Αρχική >> Κατηγορίες >> Άλλες Ευχές >> WishID: 18837
Tyjuan Mckinney
Change Wish Language:
 Θα ήθελα να έχω κάποια μαγεία να κάνω μαγικά κόλπα σαν μάγος. Εύχομαι αύριο να μπορέσουμε να φτάσουμε στο στόχο ή ο Barnes και ο ευγενής για να δούμε αν έχουν το πιάνο γάτας Jeffy από (SML). Εύχομαι το ισχυρό σπίτι και οι έφηβοι τιτάνες να πάνε ήταν πραγματική ζωή, αλλά πρέπει να είναι κινούμενα σχέδια. Εύχομαι να ζητήσω από τη μαμά να με πάρει Littlest κατοικίδια ζώα συντροφιάς στο κατάστημα ζούγκλας. Εύχομαι να μπορέσουμε να αγοράσουμε τα wiggles αγωνιστικά στο rainbow dvd amazon ή eBay. Εύχομαι να με ευχηθώ κουτάβι. Εύχομαι εμένα και η οικογένειά μου να πηγαίνουν αύριο σε ένα εστιατόριο.


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true


7366 /8588 Κατηγορία : Άλλες Ευχές


Ημερομηνία : Dec 29 2018  |  Ψήφοι : 10
Κατηγορία : Άλλες Ευχές
WishID : 18837  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Εύχομαι το ισχυρό σπίτι που οι έφηβοι τίγαντες πήγαν ήταν πραγματική ζωή, αλλά πρέπει να είναι γελοιογραφίες. Εύχομαι να βρω το πιάνο γάτας του Jeffy στο στόχο ή ο Barnes και ο ευγενής. Εύχομαι να πάρω τα μικρότερα κατοικίδια ζώα συντροφιάς στη ζούγκλα από το eBay όταν ρώτησα αύριο τη μαμά μου.
Dec 29 2018
Άλλες Ευχές
Votes
20
  Εύχομαι το δυνατό σπίτι, οι έφηβοι τιτάνες να είναι πραγματική ζωή, αλλά πρέπει να είναι γελοιογραφίες και εύχομαι ότι εμένα και η οικογένειά μου μπορούμε να φτάσουμε στο στόχαστρο ή στους barnes και ευγενείς για να δούμε αν έχουν το πιάνο γάτας του Jeffy από το SML.
Dec 29 2018
Άλλες Ευχές
Votes
8
  Εύχομαι η οικογένειά μου να έχει αρκετά χρήματα για να υιοθετήσει ένα σκυλί για μένα. Θέλω το σκυλί να είναι χαριτωμένο, χνουδωτό και για να είναι κορίτσι. Το σκυλί μου δεν θα είναι πολύ ενεργητικό και θα αγαπήσει να αγκαλιάσει μαζί μου ανά πάσα στιγμή. Θα πάρω να πάρει το όνομα.
Dec 29 2018
Άλλες Ευχές
Votes
8
  Εύχομαι το δυναμικό σπίτι, οι έφηβοι τιτάνες να είναι πραγματική ζωή αλλά πρέπει να είναι γελοιογραφίες και εύχομαι ότι εμένα και η οικογένειά μου μπορούμε να φτάσουμε στο στόχαστρο ή στους barnes και ευγενείς για να δούμε αν υπάρχει το πιάνο γάτας του Jeffy από το SML.
Dec 29 2018
Άλλες Ευχές
Votes
19
  Γεια σας όλα αν θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω μόνο μια στιγμή του χρόνου σας για να διαβάσετε αυτό θα ήμουν πολύ ευχαριστημένοςΕδώ έχω μια άλλη ευχή (Wish ID: 16649) και εγώ πραγματικά πρέπει να γίνει πραγματικότητα για αυτό το κολύμπι πράγμα κατασκήνωση με τη συντριβή μου και μερικούς άλλους ανθρώπους . Δεν είμαι καπέλο δημοφιλής μόνο με τα παιδιά που είναι περίπου 9-11 και είμαι απλώς αμήχανα για να κάνω τίποτα γύρω τους και τη συντριβή μου. Αν λοιπόν θα μπορούσατε να συνεχίσετε σε αυτή την επιθυμία και αν γίνει πραγματικότητα θα σας επιτρέψω να γνωρίζετε όλοι, ευχαριστώ x
Dec 28 2018
Άλλες Ευχές
Votes
7
  Εύχομαι φτερά και 3 πράγματα 1. Να μπορώ να αλλάξω τον τύπο πτέρυγας όποτε θέλω 2. Να μπορώ να πετάω απίστευτα καλά 3. Να μπορώ να πάρω τους φίλους και την οικογένειά μου οπουδήποτε θέλω
Dec 27 2018
Άλλες Ευχές
Votes
8
  我 希望 猶太教 和 彌賽亞 拿撒勒 派 猶太教 恢復 古代 希伯来 以色列人 建立 禱告 祭壇 並向 宇宙 的 自然 全能 全 知 全 在 全 善 的 造物主 και 監督者 耶和华 上帝 (YAHOWAH ALAH) 禱告 的 禱告 方法. 我希望 猶太教 和 彌賽亞 拿撒勒 派 猶太教 恢復 古代 希伯来 以色列人 建立 禱告 祭壇 並向 宇宙 的 自然 全能 全 知 全 在 全 善 的 造物主 και 監督者 耶和华 上帝 (YAHOWAH ALAH) 禱告 的 禱告 方法. 我 希望猶太教 和 彌賽亞 拿撒勒 派 猶太教 恢復 古代 希伯来 以色列人 建立 禱告 祭壇 並向 宇宙 的 自然 全能 全 知 全 在 全 善 的 造物主 και 監督者 耶和华 上帝 (YAHOWAH ALAH) 禱告 的 禱告 方法.
Dec 27 2018
Άλλες Ευχές
Votes
42
  Θέλω να είμαι ο ωραιότερος, πιο έξυπνος άνθρωπος ποτέ, θέλω να γεννηθώ στις 19 Ιανουαρίου 2004, εύχομαι το όνομά μου ήταν kehlani kristen kardashian, εύχομαι ότι ήμουν τραγουδιστής, εύχομαι ότι γεννήθηκα στο Μεξικό Cancun και μεγάλωσε στο los angeles , Καλιφόρνια Ηνωμένες Πολιτείες, θα ήθελα να είχα τη φωνή τραγουδιού της ariana grande, εύχομαι είχα μερικούς ανθρώπους να είναι ένας ανεμιστήρας μου και μερικοί δεν μου αρέσει, εύχομαι ήμουν ηθοποιός, εύχομαι είχα τη φωνή του janet guzman , εύχομαι ότι είχα το παλιό εαυτό μου μια skinner καλύτερη έκδοση, εύχομαι είμαι ένα vegan, εύχομαι ήμουν μοντέλο, εύχομαι έμοιαζα τώρα @luxyblush, εύχομαι ήμουν 14 ετών, εύχομαι η μαμά μου θα ήταν kris mary jenner και εύχομαι τις αδερφές μου όπου, kim, kholé, kylie, kendall
Dec 27 2018
Άλλες Ευχές
Votes
5
  Εύχομαι να έχω το επιθυμητό πρόσωπο, σώμα και μαλλιά μου. Εύχομαι η αδελφή μου να μετακομίζει και είχα ένα makeover στο σπίτι μου. Η πιο επιθυμητή επιθυμία μου είναι να έχω ένα iphone xs max συμπεριλαμβανομένης της επιθυμητής περίπτωσης και των airpods μου.
Dec 26 2018
Άλλες Ευχές
Votes
4
  Θα ήθελα να δώσω ευχές σε οποιονδήποτε και εγώ. Αυτές οι επιθυμίες θα είναι απεριόριστες. Το κάνω αυτό γιατί θέλω να βοηθήσω τους φίλους μου και εγώ μέσω της ζωής. Πολλοί φίλοι μου έχουν πρόσφατα ή πριν ή βίωσαν κάτι φρικτό και θέλω απλώς να τους βοηθήσω.
Dec 26 2018
Άλλες Ευχές
Votes
14
  Θα ήθελα να επιστρέψω στο paattipolku1B6 Βρίσκω κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο τη μαγεία Μπράτζιλαζ από την κούκλα. Μπορεί να είναι οποιαδήποτε μαγική νυχτερινή κούκλα Bratzillaz.
Dec 26 2018
Άλλες Ευχές
Votes
3
  我 想要 有 很多 个 高中生 處女 女僕, 可爱 甜美 並且 是 處女 的 女孩 讓 我 內 射, 我 希望 儘可能 每 一个 我 都能 讓 她们 孕孕. 請問 这个 願望 會 很難 發生 嗎? 我 也 想要 我 现在我 想要 能 在 一个 不同 的 順並 有 我 看看 的 樣子. 最後, 是 不是 真的 能讓 我 實現 这些 願望?
Dec 26 2018
Άλλες Ευχές
Votes
105
  Θα ήθελα να γίνω μάγισσα και πήρα εξουσίες για να ελέγξω το σκοτάδι, να δώσω τις ευχές μου, τα ξόρκια και τα φίλτρα και να πετάξω σε μια σκούπα. Και μπορώ να ελέγξω τις δυνάμεις μου όταν παίρνω στο λαιμό μου.
Dec 25 2018
Άλλες Ευχές
Votes
6
  Εύχομαι ο N από το Pokémon να είναι πραγματικός και θα είναι ο φίλος μου! Θα χορέψαμε μαζί στο πρωτάθλημα και θα παντρευτούμε και θα έχουμε παιδιά μαζί.
Dec 25 2018
Άλλες Ευχές
Votes
8
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Επιθυμώ να τραγουδήσω σαν TaylorXSings Επιθυμώ να τραγουδήσω σαν TaylorXsingsI Επιθυμώ να τραγουδήσω σαν TaylorXSingsI Επιθυμώ τραγουδώ όπως Taylorxsingsi ευχηθώ τραγουδώ όπως Taylorxsings
Dec 30 2018
Άλλες Ευχές
Votes
32
  Επιθυμώ να τραγουδήσω στο γήπεδο Θα ήθελα να τραγουδήσω από το διάφραγμα Θα ήθελα να τραγουδήσω στο τραγούδι Θα ήθελα να μπορώ να κουβαλάω μια tunei επιθυμώ Τραγουδώ Όπως Taylor X Τραγουδάει Θυμάμαι είμαι σολάνα Alto And Mezzo και τραγουδιστής της σοπράνος Επιθυμώ να τραγουδήσω χωρίς να πάρω μια πονόλαιη επιθυμία throati μπορώ να τραγουδήσω χωρίς να τεντώσω
Dec 30 2018
Άλλες Ευχές
Votes
23
  Επιθυμώ να μπορώ να τραγουδήσω σημειώσεις εύκολα χωρίς πόνο επιθυμώ μπορώ να τραγουδήσω σημειώσεις εύκολα χωρίς πόνο Θα ήθελα να μπορώ να τραγουδήσω σημειώσεις εύκολα χωρίς πόνο Θα ήθελα να μπορώ να τραγουδήσω σημειώσεις εύκολα χωρίς πόνο
Dec 30 2018
Άλλες Ευχές
Votes
26
  Εύχομαι το δυναμικό σπίτι να είναι πραγματική ζωή, αλλά πρέπει να είναι κινούμενα σχέδια. Εύχομαι να πάρω το πιάνο γάτας του Jeffy από τον στόχο ή τον Barnes και τον ευγενή. Εύχομαι να ήμουν μάγος.
Dec 30 2018
Άλλες Ευχές
Votes
5
  η επιθυμία μου είναι η Roseta να παραμείνει αληθινή και ερωτευμένη με μένα και θέλω επίσης να κερδίσει ένα μικρό lotto ώστε να μπορώ να πληρώσω τα χρέη μου και να παντρευτώ Roseta Επιθυμώ για την υγεία σε όλους εδώ που έρχονται σε αυτό το site και για την παγκόσμια ειρήνη και αρμονία όλες οι επιθυμίες σας γίνονται πραγματικότητα
Dec 30 2018
Άλλες Ευχές
Votes
195
  Εύχομαι ό, τι θέλω να πληρώσω για τις σημειώσεις στο iPad μου, γίνονται πραγματικότητα αμέσως ή τη στιγμή που λέω και εύχομαι να μπορέσω να δώσω οποιεσδήποτε ευχές (και αδύνατες επιθυμίες θα γίνουν πραγματικότητα) και εύχομαι ο καθένας που βλέπει αυτό να ψηφίσει Μέχρι να λάβω 100 ψήφους
Dec 30 2018
Άλλες Ευχές
Votes
4
  Εύχομαι να είμαι πιο παραγωγικός, να είμαι πιο υγιής, να είμαι πιο έξυπνος και να είμαι πιο ευτυχισμένος. Εύχομαι να μπορώ να φορέσω γυαλιά. Εύχομαι να είμαι ο πρώτος νικητής της Ολυμπιάδας της πόλης. Εύχομαι όλη μου η οικογένεια να είναι υγιής. Εύχομαι να μπορώ να πάρω ακουαρέλες, πολύχρωμα στυλό και ένα καλό βιβλίο για τα γενέθλιά μου. Δεν επιθυμώ πια τσουνάμι ή σεισμούς στη χώρα μου.
Dec 30 2018
Άλλες Ευχές
Votes
2
  Εύχομαι το όνομά μου να ήταν Rio oruku. Εύχομαι ο τεμαχιστής από το tmnt υιοθετήθηκε από μένα, αλλά οι χελώνες με διευκόλυναν να αλλάξω την πλευρά που ήθελα leo άρεσε mea
Dec 31 2018
Άλλες Ευχές
Votes
5
  Θα ήθελα να έχω ένα περιδέραιο επιθυμία που θα μου χορηγήσει οποιεσδήποτε wishes.A επιθυμία notebook.LOTTERY εισιτήριο ξυστό winPizza hutMagic ραβδί για να χορηγήσει τις ευχές Fairy Godmother πάρτι γενεθλίων 15 ετών remake της έφηβης titans σειρά με το χαρακτήρα μου ως love αγάπη αγόρι interestNo περισσότερα μαλλιά lossPretty skinThin ως buffy τον φονέα βαμπίρ
Dec 31 2018
Άλλες Ευχές
Votes
10
  Εύχομαι η σκούπα της οικογένειάς μου να πετάει σκούπα μάγισσας έτσι μπορώ να πετάξω πάνω της. Και τον ελέγχει. Θα είμαι μόνο αυτός που μπορεί να πετάξει πάνω του. Όταν θέλω να πετάξω στη σκούπα παίρνω σκούπα ανάμεσα στα πόδια μου και κλείνω τα μάτια μου για τον ουρανό τότε η σκούπα πετάει στον ουρανό.
Dec 31 2018
Άλλες Ευχές
Votes
5
  Θα ήθελα να πάει έφηβοι titans ήταν πραγματική ζωή, αλλά πρέπει να είναι πραγματικές γελοιογραφίες. Εύχομαι να έχω πιο μικρές pet shop shorthair γάτες από το eBay. Μακάρι να έχω τα wiggles να αγωνίζονται στο DVD του ουράνιου τόξου.
Dec 31 2018
Άλλες Ευχές
Votes
10
  Εύχομαι να έχω μια μαγική ραβδί που θα ευχηθώ και αυτό που λέω αυτό που θα ήθελα θα γίνει πραγματικότητα. Και κανείς δεν θα το δει αλλά εγώ και θα το χρησιμοποιήσω για πάντα.
Dec 31 2018
Άλλες Ευχές
Votes
115
  Θέλω απλώς να επισημάνω ότι πραγματικά χάνω το ύψος, αν θέλετε να πάρετε ψηλότερο, ψηφίστε την επιθυμία αυτή καθημερινά: 18738Θέλω επίσης ότι όποιος θέλει να αλλάξει το ύψος τους μπορεί να το βιώσει.
Dec 31 2018
Άλλες Ευχές
Votes
6
  Θα ήθελα να είχα αυξημένη ταχύτητα να αυξηθεί σε 80.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000 ad Infinitum φορές και ο μεταβολισμός μου ήταν 800 πολλών λιονταριών αιωνιότητες μηδενικά Infinitum googolplex τρισεκατομμύρια x τρισεκατομμύρια x τρισεκατομμύριο fabricio άπειρο ♾ ψηφία χρόνια φορές ότι και πολλά επίπεδα αντοχής και αντοχής μου ήταν όπως επίσης και την αθανασία μου και η τελομεράση και η μέτρηση της έλικας dna multi πολλαπλασιάζονται με το άπειρο times Οι χρόνοι ατελείωτου για μια αιωνιότητα που διαρκούν για πάντα στο πέρασμα του χρόνου, καθώς και τα χρωμοσώματα και οι ορμόνες και οι φερομόνες και όλες οι γενετικές και οι DNA αυξάνονται αδιάκοπα όλο και περισσότερο και βελτιώνουν την ισχύ και την ενέργεια και θερμοδυναμική και θερμογένεση και μιτοχονδριακή αξία x10,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000k σε θερμικής ακτινοβολίας kelvins gigajoules και οι θερμοκρασίες Planck αυξάνουν αδιάκοπα την ισορροπία των ισχυρών σωματικών δυνάμεων και των δυνάμεων και του κατώτατου ορίου ισχύος μου, καθώς και τις θεραπευτικές ικανότητές μου και την ταχύτητα του γκρα -.
Jan 01 2019
Άλλες Ευχές
Votes
6