Αρχική >> Κατηγορίες >> Άλλες Ευχές >> WishID: 10820
Ανώνυμος
Change Wish Language:
 Εύχομαι: 1. Ένας έξυπνος οίκος μεγάλων ονείρων με πολλά Acres, όλα περιχαρακωμένα μακριά από το δρόμο, Alarmed, κάμερα ασφαλείας, κλπ. 2. Εκπαιδευμένοι Γερμανικοί Ποιμενικοί από την Canine Protection International από τον John Whittaker3. Απεριόριστα χρήματα για χρήση.


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true


4943 /8587 Κατηγορία : Άλλες Ευχές


Ημερομηνία : Jul 25 2016  |  Ψήφοι : 49
Κατηγορία : Άλλες Ευχές
WishID : 10820  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  θα ήθελα να έχω μια γυναικεία νεράιδα με ροζ μαλλιά μοιάζει με κορίτσι, αλλά είναι μια νεράιδα για να προσφέρει απεριόριστες ευχές και είμαι η μόνη που την βλέπω. (αλλά αν ενδιαφέρεστε για τον κόσμο να ψηφιστεί αυτή η επιθυμία θα ήταν υπέροχο!)
Jul 25 2016
Άλλες Ευχές
Votes
101
  Εύχομαι τα κατοικίδια ζώα μου να μπορούν να μου μιλήσουν και να με καταλάβουν και θα μπορούσαν να δώσουν απεριόριστες ευχές για μένα, ώστε να μπορέσω να βοηθήσω την οικογένεια και τους φίλους μου και άλλους. Επίσης εύχομαι ο μπαμπάς να με αφήσει να κάνω κλήση στο ρολόι Το YouTube κοιτάζει τα πράγματα μέχρι να με ξυριστώ τα παπούτσια μου έξω χωρίς να θυμώνω. Plz επιτρέψτε μου να αυξηθεί 5 πόδια μαύρα φτερά πτηνών από την πλάτη μου plz επιτρέψτε μου να πετάξει
Jul 25 2016
Άλλες Ευχές
Votes
101
  Εύχομαι μπορώ να κερδίσω 8 iphones6s και εύχομαι να είναι δημοφιλής και εύχομαι κάποιος θα μπορούσε να μου δώσει δωρεάν μια μοτοσικλέτα που μπορώ να οδηγήσω οπουδήποτε θέλω και θέλω κάποιος θα μπορούσε να μου δώσει 1.000.000 δολάρια για να μπορώ να το μοιραστώ με την οικογένειά μου
Jul 25 2016
Άλλες Ευχές
Votes
48
  Εύχομαι να έχω απεριόριστες ευχές για την υπόλοιπη ζωή μου. Όταν κάνω μια ευχή, το μόνο που χρειάζεται να κάνω είναι να το πω μια φορά στο κεφάλι μου και να σπάσει και τα δύο δάχτυλά μου και αυτό θα γίνει πραγματικότητα αμέσως. Το θέλω αυτό γιατί θέλω να είμαι ευτυχισμένος τις περισσότερες φορές στη ζωή μου και τώρα υπάρχει μια πιθανότητα να είμαι άστεγος. Δεν το θέλω αυτό, παρακαλώ με βοηθήστε ψηφίζοντας αυτή την επιθυμία, ώστε να γίνει πραγματικότητα το συντομότερο δυνατό.
Jul 24 2016
Άλλες Ευχές
Votes
103
  Θα ήθελα να φουσκώ τα ψάρια μου στα πλάγια του λαιμού μου, για να μεταστρέψω το δέρμα μου σε ένα κρεμώδες λευκό χρώμα και για να φύγω μακριά και να μπορώ να διαβάζω, να γράφω, να μιλάω όλα τα αρχαία αιγυπτιακά αλφάβητα, φράσεις και να γνωρίζω τον πολιτισμό σαν να ζούσα στον πολιτισμό και εύχομαι οι αρχαιολόγοι να μην αποκρυπτογραφούν ποτέ τα αρχαία αιγυπτιακά αλφάβητα, λέξεις ή φράσεις και να βλέπουν στο σκοτάδι, να τρέχουν ταχύτερα από την ταχύτητα του ήχου και να είναι πολύ έξυπνος σε οποιοδήποτε θέμα
Jul 24 2016
Άλλες Ευχές
Votes
35
  Θα ήθελα κάποιος να μου αγοράσει μια κάρτα δώρου Vanilla Visa αξίας $ 500 και μια κάρτα δώρου της Vanilla Visa αξίας $ 200, ώστε να μπορώ να ξοδέψω και να αγοράσω ό, τι θέλω μόλις αποκτήσω αυτές τις κάρτες δώρων.
Jul 22 2016
Άλλες Ευχές
Votes
102
  Εύχομαι η ικανότητα υπεράνθρωπης ευκινησίας να αντιδράσει γρηγορότερα από έναν κανονικό άνθρωπο και να έχει μεγαλύτερη ευελιξία και με μεγαλύτερη / μακρύτερη ικανότητα πηδούν και να έχει την Αθάνατη ζωή για πάντα.
Jul 22 2016
Άλλες Ευχές
Votes
101
  Εύχομαι για την ικανότητα παγώματος χρόνου λέγοντας: '' ο χρόνος θα πάει γρήγορα, παρακαλώ παγώστε για μένα Παρακαλώ '', και να ξαναρχίσει ο χρόνος λέγοντας: '' χρόνος που είχα αρκετό Χρειάζομαι κάτι για να πάω ''.
Jul 22 2016
Άλλες Ευχές
Votes
102
  θέλω ένα δαιμόνιο με απεριόριστες επιθυμίες ώστε να μπορέσω να κάνω ωραία πράγματα για την οικογένεια και τους φίλους μου ο λόγος για τον οποίο θέλω να ευχηθώ για την οικογένειά μου είναι επειδή περνάμε από μια δύσκολη στιγμή από τότε που βρισκόμουν στη δεύτερη τάξη η οικογένειά μου δεν μπορούσε να περάσει ένα ολόκληρο έτος χωρίς κάποιον στην οικογένειά μου να πεθαίνει πρώτα η θεία μου τότε ο παππούς μου και στη συνέχεια το σκύλο μου jazmine πέθανε επειδή είχε καρκίνο στη μύτη της και ήταν ο καλύτερος φίλος μου και δεν θα αφήσει ποτέ την πλευρά μου ήταν ο καλύτερος και πιο γλυκός σκύλος Ο καθένας θα μπορούσε να ζητήσει.
Jul 22 2016
Άλλες Ευχές
Votes
100
  Θα ήθελα να μιλήσω για το Spectacular Spell Population λέγοντας: "Για όλους που βλέπω, όλα τα μάτια είναι σταθερά πάνω μου και για να ανατρέψω το ξόρκι που πρέπει να πω: Αναιρέστε αυτή τη δημοτικότητα, έχω αρκετό από αυτό που βλέπω.
Jul 22 2016
Άλλες Ευχές
Votes
103
  Πραγματικά θέλω για ένα μαύρο Sony Xperia z2 και ασημένιο iPod nano 7η γενιά που θα λάβω από τη μαμά μου από έκπληξη παρακαλώ να ψηφίσουν και να μοιραστούν αυτή την ευχή τους θέλω τόσο άσχημα εάν το κάνετε Θα ψηφίσω και θα μοιραστώ την επιθυμία σας να εκτιμώ είναι πολύ ωραία :)
Jul 22 2016
Άλλες Ευχές
Votes
101
  Εύχομαι να έχω κρέμα / ανοιχτό δέρμα, κανονικά μαλλιά (ξανθά), γαλάζια μάτια, "τέλεια" χειρόγραφο και το σκυλί μου ζει πολλά ακόμη χρόνια. Θα ήθελα επίσης να έχω ένα βιβλίο όπου θα γράφω τις επιθυμίες μου και θα γίνουν πραγματικότητα αμέσως (θα ήταν επωφελής).
Jul 21 2016
Άλλες Ευχές
Votes
43
  Εύχομαι όταν λέω Hocus Pocus Sumonn τότε το όνομα που σου λέει sumons pls μου πάρει 100 ψήφους και όταν λέω Hocus Pocus Edit τότε το όνομά του και πώς θέλω να μοιάσει. και γίνεται πραγματικότητα σε 10 λεπτά
Jul 21 2016
Άλλες Ευχές
Votes
32
  Εύχομαι ότι παίρνω τα πράγματα στις φωτογραφίες μου στο τηλέφωνό μου που ονομάζεται άλμπουμ πιτζάμες και κάλτσες και το μέγεθος θα είναι 12-14 μεγάλο και θα τους λάβω σε ένα κουτί που παραδίδεται από τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι 918 myrtle ave Cuyahoga πέφτει oh παρακαλώ να ψηφίσουν :)
Jul 19 2016
Άλλες Ευχές
Votes
101
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Εύχομαι: 1. Κάνετε πολύ Magic παράδειγμα: να είστε σε θέση να πετάξετε, αόρατο, levitate, έχετε πολλή δύναμη, κλπ. 2. Απεριόριστες επιθυμίες3. Κερδίστε πολλά χρήματα4. Πάντα να μένεις υγιής5. Γνωρίστε κορεατικούς ηθοποιούς / ηθοποιοί παράδειγμα: Ηθοποιός: Lee Sang Woo, Lee Sang Yoon, κλπ. Και ηθοποιός: Eugene Kim, κλπ.
Jul 26 2016
Άλλες Ευχές
Votes
100
  Εύχομαι: 1. Ο ολοκαίνουργιος οδηγός χωρίς αυτοκίνητο για να μπορέσει να με πάρει θέσεις δεν χρειάζεται να ανησυχώ τίποτα .... δεν χρειάζεται να διορθώσω για πάντα ... θα μπορούσε να με πάρει στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον μόνο όπως το Επιστροφή στο Μέλλον του αυτοκινήτου ..... σας μιλάει .... κλπ. 2. Magic Wand με ένα καλό ορθογραφικό λεύκωμα που πραγματικά λειτουργεί ότι δεν αντιστρέφει ή χάσει .... όλες τις ευχές, και τα όνειρα έρχονται Αλήθεια όταν το λέω μια φορά. 3. Yamaha Tyos 5 ή ακόμα καλύτερα.
Jul 27 2016
Άλλες Ευχές
Votes
101
  Εύχομαι για δύο κουτάβια Pomeranian, δύο ηλικίας 5 εβδομάδων, ένα αρσενικό, ένα θηλυκό. Θα είναι και οι δύο υγιείς, και θα τους πάρω. Θέλω τους γονείς μου να μην ανακαλύψουν για μερικούς μήνες, αλλά όταν το κάνουν, θα τους κρατήσω και θα τους φυλάξω. Θα τα βάλω σε σκυλιά.
Jul 27 2016
Άλλες Ευχές
Votes
101
  Εύχομαι ότι είχα 9000000000000 δισεκατομμύρια ευχές και ό, τι θα ήθελα θα είναι 100% πραγματικό και αληθινό και θα είναι ενεργό όταν λέω "επιθυμώ" και αυτές οι επιθυμίες r θα συμβαίνουν 100%, ώστε να μπορώ να επιδοκιμάσω επίσης όταν λέω "επιθυμείτε"
Jul 27 2016
Άλλες Ευχές
Votes
113
  Μακάρι να ήμουν μια πορφυρή γοργόνα H2O με δυνάμεις όταν είμαι υγρός Μεταμορφώνω και όταν είμαι ξηρός Είμαι άνθρωπος. Παρακαλώ αυτό θα ήταν ένα πραγματικό όνειρο να γίνει πραγματικότητα. Είμαι μόνο 11 ετών.
Jul 27 2016
Άλλες Ευχές
Votes
102
  Εύχομαι να γίνω δεκτός στο κολέγιο IPFW και να πάρω μια κλήση από το κολέγιο σύντομα στο Φορτ Γουέιν και εύχομαι ότι ήμουν δημοφιλές κορίτσι στο κολέγιο και όλοι μου άρεσαν και εύχομαι ο καθένας να μου αρέσει στην εκκλησία που πηγαίνω πολύ λέγεται Lakeview Church.
Jul 28 2016
Άλλες Ευχές
Votes
32
  Μακάρι να ήμουν πολύπλευρη (μιλούν αγγλικά, Igbo, Ιαπωνικά, Σουαχίλι, Xhosa, Κορεάτικα, Ισπανικά, Γαλλικά και Γερμανικά). Έτσι μπορώ να επικοινωνήσω με νέους ανθρώπους που συναντώ καθημερινά και για το σχολείο
Jul 28 2016
Άλλες Ευχές
Votes
34
  Θα ήθελα να έχω μια πέτρα που θα έκανε κάποιες από τις επιθυμίες μου όταν ξεκίνησα μια πρόταση με το "εύχομαι" και η επιθυμία θα συνέβαινε στιγμιαία με αποτέλεσμα 100%.
Jul 29 2016
Άλλες Ευχές
Votes
114
  Εύχομαι να γίνω γοργόνα με μπλε και πράσινη ουρά όταν βρέθηκα. Όπως και όταν γίνω σε μια γοργόνα παίρνω μια μπλε λωρίδα στα μαλλιά μου. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ, ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ!
Jul 29 2016
Άλλες Ευχές
Votes
45
  Εύχομαι για ένα υγιές λευκό γυναικείο ποτήρι Pomeranian που είναι ηλικίας 3 εβδομάδων. Θα έρθει με τη φόρμουλα με μια σύριγγα, ένα ροζ κολάρο, και όλα τα εμβόλια και πυροβολισμό ολοκληρωθεί. Θα έρθει επίσης με άδεια. Οι γονείς μου δεν θα μάθουν για 3 μήνες.
Jul 29 2016
Άλλες Ευχές
Votes
46
  Πραγματικά θέλω για ένα θηλυκό καφέ chantilly γατάκι που η γιαγιά μου θα με αφήσει να έχω στο σπίτι της από τη στιγμή που ζω με την παρακαλώ ψηφίστε και μοιραστείτε αυτή την επιθυμία Λατρεύω τις γάτες και τους θέλω soo baldy
Jul 29 2016
Άλλες Ευχές
Votes
48
  Εύχομαι να έχω ένα βραχιόλι που θα μπορούσε να αλλάξει το φύλο μου ανά πάσα στιγμή. Θα υπάρχουν 2 κουμπιά μπλε και ένα κόκκινο. Ο μπλε μου κάνει τον άνδρα από το σώμα, το μυαλό και την ψυχή. Το κόκκινο κουμπί θα κάνει το μέσο θηλυκό από το σώμα, το μυαλό και την ψυχή. Ως αρσενικό θα έχω ένα πέος με όρχεις και ένα επίπεδο στήθος και κοντά μαλλιά με τα μαλλιά του σώματος. Ως κορίτσι, δεν θα έχω τρίχα του σώματος, ειδικά τα μαλλιά της μασχάλης. Θα έχω ένα κόλπο με ωοθήκες μεταξύ των ποδιών και του μαστού με μαστίχα με ωραίους και πολύ ευαίσθητους θηλές που μπορούν να γαλακτώσουν. Θα ήμουν πιο ελαφρύς ως κορίτσι, αλλά όλο το λίπος θα πήγαινε κατευθείαν στις αναπνοές μου και στο πισινό μου. Τα μαλλιά μου θα ήταν ένα λαμπερό καφέ χρώμα αμυγδάλου. Κάθε φορά που χρησιμοποιώ το βραχιόλι το σώμα μου θα αλλάξει φυσικά όπως τα οστά μου θα αλλάξουν και το δέρμα μου θα γίνει πιο μαλακό ως κορίτσι και το στήθος μου θα κάνει τεράστιες ποσότητες μητρικού γάλακτος ενώ ενώ άνδρας το σώμα μου θα είναι πολύ ισχυρό εξαιτίας όλων των μυών, οι μύες δεν είναι ορατοί εκεί πολύ ισχυροί. Δεν έχει σημασία τι συμβαίνει με το βραχιόλι, δεν θα brea
Jul 30 2016
Άλλες Ευχές
Votes
103
  Θέλω να κάνω τις επιθυμίες μου πραγματικότητα όταν θέλω και να συμβεί αμέσως αφού τελειώσω το επιθυμώ. Θέλω να είμαι σε θέση να επιθυμούν τίποτα και μπορώ να ευχηθώ οποτεδήποτε θέλω.
Jul 30 2016
Άλλες Ευχές
Votes
177
  Επιθυμώ ότι θα μπορούσα να κλέψω όχι περισσότερο από τα κανονικά μου δόντια, αλλά αισθητή και θα ήμουν σε θέση να μετατραπεί σε έναν μαύρο λύκο με όμορφα μπλε μάτια όπως το γαλάζιο του ουρανού και θα είμαι σε θέση να ελέγξω τον εαυτό μου όταν μετατραπεί σε λύκο και εγώ θα μπορέσω να μεταμορφώσω όσο θέλω, όποτε θέλω και θα μπορώ να μιλήσω με άλλα σκυλιά σε ανθρώπινο και σε μορφή λύκου. Επίσης, όταν θέλω να μεταμορφώσω το σχήμα, σκέφτομαι να μεταμορφώσω τον λύκο μου. Ήταν το όνειρό μου να μπορώ να μετακομίσω σε λύκο. Δεν θα είναι οδυνηρό και θα χρειαστούν δέκα δευτερόλεπτα για να μεταμορφωθεί. Όταν το ξόρκι αρχίσει να δουλεύω, θα έχω 20/20 όραση, καλή ακοή, και θα μπορώ να μυρίσω τα πράγματα από μεγάλες αποστάσεις. Θα το χρησιμοποιήσω για καλό και θα διασκεδάσω και θα προστατεύσω τους φίλους μου, τον εραστή μου και την οικογένειά μου όταν χρειαστώ. Θα το κρατήσω μυστικό, θα πω μόνο στους ανθρώπους που εμπιστεύομαι.
Jul 30 2016
Άλλες Ευχές
Votes
50