Αρχική >> Κατηγορίες >> Ευημερία / Χρήμα >> WishID: 20927
Jodue
Change Wish Language:
 Θέλω ο αρραβωνιαστικός μου Joshua Funk σπίτι μέχρι την Παρασκευή αυτή την εβδομάδα. Ο πραγματικός μεταφραστής είναι υπό κράτηση και έχει εξομολογηθεί σε όλα, έτσι τώρα ο ΔΑ πρέπει να απελευθερώσει την αρραβωνιαστικιά μου. Θα ήθελα επίσης να κερδίσω 6.000 δολάρια στα αγαπημένα μου τηλεοπτικά παιχνίδια, ώστε να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε μαζί τις ζωές μας. Έχουμε χάσει τα πάντα από αυτή τη σιωπηρή επίπτωση και είμαι τόσο κουρασμένος που βρίσκομαι στους δρόμους. Η μετάβαση στην επιθυμία μου θα μας επιτρέψει να κινηθούμε με δική μας επιτυχία.


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true


1132 /1187 Κατηγορία : Ευημερία / Χρήμα


Ημερομηνία : Aug 06 2019  |  Ψήφοι : 5
Κατηγορία : Ευημερία / Χρήμα
WishID : 20927  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Ευημερία / Χρήμα
  Θα ήθελα να βρω ένα νομοσχέδιο 20 δολ. Παντού που πήγαινα έτσι θα έχω πάντα τις πλάτες των άλλων ανθρώπων όταν πρόκειται για χρήματα γιατί θέλω να τους βοηθήσω. Έτσι παντού πηγαίνω ότι θέλω να βρω ένα 20 δολάρια και να το δώσω στους ανθρώπους για να μπορέσω να τους βοηθήσω.
Aug 03 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
10
  
Aug 02 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
7
  Θα ήθελα να κερδίσω το μεγάλο βραβείο σε τυχερό παιχνίδι για να τελειώσω τελικά από τη φτώχεια και τη χειρουργική επέμβαση που πραγματικά χρειάζομαι. Επίσης, έτσι μπορώ να δω καλύτερους γιατρούς για να βοηθήσω σε όλες τις ασθένειες μου.
Jul 29 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
9
  Θα ήθελα να κερδίσω την επιχορήγηση του ΕΣΕ και άλλες επιχορηγήσεις για τις οποίες υποβάλλω αίτηση. Επιπλέον, θα ήθελα να κερδίσω την κλήρωση και να βρω μόνιμη καλή δουλειά στο πανεπιστήμιο
Jul 27 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
106
  Εύχομαι για ένα μεγάλο θαύμα χρήματος. Χρειάζομαι βοήθεια για να πληρώσω όλους τους λογαριασμούς μου, να αντέξω ένα σπίτι άνετα για να μπορέσω να επιβιώσω στον καρκίνο του μαστού χωρίς να ανησυχώ συνεχώς για τα χρήματα.
Jul 24 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
12
  Επιθυμώ να έχω $ 10.000.000.000 σε πιστωτική κάρτα MasterCard και να το ξοδέψω όλα σε Yeezys, Gucci, Rolex και άλλα πράγματα. (My ID Is ?????) Ας πάρουμε 100 ψήφοι στο τέλος του Ιουλίου !!
Jul 22 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
14
  Εύχομαι η σύζυγός μου πίσω για πάντα Θέλω να μπορούσαμε να ζήσουμε μαζί Θέλω να πάρω 5.000 Ντάλας Θα ήθελα να είμαι ευτυχισμένος Εύχομαι wofe μου τρελαίνει για μένα Εύχομαι για αγάπη Επιθυμώ για περισσότερα χρήματα i wsh για την υγεία Επιθυμώ για την προστασία
Jul 19 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
13
  Εύχομαι η μαμά μου να έχει ένα καλό χρηματικό ποσό και να μπορεί να κάνει μια σπουδαία δουλειά ώστε να μπορεί να φροντίσει την οικογένεια αντί να την φροντίζει.
Jul 14 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
8
  Εύχομαι τις επόμενες ημέρες ότι θα πάρω και τις δύο κληρονομιές μου με τα κατάλληλα χαρτιά για εκεί καθώς και για εδώ και ότι είναι το ποσό που λέγεται ότι θα πάρω και όλα θα είναι σε θέση να πάρουν ό, τι θέλω και κανείς δεν θα δεν έχω αυτή την κληρονομιά.
Jul 13 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
8
  Εύχομαι να έχω $ 5.000.000 Έτσι μπορώ να είμαι πλούσιος! και όχι φτωχούς στο μέλλον! Θέλω να έχουν αυτά τα χρήματα όχι μόνο γιατί θέλω να είμαι φτωχός. αλλά για τους ανθρώπους γύρω μου που το χρειάζονται περισσότερο
Jul 13 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
11
  Εύχομαι να κάνω ένα πανέμορφο όμορφο κήπο γεμάτο δέντρα και πρασινάδα. Να έχει πισίνα και να μπορεί να ηρεμήσω και να χαλαρώω μαζί με την οικογένεια μου.
Jul 10 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
1
  Ευτυχώς η οικογένεια μου έχει την υγεία της. Να ξοφλήσω όλα τα χρέη μου που έχω στην Τράπεζα να είμαι άνετος και να μπορώ να βοηθήσω τους συνανθρώπους που έχουν ανάγκη.
Jul 09 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
2
  Να έχει την οικογένεια μου την υγεία και να ξοφλήσω τα χρέη μου που έχω στην τράπεζα για να μπορώ να βοηθήσω τους συναδέλφους μου εκεί που χρειάζονται και να είμαι πιο άνετα οικονομικά.
Jul 09 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
3
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Ευημερία / Χρήμα
  Εύχομαι η νέα δουλειά του συζύγου μου να είναι μια απόλυτη επιτυχία από την αρχή και μπορεί να έχει τόσους πολλούς πελάτες που πρέπει να τις μοιράζονται με άλλες επιχειρήσεις όπως τον ίδιο.
Aug 06 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
9
  Εύχομαι η νέα εταιρεία Dynaminds Marketing India Private Limited να γίνει μια πολύ επιτυχημένη εταιρεία και να ξεκινήσει να κερδίζει ροές χρήματος και επιχειρήσεων κάθε μέρα ξεκινώντας από σήμερα και όλοι οι επιχειρήσεις να κολλήσουν για να αρχίσουν να ρέουν στην εκκίνηση σήμερα και η ζωή μας γίνεται οικονομικά σταθερή και πολύ ειρηνική μόνιμα. Θα ήθελα επίσης να γίνω ικανός να λύσω όλα τα τεράστια προβλήματα του σπιτιού μου.
Aug 08 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
6
  Εύχομαι όλα τα νομισματικά μου προβλήματα να επιλυθούν / καταβληθούν μέσω κερδών λαχειοφόρων αγορών ή συμμετοχών σε λοταρίες. Εάν όλα αυτά θα γίνουν πραγματικότητα, σας υπόσχομαι να βοηθήσω την οικογένειά μου
Aug 08 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
10
  Διώροφο σπίτι
Aug 08 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
9
  Εκατομμύρια χρήματα από το LOTTERY WINNINGS / RAFFLE ENTRIES αυτό το μήνα είναι οι πόροι μου για την εξόφληση των οικονομικών μου υποχρεώσεων
Aug 08 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
10
  Θα ήθελα να λάβω BIG MONEY αυτό το μήνα από προηγούμενους εργοδότες και πελάτες σε δικηγορικό γραφείο που αντιπροσωπεύουν back pay για μη αμειβόμενους μισθούς, παροχές
Aug 08 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
11
  Εύχομαι στους ανθρώπους να με με βλέπουν και να λένε ωραία πράγματα σε μένα και να με συγχαρώ όλη την ώρα και να πω πόσο όμορφη είμαι και πόσο σέξι βλέπω και εγώ θέλω να πάρω ένα μεγάλο χρηματικό ποσό ώστε να μπορώ να ξοδέψω σε ένα manstion ένα ωραίο σπορ αυτοκίνητο και φορτία ωραία ρούχα ψώνια ρούχα Θα λατρέψω το πλούσιο τρόπο ζωής παρακαλώ xx
Aug 11 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
8
  Επιθυμώ να κερδίσω Εκκαθαριστικό Σπίτι $ 5000.00 την εβδομάδα για τη ζωή, ώστε να δωρίσω σε καταφύγια ζώων και φιλανθρωπικά ιδρύματα και να μπορώ να αγοράσω σπίτι και κατοικίδια ζώα.
Aug 17 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
9
  Θα ήθελα να υπάρχει ένας καλός άνθρωπος που θα μου στείλει 25.000 δολάρια κάτω από το όνομά μου Τάνου Ντάμπα μέσω της Western Union Στη τράπεζα BSP μέσω της Western Union Port Moresby, Παπούα Νέα Γουινέα, αυτή την Πέμπτη για να με βοηθήσει να ανακουφίσει τη φτώχεια, καθώς είμαι ένας αγωνιζόμενος μόνος γονέας . Ψάχνω την οικονομική ελευθερία να κερδίζω εισόδημα, να αγοράζω σπίτι και αυτοκίνητο και να ξεκινήσω ένα παιδικό κατάστημα. Ευχαριστώ
Aug 19 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
6
  Επιθυμώ να κερδίσω μια δική μου νίκη για να κερδίσω όλα αυτά που οφείλω, να αγοράσω ένα αυτοκίνητο και το σπίτι και να βοηθήσω άλλους ανθρώπους με καλό τρόπο με χάρη με τους πιο τέλειους τρόπους. Αμήν.
Aug 24 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
7
  Η μεγαλύτερη επιθυμία μου ήταν να κερδίσω 6 εκατομμύρια στο τζόκερ και θα ήθελα να πραγματοποιήσω να κάνω μια ζωή όπως την θέλω αυτό που ευελώμαι και θέλω να γίνει πραγματικότητα.
Aug 25 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
6
  Μακάρι να ήμουν επιτυχημένη ταινία και έγινε διάσημος για όλη μου τη ζωή και έπρεπε να ζήσω μια ευτυχισμένη ζωή με καλή συνταξιοδότηση. Εύχομαι να φτάσω τα 30 εκατομμύρια συνδρομητές και θα φτάσω σε 10 εκατομμύρια οπαδούς για συσπάσεις.
Aug 26 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
10
  Απλά αγόρασα 7 εισιτήρια λαχειοφόρου αγοράς (μεγάλη σκούπα) από άλλο κράτος. Ποτέ δεν ήμουν τυχερός από τη μέρα που γεννήθηκα. Φτάνοντας τα 30 μου, θα ήθελα να κερδίσω το πρώτο βραβείο που ανερχόταν σε 3 εκατομμύρια. Δώστε την μικρότερη αδελφή μου, πληρώστε το χρέος του πατέρα, το χρέος εκπαίδευσης μικρότερου αδελφού και κλπ. Για τον εαυτό μου, για να αγοράσω ένα σπίτι και να οικοδομήσω ένα δωμάτιο για τα 4 σκυλιά μου και παραιτήθηκε από την τρέχουσα εργασία μου. Συνοδεύει τους γονείς μου και τα κατοικίδια ζώα μου περισσότερο και να εφαρμόσει την εργασία στην καλή διαβίωση των ζώων, να μάθουν τέχνη και μαγειρική ικανότητα που είναι το αγαπημένο μου έργο. Κάνε το όνειρό μου πραγματικότητα.
Aug 27 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
8
  Θα ήθελα να κερδίσω 5.000 δολάρια την εβδομάδα για τη ζωή. Θέλω να μην ασχοληθώ και να βοηθήσω την οικογένειά μου όσο μπορώ. Φυσικά θα ήθελα να πάω και για ένα μικρό εμπόριο.
Aug 29 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
10