Αρχική >> Κατηγορίες >> Ειρήνη
Order by: 
  Μακάρι να μην ακούω σαν αγοροκόριτσο γιατί δεν θέλω μερικοί μαθητές να με αποκαλούν αγόρι, θέλω να ακούσω σαν πραγματικό κορίτσι και να φωνάζω σαν πραγματικό κορίτσι, ώστε οι άνθρωποι να μην με κοροϊδεύουν. Ψηφίστε αυτήν την ευχή, τότε θα είμαι χαρούμενος και θα είμαι ειρηνικός χωρίς κανέναν φοβερό μόνο όλους τους φίλους μου. Σας ευχαριστώ όλους!
Sep 21 2020
Ειρήνη
Votes
4
  Deseo con todas las fuerzas de mi corazón que mis fotos intimas se eliminen de toda red social, cellulares, prácticamente se eliminen para siempre y que alguien venga como que para informarme y decirme que no hay ninguna en la red. , que es lo que mas anhelo y quiero, gracias de todo corazón.
Sep 14 2020
Ειρήνη
Votes
10
  Εύχομαι στη μαμά μου να αλλάξει γνώμη και να πει ότι μπορώ να μείνω στο σπίτι μου και να κάνω διαδικτυακή εκμάθηση γιατί είναι πιο εύκολο να μάθεις στο Διαδίκτυο απ 'ό, τι στο πρόσωπο με πρόσωπο. (Γνωρίζετε ότι μερικοί άνθρωποι δεν απομακρύνονται κοινωνικά) γι' αυτό θέλω μείνε σπίτι και η μαμά μου διαλέγει την επιλογή "Face to Face".
Sep 08 2020
Ειρήνη
Votes
38
  Μακάρι να είχα απεριόριστες ευχές. Οι περισσότερες επιθυμίες έχω. Το καλύτερο. Θέλω να κάνω τον Covid-19 να φύγει. Θέλω να βεβαιωθώ ότι ο Β 'Παγκόσμιος Πόλεμος δεν θα συμβεί ποτέ. Θέλω να διασφαλίσω ότι οι άστεγοι θα πάρουν σπίτι. Θέλω να βεβαιωθώ ότι ο κόσμος γίνεται καλύτερο μέρος. Ένας τόπος ευτυχίας. Χωρίς εκφοβιστές. Όχι δολοφόνοι. Χωρίς ιούς. Διαδίκτυο παντού. Όλα είναι δωρεάν. Τα χρήματα πέφτουν από τον ουρανό. Όχι περισσότεροι άνθρωποι πεθαίνουν. Αλλά ζουν μαζί για πάντα. Θέλω να βεβαιωθώ ότι ο καθένας μπαίνει στον παράδεισο και όχι στην κόλαση. Θέλω να βεβαιωθώ ότι όλοι στην κόλαση θα μπουν στο βασίλειο των ουρανών. Θέλω να βεβαιωθώ ότι όλοι μπορούν να επιθυμούν ό, τι θέλουν όποτε θέλουν. Δεν υπάρχουν ιστότοποι που θα σας βοηθήσουν. Και θέλω να βεβαιωθώ ότι τα μωρά και οι άνθρωποι δεν αρρωσταίνουν ποτέ. Αν σας αρέσει αυτό το σχόλιο που χρειάζεται μόνο και θα κάνω όλα αυτά τα πράγματα να συμβούν.
Sep 07 2020
Ειρήνη
Votes
38
  Εύχομαι κανείς να μην εμπιστεύεται τον πρόεδρο ατού και να του λέω boo γιατί αυτό που λέει ποτέ δεν είναι αλήθεια στον κόσμο. Ό, τι λέει ο Μπάιντεν είναι αληθινό, θα λέει πάντα την αλήθεια και έχει τα λόγια .................
Sep 03 2020
Ειρήνη
Votes
57
  Εύχομαι ο Τζέι Μπάιντεν να ψηφίσει εδώ ως πρόεδρος εάν τον επιθυμείτε να είναι πρόεδρος ……………………………. .................................
Sep 03 2020
Ειρήνη
Votes
47
  Εύχομαι στις 11:11 να μην έχω φοβερούς στο σχολείο και να έχω φίλους και να συγχωρούν πάντα τα λάθη μου. και Πάντα λέμε την αλήθεια ο ένας με τον άλλο με τυχόν μειονεκτήματα ή προβλήματα
Sep 02 2020
Ειρήνη
Votes
57
  Εύχομαι αν πάω στη φυλακή ο δικαστής είπε ότι καταδικάζω σε 1 εβδομάδα χωρίς αυτόν ή αστυνομικές να φωνάζω καλύτερα να είμαι καλός χωρίς προβλήματα ή να κλαίω στη νεανική φυλακή και ζητώ από τους αξιωματικούς να μπορώ να ελευθερώσω τη Βιολογική Μητέρα μου από όπου είναι και θα έχει όλα τα δικαιώματα χωρίς να κάνει παράνομα πράγματα και δεν το κάνω ούτε !, Λέει όλη την αλήθεια τι συνέβη στο παρελθόν της και της λέω για νάρκες στο παρελθόν και δεν το έκανε θυμωμένος με και όλα τα Βιολογικά Αδέλφια μου και η Νομική μου οικογένεια ήταν χαρούμενα, ακόμη και ο Νομικός μου Γονέας. Παρακαλώ πραγματοποιήστε την επιθυμία μου να γίνει πραγματικότητα.
Aug 28 2020
Ειρήνη
Votes
48
  Εύχομαι ο Robert Leiterman να αποδεχτεί το αίτημα φιλίας μου στο Facebook. Πρέπει να του πω ένα σημαντικό πράγμα για τη φίλη του και τη μελλοντική σύζυγό του, η οποία θα είναι καταστροφή για αυτόν εάν μείνει μαζί της.
Aug 28 2020
Ειρήνη
Votes
22
  Εύχομαι να μπορούσα να κάνω τις δικές μου επιθυμίες λέγοντας αυτά τα 4 βήματα 1. Κλείστε τα μάτια σας 2. Κάντε μια ευχή 3. Ανοίξτε τα μάτια σας 4. Σύνδεση 1 φορά. Τότε η επιθυμία σας θα πραγματοποιηθεί Χορηγημένη / Πραγματική σε 0 δευτερόλεπτα
Aug 26 2020
Ειρήνη
Votes
52
  Εύχομαι στις 11:11 να έχουμε έναν καλύτερο πρόεδρο στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής χωρίς προβλήματα, χωρίς ρατσιστές χωρίς ψέματα, χωρίς μίσος και χωρίς δολοφονία και πάντα έπαιρνε πίσω τους ανθρώπους. Και οι άνθρωποι κάνουν το σωστό.
Aug 25 2020
Ειρήνη
Votes
82
  Εύχομαι στις 11:11 μ.μ. όλοι σε όλα τα σχολεία και θέσεις εργασίας στον κόσμο να είναι δωρεάν COVID-19 και έχουμε καθαρό υγιές και ο Τραμπ δεν θα είναι πια πρόεδρος.
Aug 24 2020
Ειρήνη
Votes
83
  Αγαπητέ σύμπαν, κάντε την nandita mahjabin brishti τον μεγάλο ισχυρό κυβερνήτη όλου του κόσμου. Κάντε την nandita mahjabin brishti τον πιο ισχυρό, όμορφο και δισεκατομμυριούχο κυβερνήτη του κόσμου αμέσως! Το σύμπαν θα έκανε τη nandita mahjabin brishti τον σπουδαίο χάρακα ολόκληρου του κόσμου με όλη την ενέργεια και τη δύναμη του σύμπαντος! Ολόκληρη η ενέργεια και η δύναμη του σύμπαντος μπορούν να κάνουν την nandita mahjabin brishti την πιο ισχυρή κυρίαρχη γυναίκα του κόσμου αμέσως! Το σύμπαν θα έκανε την nandita mahjabin brishti πιο νεότερη σαν έφηβος μέρα με τη μέρα αμέσως. Η nandita mahjabin brishti θα ήταν αμέσως η πιο όμορφη μεγάλη ηγεμόνα και πλούσια γυναίκα ολόκληρου του κόσμου. Το σύμπαν θα έκανε την nandita mahjabin brishti μια πραγματική πριγκίπισσα της γης αμέσως τώρα για πάντα και μετά. η nandita mahjabin brishti θα κυβερνούσε ολόκληρο τον κόσμο για όλη την υγιή ζωή της. κανείς δεν μπορεί να νικήσει την nandita mahjabin brishti στο σύμπαν για πάντα. η nandita mahjabin brishti θα ήταν η ισχυρή βασίλισσα του κόσμου αμέσως. Ευχαριστώ σύμπαν!
Aug 24 2020
Ειρήνη
Votes
167
  Θέλω απλώς να είμαι 19 χρονών και να είμαι όμορφος, ώστε να μπορώ να αρχίσω να ζω τη δική μου ζωή από εκεί, και να ελέγχω τη δική μου ζωή. Είμαι λίγο στην άκρη του να εγκαταλείψω την ελπίδα για τη ζωή. Θέλω μόνο τη δική μου ζωή να είσαι όμορφος και να βρεις αυτό που μου αρέσει και δεν ανησυχώ για το σχολείο. Ωχ, δεν έχει σημασία πιθανότατα να μην γίνει αλήθεια, αλλά υπάρχει μια μικρή πιθανότητα ότι γιατί προσπαθώ αλλά κάθε φορά που προσπαθώ ξανά και τίποτα αυτή τη φορά δεν είναι πιθανό το ίδιο όπως πάντα...
Aug 23 2020
Ειρήνη
Votes
46
  Εύχομαι ό, τι θέλω να γίνει πραγματικότητα σε 1 δευτερόλεπτο. Κλείνοντας τα μάτια μου, κάνοντας μια ευχή, έπειτα κρατήστε τα μάτια κλειστά για 1 δευτερόλεπτο, τότε η επιθυμία μου θα εκχωρηθεί / ή θα γίνει πραγματικότητα σε 1 δευτερόλεπτο για πάντα.
Aug 20 2020
Ειρήνη
Votes
63
  Εύχομαι όλα όσα θέλω να γίνουν πραγματικότητα σε 2 δευτερόλεπτα. Θέλω την ειρήνη να ζήσει για πάντα! θα έχω ειρήνη για πάντα. Τότε η ζωή μου θα είναι πιο εύκολη
Aug 20 2020
Ειρήνη
Votes
62
  Μακάρι να μπορώ να κάνω τις δικές μου επιθυμίες, λέγοντας 3 δικά μου βήματα 1. κλείστε τα μάτια σας 2. κάντε μια ευχή 3. ανοίξτε τα μάτια σας. Τότε η επιθυμία μου θα εκπληρωθεί / πραγματοποιηθεί
Aug 19 2020
Ειρήνη
Votes
67
  Μακάρι να μπορώ να κάνω τις δικές μου επιθυμίες δημιουργώντας, 4 εύκολα βήματα. 1. κλείστε τα μάτια σας 2. κάντε μια ευχή 3. ανοίξτε τα μάτια σας 4. αναβοσβήστε 2 φορές. Τότε η επιθυμία μου θα γίνει πραγματικότητα.
Aug 18 2020
Ειρήνη
Votes
67
  Desearía que Iván y Marce nunca se hubiesen conocido ni que jamás lo hagan en sus vidas através de ningún medio o persona cercana a ellos o ellos mismos.
Aug 14 2020
Ειρήνη
Votes
15
  Εύχομαι να μην τελειώσει μόνο η πανδημία αυτή τη στιγμή. Αλλά και η πολιτική που πυροδοτεί τη διαφθορά και επηρεάζει αρνητικά πολλούς τομείς στη ζωή όλων, οπότε δεν χρειάζεται να υποχρεωθούμε να επιβαρύνουμε τους ίδιους και να αντιμετωπίζουμε περισσότερες καταστροφές.
Aug 09 2020
Ειρήνη
Votes
13
  Εύχομαι η οικογένειά μου να είναι ευτυχισμένη συμπεριλαμβανομένου και εμού. Και αυτό μπορεί να συμβεί μόνο εάν η μαμά μου σταματήσει να μισεί την μισή αδερφή μου Ντέβι Νταμίλ. Μακάρι να ταιριάζουν και να αγαπούν ο ένας τον άλλον. Τα πόδια της μαμάς μου προκαλούν επίσης ένταση και εύχομαι να σταματήσει να την πονάει. Έχει μια ακίδα και στα δύο πόδια της και έχει τονίσει πολύ γι 'αυτό. Μακάρι να σταματήσουν να πονάνε τα πόδια της ώστε να πάει στη δουλειά ξανά και να μην πιέζει πια. λόγω των ποδιών της, η αρτηριακή της πίεση ήταν επίσης υψηλή και το εύχομαι να σταματήσει. Θέλω απλώς η οικογένειά μου και εγώ να είμαστε ευτυχισμένοι.
Aug 09 2020
Ειρήνη
Votes
102
  Εύχομαι να τερματίσει ο κοροναϊκός πριν ξεκινήσει το σχολείο. Όπως βρήκαν ένα εμβόλιο για αυτό και όλα πάνε στο φυσιολογικό, έτσι μπορώ να αρχίσω να πηγαίνω στο σχολείο και να διασκεδάζω και μετά το τέλος της κορώνας, η οικογένειά μου βρίσκει ένα τέλειο σπίτι για εμάς στο Ρέινολντσμπουργκ Οχάιο, ώστε να μπορέσουμε να αρχίσουμε να συσκευάζουμε τον Μάρτιο και τον μπαμπά μου και ο μικρός αδερφός μου πάει στο Οχάιο, αλλά μένω με τη θεία μου, ώστε να μπορέσω να τελειώσω το δεύτερο έτος και μετά να πάω στο Οχάιο γύρω στις 25 Ιουνίου, αλλά πριν πάω, θα ήθελα να δω τη συντριβή μου στην αποφοίτησή του, τον οποίο θα πάω με την άλλη θεία μου. Θέλω απλώς να τον δω για τελευταία φορά και να έχω μια υπέροχη συνομιλία πριν φύγω.
Aug 07 2020
Ειρήνη
Votes
40
  Εύχομαι ο Gavin Newsom να απομακρυνθεί από το γραφείο της Καλιφόρνια, ώστε κάποιος άλλος να μπορεί να χειριστεί καλύτερα με την πρόληψη της εξάπλωσης πυρκαγιών, την παροχή ευημερίας σε σκληρούς εργαζόμενους, διασφαλίζοντας ότι κανένας άστεγος δεν θα πάρει περισσότερα ναρκωτικά για να μείνει στους δρόμους και τα πάρκα και να άρει το covid 19 lockdown και την παραγγελία μάσκας αφού το τεστ covid ανά άτομο λαμβάνεται περισσότερες από μία φορές. Υπόσχομαι να ψηφίσω για την επιθυμία όλων και με την ελπίδα της επιστροφής, μπορείτε να μεταβείτε στο change.org για να υπογράψετε την αναφορά "Recall Newsom", ώστε να μπορούμε όλοι να ζήσουμε για να ευημερήσουμε και να αγαπήσουμε ξανά με ειρήνη. Ας κάνουμε την Καλιφόρνια υπέροχη ξανά.
Aug 03 2020
Ειρήνη
Votes
48
  Μακάρι να τελειώσει ο κοραναϊός, ώστε όλοι να βγείτε από τα σπίτια σας και να αναπνεύσετε τον αέρα και επίσης θέλω να είμαι 18 ετών και να πάω στο καλοκαιρινό κάμπινγκ και να γίνω σύμβουλος και ροξί για να είμαι ζωντανός και πάλι καλά ως κουτάβι αλλά να μην πηδάς στους ανθρώπους και ποτέ δεν δαγκώνω παρακαλώ ψηφίστε 100 Μου λείπει η roxie και ψηφίζω 100 αν θέλετε το covid19 να τελειώσει σε 2 ημέρες Θέλω όλα αυτά να συμβούν σε 2 ημέρες
Jul 20 2020
Ειρήνη
Votes
44
  Θέλω να είμαι χαρούμενος, ειρηνικός και όχι κατάθλιψη. Θέλω να είμαι ευτυχισμένος έχοντας μια θετική νοοτροπία σε ό, τι κάνω, θέλω να έχω αυτο-ευτυχία και να αγαπώ τον εαυτό μου όπως είμαι ως άτομο και να λέω πάντα στον εαυτό μου ότι δεν χρειάζεται να αλλάξω τον εαυτό μου για κανέναν γιατί είμαι ήδη όμορφη, θέλω πάντα να βλέπω τον εαυτό μου τόσο όμορφο και ποτέ να μην με αφήνει κανέναν. Θέλω να είμαι σε ειρήνη αφήνοντας το παρελθόν μου και προχωρώντας με το μέλλον, έχοντας μια θετική προοπτική και τα πάντα, θετική στάση, δεν χτυπάω τα λάθη μου και έχω στενότερη σχέση με τον Θεό. Τέλος, δεν θέλω πλέον να είμαι κατάθλιψη γιατί θέλω ευτυχία και αγάπη γύρω από ανθρώπους που περιβάλλουν τον εαυτό μου και δεν θέλω να φέρουν αυτό το βάρος. Θέλω πάντα να λέω στον εαυτό μου ότι μπορώ να κάνω οτιδήποτε και να είμαι σίγουρος για οτιδήποτε κάνω. Δεν θέλω να χτυπήσω τον εαυτό μου για λάθη, αλλά να χαρούμε και να μάθω. Θέλω αυτή η επιθυμία να με διαρκέσει για πάντα, ώστε να μπορώ να είμαι ευτυχισμένος και ειρηνικός για πάντα.
Jul 17 2020
Ειρήνη
Votes
7
  
Jul 12 2020
Ειρήνη
Votes
74
  Γεια, το όνομά μου είναι ava Edwards και η επιθυμία μου είναι να τελειώσει το covid19 το επόμενο πρωί τη στιγμή που ξυπνάω, ώστε όλοι να μπορούν να είναι υγιείς και απαλλαγμένοι από το να κολλάνε στο σπίτι για τόσο πολύ καιρό και να αφήσουν λίγο την ενέργειά τους
Jul 09 2020
Ειρήνη
Votes
4
  Μακάρι να έχω ένα ελαφρύ hoverboard με φορτιστή και ασύρματο ηχείο και χρυσό χρώμα και στο σπίτι μου στο δωμάτιό μου ενώ κοιμάμαι στο κρεβάτι μου
Jul 04 2020
Ειρήνη
Votes
4
  Θέλω να έχω το σώμα που θέλω, να είμαι αισθησιακός, θηλυκός και ηρωτικός, να είμαι όμορφος, δεν έχει σημασία αν είμαι φτιαγμένος ή όχι, αν είμαι καλά ντυμένος ή κακώς ντυμένος, επίσης να έχω ύψος 1,80 μέτρα , να είμαι άτριχος, απλώς να έχω τα μαλλιά μου στο κεφάλι μου, τα τέλεια φρύδια και τις βλεφαρίδες μου, χωρίς πιτυρίδα, χωρίς ψείρες
Jul 02 2020
Ειρήνη
Votes
86
  Θέλω να γίνω πάλι ανθρώπινος και να βρω για πάντα να γίνω googolplex φορές νεότερος και υγιέστερος για να ξεκινήσω τη ζωή μου με ολοκαίνουργιο να έχω και να αποκτήσω μεγαλύτερες δυνάμεις μαγική και ενεργειακή δύναμη δύναμη και ταχύτητα και οτιδήποτε άλλο για να μπορώ να ταξιδεύω στο χρόνο οπουδήποτε και οποτεδήποτε και να επιστρέψουμε στην αρχέγονη φυσιολογία για άλλη μια φορά και να ξαναρχίσουμε και να ζήσουμε τη ζωή στην Εποχή του Λίθου και να προηγηθεί το σύμπαν πολλές εκατομμύρια φορές και να δούμε την αρχή της δημιουργίας και να αποκτήσουμε μεγαλύτερες θεϊκές δυνάμεις και φυσιολογία ώστε να είναι απείρως πιο ισχυρές από οτιδήποτε άλλο υπάρχει, αλλά αφαιρέστε όλες τις παλιές δυνάμεις και την ενέργειά μου και όλα στη ζωή ήταν τέλεια όπως έπρεπε να είναι και όλοι και όλα έγιναν εντελώς αθάνατα και ο ιός της κορώνας καταστράφηκε και ζήσαμε για πάντα στον παράδεισο ουτοπία στη γη για πάντα και η επιθυμία μου ήταν τόσο ισχυρό, ξεπέρασε όλες τις άλλες επιθυμίες μου όλα αυτά τα χρόνια και όλα τα λάθη που μου συνέβη στη ζωή δεν συνέβη ποτέ και οι αναμνήσεις όλων σβήστηκαν για να ξεκινήσουν
Jun 21 2020
Ειρήνη
Votes
7
  για να ξεχάσουν όλοι ό, τι έκανα λάθος, επίσης να με πλένει εγκεφάλου Για να είμαι θετικό άτομο, εύχομαι η δεύτερη έλευση του Χριστού να είναι τις τελευταίες μέρες. !!!!
Jun 09 2020
Ειρήνη
Votes
9
  Γεια σου SUP ;! ΟΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟ GWOB ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ JAMEI ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΥ "ΡΑΝΤΑΡ" ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΧΕΙΡΩΝ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ GIRSY THE GAY WAR AKA: ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΟΜΟΡΦΩΝ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΠΟ * ΘΕΟΣ * ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΦΑΛΕΙ, ΝΑ ΕΞΕΛΙΞΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ "Ο ΘΕΟΣ ΜΑΥΡΕΙ Ο ΑΝΕΠΙΣΤΟΣ ΘΕΟΣ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΥΤΕΙ ΤΟ ΚΑΤΩ" - ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΩ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΤΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ -ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΛΗΡΩΣ -ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΛΙΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ / ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΖΗΜΙΕΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ, Ή ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΤΥΟ!
Jun 01 2020
Ειρήνη
Votes
4
  εύχομαι να γίνω ο ηγέτης της φρουράς των λιονταριών και να έχω το βρυχηθμό των πρεσβυτέρων και να έχω την ομάδα μου, χρειάζομαι τον πιο γενναίο Ali ταχύτερο Kai Ισχυρότερο Jason Keenest of vision musab
May 08 2020
Ειρήνη
Votes
5
  Θέλω να έχω τη δυνατότητα να ελέγξω τους γονείς μου γιατί με ενοχλούν πάντα για να καθαρίσω το δωμάτιό μου και είναι πάντα ενοχλητικό για περισσότερα από 11 χρόνια.
Apr 24 2020
Ειρήνη
Votes
10
  Εύχομαι ότι θα μπορούσα να κληθώ πραγματικά Εμφάνιση αποτελεσμάτων για symbiote όπως το δηλητήριο έτσι θα μπορούσα να γίνω ένας ήρωας παρακαλώ να γίνει αυτό αληθινός i dont έχει τόσο πολύ χρόνο i dont wanna πεθαίνουν ένας ηττημένος θέλω να πεθάνω ως ήρωας γι 'αυτό παρακαλώ, όταν αυτό wosh γίνει πραγματικότητα θα σήμαινε τον κόσμο για μένα δεν είχα ποτέ τις επιθυμίες μου πραγματικότητα, έτσι αυτό θα σήμαινε τον κόσμο για μένα έτσι παρακαλώ να το κάνει πραγματικότητα
Apr 10 2020
Ειρήνη
Votes
4
  Ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς είναι να πάει κανείς στην περιοχή της πόλης και να απολαύσει τον καλοκαιρινό σας όνειρο και να απολαύσει τον καλοκαιρινό σας χρόνο. όλα τα deforestaciones, también poder salvar vidas, concontar cura a multas enfermedades como la que se nas presenta hoy en día, y me gustaría concederles deseos a todas aquellas personas que realmente lo necesiten, todos deseamos algo y me gustaría hacerlo realidad, κόσμημα pensado η οποία είναι μια από τις μεγαλύτερες και πιο δημοφιλείς χώρες της Ευρώπης.
Apr 05 2020
Ειρήνη
Votes
17
  Μακάρι να είχα τις ίδιες σούπερ δυνάμεις με την Julia Carpenter A.K.A Arachne από τα θαυμαστά κόμικς μόνο για αυτοάμυνα και να προστατέψω την οικογένεια και τους φίλους μου και να δώσω ένα χέρι βοήθειας σε πολλούς. Εύχομαι ήδη ήξερα πώς να οδηγήσω χωρίς εμένα και την οικογένειά μου να μπει σε σοβαρά ατυχήματα. Εύχομαι να οδηγήσω ένα Lamborghini Countach με ένα στερεοφωνικό BeatsAudio. Εύχομαι το COVID-19 να μην υπήρχε ποτέ και ποτέ δεν θα το κάνει. Θα ήθελα να επιστρέψω στο σχολείο για την ιδιοκτησία της επιχείρησης που επιθυμούσα. Εύχομαι η μοναξιά να έχει τελειώσει ήδη. Εύχομαι πάντα να κάνω τις σωστές και καλύτερες επιλογές στη ζωή μου, παραμένοντας πάντα από το πρόβλημα και πάντα θα το κάνω. Μακάρι να έκανα πολύ καλύτερα στο σχολείο. Εύχομαι όλες οι ιστορίες μου να γίνουν γραφικά μυθιστορήματα. Μακάρι να ήξερα πώς να κάνω κόμικς τον εαυτό μου. Εύχομαι όλες οι προσευχές του ιού της κορώνας να τελειώσουν για να απαντηθούν πολύ νωρίτερα. Σας ευχαριστούμε, παρακαλούμε να ψηφίσουμε, χρειαζόμαστε τον πλανήτη Γη να είναι και πάλι ειρηνικός και καλά από τον ιό ήδη
Apr 01 2020
Ειρήνη
Votes
4
  το οποίο είναι το πιο δημοφιλές από τα τραγούδια της οικογένειας και των αγαπημένων του, το οποίο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κομμάτια του κρουαζιερόμενου,
Mar 30 2020
Ειρήνη
Votes
2
  Έτσι, είχα μια ανεξέλεγκτη συνήθεια γέλιου για σχεδόν δύο χρόνια, αλλά έχω βρει αυτό που την προκαλεί. Όταν ανησυχώ για το γέλιο σε ακατάλληλες στιγμές, με κάνει να γελάσω νευρικά! Έτσι, θα ήθελα να ξυπνήσω ένα πρωί, έχοντας τη συνήθεια του νευρικού μου γέλιου, συμπεριλαμβανομένης της ανησυχίας που μόλις περάσαμε. :)
Mar 26 2020
Ειρήνη
Votes
4
  από το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα ταξίδι στη μέση του 2 μετρού με το οποίο μπορείτε να το βάζετε 100 φορές και να είστε έτοιμος να διασκεδάσετε
Mar 26 2020
Ειρήνη
Votes
3