Last 8 Wishes that came true with 100 Votes
Don't forget to vote your wish
  Θέλω να αλλάξω φύλο και να γίνω μια όμορφη γοητευτική γυναίκα για πάντα με μακριά μαύρα μαλλιά και ένα όμορφο γοητευτικό σώμα, στήθος και κόλπο με όλα τα γυναικεία χαρακτηριστικά που θα μπορούσε να έχει μια γυναίκα και να παράγει πολλές γυναικείες ορμόνες και λιγότερες ανδρικές.
Feb 28 2024
Άλλες Ευχές
Votes
103
  Εύχομαι να επιστρέψει η ίδια ποσότητα βροχής (/θερμοκρασίας) (που προκάλεσε διακοπή του σχολείου από εκείνη την άλλη φορά) γύρω στις 5:00 π.μ. αυτήν την εβδομάδα, που θα σήμαινε ότι τα μαθήματα θα διακοπούν, (ακόμα και αν αυτό σημαίνει αύριο ή την επόμενη ημέρα), αλλά αυτή τη στιγμή, χρειαζόμουν λίγο χρόνο που χρειάζομαι για άλλους λόγους (ακόμα και για δραστηριότητες ανάθεσης).
Feb 25 2024
Άλλες Ευχές
Votes
107
  Μακάρι το πέος μου να ήταν 15 ίντσες σε μήκος και 7 ίντσες στην περίμετρο και τα δύο θα ήταν όταν είναι χαλαρό. Όταν το πέος μου στήσει, θα είναι 30 ίντσες σε μήκος και 12 ίντσες σε περίμετρο το πέος μου θα ζύγιζε 25 κιλά. Αυτό θα λειτουργεί κανονικά κατά μήκος της ανάπτυξης δεν μπορεί να σταματήσει και θα είναι μη αναστρέψιμη, γνωστή και ως διαπερατή.
Feb 22 2024
Αγάπη
Votes
112
  Θέλω να είμαι πιο τυχερός, δεν θέλω να αξίζω τίποτα κακό ή κακό, δεν θέλω πια λάθος ενέργειες που μπορεί να προκαλέσουν πειθαρχία ή σοβαρά επιχειρήματα, οπότε θέλω μια νέα αλλαγή στη ζωή, για να νιώθω πιο καλά, και να προστατεύονται στην ελπίδα.
Feb 18 2024
Άλλες Ευχές
Votes
102
  Εύχομαι οι ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΚΑΛΟΙ άνθρωποι (ακόμη και οι καλοί πιστοί) να σταματήσουν να πειθαρχούν, εφόσον έχουν την πλήρη ευθύνη να γνωρίζουν τι είναι σωστό, και για να αποδείξουν το καλύτερό τους, αυτή η επιθυμία ζητείται να διορθώσει το Λάθος της Πειθαρχίας.
Feb 17 2024
Άλλες Ευχές
Votes
102
  Θέλω να γίνω ξανά επίτιμος μαθητής, γνωρίζω ότι αυτή τη στιγμή δεν μπήκα ακόμα στη λίστα τιμητών σε αυτόν τον βαθμό και ελπίζω να καταλάβω καλύτερα και να πάρω καλούς και υψηλότερους βαθμούς.
Feb 09 2024
Άλλες Ευχές
Votes
100
  Μακάρι να μην κατηγορηθώ ποτέ/αξίζω κάτι κακό, έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα για να κάνω ό,τι είναι καλό, θέλω απλώς να είμαι καλός άνθρωπος, (συνέπειες μπορεί να έχουν πάρει το λάθος άτομο). Απλώς ΔΕΝ ΘΕΛΩ άλλες επακόλουθες ενέργειες να μπω στο δρόμο μου.
Feb 09 2024
Άλλες Ευχές
Votes
102
  Μακάρι να επιστρέψει η ίδια ποσότητα βροχής (/θερμοκρασίας) (που προκάλεσε διακοπή του σχολείου από την περασμένη εβδομάδα) γύρω στις 5:00 π.μ. αυτήν την εβδομάδα, πράγμα που θα σήμαινε ότι τα μαθήματα θα διακοπούν, καθώς για να μείνω ασφαλής / να μείνω σπίτι, θα ΠΕΡΙΜΕΝΕ ότι αυτό θα συμβεί κάπου αυτή την εβδομάδα.
Feb 06 2024
Άλλες Ευχές
Votes
108


How to make a wish step 2 - vote 8 wishes


ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΙΑ ΕΥΧΗ. ΟΔΗΓΕΙΕΣ How to make a wish step 1 - write your wish
1. Γράψε την ευχή σου στο www.i-makeawish.com στην σελίδα κάνε μια ευχή. Πρόσθεσε το όνομα σου ή άφησε το κενό για μία ανώνυμη ευχή. Επέλεξε την κατάλληλη κατηγορία και πάτα το κουμπί ‘Αποθήκευση Ευχής’. Η ευχή σου πρέπει να είναι πολύ συγκεκριμένη με πολλές λεπτομέρειες. Είναι καλύτερο να κάνεις μία μεγάλη ευχή παρά πολλές μικρές. Να είστε πολύ προσεκτικοί σε αυτά που εύχεστε. How to make a wish step 2 - vote 8 wishes
2. Αφού αποθηκεύσεις την ευχή σου, πρέπει να την ψηφίσεις τουλάχιστον 8 φορές. Όσες πιο πολλές ψηφους έχει τόσο πιο πολλές πιθανότητες υπάρχουν να γίνει η ευχή σου πραγματικότητα. Ψηφίζοντας ευχές βοηθάς τους άλλους να πραγματοποιήσουν τις ευχές τους.

How to make a wish step 3 - invite people to make a wish
3. Κάλεσε τους φίλους σου να επισκεφτούν αυτήν την ιστοσελίδα. Είναι πολύ σημαντικό. Πώς να το κάνεις? Ακολούθησέ μας στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Κάνε Like στο βίντεο στο Youtube, κάνε like στην σελίδα μας στο facebook, ακολούθησέ μας στο twitter και ενώσου με εμάς στο google plus. Στείλε ένα email στους φίλους σου σχετικά με αυτήν την ιστοσελίδα. Να θυμάσαι. Όσοι ποιο πολλοί διαβάζουν την ευχή σου , τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες η ευχή σου να γίνει αληθινή.

How to make a wish step 4 - your dreams come true
Όταν ολοκληρώσεις αυτά τα στάδια η ευχή σου θα δημοσιευτεί. Από την ημέρα που θα δημοσιευτεί η ευχή σου ξεκίνα να ονειρεύεσαι.. Όταν δημοσιευτεί , να θυμηθείς να επιστρέψεις να ψηφίσεις την ευχή σου. Όταν η ευχή σου γίνει πραγματικότητα, πες σε όλους που και πως έκανες την ευχή σου αληθινή. Μιλώντας για την ευχή σου που έγινε πραγματικότητα, η ευχή σου θα παραμένει αληθινή για πάντα. Κάνε ακόμα και τα πιο τρελά σου όνειρα πραγματικότητα.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

* Πόσες ευχές μπορώ να κάνω?
- Μπορείς να κάνεις όσες ευχές θέλεις, δεν υπάρχει όριο.

* Τι πρέπει να κάνω για να γίνει η ευχή μου πραγματικότητα?
- Σιγουρέψου πως έχεις κάνει όλα τα βήματα που περιγράφονται σωστά.

* Θα γίνει η ευχή μου πραγματικότητα? Νομίζω πως η ευχή μου είναι απίθανο να βγει αληθινή.
- Τίποτα δεν είναι αδύνατο. Εάν το πιστεύεις μπορείς να το έχεις. Πολλά απίθανα όνειρα έχουν γίνει πραγματικότητα. Εάν η καρδιά σου ονειρεύεται, καμία επιθυμία δεν είναι πολύ εξωπραγματική.

* Η ευχή μου δεν πραγματοποιήθηκε. Τι μπορώ να κάνω?
- Εάν θέλεις η ευχή σου να πραγματοποιηθεί πρέπει να το πιστέψεις. Μην σταματάς να την σκάφτεσαι. Κάνε την ευχή σου ξανά και ξανά. Μία μέρα η ευχή σου θα γίνει πραγματικότητα. Μην βάζεις χρονικά όρια για το πότε μία ευχή θα βγει αληθινή. Τα καλά πράγματα έρχονται σε αυτούς που περιμένουν. Εάν το πιστεύεις μπορείς να το καταφέρεις.

* Πως μπορώ να διαγράψω μία ευχή?
- Ο καλύτερος τρόπος είναι να κάνεις μία αντίθετη ευχή από αυτήν που έκανες. Οι ευχές μπορούν να αλλάξουν. Εάν θέλεις να διαγράψεις μια ευχή επικοινωνήστε μαζί μας. Να είστε προσεκτικοί σε αυτά που εύχεστε.


ΜΕΡΙΚΑ ΚΟΛΠΑ

Άλλαξε την ζωή σου τώρα. Δοκίμασε το. Κάνε τις πιο απίθανες ευχές σου πραγματικότητα. Να μην μένουν μόνο σε σκέψεις. Κάνε πράγματα για να πετύχεις τους στόχους σου. Μην τα παρατάς. Συνέχισε να προσπαθείς εάν θέλεις οι ευχές σου να βγουν αληθινές. Μην εύχεσαι για κακά πράγματα. Κάνε ευχές μόνο για καλό. Να θυμάσαι πως τα όνειρα παίρνουν χρόνο για να γίνουν πραγματικότητα. Κάνε μικρά βήματα, μέρα με την μέρα. Δούλεψε το. Αυτό θα σε παρακινήσει να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα. Χρειάζονται πολλά χρόνια για να γίνει κάποιος γιατρός.


WHAT ARE PEOPLE ARE SAYING

Alexander wrote:
' My wish came true about 2 days ago. This site is amazing !!!!! '

Athina wrote:
' OH MY GOD!!! every time i make a wish it comes true! '

Maria wrote:
' Thank you so much i-makeawish.com , i made a wish and it happened the same day! '

Anastasis wrote:
' This website really works! SO COOL !!!! '
USEFULL LINKS