Αρχική >> Κατηγορίες >> Άλλες Ευχές >> WishID: 20002
Syrma
Change Wish Language:
 Εύχομαι να είχα ενισχυμένη δύναμη και εγώ θα μπορούσα να σηκώσω και να φέρω έναν τόνο και ήμουν 32 ετών αιώνιο και κέρδισα λευκά μαλλιά εντελώς επιθυμώ Θα μπορούσα να ολοκληρώσω οποιοδήποτε παιχνίδι βίντεο σε υπερφυσική ταχύτητα και στο παιχνίδι είχα το άπειρο της ταυτότητας νόμισμα ποτέ δεν τρέχει από τα χρήματα και id έχουν άπειρα χρήματα στην πραγματική ζωή πάρα πολύ και εγώ είμαι ισοπέδωση μέχρι πάντα αιωνιές άπειρο συν το theres ότι πολύ καφεΐνη και τα συστατικά σε preworkouts μου και ενεργειακά ποτά και i hav


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true


7759 /8588 Κατηγορία : Άλλες Ευχές


Ημερομηνία : Apr 21 2019  |  Ψήφοι : 10
Κατηγορία : Άλλες Ευχές
WishID : 20002  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Εύχομαι η ζωή μου ξαφνικά να γίνει τέλεια και να επιλύσει τη σκατά ζωή που έχω ασχοληθεί με το παρελθόν 22 1/2 ετών πηγαίνοντας στις 23 στις 8 Αυγούστου.
Apr 21 2019
Άλλες Ευχές
Votes
122
  Εύχομαι οι Lynn, Luan, Luna, Leni και Lori από το δυναμικό σπίτι του Nickelodeon να μπορέσουν να ζουν ως κινούμενα σχέδια και μπορούν να περάσουν χρόνο μαζί μου και την οικογένειά μου που δεν θα ξέρουν ποτέ το μυστικό.
Apr 20 2019
Άλλες Ευχές
Votes
22
  Εύχομαι @torikelly να ακολουθήσει @TanyaJayxo στο Twitter. Αυτή είναι η μόνη επιθυμία που θέλω να γίνω πραγματικότητα! Το συναντήθηκα ήδη με τον Tori Kelly στο Ορλάντο, FL που ήταν ένα πραγματικό όνειρο για μένα. Ο Tori Kelly είναι ο αγαπημένος μου τραγουδιστής.
Apr 20 2019
Άλλες Ευχές
Votes
106
  Εύχομαι να έχω τη δύναμη να αφηγώ, να είμαι φυσικά πραγματικά έξυπνος και να είμαι το πιο δημιουργικό που υπάρχει στη γη! Θέλω επίσης να είμαι πολύ όμορφη και να έχω μια όμορφη φωνή, αλλά οι άνθρωποι θα με αναγνωρίζουν ακόμα.
Apr 19 2019
Άλλες Ευχές
Votes
8
  Εύχομαι είχα ένα αντίγραφο της τέχνης του super mario odysseyand συνάντησα όλα τα chracters από το super mario και την οικογένεια των Simpsons και γνώρισα τους χαρακτήρες overwatch
Apr 19 2019
Άλλες Ευχές
Votes
8
  Εύχομαι ο Robert να θέλει μόνο να με συναντήσει και θα ήθελα να ζήσουμε μαζί ή να περάσουμε περισσότερο χρόνο μαζί. Εύχομαι να μου πει ότι με αγάπησε. Επιθυμώ επίσης να μείνω έγκυος με το μωρό μου.
Apr 19 2019
Άλλες Ευχές
Votes
31
  Θέλω να επιλέξω οτιδήποτε Ένας άνθρωπος θέλω να έρθω από τις φωτογραφίες μου στο νέο μου iPhone 8Plus στην κρεβατοκάμαρά μου, πατώντας στον έναν άνθρωπο που θέλω και όταν συνεχίζω να κτυπώ τον άνθρωπο που θέλω αυτός θα βγάλει πέρα ​​από το δρόμο των φωτογραφιών μου από το iPhone 8Plus μου στην κρεβατοκάμαρά μου και ότι θα κοιμηθεί πάνω μου στο κρεβάτι μου για πραγματικό και ότι θα έχει πολλά ισχυρά μύδια και ότι θα γίνει αυτομάτως ο φίλος μου για πάντα και ότι θα με αγκαλιάσει και θα με φιλήσει τώρα για πραγματικό και ότι θα με αγαπάει και ότι θα κάνει σεξ μαζί μου, ακόμη και όταν κοιμάμαι στο κρεβάτι και ακόμη και όταν προσεύχομαι και ακόμα κι όταν παίζω κάθε είδους χαλαρωτική μουσική στο κρεβάτι ενώ είμαι κοιμάται στο κρεβάτι μου και ακόμα κι όταν διαβάζω την καθολική ιερή Βίβλο μου Κάθε βράδυ
Apr 19 2019
Άλλες Ευχές
Votes
9
  Εύχομαι οι 2 γάτες από το κανάλι του Youtube: Τα ζώα του Aaron (το άλλο άτομο δεν είναι εγώ) θα έρχονταν εδώ και θα παραμείνουν για πάντα. Μακάρι να εξακολουθούν να φαίνονται, και έκαναν το ίδιο με το περπάτημα και χτύπησαν. Εύχομαι οι γάτες να είναι ωραίες με την πρόσφατη γάτα μου που ονομάζεται Baily.
Apr 19 2019
Άλλες Ευχές
Votes
9
  ... Θα ήθελα να πάρω μερικά όμορφα νυχτερινά νυχτικά .......! (Θα γίνουν από βαμβάκι και θα έχουν κάποια δαντέλα) ********************************
Apr 18 2019
Άλλες Ευχές
Votes
11
  Θα ήθελα να πάρω ένα θηλυκό samoyed κουτάβι πόδι (2-4 μήνες) για αυτό το Πάσχα, (θα χειρίζεται μόνη για μια ημέρα ή περισσότερο) (θα βρούμε έναν κτηνίατρο και κατοικίδιο ζώο sitter!)
Apr 18 2019
Άλλες Ευχές
Votes
11
  Εύχομαι οι γονείς μου να εισπράττουν εισιτήρια στη συναυλία BTS που συμβαίνει στο Λονδίνο στο στάδιο Wembley την 1η Ιουνίου. Εύχομαι οι γονείς μου με κάποιο τρόπο να πάρουν εισιτήρια και μου επιτρέπουν να πάω με τη μαμά μου. Θα ήθελα να πάω στη συναυλία BTS, αγαπώ τον εαυτό σου: μιλάς τον εαυτό σου, με τη μαμά μου και θέλω να είμαι σε VIP τμήμα και θέλω να είμαι στη σειρά 2 έδρας 6 και για τη μαμά μου θέλω σειρά 2 έδρας 7. Εύχομαι οι γονείς μου παίρνουν με κάποιο τρόπο εισιτήρια για τη συναυλία BTS στο Λονδίνο στο στάδιο Wembley στο VIP τμήμα με τους αριθμούς σειράς και θέσεων που θέλω και θα μου επιτρέψουν να πάω στη συναυλία και θέλω να είναι πολύ χαρούμενοι και υποστηρικτικοί για μένα. Δεν πρέπει να με θυμώνουν για να αρέσουν τα kpop και τα BTS και θα πρέπει να πάρουν εισιτήρια στο τμήμα VIP και η μαμά μου πρέπει να έρθει μαζί μου στη συναυλία bts την 1η Ιουνίου.
Apr 18 2019
Άλλες Ευχές
Votes
109
  Εύχομαι ο κβαντικός αρχαίος βασιλιάς των βασιλιάδων των ηγουμένων Illuminati, όλες οι επιθυμίες προστασίας και χρήματος, και ο πανίσχυρος βασιλιάς Djinn Marid και ολόκληρο το βασίλειό του από τους Betweenallworlds.
Apr 18 2019
Άλλες Ευχές
Votes
100
  Θα ήθελα να έχω 10 σακούλες με λαχεία που αποστέλλονται στην κρεβατοκάμαρά μου το πρωί. Εύχομαι κάποιες από αυτές να είναι μηδέν και μερικές είναι αυτές που γράφετε. Εύχομαι οι γρατζουνιές να μην γδαρθούν και αυτές που γράφετε να έχουν ήδη γράψει. Θα ήθελα επίσης να διαγραφεί η επιθυμία μου για την διαγραφή.
Apr 18 2019
Άλλες Ευχές
Votes
10
  Εύχομαι η επιθυμία που έγραψα για τα εισιτήρια λαχειοφόρων αγορών που στάλθηκαν στο δωμάτιό μου διαγράφηκε επειδή θέλω να επανεκκινήσω την επιθυμία. Θέλω αυτό να γίνει πραγματικότητα, έτσι δεν χρειάζεται να το βρω.
Apr 18 2019
Άλλες Ευχές
Votes
6
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Εύχομαι να συναντήσω τον Τet, τον Θεό του παιχνιδιού. Θα ήθελα να μου δώσει την ευκαιρία να πάω στην Έλενα, στον κόσμο των αγώνων, όπου δεν υπάρχει πόλεμος, καμία βία, καμία ληστεία και καμία δολοφονία. Όπου όλες οι συγκρούσεις επιλύονται μέσω παιχνιδιών. Κάνω αυτή την επιθυμία να κάνω λάθος. το λάθος να γεννηθώ σε λάθος κόσμο ...
Apr 23 2019
Άλλες Ευχές
Votes
10
  Θα ήθελα να πάρω την παλιά δουλειά μου πίσω σύντομα, ώστε να μπορώ να βγάλω από το χρέος και να παντρευτώ τη μυθιστόρησή μου για τα γενέθλιά της φέτος παρακαλώ αφήστε την επιθυμία μου να γίνει πραγματικότητα το συντομότερο δυνατόν ευχαριστώ σε όποιον θα βοηθήσει με την ψήφο μου γι ' αληθής
Apr 23 2019
Άλλες Ευχές
Votes
106
  Επιθυμώ ότι ήμουν στο επίπεδο 42 του Duke Nukem Forever Multiplayer. Επιθυμώ ότι ήμουν πλούσια. Θα ήθελα να μάθω πώς να οδηγώ. Επιθυμώ ότι έζησα στο σπίτι μου. Θα ήθελα να έχω ένα Lamborghini.
Apr 24 2019
Άλλες Ευχές
Votes
28
  Θα ήθελα να πάρω το μακιγιάζ μου πίσω επειδή αισθάνομαι ανασφαλής από τον εαυτό μου και και είναι χάλια. Έχασα το μακιγιάζ μου γιατί έχω πρόβλημα με τους γονείς μου και είναι χάλια. Χρειάζομαι τη βοήθειά σας παρακαλώ. Σας ευχαριστώ
Apr 25 2019
Άλλες Ευχές
Votes
11
  Θα ήθελα να είχα το 2019 Ford Super Duty F-250 King Ranch πληρώματος καμπίνα φορτηγών σε Λευκό λευκόχρυσο μεταλλικό Tri-Coat, 2019 Ford Super Duty F-450 DRW Limited Φορτηγά πληρώματος φορτηγών στην Οξφόρδη Λευκό, και το 2019 Ford Super Duty F-450 DRW King Ranch SD πληρώματος καμπίνα.
Apr 25 2019
Άλλες Ευχές
Votes
100
  Θα ήθελα να πάρω ολόκληρη τη συλλογή του βιβλίου του δημοφιλούςMMO. Το θέλω πραγματικά επειδή φαίνεται τόσο δροσερό και θέλω να το διαβάσω ήδη. Εύχομαι αυτό να γίνει πραγματικότητα.
Apr 26 2019
Άλλες Ευχές
Votes
5
  Εύχομαι να έχω κάθε ορυκτό σε ολόκληρο τον κόσμο. Θέλω αρκετά πράγματα και γι 'αυτό έγραψα αυτό. Θα είμαι ευτυχής. Εύχομαι αυτή η ευχή να γίνει πραγματικότητα.
Apr 26 2019
Άλλες Ευχές
Votes
4
  Εύχομαι να πάρω κάθε μεταλλεύμα σε ολόκληρο τον κόσμο εκτός από χρυσό, σίδηρο, διαμάντι, ρουμπίνι και πλατίνα. Εύχομαι αυτή η ευχή που έγραψα να γίνει πραγματικότητα και να μην με αποσπάσει την προσοχή.
Apr 26 2019
Άλλες Ευχές
Votes
4
  Επιθυμώ να έχω την ισχυρότερη και πιο πολύχρωμη γουρουνάκι σε ολόκληρο τον κόσμο. Πρέπει να κρατήσω όλα τα χρήματά μου, ώστε να μην τα χάσω. Ελπίζω ότι αυτό θα γίνει πραγματικότητα.
Apr 26 2019
Άλλες Ευχές
Votes
5
  Επιθυμώ να έχω μια μηχανή που όταν βάζω ένα χαρτί με την επιθυμία σε αυτό, το μηχάνημα στέλνει την επιθυμία σε αυτόν τον ιστότοπο και παύει την επιθυμία ότι το αναγνωριστικό είναι 19937 μέχρι να πατήσω ένα συγκεκριμένο κουμπί που το ξεπαγώνει. Και βάζει το όνομα "Aaron" στο τμήμα ονόματος και "άλλες επιθυμίες" στο τμήμα επιλογής μιας κατηγορίας.
Apr 26 2019
Άλλες Ευχές
Votes
6
  Θα ήθελα να έχω ένα κουμπί που λέει "επιθυμία παγώματος 19937" και ένα κουμπί που λέει ότι δεν απελευθερώνει επιθυμία 19937 γιατί πρέπει να πληκτρολογήσω περισσότερες επιθυμίες πριν η επιθυμία 19937 γίνει πραγματικότητα. Και το άλλο; καλά, αν θέλω να ξεπαγώσω την επιθυμία.
Apr 26 2019
Άλλες Ευχές
Votes
6
  Εύχομαι ο τροχός μου να μην πέσει ποτέ σε ένα δέντρο ή σε ένα ποτάμι, επειδή το τρελό μου έπεσε ήδη σε ένα δέντρο και ήταν φοβερό. Εάν πέσει σε ένα ποτάμι, δεν θα ήθελα ποτέ να παίξω ξανά με το τράχηλο
Apr 27 2019
Άλλες Ευχές
Votes
6
  Επιθυμώ να έχω το κιτ ανάπτυξης του κρυστάλλου που πραγματικά μεγαλώνει κρυστάλλινα γιατί νομίζω ότι τα κρύσταλλα είναι πολύ όμορφα και όμορφα ελπίζω ότι αυτό θα γίνει πραγματικότητα.
Apr 27 2019
Άλλες Ευχές
Votes
6
  Θα ήθελα να επισκεφθώ κάθε κόσμο του Minecraft σε όλο το παιχνίδι (παράδειγμα δημοφιλήMMO, κλπ.). Νομίζω ότι κάθε κόσμος φαίνεται πολύ δροσερό. Εύχομαι αυτή η ευχή να γίνει πραγματικότητα.
Apr 27 2019
Άλλες Ευχές
Votes
6