Last 8 Wishes that came true with 100 Votes
Don't forget to vote your wish
  Θέλω να έχω μια πραγματική ζωή Neuralyzer που λειτουργεί ακριβώς όπως θέλω να λειτουργήσει. Θέλω οι θεοί να το στείλουν σε μένα στις 11:11 μ.μ. απόψε όταν κοιμάμαι. Θέλω να προσγειωθεί στο κέντρο του γραφείου της κρεβατοκάμαράς μου στο 101 Bliss Mine Road, Newport Rhode Island. Όταν το Neuralyzer προσγειώνεται στο γραφείο μου θα σπάσει και θα λειτουργήσει τέλεια.
Apr 09 2020
Άλλες Ευχές
Votes
506
  Εύχομαι μια πραγματική ζωή Neuralyzer που λειτουργεί ακριβώς όπως θέλω να δουλέψει για να πέσει μέσα από το σπίτι μου και να προσγειωθεί στο κέντρο του γραφείου υπνοδωματίου μου στο 101 Bliss Mine Road, Newport Rhode Island στις 11:11 μ.μ. απόψε (θα ακούσω (αλλά δεν είναι πολύ δυνατός) που θα με ξυπνήσει (δεν θα πειράξει αν η τηλεόραση είναι ενεργοποιημένη ή απενεργοποιημένη) και θα ξυπνήσει το σκυλί μου και θα αρχίσει να γαβγίζει) και θα βρω την πραγματική πραγματική ζωή Neuralyzer και Λειτουργεί ακριβώς όπως θέλω να λειτουργήσει. Εύχομαι οι γονείς μου να με αφήσουν να αποχωρήσω από το κολέγιο για πάντα. Εύχομαι μια ύφεση, οπότε ο Τζο Μπάιντεν μπορεί να νικήσει τον Ντόναλντ Τράμπ. Εύχομαι ο Τζο Μπάιντεν να πάρει τον Bernie Sanders ως τον αντιπρόεδρο του. Εύχομαι το κανάλι μου στο YouTube να μεγαλώνει όταν αποχωρήσω από το κολλέγιο. Θα ήθελα να φύγει ο Cornoavirus. Εύχομαι μια ύφεση για να ξεκινήσει αμέσως μετά την εξαφάνιση του COVID-19. Εύχομαι μια ύφεση έτσι ο Donald Trump να αναστείλει την εκστρατεία επανεκλογής του και ο Mike Pence να χάσει τον Τζο Μπάιντεν.
Apr 08 2020
Άλλες Ευχές
Votes
104
  γεια θα ήθελα ένα φανταστικό δράκο που δεν χρειάζεται να τρώω ή να φροντίζω ή τίποτα απλά να ρωτήσω ότι όταν τον φτάσω μόνο μπορώ να τον δω και να τον αισθανθώ και να μιλήσει στην ανθρώπινη γλώσσα και να είναι τουλάχιστον 100 ετών και να έχει σοφία και δύναμη και με ακολουθεί όπου πάω σχολείο, πάρκο (παντού), αλλά θα ήθελα αν ήταν επίσης ελεύθερος, αλλά έρχεται πίσω κάθε φορά που καλώ / wispier το όνομά του snickers όλοι παρακαλώ ψήφοι για μένα ive ήταν να περάσει από κάποια κατάθλιψη ευχαριστώ.
Apr 06 2020
Άλλες Ευχές
Votes
101
  Quiero tener una relacion con mi vecina. se llama rosario barriosYa llevo mucho esperando esto noches enteras porfavor Porfavor voten pormi
Apr 05 2020
Αγάπη
Votes
102
  Εύχομαι οι δύο πρόσφατες ευχές μου που δημοσιεύτηκα στο πραγματικό wishes.com θα γίνουν πραγματικότητα και δεν θα χρειαστούν πολύ για να γίνουν πραγματικότητα και θα γίνουν πραγματικότητα γρήγορα, ανεξάρτητα από το τι.
Apr 05 2020
Άλλες Ευχές
Votes
100
  Θα ήθελα τις τρεις τελευταίες μου επιθυμίες που δημοσίευσα στο πραγματικό wishes.com οι οποίες Εγώ με επιτυχία mange να πάρει σε 8 ημέρες (γιατί πρέπει να επισκεφθείτε ότι είναι ιστοσελίδα σε 8 ημέρες) θα γινόταν πραγματικότητα και να είναι πραγματική για πάντα οτι και αν γινει.
Apr 04 2020
Άλλες Ευχές
Votes
100
  Εύχομαι ο φίλος μου Westin να μιλήσει μαζί μου μέσω των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης και μου δίδει τον αριθμό τηλεφώνου του και θα διατηρήσουμε τον φίλο μας ενώ δεν θα είμαστε στο σχολείο.
Mar 19 2020
Άλλες Ευχές
Votes
103
  Θα ήθελα να υπήρχε μια θεραπεία για τον ιό corona. Μακάρι να ήμουν ειδικός στις μορφές τίγρης του Taekwando και του φιδιού kung fu τόσο για αυτοάμυνα μόνο. Μακάρι να ήμουν καλός στο σχέδιο. Θα ήθελα να είχα ένα καλύτερο ταλέντο για να τραγουδήσω και να ραπώ Εύχομαι ποτέ να μην έχω αγγίξει άλλο άντρα σεξουαλικά στη ζωή μου και ποτέ δεν θα το κάνει ποτέ. Εύχομαι να μην παίρνω τα πράγματα τόσο προσωπικά, όπως εγώ ίσως, κάποια στιγμή στο παρελθόν μου. Εύχομαι να μένω μακριά από όλα τα προϊόντα καπνού όλη τη ζωή μου πάρα πολύ και πάντα. Μακάρι να μην έχω ποτέ μια εμμονή της λέξης beat ή οποιωνδήποτε άλλων λέξεων και ποτέ δεν θα ποτέ, θα ήθελα ποτέ δεν είχα μια εμμονή να κλωτσά και ποτέ δεν θα ποτέ. Εύχομαι ποτέ να μην είχα κανέναν λόγο σε κανέναν, χωρίς να αφήνω κανέναν να με ωθήσει και χωρίς να είμαι ανυπεράσπιστος. Εύχομαι ο ιός corona να τελειώσει νωρίτερα, όπως και πολλοί. Εύχομαι πάντα να μένω μακριά από παράνομες ναρκωτικές ουσίες και θα συνεχίσω. Εύχομαι όλα τα προβλήματα μου να έχουν εξαφανιστεί, ευχαριστώ ευχαριστώ
Mar 18 2020
Άλλες Ευχές
Votes
128


ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΙΑ ΕΥΧΗ. ΟΔΗΓΕΙΕΣ How to make a wish step 1 - write your wish
1. Γράψε την ευχή σου στο www.i-makeawish.com στην σελίδα κάνε μια ευχή. Πρόσθεσε το όνομα σου ή άφησε το κενό για μία ανώνυμη ευχή. Επέλεξε την κατάλληλη κατηγορία και πάτα το κουμπί ‘Αποθήκευση Ευχής’. Η ευχή σου πρέπει να είναι πολύ συγκεκριμένη με πολλές λεπτομέρειες. Είναι καλύτερο να κάνεις μία μεγάλη ευχή παρά πολλές μικρές. Να είστε πολύ προσεκτικοί σε αυτά που εύχεστε. How to make a wish step 2 - vote 8 wishes
2. Αφού αποθηκεύσεις την ευχή σου, πρέπει να την ψηφίσεις τουλάχιστον 8 φορές. Όσες πιο πολλές ψηφους έχει τόσο πιο πολλές πιθανότητες υπάρχουν να γίνει η ευχή σου πραγματικότητα. Ψηφίζοντας ευχές βοηθάς τους άλλους να πραγματοποιήσουν τις ευχές τους.

How to make a wish step 3 - invite people to make a wish
3. Κάλεσε τους φίλους σου να επισκεφτούν αυτήν την ιστοσελίδα. Είναι πολύ σημαντικό. Πώς να το κάνεις? Ακολούθησέ μας στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Κάνε Like στο βίντεο στο Youtube, κάνε like στην σελίδα μας στο facebook, ακολούθησέ μας στο twitter και ενώσου με εμάς στο google plus. Στείλε ένα email στους φίλους σου σχετικά με αυτήν την ιστοσελίδα. Να θυμάσαι. Όσοι ποιο πολλοί διαβάζουν την ευχή σου , τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες η ευχή σου να γίνει αληθινή.

How to make a wish step 4 - your dreams come true
Όταν ολοκληρώσεις αυτά τα στάδια η ευχή σου θα δημοσιευτεί. Από την ημέρα που θα δημοσιευτεί η ευχή σου ξεκίνα να ονειρεύεσαι.. Όταν δημοσιευτεί , να θυμηθείς να επιστρέψεις να ψηφίσεις την ευχή σου. Όταν η ευχή σου γίνει πραγματικότητα, πες σε όλους που και πως έκανες την ευχή σου αληθινή. Μιλώντας για την ευχή σου που έγινε πραγματικότητα, η ευχή σου θα παραμένει αληθινή για πάντα. Κάνε ακόμα και τα πιο τρελά σου όνειρα πραγματικότητα.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

* Πόσες ευχές μπορώ να κάνω?
- Μπορείς να κάνεις όσες ευχές θέλεις, δεν υπάρχει όριο.

* Τι πρέπει να κάνω για να γίνει η ευχή μου πραγματικότητα?
- Σιγουρέψου πως έχεις κάνει όλα τα βήματα που περιγράφονται σωστά.

* Θα γίνει η ευχή μου πραγματικότητα? Νομίζω πως η ευχή μου είναι απίθανο να βγει αληθινή.
- Τίποτα δεν είναι αδύνατο. Εάν το πιστεύεις μπορείς να το έχεις. Πολλά απίθανα όνειρα έχουν γίνει πραγματικότητα. Εάν η καρδιά σου ονειρεύεται, καμία επιθυμία δεν είναι πολύ εξωπραγματική.

* Η ευχή μου δεν πραγματοποιήθηκε. Τι μπορώ να κάνω?
- Εάν θέλεις η ευχή σου να πραγματοποιηθεί πρέπει να το πιστέψεις. Μην σταματάς να την σκάφτεσαι. Κάνε την ευχή σου ξανά και ξανά. Μία μέρα η ευχή σου θα γίνει πραγματικότητα. Μην βάζεις χρονικά όρια για το πότε μία ευχή θα βγει αληθινή. Τα καλά πράγματα έρχονται σε αυτούς που περιμένουν. Εάν το πιστεύεις μπορείς να το καταφέρεις.

* Πως μπορώ να διαγράψω μία ευχή?
- Ο καλύτερος τρόπος είναι να κάνεις μία αντίθετη ευχή από αυτήν που έκανες. Οι ευχές μπορούν να αλλάξουν. Εάν θέλεις να διαγράψεις μια ευχή επικοινωνήστε μαζί μας. Να είστε προσεκτικοί σε αυτά που εύχεστε.


ΜΕΡΙΚΑ ΚΟΛΠΑ

Άλλαξε την ζωή σου τώρα. Δοκίμασε το. Κάνε τις πιο απίθανες ευχές σου πραγματικότητα. Να μην μένουν μόνο σε σκέψεις. Κάνε πράγματα για να πετύχεις τους στόχους σου. Μην τα παρατάς. Συνέχισε να προσπαθείς εάν θέλεις οι ευχές σου να βγουν αληθινές. Μην εύχεσαι για κακά πράγματα. Κάνε ευχές μόνο για καλό. Να θυμάσαι πως τα όνειρα παίρνουν χρόνο για να γίνουν πραγματικότητα. Κάνε μικρά βήματα, μέρα με την μέρα. Δούλεψε το. Αυτό θα σε παρακινήσει να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα. Χρειάζονται πολλά χρόνια για να γίνει κάποιος γιατρός.


WHAT ARE PEOPLE ARE SAYING

Alexander wrote:
' My wish came true about 2 days ago. This site is amazing !!!!! '

Athina wrote:
' OH MY GOD!!! every time i make a wish it comes true! '

Maria wrote:
' Thank you so much i-makeawish.com , i made a wish and it happened the same day! '

Anastasis wrote:
' This website really works! SO COOL !!!! '
USEFULL LINKS