος με τους γιους μου
Nov 07 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
4
  Επιθυμώ να έχω τους γιους μου πριν από τα Χριστούγεννα του τρέχοντος έτους. Ποτέ δεν ήμουν χωρίς αυτούς. Ξέρω ότι θέλουν να είναι μαζί μου επίσης. Αγαπώ τους γιους μου και δεν θέλω να μείνω μακριά από αυτούς.
Nov 08 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
2