Αρχική >> Κατηγορίες >> Ειρήνη >> WishID: 21695
Stephen
Change Wish Language:
 Θα ήθελα να μην ξαναγυρίσω ποτέ σε οικογενειακά ζητήματα όπως ο αδελφός μου που έχει συναισθηματικά και καταχρηστικά λεκτικά και μονομερής (δεν αλληλεπιδρά με με) από την παιδική μου ηλικία επειδή υποβαθμίζει σημαντικά μέρη της ζωής μου της ελευθερίας, όπως το σχολείο, την υγεία και την κοινωνική ζωή.


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true
Ημερομηνία : Nov 19 2019  |  Ψήφοι : 43
Κατηγορία : Ειρήνη
WishID : 21695  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Ειρήνη
  Εύχομαι στο νέο μου σχολείο φέτος να γίνω όσο πιο σύντομα γίνεται καινούργιοι φίλοι και κολλητοί που με κάνουν πάντα σε όλα τα διαλείμματα για να μην ξανανιώσω ποτέ μόνο ή απομονωμένοι και να περάσω μια ωραία σχολική χρονιά από τα τελευταία χρόνια της παιδικής μου ηλικίας με φίλοι????????????
Nov 08 2019
Ειρήνη
Votes
39
  Επιθυμία ότι οτιδήποτε θέλω να γίνει πραγματικότητα όταν θέλω ποτέ δεν έχει σημασία πόσο μικρό δεν έχει σημασία πόσο μεγάλο έχει να έρθει πραγματικότητα θέλω αυτό στις 3:07 μ.μ. ή όταν ποτέ θέλω απλώς προσπαθήσω να το κάνει ευχαριστώ.
Oct 25 2019
Ειρήνη
Votes
32
  εύχομαι ένας φύλακας άγγελος να με προστατεύει όλη την ώρα για να με προστατεύει από τους κακούς ανθρώπους και οι κακοί άνθρωποι με κάνουν ισχυρό και σίγουρο και με βοηθάς μέσα από τη ζωή Θέλω ο φύλακας άγγελος μου να είναι μαζί μου όλη την ώρα ευχαριστώ
Oct 19 2019
Ειρήνη
Votes
74
  Αυτή η κυρία ονόμασε τη Jana της να σταματήσει μόνιμα να χρησιμοποιεί το Whatsapp WhatsApp να απαγορεύει μόνιμα τον λογαριασμό της. Και σταματά να εξαπατά τους ανθρώπους από τα χρήματά τους και να σταματήσει να τους απειλεί. Μόνιμα χάσει την όρασή της.
Oct 18 2019
Ειρήνη
Votes
20
  Ένας από τους λόγους για τους οποίους είναι η βιομηχανική βιομηχανία, η οποία βρίσκεται σε μια μοναδική θέση, η οποία είναι η μόνη,
Sep 23 2019
Ειρήνη
Votes
16
  Επιθυμία που μπορεί να μεταφερθεί αμέσως στον κόσμο φαντασίας μου που δημιούργησα σήμερα αυτή τη στιγμή αυτή τη στιγμή και ότι οι ουρανοί δίνουν την εξουσία να το κάνουν στο όνομα του Ιησού
Sep 02 2019
Ειρήνη
Votes
14
  Εύχομαι η μητέρα μου να μην είναι ομοφυλόφιλη και θα έλεγε ναι αν το ζήτησε τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο. Επιθυμώ να έχω καλή τύχη για τους επόμενους μήνες. Θα ήθελα επίσης να πάρω ένα φορητό υπολογιστή και όλα τα Α και Β στο σχολείο καθώς και οι γονείς μου να σταματήσουν να αγωνίζονται.
Sep 02 2019
Ειρήνη
Votes
17
  Εύχομαι η μαμά μου να συγχωρήσει τον πρώην φίλο μου, οπότε εγώ και ο πρώην φίλος μου θα ήταν πίσω μαζί χωρίς άγχος χωρίς κανένα πρόβλημα και θα παραμείνουν μαζί ανεξάρτητα από το τι.
Aug 18 2019
Ειρήνη
Votes
10
  Εύχομαι για την παγκόσμια ειρήνη. Δεν υπάρχουν πλέον δολοφονίες και ολόκληρος ο κόσμος για να έχει ειρήνη. Κάθε φορά που βλέπω τις ειδήσεις, κάποιοι άνθρωποι πέρασαν επειδή είχαν μαχαιρώσει. Χτυπημένος μέχρι θανάτου και πολλή δολοφονία που συμβαίνει σε μέρη στο Λονδίνο, οπότε εύχομαι ολόκληρος ο κόσμος να έχει ειρήνη, πολέμους, μάχες και κακοποιήσεις.
Aug 16 2019
Ειρήνη
Votes
73
  Θα ήθελα να υλοποιήσω την επιθυμία μου με πίστη και να προσευχηθώ να αποφύγω την επιθυμία να μπλοκάρει και να τιμωρήσω πάρα πολύ την επιθυμία να μπλοκαριστεί ή να βοηθήσω και η επιθυμία μου οι επιθυμίες μου δεν θα μπλοκαριστούν ποτέ
Aug 11 2019
Ειρήνη
Votes
7
  Θα ήθελα να γίνω αμέσως και μόνιμα μια πανέμορφη, σέξι, λεπτή, μικροσκοπική γυναίκα με φυσικά κυματιστά κόκκινα μαλλιά πέρα ​​από τις ωμοπλάτες μου, φυσικά πράσινα μάτια, στήθος μεγέθους κυπελλού, αναλογική καρδιά, σέξι πόδια, δέρμα, αιώνια υγιές, πλούσιο, λεπτό και πάντα ψάχνει 21 χρονών με μια θαυμάσια σεξουαλική ζωή γεμάτη με πολλαπλούς οργασμούς που διαρκεί τουλάχιστον 50 χρόνια μετά την γέννησή μου με την αλλαγή που συμβαίνει απόψε καθώς κοιμάμαι, γι 'αυτό ξυπνάω όπως της και αρχίζω τη ζωή όπως της το πρωί και το νέο μου όνομα θα είναι η Cheryl Angelica Smythe.
Aug 06 2019
Ειρήνη
Votes
9
  Εύχομαι όλα τα κακά πράγματα που κάνω να πάνε μακριά και η οικογένειά μου να ξεχάσει όλα αυτά και όλες οι αμαρτίες μου θα πάνε μακριά και δεν θα επιστρέψουν ποτέ ξανά από την αύρα που ποτέ δεν θα θυμούνται τίποτα.
Jul 31 2019
Ειρήνη
Votes
12
  Θα ήθελα να γίνω αμέσως και μόνιμα μια πανέμορφη, σέξι, λεπτή, μικροσκοπική γυναίκα με φυσικά κυματιστά κόκκινα μαλλιά, φυσικά πράσινα μάτια, στήθος μεγέθους κύπελλου D, αναλογική καρδιά σε σχήμα καρδιάς, σέξι πόδια, κενό στο χέρι, κρεμώδη αλάβαστρο χρωματισμένο δέρμα, , πλούσιος, λεπτός και πάντα ψάχνει 21 χρονών με μια θαυμάσια σεξουαλική ζωή γεμάτη με πολλαπλούς οργασμούς που διαρκεί τουλάχιστον 50 χρόνια αφού την γίνω με την αλλαγή που συμβαίνει απόψε καθώς κοιμάμαι, γι 'αυτό ξυπνάω σαν αυτήν και αρχίζω τη ζωή ως της το πρωί και το νέο μου όνομα θα είναι Cheryl Angelica Smythe.
Jul 28 2019
Ειρήνη
Votes
17
  Εύχομαι η δυνατότητα να δοθεί η επιθυμία όλων! Αν αυτό παίρνει 100 ψήφους, θα ήθελα να γίνεις αληθινοί οι y'alls ♥ ️ Θα επιλέξω τυχαία 50 άτομα και θα ήθελα να γίνουν αληθινές οι επιθυμίες σου, οπότε δώσε μου μια ψήφο.)
Jul 04 2019
Ειρήνη
Votes
58
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Ειρήνη
  Εύχομαι όταν κοιμάμαι κάθε βράδυ, θα είμαι σε ένα καλύτερο μέρος ενός φανταστικού κόσμου ονείρων για να ζήσω τα επιθυμητά μου όνειρα όπως αυτά του περιοδικού των ονείρων μου. Αν πεθάνω, θα ζήσω στον ονειρικό κόσμο με τον τρόπο που θέλω για πάντα και θα ζήσω συνεχώς χωρίς φόβο, βλάβη ή κρίση που ποτέ δεν θα είναι ποτέ διαυγής εφιάλτης.
Nov 20 2019
Ειρήνη
Votes
44
  Εύχομαι στις προσεχείς εκλογές στο Ηνωμένο Βασίλειο ότι το Εργατικό Κόμμα θα αναδειχθεί νικηφόρο με τον Jeremy Corbyn να γίνει ο νέος πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου.
Dec 05 2019
Ειρήνη
Votes
45
  Είμαι 20 χρονών και μου αρέσει να είναι rael και κουτάβι και να ασχοληθώ και draem heather μαμά να πέθανε το αυτοκίνητο συντριβή draem ταξίδια και draem μου να σκάσει επάνω παραμονή pop up και εύχομαι κρεβάτι κίνηση andb Είμαι με pinene και αγόρι μαλλιά και atrher και εγώ καλά να πάρει κακή και καλή επιθυμία όνειρο και θα ήθελα να ενοχλεί
Dec 05 2019
Ειρήνη
Votes
146
  να είναι αγόρι 1 εβδομάδα hanna ψηφοφορία τώρα και balltoon και ζεστό μπάλα και αγόρι για να με φιλήσει μια μέρα και φίλος και mach αγάπη μου με αγαπά πίσω και έχω πίτα και σκοντάφω έρχομαι tuse και εγώ raed και έχω καραμέλα και έχω νεογέννητο και μωρό στην κοιλιά και παίρνω draem ipadand σημειωματάριο
Dec 12 2019
Ειρήνη
Votes
113
  Ο Fath ahamed nabil θα πεθάνει απόψε στις 13:00 σε υποβρύχια. Ο Fath Ahamed Nabils θάνατος θα είναι πολύ τραγικό. Θα βυθιστεί στα βαθιά νερά απόψε και θα σκοτωθεί. Και αυτό είναι το τέλος του λιχουδιού αστείο nabil. Απόψε θα πεθάνει στη βύθιση βαθύ νερό.
Dec 24 2019
Ειρήνη
Votes
196
  Εύχομαι το μέλος της οικογένειάς μας Ashley Hudson να μας αφήσει μόνο του και να σταματήσει να έρχεται πάνω από το σπίτι μας και να μας αφήσει μόνο του για καλό λόγο είμαστε κουρασμένοι από αυτήν είναι τόσο ενοχλητικό
Dec 26 2019
Ειρήνη
Votes
42
  Εύχομαι οι περίεργοι, εχθρικοί μου γείτονες να πεθάνουν ή να πάνε μακριά από το δεξί μου μέρος και ποτέ δεν θα επιστρέψουν ξανά στη ζωή μου. Οι γείτονές μου που είναι πολύ περίεργοι για μένα και την οικογένεια. που μας βλάπτουν με την ομιλία τους για μίσους, πρέπει να υποφέρουν για την ομιλία τους για μίσους και πρέπει να πεθάνουν αμέσως. Επίσης, δεν θα είναι ποτέ ευχαριστημένοι στην προσωπική τους ζωή που είναι κακοί, πολύ περίεργοι και εχθρικοί που σκέφτονται τους γείτονές μου.
Jan 04 2020
Ειρήνη
Votes
182
  Εύχομαι ο λαός δημοκρατία της κυβέρνησης του Μπαγκλαντές αλλαγές rightnow για πάντα και after.a είδος κυβερνήτης θα έρθει tommorow πρωί. Sim κάρτα θα είναι δωρεάν από rightnow στο Μπαγκλαντές και ο καθένας μπορεί να αγοράσει απεριόριστη κάρτα SIM από rightnow αν κάποιος θέλει. Δεν υπάρχει κάρτα nid για αγορά SIM κάρτα από rightnow για πάντα και μετά.
Jan 05 2020
Ειρήνη
Votes
261
  Θα ήθελα να μπορώ να συναντήσω όλους τους ανθρώπους που ήξερα από το Discord στην Ισλανδία και να ζήσω σε ένα μεγάλο μέγαρο για πάντα. 7 ορόφους, ένα πιάνο σε κάθε όροφο, ωραία δωμάτια, ωραία κουζίνα, ωραίο σαλόνι.
Feb 28 2020
Ειρήνη
Votes
73
  για να ξεχάσουν όλοι ό, τι έκανα λάθος, επίσης να με πλένει εγκεφάλου Για να είμαι θετικό άτομο, εύχομαι η δεύτερη έλευση του Χριστού να είναι τις τελευταίες μέρες. !!!!
Jun 09 2020
Ειρήνη
Votes
93