Αρχική >> Κατηγορίες >> Ειρήνη
Order by: 
  Θέλω να γίνω ένας ισχυρός άγγελος λύκου. Θέλω να κάνω οποιαδήποτε πύλη anime. Θέλω να τηλεμεταφέσω. Θέλω να πάρω όλες τις απαντήσεις μου σωστά. Να χάσω 10 κιλά. Να μην είσαι τεμπέλης. Να μην είσαι νευρικός. Να αντιγράψεις το τραγούδι με την ίδια φωνή. για αλλαγή χρώματος μαλλιών με συναίσθημα. για να έχετε ροζ μαλλιά. Για να έχετε πραγματικά χαριτωμένα μάτια δύο διαφορετικά χρώματα καφέ και λευκό. να είστε πάντα ευτυχείς. να είστε επαγγελματίας σε οποιοδήποτε παιχνίδι για να γνωρίζετε τη νοηματική γλώσσα. για να δείτε αγγέλους. να έχω ένα λαμπερό κολιέ. να έχω 5 qurks. να έχω έναν δαίμονα. να έχω τη δική μου μαρμάρινη συλλογή. ????
Nov 22 2020
Ειρήνη
Votes
4
  εύχομαι να ήμουν ένας άγγελος λύκος. Μακάρι να γινόταν όλη η εργασία μου. Μακάρι να ήμουν ροζ μαλλιά. Μακάρι να ήμουν πάντα χαρούμενος. Μακάρι να μπορώ να δω τον άγγελο ότι τα αυτιά και η ουρά του λύκου μου ήταν ροζ και ένα λίγο μπλε. να μην είναι ποτέ ντροπαλός ή νεύρα. Για πάντα να είμαι ευτυχισμένος και να σηκώνω τον εαυτό μου. να έχω τα δικά μου ακουστικά.
Nov 20 2020
Ειρήνη
Votes
4
  Εύχομαι ο Χάρι Έραζο που γεννήθηκε στις 12 Δεκεμβρίου του 1980 και ο αδερφός του, ο Τζόβινα Έραζο, να μην ζει πλέον στη Νέα Υόρκη. Ο αδερφός μου και εγώ θέλουμε να ζήσουμε σε ένα πιο ευτυχισμένο και ήσυχο μέρος.
Nov 18 2020
Ειρήνη
Votes
12
  Mahedi hasan jowel μου δώστε πίσω τα κλεμμένα μου χρήματα τώρα! Έχω πάρει πίσω τα κλεμμένα μου χρήματα από τον mahedi hasan jowel σήμερα. Ο Mahedi hasan jowel έχει μετατραπεί σε πραγματικό ζητιάνο του δρόμου τώρα. Κανείς δεν θα δωρίσει χρήματα στον mahedi hasan jowel από τώρα και στο εξής. Ο Mohedi hasan jowel έχει χάσει όλη τη δουλειά του για πάντα! Ο Mahedi hasan βρίσκεται στη φυλακή τώρα για κλοπή χρημάτων, παρενόχληση και εκβιασμό ανθρώπων. Όλοι μισούν τον mahedi hasan jowel. Κανείς δεν θα αγοράσει τίποτα από το mahedi hasan jowel από τώρα και στο εξής. Ο Mohedi hasan jowel θα πεινάει από τώρα για πάντα! Ο Mahedi hasan jowel δεν έχει χρήματα τώρα! Ευχαριστώ πολύ κόσμο!
Nov 18 2020
Ειρήνη
Votes
152
  Εύχομαι Όλοι σε αυτόν τον κόσμο Μπορούν να ευχηθούν ό, τι θέλουν Μπορούμε να κάνουμε ό, τι μπορούμε και μόνο οι άνθρωποι που πιστεύουν ότι ο Θεός είναι οτιδήποτε είναι δυνατόν, πρέπει απλώς να πιστέψουμε Ευχαριστώ που ψηφίσατε για την υποστήριξή σας
Nov 17 2020
Ειρήνη
Votes
7
  Επιθυμία μου είναι να έχω άφθαρτη εσωτερική ειρήνη τώρα και για πάντα, εύχομαι να μην θυμώσω ποτέ και να διαγράψω τις στιγμές μου τα χρόνια και τους αιώνες που ήμουν θυμωμένος, δεν αξίζω να θυμώσω και δεν αξίζω κακά πράγματα για να με συμβεί με τη δύναμη των τριών, οπότε είναι
Nov 14 2020
Ειρήνη
Votes
10
  Εύχομαι να μπορώ να κάνω τις δικές μου επιθυμίες. Ακολουθώντας αυτά τα 4 βήματα. 1. Κλείστε τα μάτια μου. 2. Κάντε την επιθυμία μου. 3. Ανοίξτε τα μάτια μου. 4. Σύνδεση 1 φορά. Τότε η επιθυμία μου θα γίνει πραγματικότητα σε 3 δευτερόλεπτα.
Nov 11 2020
Ειρήνη
Votes
29
  Εύχομαι να μπορώ να κάνω τις δικές μου επιθυμίες, ακολουθώντας 4 βήματα. 1. Κλείστε τα μάτια μου. 2. Κάντε μια ευχή. 3. Ανοίξτε τα μάτια σας. 4. Σύνδεσμος 2 φορές. Τότε η επιθυμία μου θα γίνει πραγματικότητα τώρα.
Nov 11 2020
Ειρήνη
Votes
27
  Εύχομαι να μπορώ να κάνω τις δικές μου επιθυμίες, ακολουθώντας αυτά τα 3 βήματα. 1. Κλείστε τα μάτια μου. 2. Κάντε την επιθυμία μου. 3. Άνοιξε τα μάτια μου. Τότε η επιθυμία μου θα γίνει πραγματικότητα σε 2 δευτερόλεπτα.
Nov 11 2020
Ειρήνη
Votes
27
  Εύχομαι να μπορώ να κάνω τις δικές μου επιθυμίες, ακολουθώντας αυτά τα 4 βήματα. 1. Κλείστε τα μάτια μου. 2. Κάντε μια ευχή. 3. Άνοιξε τα μάτια μου. 4. Αναβοσβήνει 3 φορές. Στη συνέχεια, η επιθυμία μου θα γίνει πραγματικότητα σε 1 δευτερόλεπτο
Nov 11 2020
Ειρήνη
Votes
30
  Εύχομαι ότι ό, τι θέλω θα γίνει πραγματικότητα σε 0 δευτερόλεπτα. Κάνοντας μια ευχή και πείτε ΓΟΡΕΤΕ ΜΟΥ ΕΥΘΥΝΗ. Αφού κάνω μια ευχή. Στη συνέχεια, η επιθυμία μου θα γίνει πραγματικότητα.
Nov 10 2020
Ειρήνη
Votes
35
  Επιθυμία μου είναι να αλλάξω τη ζωή μου και όλα τα αρχεία μου ήταν εκτός λειτουργίας και δεν θα κάνω ποτέ παράνομα πράγματα ξανά γιατί θέλω δουλειά και όλες οι ευχές μου γίνονται πραγματικότητα.
Nov 06 2020
Ειρήνη
Votes
33
  Εύχομαι ο πρόεδρος Μπάιντεν να κερδίσει τις προεδρικές εκλογές των Ηνωμένων Πολιτειών 2020 και να πάει αμέσως στον Λευκό Οίκο και ο πρόεδρος Τραμπ να χάσει τις προεδρικές εκλογές των Ηνωμένων Πολιτειών 2020 και να μάθει το μάθημά του.
Nov 04 2020
Ειρήνη
Votes
37
  Μακάρι τα αδέλφια μου και εγώ να μεγαλώσουμε ακούγοντας μόνο χιπ χοπ και R
Nov 03 2020
Ειρήνη
Votes
33
  Εύχομαι το covid-19 να τελειώσει για πάντα, ώστε να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στις ευτυχισμένες ζωές μας και θέλω να μπορώ να χρησιμοποιήσω τα μαλλιά μου ως επιπλέον χέρια και να έχω μακριά, καθαρά και χοντρά ξανθά μαλλιά που πέφτουν στους αστραγάλους μου και χωρίς μπερδεύστε παρακαλώ κάντε την επιθυμία μου πραγματικότητα, σας παρακαλώ όλους σας παρακαλώ
Oct 26 2020
Ειρήνη
Votes
46
  Η ευχή μου είναι για ευτυχία, καλή υγεία και καλή τύχη για την οικογένειά μου, τους φίλους μου και εγώ. Να είμαι ευλογημένος και να βιώσω καλή ατμόσφαιρα, πάντα να βλέπω τη θετική πλευρά. Πολύ αγάπη. Σας ευχαριστώ. ♡
Oct 26 2020
Ειρήνη
Votes
44
  Για το τελευταίο πέρασμα Σεπτέμβρη ήμουν θύμα απάτης ... μπήκαν στον λογαριασμό μου και πήραν ό, τι έχω ακόμη και το αυτοκίνητό μου, χρηματοδότησα το gls ... τώρα δεν έχω μεταφορά ... Μακάρι να μπορώ πάρτε λιγότερο από 1600 για να πάρω τη μεταφορά μου πίσω, ώστε να μπορώ να επιστρέψω στη δουλειά και να φροντίσω την οικογένειά μου .... Χρειάζομαι βοήθεια τόσο άσχημα με τη μεταφορά της λυπημένη ... Εύχομαι όλα όσα έχασα να κερδίσω ... μέσα αυτή την εβδομάδα...
Oct 25 2020
Ειρήνη
Votes
43
  Θέλω να απαλλαγούμε από το άγχος των κοντινότερων φίλων μου και να βρουν την ευτυχία και τις ανέσεις τους. Εύχομαι να αφήσουν το παρελθόν που τους πονάει, να είναι ειλικρινείς με τους εαυτούς τους, να στηρίζονται σε μένα όποτε θέλουν και να μην είναι σκληροί στον εαυτό τους.
Oct 25 2020
Ειρήνη
Votes
43
  Εάν το Covid Bioweapon που επιτίθεται σε παγκόσμια παγκόσμια διεθνή Armisticing Ήπειροι θα παραδοθεί αμέσως για να συμμορφωθεί με την εκεχειρία για την παγκόσμια συνθήκη ειρήνης για το καλό
Oct 23 2020
Ειρήνη
Votes
40
  Μακάρι να μπορούσα να δώσω κάθε μέρος της επιθυμίας μου σε ολόκληρο τον κόσμο. Έτσι ο καθένας μπορεί να κάνει τις δικές του επιθυμίες.
Oct 21 2020
Ειρήνη
Votes
42
  Εύχομαι η δουλειά μου να ξεκινήσει ομαλά αύριο καθώς είμαι πραγματικά αγχωμένος. Εύχομαι το αφεντικό μου να μην παρατηρήσει το λάθος που έκανα και όλα πάνε ομαλά.
Oct 19 2020
Ειρήνη
Votes
43
  Υπερδύναμη Θέλω υπερδύναμη επειδή θέλω να είμαι ήρωας και να βοηθήσω τους ανθρώπους έξω, επίσης να είμαι γενναίος και να βοηθήσω τα homelees. Επίσης, να είμαι παιδί υπερήρωας και να βοηθήσω ποιος μπορώ ποτέ γιατί ποιος προσπαθεί ποτέ να βλάψει τους ανθρώπους εκεί που πρόκειται να πληρώσουν
Oct 15 2020
Ειρήνη
Votes
49
  Ελπίζω να μπορώ να μείνω με τη θεία μου και την οικογένειά μου να συγχωρήσουν τον πατέρα μου αυτό που έκανε ήταν λάθος και είπε συγγνώμη και η μαμά μου είπε παρακαλώ μην το ξανακάνετε ................. .................................................. ...........................
Oct 12 2020
Ειρήνη
Votes
54
  Μακάρι ο μπαμπάς μου να ξεπεράσει το ptsd του, να σταματήσει τα ναρκωτικά και να χάσει, και το πιο σημαντικό να σταματήσει να το παίρνει έξω. Ένα άλλο πράγμα που εύχομαι είναι να είμαι επιτυχημένη, έφηβος μαμά.
Oct 12 2020
Ειρήνη
Votes
49
  Εύχομαι όλο το σχολείο στη χώρα μου να κλείσει ξανά εξαιτίας του coronavirus και εύχομαι να ανοίξει ξανά στα τέλη του 2021 και όλοι είναι ασφαλείς
Oct 06 2020
Ειρήνη
Votes
54
  Εύχομαι και προσεύχομαι να εργαστώ σκληρά πρόσωπο με πρόσωπο και να πάρω όλα τα Α σε όλα τα μαθήματά μου και να μην ρίξω ποτέ το σκορ μου στο F και να κερδίσω χρήματα από τους γονείς μου ή να κερδίσω κάποια άλλα πράγματα αν δουλεύω αυτά τα πράγματα και μην ανησυχώ αν κάτι για μένα σημαίνει, θα τα ψήσω άσχημα, ώστε να με αφήσουν μόνοι. Κάθε φορά που λέω στους φίλους μου τα μυστικά, αν ήταν καλό ή κακό, θα με συγχωρήσουν χωρίς καμία τρέλα, χωρίς κακία, χωρίς αναστάτωση, και θα τους πάντα πάντα την αλήθεια. Ακόμα και μερικοί από τους πρώην εκφοβιστές μου και τους ψεύτικους φίλους μου, αν είμαι χαρούμενος τότε είναι χαρούμενοι και θα το κρατήσουν το μυστικό από τους μίσους μου.
Oct 05 2020
Ειρήνη
Votes
52
  ΕΙΡΗΝΗ ΑΡΜΟΝΙΑ BLISS JOY ΑΓΑΠΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ. ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ. ΑΙΩΝΙΑ ΝΕΟΤΗΤΑ. ΑΙΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗ. Αιώνια ευτυχία ΕΝΤΕΛΩΣ.
Oct 02 2020
Ειρήνη
Votes
55
  Αφού ψηφίσετε WishID: 24960, 25001 και 25347 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 25001 αν ψηφίσετε 25001 ευχαριστώ αν δεν αρρωστήσετε και η καρδιά μου θα σπάσει η μητέρα μου και η οικογένειά μου δεν θα με πίστευαν ως έφηβος, ένας άντρας είπε ότι δεν το έκανε και να ενεργεί σαν να μην ξέρει τι είναι; Σκεπτόμενος ότι κατηγορήθηκε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Θέλω να μάθω, Τι γίνεται αν είναι αυτό που είπα, πρέπει να υποφέρω κάθε φορά που σκέφτομαι και συνέχισα να το έκανα, αλλά τώρα είπα ψέματα, είπε ότι δεν το έκανε. ΠΟΝΑΕΙ!! Η μαμά μου κάλεσε το CPS και πήγε στο δικαστήριο και είπαν στον ανιχνευτή ψέματος ότι ήταν ψέμα. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥ, αλλά ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΛΤΩ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΡΕΛΛΟΜΕΝΟ ΛΑΘΟΣ ΘΑ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΟΠΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΚΑΙΡΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΧΩΡΙΣ ΧΩΡΙΣ ΜΠΟΡΕΤΕ και θέλω η μαμά μου να το φτιάξει για τον εαυτό της και για αυτούς (Οι γιατροί, οι άνθρωποι του δικαστηρίου και του CPS) ότι ήταν ένα μεγάλο λάθος !
Oct 01 2020
Ειρήνη
Votes
66
  Και ο εκφοβιστής μου και εγώ θα είμαστε καλύτεροι φίλοι για πάντα και δεν θα με πληγώσει ξανά. Ποτέ δεν πολεμούμε ποτέ, δεν μισούμε ποτέ, δεν αναστατώνουμε ο ένας τον άλλον, ή βγαίνουμε ο ένας με τον άλλον δεν κάνουμε πάρα πολλά, ποτέ δεν χωρίζουμε, όπως κάνουμε τα κατάλληλα έφηβοι. Στη συνέχεια, μοιράζομαι πάντα τα συναισθήματά μας, Αγαπώ να περνάω χρόνο μαζί μου και την οικογένειά μου, επίσης με την οικογένειά του. Μην χάσετε ποτέ όταν έχουμε διασκεδαστικές εκδηλώσεις. Η οικογένειά μας δεν είναι ποτέ αναστατωμένη ή ανησυχητική ή τρελή μαζί μας όταν μοιραζόμαστε ιστορίες αν δεν τους ενδιαφέρει τι είναι. Ανάλογα με το αν ήταν ακατάλληλο. Είμαστε πάντα καλοί μεταξύ μας και της οικογένειάς μας. Και έχω τα δικά μου χρήματα για εμένα, τον ίδιο και την οικογένειά μας, αν χρειαστεί, και μπορώ να αγοράσω ό, τι θέλω αυτό είναι κατάλληλο για την εποχή μας. Δεν θα χρησιμοποιήσω κανένα τελευταίο ΛΟΓΟ στη μαμά μου και θα μου αφήνει πάντα να τελειώσω ό, τι έχω να πω και δεν διαφωνούμε μεταξύ μας και δεν μου φωνάζει. Ψηφίστε 24960
Oct 01 2020
Ειρήνη
Votes
61
  Εύχομαι η μεγαλύτερη αδερφή μου να σταματήσει να μου κοροϊδεύει και να λέει «Μην το κάνεις αυτό», δεν θέλω να μπεις σε μπελάδες, ή να πω ότι σε αγαπώ σαν να το εννοεί και να μου φέρεσαι καλά όπως είναι τα ξαδέρφια και η οικογένειά μας. Και σταματήστε να σκέφτεστε ότι όλα είναι αστεία και αληθινά !.
Sep 29 2020
Ειρήνη
Votes
56
  Ειρήνη, αρμονία, ευδαιμονία, χαρά, αγάπη, αφθονία, ευτυχία, μεγάλη υγεία και ελευθερία για όλους · Πάντα και για πάντα σε όλα τα Σύμπαντα και πέρα.
Sep 28 2020
Ειρήνη
Votes
49
  Μακάρι να είχα τις δυνάμεις και τις ικανότητες του Flash από το cw Flash και να δημιουργήσω πορτοκαλί αστραπή καθώς τρέχω και μπορώ να ταξιδέψω στο χρόνο με το τρέξιμο στο Mach 2 και να τρέξω στο Mach 1500
Sep 28 2020
Ειρήνη
Votes
117
  Μακάρι ο μπαμπάς μου να με κλωτσήσει έξω από το σπίτι, ώστε να μπορώ να ζήσω με τη μαμά μου. Ξέρω ότι αυτό είναι λάθος να το επιθυμώ, αλλά απλά δεν μπορώ να το πάρω πια. Ο μπαμπάς μου με κρατά από τη ζωή της ζωής μου. απλά δεν θέλω να ζήσω μαζί του, έχω κάνει ένα από τα μεγαλύτερα λάθη της ζωής μου για να επιστρέψω για να ζήσω με τον πατέρα μου.
Sep 26 2020
Ειρήνη
Votes
45
  εύχομαι αυτό το κορίτσι να υπάρχει αντικαθιστώντας τη σεξουαλική μου σκέψη ξεκινώντας από τη σεξουαλική μου σκέψη που με κάνει να μην εστιάζω και να σκέφτομαι τις σεξουαλικές σκέψεις και το πράγμα και το πρόβλημα της θλίψης, αλλά το οινοποιείο το κορίτσι είναι αληθινό από τον σταυρό μου
Sep 25 2020
Ειρήνη
Votes
41
  ακριβώς καλές ευχές, Εάν επιθυμείτε ότι θέλετε να πάτε AGT, ψηφίστε εδώ, Φανταστείτε το ταλέντο σας, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ !, Σκεφτείτε τι θέλετε να δείξετε, Δείξτε στον κόσμο ότι μπορείτε να το κάνετε και ποτέ να μην τα παρατήσετε εάν αυτό λειτουργεί, συγχαρητήρια αν δεν λυπάμαι. Εύχομαι σε όλους τους οπαδούς της AGT που ήθελαν να πάνε και να γίνουν συνεχείς AGT και να μην συμπεριφέρονται ανόητοι μπροστά στους Howie και Simon. να είσαι δημιουργικός, όχι παρακαλώ.
Sep 25 2020
Ειρήνη
Votes
41
  Ο τραγουδιστής Β και όλες οι επιθυμίες μου έγιναν πραγματικότητα ... .................................................. ....................................
Sep 25 2020
Ειρήνη
Votes
44
  Μην ψηφίσετε 25399 .............................................. .................................................. ........
Sep 25 2020
Ειρήνη
Votes
34
  Μπορείτε να ψηφίσετε WishID: 24960, 25001 και 25347 αν το κάνετε, σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας, αλλά δεν χρειάζεται να το επιλέξετε. Εύχομαι να γίνω καλύτερος άνθρωπος και να αλλάξω ποιος είμαι σήμερα, δεν θα χάσω τα τελευταία λόγια, γιατί δεν σέβομαι τη μαμά μου, την οικογένειά μου και τους ανθρώπους που εμπιστεύομαι περισσότερο και αλλάζω τα πάντα σε καλά χωρίς παράνομα πράγματα χωρίς κακά πράγματα . Αν ήμουν στην AGT, θα έλεγα στους κριτές και τους ανθρώπους στο παρελθόν μου και θα ήθελα να πάρω το χρυσό κουδούνι και να μην αφήσω ποτέ τους κριτές και κερδίζω την AGT και θα ήμουν διασημότητα.
Sep 25 2020
Ειρήνη
Votes
41
  Θέλω να είμαι μισός άγγελος μισός δαίμονας και να πετάξω στον ουρανό και να ζήσω με τα πουλιά στον ουρανό και να είμαι ευτυχισμένος και να μπορώ να κρύψω τα φτερά μου και να αλλάξω το σχήμα όταν το θέλω.
Sep 23 2020
Ειρήνη
Votes
30
  Μακάρι να μην ακούω σαν αγοροκόριτσο γιατί δεν θέλω μερικοί μαθητές να με αποκαλούν αγόρι, θέλω να ακούσω σαν πραγματικό κορίτσι και να φωνάζω σαν πραγματικό κορίτσι, ώστε οι άνθρωποι να μην με κοροϊδεύουν. Ψηφίστε αυτήν την ευχή, τότε θα είμαι χαρούμενος και θα είμαι ειρηνικός χωρίς κανέναν φοβερό μόνο όλους τους φίλους μου. Σας ευχαριστώ όλους!
Sep 21 2020
Ειρήνη
Votes
54