Αρχική >> Κατηγορίες >> Χαμένους Ανθρώπους >> WishID: 6659
Pacting
Change Wish Language:
 1 Εύχομαι ο αδερφός μου να χαθεί 2 Εύχομαι ο ξαδέλφος μου να χαθεί 3 Εύχομαι να χάνονται όλα τα σκουλήκια στον πλανήτη




45 /135 Κατηγορία : Χαμένους Ανθρώπους


Ημερομηνία : Jun 07 2014  |  Ψήφοι : 152
Κατηγορία : Χαμένους Ανθρώπους
WishID : 6659  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Χαμένους Ανθρώπους
  Εύχομαι να δω τον φίλο μου από την παιδική ηλικία από το Patterson που ονομάζεται Amber
May 25 2014
Χαμένους Ανθρώπους
Votes
194
  Θα ήθελα να έχω ένα πολύ ωραίο μαμά που μου έδωσε όλα τα πράγματα και ήμουν ευτυχισμένος μαζί της και μόνο το σώμα της δεν θέλει να μην είναι καθόλου γυναίκες που δεν έμοιαζαν με τίποτα. Θα μπορούσαμε να πάμε για ψώνια και να αγοράσουμε κάτι που μοιάζουμε να πάμε να πάμε να πάρουμε τα πράγματα. Κερδίζω ότι μου πήγε ένα νέο αυτοκίνητο και θα μπορούσα να πάω στην εκκλησία με το καινούριο μου αυτοκίνητο την Κυριακή, την Τρίτη, την Κυριακή
May 15 2014
Χαμένους Ανθρώπους
Votes
147
  Ελπίζω η Νανά να ξαναβρεθεί στη ζωή.
May 03 2014
Χαμένους Ανθρώπους
Votes
156
  Επιθυμώ ότι ο Oliver Gray ήταν ακόμα στο NXT ως μωρό και ότι ο Bo Dallas ήταν αυτός που έφυγε από το WWE για πάντα. Θέλω ξανά να δω το αγαπημένο μου NXT Superstar στο δαχτυλίδι του NXT και του WWE. Μην πείτε ότι είναι μόνο για μένα να είμαι ευτυχισμένος. Κοίταξα σε αυτόν και με έκανε να νιώθω ότι η ζωή μου αξίζει τον κόπο. Πρέπει να τον δω με κάποιο τρόπο, διότι αλλιώς δεν θα μπορώ ποτέ να τον δω ξανά και δεν ξέρεις πόσο δύσκολο θα ήταν για να χάσω κάποιον που αγαπώ πολύ. Έτσι, παρακαλώ, βοηθήστε με να ζω μαζί μου, γιατί αυτό είναι το μόνο πράγμα που με σχίζει. (P.S. τον θέλω να κερδίσει περισσότερους αγώνες, και γι 'αυτόν να γίνει ένα σχετικό σούπερ σταρ)
May 02 2014
Χαμένους Ανθρώπους
Votes
101
  Θα ήθελα να έχει το μικρό μου σύστημα πίσω Kattie Star Cruise / Hogue. Τη λατρεύω και τη χάσετε. Δεν την είδα σε 6 χρόνια! Δεν είναι νεκρή.
Apr 22 2014
Χαμένους Ανθρώπους
Votes
102
  ΘΕΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΟ ΚΑΛΑΚΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΗΝ ΓΗ
Apr 08 2014
Χαμένους Ανθρώπους
Votes
140
  Εύχομαι. Οτι. Μου. Μούμια. Θα. Είναι. Πίσω. Από. Αγάπη και αγάπη. Εχω χάσει. Του. Διασκεδαστικο
Apr 08 2014
Χαμένους Ανθρώπους
Votes
139
  Έχω το πρώην αγαπημένο μου να με συγχωρέσω μετά από περίπου 5 μήνες περίπου και να ξαναγυρίσουμε πάλι όπως πριν περάσαμε καλά και αγαπήσαμε το ένα το άλλο όπως πριν κάναμε μαζί το πιο ειλικρινό και χαμόγελο Εύχομε να αφήσουμε τις νέες φίλες και να είμαστε μαζί ξανά ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ δεν έχω καμία άλλη μου είναι μόνη της χρειάζομαι
Feb 24 2014
Χαμένους Ανθρώπους
Votes
100
  Εύχομαι οι γονείς μου να είναι ζωντανοί εδώ στη γη.
Feb 23 2014
Χαμένους Ανθρώπους
Votes
156
  Εύχομαι ο καλύτερος φίλος μου να μπορεί να δει τη μαμά της επειδή έχει φύγει και χάσει την αγαπημένη της, ο καλύτερος φίλος μου είναι οι γείτονες της Βρετάνης
Feb 07 2014
Χαμένους Ανθρώπους
Votes
100
  ΘΕΩΓΟΥΝ Ο ΚΟΡΥ ΜΟΝΤΕΙΘ ήταν ζωντανός. ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ. ΘΕΩΘΕΙ ότι ποτέ δεν είχε κανένα πρόβλημα ναρκωτικών ή τίποτα απλά μια απλή κανονική ζωή που είχε. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΛΗΘΙΝΟ. ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ. :(
Jan 17 2014
Χαμένους Ανθρώπους
Votes
141
  Εύχομαι να βρεθεί η Natalee Holloway.
Jan 06 2014
Χαμένους Ανθρώπους
Votes
92
  Εύχομαι να βρω πίσω το χαμένο πορτοφόλι μου. Ήταν ένα δώρο από την αγάπη μου. Το θέλω πίσω σε μένα.
Jan 01 2014
Χαμένους Ανθρώπους
Votes
66
  Οι μητρικοί μου παππούδες πρέπει να πεθάνουν πολύ γρήγορα.
Dec 20 2013
Χαμένους Ανθρώπους
Votes
59
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Χαμένους Ανθρώπους
  να αφήσω τον παππού μου να επιστρέψει ζωντανός και ο καλύτερος φίλος μου ναι
Jul 19 2014
Χαμένους Ανθρώπους
Votes
215
  Εύχομαι ο θείος μου, ο Christopher Marcel Stacey, να επιστρέψει από τους νεκρούς για να τον συναντήσω
Aug 18 2014
Χαμένους Ανθρώπους
Votes
191
  Επιθυμώ ότι ο Mason έγινε ο γείτονάς μου και ο 2ος καλύτερος φίλος.
Sep 06 2014
Χαμένους Ανθρώπους
Votes
231
  θα είμαι σε θέση να μιλήσω με τον νεκρό αδερφό μου και μου λέει τι είναι σωστό
Nov 02 2014
Χαμένους Ανθρώπους
Votes
221
  Εύχομαι ο αδελφός μου David να φύγει για πάντα. Εύχομαι να μπορώ να έχουν αδελφούς toys.i επιθυμούν τα μαλλιά μου ήταν long.i επιθυμία nicki minaj ήταν ακριβώς δίπλα μου.
Nov 14 2014
Χαμένους Ανθρώπους
Votes
182
  Θα ήθελα να είμαι καλύτερος φίλος με τη Λίνα και τον Lindsey και πάλι. Εύχομαι να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στο φυσιολογικό, όπως δεν συνέβη τίποτα και ότι θέλουν να είναι φίλοι μαζί μου.
Jan 28 2015
Χαμένους Ανθρώπους
Votes
164
  Εύχομαι να βρω μια μαγική λυχνία μιλώντας μέσα στο δωμάτιό μου και θα μου έδινε 15 πραγματικές ευχές. Την μέρα πριν βρω τη μαγική λυχνία, το χρώμα των μαλλιών μου θα αλλάξει σε ασήμι λευκό και τα μάτια μου θα αλλάξουν σε κόκκινο δαίμονα του δαίμονα. Θέλω να έχω δεξιότητες πιάνου έτσι ώστε να μπορώ να παίξω τραγούδια στο πιάνο, δεν έχει σημασία πώς σκληρό το τραγούδι είναι και η μαμά μου θα μου αγοράσει τα φορτία των anime πράγματα και καθημερινά θα υπάρξει ένα κουτί έξω από την πόρτα μου με τα αγαπημένα μου anime πράγματα και όταν ποτέ παίρνω τρελό το δεξί μάτι μου θα αλλάξει το χρώμα σε μαύρο και κόκκινο.
Mar 27 2015
Χαμένους Ανθρώπους
Votes
148
  Εύχομαι ο Jerry W. To.break up.with.current. girlfriend.become single δεν χρονολογείται ο καθένας else.break.them μέχρι τώρα.i dont.want.him.with.anyone. else.i αγαπάς him.end αυτή τη σχέση. He.has με.her.break. τους up.split. τους.
Apr 17 2015
Χαμένους Ανθρώπους
Votes
126
  Εύχομαι ο Απρίλιος Τζόουνς να βρεθεί από την αστυνομία και να του δοθεί μια κατάλληλη ταφή και ένα μνημείο έτσι ώστε να μπορεί να το θυμηθεί ο καθένας και ποτέ να το ξεχάσει.
May 04 2015
Χαμένους Ανθρώπους
Votes
124
  Εύχομαι να βρω μια νέα ομάδα φίλων που είναι διασκεδαστικό να μιλήσω και είναι φρέσκα μοιράκια σαν κι εμένα. Θέλω οι φίλοι μου να έχουν πάντα τη διασκέδαση, να γελούν και να έχουν κοινωνικά μέσα. Και είναι πάντα εκεί για να με βοηθήσουν. Θέλω νέους φίλους που είναι κοινωνικοί και είναι ωραίοι και ευγενικοί σε με. I iwish έχω νέα ομάδα φίλων που με καταλαβαίνουν πολλά. Και τους αρέσει να περπατούν στο σχολείο.
May 19 2015
Χαμένους Ανθρώπους
Votes
142
  Θα ήθελα να μάθω τη μοίρα του αγαπημένου μου γυμνασίου Nico Wroblewska (γνωστού και ως Nico Buxton) και αν είναι ζωντανή, συναντήστε την ξανά και να γίνει φίλος της και ίσως ο φίλος της, αν το επιλέξει - ή αν είναι νεκρός, να μπορέσω να δω τον τάφο της, ώστε να πληρώσω τα τελικά μου σέβη. Την αγάπησα με όλη μου την καρδιά και την αγαπώ ακόμα μέχρι σήμερα. Απλώς θέλω να κλείσω με κάθε τρόπο. Οκτώ ευχές και η επιθυμία γίνεται πραγματικότητα αμέσως. Θα ψηφίσω για την επιθυμία σας σε αντάλλαγμα. Ευχαριστώ.
Jul 28 2015
Χαμένους Ανθρώπους
Votes
124
  Εύχομαι μέχρι το τέλος του χρόνου ο καλύτερος φίλος μου Conner να επιστρέψει στην Ιντιάνα. Μου λείπει τόσο πολύ, κανένας άλλος που δεν συναντώ είναι ένας αληθινός φίλος, οπότε εύχομαι η μαμά του να έχει μια εκπληκτική ευκαιρία εργασίας στη Λαφαγιέτ της Ινδιάνας.
Aug 02 2015
Χαμένους Ανθρώπους
Votes
126
  Εύχομαι πραγματικά ένα από τα αδέρφια μου Ashley να επανέλθει στη ζωή και να μην είναι νεκρός. Μου λείπει πραγματικά και πραγματικά ελπίζω ότι ο αδερφός μου θα ξαναβρεθεί στη ζωή.
Aug 10 2015
Χαμένους Ανθρώπους
Votes
158
  Εύχομαι ο Τζέρι αλάν Ουίλιαμς θα με συγχωρέσει για ό, τι έκανα ή να κάνω. Ελάτε να μιλήσετε με τον εαυτό μου. Θα ήθελα στον Θεό να επικοινωνήσει μαζί μου. Να σπάσει τους τοίχους και τα εμπόδια που βρίσκονται μέσα μας. relationship.open επάνω Jerrys καρδιά με αγάπη και goodness.i wish.he.would τηλεφώνησέ μου again.i τόσο miss him.i επιθυμούν.him.to.come να Quincy Illinois να με δει again.for us να reconcile.reunite .please.i χρειάζονται ένα τεράστιο θαύμα. βοηθήστε να τον πάρει.
Sep 13 2015
Χαμένους Ανθρώπους
Votes
234