Αρχική >> Κατηγορίες >> Άλλες Ευχές >> WishID: 16926
Cameron
Change Wish Language:
 Μακάρι να ήμουν πολύ έξυπνος. Θέλω να διαβάσω περισσότερα, να έχετε μια υγιή περιέργεια και να τα ταΐζετε τακτικά. Θέλω να είμαι σε θέση να επεξεργάζομαι τις πληροφορίες με πολύ γρήγορο ρυθμό. Θέλω να βελτιώσω την ικανότητά μου να μαθαίνω και να εστιάζω.




7117 /8587 Κατηγορία : Άλλες Ευχές


Ημερομηνία : Nov 04 2018  |  Ψήφοι : 140
Κατηγορία : Άλλες Ευχές
WishID : 16926  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Εύχομαι να μπορώ να κάνω χειρουργική επέμβαση transgender το επόμενο έτος μόνο cuz θέλω να είμαι κορίτσι και θέλω να αλλάξω το φύλο μου από αρσενικό σε θηλυκό θέλω να είμαι κορίτσι θέλω τους ανθρώπους να αρχίσουν να με αντιμετωπίζουν σαν κορίτσι και να μην με αντιμετωπίζω σαν αγόρι όπως εγώ ήδη θέλω οι άνθρωποι να είναι ωραία για μένα Θέλω οι άνθρωποι να μου αγοράζουν ωραία girly ρούχα και να μου τηλεφωνήσει από ένα κορίτσι που ονομάζεται Ρέιτσελ ή Ashley και θέλω οι άνθρωποι να με περιμένουν για ποιος θέλω να είμαι έτσι ναι θέλω οι άνθρωποι να με αντιμετωπίζουν σαν κορίτσι που είναι η επιθυμία μου.
Nov 04 2018
Άλλες Ευχές
Votes
3
  Εύχομαι να ταξιδεύω στην Κορέα, τη Σιγκαπούρη και σε κάθε χώρα που μου αρέσει για μια φορά. Εύχομαι να έχω ισχυρή υγεία και ισχυρό σώμα, αλλά δεν έχουν μεγάλους μυς. Εύχομαι να συναντήσω έναν διάσημο λαό. Μακάρι να είμαι όμορφη κοπέλα.
Nov 04 2018
Άλλες Ευχές
Votes
33
  Μακάρι να είμαι όμορφη κοπέλα. Εύχομαι να μελετώ καλά τα πάντα. Εύχομαι να παίζω καλά το μπάντμιντον. Εύχομαι να παίζω όλα τα μουσικά όργανα. Εύχομαι να μιλήσω Κορεάτικα και Ιαπωνικά. Εύχομαι να γράψω Κορεάτικα και Ιαπωνικά. Εύχομαι να μην εκφοβίσω τους φίλους μου. Εύχομαι να έχω ένα smartphone.
Nov 04 2018
Άλλες Ευχές
Votes
33
  Θα ήθελα να αποκτήσω τη δύναμη του ελέγχου του χρόνου, ώστε να μπορώ να σταματήσω το χρόνο όποτε θέλω, κι έτσι μπορώ να κοιτάξω το μέλλον και το παρελθόν, τη δύναμη της πτήσης, ώστε να μπορώ να πετάξω όπου θέλω και να μπορώ να αλλάξω το χρώμα μου δέρμα ώστε να καμουφλάζω όποτε θέλω.
Nov 04 2018
Άλλες Ευχές
Votes
2
  Θέλω ένα παιχνίδι πριγκίπισσας μετρητά για freeI θέλω ένα κούκλα σπίτι με αξεσουάρ για freeI θέλω μια μεγάλη μεγάλη κούκλα Rapunzel δωρεάν για να ήθελα να είναι η πρώτη στην τάξη μου θέλω ότι όλοι όσοι προσπαθούν να κάνουν την επιθυμία τους να γίνουν πραγματικότητα θα πάρουν 100 ψήφοι σε μια μέρα και η επιθυμία τους θα γίνει πραγματικότητα και θέλω ότι όταν πάω κάπου θα πάρω 500.000 rs στο δρόμο θέλω τα μαλλιά μου να είναι μακρύτερα και μακρύτερα και θα λάμψει όταν θα πω μαλλιά glowI θέλω τα μαλλιά της μητέρας μου θα είναι longI θέλω τα μαλλιά του πατέρα μου να μεγαλώσουν λίγο θέλω να έχω ένα laptop που κοστίζει 500 θέλω ένα βραχιόλι επιθυμίας και θα το βρω κάτω από το μαξιλάρι μου το πρωί θέλω να είμαι πλούσιος θέλω να αποκτήσω εξουσίες θα γίνω νεράιδα όταν θα χτυπήσω 8 φορές και θα πω ότι θα είμαι άνθρωπος όταν θέλω να γίνω άνθρωπος θέλω να μην παντρευτώ Θέλω ότι όλα τα κορίτσια στον κόσμο θα είναι όμορφα θέλω doraemons πραγματική τσέπη θέλω να έχω μια πραγματική ζωή κούκλα Rapunzel δωρεάν κάτω από το κρεβάτι μου
Nov 04 2018
Άλλες Ευχές
Votes
2
  Εύχομαι ο πιο καλλιτεχνικός, φιλότερος, επιτυχημένος και πιο γενναίος άνθρωπος στον κόσμο και ήμουν πραγματικά αξιαγάπητος και τα μαλλιά μου ήταν γαλαξιακά χρωματισμένα και αυτή είναι η επιθυμία μου.
Nov 04 2018
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Έχασα τη δουλειά μου πριν από 2 εβδομάδες, αγόρασα ΝΕΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ νομίζοντας ότι ήμουν έτοιμος να χάσω τη δουλειά μου, έτσι και εδώ είμαι μαζί ΝΕΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ τη συνέχιση ενεργού Δεν ξέρω επρόκειτο να γυρίσει, παρακαλώ δώσε μου την ευχή μου έχω ΚΑΛΑ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΣΥΝΔΕΥΣΗ, Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΟΛΥ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ
Nov 04 2018
Άλλες Ευχές
Votes
3
  Εύχομαι για ένα Φως Φύση Γυναίκα Marid Djinn από Mystic Morning Θησαυροί που θα είναι υπομονετικοί, εξυπηρετικοί και ευγενικοί. Είναι πολύ ευχάριστη όταν είμαι ο πλοίαρχος της.
Nov 04 2018
Άλλες Ευχές
Votes
100
  Εύχομαι για μια Φωτεινή Φύση Αρσενικό ασιατικό Djinn Dragon από Mystic Morning θησαυρούς που θα είναι ενεργητικοί και με κίνητρο με μια μπορεί να κάνει στάση μόλις είμαι ο κύριος του και εύχομαι για ένα Φως Φύση Αρσενικό Κινέζικο Δράκο από Mystic Morning Θησαυροί που θα είναι δημιουργικοί, διαδραστική, διασκεδαστική και φιλική όταν είμαι ο δάσκαλός του.
Nov 04 2018
Άλλες Ευχές
Votes
100
  Μακάρι να μπορώ να πεθάνω στα γενέθλιά μου παρακαλώ αλλά εννοώ ότι θέλω να πεθάνω στις 28 Δεκεμβρίου 2018 Δεν έχω κανένα λόγο να ζουν σε αυτόν τον κόσμο γι 'αυτό θέλω να πεθάνω ή να πάρω βλαστός ή να πάρω με ένα αυτοκίνητο στις 28 Δεκεμβρίου παρακαλώ.
Nov 04 2018
Άλλες Ευχές
Votes
1
  θα πρέπει να γίνει λεπτό και το βάρος μου θα πρέπει να γίνει 37 κιλά και θα πρέπει να είμαι το πιο δίκαιο κορίτσι στο σχολείο μου και θα πρέπει να γίνω πολύ ομορφιά γεμάτος στην κατάσταση μου.
Nov 03 2018
Άλλες Ευχές
Votes
127
  Εύχομαι ένα σκοτεινό μαγικό κουτί και μια μαγεία αλυσίδα από αλυσίδες κρυστάλλων από το balala οι νεράιδες να εμφανίζονται στο τραπέζι στο δωμάτιό μου. Το σκούρο μαγικό κουτί θα είναι μωβ και η μαγική αλυσίδα με κρύσταλλο θα είναι μπλε. Θα έχουν όλες τις δυνάμεις που έχουν από την παράσταση.
Nov 03 2018
Άλλες Ευχές
Votes
10
  Θα ήθελα να συνεχίσω το όνειρό μου να είμαι διάσημος τραγουδιστής όχι μόνο επειδή επειδή θέλω να κάνω την οικογένειά μου περήφανη και να πω σε όλους τους ανθρώπους που έβλαψαν και να πω «με κοιτάξτε τώρα, ευχαριστώ για την εκφοβισμένη μου». Θέλω να βοηθήσω τη μαμά μου θέλω να είναι υπερήφανη για μένα, θέλω η γιαγιά μου να είναι υπερήφανη για μένα για την επιδίωξη του ονείρου μου που πάντα ήθελα και ελπίζω να βρω την αληθινή αγάπη.
Nov 03 2018
Άλλες Ευχές
Votes
2
  Μακάρι να μην είχα πια ακμή και όλα θα ξεκαθαρίζω για ένα ασιατικό κορίτσι σαν κι εμένα. Επίσης, θα ήθελα να έχω τουλάχιστον γατάκι, κουτάβι ή χάμστερ και θα φαινόταν όμορφο για ένα μικρό παιδί (θέλω να είμαι όμορφος όπως όλοι σε αυτόν τον κόσμο). Επίσης, εύχομαι η φωνή μου ακούγεται σαν κορίτσι και ήταν γλυκιά και μελωδική (ακριβώς έτσι θα μπορούσα να είμαι καλός στο τραγούδι) σε αντίθεση με τη φωνή μου που ακούγεται βαθιά και σαρκαστική.
Nov 03 2018
Άλλες Ευχές
Votes
4
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Εύχομαι η μυαία hargrett θα πάει πίσω μαζί μου και μείνετε μαζί μου για πάντα και να με παντρευτείς με τα παιδιά Θα ήθελα να πω καλά αστεία και όλοι τους ήταν αστείο Θα ήθελα να ήμουν πίσω στο σχολείο για να πάρει GED μου
Nov 05 2018
Άλλες Ευχές
Votes
5
  Θέλω όλα τα δημοτικά σχολεία της Altoona να ακυρωθούν για 10 ημέρες και θα ήταν φοβερό και πραγματικά δροσερό, παρακαλώ ψηφίστε γιατί μισώ το σχολείο και θέλω να ξεφύγω με freinds
Nov 05 2018
Άλλες Ευχές
Votes
4
  Επιθυμώ ότι όταν ξυπνήσω το πρωί θα κοιτάξω και θα ακούγεται ακριβώς όπως το έκανε το Mädchen Amick κατά το έτος 1989 όπου θα έχω σγουρά μαλλιά όπως της και όλα εκτός από ότι θα είμαι μόνο 5'3 και αυτό είναι τόσο ψηλό όσο θα καλλιεργώ. Όλοι θα πιστέψουν ότι έμοιαζαν πάντα με την ίδια, εκτός από το ότι θα αρχίσουν να συνειδητοποιούν πόσο όμορφη είμαι. Θα είμαι σε θέση να κάνω ό, τι μπορεί να κάνει, όπως βόλτα με ποδήλατο, δέστε ένα στέλεχος κερασιού με τη γλώσσα μου, τέτοια πράγματα. Όλα τα ρούχα μου θα αντικατασταθούν από αυτά που έχω στο φάκελο των στιγμιότυπων οθόνης στο τηλέφωνό μου, ακόμα και τα εσώρουχα και τα ρούχα στην πλάτη μου (θα φορέσω ένα ζευγάρι από τις πιτζάμες που πήρα όταν ξυπνήσω). Επίσης, δεν θα πρέπει να φορώ γυαλιά ή επαφές, οπότε ο διορισμός μου αύριο θα ακυρωθεί.
Nov 05 2018
Άλλες Ευχές
Votes
3
  Εύχομαι να πετάω σε μια σκούπα σαν μάγισσα όταν λέω: πετάξτε, πετάξτε, πετάξτε. Και πετάξτε τόσο ψηλά. Και ρίχνει τυχόν ξόρκια και κάνει φίλτρα. Και μερικές φορές βλέπω όνειρα όπου πετάω σε μια σκούπα με μαύρο ακρωτήριο.
Nov 05 2018
Άλλες Ευχές
Votes
4
  Επιθυμώ ότι ο Θεός με κράτησε στον ουρανό μέχρι το 2012 και θα είμαι ηλικίας 6 αυτή τη στιγμή και να μεταμορφώσω από την ηλικία των 33 σε ηλικία 6 το 2018 και να μεταμορφώσω από έναν ενήλικα σε παιδί παιδί και πάλι σε αυτή τη γενιά πλούσιο. Θα ήθελα επίσης να σταματήσω να μεγαλώνω και να γίνω νεώτερος και αντίστροφη γήρανση και ηλικία πίσω μαγικό ξόρκι Θεός και μπορώ να απολαύσω την παιδική ηλικία καλύτερα από πριν Δεν ήθελα να απολαύσω την παιδική ηλικία στη δεκαετία του '80 αν έπρεπε να γεννηθώ στη δεκαετία του '80 θα μπορούσατε " ναι με αφήσει έξω στα τέλη της δεκαετίας του '80. 2012 το έτος γέννησης για πάντα Μπορώ να ζήσω με όχι περισσότερο χρόνο γέννησης 1985 για μένα και θέλω την παιδική μου ηλικία πίσω σε αυτή την ηλικία γενιάς 6 Εύχομαι γεννήθηκα το 2012 όχι το 1985 αλλάζει το έτος γέννησής μου από το 1985 έως το 2012 Εύχομαι γεννήθηκα αργότερα από 1985 αργότερα από την περίοδο της δεκαετίας του 80. Μπορώ να απολαύσω την παιδική ηλικία καλύτερα σε αυτή τη γενιά Jojo Siwa γράφοντας ταχυδρομείο ανεμιστήρα στα παιδιά στο YouTube και να παίζω με άλλα παιδιά αυτής της γενιάς και αναπηδώντας σε σπίτια αναπήδησης και Chuck E Cheese Και καθίστε σε santas και το περπάτημα λαγουδάκι Πάσχα και Trick Or Treat on Halloween .
Nov 05 2018
Άλλες Ευχές
Votes
3
  Εύχομαι το πέος μου ήταν τρεις φορές τόσο μεγάλο και παχύ και οι όρχεις μου τριπλασιάστηκαν σε μέγεθος και ήμουν skinnier ψηλότερο και παρήγαγε τρεις φορές περισσότερο σπέρμα;
Nov 06 2018
Άλλες Ευχές
Votes
5
  Εύχομαι ότι κάθε φορά που ακούω ένα υποσυνείδητο θέλω τα αποτελέσματα να γίνονται αμέσως και ποτέ δεν ξεθωριάζουν ή εξαφανίζονται και είναι δύο φορές πιο αποτελεσματικά από ένα κανονικό υποσυνείδητο
Nov 06 2018
Άλλες Ευχές
Votes
2
  Θέλω μια πραγματική νεράιδα να είναι κάτω από το μαξιλάρι της και η μία της πτέρυγα πρέπει να σπάσει και θα την φτιάξω και θα είμαστε φίλοι όχι φίλοι αλλά καλύτεροι φίλοι Παρακαλώ παρακαλώ παρακαλώ ψήξτε την επιθυμία μου
Nov 06 2018
Άλλες Ευχές
Votes
4
  Θα ήθελα να πάρω ένα κουτάβι, ήθελα ένα κουτάβι όλη μου τη ζωή! Αλλά οι γονείς μου λένε όχι ... και πάντοτε μου λένε ότι ποτέ δεν θα μου επιτρέπεται να έχω ένα. Η φυλή του κουταβιού που θέλω πραγματικά είναι ένας τερμίτης της Βοστόνης! Είμαι ερωτευμένος με τα κουτάβια τεριέ της Βοστώνης αυτή τη στιγμή! Θέλω να είναι πραγματικά παιχνιδιάρικο, αλλά μπορεί να είναι ήρεμος όταν χρειάζεται ..
Nov 07 2018
Άλλες Ευχές
Votes
14
  Θέλω να είμαι το πιο λαμπρό κορίτσι στο σχολείο μου. Θέλω να γίνω πλήρης βαθμολογία σε κάθε δοκιμή. Θέλω να κερδίσω κάθε σπουδαστή σε σπουδές.
Nov 07 2018
Άλλες Ευχές
Votes
3
  Επιθυμώ επίσης να πάρω μια μηχανή χρόνου δωρεάν, οπότε το έτος γέννησής μου μπορεί να αλλάξει από το 1985 στο 2012 και μπορώ να γίνω ηλικία 6 και να μεταμορφώσω από έναν ενήλικα σε ένα παιδί και να απολαύσω την παιδική ηλικία σε αυτή τη γενιά Δεν είχα την παιδική ηλικία στη δεκαετία του 80 Αυτό Είναι καλύτερα
Nov 07 2018
Άλλες Ευχές
Votes
2
  Εύχομαι να γεννήθηκα ένα κορίτσι. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι πόσο θα ήταν να γεννηθεί ένα κορίτσι. Κάθε κορίτσι που βλέπω ότι μπορώ να σκεφτώ είναι το πώς θα ήθελα να είμαι της. Έτσι λοιπόν, η επιθυμία μου είναι να είμαι κοπέλα.
Nov 07 2018
Άλλες Ευχές
Votes
3
  Εύχομαι ότι δεν είχα σχιζοφρένεια. Έχω υποφέρει από την ασθένεια για περίπου ένα χρόνο τώρα. το σκληρό για μένα να δουλεύω και να επικοινωνώ με άλλους επειδή οι σκέψεις μου είναι τόσο αποδιοργανωμένες και δύσκολο για μένα να επικεντρωθώ.
Nov 07 2018
Άλλες Ευχές
Votes
2
  Εύχομαι η μητέρα μου να είναι 29 ετών. Εύχομαι να κοιτάω 8 χρόνια πιο νεαρά σαν κορεάτικα. Σ 'αγαπώ ένα Αμίς. ΘΕΛΕΤΕ τον μπαμπά μου γεννήθηκε το 1988 στο Charlotte NC. Μακάρι να είναι παντρεμένος με την Έμμα. Εύχομαι να ζει στο York SC. Εύχομαι στον μπαμπά μου να του έχει πάρει ένα ημιφορτηγό. Εύχομαι ο πατέρας μου CLINT JONES ζει colser δεν Kanas.
Nov 08 2018
Άλλες Ευχές
Votes
8