Αρχική >> Κατηγορίες >> Ευημερία / Χρήμα
Order by: 
  Επιθυμώ να λάβω χρηματοδότηση και σχέδια από το ΕΓΔΕ και επιχορηγήσεις από άλλα θεσμικά όργανα και οργανισμούς και να αποκτήσω θέση στο Πανεπιστήμιο ADU. Επίσης, θέλω να κερδίσω το lotto ή Euromillions
May 24 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
2
  Θα ήθελα να κερδίσω χιλιάδες δολάρια που παίζουν παιχνίδια άμεσης νίκης και να κερδίσουν $ 25,000.00 το μήνα για ζωή από το εκδοτικό οίκημα εκδοτών. Θα ήθελα επίσης να κερδίσω το απόλυτο πακέτο γυμναστικής από την PCH Rewards.
May 19 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
8
  Θα ήθελα να ζει μόνος μου είτε στο Σαν Φρανσίσκο, την Καλιφόρνια, ή τη Βαλτιμόρη, MD με $ 1.000 την ημέρα για τη ζωή αυτή τη στιγμή. Ζώντας την πιο ελεύθερη ζωή στο multiverse που δεν είναι καθόλου βαρετό.
May 17 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
23
  Εύχομαι να κερδίσω ένα lotto και να λάβω πολλά χρήματα και να βοηθήσω την οικογένειά μου να πληρώσει τους λογαριασμούς και να αρχίσει να βοηθά τους φτωχούς αν έχουν οικονομικό πρόβλημα. Εύχομαι η οικογένειά μου και οι φίλοι μου να είναι υγιείς και ευτυχείς σε αυτόν τον κόσμο και να λαμβάνουν πολλά χρήματα και ευλογίες. θέλω πραγματικά να κερδίσω χρήματα για χάρη των αγαπημένων μου
May 15 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
9
  Εύχομαι ότι θα μπορούσα να είμαι 125 κιλά και ποτέ δεν πρέπει να ανησυχώ για τα χρήματα και να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για να μην έχεις τόπο να ζήσεις πάλι. Μπορώ να είμαι ανεξάρτητος για πρώτη φορά στη ζωή μου παντρεμένος με τον σωστό άντρα.
May 13 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
8
  Εύχομαι τυχεροί αριθμοί να δείξουν τον εαυτό τους για να κερδίσουν το lotto ή το powerball για τις επόμενες 6 εβδομάδες. Θα ήθελα επίσης να προσελκυστούν χρήματα σε μένα και θέλω να κερδίσω όλες τις ιπποδρομίες που στοιχηματίζω on.I επίσης επιθυμούν τυχεροί αριθμοί κάθε μέρα της εβδομάδας
May 12 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
9
  Θα ήθελα να λάβω σύντομα μια νέα και καλύτερη δουλειά, θέλω να μπορέσω να απολαύσω αυτή τη νέα δουλειά και να μην φοβόμουν να έρχομαι στην εργασία. Θέλω αυτή τη νέα δουλειά να μου δώσει ώρες και να είναι μια διασκεδαστική δουλειά.
May 06 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
6
  Θέλω η οικογένειά μου να είναι πλούσια με χρήματα ... Θέλω περισσότερα από 1 εκατομμύριο δολάρια και ότι χρησιμοποιούμε τα χρήματα με σύνεση και για το σπίτι μας. και ίσως ένα ωραίο ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο. Θέλω αυτά τα χρήματα να κάνουν την οικογένειά μας ευτυχισμένη.
May 05 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
7
  我 希望 我 能 透过 神奇 祷告 板 和 想 子 许愿 丸 的 超 极强 大 的 赛 的 力量 和 瞬间 加速 的 即时 吸引力 定律 视觉 化, 显 化 并 立刻 骤然 瞬间 得到 我 非常 想要 的 国 币 \ 华元 \ 新华 元 拾 陆 万元 的 无条件 通用 基本 收入 的 免费 金钱. 我 希望 我 能 透过 神奇 祷告 板 和 想 子 许愿 丸 的 超 极强 大 的 赛 的 力量 和 瞬间 加速 的 即时 吸引力 定律 视觉 化, 显化 并 立刻 骤然 瞬间 得到 我 非常 想要 的 国 币 \ 华 元 \ 新华 元 拾 陆 万元 的 无条件 通用 基本 收入 的 免费 金钱. 我 希望 我 能 透过 神奇 祷告 板 和 想 子 许愿 丸 的 超 极强 大 的赛 的 力量 和 瞬间 加速 的 即时 吸引力 定律 视觉 化, 显 化 并 立刻 骤然 瞬间 得到 我 非常 想要 的 国 币 \ 华 元 \ 新华 元 拾 陆 万元 的 无条件 通用 基本 收入 的 免费 金钱.
Apr 30 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
2
  Εύχομαι να είμαι επιτυχής στη Γνώση και τη Χίλα μου που κάνω και να κάνω μια κλήση που με καταλαβαίνει και με βοηθάει να με κάνει καλύτερος άνθρωπος.
Apr 30 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
4
  Εύχομαι να κερδίσω το απόγευμα. Είχα πολλά προβλήματα υγείας τους τελευταίους 6 μήνες και θα πάω για βιοψία ήπατος την Παρασκευή. Τα χρήματα από τα κέρδη μου θα εγγυηθούν ότι δεν θα αφήσω την οικογένειά μου πίσω με βαρύ οικονομικό βάρος.
Apr 30 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
5
  Εύχομαι το Eye Care Center της Colorado Springs να με προσλάβει να δουλέψω εκεί το συντομότερο δυνατόν !!!!!!! Εύχομαι το Eye Care Center του Κολοράντο Σπρινγκς να με προσλάβει να δουλέψω εκεί το συντομότερο δυνατόν !!!!!!
Apr 29 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
5
  Εύχομαι ο εκδοτικός οίκος εκδοτών να με επιλέξει για το σούπερ βραβείο και να εμφανιστεί στην πόρτα μου στο Τζάκσον Ουισκόνσιν με λουλούδια και μπαλόνια και schampain να με ρωτήσω να βγω έξω και να με ρωτήσω αν ξέρω ποιοι είναι και από πού βρίσκονται. Και λέω ότι είναι εκεί για να μου δώσουν ένα βραβείο FOREVER για μένα και την οικογένειά μου.
Apr 29 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
5
  Δεν επιθυμώ κανένα μέρος όπου φέτος αγοράζω ένα εισιτήριο λαχειοφόρων αγορών στην Αυστραλία και κερδίζω τζακπότ εκατομμυρίων και εκατομμυρίων δολαρίων και είμαι έτοιμος για ζωή και μου δίνει την καλύτερη ζωή ποτέ, τόσο πολλά χρήματα δεκάδες εκατομμύρια δολάρια.
Apr 28 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
8
  Εύχομαι να βρω 10.000 δολάρια πραγματικό χρήμα της Αυστραλίας στο έδαφος και είναι δικός μου να κρατώ για πάντα και να ξοδεύω σε αυτό που επιλέγω. Όλα τα αληθινά χρήματα, όλα τα δικά μου και δεν είμαι ποτέ μπροστά για να τα πάρω ποτέ.
Apr 28 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
8
  Εύχομαι το σούπερ μου να εμφανίζεται στο λογαριασμό μου ANZ και είναι δικός μου να κρατώ για πάντα και να ξοδεύω σε αυτό που επιλέγω για την αιωνιότητα ό, τι φαίνεται και είναι διαθέσιμο για μένα να ξοδέψω για αυτό που θέλω για πάντα.
Apr 28 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
9
  θέλω μια ευχή θέλω να ευχηθώ για ένα καλό χρηματικό ποσό im κουρασμένος να πηγαίνω έξω έξω στη ζωή θέλω αυτή την επιθυμία τόσο άσχημα για να αγοράσει ένα ερασιτέχνες σπίτι βοήθεια τα παιδιά μου με τα χρήματα ποτέ δεν φαίνεται να κερδίζω τίποτα ονειρεύομαι για τις επιθυμίες μου αν Μόνο έγιναν πραγματικότητα Θα ήμουν ευτυχισμένη γυναίκα Θα κοιτάξω ακόμη και τα αστέρια και θα προσεύχομαι την επιθυμία μου να έρθει trueI havnt είχε διακοπές σε χρόνια για να πάει σε ένα όμορφο cruise πλοίο Ελπίζω ότι η επιθυμία μου γίνεται πραγματικότητα
Apr 26 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
7
  Θέλω να είμαι ο νικητής της λαχειοφόρου αγοράς των δισεκατομμυρίων δολαρίων και να μπορώ να αγοράσω ένα τεράστιο σπίτι αποτελούμενο από πολλά διαμερίσματα, όπως ένα ξενοδοχείο, όπου η μαμά και ο μπαμπάς της μαμάς μπορούν να μείνουν μαζί μου και την οικογένειά μου, τον αδελφό μου και την οικογένειά του, η μαμά και η οικογένειά της, και ο μπαμπάς μου. Θα μπορέσουμε επίσης να κάνουμε διακοπές σε όλο τον κόσμο.
Apr 25 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
7
  Επιθυμώ τελικά να ζήσω στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια με $ 1.000 την ημέρα για τη ζωή στο πιο τέλειο condo για το γούστο μου, απολαμβάνοντας την απόλυτη ελευθερία, αρμονία και ευημερία για πάντα.
Apr 21 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
100
  Θα ήθελα να κερδίσω αρκετά χρήματα για να μπορώ να συνταξιοδοτηθώ άνετα σε άλλη χώρα και να μην ανησυχώ για τα χρήματα για να μπορέσω να ζήσω με τη γυναίκα που αγαπώ και να κάνω τη δική μας μικρή κατοικία και να ξεκινήσω μια νέα οικογένεια μαζί
Apr 20 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
39
  Θα ήθελα να έχουν 700.000 χιλιάδες naira στο λογαριασμό μου σήμερα και επίσης με το νέο iPhone xs max. Ευχαριστώ. Εάν μπορείτε πραγματικά να το κάνετε αυτό για μένα θα εκτιμήσω. Σας αγαπώ παιδιά.
Apr 19 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
7
  Θα πάρω σύντομα μια εργασία RN και θα εργαστώ από τη δοκιμασία νοσηλείας, τον τερματισμό της δοκιμασίας. Θέλω να μάθω τη διαχείριση περιπτώσεων RN και να επιστρέψω σε νοσοκομείο οξείας περίθαλψης
Apr 13 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
3
  Θα περάσω τόσο γραπτές και προφορικές εξετάσεις πιστοποίησης ιατρικών διερμηνέων σύντομα ????????, ώστε να μπορώ να πάρω μια δουλειά ιατρικού διερμηνέα, εργασία από το σπίτι.
Apr 13 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
2
  Θα ήθελα να είμαι ένα εναλλακτικό μοντέλο για να βοηθήσω νεαρή γυναίκα και άνδρες με θέματα αυτο-απεικόνισης, κάνοντας πάνω από 22.000 δολάρια, βοηθώντας τη μαμά μου όταν τη χρειάζεται, ταξιδεύοντας στον κόσμο, συναντώντας καταπληκτικούς ανθρώπους, ζώντας υγιείς και ευτυχείς.
Apr 11 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
26
  Θα ήθελα να κερδίζω την κλήρωση κάθε φορά επειδή θέλω να γίνω πλούσιος. Θα είμαι χαρούμενος και δεν θα είμαι ποτέ εκτός χρήματος. Θα ήθελα να το κρατήσω όλο αυτό γιατί το κέρδισα.
Apr 08 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
5
  Επιθυμώ να επιτύχω την ανακήρυξη της θέσης του βιβλιοθηκονόμου στη βιβλιοθήκη του Ελληνικού Κοινοβουλίου στο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ASEP).
Apr 07 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
9
  Θα ήθελα να έχω τη συλλογή ιστοριών παιχνιδιών Mr. Head Potato Head, συλλογή ιστοριών παιχνιδιών RC, συλλογή ιστοριών παιχνιδιών Lotso, συλλογή παιχνιδιών Story Buzz Lightyear με ζώνη χρηστών, συλλογή ιστοριών παιχνιδιών Rex, συλλογή ιστοριών παιχνιδιών Dolly, συλλογή ιστοριών παιχνιδιών Mr. Pricklepants, και συλλογή ιστοριών παιχνιδιών Buttercup για να εμφανιστεί στον καναπέ μου στις 21 Ιουνίου 2019
Apr 03 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
3
  Θα ήθελα να χτυπήσω το τζάκποτ στο λαχείο του Powerball. Έτσι μπορώ να ευλογήσω τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη και να πληρώσω όλα τα χρέη μου. Θα ήθελα να ευλογήσω την οικογένεια και τους φίλους μου. Δώστε σε μερικές φοβερές φιλανθρωπικές οργανώσεις.
Mar 31 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
4
  Επιθυμώ εγώ και όλη μου η οικογένεια, οι συγγενείς και οι φίλοι τους θα είναι τυχεροί και πάντα θα κερδίσουν την Λοταρία. Και κερδίστε στο Foxwoods συμπεριλαμβανομένων των καζίνο, δεν έχει σημασία τι.
Mar 31 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
57
  Θα ήθελα να κερδίσω την 4D λοταρία εντός των επόμενων 9 ημερών, ώστε να εξοικονομήσω κάποια χρήματα στην τράπεζα, να ταξιδεύω με την οικογένειά μου και να δωρίσω κάποια χρήματα για να βοηθήσω τους φτωχούς. Σας ευχαριστώ.
Mar 30 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
1
  我 希望 耶和华 上帝 一定 會 立刻 的 物質 的 不 无窮 的 財富 的 物質 祝福 我 並 祝福 我 變成 超 極 有錢 的 正 載 富翁. 我 希望 耶和华 上帝 一定 會 立刻 自然 的 可以 无窮 的 物好 祝福 我 並 祝福 我變成 超 極 有錢 的 正 載 富翁. 我 希望 耶和华 上帝 一定 會 立刻 超然 的 以 無窮 的 財富 的 物質 祝福 我 並 祝福 我 變成 超 極 有錢 的 正 載 富翁.
Mar 29 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
3
  θέλω να βρω μια καλά πληρωτική δουλειά ώστε να μπορώ να μπορώ να ικανοποιήσω τις ανάγκες της οικογένειάς μου coz θέλω να αγοράσω οικόπεδο και να πληρώσω τα τέλη σχολείου για την αδερφή μου .. θέλω να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση
Mar 27 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
3
  Θα ήθελα να είμαι πιο τυχερός στη ζωή, καλή δουλειά, καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και χρήματα για τους λιγότερο τυχερούς, θέλω να μοιραστώ με όλους.
Mar 26 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
3
  Θα ήθελα τώρα να είμαι πολύ πλούσιος και να μπορώ να αγοράσω οτιδήποτε θέλω, να δωρίσω σε όποιον επιλέγω και να γίνω φιλανθρωπικός. Θα ήθελα να το hapeen αμέσως.
Mar 25 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
4
  θέλω χρήματα για να αγοράσω οικόπεδο και να εκπαιδεύσω την αδερφή μου .. θέλω να πάρω μια νέα δουλειά και να αφήσω αυτόν τον τόπο για πάντα .. μπορεί να ρωτήσει το σέδο για τη συγχώρησή μου και να πληρώσει για την προίκα μου.
Mar 25 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
2
  Το μόνο που εύχομαι είναι 20.000 δολάρια που θα με βοηθούσε με το χρέος και το φαγητό του ενοικίου που είναι ό, τι πραγματικά θα έκανε τη ζωή μου καλύτερη θα βοηθούσε μαζί μου και τη φίλη μου
Mar 21 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
4
  Εύχομαι να δουλέψω στο Κουβέιτ για μισθό 10.000 δηναρίων από το Κουβέιτ μηνιαίως, με τον οποίο δεν πρέπει ποτέ να εξαρτώμαι από τον πατέρα μου για τα χρήματά του για τίποτα και με τον οποίο όλα τα δάνειά μου θα διαγραφούν εντελώς.
Mar 12 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
7
  Εύχομαι να φτάσω στο mega τζακπότ αυτή την Κυριακή, ώστε να πληρώσω τέλη για την κόρη μου. πάρτε το δικό μας σπίτι. πάρτε ένα αυτοκίνητο. να επενδύσουν στην επιχείρησή μας και να ζήσουν μια ευτυχισμένη ζωή με τον σύζυγό μου και τα παιδιά μας. Σας υπόσχομαι να βοηθήσω όσους έχουν ανάγκη όσο μπορώ. αυτή η ευχή είναι ό, τι σκέφτομαι και ονειρεύομαι και το θέλω .. Χρειάζομαι
Mar 11 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
10
  Εύχομαι να κερδίσω ένα τεράστιο τζάκποτ ώστε να πληρώσω όλο το χρέος και να στείλω τη μαμά μου στο καλύτερο νοσοκομείο ... Εύχομαι να είμαι πολύ πλούσιος που μπορώ να βοηθήσω όλους τους λαούς που χρειάζονται βοήθεια ..
Mar 11 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
10
  Θέλω να είμαι μεγάλος δισεκατομμυριούχος. Όλες οι πολυτέλειες και η ευτυχία έρχονται στη ζωή μου με άμεση ισχύ. Θέλω να ζήσω σαν Βασιλικός Βασιλιάς
Mar 09 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
7