Last 8 Wishes that came true with 100 Votes
Don't forget to vote your wish
  Για περισσότερα από τρία χρόνια, μου έχει γίνει διάγνωση του διαβήτη. Το ζήτημα εδώ είναι ότι είχα ξεχωριστούς ενδοκρινολόγους να μου πούν ότι ήταν απόλυτα βέβαιοι ότι είχα διαβήτη τύπου 1 ή τύπου 2. Η επιθυμία μου είναι να θεραπεύσω τον διαβήτη, για καλό. Δεδομένου ότι είχε πολύ αρνητικό αντίκτυπο στη ζωή μου και δεδομένου του ζητήματος που έρχεται με την ασφάλιση υγείας, δεν είμαι σίγουρος πόσο περισσότερο μπορώ να συνεχίσω έως ότου επιδεινωθεί ενδεχομένως.
Jan 14 2019
Υγεία
Votes
118
  Διανυκτέρευση δισεκατομμυριούχος !!! Θα ήθελα να μεταφέρω 1 δισεκατομμύριο νοτιοαφρικανικά κονδύλια (R1000000000) στον τραπεζικό μου λογαριασμό ABSA χωρίς τυχόν παρενοχλήσεις από τις τράπεζες ή τις αρχές επιβολής του νόμου που αμφισβητούν τον ξαφνικό πλούτο μιας ημέρας ή οποιοδήποτε ανθρώπινο όντας πληγωμένο ή σε οποιοδήποτε είδος κινδύνου λόγω αυτής της μαγικής μεταφοράς χρημάτων στον τραπεζικό μου λογαριασμό. Τα χρήματα πρέπει να είναι 1 δισεκατομμύρια δολάρια ή περισσότερο και πρέπει να προέρχονται από μια άγνωστη πηγή της οποίας δεν πρέπει να επιστρέψω ή να πάρω κανένα πρόβλημα για αυτά τα χρήματα έρχονται στον προσωπικό μου τραπεζικό λογαριασμό με το πλήρες όνομά μου για να ξοδέψω με την οικογένεια και τους φίλους μου, καθώς και με όποιον χρειάζεται οικονομική βοήθεια και απολαμβάνει προσωπικά. Δεν υπάρχει κακή τύχη να πέσει πάνω μου ή κάποιος γύρω μου και αυτά τα χρήματα δεν θα δημιουργήσουν ποτέ κανένα πρόβλημα για μένα. Οι άνθρωποι δεν πρέπει να αμφισβητήσουν από πού προέρχονται τα χρήματα και θα ζήσω στην αιώνια ειρήνη και αρμονία με την οικογένεια, τους φίλους και την R1000000000.
Dec 11 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
115
  Μακάρι να ήμουν ο πιο έξυπνος άνθρωπος στην πόλη μου. Μακάρι να ήμουν ο πιο έξυπνος άνθρωπος στην πόλη μου. Εύχομαι ότι ήμουν ο πιο έξυπνος άνθρωπος στην πόλη μου. Εύχομαι ότι ήμουν ο πιο έξυπνος άνθρωπος στην πόλη μου.
Dec 06 2018
Άλλες Ευχές
Votes
106
  Θα ήθελα να έχουν υπερδυνάμεις που μπορώ να χρησιμοποιήσω για καλό, όπως η δύναμη της πτήσης, η δύναμη της αναρρίχησης τοίχων, η μορφοποίηση που δεν βλάπτει όταν αλλάζει, το νυχτερινό όραμα, η ενισχυμένη μάχη και η χειραγώγηση των ζώων. Θα αρρωστήσω όταν οι δυνάμεις μου έρχονται σαν να τρέχεις πυρετό.
Nov 28 2018
Άλλες Ευχές
Votes
102
  Εύχομαι να μπορώ να επιστρέψω στο πρόσωπο που ήμουν πριν από την εγκυμοσύνη μου. Δεν θέλω να ζήσω με αντικαταθλιπτικά. Η μεταγεννητική μου κατάθλιψη κατέστρεψε τη ζωή μου. Εύχομαι να έχω το ίδιο σώμα, την υγεία, την εμφάνιση και τον χαρακτήρα που είχα πριν προλάβω να μείνω έγκυος.
Nov 25 2018
Άλλες Ευχές
Votes
120
  Έχασα την τύχη μου από σύμπτωση το 2004 με παρεξήγηση. Επιθυμώ ότι ο σύζυγός της και η γυναίκα μου θα πεθάνουν ASAP και εύχομαι να παντρευτώ πολύ απλά ...
Nov 23 2018
Αγάπη
Votes
283
  κάθε δάσκαλος στο σχολείο μου θα με άρεσε εγώ πρέπει να είμαι ο φοιτητής φοιτητής για όλους τους δασκάλους μου στο σχολείο μου αν κάνω λάθος και οι καθηγητές μου δεν πρέπει να μου φωνάζουν. Το χειρόγραφό μου πρέπει να είναι το καλύτερο χέρι στο σχολείο μου, Το αγγλικό γράψιμο χειρός πρέπει να είναι το καλύτερο
Nov 20 2018
Ειρήνη
Votes
100
  ΘΕΩΘΕΙΤΕ ΟΧΙ ΗΛΙΑΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΜΑΓΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΙΕΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΥΜΑΤΟΣ, ΤΟΡΝΑΔΟΙ, ΤΣΟΥΝΑΜΙ, ΣΤΡΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΒΑΡΟΣ, ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΒΡΑΔΙΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΖΩΗ
Nov 16 2018
Ειρήνη
Votes
106


ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΙΑ ΕΥΧΗ. ΟΔΗΓΕΙΕΣ How to make a wish step 1 - write your wish
1. Γράψε την ευχή σου στο www.i-makeawish.com στην σελίδα κάνε μια ευχή. Πρόσθεσε το όνομα σου ή άφησε το κενό για μία ανώνυμη ευχή. Επέλεξε την κατάλληλη κατηγορία και πάτα το κουμπί ‘Αποθήκευση Ευχής’. Η ευχή σου πρέπει να είναι πολύ συγκεκριμένη με πολλές λεπτομέρειες. Είναι καλύτερο να κάνεις μία μεγάλη ευχή παρά πολλές μικρές. Να είστε πολύ προσεκτικοί σε αυτά που εύχεστε. How to make a wish step 2 - vote 8 wishes
2. Αφού αποθηκεύσεις την ευχή σου, πρέπει να την ψηφίσεις τουλάχιστον 8 φορές. Όσες πιο πολλές ψηφους έχει τόσο πιο πολλές πιθανότητες υπάρχουν να γίνει η ευχή σου πραγματικότητα. Ψηφίζοντας ευχές βοηθάς τους άλλους να πραγματοποιήσουν τις ευχές τους.

How to make a wish step 3 - invite people to make a wish
3. Κάλεσε τους φίλους σου να επισκεφτούν αυτήν την ιστοσελίδα. Είναι πολύ σημαντικό. Πώς να το κάνεις? Ακολούθησέ μας στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Κάνε Like στο βίντεο στο Youtube, κάνε like στην σελίδα μας στο facebook, ακολούθησέ μας στο twitter και ενώσου με εμάς στο google plus. Στείλε ένα email στους φίλους σου σχετικά με αυτήν την ιστοσελίδα. Να θυμάσαι. Όσοι ποιο πολλοί διαβάζουν την ευχή σου , τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες η ευχή σου να γίνει αληθινή.

How to make a wish step 4 - your dreams come true
Όταν ολοκληρώσεις αυτά τα στάδια η ευχή σου θα δημοσιευτεί. Από την ημέρα που θα δημοσιευτεί η ευχή σου ξεκίνα να ονειρεύεσαι.. Όταν δημοσιευτεί , να θυμηθείς να επιστρέψεις να ψηφίσεις την ευχή σου. Όταν η ευχή σου γίνει πραγματικότητα, πες σε όλους που και πως έκανες την ευχή σου αληθινή. Μιλώντας για την ευχή σου που έγινε πραγματικότητα, η ευχή σου θα παραμένει αληθινή για πάντα. Κάνε ακόμα και τα πιο τρελά σου όνειρα πραγματικότητα.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

* Πόσες ευχές μπορώ να κάνω?
- Μπορείς να κάνεις όσες ευχές θέλεις, δεν υπάρχει όριο.

* Τι πρέπει να κάνω για να γίνει η ευχή μου πραγματικότητα?
- Σιγουρέψου πως έχεις κάνει όλα τα βήματα που περιγράφονται σωστά.

* Θα γίνει η ευχή μου πραγματικότητα? Νομίζω πως η ευχή μου είναι απίθανο να βγει αληθινή.
- Τίποτα δεν είναι αδύνατο. Εάν το πιστεύεις μπορείς να το έχεις. Πολλά απίθανα όνειρα έχουν γίνει πραγματικότητα. Εάν η καρδιά σου ονειρεύεται, καμία επιθυμία δεν είναι πολύ εξωπραγματική.

* Η ευχή μου δεν πραγματοποιήθηκε. Τι μπορώ να κάνω?
- Εάν θέλεις η ευχή σου να πραγματοποιηθεί πρέπει να το πιστέψεις. Μην σταματάς να την σκάφτεσαι. Κάνε την ευχή σου ξανά και ξανά. Μία μέρα η ευχή σου θα γίνει πραγματικότητα. Μην βάζεις χρονικά όρια για το πότε μία ευχή θα βγει αληθινή. Τα καλά πράγματα έρχονται σε αυτούς που περιμένουν. Εάν το πιστεύεις μπορείς να το καταφέρεις.

* Πως μπορώ να διαγράψω μία ευχή?
- Ο καλύτερος τρόπος είναι να κάνεις μία αντίθετη ευχή από αυτήν που έκανες. Οι ευχές μπορούν να αλλάξουν. Εάν θέλεις να διαγράψεις μια ευχή επικοινωνήστε μαζί μας. Να είστε προσεκτικοί σε αυτά που εύχεστε.


ΜΕΡΙΚΑ ΚΟΛΠΑ

Άλλαξε την ζωή σου τώρα. Δοκίμασε το. Κάνε τις πιο απίθανες ευχές σου πραγματικότητα. Να μην μένουν μόνο σε σκέψεις. Κάνε πράγματα για να πετύχεις τους στόχους σου. Μην τα παρατάς. Συνέχισε να προσπαθείς εάν θέλεις οι ευχές σου να βγουν αληθινές. Μην εύχεσαι για κακά πράγματα. Κάνε ευχές μόνο για καλό. Να θυμάσαι πως τα όνειρα παίρνουν χρόνο για να γίνουν πραγματικότητα. Κάνε μικρά βήματα, μέρα με την μέρα. Δούλεψε το. Αυτό θα σε παρακινήσει να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα. Χρειάζονται πολλά χρόνια για να γίνει κάποιος γιατρός.


WHAT ARE PEOPLE ARE SAYING

Alexander wrote:
' My wish came true about 2 days ago. This site is amazing !!!!! '

Athina wrote:
' OH MY GOD!!! every time i make a wish it comes true! '

Maria wrote:
' Thank you so much i-makeawish.com , i made a wish and it happened the same day! '

Anastasis wrote:
' This website really works! SO COOL !!!! '
USEFULL LINKSHOW TO FIND US IN GOOGLE
Πώς να κάνεις την ευχή σου πραγματικότητα , Οι ευχές γίνονται πραγματικότητα , Κάνε την ευχή σου πραγματικότητα , Πότε οι ευχές γίνονται πραγματικότητα , Να κάνεις την ευχή σου πραγματικότητα , Ευχές που γίνονται πραγματικότητα , Ευχές που μπορούν να γίνουν πραγματικότητα , Ευχές που βγαίνουν αληθινές , Ευχές γενεθλίων που γίνονται πραγματικότητα , Πώς να κάνεις την ευχή σου να βγει αληθινή , Μία ευχή που γίνεται πραγματικότητα , Πώς μπορώ να κάνω την ευχή μου πραγματικότητα , Να έχω μια αληθινή ευχή , Κάνε μια ευχή που μπορεί να πραγματοποιηθεί , Πώς μπορώ να κάνω τις ευχές μου να πραγματοποιηθούν , Κάνω μια ευχή αληθινή , Μπορώ να κάνω μια ευχή να βγεί αληθινή , Ευχές οι οποίες γίνονται γρήγορα πραγματικότητα , Βρές μια ευχή που βγαίνει αληθινή , Πώς να κάνω την ευχή μου αληθινή , Θέλω τον τρόπο να κάνω την ευχή μου πραγματικότητα , Χρειάζομαι η ευχή μου να βγεί αληθινή , Κάνε οποιαδήποτε ευχή να βγεί αληθινή , Πώς μπορώ να κάνω την ευχή μου πραγματικά αληθινή , Πώς μπορώ να κάνω την ευχή μου πραγματικότητα τώρα , Ψάχνω τρόπο να κάνω την ευχή μου αληθινή , Κάνω μια ευχή αληθινή γρήγορα , Πώς να κάνω ευχές πραγματικότητα , Πώς κάνω την ευχή σου αληθινή τώρα , Τρόπος να κάνεις την ευχή σου πραγματική , Ευχές που γίνονται γρήγορα πραγματικότητα , Τρόπος να πραγματοποιήσω μια ευχή , Πώς η ευχή μου θα πραγματοποιηθεί σήμερα , Θέλω οι ευχές μου να βγούν αληθινές , Τρόποι για να πραγματοποιηθούν οι ευχές , Πραγματικές ευχές τώρα , Μάθε πώς να κάνεις την ευχή σου αληθινή , Θέλω να πραγματοποιήσω μια ευχή , Μπορώ να κάνω μια ευχή αληθινη , Πώς κάνω την ευχή πραγματικότητα , Κάνε μια πραγματική ευχή εμεσως , Πώς να μάθω ποιές ευχές βγαίνουν αληθινές , Μαθαίνω για αληθινές ευχές , Αποκτώ μια αληθινή ευχή , Μαθαίνω τον τρόπο για ληθινές ευχές , Τρόποι για ευχές που γίνονται πραγματικότητα , Τρόπος να έχω πραγματικές ευχές , Κάνω ευχή και την κάνω αληθινή , Ευχή που βγαίνει αληθινή , Κόλπο για να πραγματοποιήσω ευχές , Κάνοντας ευχές πραγματικότητα , Πώς κάνω ευχή αληθινή αμέσως , Κάνω ευχή και την κάνω αληθινή , Εύχομαι πραγματικές ευχές , Μπορώ να κάνω ευχή πραγματικότητα , Πώς να σκεφτώ ευχή που γίνεται πραγματικότητα , Θέλω να πραγματοποιηθεί η ευχή μου , Τρόπος να βγούν αληθινά τα όνειρά μου , Πώς να κάνω ευχή και να βγεί αληθινή , Πώς να πραγματοποιήσω μια ευχή , Κάνω ευχή και την κάνω αληθινή , Ευχές που πραγματοποιούνται αμέσως , Μπορεί μια ευχή να βγεί πραγματικά αληθινή , Κάνε τις επιθυμίες σου αληθινές , Κάνω τρείς ευχές μου αληθινές , Πώς οι ευχές σου βγαίνουν αληθινές , Πώς πραγματοποιώ ευχή γρήγορα , Πώς να κάνω οποιαδήποτε ευχή πραγματικότητα , Πώς να κάνω την ευχή μου πραγματικότητα γρήγορα , Πώς κάνω αληθινή την ευχή σε μια μέρα , Κάνω πραγματικότητα την ευχή μου σε μια μόνο μέρα , Γίνονται πραγματικότητα οι ευχές με μαγεία , Πώς κάνω πραγματικότητα την ευχή μου αμέσως τώρα , Τρόποι για ευχές που πραγματοποιούνται γρήγορα , Πώς κάνεις πραγματικότητα ευχές σε μια μέρα , Κάνω αληθινή την ευχή τώρα , Πώς να βγεί η ευχή αληθινή , Θέλω να πραγματοποιηθεί η ευχή μου τώρα , Μαγικές ευχές γίνονται πραγματικότητα , Μία ευχή γίνεται αληθινή τώρα , Μία ευχή βγαίνει αληθινή εμέσως , Κάνω ευχές που πραγματοποιούνται γρήγορα , Αληθινές ευχές γίνονται πραγματικότητα , Ιστοσελίδες που πραγματοποιούν ευχές , Ιστοσελίδες που κάνουν την ευχή αληθινή , Πραγματοποιώ την ευχή μου τώρα , Αληθινές ευχές ακριβώς , Σε μια μέρα βγαίνουν οι ευχές αληθινές , Κάνω μια ευχή αληθινή , Ευχές που γίνονται αληθινές , Κάνοντας ευχές πραγματικότητα , Πώς να κάνω ευχή πραγματικότητα , Κάνοντας την ευχή να βγεί αληθινή , Πώς κάνεις την ευχή σου πραγματικότητα , Κάνω την ευχή να βγεί αληθινή , Πώς κάνω την ευχή να βγεί αληθινή , Τρόπος να πραγματοποιήσω την ευχή μου , Πώς να κάνω ευχή που πραγματοποιείται αμέσως , Κάνοντας την ευχή γίνεται αληθινή , Εύχομαι να βγεί αληθινό , Ξέρω πώς πραγματοποιούνται οι ευχές , Ξέρω πώς πραγματοποιούνται ευχές σε μια μέρα , Κάνω αληθινή την ευχή τώρα , Ξέρω πώς πραγματοποιούνται ευχές σε μια μέρα , Ευχές βγαίνουν αληθινές , Πώς κάνω αληθινή την ευχή αμέσως , Ξέρω πώς κάνω την ευ΄χη να βγεί αληθινή , Πώς να πραγματοποιήσω ευχή στην πραγματικότητα , Κάνε αληθινή την ευχή σου , Να κάνω αληθινή την ευχή μου , Κάνε να πραγματοποιηθεί μια ευχή , Ευχές που βγαίνουν αληθινές , Ευχές που βγαίνουν αληθινές αμέσως , Πώς πραγματοποιώ την ευχή μου σήμερα , Πώς κάνω κάποια ευχή πραγματικότητα , Πώς κάνω την ευχή να πραγματοποιηθεί γρήγορα , Πραγματοποίησε την ευχή σου , Πραγματοποίησε την ευχή σου αληθινά , Πώς να πραγματοποιήσεις τις ευχές σου , Τρόποι να πραγματοποιήσεις όλες τις ευχές ,