Αρχική >> Κατηγορίες >> Άλλες Ευχές >> WishID: 18208
Ryan Elliot Smith
Change Wish Language:
 Θέλω να σταματήσω να μεγαλώνω και να γίνω νεώτερος και να αντιστρέψω τη γήρανση και την ηλικία πίσω μαγικό ξόρκι Θεού και να μεταμορφώσω από έναν ενήλικο σε ένα παιδί παιδί και πάλι σε αυτή τη γενιά και να μεταμορφώσω από την ηλικία 33 στην ηλικία 6 το 2018 πλούσιο και εύχομαι γεννημένος αργότερα από το 1985 ο Θεός αργότερα από την δεκαετία του 80 και μετά από τη δεκαετία του '80 δεν μου άρεσε ο τρόπος που είχα παιδική ηλικία, ώστε να απολαύσω την παιδική ηλικία πάλι αλλά καλύτερα σε αυτή τη γενιά ή θα μπορούσα να γεννηθώ το 1989 αν έπρεπε να είμαι που γεννήθηκε στη δεκαετία του '80 αλλά το έτος μου για να γεννηθώ το 2012. Επιθυμώ να βάλω πίσω την παιδική μου ηλικία μια φορά σε αυτόν τον θεό γενιάς, ώστε να μπορώ να απολαύσω τον Jojo Siwa να παίζει με άλλα παιδιά αυτής της γενιάς και να γελάει στα σπίτια αναπήδησης και να σέρνεται στους σωλήνες ανίχνευσης που κάθονται στο Santa's και στο Easter Bunny; Lap και τέχνασμα ή θεραπεία για Απόκριες ???? Και πηγαίνετε στο Chuck E Cheese And Running Around και παίζετε όλα τα πάρτι ημέρας και παιδιών και γράφοντας ανεμιστήρα mail στα παιδιά στο YouTube και πηγαίνοντας στο δημοτικό σχολείο αυτής της γενιάς.


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true


7184 /8588 Κατηγορία : Άλλες Ευχές


Ημερομηνία : Nov 16 2018  |  Ψήφοι : 2
Κατηγορία : Άλλες Ευχές
WishID : 18208  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Επιθυμώ να σταματήσω να μεγαλώνω και να γίνω νεώτερος και να αντιστρέψω τη γήρανση και την ηλικία πίσω μαγικό ξόρκι Θεού και να μεταμορφώσω από έναν ενήλικο σε παιδί παιδί και πάλι σε αυτή τη γενιά και να μεταμορφώσω από την ηλικία 33 στην ηλικία 6 το 2018 πλούσια και να γεννηθεί το 2012 όχι το 1985 αλλάζει το έτος γέννησής μου από το 1985 ως το 2012 Εύχομαι γεννήθηκα αργότερα από το 1985 αργότερα από την δεκαετία του 80 και μετά από τα 80's δεν μου άρεσε ο τρόπος που η παιδική μου ηλικία δεν βγήκε παιδική ηλικία 80s όχι Θα ήθελα αυτή η παιδική ηλικία καλύτερα ναι ή θα μπορούσα να γεννηθώ το 1989. Απλώς επιτρέψτε μου να απολαύσω την παιδική ηλικία και πάλι μια θεία φορά σε αυτή τη γενιά, ώστε να μπορώ να απολαύσω τον Jojo Siwa Παίζοντας με άλλα παιδιά αυτής της γενιάς και να γελάσω στα σπίτια αναπήδησης και να σέρνεις στους σωλήνες ανίχνευσης που κάθονται Santa's και το λαγουδάκι του Πάσχα ???? Lap και τέχνασμα ή θεραπεία για Απόκριες ???? Και πηγαίνετε στο Chuck E Cheese And Running Around και παίζετε όλα τα πάρτι ημέρας και παιδιών και γράφοντας ταχυδρομείο ανεμιστήρων στα παιδιά στο YouTube και πηγαίνοντας στο δημοτικό σχολείο. Δεν μου αρέσει ο τρόπος που βγήκε η ζωή μου.
Nov 16 2018
Άλλες Ευχές
Votes
2
  ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΘΕΩΓΟΥΝ ΤΟ ΦΩΤΟΣ ΜΑΣ Η ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΕΥΚΑΛΥΨΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΣΗ
Nov 15 2018
Άλλες Ευχές
Votes
104
  Εύχομαι οι γονείς μου να αγοράσουν ένα iPhone X για μένα και δεν θα με κάνουν να το πάρω στο υπνοδωμάτιό τους τις νύχτες ή τα Σαββατοκύριακα και μπορεί να εμπιστευτεί ότι θα κάνω μια καλή απόφαση μαζί του
Nov 15 2018
Άλλες Ευχές
Votes
10
  Εύχομαι να θεραπεύσω μόνιμα όλη τη μαύρη μαγεία που υποφέρουν. Όλη η μαγεία μέσα στο σώμα μου που με επηρεάζει, πηγαίνει μακριά και ποτέ δεν υποφέρω από αυτό ξανά.
Nov 15 2018
Άλλες Ευχές
Votes
114
  Η επιθυμία μου είναι να κλείσω έναν συνεχόμενο ρόλο σε μια τηλεοπτική σειρά που γίνεται ένα μεγάλο χτύπημα με την έναρξη της σεζόν και είμαι εμπειρία απόλυτη χαρά που αποτελεί μέρος της. Ο χαρακτήρας μου είναι πολύ συμπαθής και συναρπαστικός και μου αρέσει να μπαίνω στα παπούτσια της. Αυτός ο ρόλος ανοίγει μια σειρά από ευκαιρίες για μένα, σε πολλά μέσα - ταινίες, συνεντεύξεις, φωτογραφήσεις, προωθήσεις, τέχνη μου, μιλώντας με κίνητρα, γράφοντας όλα τα πράγματα που εκπληρώνουν και χαίρονται. Μου επιτρέπει να είμαι ο εαυτός μου και να είμαι φάρος φωτός, ελπίδας και καλοσύνης σε αυτή τη γη. Γίνω γενναιόδωρος άνθρωπος και συνεισφέρω σε ένα θετικό αρχοντικό στον κόσμο και τις ψυχές. Μου επιτρέπει να φροντίζω πραγματικά εκείνους που είναι πιο κοντά μου και είμαι τόσο χαρούμενος. Και αυτό θα συμβεί τους επόμενους 6 μήνες.
Nov 15 2018
Άλλες Ευχές
Votes
3
  Επιθυμώ να είμαι πλούσιος για το υπόλοιπο της ζωής μου Θέλω να παντρευτώ με έναν καλό άνθρωπο και να έχω μια καλή οικογένεια.Θέλω να κερδίσω το μεγάλο εκατομμύριο λαχείων που θέλω να γυρίσω στο σχολείο για νεογνική νοσοκόμα.
Nov 14 2018
Άλλες Ευχές
Votes
2
  Εύχομαι όλες αυτές οι επιθυμίες να γίνουν πραγματικότητα αμέσως και σωστά από τη δύναμη του Θεού. Εύχομαι να είμαι επιτυχημένος, ανεξάρτητος, έξυπνος και αξιότιμος άνθρωπος σε όλη μου την αγάπη θα αγαπώ από όλους. Εύχομαι να έχω ένα πολύ υγιές σώμα (δέρμα, τρίχα, κόκαλα ...), το μυαλό, την καρδιά, την ψυχή και την εθνοτική εργασία. Εύχομαι ότι θα είμαι πάντα όμορφη με πανέμορφα χαρακτηριστικά παντού. Προσεύχομαι ότι θα έχω εξαιρετική ματιά στα μάτια με την επόμενη εξέταση των ματιών. Θα ήθελα να είμαι ένα ισχυρό, θαυμαστό, σκληρό, εξαιρετικά ισχυρό άτομο. Είμαι το όνομα του Κυρίου προσεύχομαι, Αμήν.
Nov 14 2018
Άλλες Ευχές
Votes
3
  Και επίσης με διορθώστε όπου δεν ήμουν εδώ στη δεκαετία του 1990 ακριβώς αυτόν τον αιώνα που γεννήθηκε το 2012 και ο μπαμπάς επιθυμεί να είναι ηλικίας 35, ώστε να αλλάξει την ηλικία του από 68 έως 35 ετών και να αλλάξει την ηλικία μου από 33 σε 6 το 2018 και ο θείος μου Ivory Swain Η Baybra αλλάζει την ηλικία της από 74 ή 75 σε 16 το 2018 και τα χρόνια γέννησής μας από το 1943 μέχρι το 1950 και το 1985 έως το 1983 το 2002 και το 2012.
Nov 14 2018
Άλλες Ευχές
Votes
101
  Θα ήθελα να σταματήσω να μεγαλώνω και να γίνω νεώτερος και να αντιστρέψω τη γήρανση και την ηλικία πίσω μαγικό ξόρκι θεό και να μετατραπεί από έναν ενήλικο σε ένα παιδί παιδί και πάλι σε αυτή την ηλικία γενιάς 6 αλλάζω από την ηλικία 7 έως την ηλικία 6 το 2018 ένα πλούσιο δείτε την ηλικία 7 στα γενέθλιά μου ???? αλλάζω το έτος γέννησής μου από το 2011 έως το 2012 και αργότερα από το 1985 πολύ αργότερα από την δεκαετία του 80 πολύ αργότερα και να απολαύσω την παιδική ηλικία καλύτερα από ό, τι έκανα πριν δεν ήθελα να απολαύσω την παιδική ηλικία στη δεκαετία του 80, δεν μου άρεσε αλλιώς θα μπορούσατε να με αφήσετε να γεννηθώ το 1989 αν έπρεπε να γεννηθώ στη δεκαετία του '80 αλλά το 2012 μου αρέσει αυτή η γενιά παιδικής ηλικίας και μπορώ να απολαύσω το Jojo Siwa Πηγαίνοντας στο τσάι τυρί και αναπηδώντας στα σπίτια αναπήδησης που σέρνεται στους σωλήνες ανίχνευσης που κάθονται στο Santa's και στο Easter Bunny ???? Lap και τέχνασμα ή θεραπεία για Απόκριες ???? Και παιδιά πάρτι και γράφοντας ταχυδρομείο ανεμιστήρα στα παιδιά στο YouTube και παίζοντας με άλλα παιδιά σε αυτήν την γενιά είναι ένα μικρό παιδί σήμερα ή να μου πάρει μια μηχανή ελεύθερου χρόνου.
Nov 14 2018
Άλλες Ευχές
Votes
4
  Έχω επιθυμία επιθυμία μου πραγματικότητα ΣΤΟΝ REAL ΕΥΧΕΣ ΧΩΡΙΣ Ηλεκτρονικού ταχυδρομείου 8 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ 8 βήματα και εγώ ευχή επιθυμία ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ καιρικές συνθήκες είναι μόνιμα GONE όπως τους τυφώνες, ανεμοστρόβιλοι, WILDFIRE, αστεροειδείς και οι ισχυροί άνεμοι θέλουμε απλώς μια ηλιόλουστη μέρα, βροχερή μέρα και ένα ελαφρύ WINDY ΗΜΕΡΑ
Nov 14 2018
Άλλες Ευχές
Votes
105
  Θα ήθελα να αυξηθεί 2 ίντσες ψηλότερα, ενώ χρησιμοποιώντας tup acupressure αύξηση ύψος, επειδή im κουρασμένος από ανθρώπους που μου τηλεφώνησε σύντομη και εγώ απλά δεν ταιριάζει με όλους τους άλλους έτσι θέλω tp μεγαλώνουν 2 ίντσες ψηλότερα, ενώ χρησιμοποιώντας το σημείο acupressure στα πόδια και το χέρι
Nov 14 2018
Άλλες Ευχές
Votes
4
  Εύχομαι να έχω ηλεκτρική ενέργεια και έχω πυροσβεστική δύναμη και εύχομαι η οικογένειά μου να πάρει 1.000 δολάρια ημερησίως Και εύχομαι η οικογένειά μου να πάρει πυροτεχνικές δυνάμεις και εύχομαι ότι δεν μπορώ να πάω στην κόλαση και εύχομαι ότι είμαι ευλογημένος και εύχομαι ότι όλοι στην οικογένειά μου έχουν ένα πολύ μεγάλο σπίτι και έχουν τα πάντα και ο μπαμπάς μου και η μαμά μου δεν μπορούν να πάνε στο διάστημα και εύχομαι ότι δεν τέρατα και δαίμονες κυνηγούν μετά από μένα και εύχομαι να μπορώ να ανεβαίνουν τα τείχη
Nov 14 2018
Άλλες Ευχές
Votes
100
  ΘΕΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ COMPAQ Η ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΟΣ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΙ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΡΝΑΔΟ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΡΟΧΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΕΩΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΜΕΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ, ΜΑΓΙΚΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΚΤΙΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ
Nov 14 2018
Άλλες Ευχές
Votes
123
  Εύχομαι να μην έχω σχιζοφρένεια ή άλλες ψυχικές ασθένειες που έχω σήμερα. Απλώς θέλω το μυαλό μου να δουλεύει κανονικά και να είναι πολύ υγιές. Εύχομαι η σχιζοφρένεια μου και οι ψυχικές ασθένειες να εξαφανιστούν.
Nov 13 2018
Άλλες Ευχές
Votes
107
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Προσεύχομαι για αύξηση του μισθού μου κατά 3000 δολάρια περισσότερο προστιθέμενη στον τρέχοντα μισθό μου. Προσεύχομαι να είμαι μια μεγάλη assest στο σημερινό εργοδότη μου. Προσεύχομαι να ζητήσω να λάβω θέση στο ανθρώπινο δυναμικό στην τρέχουσα δουλειά μου με μια αύξηση μισθού $ 10.000.
Nov 16 2018
Άλλες Ευχές
Votes
3
  Αγαπητέ θεό και Ιησούς Σας εύχομαι και οι δύο να με κρατήσετε στον ουρανό μέχρι το 2012 έτσι μπορώ να είμαι ηλικίας 6 και πλούσιος και θα μπορούσατε να με κρατήσατε στον ουρανό μαζί σας τόσο μέσα από τη δεκαετία του '80 και του '90 στέλνετε μου το 2012 όχι το 1985 παρακαλώ θεός να αλλάξει το έτος γέννησής μου από το 1985 έως το 2012 γενιά παιδικής ηλικίας μου αρέσει να απολαύσετε προσπαθήστε να το κάνετε πριν από το Δεκέμβριο έτσι μπορώ να καθίσω στο Lap του Σάντα. Με μεταμορφώστε από έναν ενήλικα σε ένα παιδί παιδί σε αυτή τη γενιά και μετατρέψτε την ηλικία μου από 33 σε 6 και μια πλούσια.
Nov 16 2018
Άλλες Ευχές
Votes
2
  Θα ήθελα να συναντήσω προσωπικά το NateWantsToBattle. Θέλω να τον αγκαλιάσω και να του πω πόσο μεγάλος είναι ο ανεμιστήρας μου. Στη συνέχεια, θέλω να γίνω φίλοι μαζί του και να έχω επαφή.
Nov 17 2018
Άλλες Ευχές
Votes
2
  Θα ήθελα να χιονίσει καταιγίδα και καταιγίδες πάγου καθημερινά και νύχτα παίρνουμε μερικά διαλείμματα πάγος και το χιόνι Επιθυμώ χιονόπτωση και παγωμένες καταιγίδες τον περασμένο Νοέμβριο -για Όταν παίρνουμε τον πάγο και το χιόνι παίρνουμε πολλά και πολλά αν αυτό είναι το Μία ευχή είναι πολύ αληθινή Μητέρα Φύση παρακαλώ παρακαλώ Μητέρα Φύση χορηγούν αυτή την ευχή
Nov 17 2018
Άλλες Ευχές
Votes
2
  Εύχομαι για την ομορφιά, τα ευθεία και τα λεπτά πόδια τέλειο σώμα, την είσοδο στο Absu μέχρι το Σεπτέμβριο του 2019, για να είναι ένας σπουδαίος χορευτής και τραγουδιστής, εύχομαι για ευφυΐα Εύχομαι να γίνει πραγματικότητα πριν από το Δεκέμβριο του 2018
Nov 17 2018
Άλλες Ευχές
Votes
84
  Θα ήθελα επίσης να φτάσω στο Κεντάκι για να μπορώ να φτάσω σε κάποιον μηχανή χρόνου επειδή δύο φίλοι ενός τύπου ξέρουμε το δικό μας και προσπαθώ να κατεβάζω εκεί για να μπορώ να πάω από αυτό, ώστε να μπορώ να πάω από την ηλικία των 33 έως την ηλικία 6 το 2018 και μετατρέψτε από έναν ενήλικα σε ένα παιδί παιδί σε αυτή τη γενεά ένα πλούσιο και πάρτε το έτος γέννησής μου αλλαγή από το 1985 έως το 2018 ναι παρακαλώ θεέ με στο Κεντάκι για να μπορέσω να το κάνω αυτό.
Nov 17 2018
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Θα ήθελα όλα τα υποσυνείδητα να δουλέψουν για μένα σε 1 αυτό το δευτερόλεπτο, δεν έχει σημασία. Ακόμα κι αν εμμονή ή δεν πιστεύω ότι θα πάρω ακόμα άμεσα πλήρη αποτελέσματα μετά από ακρόαση μια φορά. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑ ΣΑΣ ΣΑΣ
Nov 18 2018
Άλλες Ευχές
Votes
2
  Εύχομαι να βρω ένα χρυσό περιδέραιο με ένα σταυρό σε αυτό που δίνει απεριόριστες επιθυμίες ώστε ο κόσμος να είναι ένα καλύτερο μέρος και η ζωή μου θα είναι καλύτερη και τα μέλη της οικογένειάς μου θα είναι ευτυχισμένα
Nov 19 2018
Άλλες Ευχές
Votes
22
  Έχει αυτό το σπίτι δύο υπνοδωματίων τώρα. Έχουν αυτό το σπίτι δύο υπνοδωματίων now.Have ότι το σπίτι δύο υπνοδωματίων nowHave ότι το σπίτι δύο υπνοδωματίων nowHave ότι το σπίτι δύο υπνοδωματίων nowHave ότι το σπίτι δύο υπνοδωματίων nowHave ότι το σπίτι δύο υπνοδωματίων nowHave αυτό το σπίτι δύο υπνοδωματίων τώρα
Nov 20 2018
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Είχα τραγούδησε σαν china anne mcclain και περιστέρι cameron σε συνδυασμό. Εύχομαι ο Micheal να σταματήσει να μπερδεύει μαζί με άλλα κορίτσια και να χαλάει μόνο γύρω μου μαζί μου. Μακάρι να ήμουν ο καλύτερος στο μπάσκετ. εύχομαι όλα τα αγόρια από τον 5ο έως τον 8ο να μου έτρωγαν και θα πολεμούσαν πάνω μου. Εύχομαι οι καθηγητές να μην βρουν ποτέ. Μακάρι να ήμουν το πιο όμορφο κορίτσι που έχει δει ποτέ. Εύχομαι η μαμά μου να σταματήσει να είναι τόσο δύσκολο για μένα. Μακάρι να είχα μαλλιά μακριάς Αφρικής. Εύχομαι ότι ήμουν δημοφιλής σε schoool αλλά ωραία. Μακάρι να ήμουν ο πιο έξυπνος στην τάξη των μαθηματικών, και κάθε άλλο θέμα.
Nov 20 2018
Άλλες Ευχές
Votes
3
  Εύχομαι να είχα μεγαλύτερα βυζιά, θα ήθελα να προσελκύσει άλλα αγόρια. Εύχομαι ο Luther να θέλει να είναι φίλος μου. Μακάρι να ήμουν ο αγαπημένος δάσκαλος. Εύχομαι ποτέ δεν θα έπρεπε ποτέ να πάω στο ms feys τάξη ποτέ ξανά.
Nov 20 2018
Άλλες Ευχές
Votes
4
  Θέλω οι γάτες μου να είναι γυναίκες και μπορεί να πάρει ανθρώπινη μορφή εκεί ο άνθρωπος η γάτα θα έχει μέγεθος F βυζιά και σέξι σώματα και ένα ωραίο κώλο Hart και μοιραίο και το πουλί μου θα είναι 8cm μακρύτερο και μπορεί να έχει παιδιά μόνο όταν θα έρθω 18 .
Nov 21 2018
Άλλες Ευχές
Votes
13
  ΘΕΩΘΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΥ, ΠΟΛΛΑ, ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΤΑΞΙΔΙΑ 260 Ή 270/300 ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ (TOP SCH), ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΟΥ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΥΤΟΜΑΤΗ.
Nov 21 2018
Άλλες Ευχές
Votes
2
  Εύχομαι να πάω μπόουλινγκ τις Κυριακές στο Yacht Club της Νότιας Βοστόνης, ώστε να είμαι πιο ενεργός και να έχω έναν τρόπο να φτάσω εκεί χωρίς να ανησυχώ. Θέλω πραγματικά να γίνω μέλος μπόουλινγκ των Ειδικών Παιδιών και Νέων Ενηλίκων της Νότιας Βοστόνης.
Nov 22 2018
Άλλες Ευχές
Votes
54