Αρχική >> Κατηγορίες >> Ευημερία / Χρήμα >> WishID: 19914
Aaron Taylor

 Θα ήθελα να είμαι ένα εναλλακτικό μοντέλο για να βοηθήσω νεαρή γυναίκα και άνδρες με θέματα αυτο-απεικόνισης, κάνοντας πάνω από 22.000 δολάρια, βοηθώντας τη μαμά μου όταν τη χρειάζεται, ταξιδεύοντας στον κόσμο, συναντώντας καταπληκτικούς ανθρώπους, ζώντας υγιείς και ευτυχείς.
1 8 50 80 100


Πάρτε 100 ψήφους για να κάνετε αυτή την ευχή αληθινή

Ημερομηνία : Apr 11 2019  |  Ψήφοι : 29
Κατηγορία : Ευημερία / Χρήμα
WishID : 19914  1079 /1108 Κατηγορία : Ευημερία / Χρήμα
Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Ευημερία / Χρήμα
  Θα ήθελα να κερδίζω την κλήρωση κάθε φορά επειδή θέλω να γίνω πλούσιος. Θα είμαι χαρούμενος και δεν θα είμαι ποτέ εκτός χρήματος. Θα ήθελα να το κρατήσω όλο αυτό γιατί το κέρδισα.
Apr 08 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
5
  Επιθυμώ να επιτύχω την ανακήρυξη της θέσης του βιβλιοθηκονόμου στη βιβλιοθήκη του Ελληνικού Κοινοβουλίου στο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ASEP).
Apr 07 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
9
  Θα ήθελα να έχω τη συλλογή ιστοριών παιχνιδιών Mr. Head Potato Head, συλλογή ιστοριών παιχνιδιών RC, συλλογή ιστοριών παιχνιδιών Lotso, συλλογή παιχνιδιών Story Buzz Lightyear με ζώνη χρηστών, συλλογή ιστοριών παιχνιδιών Rex, συλλογή ιστοριών παιχνιδιών Dolly, συλλογή ιστοριών παιχνιδιών Mr. Pricklepants, και συλλογή ιστοριών παιχνιδιών Buttercup για να εμφανιστεί στον καναπέ μου στις 21 Ιουνίου 2019
Apr 03 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
3
  Θα ήθελα να χτυπήσω το τζάκποτ στο λαχείο του Powerball. Έτσι μπορώ να ευλογήσω τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη και να πληρώσω όλα τα χρέη μου. Θα ήθελα να ευλογήσω την οικογένεια και τους φίλους μου. Δώστε σε μερικές φοβερές φιλανθρωπικές οργανώσεις.
Mar 31 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
5
  Επιθυμώ εγώ και όλη μου η οικογένεια, οι συγγενείς και οι φίλοι τους θα είναι τυχεροί και πάντα θα κερδίσουν την Λοταρία. Και κερδίστε στο Foxwoods συμπεριλαμβανομένων των καζίνο, δεν έχει σημασία τι.
Mar 31 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
82
  Θα ήθελα να κερδίσω την 4D λοταρία εντός των επόμενων 9 ημερών, ώστε να εξοικονομήσω κάποια χρήματα στην τράπεζα, να ταξιδεύω με την οικογένειά μου και να δωρίσω κάποια χρήματα για να βοηθήσω τους φτωχούς. Σας ευχαριστώ.
Mar 30 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
1
  我 希望 耶和华 上帝 一定 會 立刻 的 物質 的 不 无窮 的 財富 的 物質 祝福 我 並 祝福 我 變成 超 極 有錢 的 正 載 富翁. 我 希望 耶和华 上帝 一定 會 立刻 自然 的 可以 无窮 的 物好 祝福 我 並 祝福 我變成 超 極 有錢 的 正 載 富翁. 我 希望 耶和华 上帝 一定 會 立刻 超然 的 以 無窮 的 財富 的 物質 祝福 我 並 祝福 我 變成 超 極 有錢 的 正 載 富翁.
Mar 29 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
4
  θέλω να βρω μια καλά πληρωτική δουλειά ώστε να μπορώ να μπορώ να ικανοποιήσω τις ανάγκες της οικογένειάς μου coz θέλω να αγοράσω οικόπεδο και να πληρώσω τα τέλη σχολείου για την αδερφή μου .. θέλω να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση
Mar 27 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
3
  Θα ήθελα να είμαι πιο τυχερός στη ζωή, καλή δουλειά, καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και χρήματα για τους λιγότερο τυχερούς, θέλω να μοιραστώ με όλους.
Mar 26 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
3
  Θα ήθελα τώρα να είμαι πολύ πλούσιος και να μπορώ να αγοράσω οτιδήποτε θέλω, να δωρίσω σε όποιον επιλέγω και να γίνω φιλανθρωπικός. Θα ήθελα να το hapeen αμέσως.
Mar 25 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
4
  θέλω χρήματα για να αγοράσω οικόπεδο και να εκπαιδεύσω την αδερφή μου .. θέλω να πάρω μια νέα δουλειά και να αφήσω αυτόν τον τόπο για πάντα .. μπορεί να ρωτήσει το σέδο για τη συγχώρησή μου και να πληρώσει για την προίκα μου.
Mar 25 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
2
  Το μόνο που εύχομαι είναι 20.000 δολάρια που θα με βοηθούσε με το χρέος και το φαγητό του ενοικίου που είναι ό, τι πραγματικά θα έκανε τη ζωή μου καλύτερη θα βοηθούσε μαζί μου και τη φίλη μου
Mar 21 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
4
  Εύχομαι να δουλέψω στο Κουβέιτ για μισθό 10.000 δηναρίων από το Κουβέιτ μηνιαίως, με τον οποίο δεν πρέπει ποτέ να εξαρτώμαι από τον πατέρα μου για τα χρήματά του για τίποτα και με τον οποίο όλα τα δάνειά μου θα διαγραφούν εντελώς.
Mar 12 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
7
  Εύχομαι να φτάσω στο mega τζακπότ αυτή την Κυριακή, ώστε να πληρώσω τέλη για την κόρη μου. πάρτε το δικό μας σπίτι. πάρτε ένα αυτοκίνητο. να επενδύσουν στην επιχείρησή μας και να ζήσουν μια ευτυχισμένη ζωή με τον σύζυγό μου και τα παιδιά μας. Σας υπόσχομαι να βοηθήσω όσους έχουν ανάγκη όσο μπορώ. αυτή η ευχή είναι ό, τι σκέφτομαι και ονειρεύομαι και το θέλω .. Χρειάζομαι
Mar 11 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
10
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Ευημερία / Χρήμα
  Θα περάσω τόσο γραπτές και προφορικές εξετάσεις πιστοποίησης ιατρικών διερμηνέων σύντομα ????????, ώστε να μπορώ να πάρω μια δουλειά ιατρικού διερμηνέα, εργασία από το σπίτι.
Apr 13 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
2
  Θα πάρω σύντομα μια εργασία RN και θα εργαστώ από τη δοκιμασία νοσηλείας, τον τερματισμό της δοκιμασίας. Θέλω να μάθω τη διαχείριση περιπτώσεων RN και να επιστρέψω σε νοσοκομείο οξείας περίθαλψης
Apr 13 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
3
  Θα ήθελα να έχουν 700.000 χιλιάδες naira στο λογαριασμό μου σήμερα και επίσης με το νέο iPhone xs max. Ευχαριστώ. Εάν μπορείτε πραγματικά να το κάνετε αυτό για μένα θα εκτιμήσω. Σας αγαπώ παιδιά.
Apr 19 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
7
  Θα ήθελα να κερδίσω αρκετά χρήματα για να μπορώ να συνταξιοδοτηθώ άνετα σε άλλη χώρα και να μην ανησυχώ για τα χρήματα για να μπορέσω να ζήσω με τη γυναίκα που αγαπώ και να κάνω τη δική μας μικρή κατοικία και να ξεκινήσω μια νέα οικογένεια μαζί
Apr 20 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
61
  Επιθυμώ τελικά να ζήσω στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια με $ 1.000 την ημέρα για τη ζωή στο πιο τέλειο condo για το γούστο μου, απολαμβάνοντας την απόλυτη ελευθερία, αρμονία και ευημερία για πάντα.
Apr 21 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
101
  Θέλω να είμαι ο νικητής της λαχειοφόρου αγοράς των δισεκατομμυρίων δολαρίων και να μπορώ να αγοράσω ένα τεράστιο σπίτι αποτελούμενο από πολλά διαμερίσματα, όπως ένα ξενοδοχείο, όπου η μαμά και ο μπαμπάς της μαμάς μπορούν να μείνουν μαζί μου και την οικογένειά μου, τον αδελφό μου και την οικογένειά του, η μαμά και η οικογένειά της, και ο μπαμπάς μου. Θα μπορέσουμε επίσης να κάνουμε διακοπές σε όλο τον κόσμο.
Apr 25 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
7
  θέλω μια ευχή θέλω να ευχηθώ για ένα καλό χρηματικό ποσό im κουρασμένος να πηγαίνω έξω έξω στη ζωή θέλω αυτή την επιθυμία τόσο άσχημα για να αγοράσει ένα ερασιτέχνες σπίτι βοήθεια τα παιδιά μου με τα χρήματα ποτέ δεν φαίνεται να κερδίζω τίποτα ονειρεύομαι για τις επιθυμίες μου αν Μόνο έγιναν πραγματικότητα Θα ήμουν ευτυχισμένη γυναίκα Θα κοιτάξω ακόμη και τα αστέρια και θα προσεύχομαι την επιθυμία μου να έρθει trueI havnt είχε διακοπές σε χρόνια για να πάει σε ένα όμορφο cruise πλοίο Ελπίζω ότι η επιθυμία μου γίνεται πραγματικότητα
Apr 26 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
7
  Εύχομαι το σούπερ μου να εμφανίζεται στο λογαριασμό μου ANZ και είναι δικός μου να κρατώ για πάντα και να ξοδεύω σε αυτό που επιλέγω για την αιωνιότητα ό, τι φαίνεται και είναι διαθέσιμο για μένα να ξοδέψω για αυτό που θέλω για πάντα.
Apr 28 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
9
  Εύχομαι να βρω 10.000 δολάρια πραγματικό χρήμα της Αυστραλίας στο έδαφος και είναι δικός μου να κρατώ για πάντα και να ξοδεύω σε αυτό που επιλέγω. Όλα τα αληθινά χρήματα, όλα τα δικά μου και δεν είμαι ποτέ μπροστά για να τα πάρω ποτέ.
Apr 28 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
8
  Δεν επιθυμώ κανένα μέρος όπου φέτος αγοράζω ένα εισιτήριο λαχειοφόρων αγορών στην Αυστραλία και κερδίζω τζακπότ εκατομμυρίων και εκατομμυρίων δολαρίων και είμαι έτοιμος για ζωή και μου δίνει την καλύτερη ζωή ποτέ, τόσο πολλά χρήματα δεκάδες εκατομμύρια δολάρια.
Apr 28 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
8
  Εύχομαι ο εκδοτικός οίκος εκδοτών να με επιλέξει για το σούπερ βραβείο και να εμφανιστεί στην πόρτα μου στο Τζάκσον Ουισκόνσιν με λουλούδια και μπαλόνια και schampain να με ρωτήσω να βγω έξω και να με ρωτήσω αν ξέρω ποιοι είναι και από πού βρίσκονται. Και λέω ότι είναι εκεί για να μου δώσουν ένα βραβείο FOREVER για μένα και την οικογένειά μου.
Apr 29 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
5
  Εύχομαι το Eye Care Center της Colorado Springs να με προσλάβει να δουλέψω εκεί το συντομότερο δυνατόν !!!!!!! Εύχομαι το Eye Care Center του Κολοράντο Σπρινγκς να με προσλάβει να δουλέψω εκεί το συντομότερο δυνατόν !!!!!!
Apr 29 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
5
  Εύχομαι να κερδίσω το απόγευμα. Είχα πολλά προβλήματα υγείας τους τελευταίους 6 μήνες και θα πάω για βιοψία ήπατος την Παρασκευή. Τα χρήματα από τα κέρδη μου θα εγγυηθούν ότι δεν θα αφήσω την οικογένειά μου πίσω με βαρύ οικονομικό βάρος.
Apr 30 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
5
  Εύχομαι να είμαι επιτυχής στη Γνώση και τη Χίλα μου που κάνω και να κάνω μια κλήση που με καταλαβαίνει και με βοηθάει να με κάνει καλύτερος άνθρωπος.
Apr 30 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
4