Last 8 Wishes that came true with 100 Votes
Don't forget to vote your wish
  Μακάρι να έχω ομαλά, μεταξένια, όμορφα μαλλιά και σγουρά επίσης, μια πολύ όμορφη και ωραία υφή. Εύχομαι τα μαλλιά μου να ήταν πολύ όμορφα και σγουρά και απαλά.
Jun 30 2021
Υγεία
Votes
108
  Εύχομαι στο φετινό Φεστιβάλ LEGENDS στο Dragon Ball Legends τον Νοέμβριο του 2021, να ξεκινήσουμε επιτέλους να παίρνουμε χαρακτήρες από τους Super Dragon Ball Heroes: Big Bang Mission ξεκινώντας με το SPARKING LEGENDS LIMITED Super Full Power Saiyan 4 Vegito (Xeno): Limit Break και SPARKING LEGENDS LIMITED Super Full Power Saiyan 4 Broly: Limit Break, μαζί με ένα νέο SPARKING Super Saiyan Broly από το DBZ Movie 8, ο οποίος μπορεί να μετατραπεί σε Legendary Super Saiyan Broly με μια νέα Ultimate Move που ονομάζεται Gigantic Buster καθώς και ένα διασκεδαστικό F2P event όπου Οι παίκτες μπορούν να πάρουν 6 ακόμη SPARKING χαρακτήρες από τους Super Dragon Ball Heroes, που είναι ο Evil Saiyan, ο οποίος μπορεί να μετατραπεί σε Cumber σπάζοντας ελεύθερη φόρμα, το Fu, που μπορεί να μετατραπεί σε Super Fu, Final Form Cooler, που μπορεί να μετατραπεί σε Golden Cooler , Kamin: Oren (Assist), που μπορεί να συγχωνευτεί σε Kamioren, Super Hearts, που μπορεί να μετατραπεί σε Ultimate Godslayer Hearts, και τέλος, Sealas, που μπορεί να γίνει Sealas (Fused) και να τα πάρει όλα σε 7 αστέρια.
Jun 19 2021
Ευημερία / Χρήμα
Votes
100
  Μακάρι να ήμουν ζώδιο του Σκορπιού και να είχα όλες τις ιδιότητες. Η ζωή μου αλλάζει και γερνάω και χρειάζομαι αυτόν τον τύπο ενέργειας στη ζωή μου τώρα. Είμαι απόλυτα προετοιμασμένος για τις συνέπειες. Θέλω πραγματικά αυτό. Θέλω να είμαι ζώδιο του Σκορπιού και είχα όλη την προσωπικότητα και την ενέργεια που συνοδεύει το Σκορπιό
Jun 17 2021
Άλλες Ευχές
Votes
104
  Εύχομαι όλα τα παιδικά μου τραύματα να χάσουν τις αναμνήσεις, τα πάντα. Χρειάζομαι πραγματικά αυτήν την ευχή και το θέλω. Θέλω απλώς να προχωρήσω στη ζωή. Σας ευχαριστώ.
Jun 17 2021
Ειρήνη
Votes
107
  Εύχομαι στο Βιβλίο 5 του Μέρους 10 της κύριας ιστορίας του Dragon Ball Legends, ο Shallot να μάθει τον σκληρό τρόπο με τον οποίο ο Ζάχα ήταν φίλος του, με τα κοροϊδευτικά λόγια του Μαύρου για τον Γκόκου, τον Γκόχαν, τον Μπύρο και τους υποτιθέμενους θανάτους του Γκίλτ στο κεφάλι του κάνοντας τα πράγματα χειρότερα, καθώς πυροδότησαν τον Shallot στο σημείο που πηγαίνει τρελός και μεταμορφώνεται σε ένα Legendary Super Saiyan (ή Full Power Super Saiyan) για να πάρει την εκδίκηση του, αλλά όχι πριν αποφασίσει τελικά για το τι πρέπει να κάνει στη Zahha, η οποία είναι να τον σκοτώσει και οποιονδήποτε έρχεται στο δρόμο του με τον οποίο ο Ζάχα θα διαρκέσει λίγα λεπτά εναντίον του, προτού τραυματιστεί θανάσιμα από τις επιθέσεις του οργισμένου, ενώ ο Μαύρος και ο Ζαμασού συναντούν τον θάνατό τους ως τιμωρία Το θρυλικό Super Saiyan όχι μόνο γίνεται ένας διαθέσιμος μετασχηματισμός για να χρησιμοποιηθεί ως ο πιο ισχυρός ακόμα, αλλά και με το Primal Cannon ως το πρώτο του Shallot (ή το δεύτερο ανάλογα με την περίπτωση) Ultimate Move και Eraser Blow ως Special Skill.
Jun 16 2021
Ευημερία / Χρήμα
Votes
100
  Εύχομαι οι 2 βασικοί χαρακτήρες LEGENDS LIMITED για την 4η επέτειο του Dragon Ball Legends όχι μόνο να είναι LEGENDS LIMITED Ultra Instinct Goku και LEGENDS LIMITED Jiren: Full Power, αλλά και οι πρώτες 2 LEGENDS LIMITED ULTRA Rarity μονάδες που μπορούν να κυκλοφορήσουν στα 1.000 Z Ισχύς κάθε φορά για κάθε μονάδα ULTRA Rarity με τους SPARKING LEGENDS LIMITED Το Toppo κυκλοφόρησε παράλληλα με τους LEGENDS LIMITED Ultra Rarity Jiren: Full Power καθώς και με το Μέρος 2 της 4ης επετείου και στη συνέχεια κυκλοφόρησε ένα F2P Event με το οποίο έχουμε τώρα να παίξουμε ως Super Saiyan Pan αποκλειστικά στο Dragon Ball Legends για να συνοδεύσουμε την κυκλοφορία του νέο ULTRA Rarity Legendary Super Saiyan Broly, το οποίο μπορεί να ληφθεί ως δωρεάν μονάδα, παρόμοιο με το πώς κυκλοφόρησε επίσης το ULTRA Rarity Super Saiyan Goku.
Jun 05 2021
Ευημερία / Χρήμα
Votes
100
  Μακάρι να μπορούσα να προσθέσω 5 ακόμη ίντσες στο πέος μου και στο ύψος μου. Θα ήθελα να είμαι ψηλότερος και να έχω 5 ακόμη ίντσες στο πέος μου. Αυτό το μόνο που ζητώ είναι να είμαι ψηλότερος και να έχω 5 ακόμη ίντσες στο πέος μου.
Jun 04 2021
Υγεία
Votes
108
  Μακάρι να μπορούσα να τραγουδήσω εξαιρετικά καλά σε ό, τι κάνω. Μακάρι να μπορούσα να τραγουδήσω εξαιρετικά καλά σε ό, τι κάνω. Έχω ήδη ταλέντο στο τραγούδι. Παρακαλώ, θέλω πραγματικά αυτό. Σας ευχαριστώ
Jun 04 2021
Άλλες Ευχές
Votes
108


ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΙΑ ΕΥΧΗ. ΟΔΗΓΕΙΕΣ How to make a wish step 1 - write your wish
1. Γράψε την ευχή σου στο www.i-makeawish.com στην σελίδα κάνε μια ευχή. Πρόσθεσε το όνομα σου ή άφησε το κενό για μία ανώνυμη ευχή. Επέλεξε την κατάλληλη κατηγορία και πάτα το κουμπί ‘Αποθήκευση Ευχής’. Η ευχή σου πρέπει να είναι πολύ συγκεκριμένη με πολλές λεπτομέρειες. Είναι καλύτερο να κάνεις μία μεγάλη ευχή παρά πολλές μικρές. Να είστε πολύ προσεκτικοί σε αυτά που εύχεστε. How to make a wish step 2 - vote 8 wishes
2. Αφού αποθηκεύσεις την ευχή σου, πρέπει να την ψηφίσεις τουλάχιστον 8 φορές. Όσες πιο πολλές ψηφους έχει τόσο πιο πολλές πιθανότητες υπάρχουν να γίνει η ευχή σου πραγματικότητα. Ψηφίζοντας ευχές βοηθάς τους άλλους να πραγματοποιήσουν τις ευχές τους.

How to make a wish step 3 - invite people to make a wish
3. Κάλεσε τους φίλους σου να επισκεφτούν αυτήν την ιστοσελίδα. Είναι πολύ σημαντικό. Πώς να το κάνεις? Ακολούθησέ μας στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Κάνε Like στο βίντεο στο Youtube, κάνε like στην σελίδα μας στο facebook, ακολούθησέ μας στο twitter και ενώσου με εμάς στο google plus. Στείλε ένα email στους φίλους σου σχετικά με αυτήν την ιστοσελίδα. Να θυμάσαι. Όσοι ποιο πολλοί διαβάζουν την ευχή σου , τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες η ευχή σου να γίνει αληθινή.

How to make a wish step 4 - your dreams come true
Όταν ολοκληρώσεις αυτά τα στάδια η ευχή σου θα δημοσιευτεί. Από την ημέρα που θα δημοσιευτεί η ευχή σου ξεκίνα να ονειρεύεσαι.. Όταν δημοσιευτεί , να θυμηθείς να επιστρέψεις να ψηφίσεις την ευχή σου. Όταν η ευχή σου γίνει πραγματικότητα, πες σε όλους που και πως έκανες την ευχή σου αληθινή. Μιλώντας για την ευχή σου που έγινε πραγματικότητα, η ευχή σου θα παραμένει αληθινή για πάντα. Κάνε ακόμα και τα πιο τρελά σου όνειρα πραγματικότητα.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

* Πόσες ευχές μπορώ να κάνω?
- Μπορείς να κάνεις όσες ευχές θέλεις, δεν υπάρχει όριο.

* Τι πρέπει να κάνω για να γίνει η ευχή μου πραγματικότητα?
- Σιγουρέψου πως έχεις κάνει όλα τα βήματα που περιγράφονται σωστά.

* Θα γίνει η ευχή μου πραγματικότητα? Νομίζω πως η ευχή μου είναι απίθανο να βγει αληθινή.
- Τίποτα δεν είναι αδύνατο. Εάν το πιστεύεις μπορείς να το έχεις. Πολλά απίθανα όνειρα έχουν γίνει πραγματικότητα. Εάν η καρδιά σου ονειρεύεται, καμία επιθυμία δεν είναι πολύ εξωπραγματική.

* Η ευχή μου δεν πραγματοποιήθηκε. Τι μπορώ να κάνω?
- Εάν θέλεις η ευχή σου να πραγματοποιηθεί πρέπει να το πιστέψεις. Μην σταματάς να την σκάφτεσαι. Κάνε την ευχή σου ξανά και ξανά. Μία μέρα η ευχή σου θα γίνει πραγματικότητα. Μην βάζεις χρονικά όρια για το πότε μία ευχή θα βγει αληθινή. Τα καλά πράγματα έρχονται σε αυτούς που περιμένουν. Εάν το πιστεύεις μπορείς να το καταφέρεις.

* Πως μπορώ να διαγράψω μία ευχή?
- Ο καλύτερος τρόπος είναι να κάνεις μία αντίθετη ευχή από αυτήν που έκανες. Οι ευχές μπορούν να αλλάξουν. Εάν θέλεις να διαγράψεις μια ευχή επικοινωνήστε μαζί μας. Να είστε προσεκτικοί σε αυτά που εύχεστε.


ΜΕΡΙΚΑ ΚΟΛΠΑ

Άλλαξε την ζωή σου τώρα. Δοκίμασε το. Κάνε τις πιο απίθανες ευχές σου πραγματικότητα. Να μην μένουν μόνο σε σκέψεις. Κάνε πράγματα για να πετύχεις τους στόχους σου. Μην τα παρατάς. Συνέχισε να προσπαθείς εάν θέλεις οι ευχές σου να βγουν αληθινές. Μην εύχεσαι για κακά πράγματα. Κάνε ευχές μόνο για καλό. Να θυμάσαι πως τα όνειρα παίρνουν χρόνο για να γίνουν πραγματικότητα. Κάνε μικρά βήματα, μέρα με την μέρα. Δούλεψε το. Αυτό θα σε παρακινήσει να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα. Χρειάζονται πολλά χρόνια για να γίνει κάποιος γιατρός.


WHAT ARE PEOPLE ARE SAYING

Alexander wrote:
' My wish came true about 2 days ago. This site is amazing !!!!! '

Athina wrote:
' OH MY GOD!!! every time i make a wish it comes true! '

Maria wrote:
' Thank you so much i-makeawish.com , i made a wish and it happened the same day! '

Anastasis wrote:
' This website really works! SO COOL !!!! '
USEFULL LINKS