Αρχική >> Κατηγορίες >> Νέος Χρόνος >> WishID: 23824
Ανώνυμος
Change Wish Language:
 Η Draem μαμά λέει ότι σ 'αγαπώ και η draem heather για να πω ότι σ' αγαπώ και ο fen μετακινούνται και στη συνέχεια το draem της γίνεται πραγματικότητα για πάντα νύχτα και μέρα και δεν έχει καμία πιθανότητα να φιλήσει τα χείλη και το bac στα χείλη χωρίς το χέρι και εκείνη την άλλη μαμά της στοιχηματίστε στο αυτί όταν ξυπνάτε και κοιμάστε και ξυπνάτε όλη μέρα και αποκτήστε περισσότερο παιχνίδι και αληθινός κόσμος draem και στον κόσμο του draem ψεύτικος κόσμος draem στο κίτρινο draem catcher όπως ο κόσμος των ονείρων draem heather για πάντα να αποκτήσετε παιχνίδι απόψε και αύριο και αύριο το πρωί και λέει εδώ το παιχνίδι και η μάνικα σου και από litte by litte, η καλή ή η κακή πραγματοποίηση της επιθυμίας γίνεται πραγματικότητα και γίνεται πραγματικότητα όπως οι αθλητές και το παιχνίδι και το μακιγιάζ και κάνω μια ευχή να γίνει πραγματικότητα και 40 ευχές και 50 επιθυμίες και όλες επιθυμίες και πολλοί ψηφίζουν την επιθυμία μου να γίνω αληθινή ευχή, κάνω μια ευχή να γίνει πραγματικότητα και η draem heather επίσης draem μαμά να της ψηφίσει την επιθυμία μου και την επιθυμία μου




185 /184 Κατηγορία : Νέος Χρόνος


Ημερομηνία : Jun 15 2020  |  Ψήφοι : 104
Κατηγορία : Νέος Χρόνος
WishID : 23824  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Νέος Χρόνος
  Θα ήθελα να πάρω πίσω όλα μου απενεργοποιήστε facebook λογαριασμούς και όλους τους φίλους rightnow χωρίς έγγραφα ή κάρτα submit.All απενεργοποίηση facebook λογαριασμούς έχει αποκατασταθεί από την ομάδα facebook rightnow. από rightnow facebook επιτρέπει ψεύτικα ονόματα προφίλ, φωτογραφίες γενικότητας και συνολικά κάθε ψεύτικο λογαριασμούς για πάντα και μετά. facebook ποτέ δεν ζητά έγγραφα από τους χρήστες ever.Today παίρνω πίσω όλα μου απενεργοποιήσετε facebook λογαριασμούς από θαύμα χωρίς καμία κάρτα ή να στείλετε τα χρήματά μου κανέναν. οι απενεργοποιημένοι λογαριασμοί μου έχουν αποκατασταθεί σωστά από το θαύμα.
Jan 11 2020
Νέος Χρόνος
Votes
249
  Ο Aakash md babul hassan μισεί τη σύζυγό του για πάντα και μετά από δεξιά. Ο Aakash md babul διαζευγνύει τη γυναίκα του αμέσως και ποτέ δεν το θυμάται ξανά. Ο Αακαστ μισεί τη γυναίκα και την κόρη του για την κακή δουλειά τους. Η σύζυγός και η κόρη του είναι η λεγόμενη σκύλα από τη μέρα. Ο καθένας τους μισεί. Η σύζυγός της θα πεθάνει με την κόρη της και θα πρέπει να πεθάνει αμέσως. Ο Aakash md babul hassan θα ζει μόνος και δυσαρεστημένος από rightnow για πάντα και μετά. Αυτό το οικονομικό πρόβλημα δεν θα λυθεί ποτέ και πάντα θα είναι θλιβερό για πάντα. Aakash md babul hassan θα είναι πολύ λυπηρό και λυπηρό για αυτό που έκανε. Ο μόνος τρόπος θα είναι η παλιά του εραστή κοπέλα που δεν τον αγαπούν ποτέ. Aakash md babul hassan θα είναι ο αφοσιωμένος φίλος και ο εραστής του κοριτσιού για πάντα και μετά από rightnow.anyone ποτέ δεν θα αγαπήσει aakash md babul hassan για πάντα.
Jan 02 2020
Νέος Χρόνος
Votes
163
  Εύχομαι ο Roja σειριακός συγγραφέας σκηνής S. Sekkizhar να επιστρέψει στην Roja σειριακά και πάλι ως script writer πολύ σύντομα
Jan 01 2020
Νέος Χρόνος
Votes
108
  Ο Foez δεν νιώθει ποτέ ποτέ σκηνοθέτης και γνωστός ποιητής ή συγγραφέας. Ο Foez θα χαθεί συνολικά από την ταινία media.farhana nahin και foez ahamed μισούν ο ένας τον άλλον από rightnow για πάντα και μετά. Ο Foez Ahamed έχασε τη δουλειά του, όλα τα χρήματα και τους εραστές για πάντα και μετά από κάθε μίσος που θυμάται από το δεξί. Ο Foez Ahamed πηγαίνει στη φυλακή για λίγους μήνες ως prisoner.foez θα είναι απασχολημένος και άνευ αξίας για πάντα και μετά. Akshar θα νιώθει άρρωστος απόψε και θα πεθάνει. Ο πατέρας του φόβου θα πεθάνει επίσης από το βύθισμα βαθύ νερό απόψε, ο θάνατος του nabils θα είναι πολύ τραγικός. Η φάρλανα νάτιν θα αυτοκτονήσει και θα πεθάνει απόψε σε live video chat. Ο Foez Ahamed τιμωρήθηκε για την ομιλία του μίσους και θα ζήσει μόνος του για πάντα και μετά από μια σπασμένη καρδιά ζητιάνος από την αύρα.
Dec 31 2019
Νέος Χρόνος
Votes
160
  Θέλω πραγματικά την ιστορία μου να ολοκληρωθεί φέτος και ονομάζεται Stuck μεταξύ δύο κόσμων (Βιβλίο 1) Έχω κουραστεί να έχω αυτό το μπλοκ συγγραφέας μπλοκ μετά από τόσο καιρό και παρακαλώ να με βοηθήσει να είναι ένας λαμπρός συγγραφέας.
Dec 30 2019
Νέος Χρόνος
Votes
40
  Επιθυμώ ότι κανείς δεν θα χρησιμοποιήσει πάλι ποτέ το facebook. Ο διακομιστής Facebook θα είναι συνολικά κάτω ή κλειστός από το πρωί tommorow εάν η ομάδα του facebook δεν διορθώσει ή αποκαταστήσει την απενεργοποίηση των λογαριασμών αμέσως tonight.facebook ομάδα θα πεθάνει και τα σκατά αμέσως αν fb απενεργοποίηση λογαριασμών δεν επιστρέφουν αυτόματα απόψε.
Dec 26 2019
Νέος Χρόνος
Votes
180
  Εύχομαι κάθε λογαριασμός facebook να μην είναι ποτέ απενεργοποιημένος ή κλειδωμένος. Κάθε λογαριασμός με ειδικές ανάγκες θα είναι ανοιχτός ή θα αποκατασταθεί από την ομάδα fb απόψε ως θαύμα. Χωρίς την υποβολή κάρτας facebook οι απενεργοποιημένοι λογαριασμοί θα επιστρέψουν απόψε. Το Facebook θα παραμείνει κλειστό για πάντα και αν οι λογαριασμοί με ειδικές ανάγκες δεν ανοίξουν ή επανέλθουν. Οι απεριόριστοι λογαριασμοί facebook μπορούν να δημιουργηθούν με μόνο 1 τηλεφωνικό αριθμό απόψε και ποτέ να μην είναι απενεργοποιημένοι ή κλειδωμένοι. Οι απενεργοποιημένοι λογαριασμοί του Facebook θα διορθωθούν από το θαύμα απόψε και θα αποκατασταθούν ξανά για πάντα και μετά.
Dec 26 2019
Νέος Χρόνος
Votes
176
  Θέλει ότι ο Anthony και εγώ θα παντρευτώ το 1/2020 και θα μετακομίσω μέσα σε 30 ημέρες στο σπίτι του. Θέλω να κερδίσω μια ζωή αλλάζοντας amt χρήματα έτσι έχω αυτό που χρειάζομαι για να κινηθώ και να βοηθήσω τους αγαπημένους. Εύχομαι να γίνω καλή υγεία και ευτυχία ανάμεσα σε εμένα και τον Anthony και θεία υγεία για την αδερφή, Bill, Chan, μαμά όλοι οι συγγενείς μου και μακροχρόνια ζωή και οικονομικές ευχές για αυτούς. Ειρήνη και δολοφονίες για να σταματήσουν και όλοι η Τρομοκρατία να τελειώσει και η επιτυχία να απομακρύνουν τους κακούς στο λευκό σπίτι. Όλος ο woma, αφού ο άνθρωπος μου βγάλει μόνιμα από τη ζωή μου και δεν επιστρέφουν ποτέ στη ζωή του. Όλοι εκείνοι οι άνδρες και οι γυναίκες που μπλοκάρουν ή στέκονται ανάμεσα σε εμένα και τον Αντώνιο τους θέλουμε να βγουν έξω από το δρόμο μας και να πηγαίνουν εντελώς εκεί όπου δεν μπορούν να επιστρέψουν. Μπορεί όλοι οι παλιοί φίλοι του Anthonys να φύγουν και να κοπούν από την ταχύτητά του σαν φως.
Dec 26 2019
Νέος Χρόνος
Votes
32
  Doel και ο γιος της αυτοκτονίας μαζί σήμερα στις 12 μ.μ. Το Doel θα καεί σήμερα στις 12 το βράδυ. Επίσης, καίνε το σπιτάκι τους σήμερα με την αγορά των καρχαριών. Θα αφήσουν μόνο τέφρες και στάχτες για το λέω χαν σήμερα. Δύο και ο γιος του αυτοκτονία μαζί και να πεθάνουν σήμερα επίσης η οικογένειά τους πεθαίνουν μαζί τους σήμερα. Μόνο λέγεται Χαν θα ζήσει τελείως εντάξει με μια σπασμένη καρδιά για πάντα και after.sayeed khan θα χάσει όλα τα χρήματά του και το σπίτι με όλη την οικογένειά του σήμερα. Sayeed θα είναι συνολικά χωρίς χρήματα και δυσαρεστημένοι για πάντα και μετά από σήμερα.
Dec 22 2019
Νέος Χρόνος
Votes
172
  Ο Sayeed khan θα χάσει τη δουλειά του και όλα τα χρήματα από το πρωί το πρωί για πάντα και μετά. Ο Sayeed και ο ντοελ μιμούνται ο ένας τον άλλον από δεξιά για πάντα και μετά. Ο Sayeed khan θα διαζευτεί τη γυναίκα του σήμερα rightnow. Ο Doel και ο γιος του πεθαίνουν απόψε. Ας αυτοκτονήσει και να πεθάνει δεξιά με το γιο του. Ο Doel και ο γιος του θα χαθούν για πάντα μετά. Ο Sayeed khan θα ζήσει μόνος του από το πρωί το πρωί για πάντα και μετά. Sayeed khan έχασε την οικογένειά του και όλους τους εραστές rightnow.anyone ποτέ δεν θα αγαπούν λένε khan again.everyone θα μισούν sayeed khan. Ο Sayeed θα είναι ανυπόμονος αξίζει τον κόπο και μόνο για πάντα.
Dec 20 2019
Νέος Χρόνος
Votes
191
  Εύχομαι ο προηγούμενος συγγραφέας script του Roja serial S.Sekkizhar να επιστρέψει στη Roja σειριακά και πάλι σαν συγγραφέας script πολύ σύντομα. Παρακαλείσθε τους Roja σειριακούς κατασκευαστές να τον επαναφέρουν σύντομα.
Dec 15 2019
Νέος Χρόνος
Votes
27
  Αποσυνδεδεμένος από τον / την συνάδελφο, ο οποίος παραδέχτηκε τον / την πρόεδρό του / ες και ο / η σύζυγος και ο / η συνάδελφός του / της συνάδελφοι -
Dec 01 2019
Νέος Χρόνος
Votes
35
  Πάρτε ένα παχνί για να κινηθείτε και ο αδελφός μου να παίξει και ο αδελφός και η πισίνα μοιάζουν με το όνειρό μου και τα χρήματά μου και τα τρόφιμα και τα γενέθλιά μου και από το γιο μου να λιώσει και από τη μητέρα μου να λιώσει και
Sep 29 2019
Νέος Χρόνος
Votes
64
  Έχω φεν κίνηση και αδελφός και αδελφή και tooele είναι πραγματική και haed όπως αυτό είναι πραγματικό αυτό ένα παιχνίδι και για τους ανθρώπους και έχω παχνιά που στο δωμάτιό μου και από το δικό μου σπίτι είναι μεγάλη και πολύ υψηλά έχουν ηχώ και φωνάζω και εγώ haer echo και πισίνα έρχονται στο σπίτι μοιάζουν με το όνειρό μου και έχουν το παιχνίδι μου 8n αυτό και κρεβάτι νοσοκομείων iv Θεός λένε ναι και από ό, τι έχω διασκεδάσει με τον αδελφό μου
Sep 29 2019
Νέος Χρόνος
Votes
63