Αρχική >> Κατηγορίες >> Ευημερία / Χρήμα >> WishID: 20574
Ανώνυμος

 Θα ήθελα να ξυπνήσω το πρωί με 200.000 λίρες στερλίνες στον τραπεζικό μου λογαριασμό για να επιτρέψω στις οικογένειές μου να ζήσω χωρίς χρέη και μπορώ να πάω ειρηνικά χωρίς να αφήσω τα παιδιά μου με βουνά χρέους.
1 30 50 80 100
Πάρτε 100 ψήφους για να κάνετε αυτή την ευχή αληθινήGet +15 Votes by sharing www.i-makeawish.com

or copy paste the above text in any website
and send the proof link with your wishID to contact
Ημερομηνία : Jul 03 2019  |  Ψήφοι : 5
Κατηγορία : Ευημερία / Χρήμα
WishID : 20574  1124 /1139 Κατηγορία : Ευημερία / Χρήμα
Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Ευημερία / Χρήμα
  Επιθυμώ η επιχείρησή μου να πάρει σύντομα ένα τυχερό σπάσιμο, επιτυγχάνοντας την τεράστια επιτυχία που αξίζει να είναι και να γίνει τόσο κερδοφόρα ώστε να είμαι πλούσιος και να μην ανησυχώ ποτέ για χρήματα για το υπόλοιπο της ζωής μου.
Jul 02 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
5
  Σήμερα είμαι η Christina lee ms που θέλει να κερδίσει τεράστια χρήματα από τη χαρτοπαικτική λέσχη τυχερών παιχνιδιών / παιχνιδιών. Ευημερία. Τυχερός και ο πλούτος έρχονται σε μένα.Όπως οι γονείς μου μας έφυγαν και αυτά τα χρήματα κέρδισα ένα τεράστιο τεράστιο για τους συνταξιούχους μου και την οικογένειά μου. Επιθυμώ να κερδίσω χρήματα κερδίζοντας το δρόμο μου με ευτυχισμένη ζωή πάντα. ΑΜΗΝ
Jun 30 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
8
  Εύχομαι ο πατέρας μου να έχει μια αξιοπρεπή δουλειά παρά μια δύσκολη και να κερδίσει πρότυπους μισθούς και να επιλύσει όλα τα νομισματικά του ζητήματα. Δεν θέλω να δω τον πατέρα μου να παλεύει σκληρά πια. Αφήστε αυτή την επιθυμία να γίνει πραγματικότητα παρακαλώ ...
Jun 28 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
62
  Επιθυμώ να έχω υπερβολικά χρήματα, πλούτο, φήμη, πλούτη, αφθονία, δύναμη, δόξα, αγάπη, τιμή, προστασία και εορτασμό. Θέλω να εκδηλώσω όλες τις επιθυμίες και τον κυβερνήτη μου για πάντα.
Jun 27 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
12
  Εύχομαι ένα χάλκινο iPhone XS Max να παραδοθεί από την Apple στο σπίτι μου, επειδή κέρδισα έναν διαγωνισμό για να ζήσω στο Hellesdon και ο γονέας μου μου επέτρεψε να το αποκτήσω.
Jun 26 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
14
  Θέλω να ξεκινήσω τον ιστιοπλοϊκό μου μεταφορέα στα πλοία δεξαμενόπλοιων πολύ σύντομα και θέλω να είμαι πολύ επιτυχημένος στην καριέρα μου και να φτάσω στην υψηλότερη θέση μέχρι την ηλικία των 28 ετών.
Jun 26 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
9
  Εύχομαι αρκετά χρήματα για να εξοφλήσω όλα τα χρέη και τους λογαριασμούς μου, να έχω το σπίτι των ονείρων μου στην ύπαιθρο και ποτέ να μην ανησυχήσω να ξαναγυρνάω οικονομικά. Εύχομαι αρκετά χρήματα για να μην πρέπει να δουλεύω και να πηγαίνω στο σχολείο, ώστε να μπορώ να βάλω όλο το χρόνο και την ενέργεια μου σε αυτό. Εύχομαι αρκετά χρήματα για να βοηθήσω την οικογένειά μου, ώστε να μην πρέπει ποτέ να αγωνιστούν. Εύχομαι αρκετά χρήματα, καθώς και το σπίτι των ονείρων μου, τρέχω μια επιχείρηση διάσωσης ζώων.
Jun 25 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
8
  Εύχομαι ο πατέρας μου να γίνει πλούσιος και να μπορέσει να χτυπήσει τα πάντα και να κάνει ό, τι θέλει χωρίς να ανησυχεί και για μας να ζήσουμε έναν καλύτερο τρόπο ζωής και να έχουμε τη διασκέδαση που όλοι θέλουμε
Jun 24 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
7
  Εύχομαι ο πατέρας μου να κερδίσει την κλήρωση απόψε και να είναι σε θέση να αντέξει οικονομικά ό, τι χρειάζεται και να μπορέσουμε να κάνουμε τα πάντα και να πάρουμε ό, τι χρειαζόμαστε χωρίς προβλήματα
Jun 24 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
8
  Θα ήθελα να κερδίσω 1.000 δολάρια την ημέρα για τη ζωή από το παιχνίδι λοταρίας, το "Lucky for Life" αυτή τη στιγμή ή όταν αυτό παίρνει ακριβώς 100 (ή περισσότερες ψήφους) από τις εξουσίες 3x3x3.
Jun 24 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
108
  θα ήθελα να είχαμε την καλή τύχη μας και όλα σε αντάλλαγμα και ένα παιχνίδι παιχνιδιών μεγέθους χειμώνα και τα πάντα χωρίς κάρμα χωρίς καμία ζημιά παντού και όλα είναι ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες
Jun 24 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
14
  σήμερα 21 Ιουνίου 2019, ημέρα Παρασκευή, Επιθυμώ να λαμβάνω δέκα χιλιάδες δολάρια ΚΑΝΑΔΑ SO I μπορούν να επιβιώσουν, να ζήσουν άνετα αλλά και λόγω της άδικης ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ Καναδά και τις ΗΠΑ που θα ήθελε να βοηθήσει τα πολύ ενδεείς, όπως η στέγη ΤΡΟΦΙΜΩΝ , ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ, μια θέση εργασίας και σιγουριά
Jun 21 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
4
  Θέλω να είμαι σε θέση να μείνω στο σημερινό σπίτι μου. Έχω ζήσει εδώ για τόσο πολύ και ο ιδιοκτήτης μου θέλει να το πουλήσει. Ας αφήσουμε να έχουμε αρκετά χρήματα για να αγοράσουμε αυτό το σπίτι, ώστε να μην κλωτσήσουμε και να αναγκαστούμε να προχωρήσουμε.
Jun 19 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
10
  Θα ήθελα να μπορώ να εξοικονομήσω τόσα χρήματα, ώστε να μπορώ να αγοράσω το πιο hot και ταχύτερο όχημα που έκανα και να πάρω οποιαδήποτε σέξι προσοχή των γυναικών που θα ήθελε να της δώσω μια βόλτα κάπου.
Jun 13 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
10
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Ευημερία / Χρήμα
  Εύχομαι να βρω στο δρόμο 3.000 ευρώ και να αγοράσω ένα iPhoneX Plus και ένα iPad.Θα θέλω πάρα πολύ και επίσης θα εκτιμήσω πολύ με ψιφίζατε
Jul 07 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
4
  Να έχει την οικογένεια μου την υγεία και να ξοφλήσω τα χρέη μου που έχω στην τράπεζα για να μπορώ να βοηθήσω τους συναδέλφους μου εκεί που χρειάζονται και να είμαι πιο άνετα οικονομικά.
Jul 09 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
0
  Ευτυχώς η οικογένεια μου έχει την υγεία της. Να ξοφλήσω όλα τα χρέη μου που έχω στην Τράπεζα να είμαι άνετος και να μπορώ να βοηθήσω τους συνανθρώπους που έχουν ανάγκη.
Jul 09 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
0
  Εύχομαι να κάνω ένα πανέμορφο όμορφο κήπο γεμάτο δέντρα και πρασινάδα. Να έχει πισίνα και να μπορεί να ηρεμήσω και να χαλαρώω μαζί με την οικογένεια μου.
Jul 10 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
0
  Εύχομαι να έχω $ 5.000.000 Έτσι μπορώ να είμαι πλούσιος! και όχι φτωχούς στο μέλλον! Θέλω να έχουν αυτά τα χρήματα όχι μόνο γιατί θέλω να είμαι φτωχός. αλλά για τους ανθρώπους γύρω μου που το χρειάζονται περισσότερο
Jul 13 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
8
  Εύχομαι τις επόμενες ημέρες ότι θα πάρω και τις δύο κληρονομιές μου με τα κατάλληλα χαρτιά για εκεί καθώς και για εδώ και ότι είναι το ποσό που λέγεται ότι θα πάρω και όλα θα είναι σε θέση να πάρουν ό, τι θέλω και κανείς δεν θα δεν έχω αυτή την κληρονομιά.
Jul 13 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
7
  Εύχομαι η μαμά μου να έχει ένα καλό χρηματικό ποσό και να μπορεί να κάνει μια σπουδαία δουλειά ώστε να μπορεί να φροντίσει την οικογένεια αντί να την φροντίζει.
Jul 14 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
6
  Εύχομαι η σύζυγός μου πίσω για πάντα Θέλω να μπορούσαμε να ζήσουμε μαζί Θέλω να πάρω 5.000 Ντάλας Θα ήθελα να είμαι ευτυχισμένος Εύχομαι wofe μου τρελαίνει για μένα Εύχομαι για αγάπη Επιθυμώ για περισσότερα χρήματα i wsh για την υγεία Επιθυμώ για την προστασία
Jul 19 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
9
  Επιθυμώ να έχω $ 10.000.000.000 σε πιστωτική κάρτα MasterCard και να το ξοδέψω όλα σε Yeezys, Gucci, Rolex και άλλα πράγματα. (My ID Is ?????) Ας πάρουμε 100 ψήφοι στο τέλος του Ιουλίου !!
Jul 22 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
13
  Εύχομαι για ένα μεγάλο θαύμα χρήματος. Χρειάζομαι βοήθεια για να πληρώσω όλους τους λογαριασμούς μου, να αντέξω ένα σπίτι άνετα για να μπορέσω να επιβιώσω στον καρκίνο του μαστού χωρίς να ανησυχώ συνεχώς για τα χρήματα.
Jul 24 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
10
  Θα ήθελα να κερδίσω την επιχορήγηση του ΕΣΕ και άλλες επιχορηγήσεις για τις οποίες υποβάλλω αίτηση. Επιπλέον, θα ήθελα να κερδίσω την κλήρωση και να βρω μόνιμη καλή δουλειά στο πανεπιστήμιο
Jul 27 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
40
  Θα ήθελα να κερδίσω το μεγάλο βραβείο σε τυχερό παιχνίδι για να τελειώσω τελικά από τη φτώχεια και τη χειρουργική επέμβαση που πραγματικά χρειάζομαι. Επίσης, έτσι μπορώ να δω καλύτερους γιατρούς για να βοηθήσω σε όλες τις ασθένειες μου.
Jul 29 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
7
  
Aug 02 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
5