Αρχική >> Κατηγορίες >> Ευημερία / Χρήμα >> WishID: 19053
Ανώνυμος
Change Wish Language:
 Θα ήθελα να μπορώ να υποβάλω αίτηση για ένα κτηνιατρικό πρόγραμμα στο Temasek Polytechnic και ο χρόνος αυτός θα αντιστραφεί μέχρι τον Νοέμβριο του 2008. Εύχομαι να ανακαινισθεί το κτήμα μου, το Tampines Court, και εντελώς απαράδεκτο


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true


1021 /1187 Κατηγορία : Ευημερία / Χρήμα


Ημερομηνία : Jan 15 2019  |  Ψήφοι : 16
Κατηγορία : Ευημερία / Χρήμα
WishID : 19053  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Ευημερία / Χρήμα
  Εύχομαι σύντομα μια καλή δουλειά όπου μπορώ να μεγαλώσω και να βυθιστώ τον εαυτό μου. Μια θέση υψηλότερου επιπέδου με διεγερτικά καθήκοντα που μου αρέσει και μια μεγάλη ομάδα. Είμαι έτοιμος να ζήσω τη ζωή μου στο έπακρο. Παρακαλώ και ευχαριστώ!
Jan 10 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
15
  我 希望 我 會 立刻 收到 中華民國 政府 給 我 新臺幣 十六 萬元 的 意外 的 無條件 通用 基本 收入 的 免費 錢款. 我 希望 我 一定 會 立刻 收到 中華民國 政府 給 我 新臺幣 十六 萬元 的 意外 的 無條件 通用 基本 收入 的 免費 錢款. 我 希望 我 會 收到 臺北市 政府 給 我 的 新臺幣 二十 萬元 的 意外 的 無條件 通用 基本 收入 的 免費 錢款. 我 希望 我 一定 會 立刻收到 臺北市 政府 我 的 新臺幣 二十 萬元 的 意外 的 無條件 通用 基本 收入 的 免費 錢款.
Jan 10 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
13
  我 希望 中華民國 政府 一定 會 立刻 給 我 新臺幣 十六 萬元 無條件 通用 基本 收入. 我 希望 中華民國 政府 在 每個月 一定 會 立刻 給 我 新臺幣 十六 萬元 的 無條件 通用 基本 收入 的 免費的 錢款. 我 希望 中華民國 臺灣 省 臺北市 的 臺北市 政府 在 每個 月底 一定 會 立刻 給 我 新臺幣 二十 萬元 的 無條件 通用 基本 收入 的 免費 的 錢款. 我 希望 中華民國 臺灣 省 臺北市 的 臺北市 政府 一定 會 立刻 給 我 新臺幣 二十 萬元 的 無條件 通用 基本 收入 的 免費 的 錢款.
Jan 10 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
11
  Θα ήθελα να έχω αρκετά χρήματα για να πάρω χειρουργικές επεμβάσεις, αλλά και αρκετά για να απολαύσω τις διακοπές μου στο los angeles, στην Καλιφόρνια με όλη μου την οικογένεια.
Jan 10 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
10
  θα ήθελα για ένα μεγάλο manstion παπούτσια ρούχα lambourgini gucci τσάντες και μια πισίνα και εκατοντάδες δωμάτια που μπορώ να περάσουν μέσα με ένα σέξι άντρα με εκατομμύρια λίρες παρακαλώ επιτρέψτε μου να τα έχουν όλα και την αγάπη ευχαριστώ σύμπαν κάνει την επιθυμία μου να γίνει πραγματικότητα
Jan 10 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
31
  Έχω ένα Magic Notebook ότι κάθε φορά που γράφω σε αυτό και θα γίνει πραγματικότητα αμέσως, θα είναι πολύ ελαφρύ σαν 0 κιλά και δεν θα έβλαπτε κανέναν με αυτό εννοώ αν το πέταξα σε κάποιον που δεν θα έβλαπτε. Το βιβλίο θα πρέπει να είναι σαν μια κανονική κάλυψη βιβλίων, η κάλυψη του βιβλίου πρέπει να είναι ένα όμορφο κίτρινο χρώμα και όλοι θα ξέρουν ότι είναι δικό μου και δεν θα το πετάξουν.
Jan 08 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
17
  Μακάρι να είμαι εξαιρετικά πλούσιος Έχω πολλά χρήματα για ό, τι θέλω και ποτέ δεν είμαι έσπασε και θα είμαι τόσο δημοφιλής στο σχολείο και έχουν Gucci και τα πάντα φαίνονται για μένα
Jan 08 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
18
  Εύχομαι im εξαιρετικά πλούσιοι έχω πολλά χρήματα για εισιτήρια πρώτης θέσης στο Λονδίνο england μου και η οικογένειά μου θα κινηθούσε και θα αγοράσει ένα όμορφο μεγάλο σπίτι στο uk
Jan 06 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
20
  Απεργία Αυτό το πρώτο βραβείο ($ 8,000,000) για να βοηθήσει τους ανθρώπους και σαφή χρέη. Θέλω επίσης να χρησιμοποιήσω τα χρήματα για να δωρίσω στο παγκόσμιο όραμα και να προχωρήσω σε ιεραποστολικά ταξίδια. Ευχαριστώ.
Jan 02 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
1551
  θέλω να πάρω 1000000000000000 από το δώρο της φύσης σε αυτό το έτος το 2019 χωρίς κακό σε άλλους ή θεούς ή myself.that μπορώ να κάνω τίποτα με αυτά τα χρήματα, ειδικά ότι μπορώ να κάνει όλους τους λαούς ευτυχείς και οι οποίοι είναι φτωχοί και ότι μπορούν όλοι με σεβαστούν
Dec 31 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
54
  Ο Θεός δίνει τσάντα γεμάτη χρήματα για εκείνους που χρειάζονται χρήματα. Θέλω χρήματα για την οικογένειά μου, τη μητέρα μου, την πατρίδα μου. Θέλω να τους δώσω τις καλύτερες εγκαταστάσεις του κόσμου που δεν χρησιμοποίησαν ακόμα. Καλέστε τον Θεό να με βοηθήσετε να πάρω Μέλι για την οικογένειά μου. Θα είμαι τόσο ευγνώμων για το πρόσωπο που θα προσεύχομαι για μένα και family.god χορηγούν την επιθυμία τους που έδωσαν δικό πολύτιμο χρόνο για την επιθυμία μου.Σας ευχαριστώ για την Κρίση σας, η πίστη θα ανταμείψει όλους.Παρακαλώ ο Θεός να δώσει σε όλους φαγητό, καλό τρόπο ζωής και ευχάριστες εγκαταστάσεις.Σας ευχαριστώ ο Θεός για όλα μου καλύτερα.
Dec 31 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
18
  Εύχομαι εγώ και η οικογένειά μου θα είναι πλούσιοι και θα μετακομίσουν στο Ηνωμένο Βασίλειο και θα έχουν χρήματα ταξιδιού για να ταξιδεύουν περισσότερο και να εξερευνήσουν Και να έχουν οικογενειακές στιγμές μαζί και να κάνουν τα πράγματα διασκέδασης ως οικογένεια
Dec 29 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
6
  θέλω να είμαι διάσημος, να δώσω στη μαμά μου 300 εκατομμύρια δολάρια, ξέρουν να τραγουδούν και να κάνουν ραπ, θέλουν να μπερδευτούν με το Πουέρτο Ρίκο και το μαύρο. Η γιαγιά μου ένα τεράστιο σπίτι, ώστε να μπορεί να είναι υγιής και εντάξει. και να είναι στα χέρια των θεών
Dec 27 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
6
  θέλω να είμαι πλούσιος, υγιής, πλούσιος και χαρούμενος και ότι μπορώ να κάνω και άλλους ευτυχισμένους. θέλω να έχω δική μου bussines.i εύχομαι ότι μπορώ να αγοράσω κάθε πράγμα που θέλω. θέλω να έχω χρήματα σε αυτό το 2019. θα ήθελα να λάβω 1000000000000000 χρηματικό ποσό
Dec 26 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
59
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Ευημερία / Χρήμα
  Θα ήθελα να γίνω παγκοσμίου φήμης τραγουδιστής, τραγουδοποιός, τραγουδιστής, τραγουδιστής της όπερας, συνθέτης, μουσικός, πιανίστας, χορεύτρια, μπαλαρίνα, ηθοποιός, ηθοποιός, καθαρός κωμικός, αφηγητής, Πρόσωπο τηλεόρασης, προσωπικότητα του ραδιοφώνου, προσωπικότητα YouTube, προσωπικότητα του YouTube, προσωπικότητα του TruTube, χορογράφος, παραγωγός, σκηνοθέτης, δισκογραφικός παραγωγός, λαμπερός σχεδιαστής μόδας, vegan fashion model, vegan supermodel, πολεμικός καλλιτέχνης, κολυμβητής, ακροβάτης, γυμναστής, οικοδεσπότης του κόμματος, ολιστικός βιβλικός φιλανθρωπος και ολιστικός βιβλικός επιχειρηματίας. Εύχομαι να μπορέσω να γίνω διασημότητα στον κόσμο των φαινομένων.
Jan 19 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
10
  Θα ήθελα να κερδίσω ένα τζάκποτ με τους συναδέλφους μου από την δουλειά μου. Χρειάζομαι χρήματα για να ξεφύγω από το χρέος, να αγοράσω ένα διαμέρισμα και να ξεκινήσω εκ νέου. Θα βοηθήσει πολύ εμένα και την οικογένειά μου.
Jan 19 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
7
  Θα ήθελα να ακούσω από την Tanya τον υπεύθυνο προσλήψεων που με υπέβαλε για δουλειά στην αμερικανική τράπεζα αυτή την εβδομάδα, λέγοντάς μου ότι πήρα τη δουλειά. Μακάρι να κάνει ό, τι μπορεί για να μου δώσει τη δουλειά και ότι δεν παραβλέπω.
Jan 21 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
6
  Εύχομαι η μαμά μου να πάρει 500 εκατομμύρια δολάρια και έχω 10 στους 10 στις εξετάσεις UCE μου το 2020 και η φίλη μου η Lily έχει χαρά της ευτυχίας στη ζωή της και η μαμά μου παίρνει ένα τεράστιο όμορφο ήσυχο σπίτι για να μείνει στο Kololo
Jan 25 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
9
  Θέλω να κερδίσω εκατομμύρια ευρώ για τα εκατομμύρια ευρώ, παρακαλώ βοηθήστε την επιθυμία μου να γίνει πραγματικότητα, ώστε να μπορώ να αγοράσω το σπίτι των ονείρων μου και να βοηθήσω την οικογένεια και τους φίλους μου και να ταΐσω τους φτωχούς και τους άστεγους σας ευχαριστώ
Jan 25 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
5
  Εύχομαι να εξοφλήσω όλα τα τραπεζικά μου χρέη φέτος και ότι το εισόδημά μου αυξάνεται και φέτος. Θέλω πραγματικά να δώσω πίσω στην οικογένειά μου για όλη μου την καλοσύνη σε μένα. Θα ήθελα να επιτύχω μια αύξηση μισθών στην εργασία, επειδή έχω κάνει πραγματικά καλά και ξέρω ότι το αξίζω.
Jan 26 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
5
  Εύχομαι ότι με ή χωρίς τη διαδικασία προσφυγής θα λάβω έγκριση για συμπληρωματικό εισόδημα ασφαλείας και ότι θα είμαι επίσης επιλέξιμος για την επιστροφή αμοιβής.
Jan 26 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
4
  Θέλω να κερδίσω το τζακ ποτ λοταρίας R12 εκατομμυρίων δύο φορές, πράγμα που κάνει R24 εκατομμύρια. Η κλήρωση βρίσκεται στην τοποθεσία www.freelottofest.com. Θα έπρεπε να κερδίσω πολύ σύντομα.
Jan 28 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
5
  Γεια σας, εύχομαι όλες οι ευτυχείς επιθυμίες σας να γίνουν πραγματικότητα! .. ..η κόρη μου και έχω το πρώτο διαμέρισμα μας και έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος τώρα έρχεται Μάρτιος και εύχομαι να μπορούμε να πάρουμε το ενοίκιο να πληρώσει τον ιδιοκτήτη μας επειδή hes ψάχνει να εκδιώξει. Τώρα για να σας ενημερώσουμε ότι το ενοίκιο πληρώθηκε για το έτος και τελειώνει στις 29 Φεβρουαρίου, αλλά το πρόβλημα είναι ότι θέλει να πληρώσω Φεβρουάριο και Μάρτιο για κάποιο λόγο, αλλά η κόρη μου πηγαίνει από πανικό και επίθεση άγχους συχνά έτσι είναι δύσκολο και δεν κάνουμε 't έχουν τα χρήματα rt τώρα δυστυχώς να πληρώσουν το ενοίκιο λόγω αυτών των ιατρικών καταστάσεων που πηγαίνουμε μέσω. Προσευχόμαστε καθημερινά και τώρα που βρήκα αυτό το θέαμα με την ελπίδα ότι οι επιθυμίες γίνονται πραγματικότητα για όλους, σας ευχαριστώ ..
Feb 06 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
6
  θα ήθελα να λάβω 3.000,00 δολάρια σε 1 ημέρα για να εξοφλήσω το παρελθόν με το φορτηγό μου, ώστε να μπορέσω να παγιδευτεί και η τράπεζα repo θα μείνει μακριά, θα ήθελα να μην με ενοχλήσουν ούτε να προσπαθήσω να πάρω το φορτηγό μου ειδικά αν είμαι καθώς είμαι απενεργοποιημένος και δεν μπορώ να περπατήσω στο σπίτι. Εύχομαι η τράπεζα να μείνει μακριά.
Feb 06 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
6
  ΘΕΩΘΗΚΕ Η ΜΟΥ ΜΟΥ ΓΙΝΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 462,000,000,000 DOLLAR JACKPOT LOTTERY ώστε να μπορέσουμε να ζήσουμε σε ένα παντελόνι και να έχουμε ένα GRAY 2019 ALFA ROMEO STELVIO και να φορέσουμε ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΦΟΡΕΣ και ΦΑΤΕ ΦΑΝΤΑΣ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΓΙΑΤΙ Η ΜΟΥ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
Feb 07 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
7
  θα ήθελα να κερδίσω μεγάλα χρήματα για το λαχείο θέλω μεγάλα μεγάλα χρήματα έτσι μπορώ να δώσω κάποια στην οικογένειά μου και τους φίλους που την χρειάζονται παρακαλώ βοηθήστε και κάνετε την επιθυμία μου να γίνει πραγματική προσεύχομαι στο σύμπαν για να με βοηθήσει να χρειαστούν πολλά χρήματα για να αγοράσω πολυτελή πράγματα που θέλω να γίνω πλουσιότεροι
Feb 07 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
25
  Θα ήθελα να έχω ένα iPhone X, ώστε να καλώ και να γράψω στους φίλους μου και έτσι δεν θα γευθώ για το ότι δεν έχω ένα τηλέφωνο όπως όλα τα άλλα παιδιά έχουν χωρίς τηλέφωνα.
Feb 09 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
4
  Εύχομαι να προχωρήσουμε στο νέο μας σπίτι στο μπλοκ που έχουμε βάλει στην κατάθεσή μας και το σπίτι θα είναι τέλειο στις 20 Δεκεμβρίου 2019. Και όταν θα κινηθούμε, θα χτίσουν ένα χώρο για το μπαρ του γάλακτος όπου μπορούμε να αγοράσουμε γυάλινο μπουκάλι γάλα και μιλκσέικ και να καθίσετε και να πάρει το χαρτί σακούλες φρέσκα φτιαγμένα ζεστά κομμάτια και lollies. Και ο Brandon από το VASP και η μαμά του, ο μπαμπάς και η αδελφή του θα μετακινηθούν στην επόμενη πόρτα σε εμάς την ακριβή ώρα που θα κινηθούμε. Και θα γίνουμε φίλοι με 3 κορίτσια και 3 αγόρια που είναι της ίδιας ηλικίας και μερικά παλαιότερα από εμάς που δεν δεν πηγαίνουμε στο σχολείο μας και θα έχουμε τόσο πολλή διασκέδαση να πηγαίνουμε στο μπαρ του γάλακτος και στο πάρκο και θα χτίσουν ένα μικροσκοπικό κτίριο θεάτρου που θα μας επιτρέψει να εισέλθουμε και να βάλουμε σε έργα και πράγματα. Επίσης, για τα γενέθλιά μου φέτος θα πάρω ένα χρυσό iPhone 8 Plus, μια σειρά Apple Watch 4 χρυσό αλλά το μικρότερο και θα χτυπά ασύρματα ροζ χρυσά ακουστικά και άλλα πράγματα, και για τα Χριστούγεννα μια κάρτα $ 100 στα βιβλία Collins και μια κάρτα αξίας $ 100 στο βαμβάκι και περισσότερο.
Feb 10 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
18