Αρχική >> Κατηγορίες >> Γενέθλια
Order by: 
  Μακάρι να είχα ένα iPhone 8 και να το πάω στο σχολείο μαζί μου
Apr 17 2021
Γενέθλια
Votes
2
  θέλω να παρακολουθήσω 2 γκαθς που έρχονται, μία το Σάββατο και μία την επόμενη Δευτέρα! Ελπίζω πραγματικά ότι ο φίλος μου λέει ναι και το Σάββατο θα μιλήσω με το άτομο που είναι γενέθλια gath τη Δευτέρα και ελπίζω να προστεθώ στο groupchat και να προσκληθώ!
Apr 08 2021
Γενέθλια
Votes
1
  Θέλω να προσκληθώ στα 18α γενέθλια ενός φίλου ενός φίλου που είναι την επόμενη εβδομάδα! δεν είμαι πολύ κοντά με το άτομο γενεθλίων, αλλά όλοι οι φίλοι μου έχουν προσκληθεί και δεν έχω ακόμη ... οπότε ελπίζω να λάβω πρόσκληση την κατάλληλη στιγμή, ώστε να μπορώ να διασκεδάσω με τους φίλους μου και να πιάσω με όλους ξανά :))
Apr 05 2021
Γενέθλια
Votes
5
  Θέλω να δω όλα όσα είναι μέσα στο κεφάλι μου να γίνονται πραγματικότητα και να ζωντανεύουν τώρα, αυτό σημαίνει να μην τα έχω πια στο μυαλό μου και να έχω νέα σύντομα.
Apr 01 2021
Γενέθλια
Votes
2
  Εύχομαι η ηθοποιός Bella thorne να κερδίσει 240 κιλά αυτήν τη στιγμή, σε μια νέα ταινία τρόμου που προέρχεται από μια ταινία τρόμου Anthology και να έχει η Bella Thorn να παραμείνει 240 λίβρες για πάντα.
Apr 01 2021
Γενέθλια
Votes
1
  Εύχομαι στους επικεφαλής συγγραφείς του BatWw της CW να γράψουν το να έχει τον χαρακτήρα Kate Kane για να πάρει τη μνήμη της πίσω σε ένα από τα επόμενα επεισόδια της Batwoman σεζόν 2.
Mar 29 2021
Γενέθλια
Votes
2
  Θα ήθελα ο Kara Danvers, γνωστός ως αδερφή του Supergirl, Alex Danvers, να μετατραπεί σε μια Alien Jellyfish και να αρχίσει να αποσυντίθεται στο νερό και να πεθάνει στην Supergirl σεζόν 6, να γίνει πραγματικότητα τώρα.
Mar 28 2021
Γενέθλια
Votes
1
  Η επιθυμία μου γεννήθηκε στις 15 Απριλίου 1985 να γίνει τραγουδιστής-τραγουδοποιός, DJ
Mar 26 2021
Γενέθλια
Votes
2
  Η επιθυμία των γενεθλίων μου είναι να έχω ένα ps3 (play station 3), ώστε να μπορώ να παίξω τα παιχνίδια που ταιριάζουν με αυτό και θέλω να έχω υπέροχα γενέθλια σήμερα, γιατί δεν νιώθω καλά και πραγματικά ήθελα να γυρίσω για 8 ώρες ο μεγαλύτερος χρόνος μου είναι 5-6 ώρες.
Mar 25 2021
Γενέθλια
Votes
3
  Desería ser Rico y desearía vivir en una hermosa casa en Londres y desearía que mi familia y yo fuéramos ricos y que todos nos mudáramos a un lunar seguro.Ojalá tuviera dos hermosas.Perros y yo deseamos ser un pintorime doso
Mar 19 2021
Γενέθλια
Votes
2
  Εύχομαι εγώ και η οικογένειά μου να σταματήσουμε να ζούμε στην κουκούλα και τελικά να μετακομίσω στο Λονδίνο και εύχομαι να ήμουν σε θέση να βοηθήσω τη φιλανθρωπία και εύχομαι ότι εγώ και τα μέλη της οικογένειάς μου να είμαστε πλούσιοι. Θέλω επίσης να αποκτήσω ένα Mercedes Benz και θα ήθελα να κερδίσω πολλά χρήματα για να στηρίξω την οικογένειά μου και άλλους ανθρώπους που ζουν στα χαρακώματα. Και εύχομαι οι άνθρωποι να σταματήσουν να με εκμεταλλεύονται και να με βλέπουν για την αγαπημένη μου προσωπικότητα.
Mar 19 2021
Γενέθλια
Votes
3
  Μακάρι να ήμουν πλούσιος και να γίνω διάσημος ζωγράφος και να ζήσω στο Λονδίνο σε ένα όμορφο σπίτι όπου μπορώ να αντέξω τους λογαριασμούς και είναι δωρεάν. Μακάρι να είχα μια μαύρη Porsche Taycan ως αυτοκίνητο για πάντα Και εύχομαι να είχα ένα 2021 βαγόνι Mercedes G και εύχομαι να μην είχα ποτέ πρόβλημα με τα χρήματα και να μπορούσα να πληρώσω τις πληρωμές του αυτοκινήτου μου χωρίς πρόβλημα. Μακάρι να ήμουν σε θέση να αντέξω δύο νέα poodles και θα μπορούσα να τα φροντίσω.
Mar 19 2021
Γενέθλια
Votes
3
  Εύχομαι όλες οι επιθυμίες μου να γίνουν πραγματικότητα και εύχομαι να τερματιστούν οι κακές ευχές. Επίσης, εύχομαι οι δαίμονες να σταματήσουν να μπερδεύουν μόνιμα με τους εφιάλτες και τα όνειρά μου. Θέλω να παντρευτώ έναν άνδρα του Θεού και θέλω να σωθώ, ώστε να μπορέσω να έρθω στο σωστό δρόμο και δεν εύχομαι κανένα κίνδυνο για μένα ή την οικογένειά μου.
Mar 17 2021
Γενέθλια
Votes
2
  Θέλω να έχω το καλύτερο γλυκό 16 στις 14 Απριλίου και θα ήθελα να μου δώσω περισσότερα νέα ρούχα από την οικογένειά μου και εύχομαι να ξέρω πώς να οδηγώ και να παίρνω αυτόματα την άδεια οδήγησης. Εύχομαι επίσης ότι στο μέλλον δεν θα υπήρχαν πράγματα όπως λογαριασμοί και δεν θα έπρεπε να πληρώνονται πλέον λογαριασμοί από τη μητέρα μου. Μακάρι ολόκληρη η οικογένειά μου να ήταν πλούσια και όλοι μετακινήσαμε
Mar 16 2021
Γενέθλια
Votes
3
  Θα ήθελα να αναδιαμορφωθεί η Kate Kane στη σεζόν 2 της Batwoman και η Kate Kane να κάνει πλαστική χειρουργική επίσης στη σεζόν 2 που έχει ανακατασκευάσει το πρόσωπό της στη σεζόν 2 προτού δούμε τις νέες ηθοποιούς να αντιμετωπίζουν την εποχή 3 του Batwoman.
Mar 06 2021
Γενέθλια
Votes
1
  Μακάρι η γερμανική τηλεοπτική σειρά Es kommt noch Dicker από τη Γερμανία να ανακατασκευαστεί σε μια αμερικανική έκδοση να το έχει τώρα στο Netflix. Και η Jessica Michel serfaty παίζει την αμερικανική έκδοση της Jessica Grashoff και η Madison Pettis παίζει την αμερικανική έκδοση του Rike Schlamm.
Mar 02 2021
Γενέθλια
Votes
2
  Θέλω να δω την Κάρλυ Κορίνθου από το Γενικό Νοσοκομείο της ABC να αυξάνει βάρος από κάποιο άγνωστο φάρμακο που η Νίνα και η Άβα έβαλαν στο ποτό της Κάρλυ που ξεδιπλώνει για λίγο και στέλνονται στην GH και μετά ξυπνά FAT! Στο GH, και ζητήστε από την ηθοποιό Laura Wright να φορέσει ένα κοστούμι λίπους και λίπος προσθετικό μακιγιάζ.
Mar 02 2021
Γενέθλια
Votes
1
  Θα ήθελα να έχω ένα επεισόδιο αύξησης βάρους στην Supergirl σεζόν 6, που σημαίνει ότι ο Kara Danvers aka Supergirl κερδίζει βάρος από κάποιο είδος ανάπτυξης Ακτινοβολίας που την κάνει να γίνει λίπος.
Feb 28 2021
Γενέθλια
Votes
1
  Θα ήθελα να δω τον Kara Danvers γνωστό και ως αδερφή του Supergirl, Alex Danvers να μεταλλάσσεται σε μια Alien Jellyfish In Supergirl σεζόν 6, όπως ακριβώς και στο X Men, ο γερουσιαστής Kelly μπήκε σε Jellyfish
Feb 26 2021
Γενέθλια
Votes
2
  Τα πάντα για να επιλύσω τη ασυνήθιστη μου εύνοια για τον εαυτό μου Haley και ότι μπορώ να αγκαλιάσω την οικογένεια γέννησής μου και να δω ξανά το σπίτι γέννησής μου και να αποζημιωθώ από ανθρώπους που δεν μου αρέσουν κλπ. ????????????
Feb 22 2021
Γενέθλια
Votes
2
  Ο Anjan Hasan Pabon και η Nandita Mahjabin Brishti έχουν δηλώσει μια νέα νέα αρχή από αυτήν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στη σχέση τους. Ο Anjan Hasan Pabon και η Nandita Mahjabin Brishti είναι τώρα σε πολύ ευχάριστη σχέση με τον Anjan Hasan Pabon αγαπά τη Nandita Mahjabin Brishti Now. Ο Pabon δεν μπορεί να σταματήσει να αγαπά τη Nandita Mahjabin Brishti. Ο Anjan Hasan Pabon δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται για τη Nandita Mahjabin Brishti Anymore. Ο Anjan Hasan Pabon είναι τρελός ερωτευμένος με τη Nandita Mahjabin Brishti. Αγαπητέ σύμπαν, σας ευχαριστώ πολύ για να φέρετε τον συγγραφέα Anjan Hasan Pabon στη Nandita Mahjabin Brishti, s Life Forever. Ευχαριστώ λοιπόν Πολύ Σύμπαν!
Feb 15 2021
Γενέθλια
Votes
162
  Τα μαλλιά μου έχουν μεγαλώσει 20 πόδια μακρύτερα μέσα σε μια νύχτα. Τα μαλλιά μου είναι υγιή, μαύρα, παχιά και πολύ μακριά τώρα. Η κοιλιά μου είναι σούπερ επίπεδη. Η κοιλιά μου δεν έχει λίπος. Η κοιλιά μου είναι εξαιρετικά επίπεδη, λεπτή και σέξι. Χάνω όλα Λίπος από τους μηρούς μου. Οι μηροί μου είναι λεπτοί και σέξι. Είμαι πολύ λεπτός και σέξι τώρα. Το δέρμα μου είναι πολύ τέλειο και υγιές τώρα. Είμαι πάντα νεότερος και πιο ευτυχισμένος. Θα γίνω πιο νέος Κάθε μέρα με μέρα. Είμαι ακριβώς σαν ένα χαριτωμένο μυστικό μοντέλο Victoria. Σας ευχαριστώ πολύ κόσμο!
Feb 14 2021
Γενέθλια
Votes
152
  Παίρνω πίσω όλη μου την επιθυμία Παρελθόντες εραστές από τώρα, σήμερα. Πήρα πίσω τον εραστή μου! Όλοι οι φίλοι μου έρχονται σε μένα από σήμερα το πρωί με αληθινή αγάπη. Τώρα μπορούν να κάνουν οτιδήποτε για μένα. Είμαι σε μια ευτυχισμένη Σχέση μαζί τους. Είμαι σε μια ευτυχισμένη σχέση με όλους τους φίλους μου. Πήρα πίσω την αληθινή μου αγάπη. Είμαι τόσο χαρούμενος και υπέροχος στο σύμπαν για να φέρω πολύ αγάπη στη ζωή μου. Όλοι οι φίλοι μου φίλοι μου ζήτησαν συγνώμη Για τα πάντα. Είμαι πολύ χαρούμενος τώρα. Αυτή η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι πολύ μεγάλη για μένα. Είμαι ευτυχής. Σας ευχαριστώ πολύ κόσμο!
Feb 13 2021
Γενέθλια
Votes
160
  Ο MD MD Babul Hassan διαζύγη τη σύζυγό του πριν από λίγες μέρες. Ο MD MD Babul Hassan μισεί τη σύζυγό του για πάντα. Ο MD MD Babul Hassan έχει επίσης χάσει την κόρη του για πάντα. Ο MD MD Babul Hassan ζει μόνος του από τώρα. Ο MD MD Babul Hassan είναι πολύ Πολύ λυπημένος τώρα για τα παρελθόντα λάθη μου μαζί μου. Ο MD MD Babul Hassan αγαπάει μόνο εμένα, μόλις με από τώρα και για πάντα. Ο MD MD Babul Hassan ΤΩΡΑ Μην ψάχνετε για σεξ οπουδήποτε, θέλει μόνο αγάπη από μένα. Ο καλύτερος φίλος μου και ο αγαπημένος μου αληθινός εραστής από τώρα και για πάντα, πάντα. Ο MD MD Babul Hassan με συγχωρεί για τα πάντα. Είμαι τόσο υπέροχος στο σύμπαν και χαρούμενος για τα πάντα. Σας ευχαριστώ πολύ κόσμο!
Feb 11 2021
Γενέθλια
Votes
172
  Ο Μαέντι Χασάν Τζόουελ τώρα φωνάζει για κλοπή των χρημάτων μου. Ο Μαχάτι Χασάν Τζόουελ τώρα είναι πολύ συγνώμη για ό, τι έκανε μαζί μου. Τώρα ο Μαχάτι Χασάν Τζόουελ δίνει πίσω τα κλεμμένα μου χρήματα που μου πήρε πολύ πονηρά. Ο Μαχάτι Χασάν Τζόουελ έχει χάσει Ολόκληρη η επιχείρησή του, τα χρήματα, οι φίλοι, η δουλειά και η κοινότητά του επίσης. Όλοι μισούν τον Mahedi Hasan Jowel για κλοπή χρημάτων και απάτες σε απευθείας σύνδεση. Οι μουσικοί μισούν τον Mahedi Hasan Jowel επίσης, οι μουσουλμάνοι δεν θέλουν να μιλήσουν με τον Mahedi Hasan Jowel για πάντα. Μαχάτι Χασάν Ο Τζόουελ μου ζήτησε συγγνώμη για το μαύρο του ταχυδρομείο και μου έδωσε πίσω τα κλεμμένα χρήματά μου τώρα. Ο Μαχάτι Χασάν Τζόουελ είναι στη φυλακή τώρα για κλοπή χρημάτων από τους ανθρώπους. Κανείς δεν αγόρασε τίποτα από τον Μαχέντι Χασάν Τζόουελ επειδή είναι ψεύτης κλέφτης Πήρα πίσω τα χρήματά μου και πήρα συγγνώμη. Ο Μαχάτι Χασάν Τζόουελ τιμωρήθηκε για τη συμπεριφορά του. Ο Μαχάτι Χασάν Τζόουελ δεν έχει κανένα φίλο από τώρα. Είμαι τόσο χαρούμενος και υπέροχος για τα πάντα. Σας ευχαριστώ πολύ κόσμο!
Feb 11 2021
Γενέθλια
Votes
170
  Θέλω να πάω στα γένια μου, τα γενέθλια του Shreyas επειδή οι γονείς μου δεν με αφήνουν να φύγω. Αυτή είναι η επιθυμία που θέλω. Παρακαλώ βοηθήστε και ελπίζω όλοι να με ψηφίσουν. Το εκτιμώ πραγματικά! Σας ευχαριστώ!
Feb 10 2021
Γενέθλια
Votes
2
  Μακάρι να μπορούσα να σηκωθώ ψηλά χωρίς πόνο στην πλάτη και να είμαι σε θέση να είμαι έξυπνος και να πάρω την άδεια μου, ώστε να μπορώ να οδηγώ με γονική καθοδήγηση επίσης σε 2 μήνες είναι τα γενέθλιά μου και για τα 17α γενέθλιά μου θέλω να έχω Carsonlueders και Johnny Ο Ορλάντο και η Τζούλ Λέμπλαντ και ο Χέιλι Μπλάμπαντ και όλα τα κορίτσια κορίτσια με έκαναν να με κάνουν DM και να κάνουν ένα βίντεο που μου λέει χρόνια πολλά. Θέλω επίσης τα γενέθλιά μου να είναι στα φημισμένα γενέθλια φέτος, αφού εκφοβίζομαι στο σχολείο για τον τρόπο που τραγουδάω, οπότε παρακαλώ κάντε την τελευταία μου επιθυμία να γίνει πραγματικότητα να γίνει επαγγελματίας τραγουδιστής.
Jan 28 2021
Γενέθλια
Votes
3
  Ο συγγραφέας anjan hasan pabon επισκέπτεται το σπίτι μας τα γενέθλιά μου. Ο Anjan hasan pabon μου φέρνει μια ωραία κούκλα, σοκολάτες και ένα γλυκό. Ο Anjan hasan pabon φέρνει και στο δάχτυλό μου ένα δαχτυλίδι επίσης. Ο Anjan hasan pabon θέλει να με παντρευτεί. Ο Anjan hasan pabon δεν μπορεί να σταματήσει να αγαπά και να με σκέφτεται. Ο Anjan hasan pabon γράφει ένα παγκοσμίου φήμης μυθιστόρημα για την ιστορία της ζωής μου. Σας ευχαριστώ σύμπαν που μου δώσατε έναν καταπληκτικό και όμορφο φίλο όπως ο συγγραφέας anjan hasan pabon. Ο Anjan hasan pabon δεν θα με αφήσει ούτε θα χωρίσει μαζί μου. Ο Anjan hasan pabon είναι ο καλύτερος φίλος μου και ο αφοσιωμένος εραστής μου για τη ζωή μου. Ευχαριστώ πολύ το σύμπαν για κάθε πράγμα.
Jan 28 2021
Γενέθλια
Votes
302
  Με δική μου πολύ πάντα αρτοποιείο Quintuple Layered Rectangular Sheeted Quintuple Tiered Fondant Icing Frosted Strawberry Flavored Ladies 30th Birthday Cake
Jan 24 2021
Γενέθλια
Votes
2
  Έχω έναν φίλο αγόρι που κοιτάζει ακριβώς όπως ο Thomas Anders της σύγχρονης μπάντας που μιλούσε ήταν το έτος 1984-1989. Μπορεί να τραγουδά και να παίζει πιάνο. Ο φίλος μου είναι γερμανός. Είναι επίσης καλός στην αγγλική και γερμανική γλώσσα. Τα μαλλιά του είναι επίσης μακρά ακριβώς όπως ο Thomas Anders ήταν το 1984-1989. Με αγαπά τόσο πολύ, αγαπά τα πάντα μου. Στέλνει σοκολάτες, κέικ, λουλούδια, καραμέλες, κούκλες, κάρτες σε κάθε γενέθλια και την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Είναι Ιχθείς. Το ύψος του είναι 5`7 "/ 2 ίντσες ακριβώς όπως ο Thomas Anders. Η φωνή του είναι τόσο σέξι και ελκυστική. Είναι επίσης ένας καλός τραγουδιστής. Έχει πολυτελές σπίτι και αυτοκίνητο. Έχει επίσης κατοικίδιο σκύλο και γάτα. Ζούμε ευτυχώς στο ίδιο σπίτι. Έχουμε μια μεγάλη συλλογή από κούκλες. Είναι η αληθινή μου αγάπη Και οι καλύτεροι φίλοι για πάντα. Είναι μόνο 22 ετών αλλά πολύ ώριμο και πολύ φροντίδα από τη φύση του για μένα. Με αγαπά πολύ. Έχουμε τα ίδια ενδιαφέροντα για τα πάντα. Επισκέπτεται το σπίτι μου σήμερα. Τώρα πηγαίνουμε για ένα Μακριά οδήγηση, οδηγεί το αυτοκίνητό του. Σας ευχαριστώ πολύ κόσμο!
Jan 24 2021
Γενέθλια
Votes
224
  Έχω έναν φίλο που μοιάζει ακριβώς με τον Thomas Andres του συγκροτήματος Modern Talking το έτος 1984-1989. Τα μαλλιά του είναι επίσης μακριά από τον thomas anders του 1985. Ο φίλος μου έχει επίσης το ίδιο ύψος με τον thomas anders μοιάζει ακριβώς με την ίδια εμφάνιση με τον thomas anders το 1984-1989. Είναι γερμανός. Ο φίλος μου είναι πολύ καλός μιλώντας αγγλικά και γερμανική γλώσσα. μπορεί επίσης να τραγουδάει. Η φωνή του είναι τώρα ωραία. Ο φίλος μου είναι μόλις 22 ετών αλλά πολύ ώριμος από τη φύση του. μπορεί να καταλάβει όλα τα συναισθήματά μου. Ο φίλος μου είναι πολύ χαριτωμένος και όμορφος όπως αυτό που πραγματικά θέλω. Ζούμε μαζί στο ίδιο σπίτι τώρα. Ο φίλος μου είναι πολύ πλούσιος, έχει πολυτελές σπίτι και αυτοκίνητο. Έχει κατοικίδιο σκύλο και γάτα. Μου αρέσει να μαζεύει κούκλες σαν εμένα. Το συναίσθημά μας είναι το ίδιο. Είναι ο καλός μου φίλος επίσης για πάντα Ο φίλος μου μου έχει δώσει ό, τι θέλω. Είναι ο κόσμος μου, είμαι και ο κόσμος του. Είναι τόσο πνευματικός, πολύ όμορφος και το ζώδιο του είναι επίσης ιχθύες. Με αγαπά τόσο πολύ. Του αρέσουν τα πάντα .... Σας ευχαριστώ πολύ το σύμπαν!
Jan 23 2021
Γενέθλια
Votes
208
  Για το δικό μου πολύ πάντα αρτοποιείο Extra Large Strawberry Flavoured Quintuple Layered Quintuple Tiered Rectangular Sheet Frosting Iced Female's 30th Birthday Cake
Jan 23 2021
Γενέθλια
Votes
4
  Έχω ένα μαγικό σημειωματάριο ημερολογίου. Κάθε φορά που γράφω οποιαδήποτε ευχή σε αυτό το ημερολόγιο έχει γίνει πραγματικότητα μαγικό! Έχω γράψει τις 100 ευχές μου σε αυτό το βιβλίο σημειώσεων και όλες οι ευχές έγιναν ήδη πραγματικότητα. Είναι τόσο εκπληκτικό να βλέπω τα αποτελέσματα του ημερολογίου. Όλη η θετικότητα και η καλή τύχη έρχονται στη ζωή μου, η καλή τύχη είναι παντού τώρα στη ζωή μου. Η καλή τύχη υπάρχει ήδη για πάντα στη ζωή μου. Αγαπητέ σύμπαν, είμαι τόσο χαρούμενος για όλες τις επιθυμίες μου και τα όνειρά μου έχουν πραγματοποιηθεί ήδη! Έχω αρκετά χρήματα για δαπάνες! Είμαι τόσο όμορφη πάντα. Δεν υπάρχει κανένα μπλοκ στην ερωτική μου ζωή. Έχω ένα μαγικό ημερολόγιο τώρα! Σας ευχαριστώ πολύ κόσμο!
Jan 20 2021
Γενέθλια
Votes
164
  Έχω γυρίσει ξανά στο κορίτσι των 10 ετών. Κοιτάζομαι όμοια ακριβώς με τη Μικρή γοργόνα της Disney Ίδια με το ίδιο ΤΩΡΑ. Το μήκος των μαλλιών μου είναι τώρα ακριβώς όπως το ίδιο μήκος της Μικρής Γοργόνας της Disney. Είμαι ένα ευτυχισμένο κορίτσι που απολαμβάνει την παιδική μου ηλικία με τη δική μου Όλοι οι αγαπημένοι φίλοι της παιδικής ηλικίας τώρα. Ζω στα χρόνια 1998-2000 Χρονική περίοδος Ευτυχώς τώρα. Έχω τώρα μια κασέτα. Παίζω τώρα τις αγαπημένες μου μουσικές σε κασέτες καθημερινά. Το δέρμα μου, τα μαλλιά και η νοοτροπία μου είναι πάντα σαν 10 χρόνια Παλιά κοπέλα και πάντα θα είμαι. Τώρα περνάω πολύ χαρά την παιδική μου ηλικία. Θα είμαι πάντα πιο ευτυχισμένος όπως αυτή τη φορά για πάντα. Έχω τώρα όλες τις αγαπημένες μου κούκλες και παιχνίδια. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ κόσμο!
Jan 18 2021
Γενέθλια
Votes
160
  Έχω ένα αγόρι-φίλο που με αγαπά τόσο πολύ. Μοιάζει ακριβώς με αυτό που θέλω. Είναι η συντριβή μου και η αληθινή μου αγάπη. Αρχίζει να γνωρίζει μαζί μου. Έχει δυσκολότερη ικανότητα να τραγουδά και να παίζει μουσικά όργανα. Έχει υπέροχα τραγουδώντας φωνή. Ο εραστής μου είναι τόσο ευγενικός, ευγενικός και καλός σε μένα. Δεν με πληγώνει ούτε με αγνοεί. Ζούμε στο ίδιο σπίτι τώρα. Ο εραστής μου με φιλάει τώρα. Η αγάπη μου μου στέλνει πολλά δώρα όπως λουλούδια, σοκολάτες, κάρτες και κούκλες την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και τα γενέθλιά μου. Χορεύουμε μαζί με την αγαπημένη μας μουσική. Έχουμε μια υπέροχη συλλογή κουκλών στο σπίτι μας. Φέρνει μια κούκλα και λουλούδια για μένα. Είναι πολύ ώριμος από τη φύση του, μπορεί να καταλάβει όλα τα αληθινά συναισθήματά μου και όλες τις ερωτικές επιθυμίες και πάντα γεμίζει όλες τις επιθυμίες μου που γίνονται πραγματικότητα. Του αρέσουν τα πάντα. Σεβάει με εμένα όλες τις επιθυμίες. Ζούμε ευτυχισμένοι από ποτέ. Είναι τόσο γοητευτικός όσο ακριβώς θέλω! Αυτός είναι αυτός που θέλω! Τώρα έχουμε ζήσει μαζί, ραντεβούμε μαζί και γιορτάζουμε κάθε στιγμή μαζί μας με χαρά! Σας ευχαριστώ πολύ κόσμο!
Jan 16 2021
Γενέθλια
Votes
172
  Είμαι τώρα με τον άνθρωπο που είναι η αληθινή μου αγάπη και συντριβή. Η αληθινή μου αγάπη μου γράφει επιστολή αγάπης καθημερινά. Μου στέλνει λουλούδια, σοκολάτα, κούκλες, κέικ, κάρτα κάθε εβδομάδα! Είμαι τόσο χαρούμενος με τη συντριβή μου και την αληθινή αγάπη μου! Δεν με πληγώνει ποτέ. Δεν με αγνοεί ούτως ή άλλως! Με αγαπά τόσο πολύ. Είμαστε ευτυχισμένο ζευγάρι που ζει στο ίδιο σπίτι, έχουμε τα ίδια ενδιαφέροντα. Φιλάω μαζί του τώρα. Είμαι τόσο υπέροχος στο σύμπαν για αυτό που βρίσκω Η αληθινή μου αγάπη και η συντριβή! Σταθεροποιούμαστε μέχρι σήμερα από τώρα και στο εξής. Σας ευχαριστώ πολύ κόσμο
Jan 16 2021
Γενέθλια
Votes
156
  Η αληθινή μου ❤️love είναι τώρα αρχίσει να χρονολογείται μαζί μου ❤️ Βρήκα την Αληθινή Αγάπη μου, Ο Άνθρωπος στον οποίο Αναζητήθηκα Τον Βρέθηκα Τώρα! Ο Αληθινός Εραστής Μου Με αγαπάει τόσο πολύ! Μου στέλνει λουλούδια, σοκολάτες, κάρτες και κούκλες κάθε εβδομάδα! Έχετε τα ίδια ενδιαφέροντα. w. Είμαστε ευτυχισμένο ζευγάρι. Δεν με αγνοεί ούτως ή άλλως. Μπορεί να κάνει οτιδήποτε για μένα. Περάσαμε το χρόνο μας μαζί σε αυτήν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ζούμε μαζί στο ίδιο σπίτι. Η αληθινή μου αγάπη μου προσφέρει αγάπη με δαχτυλίδι και κούκλες, κέικ Never Δεν με πληγώνει ποτέ, με αγαπά τόσο πολύ! Η αληθινή μου αγάπη μου γράφει επιστολή αγάπης καθημερινά True Η αληθινή μου αγάπη φέρνει μια κούκλα για μένα. Είναι τόσο ωραίο και φροντίζοντας άτομο για μένα. Είμαι ολόκληρος ο κόσμος του και τα πάντα! Σας ευχαριστώ πολύ κόσμο!
Jan 16 2021
Γενέθλια
Votes
150
  Εύχομαι η ShaMicka Jackson να μου έδινε μια ταινία VHS εξαιρετικά εξαιρετικά ανόητη για τα 23α γενέθλιά μου. Το παλιό μου κολλήθηκε στον παλιό μου παίκτη VHS και δεν μπορούσα να το βγάλω.
Jan 15 2021
Γενέθλια
Votes
2
  Ο συγγραφέας anjan hasan pabon μου έστειλε ένα αίτημα φιλίας στο Facebook. Ο Anjan hasan pabon συνεχίζει να με στέλνει μηνύματα και να με καλεί καθημερινά στο τηλέφωνό μου. Ο Anjan hasan pabon δεν μπορεί να σταματήσει να με αγαπάει πια. Ο Anjan hasan pabon μου έστειλε πολλά λουλούδια και σοκολάτες αυτήν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ο Anjan hasan pabon μου στέλνει καθημερινά ερωτικά γράμματα. Ο Anjan hasan pabon δεν μπορεί να μείνει μακριά μου μια στιγμή, με αγαπά τόσο πολύ όσο και ο σύντροφος του. Ευχαριστώ πολύ κόσμο!
Jan 15 2021
Γενέθλια
Votes
160
  Ο Sayeed khan λυπάται τόσο πολύ για αυτό που έκανε μαζί μου το 2018. Τώρα ο Sayeed khan κλαίει τόσο πολύ και με ζητά να τον συγχωρήσω. Ο Sayeed khan μου έστειλε αίτημα φιλίας στο Facebook. Ο Sayeed khan με καλεί στο τηλέφωνό μου και μου στέλνει SMS στο Facebook καθημερινά. Ο Sayeed khan έχει χάσει τη δουλειά του και όλα τα χρήματα για πάντα. Ευχαριστώ πολύ κόσμο!
Jan 14 2021
Γενέθλια
Votes
152