Last 8 Wishes that came true with 100 Votes
Don't forget to vote your wish
  Εύχομαι να γίνω γυναίκα μέλος της μπάντας kpop Monsta X για να ζήσω με τα μέλη της Νότιας Κορέας και να δουλέψω μαζί τους, είμαι σε θέση να τραγουδήσω και να χορέψω τόσο εκπληκτικά όσο τα άλλα έξι μέλη για να με αρέσουν ως γυναίκα μέλος για μένα να κάνω τους Monsta X να γίνουν πιο δημοφιλείς με θετικό τρόπο και να παραμείνω ενεργός ως kpop μπάντα στη Νότια Κορέα για περίπου 15 ακόμη χρόνια στη Νότια Κορέα από όταν γίνω μέλος στο συγκρότημα και είμαι παντρευτώ με ένα από τα άλλα έξι μέλη της Monsta X για το υπόλοιπο της ζωής μου στη Νότια Κορέα
Feb 26 2021
Άλλες Ευχές
Votes
107
  Μακάρι να είχα όλες τις δυνάμεις του Εμπνευσμένο από τον Νώο Σαμίνς εμπνευσμένο από το ρυθμό πτώσης κατάταξης Εμπνευσμένο από το MakatoSpy Εμπνευσμένο από τον LuciferDragon RaceAura UserArtifact KingTHE TamerCess KingPower Of FriendshipΑπόλυτος ΉρωαςSoul ShepherdBlind Saord King Ένας άλλος Φανταστικός CharacyterDungeon MasterInspired by I MonstersInspired με harukaInspired με Nagisa ShiotaPortal MasterUndead KingTrue LycanthropeStrongest μαγικό σπαθί reincarnationInspired με Vandaleiu ZakkartInspired με Vandaleiu Zakkart 2Inspired από rimuru TempestDivine ShapeshifterSovereign ShapeshifterSword saintAbsolute ήρωας UpdatedInspired με Kumo Desu Ga, Νάνι KaBlessing MasterInspired με Noir StardiaHarem βασιλιά, VirInspired με το FlashLiving όπλο 2! (Different Weapon) Sovereign LegerdemainInpire by mid-bossCosmic Doomsday χαρακτήρες Χαρακτήρες που δημιούργησα Και θέλω η οθόνη κατάστασης να είναι το Wishful Template που δημιούργησα.
Feb 24 2021
Άλλες Ευχές
Votes
107
  Εύχομαι ο Ιωσήφ να μου δίνει τόσο πολύ αγάπη και προσοχή και στοργή και να μου λέει καθημερινά πόσο με αγαπά και με χρειάζεται στη ζωή του που θέλει ένα μέλλον μαζί μου γιατί ο πατέρας των γιων μου πέθανε από προβλήματα στα νεφρά και ο Τζόζεφ θέλει να γίνε ο σύζυγός μου και φροντίστε με το υπόλοιπο της ζωής μου
Feb 21 2021
Αγάπη
Votes
106
  Εύχομαι όλα τα Subliminals να ακούω πάντα, Subliminals που εργάζονται σε μένα σαν μια μαύρη μαγεία. Αυτό θα συμβεί μέσα σε μια νύχτα για μένα. Λαμβάνω αποτελέσματα όλων των ημιτελικών που έχω ακούσει πάντα. Τα Subliminals πάντα δουλεύουν πάνω μου σαν μια μαύρη μαγεία Εύχομαι επίσης ότι κανένα άλλο κορίτσι δεν μπορεί να κλέψει την καρδιά των φίλων μου. Χωρίς εμένα! Μπορώ πάντα να είμαι σε θέση να κλέψω την καρδιά των φίλων μου. Αυτό θα συμβεί όλη τη νύχτα. Αφήστε το λοιπόν να γίνει πραγματικότητα. Είναι ήδη πραγματικότητα για μένα !! Σας ευχαριστώ πολύ κόσμο!
Feb 20 2021
Ειρήνη
Votes
136
  Ο συγγραφέας Anjan Hasan Pabon θέλει μια ολοκαίνουργια σχέση αγάπης με την Nandita Mahjabin Brishti αμέσως. Ο συγγραφέας Anjan Hasan Pabon (Εκδότης Rakibul Islam) Τώρα έρχεται στη Nandita Mahjabin Brishti και μείνει για πάντα στην αληθινή αγάπη. Ο Anjan Hasan Pabon και η Nandita Mahjabin Brishti Love Every Άλλο πάντα. Ο Anjan Hasan Pabon δεν θα τρέξει ποτέ μακριά από τη Nandita Mahjabin Brishti ξανά από τώρα και για πάντα. Σας ευχαριστώ πολύ κόσμο για να φέρετε τον συγγραφέα Anjan Hasan Pabon στη Nandita Mahjabin Brishti, s Life Forever. Ευχαριστώ πολύ κόσμο!
Feb 20 2021
Αγάπη
Votes
136
  Έχω χρήματα. Έχω τόσα πολλά χρήματα χωρίς σκληρή δουλειά. Έχω χρήματα μετρητών. Πήρα χρήματα, κάθε φορά που ξοδεύω χρήματα, τότε τα χρήματα έρχονται σε μένα ταχύτερα από το διπλό. Θα συμβεί όλη τη νύχτα. Θα συμβεί όλη τη νύχτα. Τώρα αυτό συμβαίνει! Αυτή είναι η πραγματικότητά μου για κάθε μέρα. Είμαι ευγνώμων για το σύμπαν για την απόκτηση απεριόριστων χρημάτων χωρίς σκληρή δουλειά. Μπορώ να αγοράσω οτιδήποτε τώρα αν θέλω. Έχω απεριόριστα χρήματα μετρητών. Το χρήμα μου έρχεται γρηγορότερα από το διπλό κάθε μέρα από τον αέρα Και οπουδήποτε. Σας ευχαριστώ πολύ κόσμο!
Feb 20 2021
Ευημερία / Χρήμα
Votes
135
  Το ηλεκτρονικό κατάστημα της BoiDokan με έχει ζητήσει συγνώμη για την κλοπή των χρημάτων μου και την απάτη σε όλους τους άλλους ανθρώπους, κακή συμπεριφορά με όλους BoiDokan.comOfficial έχει αφαιρεθεί από το Facebook και στο Διαδίκτυο για πάντα. Όλοι έχουν τιμωρηθεί από την τοπική αστυνομία και μισούν από όλους τους άλλους ανθρώπους. Κανείς δεν αγοράζει τίποτα από τον Mahedi Hasan Jowel και τον BoiDokan. Κανείς δεν τους δίνει χρήματα από τώρα. Λαμβάνω Πίσω τα κλεμμένα χρήματά μου. Θέλουν να προσαρμόσουν τα χρήματά μου με οποιονδήποτε τρόπο τώρα. Οι μουσικοί αποφεύγουν επίσης το BoiDokan και τον Mahedi Hasan Jowel από τώρα. Βρίσκονται τώρα στη φυλακή για εξαπάτηση και ψέματα μαζί μου. Έχω ήδη πάρει τα χρήματά μου από αυτούς. Φώναξα σε μένα και συγνώμη για τα πάντα. Σας ευχαριστώ πολύ κόσμο!
Feb 19 2021
Ειρήνη
Votes
146
  Εύχομαι ο εκδότης rakibul islam (συγγραφέας anjan hasan pabon) να είναι ο φροντισμένος σύζυγός μου και ο αφοσιωμένος εραστής μου για πάντα. Ο Anjan hasan pabon είναι ο καλύτερος φίλος μου και ο αληθινός εραστής μου για πάντα. Ζούμε ευτυχισμένοι τώρα και για πάντα μαζί με βαθιά αγάπη. Αγαπητέ σύμπαν, σας ευχαριστώ πάρα πολύ που με κάνει ευτυχισμένο για πάντα, Σας ευχαριστώ πολύ που φέρατε τον συγγραφέα anjan hasan pabon στη ζωή μου για πάντα ως αφοσιωμένος εραστής, φροντίδα σύζυγος, καλύτερος φίλος και αληθινός εραστής. Σας ευχαριστώ πολύ κόσμο!
Feb 15 2021
Αγάπη
Votes
191


ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΙΑ ΕΥΧΗ. ΟΔΗΓΕΙΕΣ How to make a wish step 1 - write your wish
1. Γράψε την ευχή σου στο www.i-makeawish.com στην σελίδα κάνε μια ευχή. Πρόσθεσε το όνομα σου ή άφησε το κενό για μία ανώνυμη ευχή. Επέλεξε την κατάλληλη κατηγορία και πάτα το κουμπί ‘Αποθήκευση Ευχής’. Η ευχή σου πρέπει να είναι πολύ συγκεκριμένη με πολλές λεπτομέρειες. Είναι καλύτερο να κάνεις μία μεγάλη ευχή παρά πολλές μικρές. Να είστε πολύ προσεκτικοί σε αυτά που εύχεστε. How to make a wish step 2 - vote 8 wishes
2. Αφού αποθηκεύσεις την ευχή σου, πρέπει να την ψηφίσεις τουλάχιστον 8 φορές. Όσες πιο πολλές ψηφους έχει τόσο πιο πολλές πιθανότητες υπάρχουν να γίνει η ευχή σου πραγματικότητα. Ψηφίζοντας ευχές βοηθάς τους άλλους να πραγματοποιήσουν τις ευχές τους.

How to make a wish step 3 - invite people to make a wish
3. Κάλεσε τους φίλους σου να επισκεφτούν αυτήν την ιστοσελίδα. Είναι πολύ σημαντικό. Πώς να το κάνεις? Ακολούθησέ μας στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Κάνε Like στο βίντεο στο Youtube, κάνε like στην σελίδα μας στο facebook, ακολούθησέ μας στο twitter και ενώσου με εμάς στο google plus. Στείλε ένα email στους φίλους σου σχετικά με αυτήν την ιστοσελίδα. Να θυμάσαι. Όσοι ποιο πολλοί διαβάζουν την ευχή σου , τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες η ευχή σου να γίνει αληθινή.

How to make a wish step 4 - your dreams come true
Όταν ολοκληρώσεις αυτά τα στάδια η ευχή σου θα δημοσιευτεί. Από την ημέρα που θα δημοσιευτεί η ευχή σου ξεκίνα να ονειρεύεσαι.. Όταν δημοσιευτεί , να θυμηθείς να επιστρέψεις να ψηφίσεις την ευχή σου. Όταν η ευχή σου γίνει πραγματικότητα, πες σε όλους που και πως έκανες την ευχή σου αληθινή. Μιλώντας για την ευχή σου που έγινε πραγματικότητα, η ευχή σου θα παραμένει αληθινή για πάντα. Κάνε ακόμα και τα πιο τρελά σου όνειρα πραγματικότητα.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

* Πόσες ευχές μπορώ να κάνω?
- Μπορείς να κάνεις όσες ευχές θέλεις, δεν υπάρχει όριο.

* Τι πρέπει να κάνω για να γίνει η ευχή μου πραγματικότητα?
- Σιγουρέψου πως έχεις κάνει όλα τα βήματα που περιγράφονται σωστά.

* Θα γίνει η ευχή μου πραγματικότητα? Νομίζω πως η ευχή μου είναι απίθανο να βγει αληθινή.
- Τίποτα δεν είναι αδύνατο. Εάν το πιστεύεις μπορείς να το έχεις. Πολλά απίθανα όνειρα έχουν γίνει πραγματικότητα. Εάν η καρδιά σου ονειρεύεται, καμία επιθυμία δεν είναι πολύ εξωπραγματική.

* Η ευχή μου δεν πραγματοποιήθηκε. Τι μπορώ να κάνω?
- Εάν θέλεις η ευχή σου να πραγματοποιηθεί πρέπει να το πιστέψεις. Μην σταματάς να την σκάφτεσαι. Κάνε την ευχή σου ξανά και ξανά. Μία μέρα η ευχή σου θα γίνει πραγματικότητα. Μην βάζεις χρονικά όρια για το πότε μία ευχή θα βγει αληθινή. Τα καλά πράγματα έρχονται σε αυτούς που περιμένουν. Εάν το πιστεύεις μπορείς να το καταφέρεις.

* Πως μπορώ να διαγράψω μία ευχή?
- Ο καλύτερος τρόπος είναι να κάνεις μία αντίθετη ευχή από αυτήν που έκανες. Οι ευχές μπορούν να αλλάξουν. Εάν θέλεις να διαγράψεις μια ευχή επικοινωνήστε μαζί μας. Να είστε προσεκτικοί σε αυτά που εύχεστε.


ΜΕΡΙΚΑ ΚΟΛΠΑ

Άλλαξε την ζωή σου τώρα. Δοκίμασε το. Κάνε τις πιο απίθανες ευχές σου πραγματικότητα. Να μην μένουν μόνο σε σκέψεις. Κάνε πράγματα για να πετύχεις τους στόχους σου. Μην τα παρατάς. Συνέχισε να προσπαθείς εάν θέλεις οι ευχές σου να βγουν αληθινές. Μην εύχεσαι για κακά πράγματα. Κάνε ευχές μόνο για καλό. Να θυμάσαι πως τα όνειρα παίρνουν χρόνο για να γίνουν πραγματικότητα. Κάνε μικρά βήματα, μέρα με την μέρα. Δούλεψε το. Αυτό θα σε παρακινήσει να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα. Χρειάζονται πολλά χρόνια για να γίνει κάποιος γιατρός.


WHAT ARE PEOPLE ARE SAYING

Alexander wrote:
' My wish came true about 2 days ago. This site is amazing !!!!! '

Athina wrote:
' OH MY GOD!!! every time i make a wish it comes true! '

Maria wrote:
' Thank you so much i-makeawish.com , i made a wish and it happened the same day! '

Anastasis wrote:
' This website really works! SO COOL !!!! '
USEFULL LINKS