Αρχική >> Κατηγορίες >> Ειρήνη
Order by: 
  Εύχομαι στο νέο μου σχολείο φέτος να γίνω όσο πιο σύντομα γίνεται καινούργιοι φίλοι και κολλητοί που με κάνουν πάντα σε όλα τα διαλείμματα για να μην ξανανιώσω ποτέ μόνο ή απομονωμένοι και να περάσω μια ωραία σχολική χρονιά από τα τελευταία χρόνια της παιδικής μου ηλικίας με φίλοι????????????
Nov 08 2019
Ειρήνη
Votes
6
  Επιθυμία ότι οτιδήποτε θέλω να γίνει πραγματικότητα όταν θέλω ποτέ δεν έχει σημασία πόσο μικρό δεν έχει σημασία πόσο μεγάλο έχει να έρθει πραγματικότητα θέλω αυτό στις 3:07 μ.μ. ή όταν ποτέ θέλω απλώς προσπαθήσω να το κάνει ευχαριστώ.
Oct 25 2019
Ειρήνη
Votes
4
  εύχομαι ένας φύλακας άγγελος να με προστατεύει όλη την ώρα για να με προστατεύει από τους κακούς ανθρώπους και οι κακοί άνθρωποι με κάνουν ισχυρό και σίγουρο και με βοηθάς μέσα από τη ζωή Θέλω ο φύλακας άγγελος μου να είναι μαζί μου όλη την ώρα ευχαριστώ
Oct 19 2019
Ειρήνη
Votes
21
  Αυτή η κυρία ονόμασε τη Jana της να σταματήσει μόνιμα να χρησιμοποιεί το Whatsapp WhatsApp να απαγορεύει μόνιμα τον λογαριασμό της. Και σταματά να εξαπατά τους ανθρώπους από τα χρήματά τους και να σταματήσει να τους απειλεί. Μόνιμα χάσει την όρασή της.
Oct 18 2019
Ειρήνη
Votes
1
  Για αυτόν τον τύπο που ονομάζεται Luke Crow είναι πολύ ville είναι cyberbully θα ήθελα να έχει ένα εγκεφαλικό επεισόδιο τώρα που τελειώνει άμεσα τη ζωή του. Γιατί δεν είναι πολύ καλό πρόσωπο κάνει τους ανθρώπους πολύ άβολα γύρω του.
Oct 17 2019
Ειρήνη
Votes
1
  Ένας από τους λόγους για τους οποίους είναι η βιομηχανική βιομηχανία, η οποία βρίσκεται σε μια μοναδική θέση, η οποία είναι η μόνη,
Sep 23 2019
Ειρήνη
Votes
3
  Επιθυμία που μπορεί να μεταφερθεί αμέσως στον κόσμο φαντασίας μου που δημιούργησα σήμερα αυτή τη στιγμή αυτή τη στιγμή και ότι οι ουρανοί δίνουν την εξουσία να το κάνουν στο όνομα του Ιησού
Sep 02 2019
Ειρήνη
Votes
1
  Εύχομαι η μητέρα μου να μην είναι ομοφυλόφιλη και θα έλεγε ναι αν το ζήτησε τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο. Επιθυμώ να έχω καλή τύχη για τους επόμενους μήνες. Θα ήθελα επίσης να πάρω ένα φορητό υπολογιστή και όλα τα Α και Β στο σχολείο καθώς και οι γονείς μου να σταματήσουν να αγωνίζονται.
Sep 02 2019
Ειρήνη
Votes
1
  Εύχομαι η μαμά μου να συγχωρήσει τον πρώην φίλο μου, οπότε εγώ και ο πρώην φίλος μου θα ήταν πίσω μαζί χωρίς άγχος χωρίς κανένα πρόβλημα και θα παραμείνουν μαζί ανεξάρτητα από το τι.
Aug 18 2019
Ειρήνη
Votes
1
  Εύχομαι για την παγκόσμια ειρήνη. Δεν υπάρχουν πλέον δολοφονίες και ολόκληρος ο κόσμος για να έχει ειρήνη. Κάθε φορά που βλέπω τις ειδήσεις, κάποιοι άνθρωποι πέρασαν επειδή είχαν μαχαιρώσει. Χτυπημένος μέχρι θανάτου και πολλή δολοφονία που συμβαίνει σε μέρη στο Λονδίνο, οπότε εύχομαι ολόκληρος ο κόσμος να έχει ειρήνη, πολέμους, μάχες και κακοποιήσεις.
Aug 16 2019
Ειρήνη
Votes
3
  Θα ήθελα να υλοποιήσω την επιθυμία μου με πίστη και να προσευχηθώ να αποφύγω την επιθυμία να μπλοκάρει και να τιμωρήσω πάρα πολύ την επιθυμία να μπλοκαριστεί ή να βοηθήσω και η επιθυμία μου οι επιθυμίες μου δεν θα μπλοκαριστούν ποτέ
Aug 11 2019
Ειρήνη
Votes
1
  Θα ήθελα να γίνω αμέσως και μόνιμα μια πανέμορφη, σέξι, λεπτή, μικροσκοπική γυναίκα με φυσικά κυματιστά κόκκινα μαλλιά πέρα ​​από τις ωμοπλάτες μου, φυσικά πράσινα μάτια, στήθος μεγέθους κυπελλού, αναλογική καρδιά, σέξι πόδια, δέρμα, αιώνια υγιές, πλούσιο, λεπτό και πάντα ψάχνει 21 χρονών με μια θαυμάσια σεξουαλική ζωή γεμάτη με πολλαπλούς οργασμούς που διαρκεί τουλάχιστον 50 χρόνια μετά την γέννησή μου με την αλλαγή που συμβαίνει απόψε καθώς κοιμάμαι, γι 'αυτό ξυπνάω όπως της και αρχίζω τη ζωή όπως της το πρωί και το νέο μου όνομα θα είναι η Cheryl Angelica Smythe.
Aug 06 2019
Ειρήνη
Votes
3
  Εύχομαι όλα τα κακά πράγματα που κάνω να πάνε μακριά και η οικογένειά μου να ξεχάσει όλα αυτά και όλες οι αμαρτίες μου θα πάνε μακριά και δεν θα επιστρέψουν ποτέ ξανά από την αύρα που ποτέ δεν θα θυμούνται τίποτα.
Jul 31 2019
Ειρήνη
Votes
7
  Θα ήθελα να γίνω αμέσως και μόνιμα μια πανέμορφη, σέξι, λεπτή, μικροσκοπική γυναίκα με φυσικά κυματιστά κόκκινα μαλλιά, φυσικά πράσινα μάτια, στήθος μεγέθους κύπελλου D, αναλογική καρδιά σε σχήμα καρδιάς, σέξι πόδια, κενό στο χέρι, κρεμώδη αλάβαστρο χρωματισμένο δέρμα, , πλούσιος, λεπτός και πάντα ψάχνει 21 χρονών με μια θαυμάσια σεξουαλική ζωή γεμάτη με πολλαπλούς οργασμούς που διαρκεί τουλάχιστον 50 χρόνια αφού την γίνω με την αλλαγή που συμβαίνει απόψε καθώς κοιμάμαι, γι 'αυτό ξυπνάω σαν αυτήν και αρχίζω τη ζωή ως της το πρωί και το νέο μου όνομα θα είναι Cheryl Angelica Smythe.
Jul 28 2019
Ειρήνη
Votes
5
  Εύχομαι η δυνατότητα να δοθεί η επιθυμία όλων! Αν αυτό παίρνει 100 ψήφους, θα ήθελα να γίνεις αληθινοί οι y'alls ♥ ️ Θα επιλέξω τυχαία 50 άτομα και θα ήθελα να γίνουν αληθινές οι επιθυμίες σου, οπότε δώσε μου μια ψήφο.)
Jul 04 2019
Ειρήνη
Votes
38
  Εύχομαι ο πατέρας μου να σταματήσει να είναι τεμπέλητος και άχρηστος σύζυγος στη μαμά και να ακούει πάντα τη μαμά, να σταματάει το ροχαλητό τη νύχτα και τελικά να χάνει όλο το λίπος στο σώμα του. Θα ήθελα επίσης να είναι πιο εξυπηρετικός γύρω από το σπίτι, πάντα να καθαρίζει μετά από τον εαυτό του, και να συνεισφέρει στα ψώνια και τους λογαριασμούς.
Jun 25 2019
Ειρήνη
Votes
53
  Εύχομαι μια οικογένεια που με άκουσε πραγματικά γιατί οι εσωτερικές γάτες μου κολλάνε έξω στη θερμότητα και την υγρασία της Φλόριντα, αλλά αυτό δεν είναι το χειρότερο από αυτό που έφυγαν από το σπίτι 1 τώρα, αλλά ζούμε στην πόλη και μόλις μπήκαμε με ο νέος φίλος της μαμάς και ζει με 3 σκυλιά και η μητέρα του με βοηθά να ευχαριστήσω τον Θεό να με ευχαριστήσει με τη δύναμη να κάνει την μαμά και το φίλο μου να με ακούτε και με 100 ψήφους παρακαλώ.
Jun 22 2019
Ειρήνη
Votes
4
  Υπάρχει κάποιος που ζει σε ένα δωμάτιο στο σπίτι μου. Τα ονόματά του είναι ο Charles Lewis, αλλά τον αποκαλούν Manno. Μόνιμα με ενοχλεί. Πάντα παίρνει τα πράγματα μου και όταν του ζητώ να μην αγγίξει τα πράγματα μου, κατάρασε σε μένα και είπε ότι θα με χαστούσε και έσπασε τα δόντια μου. Του εύχομαι να σταματήσει να με ενοχλεί και να ζητά συγνώμη για όλα όσα μου είπε.
Jun 16 2019
Ειρήνη
Votes
7
  Εύχομαι να έχω τηλεκινητική για να μετακινώ τα πράγματα με το μυαλό μου και τα χέρια μου και να μην τρελαίνω και να γίνω αχιβάδα. Εύχομαι να έχω ένα σημειωματάριο για να μου γράψετε τις επιθυμίες που θα γίνουν πραγματικότητα γρηγορότερα.
Jun 06 2019
Ειρήνη
Votes
13
  Αδελφός και αδελφή 16 ετών αδελφός παλαιός αδελφός και 1 yaer παλιά αδελφή και κουτάβι και ένα μεγάλο δωμάτιο και πολύ φως και η μαμά μου να είναι δάσκαλος και ο μπαμπάς μου είναι τέχνη του ονόματος είναι καφέ και λίπος Petra είναι καφέ με Bob και μαύρα μαλλιά και μπλε το μάτι και το κουτάβι μου είναι ξανθιά και μου brthday είναι στις 6 Αυγούστου και να είναι στην τάξη 11
May 31 2019
Ειρήνη
Votes
7
  Γεια σου Το όνομά μου είναι Zaid Badat και παρακαλώ πραγματικά θέλω να ζήσω με Carly Rae μου Jepsen Η μαμά μου στον Καναδά για πάντα και για το καλό τώρα τώρα πολύ παρακαλώ και παρακαλώ πραγματικά έπρεπε να γεννηθεί με Carly μου Rae Jepsen Η μαμά μου στον Καναδά για πάντα και Για το καλό
May 27 2019
Ειρήνη
Votes
96
  Hanna να λιώνει και bosrs να είναι πραγματική και να μοιάζει με το όνειρό μου και να έχουν το μωρό στη μαμά μου κοιλιά και το αγόρι και το μεγάλο σπίτι και το κόκκινο αυτοκίνητο και να είναι ψηλός και να έχουν φίλο και να είναι ευχαριστημένοι και δεν έχουν κανέναν TT κανένα δεν είναι maen
May 22 2019
Ειρήνη
Votes
17
  Θέλω να σταματήσω να σκέφτομαι το παρελθόν μου που θα μπορούσε να έσπασε τον φίλο μου και εγώ. Θέλω να ξυπνήσω ανανεωμένοι και να μην το σκεφτώ γιατί μου συγχώρεσε.
May 05 2019
Ειρήνη
Votes
5
  Αποτέλεσμα είναι να βιώσει το que estamos esperando και το bien en poco tiempo. Deseo salud πνευματική και αγάπη. Ο χρήστης δεν έχει κανένα σχόλιο για αυτό το θέμα.
Apr 17 2019
Ειρήνη
Votes
3
  Εύχομαι να γίνω λυκάνθρωπος όταν είμαι αναστατωμένος και να είμαι πολύ δημοφιλής και για μένα να μπορώ τυχαία να στρεβλωθώ σε άλλες ταινίες παρακαλώ να φτάσει αυτό σε 100 ΨΗΦΙΑ μέχρι την 1η Μαΐου ή την 16η Μαΐου παρακαλώ θα κάνω τίποτα
Apr 03 2019
Ειρήνη
Votes
2
  Εύχομαι ο καρκίνος, οι όγκοι, οι καρδιακές προσβολές, τα άσθμα, τα εγκεφαλικά επεισόδια, οι αυτισμοί και οι ασθένειες θα φύγουν όλοι μαγικά για πάντα και ποτέ δεν θα ξαναγυρίσουν να μας ενοχλούν ξανά, παρακαλώ δώστε αυτή την ευχαρίστηση για μένα σας ευχαριστώ.
Apr 01 2019
Ειρήνη
Votes
133
  εύχομαι wanjira ruguru njeri wangeci hellen καίνε στην κόλαση για πάντα εξαιτίας των κακών πράξεών τους ... θέλω να κινηθώ έξω από το σπίτι μου auntys και να καθιερώσω τη ζωή μου χωρίς να περάσει τόσα πόνο και απογοητεύσεις
Mar 29 2019
Ειρήνη
Votes
1
  Θα ήθελα να λάβω και να πάρω ένα πραγματικό χάπι αλλαγής x, όπως περιγράφεται στο: Από το σχεδιασμό της δικής σας X-Change v2: Electric BoobalooPlusPale Skin (-2) Κόκκινα μαλλιά (-1) Thin Body (-1) Big Boobs ) Bubble Butt (-2) Σύζυγος (4) Υποτακτική (3)
Mar 25 2019
Ειρήνη
Votes
1
  Εύχομαι ότι φέτος το 2019 θα αποδειχθεί εξαιρετικό για μένα. Θα μπορέσω να αποδείξω τις ικανότητές μου σε όλους. Εκείνοι που με πήραν ελαφρά θα ντρέπονται, σκέπτοντας ότι το νόμιζαν. Εύχομαι ότι φέτος θα φέρω το καλύτερο της ζωής μου και θα αποτελέσει ένα βήμα προς το μέλλον μου. Σας ευχαριστώ για την ανάγνωση ... plz ψήφου την επιθυμία μου. Θα ψηφίσω σε όλους.
Mar 10 2019
Ειρήνη
Votes
9
  Εύχομαι ότι θα πάρω ένα juul (vape) και 4 λοβούς μάνγκο, im είμαι 18 έτσι δεν θα είναι παράνομη αλλά δεν έχω δουλειά αυτή τη στιγμή έτσι δεν έχω χρήματα αυτή τη στιγμή, im περνώντας πολύ, έτσι θα βοηθήσει πραγματικά, παρακαλώ και ευχαριστώ για τις ευχές μου
Mar 06 2019
Ειρήνη
Votes
4
  εύχομαι ο κόσμος να γίνει ένα ασφαλέστερο μέρος για να ζήσουν αφήστε τα παιδιά μας να τρέξουν χορό και να παίξουν χωρίς κακό ας αρέσουν όλοι σε ειρήνη και αρμονία όλοι θέλουμε να είμαστε σε θέση να ζήσουμε σε έναν ουράνιο κόσμο καλά παρακαλώ ψήξτε για μένα και αφήστε όλα να γίνουν ουράνια στο όνομα Ιησούς να μας ευλογεί όλους και να ζούμε χωρίς κακό
Mar 03 2019
Ειρήνη
Votes
10
  Θα ήθελα να έχω ένα μαγικό τζίνι που θα μου δώσει ένα εκατομμύριο ευχές για την οικογένειά μου και για όλο τον κόσμο και αν το κάνετε αυτό για μένα θα σας παραχωρήσω εσείς επιθυμείτε έτσι δεν χρειάζεται να γράψετε παρακαλώ μην κάνετε αυτό για μένα, αλλά για σένα
Feb 27 2019
Ειρήνη
Votes
3
  Γεια σας ένα βράδυ που βιώσαμε βλέποντας ένα φάντασμα και ήμουν τόσο φοβισμένος μπορεί να με βοηθήσει να πάρω το φάντασμα μακριά από μένα και θα ήθελα τα πάντα για να πάει πίσω στο κανονικό
Feb 21 2019
Ειρήνη
Votes
3
  Εύχομαι να είμαι ένα όμορφο μοντέλο όπως το heather banie και ότι θα είμαι ένα μέγεθος 1 και ότι έχω το σώμα μου σαν μυστικά μοντέλα της Βικτώριας. Και ότι έχω πολλούς φίλους και φίλους, θέλω επίσης να σταματήσω να ζηλεύω άλλα κορίτσια και να σταματήσω να κοιτάζω τα κορίτσια και να σκέφτομαι γι 'αυτά και τα κορίτσια στο σχολείο μου και ότι όλα τα κορίτσια στον κόσμο δεν Κοιτάξτε με μένα, δεν με πειράζει πού είμαι ότι δεν με κοιτάζουν ή μου λένε ότι είναι πολύ όμορφο που με αγνοούν και ότι δεν το ζηλεύω αν λένε ωραία πράγματα στην αδερφή μου ή καλέσουν την αδελφή μου όμορφη. Και ότι αν φορέσω σέξι ρούχα που μόνο αγόρια φλερτάρουν μαζί μου και εύχομαι να σταματήσω να φοβάμαι αν τα κορίτσια και να πολεμήσουν όταν λένε κάτι κακό για μένα ή αν με κοιτάζουν και καθημερινά πηγαίνω έξω ή στο σχολείο που αγνοώ όλους και προσποιούμαι ότι όλα και όλοι είναι αόρατοι. Εύχομαι ο Θεός να αδειάζει το μυαλό μου από κάθε αγωνία, φόβο και κάθε αίσθηση ανασφάλειας και να το εκπληρώσει με θάρρος, ειρήνη και ήρεμη διασφάλιση.
Feb 20 2019
Ειρήνη
Votes
3
  Μπορώ να μείνω σπίτι για πάντα όταν η μητέρα μου με αναγκάζει να βγάλω δουλειά, να χαλαρώσω για πάντα και να μην δουλεύω στο σπίτι μερικές φορές εγκαίρως.
Feb 15 2019
Ειρήνη
Votes
0
  Εύχομαι ο Marko από την ταινία βαμπίρ αγόρι αγόρια 1987 ταινία για να έρθει πραγματική ως πραγματική ζωή vampire.i θέλει να ντύσει το ίδιο αυτό που έμοιαζε στην ταινία όλα τα ίδια, ακόμη και όλα τα μαλλιά του all.i θέλουν να έχει τον ίδιο βαμπίρ face.and ίδια φωνή.και την ίδια ηλικία θέλω να έχει την ίδια μοτοσικλέτα αλλά λίγο διαφορετικό θέλω ένα κάθισμα της πλάτης του it.i θέλει να είναι πιστοί σε μένα για πάντα και να είναι ωραίο να είναι takeup για μένα τα πάντα nice.and θέλω την προσωπικότητά του να είναι η ίδια to.i θέλει να έχει ένα σπίτι στο Bellevue Κεντάκι με ένα υπνοδωμάτιο και ένα κρεβάτι king size και έπιπλα θέλω αυτή η επιθυμία να γίνει πραγματικότητα το συντομότερο δυνατόν κανείς δεν μπορεί να " δεν αλλάζει αυτή την επιθυμία θα διαρκέσει για πάντα και όταν αυτή η επιθυμία έρχεται θέλω να έρθει και να με πάρει μέχρι 1 το πρωί μπορεί αυτή η επιθυμία να διαρκέσει για πάντα
Feb 13 2019
Ειρήνη
Votes
110
  Εύχομαι να μην υπάρχουν φυσικές καταστροφές κάθε χρόνο, μόνο παγκόσμια ειρήνη χωρίς μεγάλη έκρηξη κάθε χρόνο και κάθε αιώνες απλά μια ευτυχισμένη ζωή στη γη και το διάστημα
Feb 09 2019
Ειρήνη
Votes
4
  Εύχομαι η Αμερική να έχει έναν καλύτερο πρόεδρο από τον πορτοκαλί και έναν καλύτερο αντιπρόεδρο από τους "rims with fence". Δεν επιθυμώ να σταματήσω και να μην σπαταλάω χρήματα σε ηλίθια πράγματα. Αυτό δεν σημαίνει τοίχο ή φράχτη. Εύχομαι η Αμερική και οι λεγόμενοι ηγέτες της να εργάζονται για την ευτυχία και την ασφάλεια και την ευημερία όλων των ανθρώπων, ιδιαίτερα των ψηφοφόρων INSTEAD να εργάζονται για τις επιχειρήσεις ή / και την πλούσια ελίτ. Αυτό ή το καλύτερο είναι η επιθυμία μου.
Jan 28 2019
Ειρήνη
Votes
26
  Εύχομαι όλα τα εθνικά και διεθνή εστιατόρια του Chuck E. Cheese να έχουν υποχρεωτικές πολιτικές "No Hit Zone", "No Latex Allowed" και "No Punish Zone".
Jan 19 2019
Ειρήνη
Votes
6
  Εύχομαι το χάος, η καταστροφή και η καταστροφή να εξαφανίζονται μόνιμα και η γη να είναι καθαρή και τα σπίτια και τα κτίρια να αναδημιουργούνται με μαγικό τρόπο και οι αστεροειδείς να είναι μικροσκοπικοί
Jan 18 2019
Ειρήνη
Votes
5