Αρχική >> Κατηγορίες >> Άλλες Ευχές >> WishID: 20169
Ανώνυμος
Change Wish Language:
 Εύχομαι η κάρτα μνήμης Fujifilm 600002308 xD-Picture M 512 MB, Call of Duty - Infinite Warfare - Αποθήκευση μνήμης USB Flash Drive 8GB USB 2.0 και το συνδυασμό κτυπήματος και κουτιού Call of Duty Ballpoint.


7829 /8588 Κατηγορία : Άλλες Ευχές


Ημερομηνία : May 13 2019  |  Ψήφοι : 100
Κατηγορία : Άλλες Ευχές
WishID : 20169  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Θέλω ο πατέρας μου να επιστρέψει ζωντανός και να περπατήσει πάλι μέχρι την 1η Δεκεμβρίου 2019 που είναι για τα γενέθλιά του γιατί μου λείπει και θέλω να αρχίσω να μιλάω περισσότερα οδικά ταξίδια και να περνάω χρόνο μαζί του και τον αγαπώ
May 12 2019
Άλλες Ευχές
Votes
60
  Εύχομαι η άκρη μου να είναι μεγαλύτερη και οι πλήρεις ισχίές μου να γεμίζουν και να έχω μια λεπτότερη μύτη, μικρότερα μάτια, τέλεια όραση και τρίχα τρίχας που είναι πάντα υγιές και μαλακό. Θέλω επίσης να μιλήσω Γαλλικά, Ισπανικά, Γερμανικά, Κορεάτικα και Κινέζικα. Θέλω επίσης να είμαι πολύ καλός στο μπάσκετ και το ποδόσφαιρο. Και εύχομαι τα μάτια μου να είναι ένα χρώμα Amber, αλλά οι άνθρωποι θα πιστέψουν ότι τα μάτια μου ήταν πάντα εκείνο το χρώμα. Και θέλω ένα ελαφρύτερο χρώμα δέρματος, όπως ένα χρώμα δέρματος καραμέλας και θέλω επίσης τέλεια λευκά δόντια. Θέλω να έχω ένα τέλειο σώμα και θέλω να μπορώ να αγοράσω ό, τι θέλω. Και θέλω μια λιγότερο αυστηρή μητέρα που θα με επιτρέψει να κάνω τίποτα όπως πάρει ένα δαχτυλίδι μύτης. Και θέλω επίσης κάθε αγόρι ή κορίτσι που μου αρέσει να με αρέσει πίσω. Θέλω επίσης μέγεθος 8 πόδια και ωραία χέρια. Θέλω επίσης τέλειο δέρμα και να μην έχουν ουλές ή ραγάδες. Θέλω επίσης να μυρίζω πάντα σαν καραμέλα και θέλω μικρότερα βυζιά που δεν κρεμούν. Θέλω επίσης μακρυές βλεφαρίδες και τέλεια φρύδια και θέλω όλα αυτά να γίνουν πραγματικότητα στις 6/10/19
May 12 2019
Άλλες Ευχές
Votes
10
  Εύχομαι να μπορώ να πάω στο σύμπαν του ακαδημαϊκού μου ακαδημαϊκού ως χαρακτήρα μου οποτεδήποτε το επιθυμώ. Για να το κάνω αυτό, κρατώ το κομμάτι της καρδιάς του κολιέ μου και λέω τις λέξεις "My Hero Academia". Όλα είναι στην αγγλική γλώσσα, οπότε μπορώ να τα καταλάβω. Επίσης, το χαρτί που λέει " Bio Paper " έχει κάποιες πληροφορίες για τον χαρακτήρα μου. Μπορώ να προσθέσω ή να αλλάξω τίποτα αν το θέλω. Σε όλες τις ώρες, εκεί θα ήταν ο σύντροφός μου Ari. Τέλος, ο κόσμος μου δεν θα κερδίσει ούτε θα χάσει χρόνο όταν πάω στο άλλο σύμπαν.
May 12 2019
Άλλες Ευχές
Votes
53
  Εύχομαι η μητέρα να βρίσκει έναν οδοντίατρο που να εργάζεται καλά με τους αυτιστικούς ανθρώπους και να τους βοηθήσει με την οδοντιατρική τους φοβία. Επίσης, για να δείτε ότι οι κοιλότητες στο στόμα μου είναι μόνιμα φύγει πριν επισκεφθώ έναν οδοντίατρο και τα ούλα μου είναι απόλυτα υγιή.
May 11 2019
Άλλες Ευχές
Votes
15
  Θα ήθελα να βρω ένα σκύλο στο δάσος μου και να επισυνάπτεται στο κολάρο του είναι ένας φάκελος με $ 200 σε αυτό, έτσι ώστε τα χρήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να φροντίσουν αυτό το άστεγο σκυλί ή οποιουσδήποτε άλλους όπως αυτό. Αυτό το σκυλί θα ήταν ένας αρσενικός ενήλικος Γερμανός Shepard και το όνομά του θα είναι το μέγιστο. Οι γονείς μου θα με επιτρέψουν να τον κρατήσω και θα γνώριζε στρατιωτική εκπαίδευση, ώστε να μπορεί να βοηθήσει εκείνους που είναι ατυχείς και χαμένοι. Όχι επειδή έχουν απαχθεί, αλλά αυτοί που είναι αυτοκτονία και αυτοί που δεν ξέρουν τι να κάνουν με τη ζωή τους. Ευχαριστώ.
May 11 2019
Άλλες Ευχές
Votes
7
  Εύχομαι να λάβω 10.000 εκατομμύρια δολάρια κάθε δευτερόλεπτο στο λογαριασμό μου όταν έχω ηλικία 13 ετών επειδή έχω μόνο λίγα χρήματα στο λογαριασμό μου. Ψηφίστε για αυτή την επιθυμία. Ευχαριστώ!
May 11 2019
Άλλες Ευχές
Votes
6
  Επιθυμώ να έχω 10.000 πιστωτικές κάρτες στο λογαριασμό μου επειδή μερικά πράγματα λένε ότι οι πιστωτικές κάρτες ανταλλάσσονται για να πάρουν κάτι ξεχωριστό. ψηφίστε για αυτή την επιθυμία. Ευχαριστώ!
May 11 2019
Άλλες Ευχές
Votes
6
  Επιθυμώ να έχω 5 πράσινο τσάι γάλακτος (στο εστιατόριο τσαγιού kung fu) που παραδίδεται στην κρεβατοκάμαρά μου κάθε πρωί επειδή μου αρέσει το γαλάζιο πράσινο τσάι καθημερινά το πρωί.
May 11 2019
Άλλες Ευχές
Votes
7
  Εύχομαι το βιβλίο στο σπίτι που έχω καλέσει το περιοδικό ghostkeepers και ο οδηγός πεδίου μπορεί να έχει ένα hardcover και να έχει μια κλειδαριά από τη δεξιά πλευρά του περιοδικού με το μόνο κλειδί που μπορεί να το ξεκλειδώσει.
May 11 2019
Άλλες Ευχές
Votes
8
  Επιθυμώ να έχω όλα τα βιβλία του οδηγού Minecraft για τη σειρά γιατί θέλω να είμαι επαγγελματίας στο Minecraft. Ελπίζω ότι αυτή η επιθυμία θα ψηφιστεί. Σας ευχαριστώ και έχετε πολύ χρόνο!
May 11 2019
Άλλες Ευχές
Votes
6
  Εύχομαι ο Ιησούς Χριστός να το αφήσει να γλιστρήσει από αυτό θα ήμουν πολύ φιλικός από το πολυτιμότερο ΟΛΟΚΛΗΡΟ σε μια αποκοπή και δεν θα ήταν ποτέ βαρετό σε όλα τα παραμικρά κομμάτια.
May 10 2019
Άλλες Ευχές
Votes
112
  Η επιθυμία μου είναι να οδηγήσω μια οικογενειακή ζωή ευτυχισμένη και χωρίς στρες. Χωρίς ανεπιθύμητους συγγενείς για πάντα που επισκέπτονται το σπίτι μου και δεν φεύγουν για μήνες. Αφήνοντας μου εξαντληθεί και ενοχλεί την ειρήνη στη ζωή μου.
May 10 2019
Άλλες Ευχές
Votes
7
  Εύχομαι το τελετουργικό μετασχηματισμού ψυχής της Μεγάλης Αποθέωσης από το Mystic Eliora και εύχομαι ότι ήμουν αθάνατος και Θεός Illuminati. Εύχομαι ένα στυλό ελέγχου μυαλού από το Avedas Magic.
May 10 2019
Άλλες Ευχές
Votes
100
  Εύχομαι όταν μεγαλώνω Μπορώ να είμαι ανθρακωρύχος και να έχει ένα αφεντικό που είναι πολύ ωραίο. Εύχομαι να μπορώ να πουλήσω το μεταλλευτικό που βρήκα ή να το κρατήσω και να το δείξω στην οικογένειά μου στο σταθμό.
May 10 2019
Άλλες Ευχές
Votes
8
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  我 希望 撒旦 恶魔 真的 一定 有 一个 真正 的 向 牠 卖 灵魂 并 实现 所有 愿望, 欲望 和 想望 的 事情 即刻 驟然 实现 的 超自然 门户 入口 网站. 我 希望 撒旦 恶魔 真的 一定 有 一个 真正 的 向 牠 卖 灵魂 并实现 所有 愿望, 欲望 和 想望 的 事情 即刻 驟然 实现 的 超自然 门户 入口 网站. 我 希望 撒旦 恶魔 真的 一定 有 一个 真正 的 向 牠 卖 灵魂 并 实现 所有 愿望, 欲望 和 想望 的 事情 即刻 驟然 实现 的 超自然 门户 入口网站.
May 13 2019
Άλλες Ευχές
Votes
52
  Επιθυμώ να έχω τη δύναμη να ελέγξω και να καλέσω τον αέρα και τη φωτιά. παρακαλώ πραγματικά το χρειάζομαι. θέλω να μπορώ να προστατεύσω εμένα, την οικογένειά μου και άλλους ανθρώπους από τα κακά πράγματα σε αυτόν τον κόσμο
May 13 2019
Άλλες Ευχές
Votes
10
  Θα ήθελα να μπορώ να τραγουδήσω πολύ καλά. Τώρα έρχεται μια μέρα και θα μπορούσα να τραγουδήσω κάθε νότα ψηλά ή χαμηλά, δυνατά ή ήσυχα. Εύχομαι σε όλους να μου άρεσε η φωνή μου και εγώ και η Sophie, Flo, laila, Annie, Ruby, Daisy, Rose, Rosa, Lily όπου όλα σε αυτό και ήμασταν εκπληκτικοί και ακούστηκαν λαμπρά.
May 13 2019
Άλλες Ευχές
Votes
15
  Θα ήθελα να μπορέσω να κερδίσω μια δεύτερη ευκαιρία από την ομάδα τένις του Special Olympics στο Τέξας για να παίξει για τα παιχνίδια του επόμενου έτους. Θέλω οι προπονητές και οι άλλοι να με κοινωνικοποιηθούν, ώστε οι γονείς μου να μου επιτρέψουν να επανενταχθώ.
May 15 2019
Άλλες Ευχές
Votes
13
  Εύχομαι το κάστρο που έκανα στο παιχνίδι Goodgame Empire ήταν δίπλα στο σπίτι μου και μπορώ να επισκεφτώ οποιαδήποτε στιγμή. Εύχομαι όλοι όλοι να είναι ωραίοι και επιτρέψτε μου να δανειστώ οτιδήποτε θέλω ή κάνω. Θα μπορούσα να γυρίσω τον τροχό της τύχης τίποτα! Και όταν μπαίνω στο παιχνίδι και κτίσω ή κάνω κάποιες αλλαγές στο κάστρο ... στέλνει την αλλαγή στο κάστρο και είναι εκεί. Και ένα τελευταίο πράγμα. Εάν συλλέξω κάτι σε καροτσάκια ή ένα θησαυροφυλάκιο, θα σταλεί στην αποθήκη στην περιοχή όπου βρίσκεται το κάστρο. Ψηφίστε για αυτή την επιθυμία. Ευχαριστώ!
May 15 2019
Άλλες Ευχές
Votes
10
  Εύχομαι όταν έχω 10 χρονών μπορώ να νοικιάσω ένα κεραμικό κατάστημα και μέσα σε αυτό εύχομαι να έχει τα καλύτερα χρώματα και έχει μια μηχανή που κάνει αυτό που θέλω όταν πληκτρολογώ το πράγμα που θέλω να φτιάξω κλπ.) και το πρότυπο, όπως καμπύλο κυματιστό κάστρο (την άκρη ενός πύργου ενός κάστρου) πολύ περισσότερο ή και κανένα. Τότε θα κάνω πολλά χρήματα. παρακαλώ ψηφίστε. Ευχαριστώ!
May 15 2019
Άλλες Ευχές
Votes
9
  Εύχομαι ο παλαιότερος αδελφός μου Xavier να μεγαλώσει 5 ίντσες ψηλότερα στις 20 Σεπτεμβρίου 2019. Θέλω επίσης να ελέγξει τον θυμό του και η συμπεριφορά του θα αλλάξει με καλό τρόπο.
May 16 2019
Άλλες Ευχές
Votes
48
  Μακάρι να ήμουν Spiderman και έχω πάρει το δικό του κοστούμι Spiderman και δεν χρειάζομαι υγρό ιστού γιατί μου τσιρίζω από την αράχνη στο σχολικό μου ταξίδι και μπορώ να μπορώ να πηδήσω πραγματικά υψηλά και σε πολλά αθλητικά πράγματα.
May 16 2019
Άλλες Ευχές
Votes
27
  Επιθυμώ ότι θα μπορούσα να κάνω μια κούκλα μπακνιά Backyard 1988-1991 και όλες οι τηλεοπτικές εμφανίσεις κούκλας Barney 1-14 και δυνάμεις υπεράνθων και παλιές κοστούμι βιβλίων 1995-2010.
May 17 2019
Άλλες Ευχές
Votes
9
  Εύχομαι να έχω εξουσίες αυτές οι δυνάμεις είναι σχεδόν σαν να επιθυμούν τις δυνάμεις τους. Μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτές τις εξουσίες για να κάνω τίποτα, να πάω οπουδήποτε και επίσης μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτές τις δυνάμεις για καλό ή κακό. αυτό το φαινόμενο δύναμης θα συμβεί όταν το λέω έτσι στο μυαλό μου ή να μιλήσω δυνατά. Αυτές οι εξουσίες θα κάνουν τη ζωή ευκολότερη και πραγματικά θα είμαι ευτυχής για μία φορά και επίσης θα βελτιώσω την οικογενειακή ζωή μου.
May 17 2019
Άλλες Ευχές
Votes
82
  Εύχομαι γεννήθηκα στις 4 Σεπτεμβρίου 2012 και πήγα στο δημοτικό σχολείο του Elmhurst γιατί μου λείπει η ύπαρξη στο δημοτικό σχολείο Χωρίς να διασκεδάζω με τους φίλους και τους δασκάλους μου λείπει να πηγαίνω σε εκδρομές στο χωράφι και περισσότερο χάνω μου παιδί και εύχομαι ήμουν ένα μικρό κορίτσι και πάλι
May 17 2019
Άλλες Ευχές
Votes
57
  Θα ήθελα να παίρνω cast ως Doody στο λίπος η φωνή τραγουδιού μου θα βελτιωνόταν και η συντριβή μου θα με ρωτούσε έξω και θα είμαστε μαζί forever.Please να ψηφίσω για την επιθυμία μου
May 17 2019
Άλλες Ευχές
Votes
12
  Επιθυμώ για το 2003-2006 Teen Titans Raven να είναι ένα πραγματικό πρόσωπο και να πάω σε μια υποστηρικτική ρομαντική σχέση μαζί μου στην ηλικία των 22 ετών να είναι δίπλα μου για πάντα.
May 17 2019
Άλλες Ευχές
Votes
7
  Εύχομαι για ολόκληρο το έτος, το ΟΛΟΚΛΗΡΟ, να με κάνει να είναι ο καλύτερος φίλος μου τώρα. Και δεν θα βαρεθεί καθόλου. Και σε μια jumpcut, επίσης.
May 18 2019
Άλλες Ευχές
Votes
7