Αρχική >> Κατηγορίες >> Χαμένους Ανθρώπους >> WishID: 8625
Izzy Blue-Inferno
Change Wish Language:
 Εύχομαι ο Απρίλιος Τζόουνς να βρεθεί από την αστυνομία και να του δοθεί μια κατάλληλη ταφή και ένα μνημείο έτσι ώστε να μπορεί να το θυμηθεί ο καθένας και ποτέ να το ξεχάσει.




54 /135 Κατηγορία : Χαμένους Ανθρώπους


Ημερομηνία : May 04 2015  |  Ψήφοι : 124
Κατηγορία : Χαμένους Ανθρώπους
WishID : 8625  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Χαμένους Ανθρώπους
  Εύχομαι ο Jerry W. To.break up.with.current. girlfriend.become single δεν χρονολογείται ο καθένας else.break.them μέχρι τώρα.i dont.want.him.with.anyone. else.i αγαπάς him.end αυτή τη σχέση. He.has με.her.break. τους up.split. τους.
Apr 17 2015
Χαμένους Ανθρώπους
Votes
126
  Εύχομαι να βρω μια μαγική λυχνία μιλώντας μέσα στο δωμάτιό μου και θα μου έδινε 15 πραγματικές ευχές. Την μέρα πριν βρω τη μαγική λυχνία, το χρώμα των μαλλιών μου θα αλλάξει σε ασήμι λευκό και τα μάτια μου θα αλλάξουν σε κόκκινο δαίμονα του δαίμονα. Θέλω να έχω δεξιότητες πιάνου έτσι ώστε να μπορώ να παίξω τραγούδια στο πιάνο, δεν έχει σημασία πώς σκληρό το τραγούδι είναι και η μαμά μου θα μου αγοράσει τα φορτία των anime πράγματα και καθημερινά θα υπάρξει ένα κουτί έξω από την πόρτα μου με τα αγαπημένα μου anime πράγματα και όταν ποτέ παίρνω τρελό το δεξί μάτι μου θα αλλάξει το χρώμα σε μαύρο και κόκκινο.
Mar 27 2015
Χαμένους Ανθρώπους
Votes
148
  Θα ήθελα να είμαι καλύτερος φίλος με τη Λίνα και τον Lindsey και πάλι. Εύχομαι να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στο φυσιολογικό, όπως δεν συνέβη τίποτα και ότι θέλουν να είναι φίλοι μαζί μου.
Jan 28 2015
Χαμένους Ανθρώπους
Votes
164
  Εύχομαι ο αδελφός μου David να φύγει για πάντα. Εύχομαι να μπορώ να έχουν αδελφούς toys.i επιθυμούν τα μαλλιά μου ήταν long.i επιθυμία nicki minaj ήταν ακριβώς δίπλα μου.
Nov 14 2014
Χαμένους Ανθρώπους
Votes
182
  θα είμαι σε θέση να μιλήσω με τον νεκρό αδερφό μου και μου λέει τι είναι σωστό
Nov 02 2014
Χαμένους Ανθρώπους
Votes
221
  Επιθυμώ ότι ο Mason έγινε ο γείτονάς μου και ο 2ος καλύτερος φίλος.
Sep 06 2014
Χαμένους Ανθρώπους
Votes
231
  Εύχομαι ο θείος μου, ο Christopher Marcel Stacey, να επιστρέψει από τους νεκρούς για να τον συναντήσω
Aug 18 2014
Χαμένους Ανθρώπους
Votes
191
  να αφήσω τον παππού μου να επιστρέψει ζωντανός και ο καλύτερος φίλος μου ναι
Jul 19 2014
Χαμένους Ανθρώπους
Votes
215
  1 Εύχομαι ο αδερφός μου να χαθεί 2 Εύχομαι ο ξαδέλφος μου να χαθεί 3 Εύχομαι να χάνονται όλα τα σκουλήκια στον πλανήτη
Jun 07 2014
Χαμένους Ανθρώπους
Votes
152
  Εύχομαι να δω τον φίλο μου από την παιδική ηλικία από το Patterson που ονομάζεται Amber
May 25 2014
Χαμένους Ανθρώπους
Votes
194
  Θα ήθελα να έχω ένα πολύ ωραίο μαμά που μου έδωσε όλα τα πράγματα και ήμουν ευτυχισμένος μαζί της και μόνο το σώμα της δεν θέλει να μην είναι καθόλου γυναίκες που δεν έμοιαζαν με τίποτα. Θα μπορούσαμε να πάμε για ψώνια και να αγοράσουμε κάτι που μοιάζουμε να πάμε να πάμε να πάρουμε τα πράγματα. Κερδίζω ότι μου πήγε ένα νέο αυτοκίνητο και θα μπορούσα να πάω στην εκκλησία με το καινούριο μου αυτοκίνητο την Κυριακή, την Τρίτη, την Κυριακή
May 15 2014
Χαμένους Ανθρώπους
Votes
147
  Ελπίζω η Νανά να ξαναβρεθεί στη ζωή.
May 03 2014
Χαμένους Ανθρώπους
Votes
156
  Επιθυμώ ότι ο Oliver Gray ήταν ακόμα στο NXT ως μωρό και ότι ο Bo Dallas ήταν αυτός που έφυγε από το WWE για πάντα. Θέλω ξανά να δω το αγαπημένο μου NXT Superstar στο δαχτυλίδι του NXT και του WWE. Μην πείτε ότι είναι μόνο για μένα να είμαι ευτυχισμένος. Κοίταξα σε αυτόν και με έκανε να νιώθω ότι η ζωή μου αξίζει τον κόπο. Πρέπει να τον δω με κάποιο τρόπο, διότι αλλιώς δεν θα μπορώ ποτέ να τον δω ξανά και δεν ξέρεις πόσο δύσκολο θα ήταν για να χάσω κάποιον που αγαπώ πολύ. Έτσι, παρακαλώ, βοηθήστε με να ζω μαζί μου, γιατί αυτό είναι το μόνο πράγμα που με σχίζει. (P.S. τον θέλω να κερδίσει περισσότερους αγώνες, και γι 'αυτόν να γίνει ένα σχετικό σούπερ σταρ)
May 02 2014
Χαμένους Ανθρώπους
Votes
101
  Θα ήθελα να έχει το μικρό μου σύστημα πίσω Kattie Star Cruise / Hogue. Τη λατρεύω και τη χάσετε. Δεν την είδα σε 6 χρόνια! Δεν είναι νεκρή.
Apr 22 2014
Χαμένους Ανθρώπους
Votes
102
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Χαμένους Ανθρώπους
  Εύχομαι να βρω μια νέα ομάδα φίλων που είναι διασκεδαστικό να μιλήσω και είναι φρέσκα μοιράκια σαν κι εμένα. Θέλω οι φίλοι μου να έχουν πάντα τη διασκέδαση, να γελούν και να έχουν κοινωνικά μέσα. Και είναι πάντα εκεί για να με βοηθήσουν. Θέλω νέους φίλους που είναι κοινωνικοί και είναι ωραίοι και ευγενικοί σε με. I iwish έχω νέα ομάδα φίλων που με καταλαβαίνουν πολλά. Και τους αρέσει να περπατούν στο σχολείο.
May 19 2015
Χαμένους Ανθρώπους
Votes
142
  Θα ήθελα να μάθω τη μοίρα του αγαπημένου μου γυμνασίου Nico Wroblewska (γνωστού και ως Nico Buxton) και αν είναι ζωντανή, συναντήστε την ξανά και να γίνει φίλος της και ίσως ο φίλος της, αν το επιλέξει - ή αν είναι νεκρός, να μπορέσω να δω τον τάφο της, ώστε να πληρώσω τα τελικά μου σέβη. Την αγάπησα με όλη μου την καρδιά και την αγαπώ ακόμα μέχρι σήμερα. Απλώς θέλω να κλείσω με κάθε τρόπο. Οκτώ ευχές και η επιθυμία γίνεται πραγματικότητα αμέσως. Θα ψηφίσω για την επιθυμία σας σε αντάλλαγμα. Ευχαριστώ.
Jul 28 2015
Χαμένους Ανθρώπους
Votes
124
  Εύχομαι μέχρι το τέλος του χρόνου ο καλύτερος φίλος μου Conner να επιστρέψει στην Ιντιάνα. Μου λείπει τόσο πολύ, κανένας άλλος που δεν συναντώ είναι ένας αληθινός φίλος, οπότε εύχομαι η μαμά του να έχει μια εκπληκτική ευκαιρία εργασίας στη Λαφαγιέτ της Ινδιάνας.
Aug 02 2015
Χαμένους Ανθρώπους
Votes
126
  Εύχομαι πραγματικά ένα από τα αδέρφια μου Ashley να επανέλθει στη ζωή και να μην είναι νεκρός. Μου λείπει πραγματικά και πραγματικά ελπίζω ότι ο αδερφός μου θα ξαναβρεθεί στη ζωή.
Aug 10 2015
Χαμένους Ανθρώπους
Votes
158
  Εύχομαι ο Τζέρι αλάν Ουίλιαμς θα με συγχωρέσει για ό, τι έκανα ή να κάνω. Ελάτε να μιλήσετε με τον εαυτό μου. Θα ήθελα στον Θεό να επικοινωνήσει μαζί μου. Να σπάσει τους τοίχους και τα εμπόδια που βρίσκονται μέσα μας. relationship.open επάνω Jerrys καρδιά με αγάπη και goodness.i wish.he.would τηλεφώνησέ μου again.i τόσο miss him.i επιθυμούν.him.to.come να Quincy Illinois να με δει again.for us να reconcile.reunite .please.i χρειάζονται ένα τεράστιο θαύμα. βοηθήστε να τον πάρει.
Sep 13 2015
Χαμένους Ανθρώπους
Votes
234
  Εύχομαι ο νεκρός παππούς μου να ζει πάλι και δίνει τη μαμά μου μια μεγάλη αγκαλιά και μένει με τη γιαγιά μου. Και μένει για 10 χρόνια. με την οικογένειά μου.123456789012345678er
Sep 15 2015
Χαμένους Ανθρώπους
Votes
164
  Εύχομαι ο Aaron Johnson να είναι ζωντανός. Αυτός είναι ο ξάδερφος του Taylor Meadors. Έχει γυναίκα και παιδί. Θα έχει 10 ζωή, ώστε να μπορεί να ζήσει με τη γυναίκα και το παιδί του.
Sep 28 2015
Χαμένους Ανθρώπους
Votes
159
  Εύχομαι όλοι οι φίλοι της σχολικής μου σχολής από διαφορετικά σχολεία να μετακομίσουν στο σχολείο μου και να με θυμούνται και μαζί μπορούμε να βγούμε μαζί. Και είναι πολύ ωραίο και κοινωνικό. Μπορούμε να μιλήσουμε και πάλι και να διασκεδάσουμε μαζί, όπως συνηθίζαμε πριν.
Oct 02 2015
Χαμένους Ανθρώπους
Votes
152
  Εύχομαι η Άννα Broadley και η οικογένειά της να επιστρέψουν στο Kildare. Πολλοί από εμάς την χάσουμε και μερικοί από εμάς την γνωρίζουμε μόνο για ένα χρόνο, συμπεριλαμβανομένου και εμού. Εάν επέστρεψε στην Ιρλανδία, θα μπορούσαμε να είμαστε καλοί φίλοι και να περνάμε συχνά.
Nov 03 2015
Χαμένους Ανθρώπους
Votes
157
  Εύχομαι ο σκύλος μου Mason να μάθει γρήγορα και σύντομα θα γίνει σκύλος μου. Εύχομαι να βρω τον σωστό εκπαιδευτή σκύλων. Εύχομαι να βρω τον συντομότερο δυνατό τον εαυτό μου για τον εαυτό μου. Εύχομαι ο παλιός μου συνεργάτης (Jane.D) να ξαναγίνει να ζήσει στα Blue Mountains και να επιστρέψει ξανά στην υπηρεσία Greystanes Disability. Εύχομαι και ελπίζω ότι δεν μπορεί να βρει δουλειά στην κεντρική ακτή και αναγκάζεται να επιστρέψει.
Jan 09 2016
Χαμένους Ανθρώπους
Votes
145
  Εύχομαι η Talia Castellano aka TaliaJoy18 στο YouTube που πέθανε από καρκίνο στις 16 Ιουλίου 2013 θα επανέλθει στη ζωή μετά από να πεθάνει για σχεδόν 3 χρόνια
Mar 18 2016
Χαμένους Ανθρώπους
Votes
181
  Εύχομαι ότι εγώ και ο καλύτερος φίλος μου θα αναπληρώσω. είμαστε σε μια πάλη και ακόμα δεν έχει πει συγνώμη σε μένα για αυτό που έκανε. και θέλω ότι η παλιά μου συντριβή θα έρθει σε επαφή μαζί μου, δεν έχει σημασία πώς (ask.fm ή μέσω τηλεφώνου - αν έχει ακόμα τον αριθμό μου). Δεν έχουμε μιλήσει ο ένας με τον άλλον για λίγο, και ξέρω ότι δεν θα ήταν εναντίον αυτού. έχουμε αλλάξει μερικές λέξεις ο ένας τον άλλον από καιρό σε καιρό - αλλά δεν έπρεπε να τερματιστεί με αυτόν τον τρόπο - αυτή τη φιλία
May 16 2016
Χαμένους Ανθρώπους
Votes
130
  Θέλω πραγματικά ο παππούς μου να επιστρέψει από το θάνατο γιατί μου λείπει πραγματικά πολύ και είναι ένας καταπληκτικός παππούς και τον αγάπησα πολύ και μια μέρα θα ξυπνήσω και είναι εδώ δίπλα μου και θα μου δώσω μια αγκαλιά και η γιαγιά μου και η οικογένειά μου δεν θα έχουν δάκρυα και όλοι ξέρω ότι θα ήξεραν ήδη ότι είναι πίσω από τους νεκρούς παρακαλώ να ψηφίσουν και να μοιραστούν αυτή την ευχή που μου λείπει πολύ και αν το κάνετε Θα ψηφίσω και θα μοιραστώ την επιθυμία σας να: ),
Jul 21 2016
Χαμένους Ανθρώπους
Votes
147
  Μόλις ο παππούς μου επιστρέψει από το θάνατο θα οδηγήσει, θα ψαρέψει, θα παίξει κιθάρα, γκολφ και θα μαγειρέψει ξανά και θα κάνει κάποιες δραστηριότητες μαζί μου και τη γιαγιά σαν ψώνια, κολύμπι, πηγαίνω στο πάρκο, πηγαίνω για φαγητό και θα περπατήσει πολύ και πάλι θα ζήσει για 30 χρόνια και θα είναι και πάλι υγιής για το υπόλοιπο της ζωής του
Jul 21 2016
Χαμένους Ανθρώπους
Votes
147