Last 8 Wishes that came true with 100 Votes
Don't forget to vote your wish
  Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω, μακάρι να ήταν ξανά 20 Ιανουαρίου 2019, μακάρι να ήμουν πάλι στο πρώτο έτος του πανεπιστημίου, θα ήθελα να μπορούσα να ξεκινήσω το πανεπιστήμιο από την αρχή, μακάρι να ήμουν πάλι 18 χρονών. Επίσης θα ήθελα να ήμουν 2 μέτρα ύψος. Εύχομαι να είμαι ψηλότερος. Παρακαλώ πραγματοποιήστε την επιθυμία μου σύντομα. Μακάρι να ήταν ξανά 20 Ιανουαρίου 2019 και να είχα ύψος 2 μέτρα, μακάρι να ήμουν 2 μέτρα ύψος.
Oct 16 2021
Άλλες Ευχές
Votes
108
  εύχομαι να ψηλώσω εγώ και ο αδερφός μου. εύχομαι εγώ και ο αδερφός μου να γίνουμε 2 μέτρα ύψος. Εύχομαι σε μένα και στον αδερφό μου να ψηλώνουμε κάθε μέρα. Μακάρι να μπορούσαμε να ψηλώνουμε μέρα με τη μέρα μέχρι να φτάσουμε τα 2 μέτρα ύψος. Εύχομαι σε μένα και στον αδερφό μου να μεγαλώσουμε 30 εκατοστά. Εύχομαι εγώ και ο αδερφός μου να είμαστε 6 πόδια 5 ίντσες ψηλοί. Μακάρι να μπορούσαμε να γίνουμε 2 μέτρα ύψος. Παρακαλώ πραγματοποιήστε την επιθυμία μας σύντομα. Μακάρι να ξυπνήσουμε το πρωί και να έχουμε ύψος 2 μέτρα, μακάρι να μπορούσαμε να είμαστε 6 πόδια 5 ίντσες ψηλοί. Μακάρι να μπορούσαμε να γίνουμε 2 μέτρα ύψος. Ονομάζομαι Δημήτρης και ο αδερφός μου Νίκος. Παρακαλώ πραγματοποιήστε την επιθυμία μας σύντομα.
Sep 25 2021
Άλλες Ευχές
Votes
126
  Μακάρι ο φίλος μου Joseph C G να μου πει ότι είναι πιο ερωτευμένος μαζί μου και θέλει να είμαι μαζί του το υπόλοιπο της ζωής μου. Μου δίνει τόση αγάπη, προσοχή και στοργή και θέλει να με κάνει καθημερινά-οι φίλοι του του λένε πόσο υπέροχος και σέξι είμαι και πώς είναι τόσο τυχερός που έχει στο πλάι του όμορφες γυναίκες σαν εμένα-ο Τζόζεφ είναι τόσο ερωτευμένος μόνο με μένα και με κοιτάζει ως τις πιο επιθυμητές γυναίκες. έχει εμμονή με εμένα γιατί όπου και να πηγαίνουμε οι άντρες με κοιτούν και όλη η οικογένεια και οι φίλοι του του λένε πόσο όμορφη είμαι και πόσο με αγαπούν.
Sep 14 2021
Αγάπη
Votes
122
  εύχομαι όλες οι ευχές μου από αυτόν τον ιστότοπο να έρθουν εκατό αληθινές και όχι ψεύτικες επίσης ο σκύλος μου με το όνομα Τσάρλι όταν είμαι μόνος στο σπίτι θα αναγκαστεί να κάνει τη ρουτίνα του μωρού μου θέλω να κάνει εκατό φορές αναγκασμένος να είναι αληθινός και αυτό είναι πώς θα κάνει τη ρουτίνα του μωρού, θα με αφήσει να το λούσω, στη συνέχεια να του βάλω μια πάνα με τα δύο πίσω γόνατα επάνω και την ουρά με μια τρύπα στην ουρά και για τις δύο πάνες, στη συνέχεια θα σκάσει και θα κατουρήσει στην πάνα, τότε ο Τσάρλι θα με αφήσει να αλλάξω την πάνα του βρεφικό λάδι και σκόνη για μωρά και στη συνέχεια θα του αφήσει να βάλει σουτιέν και θα του αφήσει να τραβήξει 4 φωτογραφίες και ένα βίντεο που θα με αφήσει να αλλάξω την πάνα του και όπως είπα θα αναγκαστεί εκατό φορές να το κάνει πραγματικά όταν είμαι μόνη στο σπίτι
Sep 10 2021
Άλλες Ευχές
Votes
100
  Εύχομαι το χορευτικό λουλούδι μου με ηλιακή ενέργεια να διορθωθεί ξανά μαγικά και να γίνει άθραυστο και όλα τα παιχνίδια να γίνουν μαγικά σταθερά και άθραυστα για πάντα.
Sep 04 2021
Υγεία
Votes
113
  Εύχομαι όλα τα παιχνίδια, τα κτίρια, τα σπίτια, η γη και οι άνθρωποι να γίνουν αθάνατα και άφθαρτα για πάντα, έτσι όλα θα είναι άτρωτα για όλα για πάντα και τα παιχνίδια θα γίνουν μαγικά σταθερά, νέα και φρέσκα και η γη θα διαρκέσει για πάντα.
Sep 01 2021
Άλλες Ευχές
Votes
129
  Εύχομαι ο πατέρας μου να είναι πιο δυνατός και καλύτερος σύντομα. Η Hope Direction No 16 θα τελειώσει, η ασθένεια θα εξαφανιστεί τελείως, έτσι ώστε ο μπαμπάς μου να μπορεί να δει τον γιατρό και να μας ανακουφίσει καμία ασθένεια κινδύνου στο σώμα του. Ο μπαμπάς μου, η μαμά μου, πρέπει να είσαι υγιής και να πηγαίνεις μαζί μου κάθε στιγμή.
Aug 29 2021
Υγεία
Votes
108
  Η οικογένειά μας τέσσερα μέλη κυρίως η μητέρα και ο πατέρας μου έγιναν τόσο ειρηνικές, ευτυχισμένες, υγιείς και πιο εύπορες οικογένειες με το τραπεζικό υπόλοιπο 4 εκατομμυρίων ρουπίων και έζησαν στο σπίτι μας τον επόμενο Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους 2021.
Aug 28 2021
Ευημερία / Χρήμα
Votes
130


ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΙΑ ΕΥΧΗ. ΟΔΗΓΕΙΕΣ How to make a wish step 1 - write your wish
1. Γράψε την ευχή σου στο www.i-makeawish.com στην σελίδα κάνε μια ευχή. Πρόσθεσε το όνομα σου ή άφησε το κενό για μία ανώνυμη ευχή. Επέλεξε την κατάλληλη κατηγορία και πάτα το κουμπί ‘Αποθήκευση Ευχής’. Η ευχή σου πρέπει να είναι πολύ συγκεκριμένη με πολλές λεπτομέρειες. Είναι καλύτερο να κάνεις μία μεγάλη ευχή παρά πολλές μικρές. Να είστε πολύ προσεκτικοί σε αυτά που εύχεστε. How to make a wish step 2 - vote 8 wishes
2. Αφού αποθηκεύσεις την ευχή σου, πρέπει να την ψηφίσεις τουλάχιστον 8 φορές. Όσες πιο πολλές ψηφους έχει τόσο πιο πολλές πιθανότητες υπάρχουν να γίνει η ευχή σου πραγματικότητα. Ψηφίζοντας ευχές βοηθάς τους άλλους να πραγματοποιήσουν τις ευχές τους.

How to make a wish step 3 - invite people to make a wish
3. Κάλεσε τους φίλους σου να επισκεφτούν αυτήν την ιστοσελίδα. Είναι πολύ σημαντικό. Πώς να το κάνεις? Ακολούθησέ μας στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Κάνε Like στο βίντεο στο Youtube, κάνε like στην σελίδα μας στο facebook, ακολούθησέ μας στο twitter και ενώσου με εμάς στο google plus. Στείλε ένα email στους φίλους σου σχετικά με αυτήν την ιστοσελίδα. Να θυμάσαι. Όσοι ποιο πολλοί διαβάζουν την ευχή σου , τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες η ευχή σου να γίνει αληθινή.

How to make a wish step 4 - your dreams come true
Όταν ολοκληρώσεις αυτά τα στάδια η ευχή σου θα δημοσιευτεί. Από την ημέρα που θα δημοσιευτεί η ευχή σου ξεκίνα να ονειρεύεσαι.. Όταν δημοσιευτεί , να θυμηθείς να επιστρέψεις να ψηφίσεις την ευχή σου. Όταν η ευχή σου γίνει πραγματικότητα, πες σε όλους που και πως έκανες την ευχή σου αληθινή. Μιλώντας για την ευχή σου που έγινε πραγματικότητα, η ευχή σου θα παραμένει αληθινή για πάντα. Κάνε ακόμα και τα πιο τρελά σου όνειρα πραγματικότητα.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

* Πόσες ευχές μπορώ να κάνω?
- Μπορείς να κάνεις όσες ευχές θέλεις, δεν υπάρχει όριο.

* Τι πρέπει να κάνω για να γίνει η ευχή μου πραγματικότητα?
- Σιγουρέψου πως έχεις κάνει όλα τα βήματα που περιγράφονται σωστά.

* Θα γίνει η ευχή μου πραγματικότητα? Νομίζω πως η ευχή μου είναι απίθανο να βγει αληθινή.
- Τίποτα δεν είναι αδύνατο. Εάν το πιστεύεις μπορείς να το έχεις. Πολλά απίθανα όνειρα έχουν γίνει πραγματικότητα. Εάν η καρδιά σου ονειρεύεται, καμία επιθυμία δεν είναι πολύ εξωπραγματική.

* Η ευχή μου δεν πραγματοποιήθηκε. Τι μπορώ να κάνω?
- Εάν θέλεις η ευχή σου να πραγματοποιηθεί πρέπει να το πιστέψεις. Μην σταματάς να την σκάφτεσαι. Κάνε την ευχή σου ξανά και ξανά. Μία μέρα η ευχή σου θα γίνει πραγματικότητα. Μην βάζεις χρονικά όρια για το πότε μία ευχή θα βγει αληθινή. Τα καλά πράγματα έρχονται σε αυτούς που περιμένουν. Εάν το πιστεύεις μπορείς να το καταφέρεις.

* Πως μπορώ να διαγράψω μία ευχή?
- Ο καλύτερος τρόπος είναι να κάνεις μία αντίθετη ευχή από αυτήν που έκανες. Οι ευχές μπορούν να αλλάξουν. Εάν θέλεις να διαγράψεις μια ευχή επικοινωνήστε μαζί μας. Να είστε προσεκτικοί σε αυτά που εύχεστε.


ΜΕΡΙΚΑ ΚΟΛΠΑ

Άλλαξε την ζωή σου τώρα. Δοκίμασε το. Κάνε τις πιο απίθανες ευχές σου πραγματικότητα. Να μην μένουν μόνο σε σκέψεις. Κάνε πράγματα για να πετύχεις τους στόχους σου. Μην τα παρατάς. Συνέχισε να προσπαθείς εάν θέλεις οι ευχές σου να βγουν αληθινές. Μην εύχεσαι για κακά πράγματα. Κάνε ευχές μόνο για καλό. Να θυμάσαι πως τα όνειρα παίρνουν χρόνο για να γίνουν πραγματικότητα. Κάνε μικρά βήματα, μέρα με την μέρα. Δούλεψε το. Αυτό θα σε παρακινήσει να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα. Χρειάζονται πολλά χρόνια για να γίνει κάποιος γιατρός.


WHAT ARE PEOPLE ARE SAYING

Alexander wrote:
' My wish came true about 2 days ago. This site is amazing !!!!! '

Athina wrote:
' OH MY GOD!!! every time i make a wish it comes true! '

Maria wrote:
' Thank you so much i-makeawish.com , i made a wish and it happened the same day! '

Anastasis wrote:
' This website really works! SO COOL !!!! '
USEFULL LINKS