Αρχική >> Κατηγορίες >> Ευημερία / Χρήμα >> WishID: 19830
SB
Change Wish Language:
 Θα ήθελα να κερδίσω την 4D λοταρία εντός των επόμενων 9 ημερών, ώστε να εξοικονομήσω κάποια χρήματα στην τράπεζα, να ταξιδεύω με την οικογένειά μου και να δωρίσω κάποια χρήματα για να βοηθήσω τους φτωχούς. Σας ευχαριστώ.


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true


1065 /1187 Κατηγορία : Ευημερία / Χρήμα


Ημερομηνία : Mar 30 2019  |  Ψήφοι : 2
Κατηγορία : Ευημερία / Χρήμα
WishID : 19830  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Ευημερία / Χρήμα
  我 希望 耶和华 上帝 一定 會 立刻 的 物質 的 不 无窮 的 財富 的 物質 祝福 我 並 祝福 我 變成 超 極 有錢 的 正 載 富翁. 我 希望 耶和华 上帝 一定 會 立刻 自然 的 可以 无窮 的 物好 祝福 我 並 祝福 我變成 超 極 有錢 的 正 載 富翁. 我 希望 耶和华 上帝 一定 會 立刻 超然 的 以 無窮 的 財富 的 物質 祝福 我 並 祝福 我 變成 超 極 有錢 的 正 載 富翁.
Mar 29 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
6
  θέλω να βρω μια καλά πληρωτική δουλειά ώστε να μπορώ να μπορώ να ικανοποιήσω τις ανάγκες της οικογένειάς μου coz θέλω να αγοράσω οικόπεδο και να πληρώσω τα τέλη σχολείου για την αδερφή μου .. θέλω να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση
Mar 27 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
6
  Θα ήθελα να είμαι πιο τυχερός στη ζωή, καλή δουλειά, καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και χρήματα για τους λιγότερο τυχερούς, θέλω να μοιραστώ με όλους.
Mar 26 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
5
  Θα ήθελα τώρα να είμαι πολύ πλούσιος και να μπορώ να αγοράσω οτιδήποτε θέλω, να δωρίσω σε όποιον επιλέγω και να γίνω φιλανθρωπικός. Θα ήθελα να το hapeen αμέσως.
Mar 25 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
5
  θέλω χρήματα για να αγοράσω οικόπεδο και να εκπαιδεύσω την αδερφή μου .. θέλω να πάρω μια νέα δουλειά και να αφήσω αυτόν τον τόπο για πάντα .. μπορεί να ρωτήσει το σέδο για τη συγχώρησή μου και να πληρώσει για την προίκα μου.
Mar 25 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
3
  Το μόνο που εύχομαι είναι 20.000 δολάρια που θα με βοηθούσε με το χρέος και το φαγητό του ενοικίου που είναι ό, τι πραγματικά θα έκανε τη ζωή μου καλύτερη θα βοηθούσε μαζί μου και τη φίλη μου
Mar 21 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
5
  Εύχομαι να δουλέψω στο Κουβέιτ για μισθό 10.000 δηναρίων από το Κουβέιτ μηνιαίως, με τον οποίο δεν πρέπει ποτέ να εξαρτώμαι από τον πατέρα μου για τα χρήματά του για τίποτα και με τον οποίο όλα τα δάνειά μου θα διαγραφούν εντελώς.
Mar 12 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
8
  Εύχομαι να φτάσω στο mega τζακπότ αυτή την Κυριακή, ώστε να πληρώσω τέλη για την κόρη μου. πάρτε το δικό μας σπίτι. πάρτε ένα αυτοκίνητο. να επενδύσουν στην επιχείρησή μας και να ζήσουν μια ευτυχισμένη ζωή με τον σύζυγό μου και τα παιδιά μας. Σας υπόσχομαι να βοηθήσω όσους έχουν ανάγκη όσο μπορώ. αυτή η ευχή είναι ό, τι σκέφτομαι και ονειρεύομαι και το θέλω .. Χρειάζομαι
Mar 11 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
12
  Εύχομαι να κερδίσω ένα τεράστιο τζάκποτ ώστε να πληρώσω όλο το χρέος και να στείλω τη μαμά μου στο καλύτερο νοσοκομείο ... Εύχομαι να είμαι πολύ πλούσιος που μπορώ να βοηθήσω όλους τους λαούς που χρειάζονται βοήθεια ..
Mar 11 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
11
  Θέλω να είμαι μεγάλος δισεκατομμυριούχος. Όλες οι πολυτέλειες και η ευτυχία έρχονται στη ζωή μου με άμεση ισχύ. Θέλω να ζήσω σαν Βασιλικός Βασιλιάς
Mar 09 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
8
  Η επιθυμία μου είναι να μπορώ να πάρω μια συνέντευξη για τη θέση "Ποιότητα και Διασφάλιση" στη σημερινή μου δουλειά και τελικά να προσφέρω τη θέση με τον τρέχοντα μισθό μου
Mar 08 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
7
  Θέλω να είμαι μεγάλος δισεκατομμυριούχος. Όλες οι πολυτέλειες
Mar 08 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
8
  Θέλω να είμαι μεγάλος δισεκατομμυριούχος για να εκπληρώσω όλα τα όνειρά μου. Όλες οι πολυτέλειες
Mar 08 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
8
  Θέλω χρήματα τις επόμενες μέρες για τις αμοιβές του κολλεγίου μου και τα νέα ποδήλατα σε μερικές ημέρες. Και η αγάπη μου κι εγώ ζούμε και αγαπάμε ο ένας τον άλλον για πάντα. Η μαμά και ο μπαμπάς μου θα έχουν καλή υγιεινή ζωή. Το σπίτι μας ολοκληρώνεται φέτος. Η αδελφή μου θα βρει έναν καλό σύζυγο. Ο αδελφός μου θα βρει μια καλή δουλειά. Θα πάρω μια πολύ όμορφη και πολύ καλή σύζυγο στο εγγύς μέλλον.
Mar 06 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
7
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Ευημερία / Χρήμα
  Θα ήθελα να χτυπήσω το τζάκποτ στο λαχείο του Powerball. Έτσι μπορώ να ευλογήσω τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη και να πληρώσω όλα τα χρέη μου. Θα ήθελα να ευλογήσω την οικογένεια και τους φίλους μου. Δώστε σε μερικές φοβερές φιλανθρωπικές οργανώσεις.
Mar 31 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
6
  Θα ήθελα να έχω τη συλλογή ιστοριών παιχνιδιών Mr. Head Potato Head, συλλογή ιστοριών παιχνιδιών RC, συλλογή ιστοριών παιχνιδιών Lotso, συλλογή παιχνιδιών Story Buzz Lightyear με ζώνη χρηστών, συλλογή ιστοριών παιχνιδιών Rex, συλλογή ιστοριών παιχνιδιών Dolly, συλλογή ιστοριών παιχνιδιών Mr. Pricklepants, και συλλογή ιστοριών παιχνιδιών Buttercup για να εμφανιστεί στον καναπέ μου στις 21 Ιουνίου 2019
Apr 03 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
5
  Επιθυμώ να επιτύχω την ανακήρυξη της θέσης του βιβλιοθηκονόμου στη βιβλιοθήκη του Ελληνικού Κοινοβουλίου στο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ASEP).
Apr 07 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
10
  Θα ήθελα να κερδίζω την κλήρωση κάθε φορά επειδή θέλω να γίνω πλούσιος. Θα είμαι χαρούμενος και δεν θα είμαι ποτέ εκτός χρήματος. Θα ήθελα να το κρατήσω όλο αυτό γιατί το κέρδισα.
Apr 08 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
6
  Θα ήθελα να είμαι ένα εναλλακτικό μοντέλο για να βοηθήσω νεαρή γυναίκα και άνδρες με θέματα αυτο-απεικόνισης, κάνοντας πάνω από 22.000 δολάρια, βοηθώντας τη μαμά μου όταν τη χρειάζεται, ταξιδεύοντας στον κόσμο, συναντώντας καταπληκτικούς ανθρώπους, ζώντας υγιείς και ευτυχείς.
Apr 11 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
32
  Θα περάσω τόσο γραπτές και προφορικές εξετάσεις πιστοποίησης ιατρικών διερμηνέων σύντομα ????????, ώστε να μπορώ να πάρω μια δουλειά ιατρικού διερμηνέα, εργασία από το σπίτι.
Apr 13 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
3
  Θα πάρω σύντομα μια εργασία RN και θα εργαστώ από τη δοκιμασία νοσηλείας, τον τερματισμό της δοκιμασίας. Θέλω να μάθω τη διαχείριση περιπτώσεων RN και να επιστρέψω σε νοσοκομείο οξείας περίθαλψης
Apr 13 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
4
  Θα ήθελα να έχουν 700.000 χιλιάδες naira στο λογαριασμό μου σήμερα και επίσης με το νέο iPhone xs max. Ευχαριστώ. Εάν μπορείτε πραγματικά να το κάνετε αυτό για μένα θα εκτιμήσω. Σας αγαπώ παιδιά.
Apr 19 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
9
  Θα ήθελα να κερδίσω αρκετά χρήματα για να μπορώ να συνταξιοδοτηθώ άνετα σε άλλη χώρα και να μην ανησυχώ για τα χρήματα για να μπορέσω να ζήσω με τη γυναίκα που αγαπώ και να κάνω τη δική μας μικρή κατοικία και να ξεκινήσω μια νέα οικογένεια μαζί
Apr 20 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
107
  Επιθυμώ τελικά να ζήσω στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια με $ 1.000 την ημέρα για τη ζωή στο πιο τέλειο condo για το γούστο μου, απολαμβάνοντας την απόλυτη ελευθερία, αρμονία και ευημερία για πάντα.
Apr 21 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
102
  Θέλω να είμαι ο νικητής της λαχειοφόρου αγοράς των δισεκατομμυρίων δολαρίων και να μπορώ να αγοράσω ένα τεράστιο σπίτι αποτελούμενο από πολλά διαμερίσματα, όπως ένα ξενοδοχείο, όπου η μαμά και ο μπαμπάς της μαμάς μπορούν να μείνουν μαζί μου και την οικογένειά μου, τον αδελφό μου και την οικογένειά του, η μαμά και η οικογένειά της, και ο μπαμπάς μου. Θα μπορέσουμε επίσης να κάνουμε διακοπές σε όλο τον κόσμο.
Apr 25 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
10
  θέλω μια ευχή θέλω να ευχηθώ για ένα καλό χρηματικό ποσό im κουρασμένος να πηγαίνω έξω έξω στη ζωή θέλω αυτή την επιθυμία τόσο άσχημα για να αγοράσει ένα ερασιτέχνες σπίτι βοήθεια τα παιδιά μου με τα χρήματα ποτέ δεν φαίνεται να κερδίζω τίποτα ονειρεύομαι για τις επιθυμίες μου αν Μόνο έγιναν πραγματικότητα Θα ήμουν ευτυχισμένη γυναίκα Θα κοιτάξω ακόμη και τα αστέρια και θα προσεύχομαι την επιθυμία μου να έρθει trueI havnt είχε διακοπές σε χρόνια για να πάει σε ένα όμορφο cruise πλοίο Ελπίζω ότι η επιθυμία μου γίνεται πραγματικότητα
Apr 26 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
12
  Εύχομαι το σούπερ μου να εμφανίζεται στο λογαριασμό μου ANZ και είναι δικός μου να κρατώ για πάντα και να ξοδεύω σε αυτό που επιλέγω για την αιωνιότητα ό, τι φαίνεται και είναι διαθέσιμο για μένα να ξοδέψω για αυτό που θέλω για πάντα.
Apr 28 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
11
  Εύχομαι να βρω 10.000 δολάρια πραγματικό χρήμα της Αυστραλίας στο έδαφος και είναι δικός μου να κρατώ για πάντα και να ξοδεύω σε αυτό που επιλέγω. Όλα τα αληθινά χρήματα, όλα τα δικά μου και δεν είμαι ποτέ μπροστά για να τα πάρω ποτέ.
Apr 28 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
9