Αρχική >> Κατηγορίες >> Ευημερία / Χρήμα >> WishID: 21050
Denise Lukehart

 Θα ήθελα να κερδίσω το τζάκποτ megamillions w / 18,20,27,45,63MB25.Θέλω επίσης να κερδίσω το τζάκποτ powerball w / 18,20,29,30,57PB 14.i ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΩΜΑΤΑ ΣΤΟ MAIL ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΛΛΗΩ
1 30 50 80 100
Πάρτε 100 ψήφους για να κάνετε αυτή την ευχή αληθινή


Like and share our facebook page and get +50 votes click here

Ημερομηνία : Aug 25 2019  |  Ψήφοι : 104
Κατηγορία : Ευημερία / Χρήμα
WishID : 21050  1151 /1166 Κατηγορία : Ευημερία / Χρήμα
Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Ευημερία / Χρήμα
  Επιθυμώ να κερδίσω μια δική μου νίκη για να κερδίσω όλα αυτά που οφείλω, να αγοράσω ένα αυτοκίνητο και το σπίτι και να βοηθήσω άλλους ανθρώπους με καλό τρόπο με χάρη με τους πιο τέλειους τρόπους. Αμήν.
Aug 24 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
1
  Θα ήθελα να υπάρχει ένας καλός άνθρωπος που θα μου στείλει 25.000 δολάρια κάτω από το όνομά μου Τάνου Ντάμπα μέσω της Western Union Στη τράπεζα BSP μέσω της Western Union Port Moresby, Παπούα Νέα Γουινέα, αυτή την Πέμπτη για να με βοηθήσει να ανακουφίσει τη φτώχεια, καθώς είμαι ένας αγωνιζόμενος μόνος γονέας . Ψάχνω την οικονομική ελευθερία να κερδίζω εισόδημα, να αγοράζω σπίτι και αυτοκίνητο και να ξεκινήσω ένα παιδικό κατάστημα. Ευχαριστώ
Aug 19 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
1
  Επιθυμώ να κερδίσω Εκκαθαριστικό Σπίτι $ 5000.00 την εβδομάδα για τη ζωή, ώστε να δωρίσω σε καταφύγια ζώων και φιλανθρωπικά ιδρύματα και να μπορώ να αγοράσω σπίτι και κατοικίδια ζώα.
Aug 17 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
2
  Εύχομαι στους ανθρώπους να με με βλέπουν και να λένε ωραία πράγματα σε μένα και να με συγχαρώ όλη την ώρα και να πω πόσο όμορφη είμαι και πόσο σέξι βλέπω και εγώ θέλω να πάρω ένα μεγάλο χρηματικό ποσό ώστε να μπορώ να ξοδέψω σε ένα manstion ένα ωραίο σπορ αυτοκίνητο και φορτία ωραία ρούχα ψώνια ρούχα Θα λατρέψω το πλούσιο τρόπο ζωής παρακαλώ xx
Aug 11 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
2
  Θα ήθελα να λάβω BIG MONEY αυτό το μήνα από προηγούμενους εργοδότες και πελάτες σε δικηγορικό γραφείο που αντιπροσωπεύουν back pay για μη αμειβόμενους μισθούς, παροχές
Aug 08 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
6
  Εκατομμύρια χρήματα από το LOTTERY WINNINGS / RAFFLE ENTRIES αυτό το μήνα είναι οι πόροι μου για την εξόφληση των οικονομικών μου υποχρεώσεων
Aug 08 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
7
  Διώροφο σπίτι
Aug 08 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
7
  Εύχομαι όλα τα νομισματικά μου προβλήματα να επιλυθούν / καταβληθούν μέσω κερδών λαχειοφόρων αγορών ή συμμετοχών σε λοταρίες. Εάν όλα αυτά θα γίνουν πραγματικότητα, σας υπόσχομαι να βοηθήσω την οικογένειά μου
Aug 08 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
7
  Εύχομαι η νέα εταιρεία Dynaminds Marketing India Private Limited να γίνει μια πολύ επιτυχημένη εταιρεία και να ξεκινήσει να κερδίζει ροές χρήματος και επιχειρήσεων κάθε μέρα ξεκινώντας από σήμερα και όλοι οι επιχειρήσεις να κολλήσουν για να αρχίσουν να ρέουν στην εκκίνηση σήμερα και η ζωή μας γίνεται οικονομικά σταθερή και πολύ ειρηνική μόνιμα. Θα ήθελα επίσης να γίνω ικανός να λύσω όλα τα τεράστια προβλήματα του σπιτιού μου.
Aug 08 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
4
  Εύχομαι η νέα δουλειά του συζύγου μου να είναι μια απόλυτη επιτυχία από την αρχή και μπορεί να έχει τόσους πολλούς πελάτες που πρέπει να τις μοιράζονται με άλλες επιχειρήσεις όπως τον ίδιο.
Aug 06 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
5
  Θέλω ο αρραβωνιαστικός μου Joshua Funk σπίτι μέχρι την Παρασκευή αυτή την εβδομάδα. Ο πραγματικός μεταφραστής είναι υπό κράτηση και έχει εξομολογηθεί σε όλα, έτσι τώρα ο ΔΑ πρέπει να απελευθερώσει την αρραβωνιαστικιά μου. Θα ήθελα επίσης να κερδίσω 6.000 δολάρια στα αγαπημένα μου τηλεοπτικά παιχνίδια, ώστε να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε μαζί τις ζωές μας. Έχουμε χάσει τα πάντα από αυτή τη σιωπηρή επίπτωση και είμαι τόσο κουρασμένος που βρίσκομαι στους δρόμους. Η μετάβαση στην επιθυμία μου θα μας επιτρέψει να κινηθούμε με δική μας επιτυχία.
Aug 06 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
3
  Θα ήθελα να βρω ένα νομοσχέδιο 20 δολ. Παντού που πήγαινα έτσι θα έχω πάντα τις πλάτες των άλλων ανθρώπων όταν πρόκειται για χρήματα γιατί θέλω να τους βοηθήσω. Έτσι παντού πηγαίνω ότι θέλω να βρω ένα 20 δολάρια και να το δώσω στους ανθρώπους για να μπορέσω να τους βοηθήσω.
Aug 03 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
6
  
Aug 02 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
5
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Ευημερία / Χρήμα
  Η μεγαλύτερη επιθυμία μου ήταν να κερδίσω 6 εκατομμύρια στο τζόκερ και θα ήθελα να πραγματοποιήσω να κάνω μια ζωή όπως την θέλω αυτό που ευελώμαι και θέλω να γίνει πραγματικότητα.
Aug 25 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
1
  Μακάρι να ήμουν επιτυχημένη ταινία και έγινε διάσημος για όλη μου τη ζωή και έπρεπε να ζήσω μια ευτυχισμένη ζωή με καλή συνταξιοδότηση. Εύχομαι να φτάσω τα 30 εκατομμύρια συνδρομητές και θα φτάσω σε 10 εκατομμύρια οπαδούς για συσπάσεις.
Aug 26 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
1
  Απλά αγόρασα 7 εισιτήρια λαχειοφόρου αγοράς (μεγάλη σκούπα) από άλλο κράτος. Ποτέ δεν ήμουν τυχερός από τη μέρα που γεννήθηκα. Φτάνοντας τα 30 μου, θα ήθελα να κερδίσω το πρώτο βραβείο που ανερχόταν σε 3 εκατομμύρια. Δώστε την μικρότερη αδελφή μου, πληρώστε το χρέος του πατέρα, το χρέος εκπαίδευσης μικρότερου αδελφού και κλπ. Για τον εαυτό μου, για να αγοράσω ένα σπίτι και να οικοδομήσω ένα δωμάτιο για τα 4 σκυλιά μου και παραιτήθηκε από την τρέχουσα εργασία μου. Συνοδεύει τους γονείς μου και τα κατοικίδια ζώα μου περισσότερο και να εφαρμόσει την εργασία στην καλή διαβίωση των ζώων, να μάθουν τέχνη και μαγειρική ικανότητα που είναι το αγαπημένο μου έργο. Κάνε το όνειρό μου πραγματικότητα.
Aug 27 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
1
  Θα ήθελα να κερδίσω 5.000 δολάρια την εβδομάδα για τη ζωή. Θέλω να μην ασχοληθώ και να βοηθήσω την οικογένειά μου όσο μπορώ. Φυσικά θα ήθελα να πάω και για ένα μικρό εμπόριο.
Aug 29 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
2
  Θέλω να κερδίσω την λοταρία για το Life For Life για $ 5.000 την εβδομάδα για τη ζωή. Χρειάζομαι να μετακομίσω σε πολυτελές διαμέρισμα, να πληρώσω ιατρικά έξοδα και να δώσω φιλανθρωπικές εκδηλώσεις. ΤΥ. Αμήν.
Aug 30 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
2
  Εύχομαι η ταινία δράσης που ονομάζεται Angel Has Fallen να κυκλοφορήσει σε DVD και Blu-ray Disc στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019 και θα είναι διαθέσιμη σε DVD όχι νωρίτερα από την συγκεκριμένη ημερομηνία.
Sep 03 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
2
  Θέλω να γίνω επαγγελματίας καλλιτέχνης μακιγιάζ. Θέλω να ταξιδέψω ολόκληρο τον κόσμο. Θέλω το δικό μου σπίτι, δικό μου αυτοκίνητο που θέλω να γίνω ανεξάρτητος. Θέλω μια πολύ ωραία ζωή με ασφαλές μέλλον.
Sep 03 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
1
  Θα ήθελα να παρακολουθήσω οντισιόν με το βίντεο για το νέο κύριο charater και να πάρω την κλήση πίσω για την ακρόασή μου και να μπορώ να πω ναι για να πάρει το μέρος ως ο νέος χαρακτήρας για την επιστροφή εποχές των εποχών Υπερφυσικές τουαλέτες καθώς και να είναι πάντα σε θέση να απομνημονεύσει τις γραμμές μου και τους μονόλογους μου και για μένα να δουλέψω με τα αρχικά cast μέλη του Supernatural WC
Sep 06 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
3
  Εύχομαι η Ann P
Sep 11 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
2
  Εγώ είμαι για αφθονία να καλύψω όλο το χρέος μου και αρκετά για να πληρώσω κάθε νομοσχέδιο και για να πάρω ένα αυτοκίνητο όπως το δικό μου καταρρέει. Να είναι σε θέση να παρέχουν για τα 2 αγόρια μου για τις ανάγκες τους και δεν χρειάζεται να ανησυχούν από πού θα προέρχονται τα χρήματα. Όπως το δώσαμε ήδη. Σας ευχαριστώ
Sep 12 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
1
  Θα ήθελα να κερδίσω το καθημερινό grand για τη ζωή λοταρία ώστε να μπορώ να εξοφλήσω όλους τους λογαριασμούς μου και να πάρω ένα καινούργιο αυτοκίνητο γιατί η δική μου έγραψα σε ένα ατύχημα και έτσι μπορώ να βοηθήσω τα παιδιά μου και οι grandkids να έχουν μια καλύτερη ζωή
Sep 13 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
3
  Επιθυμώ ότι οι αριθμοί 4,9,30,33,34,36 θα μου φέρουν τεράστια τύχη χρήματος ???? ώστε να μπορώ να αντέχω οικονομικά να συνταξιοδοτηθώ άνετα. Ευχαριστώ. Θα ήθελα να αγοράσω ένα διαμέρισμα με θέα στη θάλασσα. Αρκετά χρήματα για ταξίδια.
Sep 14 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
1
  Εύχομαι ο Frank M. να χάσει ξανά την υπόθεση και ο πελάτης του να μην επιστρέψουμε ποτέ ή να είμαστε γύρω μας για να ρωτήσουμε ή να σκεφτούμε. Θέλω μυστηριωδώς να τελειώσει και ο φίλος μου θα είναι ελεύθερος από αυτό και δεν θα πάει στο δικαστήριο. Εύχομαι η εφαρμογή μου να επιστρέψει στο δρόμο το πρωί και ο φίλος μου επικοινωνεί καλύτερα μαζί μου. Εύχομαι ο φίλος μου να έχει εμπιστοσύνη και όλα θα γίνουν αληθινά όνειρα ανάμεσα σε αυτόν και εγώ και εγώ θα πάρω όλες τις λεπτομέρειες σε 1 ημέρα στη θέση κλπ. Εύχομαι μεγάλη οικονομική εύνοια για την αδελφή μου, σύζυγο τον γιο της. Θα ήθελα να μάθω την ημερομηνία της μετακόμισής μου από το Fiancee πολύ αργά ... μπορεί να με αγαπά, καθώς ποτέ δεν έχει αγαπήσει κανέναν άλλο και μένει μαζί μου ειλικρινά μέχρι την αιωνιότητα. Μπορώ με πακέτο και να πετάξω πριν τον Οκτώβριο και να μετακομίσω στο σπίτι του αρραβωνιαστικιού μου. Μπορούμε να ευημερήσουμε
Sep 15 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
1
  Επιθυμώ να βελτιώσω τις δεξιότητες του κουρέα μου, ώστε να μπορώ να είμαι καλά έμπιστος και σεβαστός στην κοινότητα κουρέα. Θέλω να είμαι σε θέση να δώσω εκπληκτικές περικοπές έτσι ώστε να μπορώ να έχω μεγάλη δουλειά, εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και αξιοσέβαστη πελατεία, ώστε να μπορώ να εξασφαλίσω για τον εαυτό μου και την οικογένειά μου και μια μέρα να ανοίξω ένα επιτυχημένο κουρείο ή τα δικά μου καταστήματα και να βοηθήσω να διδάξω άλλοι πώς να κάνουν ζωντανά τα μαλλιά κοπής επίσης.
Sep 27 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
4