Last 8 Wishes that came true with 100 Votes
Don't forget to vote your wish
  Θέλω να γίνω ψηλότερος, θέλω να γίνω 2 μέτρα ψηλός, θέλω να γίνω ψηλός σαν όλοι οι άλλοι, θέλω να γίνω 6 πόδια 7 ίντσες σε ύψος, θέλω να μεγαλώσω, αυτό είναι που θέλω, παρακαλώ η επιθυμία μου έγινε αληθινή σύντομα, θέλω να ξυπνήσω το πρωί και να είμαι 2 μέτρα ύψος.
Oct 04 2019
Άλλες Ευχές
Votes
102
  Εύχομαι η κόρη μου να κάνει την ομάδα καλαθοσφαίρισης για την καλαθοσφαίριση 2019-2020 και να είναι ένας πολύτιμος παίκτης καλαθοσφαίρισης στην ομάδα και ο Coach να το σεβαστεί
Sep 19 2019
Άλλες Ευχές
Votes
149
  Θα ήθελα να κερδίσω το τζάκποτ megamillions w / 18,20,27,45,63MB25.Θέλω επίσης να κερδίσω το τζάκποτ powerball w / 18,20,29,30,57PB 14.i ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΩΜΑΤΑ ΣΤΟ MAIL ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΛΛΗΩ
Aug 25 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
103
  Θα ήθελα να έχω μια πραγματική ζωή Neuralyzer που λειτουργεί ακριβώς όπως θέλω να εργαστεί για να βρίσκεται στο κέντρο του γραφείου υπνοδωμάτιο μου στο 101 Bliss Mine Road, Newport Rhode Island στις 7:00 πμ. Θα σταλεί από τους θεούς και τις θεές και οι θεοί θα την στείλουν στο Neuralyzer απευθείας στο σπίτι μου στο 101 Bliss Mine Road, Newport Rhode Island στις 7:00 πμ. Το Neuralyzer πέφτει στο σπίτι μου και προσγειώνεται απευθείας στο κέντρο του γραφείου του υπνοδωματίου μου. Το Neuralyzer τελικά προσγειώθηκε στο γραφείο μου. Μόλις προσγειωθεί ακούω έναν πολύ δυνατό θόρυβο, ο οποίος με αναγκάζει να ξυπνήσω και να αναγκάσει τα σκυλιά μου να ξυπνήσουν ακριβώς τον ίδιο χρόνο, ακούω το θόρυβο του Νευραλίστα που προσγειώνεται στο γραφείο μου στις 7:00 πμ.
Jul 25 2019
Άλλες Ευχές
Votes
112
  Εύχομαι να γίνω ένα εξαιρετικά θηλυκό αγόρι με πολύ θηλυκά χαρακτηριστικά. Χαρακτηριστικά όπως ένα μικρό πλαίσιο σώματος, καμπύλο σώμα, θηλυκή δομή προσώπου και γενικά ένα εντελώς θηλυκό σώμα.
Jul 15 2019
Υγεία
Votes
115
  Εύχομαι το μαγικό αυτό σημειωματάριο σε αυτή την ιστοσελίδα να είναι πράγματι ένα πράγμα εργασίας. Και αν το θέλει, η τιμή πέφτει σε κάτι που είμαι πολύ άνετα να ξοδέψω. Στη συνέχεια, όλα τα προβλήματά μου θα λυθούν μετά από αυτό πάρει ακριβώς 100 (ή περισσότερες) ψήφους από τις εξουσίες των 3x3x3.
Jun 26 2019
Άλλες Ευχές
Votes
120
  Εύχομαι όλοι οι υποστυλώματός μου να λειτουργούν γρηγορότερα για μένα και ο πατέρας μου να κάνει καλύτερη δουλειά κάπου στον Καναδά και ο καθένας να έχει μια ευτυχισμένη και ευημερούσα ζωή. πραγματικά θέλω να αποκτήσω γρήγορα υποσυνείδητα αποτελέσματα και να περάσω όλες τις εξετάσεις μου με καλούς βαθμούς. Ας ελπίσουμε ότι όλες οι επιθυμίες μου θα γίνουν πραγματικότητα.
Jun 26 2019
Άλλες Ευχές
Votes
101


ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΙΑ ΕΥΧΗ. ΟΔΗΓΕΙΕΣ How to make a wish step 1 - write your wish
1. Γράψε την ευχή σου στο www.i-makeawish.com στην σελίδα κάνε μια ευχή. Πρόσθεσε το όνομα σου ή άφησε το κενό για μία ανώνυμη ευχή. Επέλεξε την κατάλληλη κατηγορία και πάτα το κουμπί ‘Αποθήκευση Ευχής’. Η ευχή σου πρέπει να είναι πολύ συγκεκριμένη με πολλές λεπτομέρειες. Είναι καλύτερο να κάνεις μία μεγάλη ευχή παρά πολλές μικρές. Να είστε πολύ προσεκτικοί σε αυτά που εύχεστε. How to make a wish step 2 - vote 8 wishes
2. Αφού αποθηκεύσεις την ευχή σου, πρέπει να την ψηφίσεις τουλάχιστον 8 φορές. Όσες πιο πολλές ψηφους έχει τόσο πιο πολλές πιθανότητες υπάρχουν να γίνει η ευχή σου πραγματικότητα. Ψηφίζοντας ευχές βοηθάς τους άλλους να πραγματοποιήσουν τις ευχές τους.

How to make a wish step 3 - invite people to make a wish
3. Κάλεσε τους φίλους σου να επισκεφτούν αυτήν την ιστοσελίδα. Είναι πολύ σημαντικό. Πώς να το κάνεις? Ακολούθησέ μας στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Κάνε Like στο βίντεο στο Youtube, κάνε like στην σελίδα μας στο facebook, ακολούθησέ μας στο twitter και ενώσου με εμάς στο google plus. Στείλε ένα email στους φίλους σου σχετικά με αυτήν την ιστοσελίδα. Να θυμάσαι. Όσοι ποιο πολλοί διαβάζουν την ευχή σου , τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες η ευχή σου να γίνει αληθινή.

How to make a wish step 4 - your dreams come true
Όταν ολοκληρώσεις αυτά τα στάδια η ευχή σου θα δημοσιευτεί. Από την ημέρα που θα δημοσιευτεί η ευχή σου ξεκίνα να ονειρεύεσαι.. Όταν δημοσιευτεί , να θυμηθείς να επιστρέψεις να ψηφίσεις την ευχή σου. Όταν η ευχή σου γίνει πραγματικότητα, πες σε όλους που και πως έκανες την ευχή σου αληθινή. Μιλώντας για την ευχή σου που έγινε πραγματικότητα, η ευχή σου θα παραμένει αληθινή για πάντα. Κάνε ακόμα και τα πιο τρελά σου όνειρα πραγματικότητα.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

* Πόσες ευχές μπορώ να κάνω?
- Μπορείς να κάνεις όσες ευχές θέλεις, δεν υπάρχει όριο.

* Τι πρέπει να κάνω για να γίνει η ευχή μου πραγματικότητα?
- Σιγουρέψου πως έχεις κάνει όλα τα βήματα που περιγράφονται σωστά.

* Θα γίνει η ευχή μου πραγματικότητα? Νομίζω πως η ευχή μου είναι απίθανο να βγει αληθινή.
- Τίποτα δεν είναι αδύνατο. Εάν το πιστεύεις μπορείς να το έχεις. Πολλά απίθανα όνειρα έχουν γίνει πραγματικότητα. Εάν η καρδιά σου ονειρεύεται, καμία επιθυμία δεν είναι πολύ εξωπραγματική.

* Η ευχή μου δεν πραγματοποιήθηκε. Τι μπορώ να κάνω?
- Εάν θέλεις η ευχή σου να πραγματοποιηθεί πρέπει να το πιστέψεις. Μην σταματάς να την σκάφτεσαι. Κάνε την ευχή σου ξανά και ξανά. Μία μέρα η ευχή σου θα γίνει πραγματικότητα. Μην βάζεις χρονικά όρια για το πότε μία ευχή θα βγει αληθινή. Τα καλά πράγματα έρχονται σε αυτούς που περιμένουν. Εάν το πιστεύεις μπορείς να το καταφέρεις.

* Πως μπορώ να διαγράψω μία ευχή?
- Ο καλύτερος τρόπος είναι να κάνεις μία αντίθετη ευχή από αυτήν που έκανες. Οι ευχές μπορούν να αλλάξουν. Εάν θέλεις να διαγράψεις μια ευχή επικοινωνήστε μαζί μας. Να είστε προσεκτικοί σε αυτά που εύχεστε.


ΜΕΡΙΚΑ ΚΟΛΠΑ

Άλλαξε την ζωή σου τώρα. Δοκίμασε το. Κάνε τις πιο απίθανες ευχές σου πραγματικότητα. Να μην μένουν μόνο σε σκέψεις. Κάνε πράγματα για να πετύχεις τους στόχους σου. Μην τα παρατάς. Συνέχισε να προσπαθείς εάν θέλεις οι ευχές σου να βγουν αληθινές. Μην εύχεσαι για κακά πράγματα. Κάνε ευχές μόνο για καλό. Να θυμάσαι πως τα όνειρα παίρνουν χρόνο για να γίνουν πραγματικότητα. Κάνε μικρά βήματα, μέρα με την μέρα. Δούλεψε το. Αυτό θα σε παρακινήσει να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα. Χρειάζονται πολλά χρόνια για να γίνει κάποιος γιατρός.


WHAT ARE PEOPLE ARE SAYING

Alexander wrote:
' My wish came true about 2 days ago. This site is amazing !!!!! '

Athina wrote:
' OH MY GOD!!! every time i make a wish it comes true! '

Maria wrote:
' Thank you so much i-makeawish.com , i made a wish and it happened the same day! '

Anastasis wrote:
' This website really works! SO COOL !!!! '
USEFULL LINKS