Last 8 Wishes that came true with 100 Votes
Don't forget to vote your wish
  Μακάρι να είχα καθαρή βανίλια στο παιχνίδι και εύχομαι καλά στο σχολείο και εύχομαι η μαμά και ο μπαμπάς να είναι πάντα δυνατοί και όλοι να είναι χαρούμενοι και πάντα αγαπητοί σε αυτό
Mar 10 2022
Υγεία
Votes
104
  Θέλω να λαμβάνω 20.000 $ στον τραπεζικό μου λογαριασμό (επιταγή) κάθε εβδομάδα για πάντα. Επιθυμώ οικονομική ελευθερία και αφθονία, καθώς και να αγοράσω ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ επιθυμώ. Αυτή η ευχή σημαίνει πολλά για μένα, γι' αυτό σε παρακαλώ δώσε μου αυτήν την ευχή. Ευχαριστώ.
Mar 01 2022
Ευημερία / Χρήμα
Votes
117
  εύχομαι να γίνω μια καυτή σέξι γυναίκα και θέλω καλή τύχη και θέλω να έχω ένα νέο κορμί κοριτσιού, εύχομαι να γίνω γυναίκα και να γίνω κορίτσι, αλλά με όλα τα μέρη του σώματος μιας γυναίκας θέλω να μεγαλώσω μέγα μεγάλο μεγάλο στήθος και θέλω να μεταμορφωθώ σε αυτό το σπίτι θέλω ένα σέξι και καυτό και σκεπτόμενο σώμα pls
Feb 06 2022
Άλλες Ευχές
Votes
324
  Εύχομαι η μικρότερη αδερφή μου και εγώ να μιλάμε τόσο άπταιστα αγγλικά όσο οι ντόπιοι. Δεν θέλω ποτέ να πάω σχολείο με ηλεκτρικό ποδήλατο, θέλω απλώς να πάω σχολείο με το λευκό αυτοκίνητο του μπαμπά μου.
Jan 26 2022
Άλλες Ευχές
Votes
103
  Εύχομαι ο αγαπημένος μου να με ακολουθήσει στο Instagram και με πρόσθεσε στο Snapchat και με πρόσθεσε στο tiktok. Πιστεύω ότι αυτό θα συμβεί και ελπίζω ότι αυτό θα συμβεί.
Jan 25 2022
Άλλες Ευχές
Votes
106
  Mong đượ đượ đẹ đẹ ố ốm59, anh hồ ngọc trung lấy mình lành khôn được 100 phiếu bầu, điều ước thannh hiện thựn, mình làm ơn, mong các thần linh phù hộ
Jan 25 2022
Άλλες Ευχές
Votes
127
  Tôi ước các bản subliminals luôn hoạt động tốt nhất đối với tôi một cách nhanh chóng, lành mạnh vàihạnh quang
Jan 24 2022
Άλλες Ευχές
Votes
106
  Μακάρι όταν πρόκειται να προσελκύσω κυρίες γυναίκες ή κορίτσια πανεπιστημίου που είναι ανύπαντρες και στην πραγματικότητα πραγματικές κυρίες, εννοώ τις καυτές κυρίες που καπνίζουν, θέλω να έχω τη γοητεία των διαβόλων και να αρχίζουν να με χτυπούν αμέσως, να με φλερτάρουν και να μου δίνουν τον αριθμό τους ζητήστε με στα ραντεβού και φίλησε με πολύ σέξι και προσπάθησε να είσαι πραγματικά σέξι με όλα τα είδη που πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν το σεξ σοφά ακόμα και να αγγίξουν σοφά ακόμα και να φορέσουν τα πιο σέξι κοστούμια του κόσμου μόνο για μένα και να προσπαθήσουν να με γδύσουν και να χορέψουν γύρω
Jan 20 2022
Αγάπη
Votes
117


ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΙΑ ΕΥΧΗ. ΟΔΗΓΕΙΕΣ How to make a wish step 1 - write your wish
1. Γράψε την ευχή σου στο www.i-makeawish.com στην σελίδα κάνε μια ευχή. Πρόσθεσε το όνομα σου ή άφησε το κενό για μία ανώνυμη ευχή. Επέλεξε την κατάλληλη κατηγορία και πάτα το κουμπί ‘Αποθήκευση Ευχής’. Η ευχή σου πρέπει να είναι πολύ συγκεκριμένη με πολλές λεπτομέρειες. Είναι καλύτερο να κάνεις μία μεγάλη ευχή παρά πολλές μικρές. Να είστε πολύ προσεκτικοί σε αυτά που εύχεστε. How to make a wish step 2 - vote 8 wishes
2. Αφού αποθηκεύσεις την ευχή σου, πρέπει να την ψηφίσεις τουλάχιστον 8 φορές. Όσες πιο πολλές ψηφους έχει τόσο πιο πολλές πιθανότητες υπάρχουν να γίνει η ευχή σου πραγματικότητα. Ψηφίζοντας ευχές βοηθάς τους άλλους να πραγματοποιήσουν τις ευχές τους.

How to make a wish step 3 - invite people to make a wish
3. Κάλεσε τους φίλους σου να επισκεφτούν αυτήν την ιστοσελίδα. Είναι πολύ σημαντικό. Πώς να το κάνεις? Ακολούθησέ μας στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Κάνε Like στο βίντεο στο Youtube, κάνε like στην σελίδα μας στο facebook, ακολούθησέ μας στο twitter και ενώσου με εμάς στο google plus. Στείλε ένα email στους φίλους σου σχετικά με αυτήν την ιστοσελίδα. Να θυμάσαι. Όσοι ποιο πολλοί διαβάζουν την ευχή σου , τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες η ευχή σου να γίνει αληθινή.

How to make a wish step 4 - your dreams come true
Όταν ολοκληρώσεις αυτά τα στάδια η ευχή σου θα δημοσιευτεί. Από την ημέρα που θα δημοσιευτεί η ευχή σου ξεκίνα να ονειρεύεσαι.. Όταν δημοσιευτεί , να θυμηθείς να επιστρέψεις να ψηφίσεις την ευχή σου. Όταν η ευχή σου γίνει πραγματικότητα, πες σε όλους που και πως έκανες την ευχή σου αληθινή. Μιλώντας για την ευχή σου που έγινε πραγματικότητα, η ευχή σου θα παραμένει αληθινή για πάντα. Κάνε ακόμα και τα πιο τρελά σου όνειρα πραγματικότητα.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

* Πόσες ευχές μπορώ να κάνω?
- Μπορείς να κάνεις όσες ευχές θέλεις, δεν υπάρχει όριο.

* Τι πρέπει να κάνω για να γίνει η ευχή μου πραγματικότητα?
- Σιγουρέψου πως έχεις κάνει όλα τα βήματα που περιγράφονται σωστά.

* Θα γίνει η ευχή μου πραγματικότητα? Νομίζω πως η ευχή μου είναι απίθανο να βγει αληθινή.
- Τίποτα δεν είναι αδύνατο. Εάν το πιστεύεις μπορείς να το έχεις. Πολλά απίθανα όνειρα έχουν γίνει πραγματικότητα. Εάν η καρδιά σου ονειρεύεται, καμία επιθυμία δεν είναι πολύ εξωπραγματική.

* Η ευχή μου δεν πραγματοποιήθηκε. Τι μπορώ να κάνω?
- Εάν θέλεις η ευχή σου να πραγματοποιηθεί πρέπει να το πιστέψεις. Μην σταματάς να την σκάφτεσαι. Κάνε την ευχή σου ξανά και ξανά. Μία μέρα η ευχή σου θα γίνει πραγματικότητα. Μην βάζεις χρονικά όρια για το πότε μία ευχή θα βγει αληθινή. Τα καλά πράγματα έρχονται σε αυτούς που περιμένουν. Εάν το πιστεύεις μπορείς να το καταφέρεις.

* Πως μπορώ να διαγράψω μία ευχή?
- Ο καλύτερος τρόπος είναι να κάνεις μία αντίθετη ευχή από αυτήν που έκανες. Οι ευχές μπορούν να αλλάξουν. Εάν θέλεις να διαγράψεις μια ευχή επικοινωνήστε μαζί μας. Να είστε προσεκτικοί σε αυτά που εύχεστε.


ΜΕΡΙΚΑ ΚΟΛΠΑ

Άλλαξε την ζωή σου τώρα. Δοκίμασε το. Κάνε τις πιο απίθανες ευχές σου πραγματικότητα. Να μην μένουν μόνο σε σκέψεις. Κάνε πράγματα για να πετύχεις τους στόχους σου. Μην τα παρατάς. Συνέχισε να προσπαθείς εάν θέλεις οι ευχές σου να βγουν αληθινές. Μην εύχεσαι για κακά πράγματα. Κάνε ευχές μόνο για καλό. Να θυμάσαι πως τα όνειρα παίρνουν χρόνο για να γίνουν πραγματικότητα. Κάνε μικρά βήματα, μέρα με την μέρα. Δούλεψε το. Αυτό θα σε παρακινήσει να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα. Χρειάζονται πολλά χρόνια για να γίνει κάποιος γιατρός.


WHAT ARE PEOPLE ARE SAYING

Alexander wrote:
' My wish came true about 2 days ago. This site is amazing !!!!! '

Athina wrote:
' OH MY GOD!!! every time i make a wish it comes true! '

Maria wrote:
' Thank you so much i-makeawish.com , i made a wish and it happened the same day! '

Anastasis wrote:
' This website really works! SO COOL !!!! '
USEFULL LINKS