Αρχική >> Κατηγορίες >> Γονιμότητα >> WishID: 10649
PLZ VOTE

 Επιθυμώ ότι όταν γυρίσω 23 ετών θα παντρευτώ έναν διάσημο τραγουδιστή. Και όταν γύρισα 24 χρονών, θα επικοινωνήσω με τον γιατρό μου λέγοντας ότι είμαι έγκυος με 2 ταυτόσημα δίδυμα κορίτσια. Και το σπίτι μας μπορεί να γυρίσει στο σπίτι σε ένα από τα αγαπημένα γραφικά μυθιστόρημά μου, το Clique, το σπίτι μας μπορεί να είναι όπως το σπίτι της Massie με έναν ξενώνα και έναν οδηγό limo όπως έχει. Μπορώ επίσης να γίνω όμορφος, όπως η laura marano
1 30 50 80 100
Πάρτε 100 ψήφους για να κάνετε αυτή την ευχή αληθινή

Time left for free voting :


Like and share our facebook page and get +50 votes click here

Ημερομηνία : Jun 17 2016  |  Ψήφοι : 130
Κατηγορία : Γονιμότητα
WishID : 10649  

Make a wish

Make a wish


42 /75 Κατηγορία : Γονιμότητα
Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Γονιμότητα
  η επιθυμία μου είναι να είμαι έγκυος με όμορφες τριάδες κοριτσιών. αύριο θα κάνω μια κλήση από το γιατρό μου για να μου πει ότι είμαι έγκυος. ο πατέρας των μωρών θα είναι ο τύπος που μου αρέσει πολύ.
Jun 14 2016
Γονιμότητα
Votes
109
  Θυμάμαι να είναι έγκυος με υγιή δίδυμα κορίτσια την ημέρα της 4ης Αυγούστου 2016. Παρακαλώ ψηφίστε για μένα. Οι γιατροί μου έχουν πει ότι είμαι στειλεμένος και έσπασε την καρδιά μου μέχρι που άκουσα γι 'αυτή τη σελίδα. Έτσι, παρακαλώ κάνετε 100 πριν από αυτή την ημερομηνία. Βοήθησέ με να αποδείξω ότι ο γιατρός μου ήταν λάθος & lt; 3
May 11 2016
Γονιμότητα
Votes
138
  Θα ήθελα να είναι 5 μηνών έγκυος με 3 όμορφα κορίτσια μωρών και ο τύπος που έχω μια συντριβή επάνω θα είναι το μακρύτερο. Εύχομαι στις 28 Αυγούστου 2016 να γεννήσω 3 όμορφα κορίτσια.
May 07 2016
Γονιμότητα
Votes
134
  Εύχομαι να πετάω. Έτσι μπορώ να δω υψηλότερα αξιοθέατα και θα μπορούσα απλώς να πετάξω στον προορισμό μου χωρίς περπάτημα και με τα πόδια μου. Θα είναι μεγάλη γι 'αυτό θα είμαι δημοφιλής στο σχολείο και κάθε σώμα θα ήθελε να κρεμάσει μαζί μου. Επίσης θα είμαι υπέροχος στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ, ακόμα και στο μπέιζμπολ.
Nov 20 2015
Γονιμότητα
Votes
136
  Εύχομαι οποιοσδήποτε αρσενικός ή θηλυκός ανίκανος να είναι πιστοί ή καταχρηστικός για τον σύντροφό τους σε οποιοδήποτε μπορεί να χάσει την ικανότητα αναπαραγωγής. Μήπως το αρσενικό έχει ελαττωματικό σπέρμα και τα θηλυκά αυγά δεν δουλεύουν. Μέχρι να μάθουν πώς να είναι ωραία με τον σύντροφό τους και να δείχνουν τρυφερή φροντίδα, μπορεί να έχουν αυτή τη θεραπεία. Και αυτό ισχύει για κάθε ζευγάρι εκεί έξω. Μπορεί αυτό να είναι γνωστό ως The Law Of Reproduction. Επίσης, δεδομένου ότι είμαι βέβαιος ότι ένα κορίτσι δεν θα ήθελε να έχει το μωρό ενός καταχρηστικού άνδρα, ή ενός άνδρα με ένα κακό κορίτσι, μπορεί η ψυχή του μωρού να μεταφερθεί στη μήτρα ενός ωραιότερου ζευγαριού. Αυτός είναι ο νέος νόμος της έλξης. Έτσι είναι.
Feb 15 2015
Γονιμότητα
Votes
135
  Επιθυμώ ότι η μαμά μου μπορεί να γίνει 31 χρονών πάλι και ο μπαμπάς μου μπορεί να είναι 34 χρονών. Όταν είναι η ηλικία αλλαγή, η μαμά μου μπορεί να γίνει έγκυος με ένα υγιές, αξιολάτρευτο κοριτσάκι και μπορεί να έρθει έξω χωρίς προβλήματα μετά από 9 μήνες. Το σπίτι μας μπορεί να γυρίσει στο σπίτι σε ένα από τα αγαπημένα μου γραφικά μυθιστόρημα, το Clique, το σπίτι μας μπορεί να είναι σαν το σπίτι της Massie με έναν ξενώνα και έναν οδηγό limo όπως έχει. Μπορώ επίσης να γίνω όμορφος, μοιάζω με την Beyonc
Feb 12 2015
Γονιμότητα
Votes
136
  Όλες οι επιθυμίες που έκανα ποτέ στο www.real-wishes.com είναι τώρα φυσικά και η χορηγία τους τώρα εκδηλώνεται ως μόνιμη πραγματικότητα και τώρα η ζωή μου τώρα φυσικά αμέσως και μόνιμα, το μυαλό και το πνεύμα του σώματός μου αποδέχονται πλήρως αυτές τις αλλαγές τώρα. Όλες οι επιθυμίες που έγιναν στο I-makeawish.com γίνονται πραγματικότητα.
Feb 08 2015
Γονιμότητα
Votes
539
  Εύχομαι η ψυχή του μωρού στην πρώην φίλη μου να εγκαταλείψει το σώμα της και να προσγειωθεί στο σώμα μιας ωραιότερης γυναίκας, μέρος ενός ζευγαριού που είχε πρόβλημα να συλλάβει.
Feb 05 2015
Γονιμότητα
Votes
137
  Θα ήθελα να είμαι επαγγελματίας συγγραφέας σεναρίων ζωγραφικής και φωνή πάνω στον ηθοποιό και να κάνω ένα animation 30 λεπτών που όλοι και όλοι θα ήθελαν σε 2 λεπτά ώστε να μπορέσω να τους δώσω ελευθερία δεν μπορώ πραγματικά να έχω την ελπίδα να βοηθήσεις αυτό το όνειρο.
Jan 22 2015
Γονιμότητα
Votes
133
  Εύχομαι η μητέρα μου να γεννήσει την ίδια κόρη των δίδυμων που γεννήθηκε στις 4 Ιανουαρίου 1981 και γεννήθηκε ταυτόσημο γένος δίδυμα, που γεννήθηκε στις 4 Ιουλίου 1981 ως τα πρώτα της παιδιά, εύχομαι η μητέρα μου να γεννήσει την ίδια κόρη τριπλό, γεννημένη στις 5 Ιανουαρίου 1984 και γεννήθηκε ο ίδιος τριπλός γιος που γεννήθηκε στις 6 Ιουλίου 1984 ως τα δεύτερα παιδιά της, εύχομαι η μαμά μου να γεννήσει ταυτόσημη κόρη τετράποδων που γεννήθηκε στις 7 Ιανουαρίου 1987 και γέννησε γιο που γεννήθηκε στις 5 Ιουλίου 1987 ως τρίτο παιδί της , Εύχομαι η μητέρα μου να γεννήσει μια κόρη που γεννήθηκε στις 6 Ιανουαρίου 1990 και ταυτόσημη δίδυμα γιος γεννήθηκε στις 6 Ιουλίου 1990 ως τέταρτα παιδιά της και εύχομαι η μαμά μου να γεννήσει έναν γιο που γεννήθηκε στις 7 Ιανουαρίου 1993 και γεννήθηκε σε γιο που γεννήθηκε στις 7 Ιουλίου 1993 ως πέμπτο παιδί της.
Aug 28 2014
Γονιμότητα
Votes
214
  Εύχομαι να έχω παιδιά για να μπορώ να ασχοληθώ με την οικογένεια.
Jul 30 2014
Γονιμότητα
Votes
185
  Εύχομαι να μείνω έγκυος τους επόμενους μήνες και να γεννήσω ένα υγιές μωρό που θα αγαπά την αγάπη και την επιτυχία της οικογένειάς μου.
Jun 15 2014
Γονιμότητα
Votes
163
  Ας ευχηθούμε να αγαπάμε τον εαυτό μας και να το μεταφέρουμε με τον εαυτό μας και να το κάνουμε με τον εαυτό μας και να το μεταφέρουμε με τον καναδικό μας κόσμο. naniniwala σε nanampalataya και tagala na namin mag asawa ay wala pa rin bago pagtapos ang taong ao naniniwala ako mabubuntis na.
Jun 11 2014
Γονιμότητα
Votes
144
  1 Εύχομαι το άκρο μου να είναι βρώμικο2 Εύχομαι τα δάχτυλα μου να είναι βρώμικα3 Εύχομαι ένα ντους να σας κάνει να είναι βρώμικο
Jun 07 2014
Γονιμότητα
Votes
126
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Γονιμότητα
  Εύχομαι να ξεπεράσω τη στειρότητα και να έχουν παιδιά μια μέρα. Θέλω να φαίνονται καλά και να λαμβάνουν πάντα συγχαρητήρια. Ξέρω ότι θα είναι επιτυχής καρύδι θέλω να τους αυξήσω για να είναι καλύτερος από μένα, την οικογένειά μου, και θέλω να είναι έξυπνοι και πάντα να παραμείνουν επικεντρωμένοι στο έργο τους και να πάνε στο κολλέγιο. Και θέλω να είμαι πλούσιος μόνο για να ξοδέψω τα χρήματα σε αυτά και να φροντίσω για μένα, τα παιδιά μου και την οικογένειά μου. Θέλω επίσης να καθαρίσω τον κόλπο.
Jul 10 2016
Γονιμότητα
Votes
101
  Θέλω να γίνω κορίτσι για να μπορώ να αγαπώ τους άνδρες με τον τρόπο που η φύση θέλησε και για να μπορώ να μείνω έγκυος και να έχω παιδιά με όποιον άνθρωπο αγαπώ στο μέλλον
Aug 23 2016
Γονιμότητα
Votes
104
  Θέλω να έχω 2 μωρά 1 κορίτσι και 1 κοπέλα θέλω να έχω ένα παιδί με τον άνθρωπο που σήμερα έχει σεξ με με αγαπά και τον αγαπώ και θα ήθελα να είμαι η μητέρα του παιδιού του ... θέλω να κάνω μια οικογένεια και στη συνέχεια να είναι ευτυχισμένοι μαζί θα ήταν εκεί ακριβώς σε κάθε βήμα ... Ελπίζω ο Θεός με βοηθά
Dec 05 2016
Γονιμότητα
Votes
59
  Εύχομαι ότι θα μπορούσα να μετατραπεί σε ένα κορίτσι και να κάνω τον εαυτό μου να μεγαλώσει ανά πάσα στιγμή θέλω και εγώ επίσης να γυρίσω τον εαυτό μου πίσω σε ένα αγόρι μπορώ επίσης να κάνω τα στήθη μου μεγαλύτερα ανά πάσα στιγμή
May 25 2017
Γονιμότητα
Votes
38
  Εύχομαι ο τύπος να έχω μια φάρσα για να με ρωτήσει έξω και ένα πράγμα οδηγεί σε άλλο. Θέλω να μείνω έγκυος τον Ιούνιο του 15ου και ότι το υπερηχογράφημα θα δείξει δύο μικρά κοριτσάκια μέχρι την 16η Σεπτεμβρίου.
May 25 2017
Γονιμότητα
Votes
32
  Μου αρέσει, ο σκύλος μου Stanley και ο φίλος μου Rin Kagamine ήταν αυτές οι κοκαλιάρες κυρίες που θα ζούσαν σε ένα διαμέρισμα, φορώντας γυμνό όταν βρισκόταν στο κρεβάτι, ενεργώντας βίντεο που θα ήταν ιδιωτικές μόνο για εμάς, θα παρακολουθούσαμε επίσης τηλεόραση γυμνό φαγητό σαλάτα. Θα ακούσουμε το ein zwei polizei όταν χορεύουμε γυμνό. Θα έχουμε επίσης μόνιμα χρήματα και σε εμάς.
Oct 15 2017
Γονιμότητα
Votes
21
  Εύχομαι η Mam να έχει ένα παιδί επειδή αγαπώ να διασκεδάζω με μικρά παιδιά. Ο φίλος μου πάντα θα ήθελε πολύ να μην έχει έναν αδερφό και πάντα λέω "Εύχομαι να έχω έναν αδελφό"
Jan 22 2018
Γονιμότητα
Votes
14
  Παρακαλώ ευλογώ με ένα μωρό δεν φαίνεται να υπάρχει μεγαλύτερο φυσικό δώρο που μια γλυκιά δέσμη χαράς, δεδομένου ότι ευθεία από σας. Τα τέλεια μικρά δάχτυλα και τα δάχτυλα με τον τρόπο που μυρίζουν σαν τον ουρανό η αγάπη που φυσαλίδες μέχρι απαράμιλλη είναι ότι είναι ένα θαυμάσιο είδος της συντριπτικής αγάπης που πρέπει να δώσουμε το μικρό πακέτο χαράς μας θα μας στείλετε. Παρακαλώ μας παρακαλώ με ένα μωρό που έρχεται με τον τρόπο μου δεν έχει σημασία πώς θα ήθελα ένα μωρό επειδή δεν μπορώ να hwve children.Thank σας Christina Dubbo nsw Αυστραλία 4/43 Quinn st
Jun 14 2018
Γονιμότητα
Votes
13
  Παρακαλώ ευλογώ με ένα μωρό δεν φαίνεται να υπάρχει μεγαλύτερο φυσικό δώρο που μια γλυκιά δέσμη χαράς, δεδομένου ότι ευθεία από σας. Το τέλειο μικρό και τα δάχτυλα με τον τρόπο που μυρίζουν σαν τον ουρανό η αγάπη που φυσαλίδες μέχρι απαράμιλλη είναι ότι είναι ένα θαυμάσιο είδος της συντριπτικής αγάπης που πρέπει να δώσουμε το μικρό πακέτο χαράς μας θα μας στείλει δεν έχει σημασία πώς. Παρακαλώ μας παρακαλώ με ένα μωρό που έρχεται ο τρόπος μου.P.s Δεν μπορώ να έχω παιδιά επειδή οι ωοθήκες μου δεν συνδέεται με τη μήτρα μου. έτσι το σπέρμα δεν μπορεί να φτάσει στα αυγά. Σας ευχαριστούμε Christina Dubbo nsw Αυστραλία 4/43 Quinn stThank για τις ψήφο σας
Jun 14 2018
Γονιμότητα
Votes
13
  Θέλω να έχω d cup μεγέθους βυζιά Θα ήθελα βυζιά μου θα αρχίσουν να γίνονται τεράστια και σταθερή Θα ήθελα να θα πάρει σούπερ τεράστια Θα ήθελα πολύ για να είναι μαλακά και squishy Θα ήθελα πολύ για τους να έχουν μεγάλες θηλές πολύ τεράστιες θηλές και θα ποτέ δεν είναι τρυφερή, αλλά μου βυζιά θα είναι παρακαλώ παρακαλώ παρακαλώ
Jun 24 2018
Γονιμότητα
Votes
9
  Εύχομαι να έχω μια μηχανή φουσκωτών ελαστικών με πολύχρωμες τσουγκράνες σε αυτό που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω όλη την ώρα, ανεξάρτητα από το τι και που θα με αφήσουν οι γονείς μου.
Jul 09 2018
Γονιμότητα
Votes
2
  Εύχομαι νέες φαλλιόπιτες επιθυμώ θετικό τεστ εγκυμοσύνης Επιθυμώ για δίδυμα αγόρια δεν επιθυμώ άλλη αποβολή Επιθυμώ να έχω πλήρη εγκυμοσύνη.Για 30,0000 δολάρια. Επιθυμώ να έχω εγκυμοσύνη με 3 παιδιά που επιθυμώ για pregancey να να συμβεί αυτό το μήνα Σεπτέμβριος 2018
Sep 05 2018
Γονιμότητα
Votes
3
  Θέλω να μείνω έγκυος με όμορφα και υγιή δίδυμα αγόρια, θα έχουν ξανθά μαλλιά και μπλε ή πράσινα μάτια. Ελπίζω ότι θα πάρουν μετά από τον πατέρα τους.
Sep 15 2018
Γονιμότητα
Votes
11
  Εύχομαι να μείνω έγκυος σύντομα αν είναι δυνατόν σε αυτό το μήνα, θέλω το μωρό μου σύντομα .. και θέλω ο σύζυγός μου να μείνει μαζί μου .. pls θέλω την επιθυμία μου να γίνει πραγματικότητα σύντομα .. ευχαριστώ varsha
Sep 17 2018
Γονιμότητα
Votes
5