Αρχική >> Κατηγορίες >> Ευημερία / Χρήμα >> WishID: 18736
Linda
Change Wish Language:
 Επιθυμώ να εξοικονομήσω όλα τα χρέη μου και να αγοράσω δώρα για τα παιδιά μου για τα Χριστούγεννα πριν από τα Χριστούγεννα και αρκετά για να ζήσω μια ζωή χωρίς χρέη και επίσης να βοηθήσω εκείνους που δεν έχουν. Σας ευχαριστώ για το σύμπαν για τη χορήγηση της επιθυμίας μου.


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true


1003 /1187 Κατηγορία : Ευημερία / Χρήμα


Ημερομηνία : Dec 20 2018  |  Ψήφοι : 11
Κατηγορία : Ευημερία / Χρήμα
WishID : 18736  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Ευημερία / Χρήμα
  Θα ήθελα να έχουν R2million νοτιοαφρικανική rands να αγοράσουν ένα σπίτι, αυτοκίνητο, έπιπλα και να ανοίξει μια μικρή επιχείρηση για μένα και το σύζυγό μου με τα πέντε παιδιά μας ...... όλος εγώ θέλω είναι να έχουμε μια καλύτερη ζωή για να χτίσει μια καλύτερη μέλλον για τα παιδιά μου .... έτσι ώστε να μην αγωνίζονται όπως εγώ και ο πατέρας τους ...... Εύχομαι να μου δοθεί η επιθυμία μου ..... Θα ήθελα να έχω ένα καταφύγιο για να βοηθήσω όλους όσους χρειάζεστε ένα μέρος για να μείνετε και φαγητό για φαγητό ...... αυτή είναι η επιθυμία μου να πάρω μια καλή αρχή .... Ευχαριστώ για τη χορήγηση της επιθυμίας μου .... με την αγάπη emmarentia
Dec 19 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
5
  Επιθυμώ να έχω σταθερότητα χρημάτων. Να πληρώσω όλα τα χρέη μου σε όλους τους ανθρώπους που χρωστάω. Καθορίστε το πιστωτικό αποτέλεσμά μου. Θέλετε να επεξεργαστείτε τον τίτλο της γης και να κατασκευάσετε μίνι σπίτι στην παρτίδα μου έτσι ώστε να μην είμαι πλέον ενοίκιο. Θα ήθελα να έχω μια νταντά που θα μείνει ολόψυχα στην οικογένειά μας. Nanny είναι το κλειδί για να έχετε την ειρήνη του μυαλού, ενώ Im στη δουλειά.
Dec 19 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
13
  Εύχομαι για 10000 πριν από τα Χριστούγεννα για να κάνουν τα όνειρά μου πραγματικότητα και να έχουν ευτυχισμένα Χριστούγεννα και να κερδίσουν πάνω από 900 σήμερα σας ευχαριστώ πολύ καλές ευχές σε όλους και χαρούμενα Χριστούγεννα και ευτυχισμένο νέο ευημερούσα έτος σε όλους όσους πιστεύουν
Dec 18 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
8
  Εύχομαι μια δουλειά ώστε να μπορώ να ξεφύγω από τη φτώχεια. Θέλω να ελπίζω ότι θα είμαι αποδεκτός στη δουλειά και δεν χρειάζεται να ανησυχώ για να είμαι σε πολύ χαμηλό προϋπολογισμό όλη την ώρα.
Dec 18 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
12
  Εύχομαι η μάνα μου και οι αδερφές μου να λάβω αύριο τεράστια οικονομική ευλογία ... και ότι αυτή η εβδομάδα είναι γεμάτη από αφθονία οικονομικών και ευτυχίας.
Dec 17 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
6
  Εύχομαι θα μπορούσα να έρθω σε μια μεγάλη οικονομική ευλογία για να αγοράσει 987 Brecken Ln Λιθουανία Ga 30058 να είναι σε θέση να plsy ενοίκιο μου και τους λογαριασμούς κάθε μήνα και εξακολουθούν να έχουν χρήματα για να μείνει για να ασχοληθούν με την οικογένεια
Dec 15 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
5
  Είμαι 60.000.000 εκατομμύρια δολάρια πλουσιότερο σήμερα, έτσι ώστε να ζήσω τη ζωή των ονείρων μου είμαι 60.000.000 εκατομμύρια δολάρια πλουσιότερα σήμερα, έτσι ώστε θα ζήσω τη ζωή των ονείρων μου είμαι 60.000.000 εκατομμύρια δολάρια πλουσιότερα σήμερα, έτσι ώστε να ζήσω τη ζωή των ονείρων μου
Dec 14 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
6
  Θα ήθελα να λάβω 100.000. Με αυτά τα χρήματα θα μπορούσα να αγοράσω τη μαμά μου καλύτερη υγειονομική περίθαλψη. Έχει μια κακή εγκεφαλικό επεισόδιο και δεν μπορεί να μιλήσει και είναι πάντα στον πόνο. Θα παντρευτώ τον αγαπημένο μου γυμνάσιο. Μετά από 20 χρόνια είμαστε ξανά μαζί. Θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα μήνα του μέλιτος. Θα αγοράζα τον αδελφό μου σπίτι και φορτηγό. Έχει αγωνιστεί όλη του τη ζωή και ήταν πάντα εκεί για μένα. Αξίζει ένα διάλειμμα από το να εργαστούμε τόσο σκληρά για να μην έχουμε τίποτα. Θα βοηθούσα τους καλύτερους φίλους μου να βρουν ένα σπίτι. Θα ξαπλώσω τα υπόλοιπα και θα απολαύσω τη ζωή.
Dec 14 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
9
  Η επιθυμία μου είναι να έχω άλλες 3 εργασίες καθαρισμού σπιτιών για μένα να κερδίζω μετρητά εβδομαδιαίως. Αυτά τα σπίτια πρέπει να ανήκουν σε χρήματα, τα οποία είναι πολύ χρήσιμα για τους φτωχούς, καθώς δεν κερδίζω χρήματα τώρα και δεν έχω δουλειά, επομένως αντιμετωπίζουμε δυσκολίες.
Dec 14 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
11
  Θα ήθελα να είμαι πλούσιος και επιτυχής για όλη την αιωνιότητα, να αγαπώ τα αγαπημένα μου πρόσωπα ανά πάσα στιγμή σε όλες τις καταστάσεις. Λατρεύω την αγάπη όσο αγαπώ την οικογένεια και τους φίλους και τη ζωή μου με αγαπά.
Dec 12 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
6
  Επιθυμώ να έχω R15 δισεκατομμύριο στον τραπεζικό λογαριασμό μου όταν ξυπνάω από το slumber μου. Σκοπεύω να κάνω την οικογένειά μου ευτυχισμένη και περήφανη για την πλούσια συνεισφορά μου στις οικογενειακές ανάγκες.
Dec 12 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
7
  Διανυκτέρευση δισεκατομμυριούχος !!! Θα ήθελα να μεταφέρω 1 δισεκατομμύριο νοτιοαφρικανικά κονδύλια (R1000000000) στον τραπεζικό μου λογαριασμό ABSA χωρίς τυχόν παρενοχλήσεις από τις τράπεζες ή τις αρχές επιβολής του νόμου που αμφισβητούν τον ξαφνικό πλούτο μιας ημέρας ή οποιοδήποτε ανθρώπινο όντας πληγωμένο ή σε οποιοδήποτε είδος κινδύνου λόγω αυτής της μαγικής μεταφοράς χρημάτων στον τραπεζικό μου λογαριασμό. Τα χρήματα πρέπει να είναι 1 δισεκατομμύρια δολάρια ή περισσότερο και πρέπει να προέρχονται από μια άγνωστη πηγή της οποίας δεν πρέπει να επιστρέψω ή να πάρω κανένα πρόβλημα για αυτά τα χρήματα έρχονται στον προσωπικό μου τραπεζικό λογαριασμό με το πλήρες όνομά μου για να ξοδέψω με την οικογένεια και τους φίλους μου, καθώς και με όποιον χρειάζεται οικονομική βοήθεια και απολαμβάνει προσωπικά. Δεν υπάρχει κακή τύχη να πέσει πάνω μου ή κάποιος γύρω μου και αυτά τα χρήματα δεν θα δημιουργήσουν ποτέ κανένα πρόβλημα για μένα. Οι άνθρωποι δεν πρέπει να αμφισβητήσουν από πού προέρχονται τα χρήματα και θα ζήσω στην αιώνια ειρήνη και αρμονία με την οικογένεια, τους φίλους και την R1000000000.
Dec 11 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
121
  Χρειάζομαι χρήματα επειδή ο πατέρας μου συνελήφθη και πήρε όλα τα χρήματά του και το χρειαζόμαστε έτσι, παρακαλούμε να το κάνετε πραγματικότητα! Απλά πρέπει να κερδίσουμε το λαχείο ή να πάρουμε ένα μεγάλο εισόδημα, ώστε ο μπαμπάς μου να μπορεί να εγκαταλείψει τη δουλειά του και να εγκατασταθεί.
Dec 11 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
7
  Η επιθυμία μου είναι να έχουμε τα παιδιά μας και τα grandkids να έχουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Και εγώ και ο hubby κερδίζω το λαχείο και να έχουν αρκετά χρήματα για να ζήσουν.
Dec 11 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
6
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Ευημερία / Χρήμα
  Θέλω για πάντα ο Θεός για μένα να έρθει αληθινά σύντομα, μια οικονομική ευχή ελπίζοντας να βοηθήσει τη μητέρα μου, η οποία γηράσκει στην ηλικία και χρειάζεται περισσότερη βοήθεια, εκτός από την αδελφή μου που κάνει το μεγαλύτερο μέρος της, θεέ μου παρακαλώ να με βοηθήσει.
Dec 21 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
59
  Θα ήθελα να έχω έναν Τζέινι σε μια μαγική λάμπα και μπορώ να κάνω όσες επιθυμίες θέλω ξεκινώντας τώρα Θα ήθελα να βοηθήσω τους ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια να μου χορηγήσουν τον Τζενάνι μου και μπορώ να βοηθήσω τις επιθυμίες των ανθρώπων να γίνουν πραγματικότητα
Dec 24 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
5
  Εύχομαι η μαμά μου να έχει αρκετά χρήματα για να εξοφλήσει τα χρέη της. Έχει μια σκληρή ζωή και επί του παρόντος εργάζεται ως σερβιτόρα, χρησιμοποιώντας αυτά τα χρήματα για να πληρώσει το ενοίκιο για ένα διαμέρισμα και να φροντίσει τον εαυτό της και δύο από τα τέσσερα παιδιά της. Η παλαιότερη αδερφή μου και εγώ έχουν μετακομίσει έξω - είναι 22 ετών και ζει με το φίλο της και έχω 17 με τη γιαγιά και τον παππού μου. Το πρώην bf της μητέρας μου και ο πατέρας των δύο αδελφών μου ήταν ένα φρικτό άτομο. καταχρηστική, αλκοολική, εξαρτημένη από τα ναρκωτικά, τα έργα. Είμαι αντιμετωπίζεται για την κατάθλιψη και το άγχος, καθώς προσπαθεί να ανακαλύψει γιατί περάσει έξω τυχαία, και η μαμά μου είναι σε θέση να βρει το χρόνο να έχουν σταθερά μηνιαία ραντεβού για να πάρει τη διπολική διαταραχή της αντιμετωπίζονται. Τα ψυχολογικά ζητήματα τρέχουν στην οικογένειά μας και εύχομαι μόνο να μπορέσω να την βοηθήσω από τα χρέη της που προκλήθηκαν από τους ιατρικούς μου λογαριασμούς προτού αρχίσω να ζουν με τη γιαγιά καθώς και από τον καταχρηστικό πρώην φίλο που σχεδόν θα μπορούσε να ήταν καλός τύπος. Παρακαλώ, χρειάζομαι αυτό για να δουλέψω. Για την ειρήνη του μυαλού μου, καθώς και για να κάνω κάτι που θα μπορούσε να δώσει την ειρήνη της.
Dec 26 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
8
  θέλω να είμαι πλούσιος, υγιής, πλούσιος και χαρούμενος και ότι μπορώ να κάνω και άλλους ευτυχισμένους. θέλω να έχω δική μου bussines.i εύχομαι ότι μπορώ να αγοράσω κάθε πράγμα που θέλω. θέλω να έχω χρήματα σε αυτό το 2019. θα ήθελα να λάβω 1000000000000000 χρηματικό ποσό
Dec 26 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
59
  θέλω να είμαι διάσημος, να δώσω στη μαμά μου 300 εκατομμύρια δολάρια, ξέρουν να τραγουδούν και να κάνουν ραπ, θέλουν να μπερδευτούν με το Πουέρτο Ρίκο και το μαύρο. Η γιαγιά μου ένα τεράστιο σπίτι, ώστε να μπορεί να είναι υγιής και εντάξει. και να είναι στα χέρια των θεών
Dec 27 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
6
  Εύχομαι εγώ και η οικογένειά μου θα είναι πλούσιοι και θα μετακομίσουν στο Ηνωμένο Βασίλειο και θα έχουν χρήματα ταξιδιού για να ταξιδεύουν περισσότερο και να εξερευνήσουν Και να έχουν οικογενειακές στιγμές μαζί και να κάνουν τα πράγματα διασκέδασης ως οικογένεια
Dec 29 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
6
  Ο Θεός δίνει τσάντα γεμάτη χρήματα για εκείνους που χρειάζονται χρήματα. Θέλω χρήματα για την οικογένειά μου, τη μητέρα μου, την πατρίδα μου. Θέλω να τους δώσω τις καλύτερες εγκαταστάσεις του κόσμου που δεν χρησιμοποίησαν ακόμα. Καλέστε τον Θεό να με βοηθήσετε να πάρω Μέλι για την οικογένειά μου. Θα είμαι τόσο ευγνώμων για το πρόσωπο που θα προσεύχομαι για μένα και family.god χορηγούν την επιθυμία τους που έδωσαν δικό πολύτιμο χρόνο για την επιθυμία μου.Σας ευχαριστώ για την Κρίση σας, η πίστη θα ανταμείψει όλους.Παρακαλώ ο Θεός να δώσει σε όλους φαγητό, καλό τρόπο ζωής και ευχάριστες εγκαταστάσεις.Σας ευχαριστώ ο Θεός για όλα μου καλύτερα.
Dec 31 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
18
  θέλω να πάρω 1000000000000000 από το δώρο της φύσης σε αυτό το έτος το 2019 χωρίς κακό σε άλλους ή θεούς ή myself.that μπορώ να κάνω τίποτα με αυτά τα χρήματα, ειδικά ότι μπορώ να κάνει όλους τους λαούς ευτυχείς και οι οποίοι είναι φτωχοί και ότι μπορούν όλοι με σεβαστούν
Dec 31 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
54
  Απεργία Αυτό το πρώτο βραβείο ($ 8,000,000) για να βοηθήσει τους ανθρώπους και σαφή χρέη. Θέλω επίσης να χρησιμοποιήσω τα χρήματα για να δωρίσω στο παγκόσμιο όραμα και να προχωρήσω σε ιεραποστολικά ταξίδια. Ευχαριστώ.
Jan 02 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
1551
  Εύχομαι im εξαιρετικά πλούσιοι έχω πολλά χρήματα για εισιτήρια πρώτης θέσης στο Λονδίνο england μου και η οικογένειά μου θα κινηθούσε και θα αγοράσει ένα όμορφο μεγάλο σπίτι στο uk
Jan 06 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
20
  Μακάρι να είμαι εξαιρετικά πλούσιος Έχω πολλά χρήματα για ό, τι θέλω και ποτέ δεν είμαι έσπασε και θα είμαι τόσο δημοφιλής στο σχολείο και έχουν Gucci και τα πάντα φαίνονται για μένα
Jan 08 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
18
  Έχω ένα Magic Notebook ότι κάθε φορά που γράφω σε αυτό και θα γίνει πραγματικότητα αμέσως, θα είναι πολύ ελαφρύ σαν 0 κιλά και δεν θα έβλαπτε κανέναν με αυτό εννοώ αν το πέταξα σε κάποιον που δεν θα έβλαπτε. Το βιβλίο θα πρέπει να είναι σαν μια κανονική κάλυψη βιβλίων, η κάλυψη του βιβλίου πρέπει να είναι ένα όμορφο κίτρινο χρώμα και όλοι θα ξέρουν ότι είναι δικό μου και δεν θα το πετάξουν.
Jan 08 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
17
  θα ήθελα για ένα μεγάλο manstion παπούτσια ρούχα lambourgini gucci τσάντες και μια πισίνα και εκατοντάδες δωμάτια που μπορώ να περάσουν μέσα με ένα σέξι άντρα με εκατομμύρια λίρες παρακαλώ επιτρέψτε μου να τα έχουν όλα και την αγάπη ευχαριστώ σύμπαν κάνει την επιθυμία μου να γίνει πραγματικότητα
Jan 10 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
31
  Θα ήθελα να έχω αρκετά χρήματα για να πάρω χειρουργικές επεμβάσεις, αλλά και αρκετά για να απολαύσω τις διακοπές μου στο los angeles, στην Καλιφόρνια με όλη μου την οικογένεια.
Jan 10 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
10