Αρχική >> Κατηγορίες >> Ευημερία / Χρήμα >> WishID: 20788
Yeiker O.

 Επιθυμώ να έχω $ 10.000.000.000 σε πιστωτική κάρτα MasterCard και να το ξοδέψω όλα σε Yeezys, Gucci, Rolex και άλλα πράγματα. (My ID Is ?????) Ας πάρουμε 100 ψήφοι στο τέλος του Ιουλίου !!
1 30 50 80 100
Πάρτε 100 ψήφους για να κάνετε αυτή την ευχή αληθινή


Like and share our facebook page and get +10 votes click here

Ημερομηνία : Jul 22 2019  |  Ψήφοι : 13
Κατηγορία : Ευημερία / Χρήμα
WishID : 20788  1133 /1164 Κατηγορία : Ευημερία / Χρήμα
Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Ευημερία / Χρήμα
  Εύχομαι η σύζυγός μου πίσω για πάντα Θέλω να μπορούσαμε να ζήσουμε μαζί Θέλω να πάρω 5.000 Ντάλας Θα ήθελα να είμαι ευτυχισμένος Εύχομαι wofe μου τρελαίνει για μένα Εύχομαι για αγάπη Επιθυμώ για περισσότερα χρήματα i wsh για την υγεία Επιθυμώ για την προστασία
Jul 19 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
9
  Εύχομαι η μαμά μου να έχει ένα καλό χρηματικό ποσό και να μπορεί να κάνει μια σπουδαία δουλειά ώστε να μπορεί να φροντίσει την οικογένεια αντί να την φροντίζει.
Jul 14 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
6
  Εύχομαι τις επόμενες ημέρες ότι θα πάρω και τις δύο κληρονομιές μου με τα κατάλληλα χαρτιά για εκεί καθώς και για εδώ και ότι είναι το ποσό που λέγεται ότι θα πάρω και όλα θα είναι σε θέση να πάρουν ό, τι θέλω και κανείς δεν θα δεν έχω αυτή την κληρονομιά.
Jul 13 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
7
  Εύχομαι να έχω $ 5.000.000 Έτσι μπορώ να είμαι πλούσιος! και όχι φτωχούς στο μέλλον! Θέλω να έχουν αυτά τα χρήματα όχι μόνο γιατί θέλω να είμαι φτωχός. αλλά για τους ανθρώπους γύρω μου που το χρειάζονται περισσότερο
Jul 13 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
8
  Εύχομαι να κάνω ένα πανέμορφο όμορφο κήπο γεμάτο δέντρα και πρασινάδα. Να έχει πισίνα και να μπορεί να ηρεμήσω και να χαλαρώω μαζί με την οικογένεια μου.
Jul 10 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
0
  Ευτυχώς η οικογένεια μου έχει την υγεία της. Να ξοφλήσω όλα τα χρέη μου που έχω στην Τράπεζα να είμαι άνετος και να μπορώ να βοηθήσω τους συνανθρώπους που έχουν ανάγκη.
Jul 09 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
0
  Να έχει την οικογένεια μου την υγεία και να ξοφλήσω τα χρέη μου που έχω στην τράπεζα για να μπορώ να βοηθήσω τους συναδέλφους μου εκεί που χρειάζονται και να είμαι πιο άνετα οικονομικά.
Jul 09 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
0
  Εύχομαι να βρω στο δρόμο 3.000 ευρώ και να αγοράσω ένα iPhoneX Plus και ένα iPad.Θα θέλω πάρα πολύ και επίσης θα εκτιμήσω πολύ με ψιφίζατε
Jul 07 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
4
  Θα ήθελα να ξυπνήσω το πρωί με 200.000 λίρες στερλίνες στον τραπεζικό μου λογαριασμό για να επιτρέψω στις οικογένειές μου να ζήσω χωρίς χρέη και μπορώ να πάω ειρηνικά χωρίς να αφήσω τα παιδιά μου με βουνά χρέους.
Jul 03 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
5
  Επιθυμώ η επιχείρησή μου να πάρει σύντομα ένα τυχερό σπάσιμο, επιτυγχάνοντας την τεράστια επιτυχία που αξίζει να είναι και να γίνει τόσο κερδοφόρα ώστε να είμαι πλούσιος και να μην ανησυχώ ποτέ για χρήματα για το υπόλοιπο της ζωής μου.
Jul 02 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
5
  Σήμερα είμαι η Christina lee ms που θέλει να κερδίσει τεράστια χρήματα από τη χαρτοπαικτική λέσχη τυχερών παιχνιδιών / παιχνιδιών. Ευημερία. Τυχερός και ο πλούτος έρχονται σε μένα.Όπως οι γονείς μου μας έφυγαν και αυτά τα χρήματα κέρδισα ένα τεράστιο τεράστιο για τους συνταξιούχους μου και την οικογένειά μου. Επιθυμώ να κερδίσω χρήματα κερδίζοντας το δρόμο μου με ευτυχισμένη ζωή πάντα. ΑΜΗΝ
Jun 30 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
8
  Εύχομαι ο πατέρας μου να έχει μια αξιοπρεπή δουλειά παρά μια δύσκολη και να κερδίσει πρότυπους μισθούς και να επιλύσει όλα τα νομισματικά του ζητήματα. Δεν θέλω να δω τον πατέρα μου να παλεύει σκληρά πια. Αφήστε αυτή την επιθυμία να γίνει πραγματικότητα παρακαλώ ...
Jun 28 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
62
  Επιθυμώ να έχω υπερβολικά χρήματα, πλούτο, φήμη, πλούτη, αφθονία, δύναμη, δόξα, αγάπη, τιμή, προστασία και εορτασμό. Θέλω να εκδηλώσω όλες τις επιθυμίες και τον κυβερνήτη μου για πάντα.
Jun 27 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
12
  Εύχομαι ένα χάλκινο iPhone XS Max να παραδοθεί από την Apple στο σπίτι μου, επειδή κέρδισα έναν διαγωνισμό για να ζήσω στο Hellesdon και ο γονέας μου μου επέτρεψε να το αποκτήσω.
Jun 26 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
14
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Ευημερία / Χρήμα
  Εύχομαι για ένα μεγάλο θαύμα χρήματος. Χρειάζομαι βοήθεια για να πληρώσω όλους τους λογαριασμούς μου, να αντέξω ένα σπίτι άνετα για να μπορέσω να επιβιώσω στον καρκίνο του μαστού χωρίς να ανησυχώ συνεχώς για τα χρήματα.
Jul 24 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
10
  Θα ήθελα να κερδίσω την επιχορήγηση του ΕΣΕ και άλλες επιχορηγήσεις για τις οποίες υποβάλλω αίτηση. Επιπλέον, θα ήθελα να κερδίσω την κλήρωση και να βρω μόνιμη καλή δουλειά στο πανεπιστήμιο
Jul 27 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
40
  Θα ήθελα να κερδίσω το μεγάλο βραβείο σε τυχερό παιχνίδι για να τελειώσω τελικά από τη φτώχεια και τη χειρουργική επέμβαση που πραγματικά χρειάζομαι. Επίσης, έτσι μπορώ να δω καλύτερους γιατρούς για να βοηθήσω σε όλες τις ασθένειες μου.
Jul 29 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
7
  
Aug 02 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
5
  Θα ήθελα να βρω ένα νομοσχέδιο 20 δολ. Παντού που πήγαινα έτσι θα έχω πάντα τις πλάτες των άλλων ανθρώπων όταν πρόκειται για χρήματα γιατί θέλω να τους βοηθήσω. Έτσι παντού πηγαίνω ότι θέλω να βρω ένα 20 δολάρια και να το δώσω στους ανθρώπους για να μπορέσω να τους βοηθήσω.
Aug 03 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
6
  Θέλω ο αρραβωνιαστικός μου Joshua Funk σπίτι μέχρι την Παρασκευή αυτή την εβδομάδα. Ο πραγματικός μεταφραστής είναι υπό κράτηση και έχει εξομολογηθεί σε όλα, έτσι τώρα ο ΔΑ πρέπει να απελευθερώσει την αρραβωνιαστικιά μου. Θα ήθελα επίσης να κερδίσω 6.000 δολάρια στα αγαπημένα μου τηλεοπτικά παιχνίδια, ώστε να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε μαζί τις ζωές μας. Έχουμε χάσει τα πάντα από αυτή τη σιωπηρή επίπτωση και είμαι τόσο κουρασμένος που βρίσκομαι στους δρόμους. Η μετάβαση στην επιθυμία μου θα μας επιτρέψει να κινηθούμε με δική μας επιτυχία.
Aug 06 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
3
  Εύχομαι η νέα δουλειά του συζύγου μου να είναι μια απόλυτη επιτυχία από την αρχή και μπορεί να έχει τόσους πολλούς πελάτες που πρέπει να τις μοιράζονται με άλλες επιχειρήσεις όπως τον ίδιο.
Aug 06 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
5
  Εύχομαι η νέα εταιρεία Dynaminds Marketing India Private Limited να γίνει μια πολύ επιτυχημένη εταιρεία και να ξεκινήσει να κερδίζει ροές χρήματος και επιχειρήσεων κάθε μέρα ξεκινώντας από σήμερα και όλοι οι επιχειρήσεις να κολλήσουν για να αρχίσουν να ρέουν στην εκκίνηση σήμερα και η ζωή μας γίνεται οικονομικά σταθερή και πολύ ειρηνική μόνιμα. Θα ήθελα επίσης να γίνω ικανός να λύσω όλα τα τεράστια προβλήματα του σπιτιού μου.
Aug 08 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
4
  Εύχομαι όλα τα νομισματικά μου προβλήματα να επιλυθούν / καταβληθούν μέσω κερδών λαχειοφόρων αγορών ή συμμετοχών σε λοταρίες. Εάν όλα αυτά θα γίνουν πραγματικότητα, σας υπόσχομαι να βοηθήσω την οικογένειά μου
Aug 08 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
5
  Διώροφο σπίτι
Aug 08 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
5
  Εκατομμύρια χρήματα από το LOTTERY WINNINGS / RAFFLE ENTRIES αυτό το μήνα είναι οι πόροι μου για την εξόφληση των οικονομικών μου υποχρεώσεων
Aug 08 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
6
  Θα ήθελα να λάβω BIG MONEY αυτό το μήνα από προηγούμενους εργοδότες και πελάτες σε δικηγορικό γραφείο που αντιπροσωπεύουν back pay για μη αμειβόμενους μισθούς, παροχές
Aug 08 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
4
  Εύχομαι στους ανθρώπους να με με βλέπουν και να λένε ωραία πράγματα σε μένα και να με συγχαρώ όλη την ώρα και να πω πόσο όμορφη είμαι και πόσο σέξι βλέπω και εγώ θέλω να πάρω ένα μεγάλο χρηματικό ποσό ώστε να μπορώ να ξοδέψω σε ένα manstion ένα ωραίο σπορ αυτοκίνητο και φορτία ωραία ρούχα ψώνια ρούχα Θα λατρέψω το πλούσιο τρόπο ζωής παρακαλώ xx
Aug 11 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
1