Αρχική >> Κατηγορίες >> Γενέθλια
Order by: 
  Εύχομαι η καταιγίδα να σταματήσει τώρα, συμπεριλαμβανομένης της βροχής και του ανέμου στις 11:50 μ.μ. από Δευτέρα έως 12:00 π.μ. έως 1:00 π.μ. 4: 00 π.μ. την Τρίτη και 7:00 π.μ.
Jul 13 2021
Γενέθλια
Votes
4
  Ojalá subieran ένα YouTube el ιδιαίτερο animado de Peanuts "¡Fue mi mejor cumpleaños, Τσάρλι Μπράουν!" tanto en español latino como en español de España. Ese خاص trata de que Linus Van Pelt estaba probando sus nuevos patines que le regalaron el día de su cumpleaños, hasta que un día conoce a una niña rubia muy linda llamada "Mimi", que tiene una hermosa voz para cantar y αποφασίζω γιορτή. Λοιπόν, το Διαδίκτυο δεν υπάρχει λόγος για πληροφορίες ιδιαίτερα. Ojalá suban ese ιδιαίτερο animado de Peanuts en español latino y español de España, pero en alta calidad porque la versionón original tiene la calidad un poco baja.
Jul 04 2021
Γενέθλια
Votes
13
  Ojalá el editor de video de Samsung serviría también para editar el audio o el audio del video y expotarlo como un audio de cualquier formato como, MP3, M4A, OGG, WAV, κ.λπ.
Jul 01 2021
Γενέθλια
Votes
11
  Desearía que "deseocumplido.com (7777 deseos)" vuelva a funcionar como antes, quiero pedir mis propios deseos alli y cuando pida uno, se hará realidad de una vez.
Jun 23 2021
Γενέθλια
Votes
19
  Yo quisiera que la aplicación de piano Synthesia θαλάσσιο πλήρες δωρεάν y que todas sus Canciones para tocar y αναπαραγωγέας estén desbloqueadas, sobre todo los archivos "midi" que permite. Ojalá Synthesia sea todo δωρεάν y sin pagar.
Jun 23 2021
Γενέθλια
Votes
19
  Ojalá "i-makeawish.com" también υπάρχον como una aplicación tanto para la plataforma Android como para la plataforma iOS, pero que sea para publicar y votar yo misma mis propios deseos, ya sea para mi o para otras personas y que funcione sobre todo δεν υπάρχει estect conectada ένα Διαδίκτυο
Jun 21 2021
Γενέθλια
Votes
24
  Quisiera tener una super máquina para hacer que mis propios deseos se hagan realidad más rápido, escribiéndolos en un papel o algo, así podré cambiar mi vida.
Jun 14 2021
Γενέθλια
Votes
17
  Εύχομαι το μόντεμ μου να αρχίσει να λειτουργεί αμέσως αργότερα σήμερα την Πέμπτη στις 2:00 π.μ. ή στις 8:00 π.μ.
May 27 2021
Γενέθλια
Votes
1
  Μακάρι να μπορώ να πάρω ένα bts ή blackpink κέικ και εύχομαι να πάρω ένα skateboard και ένα p40 lite τηλέφωνο, εύχομαι να μπορούσα να πάρω έναν τόνο δώρου γενεθλίων, εύχομαι η συντριβή μου να μου προτείνει τα γενέθλιά μου ως δώρο, εύχομαι όλοι να το κάνουν να είσαι χαρούμενος στα γενέθλιά μου
May 22 2021
Γενέθλια
Votes
3
  Θέλω να είμαι έγκυος γυναίκα στα γενέθλιά μου και κανείς δεν θα δει τον έγκυο εαυτό μου, θα δει τον αρχικό μου εαυτό και όταν λέω να μείνω έγκυος θα γίνω έγκυος και όταν λέω κανονική γυρίζω ξανά στον αρχικό μου εαυτό και μπορώ να το πω πολλές φορές Θα σήμαινε τον κόσμο για μένα, γιατί μάλλον δεν θα τον ζήσω ποτέ.
May 15 2021
Γενέθλια
Votes
6
  Εύχομαι να μπορούσα να περάσω μια εβδομάδα από τα Universal Studios Orlando για τα γενέθλιά μου γιατί πραγματικά θέλω να πάω εκεί, αλλά οι γονείς μου δεν μπορούν να με πάρουν εκεί επειδή είναι πολύ απασχολημένοι με τις δουλειές
May 14 2021
Γενέθλια
Votes
7
  Εύχομαι να έχω 3 κανονικές δωροκάρτες VISA (ΟΧΙ ΤΑ ΒΑΝΙΛΙΑ ΕΝΑ!) Στα γενέθλιά μου που έχουν ένα υπόλοιπο δώρων 200 $ και έχουν ενεργοποιηθεί πλήρως.
May 10 2021
Γενέθλια
Votes
6
  Θέλω να δω την Kate Kane να ανακτήσει τη μνήμη της στο επεισόδιο 17 της Batwoman σεζόν 2 Kane, Kate και να κάνω την Kate Kane και τη Sophie Moore να παντρευτούν και να συνεργαστούν με την Rayen στην σεζόν 3.
May 04 2021
Γενέθλια
Votes
2
  Θέλω να έχω μια κόρη με τη φίλη μου Invader Min το 2023 ή το 2024 ή το 2025, και να ονομάσω την κόρη μου μετά τη μεγάλη γιαγιά μου Ρέιτσελ, το όνομά της θα είναι Ρέιτσελ.
Apr 27 2021
Γενέθλια
Votes
2
  Θέλω να έχω δύο μεγάλα σημάδια στον κώλο μου στις πλευρές των ποδιών μου και ένα μεγάλο μαύρο και κόκκινο στην πλάτη μου, αυτά στο πρόσωπό μου θα γίνουν μεγαλύτερα και πιο σκοτεινά και το σώμα μου θα νιώσει αφής λιγότερο θέλω να έχω μεγάλο όμορφα σημάδια γέννησης και πιο σκούρα από τα μαλλιά μου και οι κρεατοελιές μου θα γίνουν τεράστιες πολύ τεράστιες
Apr 25 2021
Γενέθλια
Votes
1
  Εύχομαι στη μαμά μου να πάρει το 1ο λαχείο και να κερδίσει το λαχείο. Και με αγοράζει το βιολί που εύχομαι για το bday μου. Τότε είπα στον δάσκαλο μουσικής μου ότι έχω το νέο βιολί μου και έμαθα πώς να το παίζω.
Apr 19 2021
Γενέθλια
Votes
3
  Μακάρι να είχα ένα iPhone 8 και να το πάω στο σχολείο μαζί μου
Apr 17 2021
Γενέθλια
Votes
4
  θέλω να παρακολουθήσω 2 γκαθς που έρχονται, μία το Σάββατο και μία την επόμενη Δευτέρα! Ελπίζω πραγματικά ότι ο φίλος μου λέει ναι και το Σάββατο θα μιλήσω με το άτομο που είναι γενέθλια gath τη Δευτέρα και ελπίζω να προστεθώ στο groupchat και να προσκληθώ!
Apr 08 2021
Γενέθλια
Votes
1
  Θέλω να προσκληθώ στα 18α γενέθλια ενός φίλου ενός φίλου που είναι την επόμενη εβδομάδα! δεν είμαι πολύ κοντά με το άτομο γενεθλίων, αλλά όλοι οι φίλοι μου έχουν προσκληθεί και δεν έχω ακόμη ... οπότε ελπίζω να λάβω πρόσκληση την κατάλληλη στιγμή, ώστε να μπορώ να διασκεδάσω με τους φίλους μου και να πιάσω με όλους ξανά :))
Apr 05 2021
Γενέθλια
Votes
5
  Θέλω να δω όλα όσα είναι μέσα στο κεφάλι μου να γίνονται πραγματικότητα και να ζωντανεύουν τώρα, αυτό σημαίνει να μην τα έχω πια στο μυαλό μου και να έχω νέα σύντομα.
Apr 01 2021
Γενέθλια
Votes
2
  Εύχομαι η ηθοποιός Bella thorne να κερδίσει 240 κιλά αυτήν τη στιγμή, σε μια νέα ταινία τρόμου που προέρχεται από μια ταινία τρόμου Anthology και να έχει η Bella Thorn να παραμείνει 240 λίβρες για πάντα.
Apr 01 2021
Γενέθλια
Votes
1
  Εύχομαι στους επικεφαλής συγγραφείς του BatWw της CW να γράψουν το να έχει τον χαρακτήρα Kate Kane για να πάρει τη μνήμη της πίσω σε ένα από τα επόμενα επεισόδια της Batwoman σεζόν 2.
Mar 29 2021
Γενέθλια
Votes
2
  Θα ήθελα ο Kara Danvers, γνωστός ως αδερφή του Supergirl, Alex Danvers, να μετατραπεί σε μια Alien Jellyfish και να αρχίσει να αποσυντίθεται στο νερό και να πεθάνει στην Supergirl σεζόν 6, να γίνει πραγματικότητα τώρα.
Mar 28 2021
Γενέθλια
Votes
1
  Η επιθυμία μου γεννήθηκε στις 15 Απριλίου 1985 να γίνει τραγουδιστής-τραγουδοποιός, DJ
Mar 26 2021
Γενέθλια
Votes
2
  Η επιθυμία των γενεθλίων μου είναι να έχω ένα ps3 (play station 3), ώστε να μπορώ να παίξω τα παιχνίδια που ταιριάζουν με αυτό και θέλω να έχω υπέροχα γενέθλια σήμερα, γιατί δεν νιώθω καλά και πραγματικά ήθελα να γυρίσω για 8 ώρες ο μεγαλύτερος χρόνος μου είναι 5-6 ώρες.
Mar 25 2021
Γενέθλια
Votes
3
  Desería ser Rico y desearía vivir en una hermosa casa en Londres y desearía que mi familia y yo fuéramos ricos y que todos nos mudáramos a un lunar seguro.Ojalá tuviera dos hermosas.Perros y yo deseamos ser un pintorime doso
Mar 19 2021
Γενέθλια
Votes
2
  Εύχομαι εγώ και η οικογένειά μου να σταματήσουμε να ζούμε στην κουκούλα και τελικά να μετακομίσω στο Λονδίνο και εύχομαι να ήμουν σε θέση να βοηθήσω τη φιλανθρωπία και εύχομαι ότι εγώ και τα μέλη της οικογένειάς μου να είμαστε πλούσιοι. Θέλω επίσης να αποκτήσω ένα Mercedes Benz και θα ήθελα να κερδίσω πολλά χρήματα για να στηρίξω την οικογένειά μου και άλλους ανθρώπους που ζουν στα χαρακώματα. Και εύχομαι οι άνθρωποι να σταματήσουν να με εκμεταλλεύονται και να με βλέπουν για την αγαπημένη μου προσωπικότητα.
Mar 19 2021
Γενέθλια
Votes
3
  Μακάρι να ήμουν πλούσιος και να γίνω διάσημος ζωγράφος και να ζήσω στο Λονδίνο σε ένα όμορφο σπίτι όπου μπορώ να αντέξω τους λογαριασμούς και είναι δωρεάν. Μακάρι να είχα μια μαύρη Porsche Taycan ως αυτοκίνητο για πάντα Και εύχομαι να είχα ένα 2021 βαγόνι Mercedes G και εύχομαι να μην είχα ποτέ πρόβλημα με τα χρήματα και να μπορούσα να πληρώσω τις πληρωμές του αυτοκινήτου μου χωρίς πρόβλημα. Μακάρι να ήμουν σε θέση να αντέξω δύο νέα poodles και θα μπορούσα να τα φροντίσω.
Mar 19 2021
Γενέθλια
Votes
3
  Εύχομαι όλες οι επιθυμίες μου να γίνουν πραγματικότητα και εύχομαι να τερματιστούν οι κακές ευχές. Επίσης, εύχομαι οι δαίμονες να σταματήσουν να μπερδεύουν μόνιμα με τους εφιάλτες και τα όνειρά μου. Θέλω να παντρευτώ έναν άνδρα του Θεού και θέλω να σωθώ, ώστε να μπορέσω να έρθω στο σωστό δρόμο και δεν εύχομαι κανένα κίνδυνο για μένα ή την οικογένειά μου.
Mar 17 2021
Γενέθλια
Votes
2
  Θέλω να έχω το καλύτερο γλυκό 16 στις 14 Απριλίου και θα ήθελα να μου δώσω περισσότερα νέα ρούχα από την οικογένειά μου και εύχομαι να ξέρω πώς να οδηγώ και να παίρνω αυτόματα την άδεια οδήγησης. Εύχομαι επίσης ότι στο μέλλον δεν θα υπήρχαν πράγματα όπως λογαριασμοί και δεν θα έπρεπε να πληρώνονται πλέον λογαριασμοί από τη μητέρα μου. Μακάρι ολόκληρη η οικογένειά μου να ήταν πλούσια και όλοι μετακινήσαμε
Mar 16 2021
Γενέθλια
Votes
3
  Θα ήθελα να αναδιαμορφωθεί η Kate Kane στη σεζόν 2 της Batwoman και η Kate Kane να κάνει πλαστική χειρουργική επίσης στη σεζόν 2 που έχει ανακατασκευάσει το πρόσωπό της στη σεζόν 2 προτού δούμε τις νέες ηθοποιούς να αντιμετωπίζουν την εποχή 3 του Batwoman.
Mar 06 2021
Γενέθλια
Votes
1
  Μακάρι η γερμανική τηλεοπτική σειρά Es kommt noch Dicker από τη Γερμανία να ανακατασκευαστεί σε μια αμερικανική έκδοση να το έχει τώρα στο Netflix. Και η Jessica Michel serfaty παίζει την αμερικανική έκδοση της Jessica Grashoff και η Madison Pettis παίζει την αμερικανική έκδοση του Rike Schlamm.
Mar 02 2021
Γενέθλια
Votes
2
  Θέλω να δω την Κάρλυ Κορίνθου από το Γενικό Νοσοκομείο της ABC να αυξάνει βάρος από κάποιο άγνωστο φάρμακο που η Νίνα και η Άβα έβαλαν στο ποτό της Κάρλυ που ξεδιπλώνει για λίγο και στέλνονται στην GH και μετά ξυπνά FAT! Στο GH, και ζητήστε από την ηθοποιό Laura Wright να φορέσει ένα κοστούμι λίπους και λίπος προσθετικό μακιγιάζ.
Mar 02 2021
Γενέθλια
Votes
1
  Θα ήθελα να έχω ένα επεισόδιο αύξησης βάρους στην Supergirl σεζόν 6, που σημαίνει ότι ο Kara Danvers aka Supergirl κερδίζει βάρος από κάποιο είδος ανάπτυξης Ακτινοβολίας που την κάνει να γίνει λίπος.
Feb 28 2021
Γενέθλια
Votes
1
  Θα ήθελα να δω τον Kara Danvers γνωστό και ως αδερφή του Supergirl, Alex Danvers να μεταλλάσσεται σε μια Alien Jellyfish In Supergirl σεζόν 6, όπως ακριβώς και στο X Men, ο γερουσιαστής Kelly μπήκε σε Jellyfish
Feb 26 2021
Γενέθλια
Votes
2
  Τα πάντα για να επιλύσω τη ασυνήθιστη μου εύνοια για τον εαυτό μου Haley και ότι μπορώ να αγκαλιάσω την οικογένεια γέννησής μου και να δω ξανά το σπίτι γέννησής μου και να αποζημιωθώ από ανθρώπους που δεν μου αρέσουν κλπ. ????????????
Feb 22 2021
Γενέθλια
Votes
2
  Ο Anjan Hasan Pabon και η Nandita Mahjabin Brishti έχουν δηλώσει μια νέα νέα αρχή από αυτήν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στη σχέση τους. Ο Anjan Hasan Pabon και η Nandita Mahjabin Brishti είναι τώρα σε πολύ ευχάριστη σχέση με τον Anjan Hasan Pabon αγαπά τη Nandita Mahjabin Brishti Now. Ο Pabon δεν μπορεί να σταματήσει να αγαπά τη Nandita Mahjabin Brishti. Ο Anjan Hasan Pabon δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται για τη Nandita Mahjabin Brishti Anymore. Ο Anjan Hasan Pabon είναι τρελός ερωτευμένος με τη Nandita Mahjabin Brishti. Αγαπητέ σύμπαν, σας ευχαριστώ πολύ για να φέρετε τον συγγραφέα Anjan Hasan Pabon στη Nandita Mahjabin Brishti, s Life Forever. Ευχαριστώ λοιπόν Πολύ Σύμπαν!
Feb 15 2021
Γενέθλια
Votes
162
  Τα μαλλιά μου έχουν μεγαλώσει 20 πόδια μακρύτερα μέσα σε μια νύχτα. Τα μαλλιά μου είναι υγιή, μαύρα, παχιά και πολύ μακριά τώρα. Η κοιλιά μου είναι σούπερ επίπεδη. Η κοιλιά μου δεν έχει λίπος. Η κοιλιά μου είναι εξαιρετικά επίπεδη, λεπτή και σέξι. Χάνω όλα Λίπος από τους μηρούς μου. Οι μηροί μου είναι λεπτοί και σέξι. Είμαι πολύ λεπτός και σέξι τώρα. Το δέρμα μου είναι πολύ τέλειο και υγιές τώρα. Είμαι πάντα νεότερος και πιο ευτυχισμένος. Θα γίνω πιο νέος Κάθε μέρα με μέρα. Είμαι ακριβώς σαν ένα χαριτωμένο μυστικό μοντέλο Victoria. Σας ευχαριστώ πολύ κόσμο!
Feb 14 2021
Γενέθλια
Votes
152
  Παίρνω πίσω όλη μου την επιθυμία Παρελθόντες εραστές από τώρα, σήμερα. Πήρα πίσω τον εραστή μου! Όλοι οι φίλοι μου έρχονται σε μένα από σήμερα το πρωί με αληθινή αγάπη. Τώρα μπορούν να κάνουν οτιδήποτε για μένα. Είμαι σε μια ευτυχισμένη Σχέση μαζί τους. Είμαι σε μια ευτυχισμένη σχέση με όλους τους φίλους μου. Πήρα πίσω την αληθινή μου αγάπη. Είμαι τόσο χαρούμενος και υπέροχος στο σύμπαν για να φέρω πολύ αγάπη στη ζωή μου. Όλοι οι φίλοι μου φίλοι μου ζήτησαν συγνώμη Για τα πάντα. Είμαι πολύ χαρούμενος τώρα. Αυτή η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι πολύ μεγάλη για μένα. Είμαι ευτυχής. Σας ευχαριστώ πολύ κόσμο!
Feb 13 2021
Γενέθλια
Votes
160
  Ο MD MD Babul Hassan διαζύγη τη σύζυγό του πριν από λίγες μέρες. Ο MD MD Babul Hassan μισεί τη σύζυγό του για πάντα. Ο MD MD Babul Hassan έχει επίσης χάσει την κόρη του για πάντα. Ο MD MD Babul Hassan ζει μόνος του από τώρα. Ο MD MD Babul Hassan είναι πολύ Πολύ λυπημένος τώρα για τα παρελθόντα λάθη μου μαζί μου. Ο MD MD Babul Hassan αγαπάει μόνο εμένα, μόλις με από τώρα και για πάντα. Ο MD MD Babul Hassan ΤΩΡΑ Μην ψάχνετε για σεξ οπουδήποτε, θέλει μόνο αγάπη από μένα. Ο καλύτερος φίλος μου και ο αγαπημένος μου αληθινός εραστής από τώρα και για πάντα, πάντα. Ο MD MD Babul Hassan με συγχωρεί για τα πάντα. Είμαι τόσο υπέροχος στο σύμπαν και χαρούμενος για τα πάντα. Σας ευχαριστώ πολύ κόσμο!
Feb 11 2021
Γενέθλια
Votes
172