Last 8 Wishes that came true with 100 Votes
Don't forget to vote your wish
  Μακάρι να μπορούσα να κάνω περισσότερα κινούμενα σχέδια στο Build a boat for Treasure in Roblox, όχι συνήθως για να πάω στην επιβράβευση του Treasure, αλλά με τη δημιουργία μιας άλλης τεχνικής για το animating στο Roblox, εκτός από το Roblox Studio.
May 16 2024
Άλλες Ευχές
Votes
101
  Εύχομαι για το μεσημεριανό κουτί φιλαράκια με φρούτα με γεύση σνακ διάφορες γεύσεις φυσικά και τεχνητό άρωμα πορτοκάλι κεράσι φράουλα φρούτο σταφύλι γροθιά πράσινο μήλο.
May 15 2024
Άλλες Ευχές
Votes
106
  Μακάρι να μην συμβεί το Solar Flame 2024, ελπίζω να κάνω αυτή την ευχή στην ώρα μου, αλλά ακόμα δεν είμαι σίγουρος αν μπορεί να συμβεί. Χρειάζομαι ακόμα περισσότερα πράγματα να κάνω όσον αφορά την ενέργεια, θα υπήρχαν κίνδυνοι χωρίς αυτήν.
May 13 2024
Άλλες Ευχές
Votes
100
  Εύχομαι η πτήση για την Ιαπωνία που είναι σύντομα για τις διακοπές μου να ακυρωθεί, αυτό μπορεί να ακούγεται λίγο λυπηρό και θα ζητούσα συγγνώμη από τον εαυτό μου για αυτό, αυτό που θα ήθελα είναι να ήθελα περισσότερο χρόνο για να κάνω βίντεο, λόγω του σχολείου, χρειάζονται μερικές μέρες σε ένα μήνα για να ανεβάσω βίντεο, απλά ήθελα τον χρόνο μου για να πετύχω τους στόχους μου.
Apr 25 2024
Άλλες Ευχές
Votes
100
  Μακάρι να μπορούσα να κάνω ηχογραφημένα βίντεο με κάποιον για να παίξω κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου, και φυσικά να εμπλέκονται φωνές, ώστε να μην είμαι ο μόνος που θα σχολιάζει μόνος μου, θα μου άρεσε να ηχογραφώ με τους φίλους μου, ειδικά σε παιχνίδια όπως στο Roblox.
Apr 25 2024
Άλλες Ευχές
Votes
100
  Tôi ước gì tôi có chiếc túi thần kì của thế giới tương lai,tôi ước tôi có thể khắc phửục khắc phục đương và tôi ước điều ước này của tôi sẽ trở thành sự thật
Apr 12 2024
Άλλες Ευχές
Votes
102
  Θέλω να αλλάξω το φύλο μου από αρσενικό σε θηλυκό και να μεταμορφωθώ με μαγικά ή με το SCP 113 ή οτιδήποτε άλλο σε μια όμορφη γυναίκα για πάντα με μακριά μαύρα μαλλιά, στήθος και κόλπο και να έχω τα χαρακτηριστικά κάθε γυναίκας που θα μπορούσε να έχει μια γυναίκα έτσι ώστε η θηλυκότητά μου γίνει μόνιμη και ότι όποιος με θυμάται έχει άντρα θα με θυμάται τώρα έχει τη γυναίκα που θα είμαι για πάντα.
Apr 03 2024
Άλλες Ευχές
Votes
105
  Μακάρι η Alyssa Claire Denor να έπαιρνε επίτηδες 23 κιλά για να κάνει τον κώλο της να φαίνεται μεγαλύτερος. Ζει στη Δανία Ουισκόνσιν. Πάει και στο ΑΣΠΕΙΡΟ. Θα καταλήξει να έχει τον μεγαλύτερο κώλο από όλους τους ανθρώπους που έχουν σύνδρομο Down.
Mar 14 2024
Άλλες Ευχές
Votes
106


How to make a wish step 2 - vote 8 wishes


ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΙΑ ΕΥΧΗ. ΟΔΗΓΕΙΕΣ How to make a wish step 1 - write your wish
1. Γράψε την ευχή σου στο www.i-makeawish.com στην σελίδα κάνε μια ευχή. Πρόσθεσε το όνομα σου ή άφησε το κενό για μία ανώνυμη ευχή. Επέλεξε την κατάλληλη κατηγορία και πάτα το κουμπί ‘Αποθήκευση Ευχής’. Η ευχή σου πρέπει να είναι πολύ συγκεκριμένη με πολλές λεπτομέρειες. Είναι καλύτερο να κάνεις μία μεγάλη ευχή παρά πολλές μικρές. Να είστε πολύ προσεκτικοί σε αυτά που εύχεστε. How to make a wish step 2 - vote 8 wishes
2. Αφού αποθηκεύσεις την ευχή σου, πρέπει να την ψηφίσεις τουλάχιστον 8 φορές. Όσες πιο πολλές ψηφους έχει τόσο πιο πολλές πιθανότητες υπάρχουν να γίνει η ευχή σου πραγματικότητα. Ψηφίζοντας ευχές βοηθάς τους άλλους να πραγματοποιήσουν τις ευχές τους.

How to make a wish step 3 - invite people to make a wish
3. Κάλεσε τους φίλους σου να επισκεφτούν αυτήν την ιστοσελίδα. Είναι πολύ σημαντικό. Πώς να το κάνεις? Ακολούθησέ μας στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Κάνε Like στο βίντεο στο Youtube, κάνε like στην σελίδα μας στο facebook, ακολούθησέ μας στο twitter και ενώσου με εμάς στο google plus. Στείλε ένα email στους φίλους σου σχετικά με αυτήν την ιστοσελίδα. Να θυμάσαι. Όσοι ποιο πολλοί διαβάζουν την ευχή σου , τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες η ευχή σου να γίνει αληθινή.

How to make a wish step 4 - your dreams come true
Όταν ολοκληρώσεις αυτά τα στάδια η ευχή σου θα δημοσιευτεί. Από την ημέρα που θα δημοσιευτεί η ευχή σου ξεκίνα να ονειρεύεσαι.. Όταν δημοσιευτεί , να θυμηθείς να επιστρέψεις να ψηφίσεις την ευχή σου. Όταν η ευχή σου γίνει πραγματικότητα, πες σε όλους που και πως έκανες την ευχή σου αληθινή. Μιλώντας για την ευχή σου που έγινε πραγματικότητα, η ευχή σου θα παραμένει αληθινή για πάντα. Κάνε ακόμα και τα πιο τρελά σου όνειρα πραγματικότητα.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

* Πόσες ευχές μπορώ να κάνω?
- Μπορείς να κάνεις όσες ευχές θέλεις, δεν υπάρχει όριο.

* Τι πρέπει να κάνω για να γίνει η ευχή μου πραγματικότητα?
- Σιγουρέψου πως έχεις κάνει όλα τα βήματα που περιγράφονται σωστά.

* Θα γίνει η ευχή μου πραγματικότητα? Νομίζω πως η ευχή μου είναι απίθανο να βγει αληθινή.
- Τίποτα δεν είναι αδύνατο. Εάν το πιστεύεις μπορείς να το έχεις. Πολλά απίθανα όνειρα έχουν γίνει πραγματικότητα. Εάν η καρδιά σου ονειρεύεται, καμία επιθυμία δεν είναι πολύ εξωπραγματική.

* Η ευχή μου δεν πραγματοποιήθηκε. Τι μπορώ να κάνω?
- Εάν θέλεις η ευχή σου να πραγματοποιηθεί πρέπει να το πιστέψεις. Μην σταματάς να την σκάφτεσαι. Κάνε την ευχή σου ξανά και ξανά. Μία μέρα η ευχή σου θα γίνει πραγματικότητα. Μην βάζεις χρονικά όρια για το πότε μία ευχή θα βγει αληθινή. Τα καλά πράγματα έρχονται σε αυτούς που περιμένουν. Εάν το πιστεύεις μπορείς να το καταφέρεις.

* Πως μπορώ να διαγράψω μία ευχή?
- Ο καλύτερος τρόπος είναι να κάνεις μία αντίθετη ευχή από αυτήν που έκανες. Οι ευχές μπορούν να αλλάξουν. Εάν θέλεις να διαγράψεις μια ευχή επικοινωνήστε μαζί μας. Να είστε προσεκτικοί σε αυτά που εύχεστε.


ΜΕΡΙΚΑ ΚΟΛΠΑ

Άλλαξε την ζωή σου τώρα. Δοκίμασε το. Κάνε τις πιο απίθανες ευχές σου πραγματικότητα. Να μην μένουν μόνο σε σκέψεις. Κάνε πράγματα για να πετύχεις τους στόχους σου. Μην τα παρατάς. Συνέχισε να προσπαθείς εάν θέλεις οι ευχές σου να βγουν αληθινές. Μην εύχεσαι για κακά πράγματα. Κάνε ευχές μόνο για καλό. Να θυμάσαι πως τα όνειρα παίρνουν χρόνο για να γίνουν πραγματικότητα. Κάνε μικρά βήματα, μέρα με την μέρα. Δούλεψε το. Αυτό θα σε παρακινήσει να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα. Χρειάζονται πολλά χρόνια για να γίνει κάποιος γιατρός.


WHAT ARE PEOPLE ARE SAYING

Alexander wrote:
' My wish came true about 2 days ago. This site is amazing !!!!! '

Athina wrote:
' OH MY GOD!!! every time i make a wish it comes true! '

Maria wrote:
' Thank you so much i-makeawish.com , i made a wish and it happened the same day! '

Anastasis wrote:
' This website really works! SO COOL !!!! '
USEFULL LINKS