Αρχική >> Κατηγορίες >> Ειρήνη >> WishID: 29496
Just My Wishes
Change Wish Language:
 Θέλω να είμαι νέος μέχρι τη ζωή μου, η οικογένειά μου θα έχει μόνο επιτυχία, θα έχω μόνο ειρηνικές μέρες, δεν θα πεθάνω οδυνηρά, δεν μπορώ να πεθάνω πριν από 48, απλά πηγαίνω στον παράδεισο
1 30 50 80 100
Πάρτε 100 ψήφους για να κάνετε αυτή την ευχή αληθινή

402 /401 Κατηγορία : Ειρήνη


Ημερομηνία : Apr 22 2021  |  Ψήφοι : 1
Κατηγορία : Ειρήνη
WishID : 29496  

Make a wishΠροηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Ειρήνη
  Μακάρι να μπορώ να κάνω τις δικές μου επιθυμίες, λέγοντας 3 δικά μου βήματα 1. κλείστε τα μάτια σας 2. κάντε μια ευχή 3. ανοίξτε τα μάτια σας. Τότε η επιθυμία μου θα εκπληρωθεί / πραγματοποιηθεί
Aug 19 2020
Ειρήνη
Votes
380
  για να ξεχάσουν όλοι ό, τι έκανα λάθος, επίσης να με πλένει εγκεφάλου Για να είμαι θετικό άτομο, εύχομαι η δεύτερη έλευση του Χριστού να είναι τις τελευταίες μέρες. !!!!
Jun 09 2020
Ειρήνη
Votes
33
  Θα ήθελα να μπορώ να συναντήσω όλους τους ανθρώπους που ήξερα από το Discord στην Ισλανδία και να ζήσω σε ένα μεγάλο μέγαρο για πάντα. 7 ορόφους, ένα πιάνο σε κάθε όροφο, ωραία δωμάτια, ωραία κουζίνα, ωραίο σαλόνι.
Feb 28 2020
Ειρήνη
Votes
40
  Εύχομαι ο λαός δημοκρατία της κυβέρνησης του Μπαγκλαντές αλλαγές rightnow για πάντα και after.a είδος κυβερνήτης θα έρθει tommorow πρωί. Sim κάρτα θα είναι δωρεάν από rightnow στο Μπαγκλαντές και ο καθένας μπορεί να αγοράσει απεριόριστη κάρτα SIM από rightnow αν κάποιος θέλει. Δεν υπάρχει κάρτα nid για αγορά SIM κάρτα από rightnow για πάντα και μετά.
Jan 05 2020
Ειρήνη
Votes
242
  Εύχομαι το μέλος της οικογένειάς μας Ashley Hudson να μας αφήσει μόνο του και να σταματήσει να έρχεται πάνω από το σπίτι μας και να μας αφήσει μόνο του για καλό λόγο είμαστε κουρασμένοι από αυτήν είναι τόσο ενοχλητικό
Dec 26 2019
Ειρήνη
Votes
19
  Ο Fath ahamed nabil θα πεθάνει απόψε στις 13:00 σε υποβρύχια. Ο Fath Ahamed Nabils θάνατος θα είναι πολύ τραγικό. Θα βυθιστεί στα βαθιά νερά απόψε και θα σκοτωθεί. Και αυτό είναι το τέλος του λιχουδιού αστείο nabil. Απόψε θα πεθάνει στη βύθιση βαθύ νερό.
Dec 24 2019
Ειρήνη
Votes
184
  να είναι αγόρι 1 εβδομάδα hanna ψηφοφορία τώρα και balltoon και ζεστό μπάλα και αγόρι για να με φιλήσει μια μέρα και φίλος και mach αγάπη μου με αγαπά πίσω και έχω πίτα και σκοντάφω έρχομαι tuse και εγώ raed και έχω καραμέλα και έχω νεογέννητο και μωρό στην κοιλιά και παίρνω draem ipadand σημειωματάριο
Dec 12 2019
Ειρήνη
Votes
100
  Είμαι 20 χρονών και μου αρέσει να είναι rael και κουτάβι και να ασχοληθώ και draem heather μαμά να πέθανε το αυτοκίνητο συντριβή draem ταξίδια και draem μου να σκάσει επάνω παραμονή pop up και εύχομαι κρεβάτι κίνηση andb Είμαι με pinene και αγόρι μαλλιά και atrher και εγώ καλά να πάρει κακή και καλή επιθυμία όνειρο και θα ήθελα να ενοχλεί
Dec 05 2019
Ειρήνη
Votes
127
  Εύχομαι στις προσεχείς εκλογές στο Ηνωμένο Βασίλειο ότι το Εργατικό Κόμμα θα αναδειχθεί νικηφόρο με τον Jeremy Corbyn να γίνει ο νέος πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου.
Dec 05 2019
Ειρήνη
Votes
30
  Εύχομαι όταν κοιμάμαι κάθε βράδυ, θα είμαι σε ένα καλύτερο μέρος ενός φανταστικού κόσμου ονείρων για να ζήσω τα επιθυμητά μου όνειρα όπως αυτά του περιοδικού των ονείρων μου. Αν πεθάνω, θα ζήσω στον ονειρικό κόσμο με τον τρόπο που θέλω για πάντα και θα ζήσω συνεχώς χωρίς φόβο, βλάβη ή κρίση που ποτέ δεν θα είναι ποτέ διαυγής εφιάλτης.
Nov 20 2019
Ειρήνη
Votes
33
  Θα ήθελα να μην ξαναγυρίσω ποτέ σε οικογενειακά ζητήματα όπως ο αδελφός μου που έχει συναισθηματικά και καταχρηστικά λεκτικά και μονομερής (δεν αλληλεπιδρά με με) από την παιδική μου ηλικία επειδή υποβαθμίζει σημαντικά μέρη της ζωής μου της ελευθερίας, όπως το σχολείο, την υγεία και την κοινωνική ζωή.
Nov 19 2019
Ειρήνη
Votes
35
  Εύχομαι στο νέο μου σχολείο φέτος να γίνω όσο πιο σύντομα γίνεται καινούργιοι φίλοι και κολλητοί που με κάνουν πάντα σε όλα τα διαλείμματα για να μην ξανανιώσω ποτέ μόνο ή απομονωμένοι και να περάσω μια ωραία σχολική χρονιά από τα τελευταία χρόνια της παιδικής μου ηλικίας με φίλοι????????????
Nov 08 2019
Ειρήνη
Votes
34
  Επιθυμία ότι οτιδήποτε θέλω να γίνει πραγματικότητα όταν θέλω ποτέ δεν έχει σημασία πόσο μικρό δεν έχει σημασία πόσο μεγάλο έχει να έρθει πραγματικότητα θέλω αυτό στις 3:07 μ.μ. ή όταν ποτέ θέλω απλώς προσπαθήσω να το κάνει ευχαριστώ.
Oct 25 2019
Ειρήνη
Votes
30
  εύχομαι ένας φύλακας άγγελος να με προστατεύει όλη την ώρα για να με προστατεύει από τους κακούς ανθρώπους και οι κακοί άνθρωποι με κάνουν ισχυρό και σίγουρο και με βοηθάς μέσα από τη ζωή Θέλω ο φύλακας άγγελος μου να είναι μαζί μου όλη την ώρα ευχαριστώ
Oct 19 2019
Ειρήνη
Votes
68