Αρχική >> Κατηγορίες >> Άλλες Ευχές >> WishID: 18776
Imani peebles
Change Wish Language:
 Εύχομαι ο κόσμος να ξεκινάει παντού και οι πατέρες μου να έρχονται στο Τρινιντάντ ως σκλάβοι και ο μπαμπάς μου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο λιμάνι αν η Ισπανία και η Arima, το Τρινιντάντ και Τομπάγκο και οι πρόγονοί μου είχαν μεταφερθεί στη Τζαμάικα ως σκλάβοι και η μητέρα μου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην ισπανική πόλη, Τζαμάικα


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true


7346 /8588 Κατηγορία : Άλλες Ευχές


Ημερομηνία : Dec 22 2018  |  Ψήφοι : 3
Κατηγορία : Άλλες Ευχές
WishID : 18776  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Όλες οι επιθυμίες που έκανα ποτέ στο www.real-wishes.com είναι τώρα φυσικά και η χορηγία τους τώρα εκδηλώνεται ως μόνιμη πραγματικότητα και τώρα η ζωή μου τώρα φυσικά αμέσως και μόνιμα, το μυαλό και το πνεύμα του σώματός μου αποδέχονται πλήρως αυτές τις αλλαγές τώρα. Όλες οι επιθυμίες που έγιναν στο I-makeawish.com γίνονται πραγματικότητα.
Dec 22 2018
Άλλες Ευχές
Votes
147
  η επιθυμία μου είναι όταν κοιμηθώ απόψε που εγώ ξυπνάω το έτος 2005 την ημέρα μετά την αποφοίτησή μου στο γυμνάσιο δωρεάν. και να ξεκινήσω από μερικές από τις πτυχές της ζωής μου, όπως την οδήγηση ενός αυτοκινήτου που αποφοίτησε από το κολλέγιο με καλύτερη υγεία και καλή δουλειά και απόλυτα καλά. και να είσαι καλύτερος άνθρωπος και να έχεις καλύτερη ζωή.
Dec 22 2018
Άλλες Ευχές
Votes
3
  Γεια Αυτός ο Osamede Agho θέλω να είναι είναι ζεστό και ζεστό και σήμερα είναι είναι ζεστό και ζεστό και σήμερα είναι το καλοκαίρι και ο Θεός αυτό θα συμβεί αυτό 24 Δεκεμβρίου και 25 Δεκεμβρίου 2018 και ο Θεός σας ευχαριστώ που απαντήσατε στις προσευχές μου μακριά και σήμερα η επιθυμία μου Ήδη έγινε πραγματικότητα αμέσως στο όνομα Ιησού Αμήν.
Dec 22 2018
Άλλες Ευχές
Votes
3
  θέλω να γίνω εκατομμυριούχος και να αγοράσω ένα μεγάλο manstion με μια πισίνα και ένα σέξι άντρα ένα lamborghini και ένα κατάστημα και πολλά τσάντες παπούτσια ρούχα ρούχα σχεδιαστών
Dec 21 2018
Άλλες Ευχές
Votes
19
  Θα ήθελα να γράψω κάτι στο βιβλίο μοντέλων μου manga έρχεται σε κάποιο χαρακτήρα manga και μπορώ να συνομιλώ με την κάθε φορά και όταν Απάντηση στο μήνυμά μου βρίσκω το μήνυμά της στο βιβλίο μοντέλο μου manga. Και μπορεί επίσης να δει τις ισοπαλίες μου.
Dec 21 2018
Άλλες Ευχές
Votes
8
  Θα ήθελα να Spells Of Magic πετούν σκουλήκι σκουλαρίκια λειτουργεί πραγματικά και στη Φινλανδία. Και κάθε ξόρκι Τι δουλεύω πάνω μου. Και μπορώ να κάνω την επιθυμία Μου να γίνει πραγματικότητα όταν λέω, θέλω να ...
Dec 21 2018
Άλλες Ευχές
Votes
8
  Εύχομαι ο πατέρας μου να μεταφερθεί στο patiala, punjab και πάλι. Θέλω να κατοικήσω εκεί για τουλάχιστον 2 χρόνια. Εύχομαι ο πατέρας μου να καλέσει ότι είχε μεταφερθεί ξανά στο patiala. Αυτός και η υπόλοιπη οικογένειά του κινούνται εκεί το συντομότερο δυνατό. Η οικογένειά μου θα μετακομίζει στο patiala πριν από τον Ιανουάριο. Ο πατέρας μου μεταφέρεται ξανά στο patiala. Ο μπαμπάς μου παίρνει μια κλήση ότι είχε μεταφερθεί στο patiala. Ο μπαμπάς μου και το υπόλοιπο της οικογένειας κινούνται στο patiala πριν από τον Ιανουάριο. Αυτή είναι η βαθύτερη επιθυμία της ζωής μου. Θέλω λοιπόν να μεταφερθεί ξανά ο μπαμπάς μου στο patiala και φτάνουμε εκεί πριν από τον Ιανουάριο και έχω μια μεγάλη ζωή. Θέλω πραγματικά ο πατέρας μου να μεταφερθεί ξανά στο patiala.
Dec 21 2018
Άλλες Ευχές
Votes
3
  Εύχομαι ο πατέρας μου να μεταφερθεί ξανά στην Πατάλα, στο Πουντζάμπ. Ήρθα από patiala και θα ήθελα να επιστρέψω και να μείνω για τουλάχιστον 2 χρόνια. Εύχομαι ο πατέρας μου να καλέσει ότι είχε μεταφερθεί ξανά στο patiala. Ο μπαμπάς μου θα μεταφερθεί στο patiala. Ο πατέρας μου και το υπόλοιπο της οικογένειάς του θα μετατοπιστούν στο patiala το συντομότερο δυνατό. Μακάρι να μπορούσαμε να φτάσουμε στο patiala πριν από τον Ιανουάριο. Η βαθύτερη επιθυμία που έχω είναι ότι θέλω να πάω πίσω στο patiala. Εύχομαι ο πατέρας μου να μεταφερθεί σε patiala και φτάνουμε στο patiala πριν από τον Ιανουάριο. Εύχομαι πραγματικά ο πατέρας μου να μεταφερθεί στο patiala. Αυτή η επιθυμία είναι πολύ σημαντική για μένα. Έτσι λοιπόν, εύχομαι ο πατέρας μου να μεταφερθεί ξανά στο patiala και να φτάσω εκεί πριν από τον Ιανουάριο και να έχουν μια μεγάλη ζωή.
Dec 21 2018
Άλλες Ευχές
Votes
2
  Θέλω να γίνω συντομότερος σε 146cmI θέλω να είμαι εξίσου σύντομος με το bestfriendI θέλω να είμαι μικρότερος από τη συντριβή μου Θέλω να είμαι μικρότερη από το σημερινό μου ύψοςASAP
Dec 21 2018
Άλλες Ευχές
Votes
3
  Θέλω να γίνω συντομότερος Θέλω να γίνω 146cmI θέλω να συμβεί το συντομότερο δυνατό Δεν θέλω να είμαι ψηλότερος από τους φίλους μου Θέλω να είμαι μικρότερος από τη συντριβή μου παρακαλώ να το κάνετε
Dec 21 2018
Άλλες Ευχές
Votes
1
  την επιθυμία μου να ξυπνήσω το 2005 για να είμαι απαλλαγμένη από γενετήσιους οργανισμούς και να είμαι σε θέση να οδηγώ ένα αυτοκίνητο και να έχω μια δουλειά και να ξεκινήσω τη ζωή. και να έχει μια φίλη ή μια γυναίκα και να έχει μια πιο ευτυχισμένη ζωή.
Dec 21 2018
Άλλες Ευχές
Votes
2
  θέλω να πετάξω επειδή θέλω να ταξιδέψω .. φοβάμαι τα αεροπλάνα και τα σκάφη .. θέλω επίσης ένα iPhone γιατί μερικές φορές να ζηλέψω από τους φίλους μου που έχουν ένα iPhone. θέλω επίσης να είμαι ωραία γιατί μερικές φορές εννοώ και ελπίζω να έχω μαγεία για να θεραπεύσω ανθρώπους αν είναι τραυματίες
Dec 21 2018
Άλλες Ευχές
Votes
3
  θέλω να συναντήσω τον φίλο μου αγόρι από μακριά για να μπορέσουμε να είμαστε μαζί και το iphone 6 συν για τον Χριστό i aslos επιθυμούν την ειρήνη στη γη έτσι ώστε να μπορεί να είναι πραγματικά ευτυχισμένη και θέλω απλώς όλα τα πράγματα να γίνουν πραγματικότητα cuz νιώθω σαν να το αξίζω ευχαριστώ u στο lored για αυτό το αντίο τώρα
Dec 21 2018
Άλλες Ευχές
Votes
2
  Αυτή είναι η 2η μου επιθυμία και εδώ είναι ο κατάλογος .... 1. κοιλιακή ζώνη 2. Disney διαμάντι σύνολο3. ένα ζευγάρι Beats a.k.a. ακουστικά4. Shawn Mendes CD που ονομάζεται ILLUMINATE 5. Οι Beatles κεφάλια bobble 6. Marilyn Monroe ποπ σχήμα7. έχουν καλύτερη σχέση με την οικογένειά μου8. να μην είναι ποτέ τρελός ποτέ ξανά 9. ένα ασαφές ημερολόγιο γάτας με ένα στυλό και μια τσέπη στο μέτωπο του ημερολογίου10. 3 πακέτα πολλών μαρκαδόρων και ελπίζω ότι αυτή η λίστα επιθυμιών θα πάρει πάνω από 100 ή μόλις 100 ψήφους γιατί θα σήμαινε τον κόσμο για μένα και αν τα βρω όλα στη λίστα επιθυμιών μου θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους για την ψηφοφορία και αν βλέπετε ένα άλλο από μένα, παρακαλώ μου δώστε 100 ψήφους ή πάνω από 100.
Dec 21 2018
Άλλες Ευχές
Votes
50
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Συγγνώμη αν εξακολουθώ να κάνω πολλές επιθυμίες θα μπορούσα να κάνω 2 ακόμη, τότε θα τελειώσω! ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥ ΜΟΥ ..... 1. Όλα τα ποπ στοιχεία του FLASH2. Όλοι οι ποδοσφαιριστές Joker (ομάδα αυτοκτονίας). Και τα 5 ζεύγη ακουστικών Marilyn Monroe4. Ένα ζευγάρι κόκκινων κτυπάδων (ακουστικά, επίσης) 5. Looney τραγούδια Tweety πουλί MP3 player6.Ninja χελώνες φορητό DVD player με τσάντα μεταφοράς και ακουστικά7. RED DS8. Hello Kitty: Το Big City Dreams DS παιχνίδι9. Όλες οι ταινίες Hello Kitty10. Lego Pirates of the Caribbean: Παιχνίδι DS
Dec 24 2018
Άλλες Ευχές
Votes
45
  Εύχομαι ο καθένας στον κόσμο να ζει ευτυχώς χωρίς κανένα κακό ή κακό άτομο. Θέλω όλοι να βοηθήσουν τους άλλους χωρίς τη σκέψη να πάρουν κάτι σε αντάλλαγμα και να κατανοήσουν κάθε άλλη θλίψη. Θέλω να χάσει η διάκριση για πάντα από τον κόσμο. Εύχομαι να παντρευτώ kim taehyung (όνομα σκηνής-v). Εύχομαι ότι θα πετύχω στη ζωή μου και θα ζήσω ευτυχώς.
Dec 24 2018
Άλλες Ευχές
Votes
6
  Θα ήθελα να spellsofmagic του ξόρκια και πώς να κάνει στύψιμο πετούν συνταγή εργασία για όλους και εγώ. Δουλεύουν όταν κάνω ακριβώς αυτό που χρειάζομαι ξόρκια.
Dec 24 2018
Άλλες Ευχές
Votes
6
  ας ποτέ δεν βγαίνει η οικογένεια μου και η οικογένειά μου πληρώνει το τίμημα για να με σπείρει με κανόνες που δεν μπορώ να σταματήσω όχι που τους νοιάζει εκεί εκεί που είναι αυστηρό που παλεύουν παντού
Dec 24 2018
Άλλες Ευχές
Votes
2
  Αυτό είναι τα γενέθλιά μου επιθυμούν τα γενέθλιά μου στις 15 Δεκεμβρίου, έτσι ώστε να περάσει, αλλά εύχομαι ότι η επιθυμία που έκανα στις 12.12.2018 θα πάρει εκατοντάδες ψήφους σε ημέρες και ότι αυτό θα πάρει εκατό ψήφοι, έτσι ώστε η επιθυμία μου θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα!
Dec 24 2018
Άλλες Ευχές
Votes
5
  Εύχομαι ο N από το Pokémon να είναι πραγματικός και θα είναι ο φίλος μου! Θα χορέψαμε μαζί στο πρωτάθλημα και θα παντρευτούμε και θα έχουμε παιδιά μαζί.
Dec 25 2018
Άλλες Ευχές
Votes
8
  Θα ήθελα να γίνω μάγισσα και πήρα εξουσίες για να ελέγξω το σκοτάδι, να δώσω τις ευχές μου, τα ξόρκια και τα φίλτρα και να πετάξω σε μια σκούπα. Και μπορώ να ελέγξω τις δυνάμεις μου όταν παίρνω στο λαιμό μου.
Dec 25 2018
Άλλες Ευχές
Votes
6
  我 想要 有 很多 个 高中生 處女 女僕, 可爱 甜美 並且 是 處女 的 女孩 讓 我 內 射, 我 希望 儘可能 每 一个 我 都能 讓 她们 孕孕. 請問 这个 願望 會 很難 發生 嗎? 我 也 想要 我 现在我 想要 能 在 一个 不同 的 順並 有 我 看看 的 樣子. 最後, 是 不是 真的 能讓 我 實現 这些 願望?
Dec 26 2018
Άλλες Ευχές
Votes
105
  Θα ήθελα να επιστρέψω στο paattipolku1B6 Βρίσκω κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο τη μαγεία Μπράτζιλαζ από την κούκλα. Μπορεί να είναι οποιαδήποτε μαγική νυχτερινή κούκλα Bratzillaz.
Dec 26 2018
Άλλες Ευχές
Votes
3
  Θα ήθελα να δώσω ευχές σε οποιονδήποτε και εγώ. Αυτές οι επιθυμίες θα είναι απεριόριστες. Το κάνω αυτό γιατί θέλω να βοηθήσω τους φίλους μου και εγώ μέσω της ζωής. Πολλοί φίλοι μου έχουν πρόσφατα ή πριν ή βίωσαν κάτι φρικτό και θέλω απλώς να τους βοηθήσω.
Dec 26 2018
Άλλες Ευχές
Votes
14
  Εύχομαι να έχω το επιθυμητό πρόσωπο, σώμα και μαλλιά μου. Εύχομαι η αδελφή μου να μετακομίζει και είχα ένα makeover στο σπίτι μου. Η πιο επιθυμητή επιθυμία μου είναι να έχω ένα iphone xs max συμπεριλαμβανομένης της επιθυμητής περίπτωσης και των airpods μου.
Dec 26 2018
Άλλες Ευχές
Votes
4
  Θέλω να είμαι ο ωραιότερος, πιο έξυπνος άνθρωπος ποτέ, θέλω να γεννηθώ στις 19 Ιανουαρίου 2004, εύχομαι το όνομά μου ήταν kehlani kristen kardashian, εύχομαι ότι ήμουν τραγουδιστής, εύχομαι ότι γεννήθηκα στο Μεξικό Cancun και μεγάλωσε στο los angeles , Καλιφόρνια Ηνωμένες Πολιτείες, θα ήθελα να είχα τη φωνή τραγουδιού της ariana grande, εύχομαι είχα μερικούς ανθρώπους να είναι ένας ανεμιστήρας μου και μερικοί δεν μου αρέσει, εύχομαι ήμουν ηθοποιός, εύχομαι είχα τη φωνή του janet guzman , εύχομαι ότι είχα το παλιό εαυτό μου μια skinner καλύτερη έκδοση, εύχομαι είμαι ένα vegan, εύχομαι ήμουν μοντέλο, εύχομαι έμοιαζα τώρα @luxyblush, εύχομαι ήμουν 14 ετών, εύχομαι η μαμά μου θα ήταν kris mary jenner και εύχομαι τις αδερφές μου όπου, kim, kholé, kylie, kendall
Dec 27 2018
Άλλες Ευχές
Votes
5
  我 希望 猶太教 和 彌賽亞 拿撒勒 派 猶太教 恢復 古代 希伯来 以色列人 建立 禱告 祭壇 並向 宇宙 的 自然 全能 全 知 全 在 全 善 的 造物主 και 監督者 耶和华 上帝 (YAHOWAH ALAH) 禱告 的 禱告 方法. 我希望 猶太教 和 彌賽亞 拿撒勒 派 猶太教 恢復 古代 希伯来 以色列人 建立 禱告 祭壇 並向 宇宙 的 自然 全能 全 知 全 在 全 善 的 造物主 και 監督者 耶和华 上帝 (YAHOWAH ALAH) 禱告 的 禱告 方法. 我 希望猶太教 和 彌賽亞 拿撒勒 派 猶太教 恢復 古代 希伯来 以色列人 建立 禱告 祭壇 並向 宇宙 的 自然 全能 全 知 全 在 全 善 的 造物主 και 監督者 耶和华 上帝 (YAHOWAH ALAH) 禱告 的 禱告 方法.
Dec 27 2018
Άλλες Ευχές
Votes
42
  Εύχομαι φτερά και 3 πράγματα 1. Να μπορώ να αλλάξω τον τύπο πτέρυγας όποτε θέλω 2. Να μπορώ να πετάω απίστευτα καλά 3. Να μπορώ να πάρω τους φίλους και την οικογένειά μου οπουδήποτε θέλω
Dec 27 2018
Άλλες Ευχές
Votes
8