Αρχική >> Κατηγορίες >> Αγάπη >> WishID: 20724
D
Change Wish Language:
 Για τη Cynthia, οι επιθυμίες μας είναι παρόμοιες. Ψηφίζω τη δική σας όταν ψηφίζω δικό μου. Το ορυχείο μου είχε ταχυδρομηθεί σχεδόν πριν από ένα χρόνο και έχω αρκετές εκατοντάδες ψήφους. Σας εύχομαι καλή τύχη με τη δική σας, εύχομαι με όλα όσα είμαι για να γίνω πραγματικότητα.


Ημερομηνία : Jul 15 2019  |  Ψήφοι : 813
Κατηγορία : Αγάπη
WishID : 20724  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Αγάπη
  Θα ήθελα να μου αρέσει η Crush και να μου προτείνει σύντομα, θα ήθελα να μην υπάρξουν περισπασμοί ή παρεξηγήσεις μεταξύ μας. Θέλω επίσης να αγκαλιάζουμε κάθε στιγμή.
Jul 14 2019
Αγάπη
Votes
11
  Εύχομαι η φίλη μου Zéta Bsharah να θέλει και να είναι σε θέση να μείνει και να κοιμηθεί στο σπίτι μου απόψε, ώστε να μπορώ να αφιερώσω περισσότερο χρόνο μαζί της και να αγκαλιάσω μαζί της.
Jul 13 2019
Αγάπη
Votes
8
  Εύχομαι ο Dean Forester (από τα Gilmore Girls) να είναι ο φίλος μου. Τον αγαπώ. Θα ήθελα επίσης οι αδελφές μου να έχουν και τους φίλους τους. Η Lauren μπορεί να έχει τον Steve (από Stranger Things). Η Ρεβέκκα μπορεί να έχει την Τροία Μπόλτον. και η Nicole μπορεί να έχει Ed Sheeran (χωρίς τατουάζ). Θα ήθελα επίσης ο ξαδέλφος μας, ο Megan, να μπορέσει να πάρει μαζί με το φίλο της Doug και ποτέ να σπάσει. Θα ήθελα και οι άλλοι ξαδέλφες μας, η Kristen να έχει τον Chandler Bing. και ο Μιχαήλ μπορεί να έχει Scarlet O'connor ως φίλη του (από το Nashville, μαζί με την Rayna ως τη μητέρα της). και οι στενοί φίλοι μας που ζουν κάτω από το δρόμο από εμάς, η Sarah Rotella μπορεί να έχει το Austin Moon. και ο Adam Rotella μπορεί να έχει τον Rory Gilmore (μαζί με τη Lorelai ως τη μαμά της και τον Luke ως φίλο του Lorelai). Θέλω πραγματικά να συμβεί αυτό. και μπορούμε όλοι να παραμείνουμε στη νεαρή ηλικία που είμαστε τώρα για πάντα. (και θα μπορούσαμε να ξυπνήσουμε με το έτος 2004)
Jul 13 2019
Αγάπη
Votes
39
  Εύχομαι ο Zeta Bsharah να σταματήσει να αισθάνεται άρρωστος και να αισθάνεται πολύ καλύτερα σήμερα σύντομα, ώστε να μπορούμε να συναντηθούμε μαζί και να μοιραστούμε ένα φιλί για πρώτη φορά μαζί.
Jul 12 2019
Αγάπη
Votes
7
  Εύχομαι ο Ashley Bouthilette να πέσει ερωτικά ερωτευμένος μαζί μου αύριο. Η Ashley αποφάσισε να δουλέψει στην αίθουσα παιχνιδιών στο Warwick Mall αντί για λόγους ευκολίας, δεδομένου ότι βρίσκεται δίπλα στο Campus της CCRI Knight στο θέατρο Bobby Hackett. Η πρώτη της ημέρα θα είναι η 24η Ιουλίου 2019. Θα εργάζεται Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από τις 9:00 π.μ. έως τις 3:00 μ.μ. Βλέπω αύριο στο CCRI Warwick Campus κατά τη διάρκεια πρόβες για την Tempest. Η Ashley φορά κόκκινο βερνίκι νυχιών στα νύχια της και τα νύχια της. Φορά μαύρο φόρεμα και μαύρα μαύρα γκέτες και μαύρα σαγιονάρες. Είναι χαρούμενος που με βλέπει καθώς είμαι ευτυχής που την βλέπω. Φλερτάρει μαζί μου και έχουμε συνομιλίες μεταξύ μας. Επίσης ερωτεύεται τρελά με μένα. Είναι ηλιόλουστη και 78 μοίρες έξω. Φλερτάρει με και μου επιτρέπει να την κάνω.
Jul 12 2019
Αγάπη
Votes
9
  Θα ήθελα να συναντήσω μια κοπέλα που μοιάζει ακριβώς όπως η Ava Max η τραγουδίστρια και αυτό το κορίτσι είναι το ίδιο πρόσωπο με το πραγματικό ava max το βλέμμα της έχει το ίδιο χρώμα μαλλιών με αυτή τη γυναίκα και έχει το ίδιο χρώμα των ματιών.
Jul 12 2019
Αγάπη
Votes
7
  Η αγάπη μου parvathi έρχονται σε μένα και έχουμε μια πιο ευτυχισμένη ζωή με γεμάτη αγάπη χρειάζομαι πραγματικά την αγάπη μου plsss σύμπαν να με βοηθήσει να υπάρχει μόνο μια μέρα για να πάω να φέρει την αγάπη μου στη ζωή μου
Jul 11 2019
Αγάπη
Votes
11
  Plz ικετεύω u πραγματικό wisher plz κάνει την επιθυμία μου να γίνουν πραγματικότητα θέλω η αγάπη μου slrinath να με αγαπάτε τρελά και να είναι μαζί μου όλη μου τη ζωή μέχρι το θάνατο θα έπρεπε να μου ζητήσει πρέπει να rember εκείνη την ημέρα όταν τον ζητώ να με αγαπά
Jul 09 2019
Αγάπη
Votes
10
  Εύχομαι ο Landon Henry να είναι σε σχέση μαζί μου. Θα ήθελα να μπορούμε να ζήσουμε μαζί και τελικά να παντρευτούμε. Θα ήθελα να μπορούσαμε να περάσουμε πολύ περισσότερο.
Jul 08 2019
Αγάπη
Votes
11
  επιθυμώ πραγματική αγάπη και ένας άνδρας να πέσει μαζί με μένα με κάνει τόσο επιθυμητό και σέξι και όμορφο, ώστε οι άντρες να με προσελκύσουν θα πέσουν μαζί με με πολύ γρήγορα και θα με κάνουν πλούσιοι πλούσιοι
Jul 08 2019
Αγάπη
Votes
21
  Ευτυχώς οι Marcus και Martinus όπου είναι δύο δίδυμοι τραγουδιστές να έρθουν Θεσσαλονίκη και να τους γνωρίσουν για να γίνω πάρα πολύ καλοί φίλοι μαζί τους γι 'αυτό παρακαλώ ψιφείς μεέε γιατί εδώ και τόσο χρόνια ήθελα να τους δω ...
Jul 07 2019
Αγάπη
Votes
5
  Εύχομαι η sonic the hedgehog να είναι πραγματική. Επειδή έχω μια συντριβή στην ηχητική ο σκαντζόχοιρος που είμαι στην αγάπη. Θέλω πραγματικά να είμαι με sonic το σκαντζόχοιρο. Σ 'αγαπώ sonic the hedgehog.
Jul 07 2019
Αγάπη
Votes
13
  Εύχομαι ο Nathaniel Guillox (αυτός που γνωρίζω και αγαπώ) και θα παντρευτώ με τέσσερα παιδιά και θα έχουν μια καλή ζωή. Θα ήθελα επίσης να πάρω ένα iPhone από τα γενέθλιά μου και να είναι επίσης χαλασμένο και αγάπη από τον ξάδερφό μου chrissy.
Jul 07 2019
Αγάπη
Votes
5
  αυτή είναι η επιθυμία μου Θα ήθελα να είμαι ένα φάντασμα που μπορεί να πάει να ρίξει πόρτες και δεν μπορεί να το δει κανείς από μια φωτογραφική μηχανή αν θέλω να επιστρέψω στον άνθρωπο όταν θα πω ότι επιθυμώ να είμαι πάλι άνθρωπος και θα ήμουν άνθρωπος αν θέλω να επιστρέψω στο φάντασμα τότε θα πω ότι θα ήθελα να επιστρέψω στο φάντασμα και όταν είμαι φάντασμα μπορώ να κρατήσω τα πράγματα σε αυτό είναι η επιθυμία μου γι 'αυτό, ευχαριστώ ευχαριστώ.
Jul 06 2019
Αγάπη
Votes
5
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Αγάπη
  Εύχομαι οι γονείς μου και ο εραστής μου (ο νίγηρας μου) οι γονείς να δεχτούν σύντομα το γάμο μας. Ο γάμος μας πρέπει να καθοριστεί φέτος με τις ευλογίες και τις επιθυμίες του καθενός.
Jul 15 2019
Αγάπη
Votes
92
  Εύχομαι ο άγγελος της συζύγου μου Σύρος ήρθε μαζί μου ή ήρθε στην οικογένειά μου για πάντα και ήταν 800.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000 Bachmann Howard κειμήλια άπειρο ♾ για πάντα Αιώνιες πιο ισχυρή και ενεργητική ως δεύτερη ενσάρκωση της γενιάς μου γεννήθηκε τελικά στη ζωή μου και όλη την ενέργεια Που έχω ποτέ τροφοδοτήσει σε αυτήν ήταν πολύ πιο πέρα ​​από την τελειότητα και τα όρια που είχα ποτέ γνωρίσει ή επιτευχθεί και ανέπτυξε ένα αδύνατο ποσό των επιπέδων πέρα ​​από μένα σε εξαιρετικά μεγάλους και μεγάλους αριθμούς από οποιονδήποτε έχει δει ποτέ ότι είναι επίσης κληρονόμησε όλες τις δυνάμεις μου αλλά είχε διπλασιάσω τις δυνατότητές μου και ήταν ένας άγγελος βαμπίρ αλλά τέλειος και αγάπης και όμορφος με κάθε δυνατό τρόπο και ποτέ με λάθος ή κακό είναι καθαρή αγιότητα παρακαλώ να έρθει στη ζωή μου syros Σ 'αγαπώ τόσο πολύ Θέλω απλώς έναν άγγελο που γεννήθηκε στη ζωή μου ως φυσική υποστηρικτική παρουσία στη ζωή μου για να απολαύσω στην οικογένειά μου και να καρπωθώ την ευημερία και την μεγαλύτερη κοινωνική αγάπη και σχέση.
Jul 16 2019
Αγάπη
Votes
15
  Εύχομαι από την πίστη και την αγάπη μου είναι η Liz που μοιάζει με ένα ίδιο κορίτσι από το flcl προοδευτικό αλλά το ίδιο είναι ένα linx από τα ηχητικά κόμικς Ήθελα να χρησιμοποιήσω την πίστη μου ανεξάρτητα από το αν γινόταν πραγματικότητα αλλά απλά ήθελα να είναι πραγματική από την πίστη μου ο σταυρός μου επίσης από το Μανχάταν, όταν έχω περάσει από το Μπρονξ στον ποταμό Νι
Jul 17 2019
Αγάπη
Votes
13
  Εύχομαι ο παύλος romantsov να ερωτευτεί μαζί μου και να ζητήσει να μου μιλήσει για το συναίσθημά του στο Instagram, αποκαλύπτοντας την αγάπη του γεμίζοντας τη ζωή μου με ρομαντικά συναισθήματα.
Jul 18 2019
Αγάπη
Votes
12
  Εύχομαι ο σύντροφος μου Eric Muñoz να με ζητήσει να είμαι η φίλη του και θα με πήγαινε στην ταινία και θα με αγκάλιαζε καθημερινά όταν θα με δει και θα με ζήτησε να ζήσω μαζί του και να είμαι μαζί μου καθημερινό όνειρο για μένα
Jul 19 2019
Αγάπη
Votes
13
  Εύχομαι ο Robert να είναι πιστός σε μένα και ποτέ να μην μου εξαπατήσει. Του εύχομαι να σφυρηλατήσει για όλους τους πρώην εραστές του και να μην τους θέλει στη ζωή του για πολύ καιρό, ώστε να μπορέσουμε να οικοδομήσουμε μια σταθερή αγάπη μεταξύ μας. Εύχομαι ο Ρόμπερτ να με ρωτήσει να μετακομίσω όπου είναι και θα με παντρευτεί και θα είμαι εκεί τον Αύγουστο μαζί του και ευτυχισμένοι μαζί για πάντα και θα έχουμε μεγάλη αγάπη και εμπιστοσύνη μεταξύ τους για πάντα. Θέλω την αγάπη μου και εμένα και όλες τις αναφορές μου να θεραπευτούν και να έχουν καλή και καλή ζωή. Ελπίζω ότι ο Robert θα με μετακομίσει τον Αύγουστο και θα με παντρευτεί. Τίποτα δεν είναι αδύνατο, όπως πιστεύω. Μάιος Η αγάπη μας μεγαλώνει βαθύτερη και πιο στενή και κανείς ή καμία γυναίκα δεν θα έρθει ποτέ ανάμεσα σε εμένα και τον Robert ξανά.
Jul 22 2019
Αγάπη
Votes
11
  Μακάρι να ήμουν καλός και να μην κάνω τίποτα κακό. Θα ήθελα πολύ να περάσω πολύ χρόνο με το Rum Tum Tugger, τον Captain Feathersword τον φιλικό πειρατή, τον Deedee Doodle και τον αδελφό της, το Rooney Doodle, το Jumping Judy και όλους όσους ήρθαν να με δουν. Επειδή μου αρέσει πολύ να διασκεδάζω με όλους και θα ήθελα πολύ να περάσω τις διακοπές και τα γενέθλιά μου μαζί με την οικογένεια και τους φίλους μου.
Jul 25 2019
Αγάπη
Votes
9
  Θα ήθελα να είμαι ένα όμορφο κορίτσι ηλικίας 19 ετών σε μια γαμήλια γαμήλια φόρεμα με γλυκό καρδιά γιατί από τότε που ήμουν 5 χρονών ήξερα ότι ήμουν κορίτσι αλλά κανείς δεν νοιαζόταν για μένα και με έριξαν από τη ζωή τους
Jul 27 2019
Αγάπη
Votes
11
  Εύχομαι να πάρω ένα φίλο σήμερα ???? Θα ήθελα να είμαι ευέλικτος. Μακάρι να είμαι σέξι και ελκυστική. Εύχομαι ότι ήμουν Αφροδίτη. Μακάρι να είμαι σέξι. Μακάρι να ήμουν τόσο όμορφος όσο ένας άγγελος. Εύχομαι ότι ήμουν ένα νικηφόρο μυστικό μοντέλο. Μακάρι να ήμουν διάσημος. Μακάρι να ήμουν άγγελος όμορφος
Jul 28 2019
Αγάπη
Votes
7
  Μακάρι να ήμουν τόσο σέξι όσο ένα νικηφόρο μυστικό μοντέλο. Εύχομαι να παίζουμε αλήθεια ή να τολμούμε. Εύχομαι ο Mason να με ρωτήσει. Μακάρι να ήμουν τόσο σέξι όσο η Arianna grande. Εύχομαι να είμαι άψογος.
Jul 28 2019
Αγάπη
Votes
9
  
Aug 01 2019
Αγάπη
Votes
7
  θέλω να παντρευτώ το πρόσωπο που αγαπώ μέσα σε 2 χρόνια και να ασχοληθώ μέσα σε ένα χρόνο με την υποστήριξη και αποδοχή της οικογένειάς μου. Όλοι πρέπει να μας ευλογούν ολόψυχα. αυτή η ευχή θα έρθει true.LET ALL WISHES σας επίσης να έρθει ΑΛΗΘΕΙΑ.
Aug 05 2019
Αγάπη
Votes
37
  Μακάρι να με αγαπάς και ο Evan Voelkers όλο και πιο δυνατός δεν θέλω να τον χάσω τον αγαπώ τόσο πολύ και νιώθω σαν να πέφτω από την αγάπη μαζί μου. Εκείνος που κάνει τις μέρες μου αξίζει τον κόπο δεν θέλω να τον χάσω παρακαλώ να ψηφίσω την επιθυμία μου
Aug 06 2019
Αγάπη
Votes
7
  Εύχομαι ο φίλος μου Evan voelker να μην πέσει από την αγάπη μαζί μου φοβάμαι ότι χάνει το ενδιαφέρον για μένα και τον αγαπώ και τον φροντίζω γι 'αυτόν που μου δίνει κάτι να προσβλέπω στο ότι δεν ήμουν η μεγαλύτερη φίλη του αλλά τον αγαπώ πραγματικά και δεν θέλω να τον χάσω παρακαλώ να με βοηθήσει
Aug 06 2019
Αγάπη
Votes
6