Αρχική >> Κατηγορίες >> Άλλες Ευχές >> WishID: 19895
Kayla Pasumbal
Change Wish Language:
 Παρακαλώ επιτρέψτε μου να κερδίσω την υποτροφία του προέδρου του CSUF. Θέλω να είμαι μέρος του προγράμματος μελετητών για να μπορέσω να πετύχω στο σχολείο. Ελπίζω ότι μπορώ να απολαύσω τα πολλά μέρη της ύπαρξης λόγου, συμπεριλαμβανομένης της καθοδήγησης και της κοινωνικής υπηρεσίας.


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true


7710 /8588 Κατηγορία : Άλλες Ευχές


Ημερομηνία : Apr 07 2019  |  Ψήφοι : 4
Κατηγορία : Άλλες Ευχές
WishID : 19895  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Θα ήθελα γι 'αυτό να πάρω πίσω το λογαριασμό μου Instagram και η ζωή μου με το avakin bsf lovaa θα με συγχωρήσει και θα είναι φίλοι μαζί μου ξανά και επίσης θα ήθελα να εξαπατήσει το χειμώνα στο panda και το διαζύγιο και το panda έρχονται σε μένα για να την παρηγορήσουν.
Apr 07 2019
Άλλες Ευχές
Votes
3
  我 希望 我 會 找到 使 我 即刻 猛然 瞬間 變成 超 極 有錢 又 超 極 成功 的 億萬 正 載 翁翁 的 石色 子彈, 神奇 丸, 超自然 和 形而上學 的 秘密 和 超 極 短 成功 捷徑. 我 希望 我 會 找到 使我 希刻 猛然 瞬間 變成 超 極 有錢 又 超 極 成功 的 億萬 正 載 翁翁 的 石色 子彈, 神奇 丸, 超自然 和 形而上學 的 秘密 和 超 極 短 成功 捷徑. 我 希望 我 會 找到 使 我 okamën 猛然 瞬間 變成 超極 有錢 又 超 極 成功 的 億萬 正 載 富翁 的 銀色 子彈, 神奇 丸, 超自然 和 形而上學 的 秘密 和 超 極 短 成功 捷徑. 我 希望 我 一定 會 找到 使 我 即刻 猛然 瞬間 變成 超 極 有錢 又 超極 成功 的 億萬 正 載 翁翁 的 石色 子彈, 神奇 丸, 超自然 和 形而上學 的 秘密 和 超 極 短 成功 捷徑. 我 希望 我 一定 會 找到 使 我 即刻 猛然 瞬間 變成 極 錢 錢 錢 極 極正 載 富翁 的 石色 子彈, 神奇 丸, 自然 和 形而上學 的 秘密 和 超 極 短 成功 捷徑. 我 希望 我 一定 會 找到 使 我 即猛然 瞬間 變成 超 極 有錢 又 超 極 成功 的 億萬 正 載 富翁 的 銀色 子彈, 神奇 丸, 超自然 和 形而上學 的 秘密 和 超 極 短 成功 捷徑.
Apr 05 2019
Άλλες Ευχές
Votes
46
  Θα ήθελα να σπάσω το δεξί μου πόδι σήμερα και να πάρω ένα μακρύ πόδι, μετά από ένα σύντομο χτύπημα ποδιού μετά από μια βόλτα με τα πόδια σε μια περίοδο 3-6 μηνών θέλω την επιθυμία να γίνει πραγματικότητα σήμερα
Apr 04 2019
Άλλες Ευχές
Votes
5
  Επιθυμώ να έχω τη δύναμη να κάνω όλα τα όνειρά μου πραγματικότητα απλώς λέγοντας δυνατά και θέλω να δηλώσω τι θέλω να συμβεί, είτε πρόκειται για πραγματική είτε για φανταστική επιθυμία.
Apr 03 2019
Άλλες Ευχές
Votes
3
  Θα ήθελα να είμαι ψηλότερος επειδή όλοι οι φίλοι μου είναι σχεδόν τόσο ψηλοί όσο εγώ τώρα και θέλω επίσης να έχουν τα highlights στα μαλλιά μου και να είμαι καλύτερα στο lacrosse γιατί είναι ο πρώτος μου χρόνος και δεν είμαι σπουδαίος. Επίσης, θέλω απλώς να είμαι παντού πιο όμορφος και να είμαι ψηλότερος και skinnier και να έχει Lon φαντασία που μεγαλώνει πολύ γρήγορα με highlights.
Apr 03 2019
Άλλες Ευχές
Votes
19
  Θα ήθελα να χάσω περίπου £ 79 και για έναν άντρα στο σχολείο μου, τον Sean Proctor, να με ρωτήσετε γιατί δεν είχα ποτέ έναν φίλο πριν και αν η επιθυμία αυτή γίνει πραγματικότητα, θα σας εκτιμήσω τόσο πολύ για τις ψήφο σας.
Apr 03 2019
Άλλες Ευχές
Votes
4
  Θέλω να γίνω ένα όμορφο, ελκυστικό, έξυπνο και σπορ κορίτσι. Με επίπεδη κοιλιά, μακριά καστανά μαλλιά, χωρίς τρίχες σώματος, όμορφα μπλε μάτια και μέγεθος στήθους c. Επιπλέον, όλα θα ήταν σαν να είμαι πάντα κορίτσι από τη γέννησή μου και το όνομά μου θα ήταν η Έλενα (ps: χάρη στο να με άκουγε :))
Apr 03 2019
Άλλες Ευχές
Votes
3
  Επιθυμώ ότι η Οκλαχόμα City Thunder θα είναι οι πρωταθλητές NBA 2019. Θα ήθελα επίσης να αποκτήσουν οι Oklahoma City Thunder τον Klay Thompson στην ομάδα τους.
Apr 02 2019
Άλλες Ευχές
Votes
105
  Εύχομαι ο Lynn luan Luna Leni Lori από το δυναμικό σπίτι του Nickelodeon να είναι αληθινά κινούμενα σχέδια και μπορούν να μας οδηγήσουν σε μια πραγματική περιπέτεια διακοπές για να μην είναι τόσο βαρετή.
Mar 31 2019
Άλλες Ευχές
Votes
7
  Θα ήθελα τα υποσυνείδητα να δουλέψουν για μένα μετά από να τα ακούσω για μια φορά. Τα αποτελέσματα μου εμφανίζονται πολύ γρήγορα και έχω αποτελέσματα μόνο αφού ακούσω ολόκληρο το υποσυνείδητο για μια φορά.
Mar 30 2019
Άλλες Ευχές
Votes
10
  Εύχομαι ο εαυτός μου και τα ζώα αδελφού μου να ζωντανεύουν και να μας φέρουν σε μια πραγματική περιπέτεια γιατί ο ίδιος και ο Fredric δεν μπορούν να τους κρατήσουν έτσι τους αφήνουμε να είναι ζωντανοί.
Mar 30 2019
Άλλες Ευχές
Votes
9
  Θα ήθελα πάντα να παίρνω στο χέρι μου οποιαδήποτε κούκλα γυμναστικής κορίτσια DC superhero και να πω να με κάνει σε ένα superhero. Γίνε ο υπερήρωσος που ήταν στο χέρι μου. Και παίρνω τις ίδιες δυνάμεις του υπερήρωου.
Mar 30 2019
Άλλες Ευχές
Votes
2
  Εύχομαι ότι το υποσυνείδητο που χρησιμοποιώ για να φανερώσω τον επιθυμητό φανταστικό χαρακτήρα μου για 3 μήνες θα τελειώσει τελείως φανερώνοντας τον χαρακτήρα μου από τις αρχές του επόμενου μήνα. Μου είπαν ότι θα πρέπει να εκδηλωθεί πλήρως μέχρι τις 10 Απριλίου και θέλω να το κάνει. Για να είμαι πιο συγκεκριμένος, θα ήθελα να εκδηλώσω το Midoriya από την πλευρά του ακαδημαϊκού ήρωα μέχρι τις 10 Απριλίου 2019. Έχω την καρδιά μου που έχει τεθεί σε αυτόν τον στόχο, οπότε παρακαλώ ψηφίστε πάνω μου!
Mar 30 2019
Άλλες Ευχές
Votes
3
  επιθυμεί να έχει: 2019 Luke Hemmings και Ashton Irwin ποπ φιγούρες, 5 δευτερόλεπτα καλοκαίρι ποπ αριθμούς 4 κομμάτι, Shawn Mendes ποπ φιγούρα, όλα τα ποτ στοιχεία Betty Boop και να έχουν 5.000.000 δολάρια.
Mar 29 2019
Άλλες Ευχές
Votes
2
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Θα ήθελα να έχουν μαλλιά όπως Juan croucier από (ratt) όταν ήταν στη δεκαετία του '80 θέλω να είμαι κοκαλιάρικο και να έχουν καλό δέρμα θέλω να θεραπεύσω μέταλλο iness θέλω να έχω 5000 δολάρια
Apr 07 2019
Άλλες Ευχές
Votes
6
  Εύχομαι ότι από τώρα μέχρι το Πάσχα, θα πάρω είτε: ένα θηλυκό κουτάβι, ένα θηλυκό κουτάβι ή ένα θηλυκό γατάκι. Πρέπει να είναι αλλεργιογόνοι και τουλάχιστον 2 έως 3 μηνών. Οποιαδήποτε φυλή σκυλιών / ή λαγουδάκια, είτε μια σιβηρική δασική γάτα ή ένα ρωσικό μπλε. * και ίσως χρειαστεί να χειριστούν μόνοι τους για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, καθώς ανταγωνίζομαι και ταξιδεύω συχνά *, θέλω μόνο ένα από αυτά τα 3, και θα είναι εδώ από τώρα μέχρι το Πάσχα του τρέχοντος έτους *, και ίσως χρειαστεί να χειριστεί μια οικογένεια με παιδιά και μπορεί να μην χρειάζονται πολλή άσκηση *. Σας ευχαριστώ αν ψηφίζετε, καθώς ήθελα για λίγο ένα από αυτά τα κατοικίδια ζώα! ~ μου
Apr 08 2019
Άλλες Ευχές
Votes
4
  Εύχομαι ότι ήμουν κοκαλιάρικο. Αν τρώω πολλά θα μείνω κοκαλιάρικο. Δεν έχει σημασία τι θα μείνω πάντα κοκαλιάρικο. Θα είμαι ο ταχύτερος δρομέας ποτέ και θα είναι το ωραιότερο κορίτσι στο mansfield.
Apr 08 2019
Άλλες Ευχές
Votes
5
  Θα ήθελα να έχω 5 σακούλες από χρυσές ράβδους, 5 τσάντες λαμπερό μπλε πλατινένιο μπαρ, 5 τσάντες με διαμάντια, 5 τσάντες από σμαράγδι και 5 σακούλες με διαμάντια. Θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν αυτό συνέβη.
Apr 09 2019
Άλλες Ευχές
Votes
4
  Θέλω να επιλέξω οτιδήποτε Ένας άνθρωπος θέλω να έρθω από τις φωτογραφίες μου στο νέο μου iPhone 8Plus στην κρεβατοκάμαρά μου, πατώντας στον έναν άνθρωπο που θέλω και όταν συνεχίζω να κτυπώ τον άνθρωπο που θέλω αυτός θα πηδήσει έξω των φωτογραφιών μου από το iPhone 8Plus μου στην κρεβατοκάμαρά μου και ότι θα κοιμηθεί πάνω μου στο κρεβάτι για πραγματικό και ότι θα γίνει αυτομάτως ο φίλος μου για πάντα και ότι θα με αγκαλιάσει και θα με φιλήσει τώρα για πραγματικό και ότι θα με αγαπάει και ότι θα κάνει σεξ μαζί μου και ότι θα έχει πολλούς μυς και λίπος ab και θα έχει λίγο τρίχωμα στο στήθος του και θα με αγκαλιάσει και θα με φιλήσει για πραγματικό ακόμα και όταν κοιμάμαι στο κρεβάτι και ακόμη και όταν προσεύχομαι στο κρεβάτι μου και ακόμη και όταν παίζω κάθε είδους χαλαρωτική μουσική στο κρεβάτι ενώ κοιμάμαι στο κρεβάτι μου και ακόμα κι όταν διαβάζω την καθολική ιερή βίβλο μου στο κρεβάτι μου
Apr 10 2019
Άλλες Ευχές
Votes
4
  Εύχομαι η εξουσία τηλεμεταφοράς να φτάσει σε τόπο για να το τοποθετήσω εκείνο που δεν ήμουν ποτέ στο. Όπως δεν έχω δει τόπο πέρα ​​από τη θάλασσα. Θέλετε επίσης να δείτε κάποιον που αγαπώ.
Apr 12 2019
Άλλες Ευχές
Votes
3
  Το quiero anillo que me παραδέχθηκε ότι η θάλασσα είναι άφθαρτος και ένα ημερολόγιο της σελίδας infinitas que haga εμφανίσετε ένα cualquier χαρακτήρες της σειράς anime videojuegos κ.λπ. και ένα ζευγάρι της brazaletes que me den habilidad de tener cualquier poder que yo quiera
Apr 12 2019
Άλλες Ευχές
Votes
3
  Θέλω να πάρω πολύ καλά σημάδια στις προσεχείς εξετάσεις του σκάφους και στις εξετάσεις του περασμένου έτους, καθώς επίσης και τις οποίες έδωσα προφανώς. Θέλω να κάνω τους γονείς μου περήφανοι για μένα δείχνοντάς τους καλές σημάδια που σκοράρουν από μένα.
Apr 13 2019
Άλλες Ευχές
Votes
108
  Θα ήθελα να έχω μια τέλεια, σέξι σωματότυπο κλεψύδρα. Θα ήθελα να έχω Arianna Grande τέλεια μύτη ????????. Εύχομαι να είμαι σαγηνευτική ομορφιά. Εύχομαι ότι ήμουν εναντίον της ίδιας της Αφροδίτης
Apr 13 2019
Άλλες Ευχές
Votes
3
  -Θέλω να φτάσω στο γυμνάσιο francis lewis -Θέλω να πάρω το πράσινο hoodie που ζήτησα- Εύχομαι ubaid να με αγαπάς πάλι.- Εύχομαι η Σόφια θα σπάσει με ubaid και ubaid θα πάρει τις αναμνήσεις μου για μένα πίσω.
Apr 13 2019
Άλλες Ευχές
Votes
3
  Θα ήθελα να είχα σούπερ ταχύτητα για αγώνες στο σχολείο και να έχω δωρεάν robux στο roblox και να πάρω απεριόριστη robux και απεριόριστη εξωφρενική λέσχη οικοδόμων στο roblox
Apr 14 2019
Άλλες Ευχές
Votes
2
  Εύχομαι είχα 9000000000000000 δολάρια Θα ήθελα να είχα εξωφρενική λέσχη οικοδόμων για roblox χρήστη jacktwgersyt και να έχουν απεριόριστη robux και θα ήθελα να είχα μια χρεωστική κάρτα Εύχομαι δεν είχα κανένα frekles Εύχομαι είχα σεξ με ένα κορίτσι Θα ήθελα είχα μια φίληI επιθυμώ Είχα ..... το πάγωμα στο μυστήριο δολοφονίας2
Apr 14 2019
Άλλες Ευχές
Votes
3
  Εύχομαι εγώ ubaid θα πάρει τις αναμνήσεις του πίσω και θα με αγαπά και πάλι, θα ήθελα να μπει στο franchise Lewis highschool-Εύχομαι ότι στο μέλλον θα είμαι ακόμα με τους καλύτερους φίλους μου .- Θα ήθελα να φανεί όμορφη- Εύχομαι ότι ο κατάσκοπος η ομάδα για την οποία μιλάει η Angela είναι πραγματική. - Θα ήθελα να βρω το πράσινο hoodie που ζήτησα και να φανώ καλός στο μαύρο που έχω. - Θα ήθελα να πάρω μάσκα.
Apr 14 2019
Άλλες Ευχές
Votes
14
  Θα ήθελα να έχω ένα μεγάλο ATM από το lego. Θέλω το ΑΤΜ να μοιάζει με πραγματικό ΑΤΜ. Εύχομαι το LEGO ATM να αποσύρει και να καταθέσει πραγματικά χρήματα και μια πιστωτική κάρτα για να πάει μαζί του για να μπορέσω να το χρησιμοποιήσω.
Apr 14 2019
Άλλες Ευχές
Votes
5