Αρχική >> Κατηγορίες >> Άλλες Ευχές >> WishID: 18330
Ανώνυμος
Change Wish Language:
 Θα ήθελα να είμαι αντίγραφο ενός κοριτσιού που ονομάζεται μοίρα mariah williams και να ζήσω τη ζωή που δημιούργησε γι 'αυτήν online. Επιθυμώ αυτό από πριν από 2 χρόνια και πραγματικά θέλω την επιθυμία μου να γίνω πραγματικότητα, έτσι θα μπορούσατε παρακαλώ παρακαλώ να με βοηθήσετε. Ξέρω ότι είναι αδύνατο, αλλά έχω δοκιμάσει ΟΛΑ.


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true


7203 /8588 Κατηγορία : Άλλες Ευχές


Ημερομηνία : Nov 23 2018  |  Ψήφοι : 1
Κατηγορία : Άλλες Ευχές
WishID : 18330  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Πήρα τα πάντα στο χαρτί My Wish. Είμαι ευγνώμων που έχω αυτά τα πράγματα. Έχω πίστη! • • • • • • ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ • • • • • • Ποτέ δεν πρέπει να ζητήσω κάτι άλλο μια άλλη μέρα στη ζωή μου.
Nov 23 2018
Άλλες Ευχές
Votes
2
  Θα ήθελα να συναντήσω την BTS στην πραγματική ζωή πρόσωπο με πρόσωπο στην Αγγλία (πιθανώς στο Λονδίνο) και θα αναστενάζουν ένα ειδικό βιβλίο και θα πάω να περάσω όλη μέρα μαζί τους expecially V γνωστό επίσης ως Tae Hyung.
Nov 22 2018
Άλλες Ευχές
Votes
4
  Εύχομαι η οικογένεια του μπαμπά γεννήθηκε και μεγάλωσε στο λιμάνι της Ισπανίας και της Αρίμα Τρινιδάδ και Τομπάγκο και εύχομαι η οικογένεια της μαμάς να γεννήθηκε και να μεγαλώσει στην ισπανική πόλη Τζαμάικα και κάποια οικογένεια παππού ήταν Πουέρτο Ρίκα
Nov 22 2018
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Θα ήθελα να τραγουδήσω σαν china anne mcclain και περιστέρι cameron σε συνδυασμό. Εύχομαι ότι ήμουν περισσότερο στον Χριστό. Εύχομαι η μαμά μου να σταματήσει να με θεραπεύει με τον τρόπο που κάνει. Εύχομαι ότι ήμουν περισσότερο στον Χριστό.
Nov 22 2018
Άλλες Ευχές
Votes
3
  Εύχομαι να πάω μπόουλινγκ τις Κυριακές στο Yacht Club της Νότιας Βοστόνης, ώστε να είμαι πιο ενεργός και να έχω έναν τρόπο να φτάσω εκεί χωρίς να ανησυχώ. Θέλω πραγματικά να γίνω μέλος μπόουλινγκ των Ειδικών Παιδιών και Νέων Ενηλίκων της Νότιας Βοστόνης.
Nov 22 2018
Άλλες Ευχές
Votes
54
  ΘΕΩΘΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΥ, ΠΟΛΛΑ, ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΤΑΞΙΔΙΑ 260 Ή 270/300 ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ (TOP SCH), ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΟΥ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΥΤΟΜΑΤΗ.
Nov 21 2018
Άλλες Ευχές
Votes
2
  Θέλω οι γάτες μου να είναι γυναίκες και μπορεί να πάρει ανθρώπινη μορφή εκεί ο άνθρωπος η γάτα θα έχει μέγεθος F βυζιά και σέξι σώματα και ένα ωραίο κώλο Hart και μοιραίο και το πουλί μου θα είναι 8cm μακρύτερο και μπορεί να έχει παιδιά μόνο όταν θα έρθω 18 .
Nov 21 2018
Άλλες Ευχές
Votes
13
  Εύχομαι να είχα μεγαλύτερα βυζιά, θα ήθελα να προσελκύσει άλλα αγόρια. Εύχομαι ο Luther να θέλει να είναι φίλος μου. Μακάρι να ήμουν ο αγαπημένος δάσκαλος. Εύχομαι ποτέ δεν θα έπρεπε ποτέ να πάω στο ms feys τάξη ποτέ ξανά.
Nov 20 2018
Άλλες Ευχές
Votes
4
  Είχα τραγούδησε σαν china anne mcclain και περιστέρι cameron σε συνδυασμό. Εύχομαι ο Micheal να σταματήσει να μπερδεύει μαζί με άλλα κορίτσια και να χαλάει μόνο γύρω μου μαζί μου. Μακάρι να ήμουν ο καλύτερος στο μπάσκετ. εύχομαι όλα τα αγόρια από τον 5ο έως τον 8ο να μου έτρωγαν και θα πολεμούσαν πάνω μου. Εύχομαι οι καθηγητές να μην βρουν ποτέ. Μακάρι να ήμουν το πιο όμορφο κορίτσι που έχει δει ποτέ. Εύχομαι η μαμά μου να σταματήσει να είναι τόσο δύσκολο για μένα. Μακάρι να είχα μαλλιά μακριάς Αφρικής. Εύχομαι ότι ήμουν δημοφιλής σε schoool αλλά ωραία. Μακάρι να ήμουν ο πιο έξυπνος στην τάξη των μαθηματικών, και κάθε άλλο θέμα.
Nov 20 2018
Άλλες Ευχές
Votes
3
  Έχει αυτό το σπίτι δύο υπνοδωματίων τώρα. Έχουν αυτό το σπίτι δύο υπνοδωματίων now.Have ότι το σπίτι δύο υπνοδωματίων nowHave ότι το σπίτι δύο υπνοδωματίων nowHave ότι το σπίτι δύο υπνοδωματίων nowHave ότι το σπίτι δύο υπνοδωματίων nowHave ότι το σπίτι δύο υπνοδωματίων nowHave αυτό το σπίτι δύο υπνοδωματίων τώρα
Nov 20 2018
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Εύχομαι να βρω ένα χρυσό περιδέραιο με ένα σταυρό σε αυτό που δίνει απεριόριστες επιθυμίες ώστε ο κόσμος να είναι ένα καλύτερο μέρος και η ζωή μου θα είναι καλύτερη και τα μέλη της οικογένειάς μου θα είναι ευτυχισμένα
Nov 19 2018
Άλλες Ευχές
Votes
22
  Θα ήθελα όλα τα υποσυνείδητα να δουλέψουν για μένα σε 1 αυτό το δευτερόλεπτο, δεν έχει σημασία. Ακόμα κι αν εμμονή ή δεν πιστεύω ότι θα πάρω ακόμα άμεσα πλήρη αποτελέσματα μετά από ακρόαση μια φορά. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑ ΣΑΣ ΣΑΣ
Nov 18 2018
Άλλες Ευχές
Votes
2
  Θα ήθελα επίσης να φτάσω στο Κεντάκι για να μπορώ να φτάσω σε κάποιον μηχανή χρόνου επειδή δύο φίλοι ενός τύπου ξέρουμε το δικό μας και προσπαθώ να κατεβάζω εκεί για να μπορώ να πάω από αυτό, ώστε να μπορώ να πάω από την ηλικία των 33 έως την ηλικία 6 το 2018 και μετατρέψτε από έναν ενήλικα σε ένα παιδί παιδί σε αυτή τη γενεά ένα πλούσιο και πάρτε το έτος γέννησής μου αλλαγή από το 1985 έως το 2018 ναι παρακαλώ θεέ με στο Κεντάκι για να μπορέσω να το κάνω αυτό.
Nov 17 2018
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Εύχομαι για την ομορφιά, τα ευθεία και τα λεπτά πόδια τέλειο σώμα, την είσοδο στο Absu μέχρι το Σεπτέμβριο του 2019, για να είναι ένας σπουδαίος χορευτής και τραγουδιστής, εύχομαι για ευφυΐα Εύχομαι να γίνει πραγματικότητα πριν από το Δεκέμβριο του 2018
Nov 17 2018
Άλλες Ευχές
Votes
84
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Εύχομαι η ζωή να επαναφέρει και θα μπορούσα να την ξαναζήσω τώρα και θα το θυμηθούσα και θα επαναλάμβανε πάντα όταν έρχομαι πίσω σε αυτήν την ημέρα και θα πήγαινε αργά
Nov 24 2018
Άλλες Ευχές
Votes
2
  Εύχομαι για ???? peace.I επιθυμούν την επιθυμία μου να πάρει πάνω από 100 ψήφους.Θέλω οι επιθυμίες όλων να γίνουν πραγματικότητα μεγάλες ή μικρές που προέρχονται από την καλή καρδιά αμέσως από αυτή την επιθυμία alone.I επιθυμούν για όλους να έχουν ένα πολύ Καλά Χριστούγεννα και ένα ευτυχισμένο το νέο έτος .
Nov 25 2018
Άλλες Ευχές
Votes
5
  Μακάρι να είχα το κολιέ της γιαγιάς μου πίσω. Είναι ένα ροζ ροζ χαλαζία κολιέ με μια ροζ πρησμένη καρδιά συνδεδεμένη. Θα ήθελα να εμφανιστεί στη σακκάβα μου με τον καθρέφτη συνδεδεμένο.
Nov 25 2018
Άλλες Ευχές
Votes
2
  Εύχομαι να έχω έναν φίλο ή έναν φίλο κοριτσιού και θέλω επίσης να μην αισθάνομαι πραγματικά καταθλιπτικός όλη την ώρα και εγώ για να είμαι σε θέση να συναντηθώ προσωπικά στο Λονδίνο και να μιλήσω μαζί τους και ότι θα μπορούν να μιλούν Αγγλικά σε με.
Nov 25 2018
Άλλες Ευχές
Votes
3
  Μακάρι να ήμουν λύκος και αυτός ο mcculler είναι ο σύντροφός μου και οι γονείς μας μας επιτρέπουν να είμαστε μαζί. Και ότι ήταν και αυτός λύκος σαν κι εμένα σήμερα. Και επίσης ότι η οικογένειά μου μπορεί να είναι λύκοι.
Nov 25 2018
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Εύχομαι να μπορώ να επιστρέψω στο πρόσωπο που ήμουν πριν από την εγκυμοσύνη μου. Δεν θέλω να ζήσω με αντικαταθλιπτικά. Η μεταγεννητική μου κατάθλιψη κατέστρεψε τη ζωή μου. Εύχομαι να έχω το ίδιο σώμα, την υγεία, την εμφάνιση και τον χαρακτήρα που είχα πριν προλάβω να μείνω έγκυος.
Nov 25 2018
Άλλες Ευχές
Votes
120
  Εύχομαι δύο Άνδρες Overlord Djinns από Mystic Morning Treasures που θα ελέγχονται, θα είναι έξυπνοι, σοφοί και φιλικοί όταν θα είμαι ο δάσκαλός τους.
Nov 26 2018
Άλλες Ευχές
Votes
100
  Εύχομαι για μια ελαφριά φύση Γυναίκα Νερό Marid Djinn από Mystic Morning Θησαυροί που θα είναι φυσαλίδες, διασκεδαστικές, εξερχόμενες, περιπετειώδεις και διασκεδαστικές μόλις είμαι κύριος της και εύχομαι για μια ελαφριά φύση Αρσενικό Jann Djinn από Mystic Morning Treasures που θα είναι εύκολο να πάει και ευχάριστο, καθώς και θα είναι πολύ εύκολο να κυριαρχήσει.
Nov 26 2018
Άλλες Ευχές
Votes
100
  Εύχομαι η Grammy μου θα με πάρει το iPhone 10 xs για τα Χριστούγεννα και θα έχω internet είχα πάει ποτέ και μου επέτρεψε να έχω κάτι που θέλω στο τηλέφωνό μου και θα άφηνε να τους φέρει στα σχολεία και να με αφήσει να είμαι στο τηλέφωνο όταν ποτέ θέλω και μου επέτρεψε να αγοράσω μια υπόθεση και δεν θα τη δεχούσε ποτέ :)
Nov 26 2018
Άλλες Ευχές
Votes
3
  Επιθυμώ να έχω τη δύναμη να αλλάξω το σώμα μου. Όχι μόνο άλλοι άνθρωποι, αλλά και ζώα, όλα αυτά απλά σκέπτονται το σώμα του ατόμου ή του ζώου που θέλω να έχω.
Nov 26 2018
Άλλες Ευχές
Votes
22
  Θα ήθελα να έχω την επιθυμητή πραγματικότητα μου Περιλαμβάνει: -Κατά το κοκαλιάρικο και ψηλό (90 κιλά και 5'3) με μακριά πόδια και ένα σύντομο toroso - Προβολή ulzzang -Τα υποσυνείδητά μου Ακούω να δουλέψω σε ένα ακούσετε χωρίς παρενέργειες -Οι επιθυμίες μου γίνονται πραγματικότητα αμέσως - Αύριο μια καλή μέρα (το καλύτερο της καλύτερης αύριο) - Έχω την επιθυμία μου οικογένεια και φίλο - Έχω τους φίλους και τη συμμορία μου που επιθυμούν - Να είσαι σε θέση να χορεύεις με τα πάντα και να χορεύεις κάθε στυλ - Να πεθάνεις η οικογένειά μου ένα αυτοκίνητο και εγώ θα τραυματισθώ και θα πεθάνω, αλλά σύντομα θα ξαναγυρίσω στη ζωή και θα μάθω να μιλάω ισπανικά, Tagalog, Κορεάτικα, Κινέζικα και Βιετναμέζικα (επίσης ανάγνωση / γραφή / κατανόηση) - υιοθετώ την επιθυμητή οικογένεια μου.
Nov 27 2018
Άλλες Ευχές
Votes
28
  Θα ήθελα να έχουν υπερδυνάμεις που μπορώ να χρησιμοποιήσω για καλό, όπως η δύναμη της πτήσης, η δύναμη της αναρρίχησης τοίχων, η μορφοποίηση που δεν βλάπτει όταν αλλάζει, το νυχτερινό όραμα, η ενισχυμένη μάχη και η χειραγώγηση των ζώων. Θα αρρωστήσω όταν οι δυνάμεις μου έρχονται σαν να τρέχεις πυρετό.
Nov 28 2018
Άλλες Ευχές
Votes
103
  Θα ήθελα να έχω ισχύ κρυπτάνναΠερίδα θερμότηταςΔιαψύχωσηFlightX-ray όραση Μικροσκοπική όραση Τηλεσκοπική όρασηΜεγάλη ακρόασηΛωδιασμός ταχύτηταςΣταθερότηταΑντιμετώπισηΦωτιζόμενος παράγοντας
Nov 28 2018
Άλλες Ευχές
Votes
101
  Θα ήθελα να παίξω στο Hermitcraft 6 επειδή αγαπώ όλους τους παίκτες της Hermitcraft ως επί το πλείστον grian και mumbo jumbo και allso get 10000000000000000000000 subs
Nov 28 2018
Άλλες Ευχές
Votes
11