Αρχική >> Κατηγορίες >> Νέος Χρόνος >> WishID: 27076
Ανώνυμος
Change Wish Language:
 
1 30 50 80 100
Πάρτε 100 ψήφους για να κάνετε αυτή την ευχή αληθινή

182 /181 Κατηγορία : Νέος Χρόνος


Ημερομηνία : Dec 01 2020  |  Ψήφοι : 3
Κατηγορία : Νέος Χρόνος
WishID : 27076  

Make a wishΠροηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Νέος Χρόνος
  Θα ήθελα να πάρω πίσω όλα μου απενεργοποιήστε facebook λογαριασμούς και όλους τους φίλους rightnow χωρίς έγγραφα ή κάρτα submit.All απενεργοποίηση facebook λογαριασμούς έχει αποκατασταθεί από την ομάδα facebook rightnow. από rightnow facebook επιτρέπει ψεύτικα ονόματα προφίλ, φωτογραφίες γενικότητας και συνολικά κάθε ψεύτικο λογαριασμούς για πάντα και μετά. facebook ποτέ δεν ζητά έγγραφα από τους χρήστες ever.Today παίρνω πίσω όλα μου απενεργοποιήσετε facebook λογαριασμούς από θαύμα χωρίς καμία κάρτα ή να στείλετε τα χρήματά μου κανέναν. οι απενεργοποιημένοι λογαριασμοί μου έχουν αποκατασταθεί σωστά από το θαύμα.
Jan 11 2020
Νέος Χρόνος
Votes
222
  Θέλω πραγματικά την ιστορία μου να ολοκληρωθεί φέτος και ονομάζεται Stuck μεταξύ δύο κόσμων (Βιβλίο 1) Έχω κουραστεί να έχω αυτό το μπλοκ συγγραφέας μπλοκ μετά από τόσο καιρό και παρακαλώ να με βοηθήσει να είναι ένας λαμπρός συγγραφέας.
Dec 30 2019
Νέος Χρόνος
Votes
24
  Επιθυμώ ότι κανείς δεν θα χρησιμοποιήσει πάλι ποτέ το facebook. Ο διακομιστής Facebook θα είναι συνολικά κάτω ή κλειστός από το πρωί tommorow εάν η ομάδα του facebook δεν διορθώσει ή αποκαταστήσει την απενεργοποίηση των λογαριασμών αμέσως tonight.facebook ομάδα θα πεθάνει και τα σκατά αμέσως αν fb απενεργοποίηση λογαριασμών δεν επιστρέφουν αυτόματα απόψε.
Dec 26 2019
Νέος Χρόνος
Votes
166
  Εύχομαι κάθε λογαριασμός facebook να μην είναι ποτέ απενεργοποιημένος ή κλειδωμένος. Κάθε λογαριασμός με ειδικές ανάγκες θα είναι ανοιχτός ή θα αποκατασταθεί από την ομάδα fb απόψε ως θαύμα. Χωρίς την υποβολή κάρτας facebook οι απενεργοποιημένοι λογαριασμοί θα επιστρέψουν απόψε. Το Facebook θα παραμείνει κλειστό για πάντα και αν οι λογαριασμοί με ειδικές ανάγκες δεν ανοίξουν ή επανέλθουν. Οι απεριόριστοι λογαριασμοί facebook μπορούν να δημιουργηθούν με μόνο 1 τηλεφωνικό αριθμό απόψε και ποτέ να μην είναι απενεργοποιημένοι ή κλειδωμένοι. Οι απενεργοποιημένοι λογαριασμοί του Facebook θα διορθωθούν από το θαύμα απόψε και θα αποκατασταθούν ξανά για πάντα και μετά.
Dec 26 2019
Νέος Χρόνος
Votes
164
  Θέλει ότι ο Anthony και εγώ θα παντρευτώ το 1/2020 και θα μετακομίσω μέσα σε 30 ημέρες στο σπίτι του. Θέλω να κερδίσω μια ζωή αλλάζοντας amt χρήματα έτσι έχω αυτό που χρειάζομαι για να κινηθώ και να βοηθήσω τους αγαπημένους. Εύχομαι να γίνω καλή υγεία και ευτυχία ανάμεσα σε εμένα και τον Anthony και θεία υγεία για την αδερφή, Bill, Chan, μαμά όλοι οι συγγενείς μου και μακροχρόνια ζωή και οικονομικές ευχές για αυτούς. Ειρήνη και δολοφονίες για να σταματήσουν και όλοι η Τρομοκρατία να τελειώσει και η επιτυχία να απομακρύνουν τους κακούς στο λευκό σπίτι. Όλος ο woma, αφού ο άνθρωπος μου βγάλει μόνιμα από τη ζωή μου και δεν επιστρέφουν ποτέ στη ζωή του. Όλοι εκείνοι οι άνδρες και οι γυναίκες που μπλοκάρουν ή στέκονται ανάμεσα σε εμένα και τον Αντώνιο τους θέλουμε να βγουν έξω από το δρόμο μας και να πηγαίνουν εντελώς εκεί όπου δεν μπορούν να επιστρέψουν. Μπορεί όλοι οι παλιοί φίλοι του Anthonys να φύγουν και να κοπούν από την ταχύτητά του σαν φως.
Dec 26 2019
Νέος Χρόνος
Votes
21
  Doel και ο γιος της αυτοκτονίας μαζί σήμερα στις 12 μ.μ. Το Doel θα καεί σήμερα στις 12 το βράδυ. Επίσης, καίνε το σπιτάκι τους σήμερα με την αγορά των καρχαριών. Θα αφήσουν μόνο τέφρες και στάχτες για το λέω χαν σήμερα. Δύο και ο γιος του αυτοκτονία μαζί και να πεθάνουν σήμερα επίσης η οικογένειά τους πεθαίνουν μαζί τους σήμερα. Μόνο λέγεται Χαν θα ζήσει τελείως εντάξει με μια σπασμένη καρδιά για πάντα και after.sayeed khan θα χάσει όλα τα χρήματά του και το σπίτι με όλη την οικογένειά του σήμερα. Sayeed θα είναι συνολικά χωρίς χρήματα και δυσαρεστημένοι για πάντα και μετά από σήμερα.
Dec 22 2019
Νέος Χρόνος
Votes
164
  Ο Sayeed khan θα χάσει τη δουλειά του και όλα τα χρήματα από το πρωί το πρωί για πάντα και μετά. Ο Sayeed και ο ντοελ μιμούνται ο ένας τον άλλον από δεξιά για πάντα και μετά. Ο Sayeed khan θα διαζευτεί τη γυναίκα του σήμερα rightnow. Ο Doel και ο γιος του πεθαίνουν απόψε. Ας αυτοκτονήσει και να πεθάνει δεξιά με το γιο του. Ο Doel και ο γιος του θα χαθούν για πάντα μετά. Ο Sayeed khan θα ζήσει μόνος του από το πρωί το πρωί για πάντα και μετά. Sayeed khan έχασε την οικογένειά του και όλους τους εραστές rightnow.anyone ποτέ δεν θα αγαπούν λένε khan again.everyone θα μισούν sayeed khan. Ο Sayeed θα είναι ανυπόμονος αξίζει τον κόπο και μόνο για πάντα.
Dec 20 2019
Νέος Χρόνος
Votes
182
  Εύχομαι ο προηγούμενος συγγραφέας script του Roja serial S.Sekkizhar να επιστρέψει στη Roja σειριακά και πάλι σαν συγγραφέας script πολύ σύντομα. Παρακαλείσθε τους Roja σειριακούς κατασκευαστές να τον επαναφέρουν σύντομα.
Dec 15 2019
Νέος Χρόνος
Votes
22
  Αποσυνδεδεμένος από τον / την συνάδελφο, ο οποίος παραδέχτηκε τον / την πρόεδρό του / ες και ο / η σύζυγος και ο / η συνάδελφός του / της συνάδελφοι -
Dec 01 2019
Νέος Χρόνος
Votes
29
  Πάρτε ένα παχνί για να κινηθείτε και ο αδελφός μου να παίξει και ο αδελφός και η πισίνα μοιάζουν με το όνειρό μου και τα χρήματά μου και τα τρόφιμα και τα γενέθλιά μου και από το γιο μου να λιώσει και από τη μητέρα μου να λιώσει και
Sep 29 2019
Νέος Χρόνος
Votes
50
  Έχω φεν κίνηση και αδελφός και αδελφή και tooele είναι πραγματική και haed όπως αυτό είναι πραγματικό αυτό ένα παιχνίδι και για τους ανθρώπους και έχω παχνιά που στο δωμάτιό μου και από το δικό μου σπίτι είναι μεγάλη και πολύ υψηλά έχουν ηχώ και φωνάζω και εγώ haer echo και πισίνα έρχονται στο σπίτι μοιάζουν με το όνειρό μου και έχουν το παιχνίδι μου 8n αυτό και κρεβάτι νοσοκομείων iv Θεός λένε ναι και από ό, τι έχω διασκεδάσει με τον αδελφό μου
Sep 29 2019
Νέος Χρόνος
Votes
51
  Θα ήθελα να μοιάζω με τον Nathon Darrow στο gotham πριν φτάσει mr.freeze και αργότερα θα ήθελα επίσης να σε έκδοση του mr.freeze και θέλω επίσης το όνομά μου να αλλάξει σε νίκη τηγανητές πατάτες και να έχουν μια φίλη Nora όνομα παρακαλώ κάνετε αυτό γίνετε πραγματικότητα Θέλω μόνο αυτή την επιθυμία τίποτα άλλο απλά αυτή την επιθυμία
Aug 15 2019
Νέος Χρόνος
Votes
14
  Επιθυμώ η μητέρα μου ήταν λεπτή και βάρος 110 κιλά δεν μόνιμα τίποτα τι τρώει ή ποτά Δεν θα λιώσει ποτέ. Επιθυμώ ότι η μητέρα μου δεν έχει πλέον Γκρι στα μαλλιά της για πάντα. Επιθυμώ ότι η μητέρα μου θα έχει μόνιμα λευκά δόντια και θα είναι ισχυρότερη και ποτέ δεν θα σπάσει. Επιθυμώ η μητέρα μου να μην πάρει ποτέ τον καρκίνο και τους όγκους για πάντα. Εύχομαι το αριστερό πόδι της μητέρας μου να είναι φυσιολογικό και ποτέ να μην είναι ρευστό και πρησμένο για πάντα. Επιθυμώ ότι η μητέρα μου φαίνεται 20 ετών. Εύχομαι η Μητέρα μου να κερδίσει πάντα την Λοταρία και να είναι τυχερή για πάντα.
Aug 06 2019
Νέος Χρόνος
Votes
18
  Εύχομαι το νέο μου σχολείο να αλλάξει τις σχολικές στολές μας στις στολές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και θα ήθελα να είχαμε έναν ελεύθερο χρόνο όπου μπορούμε να κάνουμε ό, τι θέλουμε ποτέ. Όπως πηγαίνουμε στα τηλέφωνα μας και πηγαίνουμε όπου θέλουμε στο σχολείο κλπ.
Aug 02 2019
Νέος Χρόνος
Votes
17