Αρχική >> Κατηγορίες >> Ευημερία / Χρήμα
Order by: 
  Εύχομαι 10 χιλιάδες δολάρια. Θα σήμαινε ότι έχω μια ευκαιρία να αλλάξω τον κόσμο. Θα ήταν η διαφορά μεταξύ επιτυχίας ή όχι. Το να βρω έναν τρόπο να το κάνω αυτό θα σήμαινε ότι θα γίνω μέρος του μεγαλύτερου ονείρου μου που θα γίνει πραγματικότητα.
Dec 01 2022
Ευημερία / Χρήμα
Votes
2
  Μακάρι να είχα απόλυτη εσωτερική γαλήνη. Κάθε μήνα στις 5 στις 2:30 π.μ. 700 δολάρια θα εμφανίζονται ως δια μαγείας μέσα στο μαύρο πορτοφόλι μου στο Bellevue. Κάθε μήνα στις 7 στις 1:30 π.μ. 500 δολάρια θα εμφανίζονται ως δια μαγείας μέσα στο μαύρο πορτοφόλι μου στο Green Bay Wisconsin.
Dec 01 2022
Ευημερία / Χρήμα
Votes
4
  
Nov 30 2022
Ευημερία / Χρήμα
Votes
4
  Για να ακουστεί η μουσική μου από πολλούς. Να κάνω όνομα ως τραγουδοποιός. Και είθε το φλιτζάνι μου να γεμίσει με πλούτη, καλή υγεία και αγάπη. ώστε να μπορώ να ευλογήσω όλους γύρω μου και να βοηθήσω το επόμενο άτομο να εκπληρώσει εκεί τα όνειρά μου
Nov 29 2022
Ευημερία / Χρήμα
Votes
2
  Θέλω να αποκτήσω την οικονομική δυνατότητα να αγοράσω μια ολοκαίνουργια γυαλιστερή Porsche Panamera, κόκκινου χρώματος, υβριδικής, υψηλότερης μοτοσικλέτας, με φουλ επιλογές και ποτέ δεν νοιάζομαι για χρήματα για βενζίνη, συντήρηση, πάρκινγκ κ.λπ.
Nov 28 2022
Ευημερία / Χρήμα
Votes
4
  Θέλω να γίνω ιδιοφυΐα όπως ο χαρακτήρας anime που ονομάζεται Dazai Osamu από το anime Bungou Stray Dogs. Θέλω να είμαι έξυπνος, πονηρός, έξυπνος, γρήγορος, ανοιχτόμυαλος και σοφός όπως αυτός. Εύχομαι ο εγκέφαλός μου να ήταν σαν ένα σφουγγάρι που μπορεί εύκολα να απορροφήσει πληροφορίες/γνώσες και να τις εφαρμόσει με έξυπνους και δημιουργικούς τρόπους όπως και εκείνος. Εύχομαι να γίνω αυτού του είδους η ιδιοφυΐα και να μείνω έτσι μόνιμα μόλις πραγματοποιηθεί η επιθυμία μου.
Nov 28 2022
Ευημερία / Χρήμα
Votes
7
  
Nov 26 2022
Ευημερία / Χρήμα
Votes
1
  Θέλω να έχω πάνω του ένα custom made jacket του θείου μου Mitch, που θα λέει δωρεάν big meech στο σακάκι, για να το φοράω οποιαδήποτε μέρα της εβδομάδας όλη την ημέρα. Στο σπίτι ή όταν ετοιμάζεστε να πάτε σε μέρη.
Nov 26 2022
Ευημερία / Χρήμα
Votes
20
  Εύχομαι να έχω κεριά 16 ευχών, όπως ακριβώς η Άμπι Τζένσεν στα γενέθλιά της, να φυσάει γρήγορα τις ευχές της με έναν αναπτήρα να γίνεται πραγματικότητα κάθε φορά που επιθυμεί κάτι. Είμαι η ταινία που ονομάζεται 16 ευχές της Debbie Ryan.
Nov 26 2022
Ευημερία / Χρήμα
Votes
19
  Εύχομαι να τραγουδάω χορεύοντας με μια κιθάρα στο χέρι, για να δει ο κόσμος πόσο διασκεδαστικό και ευχάριστο ενδιαφέρον άτομο.
Nov 25 2022
Ευημερία / Χρήμα
Votes
24
  Θέλω να κερδίσω έναν διαγωνισμό ραπ μάχης μπροστά σε χιλιάδες, εκατοντάδες, εκατομμύρια, δισεκατομμύρια τρισεκατομμύρια ανθρώπους. Βλέποντάς με στη σκηνή ως τον πιο αστείο απολαυστικό και πιο κουλ διασκεδαστικό διασκεδαστικό ράπερ εν ζωή, να στέκεται μαζί μου να ραπάρω ενάντια στον αντίπαλό μου που απομακρύνεται από μένα αφού κέρδισε τον διαγωνισμό ραπ, τον υπερασπίστηκε στη μάχη. Με ανθρώπους να φωνάζουν φωνάζοντας το όνομά μου για να κερδίσω. Στη σκηνή.
Nov 25 2022
Ευημερία / Χρήμα
Votes
22
  Θέλω να είμαι οι πιο αστείοι κωμικοί που έπαιξαν διασκεδάζοντας το κοινό μου, τους φίλους της οικογένειας, τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που με παρακολουθούσαν στην τηλεόραση σε διάφορες πολιτείες, με το μικρόφωνο στα χέρια μου και κοιτάζοντας όλους τους ανθρώπους του κοινού μου, φίλους μέλη της οικογένειας και ανθρώπους σε όλο τον κόσμο . Βλέποντάς με να κάνω τη φανταστική μου κωμωδία Κωμική παράσταση που διασκεδάζει όλο τον κόσμο με απόλαυσε ως κωμικός.
Nov 25 2022
Ευημερία / Χρήμα
Votes
25
  Θέλω να κερδίσω ένα βραβείο για το πιο αστείο, πιο κουλ, διασκεδαστικό, ευχάριστο, ενδιαφέρον, απίστευτο καταπληκτικό, έξυπνο, υπέροχο, εκπληκτικό, άτομο στον κόσμο επειδή ήταν εκείνο το άτομο για μεγάλο χρονικό διάστημα που οι άνθρωποι γνώριζαν από τα χρόνια που μεγάλωναν μαζί μου τηλεόραση στα βραβεία στοιχήματος.
Nov 25 2022
Ευημερία / Χρήμα
Votes
23
  Είναι δείπνο της ημέρας των ευχαριστιών, γι' αυτό παραλείψετε να πάτε σπίτι στις 2:00. Λείπει το χαμένο φεν στο δωμάτιο της πέτρας όλα τα χαμένα φεν στην Πέτρα και το σαλόνι δεν τα λείπουν δεν τα έχασα
Nov 22 2022
Ευημερία / Χρήμα
Votes
3
  Mong ước gì có đó nhà cực giàu ước điều khiển lửa nước khí ấy và câymỗi ngày mẹ cho năi nghìn nhà có hai tầng có xe đn có ô ô ô ấ ấ ấ ấ ấ ấ ấ ấ đ đ đ đ đ đ đ đ đ
Nov 19 2022
Ευημερία / Χρήμα
Votes
2
  Θέλω να κάνω ένα 82 στη βιολογία πριν από τις 9 Δεκεμβρίου. Θέλω 4,0 gpa και ο πατέρας μου να είναι περήφανος για μένα. Θέλω επίσης ο βαθμός γλωσσικών τεχνών μου να ανέβει στο 90.
Nov 18 2022
Ευημερία / Χρήμα
Votes
2
  Εύχομαι όταν ρισκάρω ξανά στο χώρο της λαχειοφόρου αγοράς να πάρω τη μία κλήρωση όλων των τυχερών αριθμών, παίρνοντας το χρηματικό έπαθλο τζάκποτ του λαχείου.
Nov 17 2022
Ευημερία / Χρήμα
Votes
2
  신이시여, 저는 돈을 원해요. I want a money 저는 돈이 필요해요.우리 아빠와 우리 엄마 그리고 내 여동생 나는 그들의 행복을 원해나에게 아주 큰 돈을 줘. 나는 반감기야. Σε παρακαλώ θεέ μου δώσε την ευχή μου είμαι ο συνοδός σου παρά πεθάνω
Nov 14 2022
Ευημερία / Χρήμα
Votes
3
  Εύχομαι για την κόρη μου και την οικογένειά μου, να πληρωθεί μια μέρα όλη η προσπάθεια μας. Θα ήθελα να κερδίσω το γαλλικό Loto ???????????? για να κάνω σε όλους όσους αγαπώ ένα δώρο περισσότερο «ζωής» από το να υπάρχω και όχι μόνο να επιβιώσω. Βοηθώντας άλλες μικρές επιχειρήσεις να ανθίσουν και να επενδύσουν στο σχολικό σύστημα στο νησί μας για καλύτερη εκπαίδευση και για να σπουδάσουν με άνεση.
Nov 12 2022
Ευημερία / Χρήμα
Votes
4
  Quiero porfavor tener muchisima suerte en todo para ganar dinero entre otras cosas tambien quiero encontrame una billetera con 900 dolares y que todo me salga bien
Nov 10 2022
Ευημερία / Χρήμα
Votes
4
  Την τόπη, η οποία είναι ο Χουέ, ο Χουέ, ο Χουέ, ο Τούι, ο Μον, ο Μον, ο Μον, ο Μον, ο Μον, ο Μον, ο Μον, ο Τρίνς, ο Μον, ο Μον, ο Τσεν, ο Μουσός. tôi ước tôi tự tin như trước, tôi ước có công việc và vị trí ổn định, bạn bè người thân đều yêu quý tôi, tôi ước mọi thứ sẽ xoay chuyển theo tích cực, xin hãy lắng nghe và thành hiện thực.tôi xin κάμερα ενεργή
Nov 08 2022
Ευημερία / Χρήμα
Votes
4
  Μακάρι να είχα πολλά χρήματα στην κάρτα μου Cash App, Ψηφίστε για την ευχή μου για να πραγματοποιηθεί κι αυτή Σας ευχαριστώ πολύ και το εκτιμώ και θα φροντίσω να ψηφίσω την επιθυμία σας για να γίνει πραγματικότητα
Nov 03 2022
Ευημερία / Χρήμα
Votes
24
  Βοηθήστε να ψηφίσετε την επιθυμία μου να πραγματοποιηθεί, φροντίζω άπορα παιδιά με τροφή και εκπαίδευση, αυτή τη στιγμή η οικονομική μου κατάσταση δεν είναι καλή και δεν θέλω να τα απογοητεύσω, το σύμπαν ακούσει την επιθυμία μου για να βρω χρήματα για να τα μεγαλώσω και να τα εκπαιδεύσω ,([email protected] )
Nov 01 2022
Ευημερία / Χρήμα
Votes
28
  Εύχομαι η νέα μου δουλειά να είναι πολύ εύκολη και ευχάριστη ώστε να μπορώ να χαλαρώσω και να είναι η δουλειά των ονείρων μου κερδίζοντας πολλά χρήματα από το σπίτι, ώστε να μπορώ να αντέξω οικονομικά να μετακομίσω στο σπίτι μου με τον αρραβωνιαστικό μου μέχρι την αρχή του επόμενου έτος. Ελπίζω να μάθω γρήγορα και να με διδάξουν καλά.
Oct 31 2022
Ευημερία / Χρήμα
Votes
28
  Θέλω να κερδίσω ένα σημαντικό χρηματικό ποσό στο εγγύς μέλλον. Κάποια στιγμή το 2022
Oct 27 2022
Ευημερία / Χρήμα
Votes
26
  Μακάρι να πληρωθώ από τη δουλειά του ελεύθερου επαγγελματία γιατί δεν με πληρώνουν ήδη 3 με 4 μήνες και προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί τους αλλά δεν μου απάντησαν. Μακάρι να είχα χρήματα για να ξεπληρώσω το δάνειό μου.
Oct 25 2022
Ευημερία / Χρήμα
Votes
7
  Μακάρι να ήμουν πολύ καλός στο να μετρήσω χρήματα. Ψηφίστε την επιθυμία μου για να πραγματοποιηθεί Σας ευχαριστώ πολύ
Oct 23 2022
Ευημερία / Χρήμα
Votes
6
  Μακάρι να είχα 50 εκατομμύρια χρήματα στην τραπεζική μου κάρτα, ελπίζω μόνο να πραγματοποιηθεί κάθε επιθυμία που κάνω................................. ...................
Oct 20 2022
Ευημερία / Χρήμα
Votes
15
  Θέλω να αποκτήσω την οικονομική ελευθερία που επιδιώκω για να είμαι ελεύθερος να βοηθήσω τον εαυτό μου, την οικογένειά μου, την κοινότητά μου και να αλλάξω αυτόν τον κόσμο. Θέλω να δείξω στους ανθρώπους έναν καλύτερο τρόπο, αλλά είναι αδύνατο να το κάνετε όταν δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά τη ζωή σας.
Oct 20 2022
Ευημερία / Χρήμα
Votes
11
  Εύχομαι στις 20/10/2022 να λάβω έναν μεγάλο φάκελο που να περιλαμβάνει τα περιεχόμενα της κληρονομιάς μου, που μου έχει προσφέρει πλούτο γενεών.
Oct 19 2022
Ευημερία / Χρήμα
Votes
17
  Θέλω να γίνω δισεκατομμυριούχος στα 30. Εύχομαι να είμαι επιτυχημένος και διάσημος μεταξύ των διασήμων με την αδερφή μου για τη μόδα της. Ελπίζω να είμαστε και οι δύο παντρεμένοι και ευτυχισμένοι με πιστούς συνεργάτες.
Oct 19 2022
Ευημερία / Χρήμα
Votes
16
  Εύχομαι να βρω μια καλή δουλειά και πολλά χρήματα και πολλά άλλα θέλω να είμαι επιτυχημένος και εύχομαι η αγάπη μου να είναι η αγάπη μου. Εύχομαι να έχω ένα λαμπρό μέλλον Εύχομαι να γίνω πιο έξυπνος:DI δεν ξέρω αν αυτό είναι παιδικό, αλλά εξακολουθώ να θέλω να γίνει πραγματικότητα
Oct 19 2022
Ευημερία / Χρήμα
Votes
15
  Εύχομαι να βρω μια μόνιμη καλύτερη δουλειά μέχρι τον επόμενο Απρίλιο του 2023. Ελπίζω ότι θα μπορέσω να πληρώσω τα έξοδα της αδερφής μου καθώς και τις σπουδές μου και να απολαύσω τη ζωή περισσότερο. Μακάρι να πάνε όλα ομαλά και η δουλειά να είναι σε καλό μέρος που να είναι κοντά και ασφαλές.
Oct 19 2022
Ευημερία / Χρήμα
Votes
17
  Θέλω να πιάσω τη δουλειά ως κτηματομεσίτης αύριο και να ξεκινήσω την επόμενη εβδομάδα να δουλεύω από το σπίτι, ελπίζω ότι η Τετάρτη 19 Οκτωβρίου στη συνέντευξή μου θα πάει υπέροχα και θα απολαύσουν την προσωπικότητά μου και μου προσφέρουν 23 $ για να ξεκινήσω από 20 ώρες την εβδομάδα.
Oct 18 2022
Ευημερία / Χρήμα
Votes
19
  Θέλω να κερδίσω το 1ο βραβείο 10 crore ή το 2ο βραβείο 50 lakhs από το λαχείο Kerala pooja bumper που έγινε στις 20 Νοεμβρίου 2022 για να αγοράσω νέο δικό μου σπίτι
Oct 18 2022
Ευημερία / Χρήμα
Votes
118
  Μακάρι να είχα την κατάλληλη δουλειά για μένα τον Οκτώβριο, μια δουλειά στην εξυπηρέτηση πελατών ή στη βιομηχανία γυμναστηρίου, μισθός 9.000.000 ή περισσότερο. Μακάρι να είμαι πιο σίγουρη και όμορφη
Oct 17 2022
Ευημερία / Χρήμα
Votes
21
  Μακάρι να είχα ένα εκατομμύριο δολάρια στην τραπεζική μου κάρτα Και τα χρειάζομαι για τα πράγματα που χρειάζομαι Και χρειάζομαι χρήματα στην κάρτα μου για να αγοράσω τρόφιμα και σημαντικά πράγματα. Και ελπίζω ότι κάθε επιθυμία που λέω εδώ θα γίνει πραγματικότητα
Oct 17 2022
Ευημερία / Χρήμα
Votes
17
  Μακάρι να είχα £ 5 grand στον τραπεζικό μου λογαριασμό κέρδισα χρήματα στο mecca bingo και να είμαι τόσο χαρούμενος. Γνώρισα κάποιον άλλον στη ζωή μου, επίσης, οδηγός ταξί με πήγε σε μια περιοδεία με το ταξί του που δεν έφυγε ποτέ από το πλευρό μου ή με άφησε να βγω έξω με πήγε στο σπίτι του μακριά καθώς και με τον φίλο του κλειδωμένο όλες τις πόρτες και τα παράθυρα
Oct 17 2022
Ευημερία / Χρήμα
Votes
18
  Θέλω να γίνω εκατομμυριούχος από τη μια μέρα στην άλλη για να βοηθήσω τη μαμά μου να ξεφύγει από τα χρέη καθώς και τον εαυτό μου. Θέλω επίσης να δώσω στα μωρά μου μια καλή ζωή και ένα ωραίο σπίτι. Θέλω να μπορώ να βοηθήσω άλλους που χρειάζονται βοήθεια και να βεβαιωθώ ότι η οικογένειά μου και εγώ δεν αγωνιζόμαστε πλέον.
Oct 15 2022
Ευημερία / Χρήμα
Votes
20
  Μακάρι να είχα απεριόριστες επιθυμίες. Θέλω επίσης να έχω ένα τρισεκατομμύριο δολάρια πριν τα 31α γενέθλιά μου. Όλα κοστίζουν πάνω από 20 σεντς αλλά λιγότερο από 800 δολάρια.
Oct 14 2022
Ευημερία / Χρήμα
Votes
71