Αρχική >> Κατηγορίες >> Νέος Χρόνος
Order by: 
  Να είστε αγόρι ηλικίας 1 εβδομάδας με την ονομασία hannah και molbe και παχνί και στη συνέχεια να κουραστείτε ή εγώ αγόρι 17 ετών με starwars τοίχο μπλε τοίχο και η μητέρα μου να μου υπογράψει για τη σίτιση σωλήνα και στη συνέχεια να πάρω αργότερα να δούμε λεωφορείο vs κορίτσι και πετρά 19 ή 17 και να πάρει το μωρό
Apr 07 2020
Νέος Χρόνος
Votes
3
  Εύχομαι peter πανοραμική καμπάνα και καμπάνα για να με πάρει αδελφός Munibto neerland και εύχομαι να μπορώ να πετάξω και επίσης ο αδελφός μου και εύχομαι να γίνω πλούσιος περίπου ένα τρισεκατομμύριο
Mar 30 2020
Νέος Χρόνος
Votes
1
  Εύχομαι η πολική δίνη να έρθει ακόμα, ώστε αυτός ο χειμώνας μπορεί να είναι κρύος, αλλά κανείς δεν θα πεθάνει από την κατάψυξη ή να πληγωθεί ενώ η πολική έκφραση συμβαίνει.
Feb 29 2020
Νέος Χρόνος
Votes
106
  Εύχομαι να βρεθώ με όλους τους καλύτερους φίλους μου και να προχωρήσω σε πολλές αποστολές και να είμαι πιο θετικός και χαρούμενος για οτιδήποτε και θα ήθελα να έχω 100 εκατομμύρια δολάρια για να αγοράσω ό, τι θέλω
Jan 20 2020
Νέος Χρόνος
Votes
5
  Εύχομαι να συναντηθώ με όλους μου τις αγάπες και τον φίλο μου τον επόμενο μήνα. θέλω να φάω ένα κέικ και καλά φαγητά με τον φίλο μου τον επόμενο μήνα. Θέλω να περάσω μαζί του ολόκληρη την ημέρα την επόμενη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου. θα ήθελα να πάρω αρκετά χρήματα, επιθυμία τηλέφωνα και επίσης καλή υγεία με ένα λεπτό σώμα με το επόμενο month.i επίσης επιθυμούν να πάρει όλες τις επιθυμίες μου rightnow.i επιθυμούν πολλά βιβλία επιθυμία και ένα κατάλληλο μέρος για να τους κρατήσει rightnow.
Jan 11 2020
Νέος Χρόνος
Votes
132
  ΖΗΤΟΥΜΕ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ZUCKERBERG DIE RIGHTNOW με FACEBOOK ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ SHIT.FACEBOOK ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Ή ΚΛΕΙΣΤΑ FOREVER.FACEBOOK ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ZUCKERBERG DEAD RIGHTNOW. Θέλω να πάρω πίσω όλα τα άτομα με αναπηρία FACEBOOK ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΓΓΡΑΦΑ. Ή το FACEBOOK θα είναι κλειστό και κάτω από την FOREVER.FACEBOOK ΟΜΑΔΑ DIE RIGHTNOW ΣΚΑΛΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!
Jan 11 2020
Νέος Χρόνος
Votes
141
  Θα ήθελα να πάρω πίσω όλα μου απενεργοποιήστε facebook λογαριασμούς και όλους τους φίλους rightnow χωρίς έγγραφα ή κάρτα submit.All απενεργοποίηση facebook λογαριασμούς έχει αποκατασταθεί από την ομάδα facebook rightnow. από rightnow facebook επιτρέπει ψεύτικα ονόματα προφίλ, φωτογραφίες γενικότητας και συνολικά κάθε ψεύτικο λογαριασμούς για πάντα και μετά. facebook ποτέ δεν ζητά έγγραφα από τους χρήστες ever.Today παίρνω πίσω όλα μου απενεργοποιήσετε facebook λογαριασμούς από θαύμα χωρίς καμία κάρτα ή να στείλετε τα χρήματά μου κανέναν. οι απενεργοποιημένοι λογαριασμοί μου έχουν αποκατασταθεί σωστά από το θαύμα.
Jan 11 2020
Νέος Χρόνος
Votes
141
  ΘΕΩΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΚΕΦΟΝΤΑΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΗ ΖΩΗ.
Jan 10 2020
Νέος Χρόνος
Votes
10
  ευχόμαστε ότι κάθε φορά που ακούω υποσυνείδητο παίρνω το αποτέλεσμα μου.α παίρνω το αποτέλεσμα μου μετά από να το ακούω μόνο μία φορά όσο περισσότερο ακούω περισσότερο παίρνω το αποτέλεσμα μου το αποτέλεσμα μου είναι μόνιμο παίρνω το αποτέλεσμά μου έτσι τη στιγμή που γίνεται το βίντεο έχω εκπληκτικό αποτέλεσμα
Jan 06 2020
Νέος Χρόνος
Votes
13
  Ο Aakash md babul hassan μισεί τη σύζυγό του για πάντα και μετά από δεξιά. Ο Aakash md babul διαζευγνύει τη γυναίκα του αμέσως και ποτέ δεν το θυμάται ξανά. Ο Αακαστ μισεί τη γυναίκα και την κόρη του για την κακή δουλειά τους. Η σύζυγός και η κόρη του είναι η λεγόμενη σκύλα από τη μέρα. Ο καθένας τους μισεί. Η σύζυγός της θα πεθάνει με την κόρη της και θα πρέπει να πεθάνει αμέσως. Ο Aakash md babul hassan θα ζει μόνος και δυσαρεστημένος από rightnow για πάντα και μετά. Αυτό το οικονομικό πρόβλημα δεν θα λυθεί ποτέ και πάντα θα είναι θλιβερό για πάντα. Aakash md babul hassan θα είναι πολύ λυπηρό και λυπηρό για αυτό που έκανε. Ο μόνος τρόπος θα είναι η παλιά του εραστή κοπέλα που δεν τον αγαπούν ποτέ. Aakash md babul hassan θα είναι ο αφοσιωμένος φίλος και ο εραστής του κοριτσιού για πάντα και μετά από rightnow.anyone ποτέ δεν θα αγαπήσει aakash md babul hassan για πάντα.
Jan 02 2020
Νέος Χρόνος
Votes
139
  Εύχομαι ο Roja σειριακός συγγραφέας σκηνής S. Sekkizhar να επιστρέψει στην Roja σειριακά και πάλι ως script writer πολύ σύντομα
Jan 01 2020
Νέος Χρόνος
Votes
100
  Ο Foez δεν νιώθει ποτέ ποτέ σκηνοθέτης και γνωστός ποιητής ή συγγραφέας. Ο Foez θα χαθεί συνολικά από την ταινία media.farhana nahin και foez ahamed μισούν ο ένας τον άλλον από rightnow για πάντα και μετά. Ο Foez Ahamed έχασε τη δουλειά του, όλα τα χρήματα και τους εραστές για πάντα και μετά από κάθε μίσος που θυμάται από το δεξί. Ο Foez Ahamed πηγαίνει στη φυλακή για λίγους μήνες ως prisoner.foez θα είναι απασχολημένος και άνευ αξίας για πάντα και μετά. Akshar θα νιώθει άρρωστος απόψε και θα πεθάνει. Ο πατέρας του φόβου θα πεθάνει επίσης από το βύθισμα βαθύ νερό απόψε, ο θάνατος του nabils θα είναι πολύ τραγικός. Η φάρλανα νάτιν θα αυτοκτονήσει και θα πεθάνει απόψε σε live video chat. Ο Foez Ahamed τιμωρήθηκε για την ομιλία του μίσους και θα ζήσει μόνος του για πάντα και μετά από μια σπασμένη καρδιά ζητιάνος από την αύρα.
Dec 31 2019
Νέος Χρόνος
Votes
130
  Θέλω πραγματικά την ιστορία μου να ολοκληρωθεί φέτος και ονομάζεται Stuck μεταξύ δύο κόσμων (Βιβλίο 1) Έχω κουραστεί να έχω αυτό το μπλοκ συγγραφέας μπλοκ μετά από τόσο καιρό και παρακαλώ να με βοηθήσει να είναι ένας λαμπρός συγγραφέας.
Dec 30 2019
Νέος Χρόνος
Votes
6
  Επιθυμώ ότι κανείς δεν θα χρησιμοποιήσει πάλι ποτέ το facebook. Ο διακομιστής Facebook θα είναι συνολικά κάτω ή κλειστός από το πρωί tommorow εάν η ομάδα του facebook δεν διορθώσει ή αποκαταστήσει την απενεργοποίηση των λογαριασμών αμέσως tonight.facebook ομάδα θα πεθάνει και τα σκατά αμέσως αν fb απενεργοποίηση λογαριασμών δεν επιστρέφουν αυτόματα απόψε.
Dec 26 2019
Νέος Χρόνος
Votes
128
  Εύχομαι κάθε λογαριασμός facebook να μην είναι ποτέ απενεργοποιημένος ή κλειδωμένος. Κάθε λογαριασμός με ειδικές ανάγκες θα είναι ανοιχτός ή θα αποκατασταθεί από την ομάδα fb απόψε ως θαύμα. Χωρίς την υποβολή κάρτας facebook οι απενεργοποιημένοι λογαριασμοί θα επιστρέψουν απόψε. Το Facebook θα παραμείνει κλειστό για πάντα και αν οι λογαριασμοί με ειδικές ανάγκες δεν ανοίξουν ή επανέλθουν. Οι απεριόριστοι λογαριασμοί facebook μπορούν να δημιουργηθούν με μόνο 1 τηλεφωνικό αριθμό απόψε και ποτέ να μην είναι απενεργοποιημένοι ή κλειδωμένοι. Οι απενεργοποιημένοι λογαριασμοί του Facebook θα διορθωθούν από το θαύμα απόψε και θα αποκατασταθούν ξανά για πάντα και μετά.
Dec 26 2019
Νέος Χρόνος
Votes
126
  Θέλει ότι ο Anthony και εγώ θα παντρευτώ το 1/2020 και θα μετακομίσω μέσα σε 30 ημέρες στο σπίτι του. Θέλω να κερδίσω μια ζωή αλλάζοντας amt χρήματα έτσι έχω αυτό που χρειάζομαι για να κινηθώ και να βοηθήσω τους αγαπημένους. Εύχομαι να γίνω καλή υγεία και ευτυχία ανάμεσα σε εμένα και τον Anthony και θεία υγεία για την αδερφή, Bill, Chan, μαμά όλοι οι συγγενείς μου και μακροχρόνια ζωή και οικονομικές ευχές για αυτούς. Ειρήνη και δολοφονίες για να σταματήσουν και όλοι η Τρομοκρατία να τελειώσει και η επιτυχία να απομακρύνουν τους κακούς στο λευκό σπίτι. Όλος ο woma, αφού ο άνθρωπος μου βγάλει μόνιμα από τη ζωή μου και δεν επιστρέφουν ποτέ στη ζωή του. Όλοι εκείνοι οι άνδρες και οι γυναίκες που μπλοκάρουν ή στέκονται ανάμεσα σε εμένα και τον Αντώνιο τους θέλουμε να βγουν έξω από το δρόμο μας και να πηγαίνουν εντελώς εκεί όπου δεν μπορούν να επιστρέψουν. Μπορεί όλοι οι παλιοί φίλοι του Anthonys να φύγουν και να κοπούν από την ταχύτητά του σαν φως.
Dec 26 2019
Νέος Χρόνος
Votes
3
  Doel και ο γιος της αυτοκτονίας μαζί σήμερα στις 12 μ.μ. Το Doel θα καεί σήμερα στις 12 το βράδυ. Επίσης, καίνε το σπιτάκι τους σήμερα με την αγορά των καρχαριών. Θα αφήσουν μόνο τέφρες και στάχτες για το λέω χαν σήμερα. Δύο και ο γιος του αυτοκτονία μαζί και να πεθάνουν σήμερα επίσης η οικογένειά τους πεθαίνουν μαζί τους σήμερα. Μόνο λέγεται Χαν θα ζήσει τελείως εντάξει με μια σπασμένη καρδιά για πάντα και after.sayeed khan θα χάσει όλα τα χρήματά του και το σπίτι με όλη την οικογένειά του σήμερα. Sayeed θα είναι συνολικά χωρίς χρήματα και δυσαρεστημένοι για πάντα και μετά από σήμερα.
Dec 22 2019
Νέος Χρόνος
Votes
120
  Ο Sayeed khan θα χάσει τη δουλειά του και όλα τα χρήματα από το πρωί το πρωί για πάντα και μετά. Ο Sayeed και ο ντοελ μιμούνται ο ένας τον άλλον από δεξιά για πάντα και μετά. Ο Sayeed khan θα διαζευτεί τη γυναίκα του σήμερα rightnow. Ο Doel και ο γιος του πεθαίνουν απόψε. Ας αυτοκτονήσει και να πεθάνει δεξιά με το γιο του. Ο Doel και ο γιος του θα χαθούν για πάντα μετά. Ο Sayeed khan θα ζήσει μόνος του από το πρωί το πρωί για πάντα και μετά. Sayeed khan έχασε την οικογένειά του και όλους τους εραστές rightnow.anyone ποτέ δεν θα αγαπούν λένε khan again.everyone θα μισούν sayeed khan. Ο Sayeed θα είναι ανυπόμονος αξίζει τον κόπο και μόνο για πάντα.
Dec 20 2019
Νέος Χρόνος
Votes
126
  Εύχομαι ο προηγούμενος συγγραφέας script του Roja serial S.Sekkizhar να επιστρέψει στη Roja σειριακά και πάλι σαν συγγραφέας script πολύ σύντομα. Παρακαλείσθε τους Roja σειριακούς κατασκευαστές να τον επαναφέρουν σύντομα.
Dec 15 2019
Νέος Χρόνος
Votes
5
  Αποσυνδεδεμένος από τον / την συνάδελφο, ο οποίος παραδέχτηκε τον / την πρόεδρό του / ες και ο / η σύζυγος και ο / η συνάδελφός του / της συνάδελφοι -
Dec 01 2019
Νέος Χρόνος
Votes
15
  Πάρτε ένα παχνί για να κινηθείτε και ο αδελφός μου να παίξει και ο αδελφός και η πισίνα μοιάζουν με το όνειρό μου και τα χρήματά μου και τα τρόφιμα και τα γενέθλιά μου και από το γιο μου να λιώσει και από τη μητέρα μου να λιώσει και
Sep 29 2019
Νέος Χρόνος
Votes
12
  Έχω φεν κίνηση και αδελφός και αδελφή και tooele είναι πραγματική και haed όπως αυτό είναι πραγματικό αυτό ένα παιχνίδι και για τους ανθρώπους και έχω παχνιά που στο δωμάτιό μου και από το δικό μου σπίτι είναι μεγάλη και πολύ υψηλά έχουν ηχώ και φωνάζω και εγώ haer echo και πισίνα έρχονται στο σπίτι μοιάζουν με το όνειρό μου και έχουν το παιχνίδι μου 8n αυτό και κρεβάτι νοσοκομείων iv Θεός λένε ναι και από ό, τι έχω διασκεδάσει με τον αδελφό μου
Sep 29 2019
Νέος Χρόνος
Votes
11
  Θα ήθελα να μοιάζω με τον Nathon Darrow στο gotham πριν φτάσει mr.freeze και αργότερα θα ήθελα επίσης να σε έκδοση του mr.freeze και θέλω επίσης το όνομά μου να αλλάξει σε νίκη τηγανητές πατάτες και να έχουν μια φίλη Nora όνομα παρακαλώ κάνετε αυτό γίνετε πραγματικότητα Θέλω μόνο αυτή την επιθυμία τίποτα άλλο απλά αυτή την επιθυμία
Aug 15 2019
Νέος Χρόνος
Votes
2
  Επιθυμώ η μητέρα μου ήταν λεπτή και βάρος 110 κιλά δεν μόνιμα τίποτα τι τρώει ή ποτά Δεν θα λιώσει ποτέ. Επιθυμώ ότι η μητέρα μου δεν έχει πλέον Γκρι στα μαλλιά της για πάντα. Επιθυμώ ότι η μητέρα μου θα έχει μόνιμα λευκά δόντια και θα είναι ισχυρότερη και ποτέ δεν θα σπάσει. Επιθυμώ η μητέρα μου να μην πάρει ποτέ τον καρκίνο και τους όγκους για πάντα. Εύχομαι το αριστερό πόδι της μητέρας μου να είναι φυσιολογικό και ποτέ να μην είναι ρευστό και πρησμένο για πάντα. Επιθυμώ ότι η μητέρα μου φαίνεται 20 ετών. Εύχομαι η Μητέρα μου να κερδίσει πάντα την Λοταρία και να είναι τυχερή για πάντα.
Aug 06 2019
Νέος Χρόνος
Votes
7
  Εύχομαι το νέο μου σχολείο να αλλάξει τις σχολικές στολές μας στις στολές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και θα ήθελα να είχαμε έναν ελεύθερο χρόνο όπου μπορούμε να κάνουμε ό, τι θέλουμε ποτέ. Όπως πηγαίνουμε στα τηλέφωνα μας και πηγαίνουμε όπου θέλουμε στο σχολείο κλπ.
Aug 02 2019
Νέος Χρόνος
Votes
6
  Εύχομαι να θέλω το κολιέ από την κακή ημέρα των μαλλιών της Disney 29 Ιανουαρίου 2015 Ένα πραγματικό μαύρο μαργαριτάρι τηλέφωνο Ένα πραγματικό μαύρο μαύρο αχλάδι ένα πραγματικό μαύρο PearBook από νικηφόρα και μια μαύρη Diamond Pop υποδοχή
Jul 28 2019
Νέος Χρόνος
Votes
6
  Εύχομαι ότι θέλω το κολιέ από την κακή ημέρα των μαλλιών της Disney 29 Ιανουαρίου 2015Real Μαύρο μαργαριτάρι τηλέφωνο Ένα πραγματικό BlackPear Pad και ένα πραγματικό Pearbook και ABlack Diamond Pop υποδοχή
Jul 28 2019
Νέος Χρόνος
Votes
5
  Ένας αδελφός και αδελφή αδελφή 16 ετών και αδελφός ηλικίας 1 έτους και 4χρονη αδερφή και 12χρονη αδερφή Και έχω κόκκινα μαλλιά και πράσινα μάτια και μεγάλο Boob και ένα κουτάβι και ένα μεγάλο σπίτι και πολύ φως
May 18 2019
Νέος Χρόνος
Votes
17
  Θα ήθελα να λάβω μια επιστολή από τους Special Olympics, λέγοντάς μου ότι εγώ θα είχα εγγραφεί στην ομάδα ΗΠΑ για τους Αγώνες των ΗΠΑ 2022 και τους Παγκόσμιους Αγώνες του 2023. Θέλω να ανταγωνιστώ σε όλα τα αγαπημένα μου αθλήματα.
May 15 2019
Νέος Χρόνος
Votes
180
  我 希望 一定 会使 我 擁有 无限 的 認知 熟練 程度 + 自然 速度 學習 + 完美 記憶 回憶 + 超人 直覺 + 完美 无暇 魅力 + 超人 身体 控制 的 真正 的 无限 四氫 四 氨 氨 嗪 嗪 苯 苯 丸 是 劑 劑 劑 劑級 超 極 安慰劑. 我 希望 一定 會使 我 擁有 無限 的 認知 熟練 程度 + 超自然 速度 學習 + 完美 記憶 回憶 + 超人 直覺 + 完美 無暇 魅力 + 超人 身體 控制 的 真正 的 無限 四氫 四 氨基 鋯 三 嗪 苯 丸不是 安慰劑 或 超級 至尊 級 超 極 安慰劑. 我 希望 一定 會使 我 擁有 無限 的 認知 熟練 程度 + 超自然 速度 學習 + 完美 記憶 回憶 + 超人 直覺 + 完美 無暇 魅力 + 超人 身體 控制 的 真正 的 無限 四氫 四Δεν είναι δυνατή η τοποθέτηση ή η απομάκρυνση των ρινισμάτων.
May 06 2019
Νέος Χρόνος
Votes
1
  Θα ήθελα .. να κάνω aaje mari jay..salgi mare.thokay jay yes bap mari jay n ani ma mari jay kutri sathe rep thay..mari jay atyare j .veshyaa φυσιοθεραπευτής randi bjar mari ja atyre j
Mar 02 2019
Νέος Χρόνος
Votes
6
  θέλω να ζήσω σε μια άλλη ζωή με τα κατοικίδια ζώα μου όπως ήθελα με τον υπολογιστή και τα τηλέφωνα εξακολουθούν να συνδέονται με αυτό τον παλιό κόσμο και κανείς σε αυτή τη ζωή δεν θα μας θυμάται
Feb 21 2019
Νέος Χρόνος
Votes
101
  Εύχομαι να έχω μια ωραία δουλειά με μερική απασχόληση όπου μπορώ να πληρώνομαι και θα ήμουν ευτυχισμένος να εργάζομαι και εγώ θα ήθελα η μαμά να πληρώσει περισσότερο στην εργασία έτσι ώστε να μπορεί τελικά να έχει αρκετά χρήματα για να πληρώσει για ένα νέο αυτοκίνητο και να κινηθεί σε σπίτι μια μέρα. Θα ήθελα επίσης να μάθω να κάνω κάτι από μόνος μου γνωρίζοντας ότι μία μέρα μπορώ να φροντίσω τον εαυτό μου και έχοντας το θάρρος να κάνω τα πράγματα μόνος μου όπως το μαγείρεμα και την αγορά για πράγματα που χρειάζομαι και θέλω.
Feb 13 2019
Νέος Χρόνος
Votes
5
  Εύχομαι όλες αυτές οι επιθυμίες να γίνουν πραγματικότητα αμέσως! Εύχομαι να έχω την προσωπικότητα της Katherine Pierce! Εύχομαι να είχα την ίδια δομή προσώπου με την Katherine Pierce! Εύχομαι να έχω την τέλεια εφηβική, γυμναστική ζωή! Εύχομαι ότι ήμουν ελκυστικός και σέξι! Εύχομαι να έχω τα πιο σέξι μαλλιά, το πρόσωπο, το σώμα και την προσωπικότητα! Εύχομαι ότι ήμουν εξαιρετικά δημοφιλής και ότι ήμουν αξιοθαύμαχος άνθρωπος! Αμήν!
Jan 21 2019
Νέος Χρόνος
Votes
4
  Εύχομαι όλες αυτές οι επιθυμίες να γίνουν πραγματικότητα αμέσως! Εύχομαι ότι ήμουν δημοφιλής και μου άρεσε όλοι! Εύχομαι ότι ήμουν ελκυστικός και ότι κάθε μέρος μου ήταν εξαιρετικά σέξι! Εύχομαι να έχω μια περιπετειώδη ζωή γεμάτη διασκέδαση και ευτυχία! Μακάρι να ήμουν τόσο όμορφη όσο μια γωνία! Θα ήθελα να είμαι τόσο ελκυστικός όσο ένα νικηφόρο μυστικό μοντέλο! Εύχομαι ότι ήμουν φυσικά όμορφη! Εύχομαι να έχω την τέλεια ζωή ενός εφήβου! Εύχομαι να έχω αυτό που κάθε εφηβική κοπέλα θέλει! Αμήν
Jan 20 2019
Νέος Χρόνος
Votes
3
  Εύχομαι όλες οι επιθυμίες μου να γίνουν πραγματικότητα αμέσως! Εύχομαι μια από αυτές τις επιθυμίες να γίνει πραγματικότητα! Εύχομαι να έχω ίσια, απολύτως λευκά απίστευτα δόντια! Εύχομαι το 2019 να είναι το καλύτερο έτος ολόκληρης της ζωής μου! Εύχομαι να γίνω εξαιρετικά δημοφιλής! Εύχομαι οι καλύτεροι φίλοι μου να με βοηθήσουν να βρω τον αδελφό μου και τον αληθινό μου εραστή! Εύχομαι να έχω τη Λίζα από μαύρο ροζ σχήμα και μορφή σώματος! Εύχομαι να έχω την τέλεια ζωή! Εύχομαι η ζωή μου να ήταν περιπετειώδης! Αμήν
Jan 20 2019
Νέος Χρόνος
Votes
4
  Εύχομαι όλες αυτές οι επιθυμίες να γίνουν πραγματικότητα αμέσως! Εύχομαι να φαινόταν παρόμοια με τη Λίζα από μαύρο ροζ! Εύχομαι να έχω το τέλειο σώμα! Εύχομαι οι καλύτεροι φίλοι μου να με συνδέσουν με κάποιον και ότι κάποιος ήταν ο ψυχή μου, η αληθινή αγάπη μου! Εύχομαι να βρω τον αδελφό μου αυτή τη χρονιά! Εύχομαι ότι ήμουν ένας πλήρης κακός! Μακάρι να ήμουν τόσο όμορφη όσο μια γωνία! Εύχομαι να έχω λευκά, ίσια δόντια! Αμήν
Jan 20 2019
Νέος Χρόνος
Votes
4
  θα ήθελα να χάσει πολύ βάρος και να είναι επίπεδη chested και να ταιριάζει με όλα τα όμορφα φανταχτερά ρούχα σχεδιαστή και θα έχω χλωμό δέρμα και δεν έχουν περισσότερα zits και δεν υπάρχουν περισσότερα σπυράκια στο δέρμα μου
Jan 12 2019
Νέος Χρόνος
Votes
19
  Θα ήθελα να επιστρέψω το 2016 σε ένα νέο έτος όπως ήταν πριν από το 2016 για να βεβαιωθείτε ότι θα παραμείνετε σε εκείνο το έτος για πάντα και να δείτε όλους τους φίλους μου και να πάτε στη δουλειά στο ντέρμπι
Jan 07 2019
Νέος Χρόνος
Votes
6
  Για να επαναλάβετε την παιδική ηλικία και να είστε 6 1/2 και στροφή 7 τον Ιούνιο το 2019 ή παρακαλώ να μου πάρει το μηχάνημα ελεύθερου χρόνου ή να με χτυπήσει με μαγικά ξόρκια και μπορώ να απολαύσω την παιδική ηλικία τα χρόνια που μου αρέσει να το απολαμβάνω Δεν μου αρέσουν τα χρόνια έπρεπε να το απολαύσω έτσι είμαι έτοιμος για μια επανάληψη της παιδικής ηλικίας. Κουρασμένος από την ενηλικίωση και την ηλικία των 33 ετών και να αλλάξω το έτος γέννησής μου από το 1985 έως το 2012, παρακαλώ θεέ μου ή με πάρτε στο Κεντάκυ για να μπορώ να πάρω σε μια μηχανή του χρόνου. Ο Θεός μου δίνεις παιδική ηλικία τα χρόνια που θέλω να το απολαύσω.
Jan 06 2019
Νέος Χρόνος
Votes
6