Αρχική >> Κατηγορίες >> Άλλες Ευχές >> WishID: 20251
Jodi DG

 Εύχομαι ο μαγικός αυτός φορητός υπολογιστής να είναι πραγματικά ένα πράγμα εργασίας. Και αν το θέλει, η τιμή πέφτει σε κάτι που είμαι πολύ άνετα να ξοδέψω. Τότε όλα τα προβλήματά μου θα λυθούν.
1 30 50 80 100
Πάρτε 100 ψήφους για να κάνετε αυτή την ευχή αληθινή


Like and share our facebook page and get +50 votes click here

Ημερομηνία : May 24 2019  |  Ψήφοι : 109
Κατηγορία : Άλλες Ευχές
WishID : 20251  7883 /8281 Κατηγορία : Άλλες Ευχές
Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Εύχομαι το Samsung Galaxy S3 Mini μου να εμφανιστεί. Είχα ένα άλλο iPhone 4. Το ThinkPad R50e μου ήταν ενεργοποιημένο, είχε ένα νέο φορτιστή, η τωρινή του μπαταρία λειτούργησε και το κουμπί τροφοδοσίας του δεν ήταν πλέον κολλημένο. Το κόκκινο Dell Inspiron 11 3168 επανήλθε στη ζωή με μια νέα μητρική πλακέτα και εργάστηκε αυτή τη φορά. Και ότι η συσκευή αναπαραγωγής DVD της Cyber ​​Home είχε ένα τηλεχειριστήριο εργασίας.
May 24 2019
Άλλες Ευχές
Votes
7
  Εύχομαι να μπορώ να συναντήσω αυτούς τους ανθρώπους: dantdm, Ethan Gamer TV και Prestonplayz και ελπίζω να μπορέσω να παίξω μερικούς αγώνες με όποιο άτομο έβαλα στον κατάλογο. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!!!!!!!!!!
May 24 2019
Άλλες Ευχές
Votes
8
  Θα ήθελα να πάρω μια δεξαμενή 5 γαλλικών, μια βήτα αντλία ψαριών και μια βηματική θέρμανση ψαριών επειδή ο καλύτερος φίλος μου μου είπε ότι αν είχα όλα αυτά τα ψάρια μου θα μπορούσαν να ζήσουν για περισσότερα από 5 χρόνια και αυτό θα ήταν υπέροχο! Επίσης, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!
May 24 2019
Άλλες Ευχές
Votes
6
  Εύχομαι η γάτα μου να χρησιμοποιήσει το λουλούδι βρύση που πήραμε στο διαδίκτυο μόνο γι 'αυτόν και δεν το χρησιμοποιεί. Αυτό με κάνει λυπηρό γιατί ξοδεύουμε πολλά χρήματα σε αυτό. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!!!
May 24 2019
Άλλες Ευχές
Votes
7
  我 希望 一定 會 的 无法 認 練 的 无法 認 練 度 度 度 度 度 度 度 度 度 度 度 度 度 美 美 美 美 美 美 美 美我 希望 一定 会使 我 擁有 无限 認知 熟練 程度 + 超自然 速度 學習 + 完美 記憶 回憶 + 超人 直覺 + 完美 无暇 魅力 + 超人 身体 控制 的 真正 的 无限 四氫 四 氨基 嗪 嗪 苯 丸 定然 不是 安音劑.
May 23 2019
Άλλες Ευχές
Votes
30
  我 希望 一定 会讓 我 擁有 超級 頭腦 + 完美 回憶 + 即時 學習 + 即時 語言 流暢 溝通 + 即時 分析 + 全方位 語言 + 超人 魅力 + 超人 靈巧 + 多 任务 處理 + 超人 感官 吸收 + 超人 本能 + 超 能力 + 無限 神級 超自然 神聖 信心 + 無限 可能性 的 真正 的 無限 四氫 四 氨基 鋯 三 嗪 苯 丸 一定 不是 安慰劑. 我 希望 一定 會讓 我 擁有 超級 頭腦 + 完美 回憶 + 即時 學習 + 即時 語言 流暢 溝通 + 即時 分析 +全方位 語言 + 超人 魅力 + 超人 靈巧 + 多 任务 處理 + 超人 感官 吸收 + 超人 本能 + 超 能力 + 无限 神 級 自然 神心 信心 + 可能 可能 的 真正 的 无限 τέσσερα τέσσερα 氨 三 嗪 苯 丸 定劑. 我 希望 一定 會讓 我 擁有 超級 頭腦 + 完美 回憶 + 即時 學習 + 即時 語言 流暢 溝通 + 即時 分析 + 全方位 語言 + 超人 魅力 + 超人 靈巧 + 多 任務 處理 + 超人 感官 吸收 + 超人 本能 + 超 能力 +無限 神 級 超自然 神圣 信心 + 無限 可能性 的 真正無限 四氫 四 氨基 鋯 三 嗪 苯 丸 一定 不是 安慰劑.
May 23 2019
Άλλες Ευχές
Votes
30
  Μακάρι να παίρνω απεριόριστα γυάλινα μπουκάλια κάθε δευτερόλεπτο για όλα τα φίλτρα μου (όπως έγραψα για την τελευταία φορά.) Γιατί αλλού θα βάλω τα φίλτρα μου; ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΑΣ !!!!!!!!!!!!!
May 23 2019
Άλλες Ευχές
Votes
9
  Θα ήθελα να γίνω νοικοκυριό γιατί έχω πάρει περισσότερο πρόβλημα να συγκεντρωθώ στην τάξη και να έχω (addd) και autim καθιστώντας πολύ πιο δύσκολο για μένα να σπουδάσω στο γυμνάσιο καθώς είμαι ευγνώμων είμαι σε ένα κανονικό γυμνάσιο, αλλά θέλω να είμαι σε θέση να να είναι οικιακά προκαλεί το ευκολότερο για μένα και η ζωή μου είναι πολύ πιο δύσκολη τότε οι περισσότεροι άνθρωποι, αν και μερικοί άνθρωποι έχουν πολλά προβλήματα.
May 22 2019
Άλλες Ευχές
Votes
11
  Εύχομαι να μπορώ να φτιάξω φίλτρα και να έχω ένα βιβλίο ορθογραφίας που με οδηγεί μέσα από όλα τα φίλτρα και τα συστατικά και επίσης θα έχω ΑΝΕΜΙΣΜΕΝΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ για όλα τα φίλτρα. Θα ήθελα επίσης να φτάσω στο δικό μου κατάστημα, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να έρχονται και να αγοράζουν τα φίλτρα μου.
May 22 2019
Άλλες Ευχές
Votes
7
  Εύχομαι το κάστρο για το οποίο έγραψα (η επιθυμία όταν έγραψα για το κάστρο) θα αναβαθμιστεί όταν αναβαθμίζω το κάστρο στο παιχνίδι, επιτεθώ σε άλλο κάστρο ή βρίσκω θησαυρό και λέει ότι θα αποθηκευτεί στην αποθήκη. Επίσης, όταν κερδίζω κάποια ρουμπίνια ή αγοράζω κάποια ρουμπίνια, θα πάρει τα ρουμπίνια και θα τα προσθέσει στο κάστρο. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑ !!!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!
May 22 2019
Άλλες Ευχές
Votes
7
  Θα ήθελα να είχα απεριόριστη υγεία στην τελική φαντασία XV και επίσης θα μπορούσα να αντιμετωπίσω τη μέγιστη βλάβη στους εχθρούς και επίσης είχα απολύτως άπειρο gil για να αγοράσω τα πάντα στο παιχνίδι.
May 22 2019
Άλλες Ευχές
Votes
9
  Θα ήθελα να μοιάζω με Κορεάτικα και με όλα τα ρούχα μου να είναι μεγάλα και μακρά πουλόβερ και μπλουζάκια, σορτς, φούστες και μακριές αποθήκες. Θα έχω επίσης μακρά μαύρα μαλλιά που με το φως του ήλιου θα φαινόταν σκούρο μπλε.
May 21 2019
Άλλες Ευχές
Votes
7
  Θα ήθελα να τη ζωή στο πώς (όχι) να αυξήσει την πραγματικότητα της σειράς Yandere είναι Yin-soo Aishi.Γιατί τότε θα μπορούσα να είμαι πραγματικά χαρούμενος, θα μπορούσα να δω την Ayano Aishi καθημερινά, θα μπορούσα να αγκαλιάσω τον Osoro και θα ήμουν ευχαριστημένος με ΖΩΗ
May 21 2019
Άλλες Ευχές
Votes
7
  Θα ήθελα να γίνω αύριο Yin-so Aishi. Όπως Yin-soo θα ήταν η αδελφή της Ayano Aishi και θα έμοιαζα με κορεάτικα. Θα είχα μακρά μαύρα μαλλιά, hetechromia (το δεξί μου μάτι θα ήταν σκοτεινό ναυτικό μπλε και το αριστερό μου μάτι θα ήταν σκούρο μωβ). Το σχήμα του σώματός μου θα ήταν μικροσκοπικό και πραγματικά υποτονημένο.Το δέρμα μου θα ήταν χλωμό, κρύο και μαλακό.Το ύψος μου θα ήταν 160cm.I would be λίγο underweight.I θα ήταν 15 ετών και αύριο εγώ και η αδελφή μου Ayano θα ξεκινήσει το 3ο έτος της μέσης σχολής στο Shiagari Middle School. Θα ήμουν στο πρόγραμμα σπουδών '' λογοτεχνίας και πολιτικών '' ενώ το Ayano θα ήταν στο πρόγραμμα σπουδών '' επιστήμη και μαθηματικά ''. Οι φίλοι του Ayano θα ήταν Midori Gurin και Kuu Dere, θα πήγαιναν και στην τάξη της. Οσόρο Σιντέσου και Οκά Ρούτο. Oka θα σπουδάσει το 1 ο Γυμνάσιο στο Γυμνάσιο Akademi, εν τω μεταξύ, εγώ και ο Osoro Shidesu θα ήταν στην ίδια τάξη και ίδια curriculum.Oka Ruto θα ήταν 16 χρονών και ο Osoro 15 ετών σαν εμένα.
May 21 2019
Άλλες Ευχές
Votes
8
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Εύχομαι να έχω το "χρυσό ATM" επειδή είδα ένα βίντεο για ένα άτομο που πληρώνει χρήματα για 24 καράτια χρυσά μπράτσα και κέρματα ΑΛΛΑ αντί να έχει πολλά χρήματα μόνο για ένα μπαρ, μόνο ένα πολύ λίγα χρήματα για ένα 24 καράτιο χρυσό μπαρ ή κέρμα.
May 25 2019
Άλλες Ευχές
Votes
6
  Είμαι ένα 13χρονο αγόρι και θέλω να γίνω ένα 13χρονο κορίτσι με εξαιρετικά πλούσιους γονείς ή ο καθένας δεν θα με θυμάται με αυτόν τον τρόπο και αν αποφασίσω ότι δεν θέλω να είμαι κορίτσι πια μπορώ να γυρίσω πίσω Θα ήμουν επίσης να είναι σε θέση να κάνει πολλούς ανθρώπους ευτυχισμένους Θα ήμουν ο πιο καυτός στο σχολείο με φόρεμα φούστες γκέτες Θα έχω τις αναμνήσεις αγόρι μου, αλλά θα έχω επίσης τις μνήμες των κοριτσιών και θα ήμουν μπαλαρίνα και θα εμπνεύσω πολλούς καθώς γερνάω και θα έχω αντίκτυπο κόσμο με έναν καλό τρόπο
May 25 2019
Άλλες Ευχές
Votes
9
  Desired LifeMy επιθυμώ είναι να ξυπνήσω ένα πρωί στο επιθυμητό σώμα μου με την επιθυμητή προσωπικότητά μου, και τη ζωή, σε κάθε περιοχή, εκείνο το πρωί για να αλλάξω ακριβώς όπως το θέλω. Και ότι δεν έχει σημασία πόσο αδύνατο είναι να κάνουμε αυτή την επιθυμία να γίνει πραγματικότητα ότι θα ήταν ούτως ή άλλως και ότι τίποτα δεν θα μπορούσε να την σταματήσει από το να γίνει πραγματικότητα. Η επιθυμία μου είναι να δούμε πώς θέλω, να έχω την επιθυμητή σχέση μου και τις φιλίες μου με τους επιθυμητούς μου ανθρώπους, να έχω τις επιθυμητές εμπειρίες, τα ταλέντα μου κλπ. Ότι όταν ξυπνήσω εκείνο το πρωί είμαι και πάλι 5 ετών και εγώ σκέψου σαν 5χρονους αλλά έχουν όλες τις αναμνήσεις μου, εκτός από τη στιγμή που έχω την επιθυμητή ζωή μου, αυτή είναι η επιθυμία μου. Μετά από χρόνια κακό, προσεύχομαι αυτό το έργο.
May 25 2019
Άλλες Ευχές
Votes
19
  Θα ήθελα να υπήρχε μια μαγική πύλη για να μετακομίσουμε το χωριό από τους trolls του DreamWorks, ο ρυθμός συνεχίζεται μέχρι την 1η Ιουλίου 2019 για να μπορέσω να συναντήσω την πριγκίπισσα Poppy DJ Suki Guy Diamond σατέν και το σενίλ Smidge Brang Cooper Biggie και ο κ. Dinkles και ο βασιλιάς Peppy
May 25 2019
Άλλες Ευχές
Votes
45
  Εύχομαι ότι αυτή την Τρίτη 28 Μαΐου 2019 δεν θα υπάρξει. Δεν θέλω πραγματικά βροχή, ώστε να μπορώ να πάρω το ταξίδι μου στο σχολείο. Δεν εύχομαι βροχή αυτή την Τρίτη στις 28 Μαΐου 2019.
May 26 2019
Άλλες Ευχές
Votes
7
  Εύχομαι όλοι όσοι παίζουν Club Penguin Rewritten να παραμείνουν στην κοινότητα και να μην φύγουν ποτέ. Εύχομαι όλοι όσοι εγκατέλειψαν / έφυγαν από την κοινότητα να ξαναγυρίσουν και να μπουν ξανά στο κανάλι διαφωνίας Club Penguin Rewritten. Εύχομαι ορισμένοι από τους απαγορευμένους να επιστρέψουν ως καλοί άνθρωποι. Θα ήθελα όλοι οι πρώην mods / μέλη του προσωπικού που άφησαν την ομάδα να επιστρέψουν και να μείνουν. Είναι κάτι περισσότερο από ένα παιχνίδι, είναι μια κοινότητα, μια οικογένεια. εύχομαι ο καθένας στην κοινότητα πιγκουίνων της λέσχης να ενταχθεί στην κοινότητα πιγκουίνων ξενιστών. Θα ήθελα επίσης το ροζ και κίτρινο στοιχείο καπέλων για πάρτι να έρθει στο Club Penguin Rewritten, ώστε να μπορώ να το μαζέψω.
May 26 2019
Άλλες Ευχές
Votes
43
  Επιθυμώ ένα βιβλίο που έχει 1603 σελίδες A4 και έχει μια μαύρη, άκαμπτη σκληρή πίσω όψη με λείο, λευκό χαρτί για τις σελίδες χωρίς γραφή. Οι σελίδες βιβλίων και το εξώφυλλο δεν θα μπορέσουν να σχίσουν. Το βιβλίο θα έρθει με ένα ειδικό μαύρο στυλό που μοιάζει με ένα στυλό στυλό berol που θα είναι το μόνο στυλό που μπορώ να γράψω στο βιβλίο και θα γεννήσει στο πίσω μέρος του βιβλίου και μόνο εγώ μπορώ να το αφαιρέσω. Ό, τι γράφω στο βιβλίο θα γίνει πραγματικότητα. Μόνο μπορώ να αισθανθώ το βιβλίο. Άλλοι δεν μπορούν να αισθανθούν το βιβλίο, αλλά μπορώ. Για να καλέσω το βιβλίο επαναλαμβάνω το βιβλίο 3 φορές
May 26 2019
Άλλες Ευχές
Votes
10
  Εύχομαι όλα όσα γράφω στο χαρτί να γίνουν πραγματικότητα για μένα. Στην πραγματικότητα συμβαίνει ακριβώς όπως το έγραψα. Και ότι κάθε πράγμα που γράφω εκδηλώνεται σχεδόν στιγμιαία χωρίς κακό κάρμα, backlash, επιπτώσεις ή βλάβη σε κανέναν.
May 26 2019
Άλλες Ευχές
Votes
8
  我 希望 大 的 中国 银行 立刻 更名 为 中华民国 银行 或 民国 银行. 我 希望 大 的 中国 银行 立刻 更名 为 中华民国 银行 或 民国 银行. 我 希望 中国 银行 立刻 更名 为 中华民国 银行 或 民国 银行. 我 希望Είμαι βέβαιος ότι θα ήθελα να πω ότι θα ήθελα να πω ότι θα ήθελα να πω ότι θα ήθελα να πω ότι θα ήθελα να κάνω μια μεγάλη προσπάθεια για να ξεπεράσω το χρέος μου.中国 银行 立刻 更名 为 中华民国 银行 或 民国 银行. 我 希望 大 的 中国 银行 立刻 更名 为 中华民国 银行 或 民国 银行. 我 希望 大 的 中国 银行 立刻 更名 为 中华民国 银行 或 民国 银行.
May 27 2019
Άλλες Ευχές
Votes
33
  我 希望 民國 银行, 臺灣 銀行, 臺北 富邦 银行, 民國 信託 銀行, 玉山 銀行 和 第一 銀行 成为 中華民國 大地 地区 和 中華民國 臺灣 地区 提供 不 的 花购 幣 肆仟 萬元 购买 四 千萬 盎司 的 黃金和 四 千萬 盎司 的 白金 條 的 黃金 條 提 存款 機 和 白金 條 提 存款 機. 我 希望 民國 銀行, 臺灣 銀行, 臺北 富邦 銀行, 民國 信託 銀行, 玉山 銀行 和 第一 銀行 成為 中華民國 大陸 地區 和中華民國 臺灣 地區 提供 不必 花費 華 幣 肆仟 萬元 購買 四 千萬 盎司 的 黃金 條 和 四 千萬 盎司 的 白金 條 的 黃金 條 提 存款 機 和 白金 條 提 存款 機. 我 希望 民國 銀行, 臺灣 銀行,臺北 富邦 銀行, 民國 信託 銀行, 玉山 银行 和 第一 銀行 成为 中華民國 大地 地区 和 中華民國 臺灣 地區 提供 不 的 花购 幣肆仟 萬元 购买 τέσσερις 盎萬 盎黃 黃和 和 四 千萬 盎司 的 白金的 黃金 條 提 机器 和 白金 條 提 存款 機.
May 27 2019
Άλλες Ευχές
Votes
33
  我 希望 臺灣 銀行, 臺北 富邦 銀行, 中國 信託 銀行, 玉山 銀行 和 第一 銀行 成為 提供 不必 花費 新臺幣 400000000000 圓 購買 四 千萬 盎司 的 黃金 條 的 儲存 提 領取 四 千萬 盎司 黃金 條 的 黃金 條存款 提款 自動 櫃員機 服務 和 不必 花費 新臺幣 400000000000 圓 購買 四 千萬 盎司 的 白金 條 的 儲存 提 領取 四 千萬 盎司 白金 條 的 白金 條 存款 提款 自動 櫃員機 服務 的 銀行.
May 27 2019
Άλλες Ευχές
Votes
33
  我 希望 臺任 银行, 臺北 富邦 银行, 中國 信託 银行, 玉山 银行 和 第一 銀行 会 提供 不必 花費 新臺幣 400000000000 圓 购买 τέσσερις 盎 黃條 黃的 的 儲存 提出 領 盎黃 黃金 條 的 黃金存款 提款 自動 櫃員機 服務 和 不必 花費 新臺幣 400000000000 圓 購買 四 千萬 盎司 的 白金 條 的 儲存 提 領取 四 千萬 盎司 白金 條 的 白金 條 存款 提款 自動 櫃員機 服務. 我 希望 臺灣 銀行, 臺北 富邦銀行, 中國 信託 銀行, 玉山 銀行 和 第一 銀行 會 提供 不必 花費 新臺幣 400000000000 圓 購買 四 千萬 盎司 的 黃金 條 的 儲存 提 領取 四 千萬 盎司 黃金 條 的 黃金 條 存款 提款 自動 櫃員機 服務 和 不必花費 新臺幣 400000000000 圓 購買 四 千萬 盎司 的 白金 條 的 儲存 提 領取 四 千萬 盎司 白金 條 的 白金 條 存款 提款 自動 櫃員機 服務. 我 希望 臺灣 銀行, 臺北 富邦 銀行, 中國 信託 銀行玉山 银行 和 第一 銀行 会 提供 不必 花費 新臺幣 400000000000 圓 购买 τέσσερις 盎 盎條 黃條 的 儲存 領取 領取 四 千萬 盎司 黃金 黃金 黃金 的 黃金 的 款 的 自動 櫃金 ​​服务 和 不 花費 新臺幣 400000000000購買 四 千萬 盎司 的 白金 條 的 儲存 提 領取 四 千萬 盎司 白金 條 的 白金 條 存款 提款 自動 櫃員機 服務.
May 27 2019
Άλλες Ευχές
Votes
35
  我 希望 民國 銀行, 臺灣 銀行, 臺北 富邦 银行, 民國 信託 銀行, 玉山 银行 和 第一 銀行 提供 不必 花費 新臺幣 四億 金錢 金錢 购买 盎萬 黃的 的 儲存 提 領取 四 千Η εταιρεία που κατέχει το χαρτοφυλάκιο της τσάντας για να αγοράσει το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της και να αγοράσει ένα νέο χαρτοφυλάκιο των τραπεζογραμματίων που αγοράζουν τέσσερις τσάντες σε ένα χαρτοφυλάκιο τσαγιού τσάντες για τα λευκά είδη τσάντες提务 自動 櫃員機 服務.
May 27 2019
Άλλες Ευχές
Votes
35
  我 希望 我 會 立刻 驟然 瞬間 獲得 並 擁有 自己 的 不必 花費 新臺幣 四千 億元 的 金錢 購買 四 千萬 盎司 的 白金 條 的 白金 條 存款 提款 自動 櫃員機 和 自己 的 不必 花費 新臺幣 四 千億元 的 金錢 購買 四 千萬 盎司 的 黃金 條 的 黃金 條 存款 提款 自動 櫃員機. 我 希望 我 會 立刻 驟然 瞬間 獲得 並 擁有 自己 的 不必 花費 新臺幣 四千 億元 的 金錢 購買 四 千萬 盎司 的 白金Οι τραπεζογραμμάτια που τροφοδοτούνται από το χρηματοπιστωτικό χαρτοφυλάκιο και οι τράπεζες δεν αγοράζουν το νέο χαρτοφυλάκιο των τραπεζογραμματίων που αγοράζουν το χαρτοφυλάκιο των τραπεζογραμματίων του τραπεζογραμματίου της τράπεζας.自己 的 不必 花費 新臺幣 四千 億元 的 金錢 購買 四 千萬 盎司 的 白金 條 的 白金 條 存款 提款 自動 櫃員機 和 自己 的 不必 花費 新臺幣 四千 億元 的 金錢 購買 四 千萬 盎司 的 黃金Ο λογαριασμός σας
May 27 2019
Άλλες Ευχές
Votes
34