Αρχική >> Όλες οι Ευχές
Κατηγορίες: Υγεία   Αγάπη   Ειρήνη   Χαμένους Ανθρώπους   Γονιμότητα   Ευημερία / Χρήμα   Γενέθλια   Νέος Χρόνος   Άλλες Ευχές  
Order by: 
  Αυτή είναι μια πολύ σημαντική επιθυμία που θέλω να γίνω πραγματικότητα, εύχομαι ο αδερφός μου πήρε να δει την ταινία θυμωμένος πουλιών 2, θέλω πραγματικά σε εκείνη την ταινία αλλά δεν ήθελα να ρωτήσω τον αδερφό μου, δεν έμοιαζε αυτός ενδιαφέρεται να δει αυτή την ταινία. Γι 'αυτό παρακαλώ να το κάνετε πραγματικότητα Θέλω πραγματικά να δω αυτή την ταινία, αυτό που ονειρεύτηκα να δω.
Aug 19 2019
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Αγαπητό θέλω να έχω έναν φίλο θέλω να έχω αγάπη. Επειδή νιώθω λυπημένος και μοναχικός, παρακαλώ να με κάνει ευτυχισμένος, γι 'αυτό θέλω να έχω έναν φίλο σου ευχαριστώ θέλω έναν φίλο να είσαι ανώτερος και im ένας ανώτερος πάρα πολύ έτσι παρακαλώ ευχόμαστε να με ευχαριστώ ευχαριστώ
Aug 19 2019
Αγάπη
Votes
1
  Αγαπητή ευχή θέλω τα φρύδια μου για να μείνω αρκετά για πάντα είχα κάνει χθες στο εμπορικό κέντρο έτσι η επιθυμία μου είναι Θέλω τα φρύδια μου να μείνω σαν αυτό για πάντα όμορφο παρακαλώ ευχαριστώ
Aug 19 2019
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Εύχομαι ο Νέος να επιστρέψει στη ζωή μου και να ερωτευτεί μαζί μου γιατί μου λείπει τόσο πολύ. Η ένταση μας είναι τόσο προφανής για όλους και για εκείνους που αγαπάμε. Δεν τελειώσαμε να ενεργούμε τα συναισθήματά μας ο ένας στον άλλο.
Aug 18 2019
Αγάπη
Votes
1
  Εύχομαι η μαμά μου να συγχωρήσει τον πρώην φίλο μου, οπότε εγώ και ο πρώην φίλος μου θα ήταν πίσω μαζί χωρίς άγχος χωρίς κανένα πρόβλημα και θα παραμείνουν μαζί ανεξάρτητα από το τι.
Aug 18 2019
Ειρήνη
Votes
1
  Αποτέλεσμα της συλλογής είναι η πλήρης απελευθέρωση του θησαυρού από το μπιλιάρδο και το σύνολο των κυταριών που απελευθερώνονται από τα ζώα 477 τα ζώα δύναμης που απελευθερώνονται από το σώμα τους και το σχήμα τους από το στόμα τους με το οποίο απομακρύνεται από το σώμα τους sola ante go pueda usarlos
Aug 18 2019
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Επιθυμώ Για το δεξί μου πόδι να μη πρηστεί ποτέ και οίδημα θα είναι φυσιολογικό για πάντα, θα ήθελα να μπορώ να διορθώσω όλα τα λυπάμαι που έχω κάνει όλη μου τη ζωή και σταθερή την παιδική μου ηλικία και να γίνω Tomboy μεγαλώνοντας και να είμαι grunge στο γυμνάσιο και Γυμνάσιο Αλλά εξακολουθεί να είναι Tomboy αντί να είναι κορίτσι Girly και Goth πάρα πολύ. Και ποτέ δεν παίρνουν Piercings στα αυτιά και τη μύτη και επίσης ποτέ δεν παίρνουν τατουάζ μόνο ένα. και θα είμαι σε Αθλητισμός και Τέχνη, Outdoors και Rock Music και θα μάθω πώς να σταθώ στον εαυτό μου.
Aug 18 2019
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Επιθυμώ να κερδίσω Εκκαθαριστικό Σπίτι $ 5000.00 την εβδομάδα για τη ζωή, ώστε να δωρίσω σε καταφύγια ζώων και φιλανθρωπικά ιδρύματα και να μπορώ να αγοράσω σπίτι και κατοικίδια ζώα.
Aug 17 2019
Ευημερία / Χρήμα
Votes
1
  Ο δεύτερος λόγος είναι ότι το κομμάτι μου ανταποκρίνεται σε ένα αίσθημα του συναισθήματος και της εμπειρίας από την ιστορία του αμιάντου.
Aug 17 2019
Αγάπη
Votes
1
  Πρώτον, η επιθυμία μου είναι τα μαλλιά μου στο κεφάλι να μεγαλώνουν πολύ γρήγορα με την υψηλότερη ταχύτητα και να γίνονται πολύ μακρυά σε μικροδευτερόλεπτα. Δεύτερον, θα πρέπει να κάνω υψηλότερες βαθμολογίες σε όλες τις επερχόμενες εξετάσεις και να γίνω ο κορυφαίος της χώρας μου. Τρίτον, η οικογένειά μου και εγώ πρέπει να είμαστε πάντα ασφαλείς και υγιείς. Αυτές είναι οι επιθυμίες μου να γίνουν πραγματικότητα. Η πρώτη μου επιθυμία πρέπει να εκπληρωθεί σύντομα.
Aug 17 2019
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Θέλω να γίνω είδωλο kpop σε μια ομάδα κοριτσιών που είναι διάσημη και αγαπημένη διεθνώς. Θέλω να κάνω αυτή την επιθυμία είναι επειδή 1. Το να είσαι ένα idol του kpop είναι το δια βίου μου όνειρο, 2. Θέλω να τραγουδήσω και να χορέψω, και το πιο σημαντικό, 3. Θέλω να κάνω τραγούδια που κάνουν τους ανθρώπους ευτυχείς όταν τους ακούει. Κάθε φορά που αισθάνομαι λυπημένος, Μερικοί καλλιτέχνες με ξεκουράζουν. Δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι να είναι λυπημένοι, γι 'αυτό θέλω να τους ξεκουράσω με τη φωνή μου και να χορεύω!
Aug 17 2019
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Εύχομαι η αγαπημένη μου Εθνική Ένωση Μπάσκετ (NBA), η οποία είναι το Thunder City της Οκλαχόμα, να κερδίσει κάθε παιχνίδι Μπάσκετ που πρόκειται να έχουν.
Aug 17 2019
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Η επιθυμία μου είναι να γίνω διάσημη μια Herron από το γιατί dont θα με ακολουθήσει στο Instagram therealannanoelwilliamsmusic_ και να με ρωτήσει έξω ένα γίνω tiktok διάσημο και έχω 1000 συνδρομητές στο yt μου Annanoel Ουίλιαμς
Aug 17 2019
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Εύχομαι ο Davon Justin Anderson να επιστρέψει στη ζωή μου για πάντα και να με συγχωρήσει. Θέλω να δουλέψουμε τα πράγματα και να έχουμε μια θετική σχέση και να μην αφήσουμε ποτέ την αρνητική ενέργεια ανάμεσα σε εμάς και πάλι. Θέλω να με αγαπά άνευ όρων και να σχεδιάζω ένα μέλλον μαζί και να χαίρομαι για το υπόλοιπο της ζωής μας.
Aug 17 2019
Αγάπη
Votes
1
  Θεραπεύστε την ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή γενικά χωρίς τη βοήθεια του ψυχολόγου. Εξαλείψτε τελείως τις κακές διατροφικές συνήθειες και το άγχος για να χάσετε κάθε στιγμή και μερικές φορές σε μεγάλες ποσότητες, σταματήστε να ψάχνετε φαγητό ως ανακούφιση ή πλήξη, ως δραστηριότητα, σταματήστε να το σκεφτείτε και να σταματήσετε ξαφνικές παρορμήσεις όπου θέλω να φάω και να καταβροχθώ τα πάντα, η σχέση μου με τα τρόφιμα να είναι όπως πριν, χωρίς ψυχολογική βοήθεια. Και επιστρέψτε στο βάρος που είχα πριν από δύο χρόνια (-13 κιλά)
Aug 16 2019
Υγεία
Votes
1
  Θα ήθελα έναν άνημο που μοιάζει με έναν από τους charaters από τον hunterxhunter αλλά έχει μια κοιλιά δεν είναι λιπαρά είναι απλά κοιτάζει έγκυος γιατί είναι σαν Hointo ό, τι και αν είναι, αλλά με αγαπά σαν ομοφυλόφιλοι και είναι πραγματικό από το μυαλό μου και εδώ.
Aug 16 2019
Αγάπη
Votes
1
  Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να ζητήσει την υποβολή της αίτησης για την υποβολή αίτησης για την αποπληρωμή του πραγματικού ποσού, το οποίο δεν μπορεί να γίνει δεκτό.
Aug 16 2019
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Θα ήθελα να μπορώ να ψηφίζω μία φορά την ημέρα για τις επιθυμίες μου όπως και πριν. Τώρα όλες οι επιθυμίες κάνω κλικ στο, το δωρεάν κουμπί 1 ψήφου έχει φύγει και να αντικατασταθεί με ένα σύνδεσμο. Δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω την επιλογή των 15, 100 ψήφων γιατί πρέπει να πληρώσετε για αυτό. Δεν έχω λογαριασμό paypal. Είμαι μόνο 20. :( Θα ήθελα να επιστρέψω το 1 κουμπί ψηφοφορίας
Aug 16 2019
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Εύχομαι ο καλύτερος φίλος μου ο πασχαλινός Dommercant παίρνει στο Brooklyn Law School Σεπτέμβριος 2019 και εύχομαι επίσης ο καλύτερος φίλος μου Πασχάλ Ντομερκαντ να γίνει ο νεώτερος δικαστής στον βασιλιά Ανώτατο Δικαστήριο.Αγαπώ αυτό το κορίτσι που πάντα μου είπε αυτό πάντα ήταν το όνειρό του που θέλω και χρειάζομαι να γίνει πραγματικότητα
Aug 16 2019
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Εύχομαι για την παγκόσμια ειρήνη. Δεν υπάρχουν πλέον δολοφονίες και ολόκληρος ο κόσμος για να έχει ειρήνη. Κάθε φορά που βλέπω τις ειδήσεις, κάποιοι άνθρωποι πέρασαν επειδή είχαν μαχαιρώσει. Χτυπημένος μέχρι θανάτου και πολλή δολοφονία που συμβαίνει σε μέρη στο Λονδίνο, οπότε εύχομαι ολόκληρος ο κόσμος να έχει ειρήνη, πολέμους, μάχες και κακοποιήσεις.
Aug 16 2019
Ειρήνη
Votes
1
  Me Corrin επιστρέφουν σπίτι και κινούμαστε μαζί, Idk αν θα συμβεί ήταν χρόνια. Αλλά όλα όσα προσπάθησα. Και εύχομαι να κερδίσω την λαχειοφόρο αγορά της Λουιζιάνα για να μπορώ να φροντίσω τη μαμά μου.
Aug 16 2019
Αγάπη
Votes
1
  Θα ήθελα να επιστρέψουν οι shadowhunters της επίδειξης και ελπίζω ότι θα περάσουν μερικές ακόμα εποχές με το ίδιο ακριβώς cast όπως πριν παίζετε ακριβώς τους ίδιους χαρακτήρες και το clace θα έχει ένα ευτυχές τέλος.
Aug 16 2019
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Εύχομαι όταν ξυπνήσω θα ήταν το Summer Break ξανά το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019. Εύχομαι η μαμά μου να με αφήσει μαζί μου και η αδελφή μου Νίνα να μείνουμε μαζί της.
Aug 16 2019
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Dillian Whyte εναντίον Kubrat pulev το Σάββατο 21 Ιουλίου στις 02 αρένα Live on Sky Sports Box Office για να γίνει υποχρεωτικός αμφισβητίας για τον ιμάντα Anthony Joshua
Aug 16 2019
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Θα ήθελα να μοιάζω με τον Nathon Darrow στο gotham πριν φτάσει mr.freeze και αργότερα θα ήθελα επίσης να σε έκδοση του mr.freeze και θέλω επίσης το όνομά μου να αλλάξει σε νίκη τηγανητές πατάτες και να έχουν μια φίλη Nora όνομα παρακαλώ κάνετε αυτό γίνετε πραγματικότητα Θέλω μόνο αυτή την επιθυμία τίποτα άλλο απλά αυτή την επιθυμία
Aug 15 2019
Νέος Χρόνος
Votes
1
  Θα ήθελα να μπορούσα να είχα μυς σαν ημερολόγιο της υγείας και να μοιάζω και να ακούγεται ακριβώς όπως αυτόν που θα σήμαινε τον κόσμο για μένα έτσι δεν παίρνω συλλέγονται καθόλου και επιπλέον για να κερδίσει το κορίτσι που μου αρέσει η καρδιά της
Aug 15 2019
Αγάπη
Votes
1
  Εύχομαι ποτέ δεν θα έβλεπα κακά karma.I επιθυμούν όλοι οι εχθροί μου θα πεθάνουν instant.I επιθυμούν η φωνή μου θα είναι δυνατά και clear.I επιθυμώ θα είναι μεγάλη στο τραγούδι.Θέλω εγώ θα είναι το πιο influential πρόσωπο στον κόσμο .
Aug 15 2019
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Θα ήθελα να κινηθώ πολύ γρήγορα και εύχομαι όλοι οι άνθρωποι που πάντοτε θα με προσβάλλουν θα έχουν έναν έρπητα desease.I wish μου stutter θα gone.I επιθυμούν να είναι πολύ καλά στην αγγλική γλώσσα με σωστή γραμματική με σωστή έμφαση στην στιγμή.
Aug 15 2019
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Θα ήθελα να αλλάξω τα σχολεία στο πατριώτικο λύκειο κοντά μου, θέλω να είμαι όμορφος και να έχω ένα ωραίο σώμα, κανένα σπυράκι δεν έχει μακριά μαλλιά που να πηγαίνει λίγο πάνω από το άκρο μου, θα ήθελα να μπορώ να επισκεφθώ το freinds / φίλο μου και τους εγώ και ο πατέρας μου να μην έχουν κανένα πρόβλημα με αυτό, θέλω να έχω ωραία ρούχα, παπούτσια, χαρτικά, κοσμήματα, τσάντες, ρολόγια, αξεσουάρ για τα μαλλιά, θήκες τηλεφώνων και πολλά άλλα ... Εύχομαι όλα αυτά οι επιθυμίες θα γίνουν πραγματικότητα σε 1 ώρα ...
Aug 15 2019
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Θέλω να είμαι πλούσιος και να έχω πολλούς πραγματικούς φίλους στο hangout. Επιπλέον, εύχομαι η φιλανθρωπία να με φροντίζω και αυτή να γίνει η πραγματική φίλη μου και να προχωρήσει μαζί μου. Θέλω να την φροντίσω ενώ είναι στο σχολείο. Επιπλέον, εύχομαι ο κ. Keith να με κάνει διαχειριστή περιοχής μικρής πύλης caesars που κάνει τρελά τρελά χρήματα.
Aug 15 2019
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Θα ήθελα να γίνω ένας λυκάνθρωπος, ένας από τον οποίο μπορεί να φέρει τη μορφή λύκου μου κατά βούληση. Η γούνα μου θα είναι λευκή, το αριστερό μου πρόσθιο πόδι θα είναι κόκκινο όπως τα μάτια μου και θα είμαι τόσο ψηλός όσο οποιοσδήποτε κανονικός λύκος θα ήταν. Εξαιρετικά εκλεπτυσμένες αισθήσεις; Σίγουρα. Στέφω απολύτως να απελευθερώσω το θηρίο μου μέσα. Οποιαδήποτε βοήθεια εκτιμήθηκε!
Aug 15 2019
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Θα ήθελα να βγω μαζί με τους φίλους μου Courtney και Chloe Sutton για να παρακολουθήσετε ταινία το Νοέμβριο σε 3D για να παρακολουθήσετε κατεψυγμένα 2 και billy Joe Saunders vs Gennady Golovkin Στο Ηνωμένο Βασίλειο CW δικαιοσύνης πρωτάθλημα φλας βέλος supergirl dc Legends Batman superman aquaman Wonder Woman
Aug 15 2019
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Είμαι mahalakshmi pillai από την Ινδία ηλικία περίπου 50 yearsi εργάζομαι σε ένα ιδιωτικό γραφείο για τα τελευταία 17 yearsmy το όνομα αφεντικό είναι parimal chhapia, η ηλικία του είναι 67 χρόνια που μου παρενοχλεί καθημερινά φωνάζοντας με με προσβάλει χωρίς λόγο, παίρνει ευχαρίστηση κάνοντας Αυτό. Αυτός είναι ο περισσότερος χρόνος εχθρός απέναντί ​​μου. λόγω αυτής της φύσης του αφεντικού μου άρχισα να υποφέρω από κρίσεις πανικού. λόγω του φόβου και της νευρικότητας, μερικές φορές κάνουν λάθος στην εργασία μου. Η επιθυμία μου είναι ότι το boss parimal θα πρέπει πάντα να είναι ευγενικό σε με και δεν πρέπει να με παρενοχλεί διανοητικά με φωνή και προσβολή μου χωρίς λόγο καθημερινά, θα πρέπει πάντα να συμπεριφέρεται και να με θεραπεύει με ωραίο και σεβασμό τρόπο. Θα πρέπει να είναι αρμονικός μαζί μου, θα πρέπει πάντα να σταματήσει να συμπεριφέρεται με μένα με αγενείς, εχθρικούς και σκληρούς τρόπους μόνιμα
Aug 14 2019
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Θα ήθελα μια κλίμακα 1:64 2019 Ford F-250SD ROUSH 4D καμπίνα πληρώματος σε λευκό λευκόχρυσο πλαστικό, 2019 Ford F-250SD TUSCANY BLACK OPS TUSCANY ΜΑΥΡΟ OPS 4D καμπίνα πληρώματος σε μαύρο Agate, 2019 Ford F-250SD TUSCANY FTX BLACK OUT 4D καμπίνα πληρώματος σε λευκό λευκόχρυσο πλαστικό, 2019 Ford F-250SD ROUSH 4D καμπίνα πληρώματος σε μαύρο Agate, και 1:64 κλίμακα 2019 Ford F-450SD TUSCANY BLACK OPS DRW 4D καμπίνα πληρώματος σε μαύρο Agate.
Aug 14 2019
Άλλες Ευχές
Votes
1
  θέλω να μιλήσω την ισλανδική γλώσσα όπως από τη θρησκεία μου heathreny έτσι θα μπορούσα να μιλήσω σαν τους ανθρώπους μου norse έτσι και να ακούγονται σαν κι αυτοί και μάλιστα να μοιάζουν με αυτούς με τη μακρά γενειάδα και μακριά μαλλιά
Aug 13 2019
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Θα ήθελα να στοιχειώσω τον κλώνο μου από όλους τους εχθρούς του immiture από το ζωικό μου πνεύμα και θα κάνω την νίκη πραγματική από την πίστη της και εγώ τους κατάφερα μέχρι να υποφέρουν cunsiqunes.win η θυελλώδης τίγρη θα γίνει πραγματικότητα και θα με αγαπούσε.
Aug 13 2019
Άλλες Ευχές
Votes
1
  ο ανεμιστήρας μου κινείται και μοιάζει με το όνειρό μου και ο αδελφός και η αδελφή μου και η Πέτρα είναι 17 και η Χάνα είναι ο φίλος μου και ο Μαχ για να με αγαπάς και να με παντρευτείς και να έχεις μωρό και σκύλο και παίρνω καστανά μαλλιά και μπαλκάρ μαλλιά και φούσκα και καφέ μαμά η φωνητική ομιλία και η βόλτα μου και η κούκλα μου είναι ζωντανή και το κρεβάτι μου έχει τροχό
Aug 13 2019
Γονιμότητα
Votes
1
  Εύχομαι για μια μηχανή χρόνου Θα ήθελα για ένα λαμπτήρα τζίνι με ένα πραγματικό τζίνι Εύχομαι για ένα μηχάνημα χρόνου Θέλω να έχω τηλεμεταφορικές δυνάμεις Εύχομαι για ένα flip τηλέφωνο
Aug 13 2019
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Εύχομαι να συναντήσω την περιπολία με τα πόδια και έζησα στον κόλπο περιπέτειας μαζί τους και η κυνηγησία ερωτεύτηκε με me.Also θα ήθελα να έχω μια μηχανή που θα ήθελα να πληκτρολογήσω την επιθυμία μου και δεν θα μπορούσα ποτέ να τελειώσω.
Aug 12 2019
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Θέλω να επιλέξω οτιδήποτε Ένας άνθρωπος θέλω να βγαίνω από τις φωτογραφίες μου τώρα στο νέο μου iPhone 8Plus στην κρεβατοκάμαρά μου, πατώντας στον έναν άνθρωπο που θέλω και όταν συνεχίζω να κτυπώ τον άνθρωπο που θέλω θα πηδήσει όλα από τις φωτογραφίες μου από το iPhone 8Plus μου στην κρεβατοκάμαρά μου και ότι θα κοιμηθεί πάνω μου στο κρεβάτι μου για πραγματικό και ότι θα γίνει αυτομάτως ο φίλος μου για πάντα και ότι έχει τις ίδιες σούπερ δυνάμεις όπως ο σούπερμαν και περιλαμβάνει την πραγματική του σούπερ μανίκι και το πραγματικό ιπτάμενο ακρωτηριανό ακρωτήρι και το σώμα του θα παραμείνει το ίδιο και ότι θα με αγκαλιάσει τώρα και θα με φιλήσει τώρα πραγματικά για ακόμα και όταν κοιμάμαι στο κρεβάτι και ότι θα σώσει τον κόσμο και ότι θα ξέρει πώς να να με κρατάτε ασφαλείς και να με φροντίζετε και θα με αγαπάτε και ότι θα κάνει σεξ μαζί μαζί μου ακόμα και όταν κοιμάμαι στο κρεβάτι ακόμη και όταν προσεύχομαι τις καθολικές προσευχές μου Και παίζω κάθε είδους χαλαρωτική μουσική στο κρεβάτι, m κοιμάμαι στο κρεβάτι μου και ακόμα κι όταν διαβάζω την καθολική άγια βίβλο μου Κάθε n ight
Aug 12 2019
Άλλες Ευχές
Votes
1