Last 8 Wishes that came true with 100 Votes
Don't forget to vote your wish
  Εύχομαι ένα κορίτσι ηλικίας είκοσι ετών να με ρωτήσει αν θέλω να βγω σε μια ημερομηνία που οδηγώ το ποδήλατό μου, τότε για την ημερομηνία που θέλω να πάω στην παραλία και να περάσω υπέροχα και θέλω να με φιλήσει και κράτα το χέρι μου
May 22 2020
Αγάπη
Votes
101
  Μακάρι να ήξερα πώς να κάνω το τέταρτο και το έβδομο καθήκον των πραγματικών επιθυμιών.com και αφού κάποιος μου είπε πώς να το κάνει και η σελίδα αναζήτησης θα εμφανιστεί επιτέλους και θα ήθελα επίσης οι επιθυμίες μου για πραγματικές ευχές να γίνουν πραγματικότητα οτιδήποτε ή Όχι έκανα λάθος σαν να λέω την επιθυμία μου λάθος 8 φορές, λέγοντας κατά λάθος την επιθυμία μου σε κάποια άλλη.
Apr 23 2020
Άλλες Ευχές
Votes
102
  Εύχομαι η πραγματική αντίστροφη μέτρηση wish.com να επανέλθει ξανά στο 8888 και να συνεχίσει να κάνει ευχές για πάντα και οι επιθυμίες όλων θα γίνουν πραγματικότητα την ή μετά την 8η ημέρα
Apr 23 2020
Άλλες Ευχές
Votes
104
  Εύχομαι οι πρόσφατες ευχές μου στο πραγματικό wish.com να έχουν πραγματοποιηθεί ανεξάρτητα από το αν είχα ολοκληρώσει το 8 έργο και επίσης εύχομαι να ήξερα πώς να κάνω και το τέταρτο και το έβδομο έργο.
Apr 22 2020
Άλλες Ευχές
Votes
100
  Μακάρι να έχω ένα πλάσμα που θα με καταπιεί και θα με φτύνει όταν το πω επίσης. Το στομάχι θα είναι ζεστό, άνετο, γλοιώδες και υγρό. Θα κοιμούσα και θα χαλαρώσω εκεί. Το πλάσμα θα είναι ο ασφαλής μου φίλος που θα προσπαθήσει όσο το δυνατόν περισσότερο να μείνω μαζί μου και να με καταπιεί αμέσως για να με προστατεύσει μόνο με να φάω.
Apr 22 2020
Άλλες Ευχές
Votes
102
  Εύχομαι οι πρόσφατες ευχές μου στο πραγματικό wish.com να γίνουν πραγματικότητα πολύ γρήγορα οπουδήποτε ή όχι θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια των 8 ημερών ή της επόμενης 8ης ημέρας ανεξάρτητα από το τι.
Apr 22 2020
Άλλες Ευχές
Votes
101
  Θα ήθελα να είχα την έκδοση ανανέωσης manga φεγγάρι σε όλους τους 12 τόμους και θα ήθελα επίσης να είχα την εποχή blu ray / dvd combo σετ των anime των ναυτικών σελήνων και των 10 σετ (όχι η περιορισμένη σύνθετη έκδοση που έθεσε μόνο το κανονικό blu ray / dvd set ) και θα ήθελα να είχα και τις 3 ταινίες blu ray / dvd combo καθώς και θα ήθελα να είχα επίσης το blu ray / dvd combo της δεύτερης σειράς anime κρουαζιερόπλοιο moon crystal (ps επίσης το Regular blu ray / dvd combo έκδοση) PS Θα ήθελα επίσης να είχα τον ναύτη v manga και τους 2 αγγλικούς τόμους.
Apr 13 2020
Άλλες Ευχές
Votes
101
  Επιθυμώ ότι το super mario sunshine θα είναι επαναπροσδιορισμένο και θα μεταφερθεί στο Nintendo Switch με ολοκαίνουργιες υφές, η γεωμετρία του κόσμου θα βελτιωθεί, το υψηλότερο πρότυπο πολυγώνου χαρακτήρα, το ρυθμό καρέ θα φτάσει τα 60fps και το ψήφισμα θα είναι εγγενές 1080p.
Apr 13 2020
Άλλες Ευχές
Votes
101


ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΙΑ ΕΥΧΗ. ΟΔΗΓΕΙΕΣ How to make a wish step 1 - write your wish
1. Γράψε την ευχή σου στο www.i-makeawish.com στην σελίδα κάνε μια ευχή. Πρόσθεσε το όνομα σου ή άφησε το κενό για μία ανώνυμη ευχή. Επέλεξε την κατάλληλη κατηγορία και πάτα το κουμπί ‘Αποθήκευση Ευχής’. Η ευχή σου πρέπει να είναι πολύ συγκεκριμένη με πολλές λεπτομέρειες. Είναι καλύτερο να κάνεις μία μεγάλη ευχή παρά πολλές μικρές. Να είστε πολύ προσεκτικοί σε αυτά που εύχεστε. How to make a wish step 2 - vote 8 wishes
2. Αφού αποθηκεύσεις την ευχή σου, πρέπει να την ψηφίσεις τουλάχιστον 8 φορές. Όσες πιο πολλές ψηφους έχει τόσο πιο πολλές πιθανότητες υπάρχουν να γίνει η ευχή σου πραγματικότητα. Ψηφίζοντας ευχές βοηθάς τους άλλους να πραγματοποιήσουν τις ευχές τους.

How to make a wish step 3 - invite people to make a wish
3. Κάλεσε τους φίλους σου να επισκεφτούν αυτήν την ιστοσελίδα. Είναι πολύ σημαντικό. Πώς να το κάνεις? Ακολούθησέ μας στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Κάνε Like στο βίντεο στο Youtube, κάνε like στην σελίδα μας στο facebook, ακολούθησέ μας στο twitter και ενώσου με εμάς στο google plus. Στείλε ένα email στους φίλους σου σχετικά με αυτήν την ιστοσελίδα. Να θυμάσαι. Όσοι ποιο πολλοί διαβάζουν την ευχή σου , τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες η ευχή σου να γίνει αληθινή.

How to make a wish step 4 - your dreams come true
Όταν ολοκληρώσεις αυτά τα στάδια η ευχή σου θα δημοσιευτεί. Από την ημέρα που θα δημοσιευτεί η ευχή σου ξεκίνα να ονειρεύεσαι.. Όταν δημοσιευτεί , να θυμηθείς να επιστρέψεις να ψηφίσεις την ευχή σου. Όταν η ευχή σου γίνει πραγματικότητα, πες σε όλους που και πως έκανες την ευχή σου αληθινή. Μιλώντας για την ευχή σου που έγινε πραγματικότητα, η ευχή σου θα παραμένει αληθινή για πάντα. Κάνε ακόμα και τα πιο τρελά σου όνειρα πραγματικότητα.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

* Πόσες ευχές μπορώ να κάνω?
- Μπορείς να κάνεις όσες ευχές θέλεις, δεν υπάρχει όριο.

* Τι πρέπει να κάνω για να γίνει η ευχή μου πραγματικότητα?
- Σιγουρέψου πως έχεις κάνει όλα τα βήματα που περιγράφονται σωστά.

* Θα γίνει η ευχή μου πραγματικότητα? Νομίζω πως η ευχή μου είναι απίθανο να βγει αληθινή.
- Τίποτα δεν είναι αδύνατο. Εάν το πιστεύεις μπορείς να το έχεις. Πολλά απίθανα όνειρα έχουν γίνει πραγματικότητα. Εάν η καρδιά σου ονειρεύεται, καμία επιθυμία δεν είναι πολύ εξωπραγματική.

* Η ευχή μου δεν πραγματοποιήθηκε. Τι μπορώ να κάνω?
- Εάν θέλεις η ευχή σου να πραγματοποιηθεί πρέπει να το πιστέψεις. Μην σταματάς να την σκάφτεσαι. Κάνε την ευχή σου ξανά και ξανά. Μία μέρα η ευχή σου θα γίνει πραγματικότητα. Μην βάζεις χρονικά όρια για το πότε μία ευχή θα βγει αληθινή. Τα καλά πράγματα έρχονται σε αυτούς που περιμένουν. Εάν το πιστεύεις μπορείς να το καταφέρεις.

* Πως μπορώ να διαγράψω μία ευχή?
- Ο καλύτερος τρόπος είναι να κάνεις μία αντίθετη ευχή από αυτήν που έκανες. Οι ευχές μπορούν να αλλάξουν. Εάν θέλεις να διαγράψεις μια ευχή επικοινωνήστε μαζί μας. Να είστε προσεκτικοί σε αυτά που εύχεστε.


ΜΕΡΙΚΑ ΚΟΛΠΑ

Άλλαξε την ζωή σου τώρα. Δοκίμασε το. Κάνε τις πιο απίθανες ευχές σου πραγματικότητα. Να μην μένουν μόνο σε σκέψεις. Κάνε πράγματα για να πετύχεις τους στόχους σου. Μην τα παρατάς. Συνέχισε να προσπαθείς εάν θέλεις οι ευχές σου να βγουν αληθινές. Μην εύχεσαι για κακά πράγματα. Κάνε ευχές μόνο για καλό. Να θυμάσαι πως τα όνειρα παίρνουν χρόνο για να γίνουν πραγματικότητα. Κάνε μικρά βήματα, μέρα με την μέρα. Δούλεψε το. Αυτό θα σε παρακινήσει να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα. Χρειάζονται πολλά χρόνια για να γίνει κάποιος γιατρός.


WHAT ARE PEOPLE ARE SAYING

Alexander wrote:
' My wish came true about 2 days ago. This site is amazing !!!!! '

Athina wrote:
' OH MY GOD!!! every time i make a wish it comes true! '

Maria wrote:
' Thank you so much i-makeawish.com , i made a wish and it happened the same day! '

Anastasis wrote:
' This website really works! SO COOL !!!! '
USEFULL LINKS