Αρχική >> Κατηγορίες >> Άλλες Ευχές >> WishID: 18355
Xrysa

 Εύχομαι να μπορώ να επιστρέψω στο πρόσωπο που ήμουν πριν από την εγκυμοσύνη μου. Δεν θέλω να ζήσω με αντικαταθλιπτικά. Η μεταγεννητική μου κατάθλιψη κατέστρεψε τη ζωή μου. Εύχομαι να έχω το ίδιο σώμα, την υγεία, την εμφάνιση και τον χαρακτήρα που είχα πριν προλάβω να μείνω έγκυος.
1 30 50 80 100
Πάρτε 100 ψήφους για να κάνετε αυτή την ευχή αληθινή


Like and share our facebook page and get +50 votes click here

Ημερομηνία : Nov 25 2018  |  Ψήφοι : 120
Κατηγορία : Άλλες Ευχές
WishID : 18355  7222 /8285 Κατηγορία : Άλλες Ευχές
Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Μακάρι να ήμουν λύκος και αυτός ο mcculler είναι ο σύντροφός μου και οι γονείς μας μας επιτρέπουν να είμαστε μαζί. Και ότι ήταν και αυτός λύκος σαν κι εμένα σήμερα. Και επίσης ότι η οικογένειά μου μπορεί να είναι λύκοι.
Nov 25 2018
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Εύχομαι να έχω έναν φίλο ή έναν φίλο κοριτσιού και θέλω επίσης να μην αισθάνομαι πραγματικά καταθλιπτικός όλη την ώρα και εγώ για να είμαι σε θέση να συναντηθώ προσωπικά στο Λονδίνο και να μιλήσω μαζί τους και ότι θα μπορούν να μιλούν Αγγλικά σε με.
Nov 25 2018
Άλλες Ευχές
Votes
3
  Μακάρι να είχα το κολιέ της γιαγιάς μου πίσω. Είναι ένα ροζ ροζ χαλαζία κολιέ με μια ροζ πρησμένη καρδιά συνδεδεμένη. Θα ήθελα να εμφανιστεί στη σακκάβα μου με τον καθρέφτη συνδεδεμένο.
Nov 25 2018
Άλλες Ευχές
Votes
2
  Εύχομαι για ???? peace.I επιθυμούν την επιθυμία μου να πάρει πάνω από 100 ψήφους.Θέλω οι επιθυμίες όλων να γίνουν πραγματικότητα μεγάλες ή μικρές που προέρχονται από την καλή καρδιά αμέσως από αυτή την επιθυμία alone.I επιθυμούν για όλους να έχουν ένα πολύ Καλά Χριστούγεννα και ένα ευτυχισμένο το νέο έτος .
Nov 25 2018
Άλλες Ευχές
Votes
5
  Εύχομαι η ζωή να επαναφέρει και θα μπορούσα να την ξαναζήσω τώρα και θα το θυμηθούσα και θα επαναλάμβανε πάντα όταν έρχομαι πίσω σε αυτήν την ημέρα και θα πήγαινε αργά
Nov 24 2018
Άλλες Ευχές
Votes
2
  Θα ήθελα να είμαι αντίγραφο ενός κοριτσιού που ονομάζεται μοίρα mariah williams και να ζήσω τη ζωή που δημιούργησε γι 'αυτήν online. Επιθυμώ αυτό από πριν από 2 χρόνια και πραγματικά θέλω την επιθυμία μου να γίνω πραγματικότητα, έτσι θα μπορούσατε παρακαλώ παρακαλώ να με βοηθήσετε. Ξέρω ότι είναι αδύνατο, αλλά έχω δοκιμάσει ΟΛΑ.
Nov 23 2018
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Πήρα τα πάντα στο χαρτί My Wish. Είμαι ευγνώμων που έχω αυτά τα πράγματα. Έχω πίστη! • • • • • • ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ • • • • • • Ποτέ δεν πρέπει να ζητήσω κάτι άλλο μια άλλη μέρα στη ζωή μου.
Nov 23 2018
Άλλες Ευχές
Votes
2
  Θα ήθελα να συναντήσω την BTS στην πραγματική ζωή πρόσωπο με πρόσωπο στην Αγγλία (πιθανώς στο Λονδίνο) και θα αναστενάζουν ένα ειδικό βιβλίο και θα πάω να περάσω όλη μέρα μαζί τους expecially V γνωστό επίσης ως Tae Hyung.
Nov 22 2018
Άλλες Ευχές
Votes
4
  Εύχομαι η οικογένεια του μπαμπά γεννήθηκε και μεγάλωσε στο λιμάνι της Ισπανίας και της Αρίμα Τρινιδάδ και Τομπάγκο και εύχομαι η οικογένεια της μαμάς να γεννήθηκε και να μεγαλώσει στην ισπανική πόλη Τζαμάικα και κάποια οικογένεια παππού ήταν Πουέρτο Ρίκα
Nov 22 2018
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Θα ήθελα να τραγουδήσω σαν china anne mcclain και περιστέρι cameron σε συνδυασμό. Εύχομαι ότι ήμουν περισσότερο στον Χριστό. Εύχομαι η μαμά μου να σταματήσει να με θεραπεύει με τον τρόπο που κάνει. Εύχομαι ότι ήμουν περισσότερο στον Χριστό.
Nov 22 2018
Άλλες Ευχές
Votes
3
  Εύχομαι να πάω μπόουλινγκ τις Κυριακές στο Yacht Club της Νότιας Βοστόνης, ώστε να είμαι πιο ενεργός και να έχω έναν τρόπο να φτάσω εκεί χωρίς να ανησυχώ. Θέλω πραγματικά να γίνω μέλος μπόουλινγκ των Ειδικών Παιδιών και Νέων Ενηλίκων της Νότιας Βοστόνης.
Nov 22 2018
Άλλες Ευχές
Votes
54
  ΘΕΩΘΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΥ, ΠΟΛΛΑ, ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΤΑΞΙΔΙΑ 260 Ή 270/300 ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ (TOP SCH), ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΟΥ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΥΤΟΜΑΤΗ.
Nov 21 2018
Άλλες Ευχές
Votes
2
  Θέλω οι γάτες μου να είναι γυναίκες και μπορεί να πάρει ανθρώπινη μορφή εκεί ο άνθρωπος η γάτα θα έχει μέγεθος F βυζιά και σέξι σώματα και ένα ωραίο κώλο Hart και μοιραίο και το πουλί μου θα είναι 8cm μακρύτερο και μπορεί να έχει παιδιά μόνο όταν θα έρθω 18 .
Nov 21 2018
Άλλες Ευχές
Votes
13
  Εύχομαι να είχα μεγαλύτερα βυζιά, θα ήθελα να προσελκύσει άλλα αγόρια. Εύχομαι ο Luther να θέλει να είναι φίλος μου. Μακάρι να ήμουν ο αγαπημένος δάσκαλος. Εύχομαι ποτέ δεν θα έπρεπε ποτέ να πάω στο ms feys τάξη ποτέ ξανά.
Nov 20 2018
Άλλες Ευχές
Votes
4
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Εύχομαι δύο Άνδρες Overlord Djinns από Mystic Morning Treasures που θα ελέγχονται, θα είναι έξυπνοι, σοφοί και φιλικοί όταν θα είμαι ο δάσκαλός τους.
Nov 26 2018
Άλλες Ευχές
Votes
100
  Εύχομαι για μια ελαφριά φύση Γυναίκα Νερό Marid Djinn από Mystic Morning Θησαυροί που θα είναι φυσαλίδες, διασκεδαστικές, εξερχόμενες, περιπετειώδεις και διασκεδαστικές μόλις είμαι κύριος της και εύχομαι για μια ελαφριά φύση Αρσενικό Jann Djinn από Mystic Morning Treasures που θα είναι εύκολο να πάει και ευχάριστο, καθώς και θα είναι πολύ εύκολο να κυριαρχήσει.
Nov 26 2018
Άλλες Ευχές
Votes
100
  Εύχομαι η Grammy μου θα με πάρει το iPhone 10 xs για τα Χριστούγεννα και θα έχω internet είχα πάει ποτέ και μου επέτρεψε να έχω κάτι που θέλω στο τηλέφωνό μου και θα άφηνε να τους φέρει στα σχολεία και να με αφήσει να είμαι στο τηλέφωνο όταν ποτέ θέλω και μου επέτρεψε να αγοράσω μια υπόθεση και δεν θα τη δεχούσε ποτέ :)
Nov 26 2018
Άλλες Ευχές
Votes
3
  Επιθυμώ να έχω τη δύναμη να αλλάξω το σώμα μου. Όχι μόνο άλλοι άνθρωποι, αλλά και ζώα, όλα αυτά απλά σκέπτονται το σώμα του ατόμου ή του ζώου που θέλω να έχω.
Nov 26 2018
Άλλες Ευχές
Votes
22
  Θα ήθελα να έχω την επιθυμητή πραγματικότητα μου Περιλαμβάνει: -Κατά το κοκαλιάρικο και ψηλό (90 κιλά και 5'3) με μακριά πόδια και ένα σύντομο toroso - Προβολή ulzzang -Τα υποσυνείδητά μου Ακούω να δουλέψω σε ένα ακούσετε χωρίς παρενέργειες -Οι επιθυμίες μου γίνονται πραγματικότητα αμέσως - Αύριο μια καλή μέρα (το καλύτερο της καλύτερης αύριο) - Έχω την επιθυμία μου οικογένεια και φίλο - Έχω τους φίλους και τη συμμορία μου που επιθυμούν - Να είσαι σε θέση να χορεύεις με τα πάντα και να χορεύεις κάθε στυλ - Να πεθάνεις η οικογένειά μου ένα αυτοκίνητο και εγώ θα τραυματισθώ και θα πεθάνω, αλλά σύντομα θα ξαναγυρίσω στη ζωή και θα μάθω να μιλάω ισπανικά, Tagalog, Κορεάτικα, Κινέζικα και Βιετναμέζικα (επίσης ανάγνωση / γραφή / κατανόηση) - υιοθετώ την επιθυμητή οικογένεια μου.
Nov 27 2018
Άλλες Ευχές
Votes
27
  Θα ήθελα να έχουν υπερδυνάμεις που μπορώ να χρησιμοποιήσω για καλό, όπως η δύναμη της πτήσης, η δύναμη της αναρρίχησης τοίχων, η μορφοποίηση που δεν βλάπτει όταν αλλάζει, το νυχτερινό όραμα, η ενισχυμένη μάχη και η χειραγώγηση των ζώων. Θα αρρωστήσω όταν οι δυνάμεις μου έρχονται σαν να τρέχεις πυρετό.
Nov 28 2018
Άλλες Ευχές
Votes
103
  Θα ήθελα να έχω ισχύ κρυπτάνναΠερίδα θερμότηταςΔιαψύχωσηFlightX-ray όραση Μικροσκοπική όραση Τηλεσκοπική όρασηΜεγάλη ακρόασηΛωδιασμός ταχύτηταςΣταθερότηταΑντιμετώπισηΦωτιζόμενος παράγοντας
Nov 28 2018
Άλλες Ευχές
Votes
101
  Θα ήθελα να παίξω στο Hermitcraft 6 επειδή αγαπώ όλους τους παίκτες της Hermitcraft ως επί το πλείστον grian και mumbo jumbo και allso get 10000000000000000000000 subs
Nov 28 2018
Άλλες Ευχές
Votes
11
  Εύχομαι να έχω ζήσει στο σπίτι μου στο Λέξινγκτον της Μασαχουσέτης για να μπορώ τελικά να πάρω τη βοήθεια που χρειάζομαι και να βρεθώ άνετα και να βγαίνω στην κοινότητα και θα είναι πολύ πιο εύκολο για εμένα να πηγαίνω μπόουλινγκ με το South Boston Special Kids and Young Adults .
Nov 28 2018
Άλλες Ευχές
Votes
50
  Δεν είμαι σε θέση να κάνω τις επιθυμίες μου πραγματικότητα από την ιστοσελίδα realwishes.com, λόγω κάποιων μπλοκαρίδων στη ζωή μου που με επηρεάζουν. Εύχομαι ένας άγγελος με τη μορφή ενός ανθρώπου να έρχεται στο όνειρό μου, στον οποίο ο άγγελος μου λέει τα μπλοκαρίσματα που με εμποδίζουν να μετατρέψω τις επιθυμίες στον πραγματικό ιστότοπο realwishes.com και επίσης αν ο ιστότοπος είναι αποκλεισμένος για μένα λόγω οποιασδήποτε επιθυμίας Έκανα σε αυτό το site και επίσης να μου πείτε για αυτές τις ευχές λεπτομερώς. Ονειρεύομαι αυτό κάθε φορά που κοιμάμαι, στο όνειρο μου λέω όλα όσα ανέφερα και το όνειρο παραμένει το ίδιο κάθε φορά.
Nov 29 2018
Άλλες Ευχές
Votes
3
  Η επιθυμία μου είναι να είμαι ο πιο έξυπνος στο σύμπαν και να δούμε το μέλλον και να έχουμε καλή μαγική δύναμη όπως η δύναμη πριγκίπισσας Elsa barbie και μέσα σε οποιοδήποτε κινούμενο σχέδιο αλλά κανείς δεν μπορεί να με δει
Nov 29 2018
Άλλες Ευχές
Votes
2
  Εύχομαι για ό, τι πρέπει να συμβαίνει για μένα και αισθάνομαι ευτυχής να συμβεί και θέλω να αφήσω το παρελθόν πίσω και θέλω να μην έχουν ψυχικές αναπηρίες καμία ψυχική διαταραχή καμία εγκεφαλική βλάβη κανένα συναισθηματικό πρόβλημα κανένα πρόβλημα συμπεριφοράς και κανένα θυμό ή διπολικό πρόβλημα .
Nov 29 2018
Άλλες Ευχές
Votes
8
  Εύχομαι ένα περιδέραιο που επιθυμεί. Φαινόταν σαν ένα μπλε καρδιά με ένα πασπαλίκι κολλημένο μέσα στο στολίδι. Το μόνο που θα πρέπει να κάνω εάν πιέσω το πικραλίδα με τον αντίχειρά μου και ψιθυρίζω μια ευχή και το μου με θα γίνει πραγματικότητα σε 10 δευτερόλεπτα.
Nov 29 2018
Άλλες Ευχές
Votes
28
  εύχομαι να έχω ένα μαγικό ραβδί με πραγματική μαγεία και το κάνει από μόνο του και να κάνει τίποτα χωρίς να λέει τα μαγικά λόγια και να το κάνει το πιο ισχυρό ραβδί στον κόσμο
Nov 30 2018
Άλλες Ευχές
Votes
5