Αρχική >> Κατηγορίες >> Άλλες Ευχές >> WishID: 16818
Rosi
Change Wish Language:
 Επιθυμώ να έχω ένα βραχιόλι που να δίνει κάθε επιθυμία μου, λέγοντάς τα δυνατά, ενώ το αγγίζετε με ένα από τα δάχτυλά μου, και το βραχιόλι αποδίδει τις ευχές που φτιάχνω γρήγορα.




7075 /8587 Κατηγορία : Άλλες Ευχές


Ημερομηνία : Oct 28 2018  |  Ψήφοι : 101
Κατηγορία : Άλλες Ευχές
WishID : 16818  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Θα ήθελα να μετατραπεί σε Warren Peace από την Disney ταινία Sky High κάθε φορά που ακούω τη λέξη φωτιά και κάθε φορά που βλέπω το φεγγάρι κάθε βράδυ κάθε μέρα σκέφτηκα ότι θα ήταν μια μεγάλη ιδέα να ξεκινήσω μια μυστική ζωή
Oct 28 2018
Άλλες Ευχές
Votes
65
  Θα ήθελα να βρω τον Μάρτι τη Ζέβρα στο 2018-2019 Μουσικό Σχολείο μου "Madagascar Jr μια μουσική περιπέτεια". στο Δημοτικό Σχολείο του Hunters Woods και ο Rehaan θα πάρει τον Άλεξ το Λιοντάρι και η Eleanor θα πάρει ένα πολύ μικρό κομμάτι ή δεν θα πάρει καθόλου και η Clara θα πάρει την Gloria the Hippo και η Anne θα πάρει τον Melman την καμηλοπάρδαλη. Επίσης, η Anne θα τραγουδήσει ευπρόσδεκτη σε μένα στις ακροάσεις ή στους καλύτερους φίλους NOT Wild και Free
Oct 28 2018
Άλλες Ευχές
Votes
2
  我 希望 臺北 政府 一定 當然 能 向 全 中華民國 臺通 省 的 超 極 資產階級 的 富翁 们 課 超 極 重 稅. 我 希望 臺北 政府 在 每個 月初 一定 當然 能給 我 新臺幣 壹 萬元 的 無條件 通用 基本收入 並 轉入 我 的 王道 銀行 賬戶. 我 希望 臺北 政府 在 每個 月初 一定 當然 能 補助 我 新臺幣 壹 萬元 學習 美 語 並 轉入 我 的 王道 銀行 賬戶. 我 希望 臺北 政府 在 每個 月初 一定 當然我 希望 中華民國 的 國庫 擁有 无 的 金 和 无限 的 財富 和 無限 量 的 收入. 我 希望 中華民國 的 國庫 擁 擁萬 萬我 希望 大 中華民國 光復 後 的 大 中華民國 一定 當然 能 變成 亚洲 版本 美利堅 合眾國. 中文 简体 中文 | 繁體 中文 | العربية
Oct 28 2018
Άλλες Ευχές
Votes
43
  我 希望 超 極強 大 又 百分之百 完全 有效 的 有 的 造物主 上帝 祈求 而且 你 一定 自然 會 得到 」,「 你 一定 自然 當然 會 立刻 得到 你 所 祈求 和 所说 的 「και「 小心 向 上帝 禱告 祈求 你 一定當然 会 立刻 得到 」的 有求表 的 時时 神奇 顯 化 方法 即將 出现. 我 希望 超 極強 大 又 百分之百 完全 有效 的 一个 的 造能 上帝 祈求 且 你 一定 當然 會 得到」, 「你 一定 當然 會 立刻 得到 你所 祈求 和 所說 的 』和『小心 向 上帝 禱告 祈求 你 一定 當然 會 立刻 得到』的 有求必應 的 即時 神奇 顯 化 方法 即將 出現. 我 希望 超 極強 大 又 百分之百 完全 有效 的『 向 全能 的 造物主 上帝 祈求而且 你 一定 當然 會 得到 』,『你 一定 當然 會 立刻 得到 你 所 祈求 和 所說 的』和『小心 向 上帝 禱告 祈求 你 一定 當然 會 立刻 得到』的 有求必應 的 即時 神奇 顯 化 方法 即將 出現.
Oct 28 2018
Άλλες Ευχές
Votes
43
  我 希望 超 極強 大 又 百分之百 完全 有效 的 有 的 造物主 上帝 祈求 而且 你 一定 自然 會 得到 」,「 你 一定 自然 當然 會 立刻 得到 你 所 祈求 和 所说 的 「και「 小心 向 上帝 禱告 祈求 你 一定Οποιοσδήποτε φοιτητής που θέλει να αποκαλύψει το όνειρό του για την αντιμετώπιση της απρόσκοπτης ρουτίνας, θα πρέπει να έχει το δικαίωμα να αποκαταστήσει το ρεύμα του. , 『你 一定 當然 會 立刻 得到 你 所 祈求 和 所說 的』 和 『小心 向 上帝 禱告 祈求 你 一定 當然 會 立刻 得到』 的 每 一次 禱告 祈求 獲得 即時 有利 肯定 的 回答 的 即時 神奇 顯 化 方法 即將 出現.我 希望 超 極強 大 又 百分之百 完全 有效 的 有 的 造物主 上帝 祈求 而且 你 一定 自然 會 得到 」,「 你 一定 自然 當然 會 立刻 得到 你 所 祈求 和 所说 的 「και「 小心 向 上帝 禱告 祈求 你 一定當然 会 立刻 得到 」的 每 一次 禱告 祈求 獲得 即時 有利 肯定 的 回的 即時 神奇 顯 化 方法 即將 出現.
Oct 28 2018
Άλλες Ευχές
Votes
44
  1-i θέλουν το ταμείο εγγραφής παιχνιδιών free2-i θέλουν 500.000 rs δωρεάν3-θέλω κούκλα Rapunzel δωρεάν4-θέλω κούκλα σπίτι όπου μπορώ να βάλω τις κούκλες μου δωρεάν5-θέλω έπιπλα για κουκλόσπιτά μου δωρεάν6-θέλω να κάνω το πρόσωπό μου όμορφο7-θέλω οι ψείρες των μαλλιών μου πρέπει να πάνε μακριά από τα μαλλιά μου8-θέλω να γίνω πρώτη στην σπουδαιότητά μου στην τάξη μου9-θέλω να έχω όλες τις επιθυμίες μου πραγματικότητα σε 1 εβδομάδα
Oct 28 2018
Άλλες Ευχές
Votes
3
  Εύχομαι ο μικρός αδελφός μου να μην μου λέει για μένα να περνάω στο διαδίκτυο να μιλάω σε ανθρώπους στο διαδίκτυο που παίζω ή συζητώ καθημερινά. Θα ήθελα επίσης οι γονείς μου να μην ξέρουν για αυτό το ρίξιμο στο διαδίκτυο και ξεχνάει καθώς ο αδελφός μου ξεχνά να γνωρίζει το im στο διαδίκτυο στα κοινωνικά μέσα μόνο για να διασκεδάσει ως έφηβος .... Θέλω όλα αυτά να το ξεχάσω και να μην ανακαλύψω ότι πήγα σε αυτό μόνο για τη χρήση της διασκέδασης κλπ.
Oct 28 2018
Άλλες Ευχές
Votes
5
  Εύχομαι εκεί όπου οι γονείς μου είναι αυτή τη στιγμή πηγαίνουν στο πλησιέστερο κατάστημα κατοικίδιων ζώων και αγοράζουν ένα παπαγάλο πριγκίπισσα για να με κάνουν ευτυχισμένους και όταν έρθουν στο σπίτι αύριο με εκπλήσσει με ένα παπαγάλο πριγκίπισσα παρακαλώ.
Oct 28 2018
Άλλες Ευχές
Votes
5
  Παρακαλώ κάντε ροζ αστέρι ραβδί στο κόκκινο σακίδιο μου με foxgives κρέμονται στον τοίχο μου αρπάξτε το ροζ αστέρι μου σκέφτεται τις επιθυμίες και τα κουμπιά φώτα σημαίνει ότι έρχεται αλήθεια που μου δίνει 100 επιθυμίες όπως οποιουδήποτε όπως το παγωτό και σοκολατένιο γάλα ή Ronda νέος πόλεμος μενού δυναμικό ή κάτι που το θέλω αληθινό.
Oct 28 2018
Άλλες Ευχές
Votes
4
  Εύχομαι η εργασία που έχω σήμερα και οι προηγούμενες αποστολές έγιναν εντελώς και οι βαθμοί μου ήταν εντάξει. Θα ήθελα να έχω 3η και 4β περιόδους μεταφέρθηκα στην αρχική μου πορεία που είχα και άρεσε.
Oct 27 2018
Άλλες Ευχές
Votes
2
  Παρακαλώ απαγορεύεται animes και db σε ΗΠΑ παρακαλώ παρακαλώ παρακαλώ παρακαλώ παρακαλώ παρακαλώ απαγορεύεται animes και db στις ΗΠΑ μόνο στην Ιαπωνία παρακολουθούν animes και db όχι usa
Oct 27 2018
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Για να αποκτήσω ένα άλλο βιβλίο σκιών, θα μπορούσα να γράψω όλες τις ιδέες μου για τα φίλτρα, τα καλές συλλαβές, τα τρόφιμα, τις διακοπές κ.λπ. Και αυτό μόνο εγώ και κάποιος που εμπιστεύομαι βαθιά μπορεί να δει τι είναι μέσα. Επίσης θα βάλω μόνο καλά μάτια και μαγικά, αν δεν το κάνω, τότε θα πρέπει να τιμωρηθώ.
Oct 26 2018
Άλλες Ευχές
Votes
3
  Savor - ένα μεξικάνικο εστιατόριο θα επιστρέψει και νόστιμο φαγητό στο Hammond της Ινδίας. Δεν πηγαίνω ποτέ στο κολέγιο στη ζωή μου ποτέ.1611 Η Βίβλος του Βασιλέα Τζέιμς με αποκρυφά μέσα σε αυτό και είναι στο σωστό μέρος ολόκληρη η Βίβλος απύκρυφα όπου είναι ας υποθέσουμε ότι είναι και γένεση στην αποκάλυψη εκεί και επίσης έγινε σαν το λευκό που έχω στο σπίτι και επίσης μικρή εκτύπωση και το Πνεύμα αν Yahawah Baha Sham Yahawashi σε αυτό πάνω του Το Άγιο Πνεύμα και εγώ δεν θα αμαρτάνουμε εναντίον του everAvailable in white , το μπλε που μου αρέσει, το ωραίο κίτρινο και διαθέσιμο για $ 1, αλλά και μικρές εκδόσεις πολύ τσέπης μεγέθους και οι δύο σε ένα πακέτο πλαστικών που πωλείται για $ 1.00 σε οικογενειακό δολάριο στο Hammond, Indiana από το εστιατόριο καρχαριών άγριων ζώων.
Oct 26 2018
Άλλες Ευχές
Votes
2
  Εύχομαι ότι αυτή η θέση ευχή θα λειτουργήσει άπειρη και ποτέ δεν θα κλείσει και δεν θα ή δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να το πάρει κάτω από με να το κάνω. $ 100.000 δολάρια σε μια μαύρη τσάντα ???? στο δάσος όπου ζουν και κανείς δεν το ανακαλύπτει ή παίρνει μόνο το βλέπω it.Food ???? στην Αμερική είναι βιολογικά, φυσικά και αντλούνται με αξιοπρεπή ρυθμό και τον κόσμο ???? ευρεία και υγιεινή παγκόσμια τροφή καθώς και δρόμοι καθαρό, πεζοδρόμια και σοκάκια στο Hammond της Ινδιάνας Οι εχθροί μου εγκαταλείπουν το Hammond, Indiana 1 από 1
Oct 26 2018
Άλλες Ευχές
Votes
1
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Ευχόμαστε ότι όταν ακούω υποσυνείδητα παίρνω πλήρη πλήρη αποτελέσματα μετά από να ακούω ουγκιά ακόμα κι αν έχω πεισματάρη υποσυνείδητο και bloackages, εύχομαι ότι ανεξάρτητα από το πόσες σουλιναλίνες θα ακούσω κι εγώ θα εξακολουθεί να εργάζεται isntantly και παρακαλώ να ψηφίσει για μένα θα αγάπη 100 ψήφους σε μίσθωση μια μέρα παρακαλώ
Oct 28 2018
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Μακάρι να έχει βάρος 120 Μακάρι να τα μαλλιά μου ήταν πραγματικά υγιή και ίσια εύχομαι το χρώμα των μαλλιών μου ήταν Aqua τα μεσάνυχτα μπλε Μακάρι να υιοθετήσουν μαύρο θηλυκό και αρσενικό Λαμπραντόρ retriever Θα ήθελα να ήμουν 22 ετών Θα ήθελα να ήμουν που χρονολογείται PARK Jimin FOM BTS Μακάρι η οικογένειά μου ήταν δισεκατομμυριούχοι Μακάρι η μαμά μου ήταν παντρευτεί μέχρι μια κορεατική MAN Τι θα μας αγαπά και να μας οπουδήποτε θέλαμε να πάμε Μακάρι να ΔΙΑΘΕΤΕΙ BTS ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΙΘΥΜΩ το τηλέφωνό μου ήταν Μακάρι να ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΉΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΘΕΩΡΗΤΕ ΟΤΙ Η BTS ΣΥΝΕΧΕ ΤΟ ΜΟΥ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ
Oct 29 2018
Άλλες Ευχές
Votes
2
  Μακάρι να ήμουν ο καλύτερος παίκτης Fortnite παγκοσμίως και ότι κανείς δεν ήταν καν κοντά μου σε δεξιότητα. Θα ήθελα να μπορώ να κερδίσω 20 νίκες σε κάθε παιχνίδι που επέλεξα και θα ήμουν σε θέση να νικήσω το FaZe Tfue και το Cloakzy σε ένα 2v1.
Oct 29 2018
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Παρακαλώ τη μητέρα μου να κρατήσει τα πάντα όπως πριν. Παρακαλώ η μητέρα μου να κρατήσει τα πάντα όπως πριν και παρακαλώ να έχει η μητέρα μου να έχει τα πάντα ακόμα καλύτερα από πριν.
Oct 30 2018
Άλλες Ευχές
Votes
3
  Μακάρι να ήμουν ένα τμήμα βαμπίρ του βασιλείου του Draculas, ώστε να μπορώ να προστατεύσω τους ανθρώπους που γνωρίζω και να μην τους αφήσω να βλάψουν και να μην τους αφήσουν πίσω και να μην ηλικιωθούν και να μπορέσουν να έχουν παιδιά να παραμείνουν μαζί για το υπόλοιπο της ζωής μου.
Oct 30 2018
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Παρακαλώ με προστατέψτε από τις κατάρες. Παρακαλώ προστατέψτε μου από όλες τις μαύρες μαγεία. Παρακαλώ αφαιρέστε όλες τις κατάρες για μένα. Καταστρέψτε την μαύρη μαγεία που μου έχει τοποθετηθεί.
Oct 30 2018
Άλλες Ευχές
Votes
4
  Παρακαλώ με σώσει από αυτό το πρόγραμμα που καλείται New Perspectives. Παρακαλώ όλοι να είναι καλοί και αγαπείς σε με. Παρακαλώ ευλογήσω τη ζωή μου. Παρακαλώ με πλουτίστε.
Oct 30 2018
Άλλες Ευχές
Votes
3
  Κάντε τον καιρό και πάλι κρύο στην Αγγλία. Κάντε τον καιρό πιο κρύο από το κανονικό στην Αγγλία. Κάντε το χιόνι στην Αγγλία. Σταματήστε τους παγκοσμιοποιητές στην Αγγλία. Κάντε πάλι τον καιρό σε όλα τα βρετανικά νησιά. Κάντε τον καιρό κρύο από το κανονικό σε όλα τα βρετανικά νησιά. Κάντε το χιόνι σε όλα τα βρετανικά νησιά. Σταματήστε τους παγκοσμιοποιητές σε όλα τα βρετανικά νησιά.
Oct 30 2018
Άλλες Ευχές
Votes
3
  Παρακαλώ επιτρέψτε μου να πάρω ένα ινδικό χοιρίδιο ως κατοικίδιο ζώο. Σταματήστε τα κουνέλια να υποβληθούν σε ευθανασία. Σταματήστε τα κουνέλια να σφαγούν μόνο για τη γούνα τους. Σταματήστε τα ινδικά χοιρίδια να υποβληθούν σε ευθανασία. Σταματήστε όλα τα ζώα να μην υποβληθούν σε ευθανασία.
Oct 30 2018
Άλλες Ευχές
Votes
3
  Επιθυμώ να γίνω αποδεκτός ως εκπαιδευόμενος στην ψυχαγωγία YG και να ξεκινήσω με επιτυχία ένα κοριτσάκι υπό την YG ως πρωτοπόρος τραγουδιστής και επικεφαλής ράπερ στην εν λόγω ομάδα κοριτσιών
Oct 30 2018
Άλλες Ευχές
Votes
292
  Θα ήθελα να έχω ένα μαγικό δαχτυλίδι που θα παραχωρήσει τις απεριόριστες ευχές μου και θα ήθελα να περάσει ένα παράθυρο γυρίσματος από το παράθυρό μου που επιθυμώ να έχω καλή υγεία και επίσης στην οικογένειά μου και αγαπούσα μία φορά.
Oct 30 2018
Άλλες Ευχές
Votes
5
  Εύχομαι να έχω τη δύναμη να ελέγξω τον χρόνο διακοπής σε ολόκληρο τον κόσμο και να έχουν συντριπτικές δυνάμεις όπως ο πάγος, η Αθανασία. Εύχομαι να γίνω ο σωτήρας της γης.
Oct 30 2018
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Εύχομαι να μεγαλώνω 6ft 11 ίντσες σε μια εβδομάδα και γίνω υπερβολικά ψηλός για να παίξω μπάσκετ και να κερδίσω περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και να είμαι πιο παρατηρημένος οπουδήποτε πηγαίνω
Oct 31 2018
Άλλες Ευχές
Votes
2
  Εύχομαι οι Sexials να έρθουν να με πάρουν απόψε για να μπορώ να σώσω τους φίλους μου και να πάρω την ψυχή μου πίσω την ψυχή της αγάπης ώστε να μπορώ να επιστρέψω στο Undertale και να σώσω τον multiverse από το επικό frisk από την καταστροφή του όλα έτσι όλα θα γίνουν σωστά και πάλι.
Oct 31 2018
Άλλες Ευχές
Votes
29