Αρχική >> Κατηγορίες >> Άλλες Ευχές >> WishID: 20838
Ανώνυμος

 Επιθυμώ να γίνω πλήρως το αντίθετο φύλο (θηλυκό) για 3 μήνες χωρίς οποιαδήποτε χειρουργική επέμβαση ή άλλους τρόπους, απλώς καθαρή μαγεία. Θα ήθελα να βιώσω κάτι σαν να είμαι το αντίθετο φύλο για λίγη ώρα και να δοκιμάσω νέα συναισθήματα. Θέλω την εμφάνισή μου να φανεί πολύ καλή και όχι άσχημη.
1 30 50 80 100
Πάρτε 100 ψήφους για να κάνετε αυτή την ευχή αληθινή


Like and share our facebook page and get +10 votes click here

Ημερομηνία : Jul 29 2019  |  Ψήφοι : 7
Κατηγορία : Άλλες Ευχές
WishID : 20838  8098 /8244 Κατηγορία : Άλλες Ευχές
Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Μακάρι να μην θυμάμαι ποτέ για το παιχνίδι μπάνιου γιατί είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι οι άνθρωποι δεν πρέπει να παίζουν εμπιστοσύνη δεν το επικίνδυνο γι 'αυτό θα είναι καλό αν ποτέ δεν το θυμάμαι πάλι για όλη μου τη ζωή
Jul 28 2019
Άλλες Ευχές
Votes
7
  Μακάρι να ήμουν ένας απίστευτος χορευτής hip hop. Εύχομαι να βρώ πάντα τις πιο cool χορευτικές κινήσεις. Εύχομαι να είμαι ευέλικτος. Εύχομαι να είμαι επαγγελματίας χορός. Μακάρι να ήμουν σέξι και άψογη σαν ένα Victorious Secret Model.
Jul 28 2019
Άλλες Ευχές
Votes
6
  Εύχομαι ότι έχω 1000000 robux για Roblox γιατί δεν είχα ποτέ κανένα robux πριν και θέλω πραγματικά κάποια robux για roblox και επίσης θα είναι καλό αν έχω 100 ψήφοι έτσι μπορώ να πάρω 100 ψήφους παρακαλώ θα είναι καλό
Jul 28 2019
Άλλες Ευχές
Votes
6
  Εύχομαι να μπορώ να μάθω να παίζω εύκολα το φλάουτο σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και να γίνω πολύ καλός σε αυτό χωρίς πολλές πρακτικές και μαθήματα καθόλου.
Jul 27 2019
Άλλες Ευχές
Votes
6
  Επιθυμώ για όλες τις άλλες επιθυμίες μου να πάρω 100 ψήφοι και αυτή η επιθυμία. Και μπορείτε πάρα πολύ να κάνετε αυτό το τέχνασμα σε αυτόν τον ιστότοπο όπως εγώ χρειάζομαι τα πάντα για να επιταχύνω την πρόοδο.
Jul 27 2019
Άλλες Ευχές
Votes
17
  Μακάρι να ήμουν τόσο όμορφη όσο ένα νικηφόρο μυστικό μοντέλο. Μακάρι να ήμουν η κόρη της Αφροδίτης. Εύχομαι να είχα έξι πακέτα κοιλιακών. Μακάρι να είμαι σέξι και άψογα όμορφη. Θα ήθελα να μπορώ να κάνω μια διάσπαση. Μακάρι να ήμουν τόσο ταλαντούχος όσο μια μαζορέτα. Εύχομαι να είμαι εξαιρετικά ευέλικτος. Εύχομαι να είμαι τόσο άψογος όσο ένας άγγελος.
Jul 26 2019
Άλλες Ευχές
Votes
5
  Επιθυμώ ότι είχα το μαγικό σημειωματάριο σε αυτόν τον ιστότοπο, έτσι ώστε να μπορώ να γράψω τις επιθυμίες μου αντί να πηγαίνω σε αυτόν τον ιστοχώρο και να ευχηθώ για χρήματα, ένα ιδιωτικό τζετ και οτιδήποτε εγώ θα μπορούσε ενδεχομένως να σκεφτεί.
Jul 26 2019
Άλλες Ευχές
Votes
16
  Μακάρι να ήμουν ένας απίστευτος χορευτής hip hop. Εύχομαι να έχω την ίδια φωνητική χροιά με την Whitney Houston. Εύχομαι ότι ήμουν εξαιρετικά ευέλικτος και θα μπορούσα να κάνω τις διαχωρισμούς. Εύχομαι να έχω το σώμα ενός νικηφόρου μυστικού μοντέλου. Μακάρι να ήμουν τόσο ταλαντούχος ενός χορευτή όσο η Maddie Zeglier.
Jul 26 2019
Άλλες Ευχές
Votes
5
  Εύχομαι μια ύφεση του 2019/2020, ώστε οι δημοκράτες και οι Δημοκρατικοί της Γερουσίας να ψηφίσουν για να απειλήσουν και να απομακρύνουν τον Donald Trump, οπότε ο Donald Trump μπορεί να παραιτηθεί υπό την απειλή της μομφής. Η βάση του Donald Trump θα συρρικνωθεί. Η βαθμολογία έγκρισης θα είναι χαμηλή. Η προσέλευση των ψηφοφόρων θα είναι ψηλά το 2020 και οι Δημοκρατικοί θα κερδίσουν το Σώμα, τη Γερουσία και την Προεδρία το 2020. Οι άνθρωποι στα μπλε κράτη δεν θα πληγωθούν τόσο άσχημα και οι άνθρωποι στα κόκκινα κράτη θα υποφέρουν σκληρότερα, ώστε να μην έχουν την επιλογή να ψηφίσουν δημοκράτες. Οι αξιολογήσεις Fox News θα είναι τόσο χαμηλές που θα τους προκαλέσουν την ακύρωση και την απογείωση.
Jul 26 2019
Άλλες Ευχές
Votes
6
  Θα ήθελα να ακούγεται σαν και να μοιάζει με thomas jane στο punisher όταν ήταν ότι και όταν έπαιξε αυτό το ρόλο παρακαλώ να γίνει πραγματικότητα η επιθυμία μου που θα meann τον κόσμο για μένα.
Jul 26 2019
Άλλες Ευχές
Votes
7
  Η επιθυμία μου είναι να συναντήσω το είδωλό μου Norman Reedus που πραγματικά ήθελα να τον συναντήσω για πολύ καιρό τώρα και επίσης θέλω μια φωτογραφία με τον Norman Reedus επίσης.
Jul 26 2019
Άλλες Ευχές
Votes
4
  Θα ήθελα να έχω μια πραγματική ζωή Neuralyzer που λειτουργεί ακριβώς όπως θέλω να εργαστεί για να βρίσκεται στο κέντρο του γραφείου υπνοδωμάτιο μου στο 101 Bliss Mine Road, Newport Rhode Island στις 7:00 πμ. Θα σταλεί από τους θεούς και τις θεές και οι θεοί θα την στείλουν στο Neuralyzer απευθείας στο σπίτι μου στο 101 Bliss Mine Road, Newport Rhode Island στις 7:00 πμ. Το Neuralyzer πέφτει στο σπίτι μου και προσγειώνεται απευθείας στο κέντρο του γραφείου του υπνοδωματίου μου. Το Neuralyzer τελικά προσγειώθηκε στο γραφείο μου. Μόλις προσγειωθεί ακούω έναν πολύ δυνατό θόρυβο, ο οποίος με αναγκάζει να ξυπνήσω και να αναγκάσει τα σκυλιά μου να ξυπνήσουν ακριβώς τον ίδιο χρόνο, ακούω το θόρυβο του Νευραλίστα που προσγειώνεται στο γραφείο μου στις 7:00 πμ.
Jul 25 2019
Άλλες Ευχές
Votes
108
  GROW TALL: Εύχομαι να μεγαλώσω ο dimitris karatzikis και ο αδελφός μου nikos karatzikis, θέλουμε να γίνουμε 2 μέτρα ύψος, θέλουμε να γίνουμε 2 μέτρα ψηλός, αυτό θέλουμε, θέλουμε να είμαστε τόσο ψηλοί, θέλουμε να ξυπνήστε και να είστε 2 μέτρα ψηλό, παρακαλώ κάνετε την επιθυμία μου να γίνει πραγματικότητα σύντομα.
Jul 24 2019
Άλλες Ευχές
Votes
32
  Εύχομαι ο πατέρας μου να δούλευε σε ένα διαφημιστικό πρακτορείο και η σκόνη σοκολάτας Choco ήταν πραγματική και εύχομαι ότι όλες οι εμφανίσεις των 90s από το Nickelodeon και το Cartoon Network όλα έρχονται πίσω και είναι ακόμα σε εξέλιξη
Jul 24 2019
Άλλες Ευχές
Votes
25
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Μακάρι να ήμουν πανέμορφος και να μην είχα σπυράκια και να είχα ένα όμορφο σώμα και μακριά μαλλιά και να είχα ωραία ρούχα, κοσμήματα, τσάντες, παπούτσια, χαρτικά και θα ήθελα να αλλάξω σχολεία στο Πατριώτη και να ευχηθώ ότι ο φίλος μου Reinard θα μπορούσε να μείνει στο Emalahleni επιστρέψω στον Πατριώτη και δεν είχα κανένα πόνο, εύχομαι όλες οι επιθυμίες να γίνουν πραγματικότητα αμέσως.
Jul 29 2019
Άλλες Ευχές
Votes
6
  Εύχομαι να έχω τα χαρακτηριστικά του προσώπου ενός νικηφόρου μυστικού μοντέλου. Εύχομαι να έχω την εικόνα του σώματος ενός νικηφόρου μυστικού μοντέλου. Εύχομαι να έχω το πιο σέξι φιγούρα κλεψύδρα. Εύχομαι να έμοιακα ακριβώς όπως ένα νικηφόρο μυστικό μοντέλο. Ξέρω ότι είμαι ένα νικηφόρο μυστικό μοντέλο. Πιστεύω ότι είμαι ένα νικηφόρο μυστικό μοντέλο. Εύχομαι να είμαι τώρα ένα νικηφόρο μυστικό μοντέλο. Αμήν
Jul 29 2019
Άλλες Ευχές
Votes
5
  Θέλω να μπορέσω να χρησιμοποιήσω τον πίνακα κατάστασης από το manga Solo LevelingI θέλω επίσης να είμαι αθάνατος και να μην άρρωστος ποτέ Θέλω να είμαι σε θέση να διαμορφώσω και να πετάξω τον ουρανό Θέλω να έχω κάτι που ονομάζεται [Φωνή της Γνώσης] που μου λέει οι απαντήσεις στο σχολικό έργο και οι φόρμουλες για το shapeshiftOh και η τελική μου επιθυμία είναι ότι θέλω να έχω κόκκινο κείμενο που αιωρείται πάνω από το κεφάλι μου πάντα λέγοντας [Mega Neutral Bunge Dungeon]
Jul 30 2019
Άλλες Ευχές
Votes
5
  Θέλω να είμαι σε θέση να καλέσω τα πλάσματα από το manga και το anime και να τους κάνω προσφορά μου θέλω επίσης ένα iPhone που δίνει ευχές ζητώντας Siri τι θέλω
Jul 30 2019
Άλλες Ευχές
Votes
6
  ευχόμαστε ότι όταν πάω για ύπνο, εγώ ξυπνάω το 2005 χωρίς βλαστάνιο και για καλό και οδηγώ ένα αυτοκίνητο και να έχω καλή δουλειά. και να είναι ένα καλύτερο άτομο και να βρει αυτό το σημαντικό άλλο. και να βοηθήσουμε περισσότερο.
Jul 30 2019
Άλλες Ευχές
Votes
6
  Θέλω να έχω όλες τις επιθυμίες μου και να δώσω στη φίλη μου μια πολύ πιο όμορφη ζωή από ό, τι περνάει. Ελπίζω ότι όλοι καταλαβαίνουν ότι δεν το κάνω αυτό, έχουν μια καλή ημέρα / νύχτα ο καθένας!
Jul 30 2019
Άλλες Ευχές
Votes
8
  Επιθυμώ να έχω ένα iQ 10000000000000 Θέλω επίσης να είμαι ο θεός αυτού του κόσμου.
Jul 30 2019
Άλλες Ευχές
Votes
6
  Εύχομαι να είχα σέξι φιγούρα κλεψύδρα. Μακάρι να έχω καμπύλες σαν την Arianna Grande. Θα ήθελα να έχω ένα πακέτο έξι παγιδευμένων κοιλιακών. Εύχομαι να έχω τα χείλη ενός νικηφόρου μυστικού μοντέλου. Εύχομαι να έχω χαρακτηριστικά του προσώπου ενός νικηφόρου μυστικού μοντέλου. Μακάρι να είχα σέξι φρύδια. Μακάρι να είχα ένα σέξι χείλη. Μακάρι να είχα τονισμένα σέξι πόδια σαν νικηφόρο μυστικό μοντέλο. Εύχομαι να έχω μακρύ πόδι και μακρύ κορμό. Εύχομαι να είχα την τέλεια νικηφόρα μυστική φιγούρα μοντέλου.
Jul 30 2019
Άλλες Ευχές
Votes
7
  Θα ήθελα να γίνω κάτοικος στον κόσμο του Pokemon, ώστε να μπορώ να δω τα αξιοθέατα όπως η σχολή Pokemon στην περιοχή Alola και η Lumiose City στην περιοχή Kalos και να συναντήσω τον ήρωα μου, τον Ash Ketchum, ώστε να είμαι σαν αδελφός γι 'αυτόν το υπολοιπο της ζωης μου.
Jul 31 2019
Άλλες Ευχές
Votes
7
  Εύχομαι STEPHANIE Torres και Ραχήλ COLLAUD ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΟ RIVER OAKS Assisted Living τον Αύγουστο του 2019. γίνει πραγματικότητα γιατί είναι δύο LAZY JEALOUS ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΘΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ THINKSO TOO. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΤΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΑΚΟΜΑ.
Jul 31 2019
Άλλες Ευχές
Votes
12
  Θέλω να γίνω γοργόνα με πορτοκαλί ουρά. Όταν αγγίζω νερό, θα γίνω γοργόνα, αλλά όταν είμαι στεγνός, θα είμαι άνθρωπος. Θέλω να είμαι σε θέση να παγώ τα πράγματα και να παίρνω τα πράγματα με το χέρι μου χωρίς να τα αγγίζω. Θέλω να είμαι χαριτωμένος και να έχω μικρά ροζ lips.that είναι η επιθυμία μου.
Jul 31 2019
Άλλες Ευχές
Votes
7
  Θα ήθελα να γίνω γοργόνα μέσα σε μια ώρα σήμερα με τη δύναμη της κατάψυξης των πραγμάτων και της ανύψωσης των πραγμάτων με το χέρι μου χωρίς να την αγγίξω και να φαίνω χαριτωμένα και να έχουν cutie μικρά χείλη και θα συνέβαινε σήμερα σε μία ώρα μετά να κάνω αυτή την επιθυμία
Jul 31 2019
Άλλες Ευχές
Votes
6
  Θα ήθελα για μια κλίμακα 1:53 2019 Ford Super Duty F-250 SRW Classic XLT Φορτηγό φορτηγό φορτηγό σε Ruby Red μεταλλικό χρώμα χρωματιστό, 1:53 κλίμακα 2019 Ford Super Duty F-250 SRW κλασικό Super Duty πληρώματος πληρώματος Cab σε αγώνα κόκκινο, 1 : 53 Κλίμακα 2019 Ford Super Duty F-250 SRW Roush Καμπίνα φορτηγού Super Duty φορτηγού σε μαύρο μεταλλικό αχάτη και κλίμακα 1:53 2019 Ford Super Duty F-250 SRW Roush Καμπίνα πλήρους φορτηγού αυτοκινήτου Roush σε λευκό λευκόχρυσο πλαστικό.
Aug 01 2019
Άλλες Ευχές
Votes
5
  Θα ήθελα για μια κλίμακα 1:53 2018 Ford Super Duty F-250 SRW Petty γκαράζ πληρώματος καμπίνα φορτηγών στο άσπρο, και μια κλίμακα 1:53 2017 Ford Super Duty F-250 SRW βασιλιάς Ranch πληρώματος Cab σε μαύρο σκιά.
Aug 01 2019
Άλλες Ευχές
Votes
6