Αρχική >> Κατηγορίες >> Άλλες Ευχές >> WishID: 20033
Aaron
Change Wish Language:
 Εύχομαι να πάρω κάθε μεταλλεύμα σε ολόκληρο τον κόσμο εκτός από χρυσό, σίδηρο, διαμάντι, ρουμπίνι και πλατίνα. Εύχομαι αυτή η ευχή που έγραψα να γίνει πραγματικότητα και να μην με αποσπάσει την προσοχή.


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true


7767 /8588 Κατηγορία : Άλλες Ευχές


Ημερομηνία : Apr 26 2019  |  Ψήφοι : 4
Κατηγορία : Άλλες Ευχές
WishID : 20033  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Εύχομαι να έχω κάθε ορυκτό σε ολόκληρο τον κόσμο. Θέλω αρκετά πράγματα και γι 'αυτό έγραψα αυτό. Θα είμαι ευτυχής. Εύχομαι αυτή η ευχή να γίνει πραγματικότητα.
Apr 26 2019
Άλλες Ευχές
Votes
4
  Θα ήθελα να πάρω ολόκληρη τη συλλογή του βιβλίου του δημοφιλούςMMO. Το θέλω πραγματικά επειδή φαίνεται τόσο δροσερό και θέλω να το διαβάσω ήδη. Εύχομαι αυτό να γίνει πραγματικότητα.
Apr 26 2019
Άλλες Ευχές
Votes
5
  Θα ήθελα να είχα το 2019 Ford Super Duty F-250 King Ranch πληρώματος καμπίνα φορτηγών σε Λευκό λευκόχρυσο μεταλλικό Tri-Coat, 2019 Ford Super Duty F-450 DRW Limited Φορτηγά πληρώματος φορτηγών στην Οξφόρδη Λευκό, και το 2019 Ford Super Duty F-450 DRW King Ranch SD πληρώματος καμπίνα.
Apr 25 2019
Άλλες Ευχές
Votes
100
  Θα ήθελα να πάρω το μακιγιάζ μου πίσω επειδή αισθάνομαι ανασφαλής από τον εαυτό μου και και είναι χάλια. Έχασα το μακιγιάζ μου γιατί έχω πρόβλημα με τους γονείς μου και είναι χάλια. Χρειάζομαι τη βοήθειά σας παρακαλώ. Σας ευχαριστώ
Apr 25 2019
Άλλες Ευχές
Votes
11
  Επιθυμώ ότι ήμουν στο επίπεδο 42 του Duke Nukem Forever Multiplayer. Επιθυμώ ότι ήμουν πλούσια. Θα ήθελα να μάθω πώς να οδηγώ. Επιθυμώ ότι έζησα στο σπίτι μου. Θα ήθελα να έχω ένα Lamborghini.
Apr 24 2019
Άλλες Ευχές
Votes
28
  Θα ήθελα να πάρω την παλιά δουλειά μου πίσω σύντομα, ώστε να μπορώ να βγάλω από το χρέος και να παντρευτώ τη μυθιστόρησή μου για τα γενέθλιά της φέτος παρακαλώ αφήστε την επιθυμία μου να γίνει πραγματικότητα το συντομότερο δυνατόν ευχαριστώ σε όποιον θα βοηθήσει με την ψήφο μου γι ' αληθής
Apr 23 2019
Άλλες Ευχές
Votes
106
  Εύχομαι να συναντήσω τον Τet, τον Θεό του παιχνιδιού. Θα ήθελα να μου δώσει την ευκαιρία να πάω στην Έλενα, στον κόσμο των αγώνων, όπου δεν υπάρχει πόλεμος, καμία βία, καμία ληστεία και καμία δολοφονία. Όπου όλες οι συγκρούσεις επιλύονται μέσω παιχνιδιών. Κάνω αυτή την επιθυμία να κάνω λάθος. το λάθος να γεννηθώ σε λάθος κόσμο ...
Apr 23 2019
Άλλες Ευχές
Votes
10
  Εύχομαι να είχα ενισχυμένη δύναμη και εγώ θα μπορούσα να σηκώσω και να φέρω έναν τόνο και ήμουν 32 ετών αιώνιο και κέρδισα λευκά μαλλιά εντελώς επιθυμώ Θα μπορούσα να ολοκληρώσω οποιοδήποτε παιχνίδι βίντεο σε υπερφυσική ταχύτητα και στο παιχνίδι είχα το άπειρο της ταυτότητας νόμισμα ποτέ δεν τρέχει από τα χρήματα και id έχουν άπειρα χρήματα στην πραγματική ζωή πάρα πολύ και εγώ είμαι ισοπέδωση μέχρι πάντα αιωνιές άπειρο συν το theres ότι πολύ καφεΐνη και τα συστατικά σε preworkouts μου και ενεργειακά ποτά και i hav
Apr 21 2019
Άλλες Ευχές
Votes
10
  Εύχομαι η ζωή μου ξαφνικά να γίνει τέλεια και να επιλύσει τη σκατά ζωή που έχω ασχοληθεί με το παρελθόν 22 1/2 ετών πηγαίνοντας στις 23 στις 8 Αυγούστου.
Apr 21 2019
Άλλες Ευχές
Votes
122
  Εύχομαι οι Lynn, Luan, Luna, Leni και Lori από το δυναμικό σπίτι του Nickelodeon να μπορέσουν να ζουν ως κινούμενα σχέδια και μπορούν να περάσουν χρόνο μαζί μου και την οικογένειά μου που δεν θα ξέρουν ποτέ το μυστικό.
Apr 20 2019
Άλλες Ευχές
Votes
22
  Εύχομαι @torikelly να ακολουθήσει @TanyaJayxo στο Twitter. Αυτή είναι η μόνη επιθυμία που θέλω να γίνω πραγματικότητα! Το συναντήθηκα ήδη με τον Tori Kelly στο Ορλάντο, FL που ήταν ένα πραγματικό όνειρο για μένα. Ο Tori Kelly είναι ο αγαπημένος μου τραγουδιστής.
Apr 20 2019
Άλλες Ευχές
Votes
106
  Εύχομαι να έχω τη δύναμη να αφηγώ, να είμαι φυσικά πραγματικά έξυπνος και να είμαι το πιο δημιουργικό που υπάρχει στη γη! Θέλω επίσης να είμαι πολύ όμορφη και να έχω μια όμορφη φωνή, αλλά οι άνθρωποι θα με αναγνωρίζουν ακόμα.
Apr 19 2019
Άλλες Ευχές
Votes
8
  Εύχομαι είχα ένα αντίγραφο της τέχνης του super mario odysseyand συνάντησα όλα τα chracters από το super mario και την οικογένεια των Simpsons και γνώρισα τους χαρακτήρες overwatch
Apr 19 2019
Άλλες Ευχές
Votes
8
  Εύχομαι ο Robert να θέλει μόνο να με συναντήσει και θα ήθελα να ζήσουμε μαζί ή να περάσουμε περισσότερο χρόνο μαζί. Εύχομαι να μου πει ότι με αγάπησε. Επιθυμώ επίσης να μείνω έγκυος με το μωρό μου.
Apr 19 2019
Άλλες Ευχές
Votes
31
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Επιθυμώ να έχω την ισχυρότερη και πιο πολύχρωμη γουρουνάκι σε ολόκληρο τον κόσμο. Πρέπει να κρατήσω όλα τα χρήματά μου, ώστε να μην τα χάσω. Ελπίζω ότι αυτό θα γίνει πραγματικότητα.
Apr 26 2019
Άλλες Ευχές
Votes
5
  Επιθυμώ να έχω μια μηχανή που όταν βάζω ένα χαρτί με την επιθυμία σε αυτό, το μηχάνημα στέλνει την επιθυμία σε αυτόν τον ιστότοπο και παύει την επιθυμία ότι το αναγνωριστικό είναι 19937 μέχρι να πατήσω ένα συγκεκριμένο κουμπί που το ξεπαγώνει. Και βάζει το όνομα "Aaron" στο τμήμα ονόματος και "άλλες επιθυμίες" στο τμήμα επιλογής μιας κατηγορίας.
Apr 26 2019
Άλλες Ευχές
Votes
6
  Θα ήθελα να έχω ένα κουμπί που λέει "επιθυμία παγώματος 19937" και ένα κουμπί που λέει ότι δεν απελευθερώνει επιθυμία 19937 γιατί πρέπει να πληκτρολογήσω περισσότερες επιθυμίες πριν η επιθυμία 19937 γίνει πραγματικότητα. Και το άλλο; καλά, αν θέλω να ξεπαγώσω την επιθυμία.
Apr 26 2019
Άλλες Ευχές
Votes
6
  Εύχομαι ο τροχός μου να μην πέσει ποτέ σε ένα δέντρο ή σε ένα ποτάμι, επειδή το τρελό μου έπεσε ήδη σε ένα δέντρο και ήταν φοβερό. Εάν πέσει σε ένα ποτάμι, δεν θα ήθελα ποτέ να παίξω ξανά με το τράχηλο
Apr 27 2019
Άλλες Ευχές
Votes
6
  Επιθυμώ να έχω το κιτ ανάπτυξης του κρυστάλλου που πραγματικά μεγαλώνει κρυστάλλινα γιατί νομίζω ότι τα κρύσταλλα είναι πολύ όμορφα και όμορφα ελπίζω ότι αυτό θα γίνει πραγματικότητα.
Apr 27 2019
Άλλες Ευχές
Votes
6
  Θα ήθελα να επισκεφθώ κάθε κόσμο του Minecraft σε όλο το παιχνίδι (παράδειγμα δημοφιλήMMO, κλπ.). Νομίζω ότι κάθε κόσμος φαίνεται πολύ δροσερό. Εύχομαι αυτή η ευχή να γίνει πραγματικότητα.
Apr 27 2019
Άλλες Ευχές
Votes
6
  Επιθυμώ να έχω τους πιο δυνατούς και πολύχρωμους πλανήτες σε όλο τον κόσμο, γιατί πρέπει να αποθηκεύσω όλα τα νομίσματά μου κάπου δυνατά και άνετα για τα νομίσματα.
Apr 27 2019
Άλλες Ευχές
Votes
6
  Εύχομαι το στεφάνι καλαθοσφαίρισης στην αυλή μας να επισκευαστεί επειδή ο στεφάνη του μπάσκετ έχει καταστραφεί και μου αρέσει το μπάσκετ. Εύχομαι αυτό να γίνει πραγματικότητα.
Apr 27 2019
Άλλες Ευχές
Votes
5
  Θα ήθελα να πάρω δέκα (10) φλιτζάνια γάλα σόγιας με πολλή καφετιά ζάχαρη παραδοθεί στο δωμάτιό μου στο γραφείο μου κάθε πρωί, γιατί την πρώτη φορά που το δοκίμασα μου άρεσε πολύ.
Apr 27 2019
Άλλες Ευχές
Votes
6
  Θα ήθελα να έχω ένα κουμπί που λέει: "τηλεμεταφορά στο ICHIRAN (το ιαπωνικό εστιατόριο)" γιατί μου αρέσει πολύ το εστιατόριο όταν τρώω το Ramen και το Kae-Dama.
Apr 27 2019
Άλλες Ευχές
Votes
6
  Εύχομαι το iPad μου να μην είναι καθυστερημένο και ποτέ δεν θα χρειαστεί να επαναφορτιστεί ξανά γιατί είμαι κουρασμένος προσπαθώντας να βρω τον φορτιστή για το iPad. Ελπίζω ότι αυτό θα γίνει πραγματικότητα.
Apr 27 2019
Άλλες Ευχές
Votes
7
  Επιθυμώ ότι το Dreamworks θα βρει μια παπαρούνα από τους τραγουδιστές ταινιών που βασίζονται στο Finding Nemo Λατρεύω Finding Nemo και Trolls παρακαλώ αφήστε την επιθυμία μου να γίνει πραγματικότητα
Apr 27 2019
Άλλες Ευχές
Votes
66
  Εύχομαι να μπορέσω να κάνω την οικογένειά μου να εξαφανιστεί, ώστε να μπορέσω να κάνω ό, τι θέλω και οι γάτες να εμφανίζονται παντού στο σπίτι μου και ένας μονόκερος να έρθει στο σπίτι μου και να οδηγήσει μια σήραγγα αγάπης
Apr 28 2019
Άλλες Ευχές
Votes
17
  Θα ήθελα να μετακομίσω σε πλοκάμια σκηνές στο σπογγώδες επεισόδιο Squidville και να έχουν ένα μεγάλο κάστρο για τον εαυτό μου και μια εσωτερική πισίνα και φανταχτερά αυγά και 1000 γάτες
Apr 28 2019
Άλλες Ευχές
Votes
14