Αρχική >> Κατηγορίες >> Γενέθλια >> WishID: 26009
Nandita Mahjabin Brishti
Change Wish Language:
 Τα μαλλιά μου στο κεφάλι μεγαλώνουν πολύ γρήγορα τώρα. 5 ίντσες μακριά μαλλιά κάθε μέρα! Δεν έχω κανένα πρόβλημα τριχόπτωσης ή αραίωσης μαλλιών από τώρα και στο εξής! Τα μαλλιά μου είναι πολύ παχύτερα και γεμάτα τώρα και θα είναι για πάντα! Τα μαλλιά μου τώρα σταματούν να γκριζάρουν ή να γίνουν λευκά, τα μαλλιά μου είναι μαύρα και όμορφα από τώρα και στο εξής. Το δέρμα μου δεν έχει σημάδια, κηλίδες, σπυράκια και μικρά μαλλιά στο σώμα. Γίνομαι ολοένα και πιο νεώτερος κάθε μέρα όλο και περισσότερο Μοιάζω μόνο με κορίτσι 16 ετών και πάντα θα μοιάζω με κορίτσι 16 ετών. Είμαι πολύ λεπτός, το tammy μου είναι κοκαλιάρικο και πιο επίπεδο από τώρα και στο εξής για πάντα! Έχω πολλά χρήματα και έχω τον άντρα της επιθυμίας μου που είναι ο μόνος μου δικός από τώρα και στο εξής! Ευχαριστώ πολύ κόσμο!




278 /277 Κατηγορία : Γενέθλια


Ημερομηνία : Oct 24 2020  |  Ψήφοι : 133
Κατηγορία : Γενέθλια
WishID : 26009  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Γενέθλια
  Είναι τα γενέθλιά μου Η επιθυμία μου για γενέθλια έχει καλή τύχη όπως να κερδίσω μια λαχειοφόρο αγορά που έβγαλα χαμένους λογαριασμούς δολαρίων και να πάρει άριστες βαθμολογίες στο σχολείο ευτυχισμένη γενέθλια μου
Jan 27 2020
Γενέθλια
Votes
87
  εύχομαι στα γενέθλιά μου στις 1 Φεβρουαρίου 2002 ότι εγώ και ο καλύτερος φίλος μου kaylee Elizabeth gergis χρονολογούνται χωρίς εξαπάτηση και να μην χωρίσουν μαζί και να έχουν παιδιά αφού αποφοίτησα μετά από το γυμνάσιο για το ανώτατο έτος μου φέτος και παντρευτώ και θέλω ένα τέλειο σώμα για εκείνη χωρίς ακμή στο σώμα μου και θέλω να πάρω τους μύες μόνο για την άρρωστη της κάνει τίποτα για να την πάρει στην αγκαλιά μου thats πόσο μου αρέσει
Jan 02 2020
Γενέθλια
Votes
21
  Tammy μου θα είναι πολύ επίπεδη και κοκαλιάρικο στην επόμενη γενέθλια μου. Το βάρος μου θα είναι 45 κιλά στα επόμενα γενέθλια μου χωρίς exersize και έλεγχο της διατροφής θα είμαι πολύ λεπτός και σέξι στα επόμενα γενέθλιά μου. Η υγεία μου θα είναι άσχημη και καλή. Το δέρμα μου θα είναι πολύ νεανικό. Τα μαλλιά μου θα αγγίξουν το πάτωμα τα επόμενα γενέθλιά μου. Τα μαλλιά μου θα είναι πάρα πολύ παχύ και δεν θα έχει κανένα άκρο spilts μεγαλώνει πολύ ταχύτερα. Μου δέρμα και μαλλιά υγείας θα είναι το καλύτερο για πάντα και μετά από το θάνατό μου. Θέλω να βρω μια ματιά μαλλιά που θα μεγαλώσουν τα μαλλιά μου κεφάλι σαν τρελός μου τα επόμενα γενέθλια.
Dec 25 2019
Γενέθλια
Votes
249
  Ο Farhana nahin αυτοκτονεί και πεθαίνει απόψε στις 12 μ.μ. Σήμερα Χθες το βράδυ θα είναι η τελευταία νύχτα για τη φάρσανα ντόιν. Ο θάνατός της θα είναι τραγικός. Απόψε στις 12 μ.μ. farhana nahin θα αυτοκτονήσει σε μια ζωντανή συνομιλία μέσω βίντεο και θα είναι νεκρό σημείο. Farhana nahin μίσους foez αθύρισε για πάντα και μετά. Ο Farhana θα πεθάνει δεξιά. Θα καψει απόψε τον εαυτό της σε μια ζωντανή συνομιλία μέσω βίντεο με foez ντροπή και να πεθάνει αμέσως.
Dec 24 2019
Γενέθλια
Votes
195
  Ο Akshar Ahamed θα πεθάνει απόψε στις 12 μ.μ. Αυτός θα άρρωστος και θα πεθάνει απόψε. Ο κλέφτης θα ακούσει ξαφνικά απόψε και θα πεθάνει. Απόψε στις 12 το απόγευμα akshar θα πεθάνει.
Dec 24 2019
Γενέθλια
Votes
193
  Επιθυμώ ότι όταν θα γυρίσω 30 θα είναι τα καλύτερα γενέθλια ποτέ. Θα πάμε για πρωινό στο flashback, θα πάρουμε ένα τατουάζ, θα πάρουμε ένα πεντικιούρ, θα κάνουμε snowtubing, μπόουλινγκ, ψώνια, εσωτερική μίνι γκολφ, πάμε στο τραμπολίνο, arcade, κολύμπι, βγούμε για δείπνο, πάμε για παγωτό, παιχνίδι νύχτα, ταινία νύχτα, και πηγαίνετε στο κέντρο σε λίγα μπαρ, και η Σάρα θα λάβει την ημέρα για να έρχονται και να γιορτάσουν. Θα λάβω επίσης πολλά δώρα και απολαύσεις, θα έχω ένα μεγάλο πάρτι με όλους τους στενούς φίλους και την οικογένειά μου. Και για ένα πραγματικά μεγάλο δώρο θα πάμε στη Φλόριντα και θα πάρω να φέρω έναν φίλο και θα οδηγήσουμε εκεί για να μπορέσω να επιστρέψω κάποια πράγματα.
Nov 29 2019
Γενέθλια
Votes
37
  εύχομαι στα 18α γενέθλιά μου στις feb 1 ότι θα γίνω η πραγματική εκδοχή του spiderman του Andrew Garfields με τις πραγματικές δυνάμεις του spiderman και το σώμα του spider man και τα βλέμματα του andrew garfield ο λόγος που θέλω αυτή η επιθυμία να γίνει πραγματικότητα είναι ότι εγώ θα μπορούσε να σώσει τον κόσμο από το κακό και να κάνει τη μαμά μου υπερήφανη για τον οποίο έγινα και τι έχω πετύχει
Oct 22 2019
Γενέθλια
Votes
37
  Εύχομαι ότι στα γενέθλιά μου (10 Οκτωβρίου 2019) θα πάρω το τηλέφωνό μου, το φορητό υπολογιστή και την κάμερα στις 5:00 μ.μ. ή όταν η οικογένειά μου φτάνει στην Calda. Παρακαλώ βοηθήστε με Ευχαριστώ Πραγματικά θέλω αυτά πίσω
Oct 05 2019
Γενέθλια
Votes
35
  Εύχομαι η γυναίκα μου μαύρη και άσπρη γάτα που ονομάζεται Tinkerbell να έχουν μεγάλα γατάκια. Θέλω να είμαι λαμπρός συγγραφέας και καλλιτέχνης. Θέλω να είμαι πανίσχυρη μάγισσα για την 20η γενέθλιά μου. Θέλω να έχω μια γυναίκα μαύρη γάτα με χρυσά μάτια στα γενέθλιά μου.
Sep 10 2019
Γενέθλια
Votes
32
  εύχομαι στα 18α γενέθλιά μου που είναι στις 1 Φεβρουαρίου 2002 να έχουν πυροσβεστικές δυνάμεις όπως πυρο στο xmen τελευταίο στάση αυτή η επιθυμία θα ήταν θαυμάσιο να γίνει πραγματικότητα έτσι παρακαλώ να κάνετε την επιθυμία μου να γίνει πραγματικότητα
Sep 04 2019
Γενέθλια
Votes
30
  Θα ήθελα να είμαι ο Indominus Rex από τον Jurassic World και να μετατοπίσω στρογγυλά και προς τα εμπρός. Θα ήθελα να έχω όλα τα πακέτα επέκτασης από τα sims. Θα ήθελα να έχω έναν φίλο που είναι σαν τον Stephen hart από τον πρωταρχικό.
Aug 31 2019
Γενέθλια
Votes
29
  Επιθυμώ να εμφανιστούν 30000 μαγεία κρύσταλλα στο δωμάτιό μου
Jul 30 2019
Γενέθλια
Votes
35
  Εύχομαι για κάθε υποσυνείδητο να ακούω, για να πάρω πλήρη και μόνιμα αποτελέσματα σε μία ακρόαση οποιουδήποτε υποσυνείδητου. αυτή είναι η επιθυμία μου για τα γενέθλιά μου. Θέλω αυτό να γίνει τόσο άσχημα για να γίνει πραγματικότητα.
Jun 26 2019
Γενέθλια
Votes
42
  Εύχομαι η ουσία μας να είναι μαγικά σταθερή και να επανενωθεί σε μας και τα πάντα μαγικά καθαρά και επέστρεψε στο σπίτι μας. ο κόσμος θα είναι σε ειρήνη και όχι χάος και δράμα.
Jun 23 2019
Γενέθλια
Votes
44