Αρχική >> Κατηγορίες >> Άλλες Ευχές
Order by: 
  Είμαι ένα 13χρονο αγόρι και θέλω να γίνω ένα 13χρονο κορίτσι με εξαιρετικά πλούσιους γονείς ή ο καθένας δεν θα με θυμάται με αυτόν τον τρόπο και αν αποφασίσω ότι δεν θέλω να είμαι κορίτσι πια μπορώ να γυρίσω πίσω Θα ήμουν επίσης να είναι σε θέση να κάνει πολλούς ανθρώπους ευτυχισμένους Θα ήμουν ο πιο καυτός στο σχολείο με φόρεμα φούστες γκέτες Θα έχω τις αναμνήσεις αγόρι μου, αλλά θα έχω επίσης τις μνήμες των κοριτσιών και θα ήμουν μπαλαρίνα και θα εμπνεύσω πολλούς καθώς γερνάω και θα έχω αντίκτυπο κόσμο με έναν καλό τρόπο
May 25 2019
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Εύχομαι να έχω το "χρυσό ATM" επειδή είδα ένα βίντεο για ένα άτομο που πληρώνει χρήματα για 24 καράτια χρυσά μπράτσα και κέρματα ΑΛΛΑ αντί να έχει πολλά χρήματα μόνο για ένα μπαρ, μόνο ένα πολύ λίγα χρήματα για ένα 24 καράτιο χρυσό μπαρ ή κέρμα.
May 25 2019
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Εύχομαι ο μαγικός αυτός φορητός υπολογιστής να είναι πραγματικά ένα πράγμα εργασίας. Και αν το θέλει, η τιμή πέφτει σε κάτι που είμαι πολύ άνετα να ξοδέψω. Τότε όλα τα προβλήματά μου θα λυθούν.
May 24 2019
Άλλες Ευχές
Votes
16
  Εύχομαι το Samsung Galaxy S3 Mini μου να εμφανιστεί. Είχα ένα άλλο iPhone 4. Το ThinkPad R50e μου ήταν ενεργοποιημένο, είχε ένα νέο φορτιστή, η τωρινή του μπαταρία λειτούργησε και το κουμπί τροφοδοσίας του δεν ήταν πλέον κολλημένο. Το κόκκινο Dell Inspiron 11 3168 επανήλθε στη ζωή με μια νέα μητρική πλακέτα και εργάστηκε αυτή τη φορά. Και ότι η συσκευή αναπαραγωγής DVD της Cyber ​​Home είχε ένα τηλεχειριστήριο εργασίας.
May 24 2019
Άλλες Ευχές
Votes
2
  Θα ήθελα να αρχίσω ξανά το δεύτερο έτος του δημοτικού σχολείου, αλλά το 2014 και να αρχίσω ξανά Για να φορέσω τις πάνες Και Pokémon για να είναι πραγματικός στον κόσμο μας
May 24 2019
Άλλες Ευχές
Votes
4
  Εύχομαι να μπορώ να συναντήσω αυτούς τους ανθρώπους: dantdm, Ethan Gamer TV και Prestonplayz και ελπίζω να μπορέσω να παίξω μερικούς αγώνες με όποιο άτομο έβαλα στον κατάλογο. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!!!!!!!!!!
May 24 2019
Άλλες Ευχές
Votes
2
  Θα ήθελα να πάρω μια δεξαμενή 5 γαλλικών, μια βήτα αντλία ψαριών και μια βηματική θέρμανση ψαριών επειδή ο καλύτερος φίλος μου μου είπε ότι αν είχα όλα αυτά τα ψάρια μου θα μπορούσαν να ζήσουν για περισσότερα από 5 χρόνια και αυτό θα ήταν υπέροχο! Επίσης, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!
May 24 2019
Άλλες Ευχές
Votes
2
  Εύχομαι η γάτα μου να χρησιμοποιήσει το λουλούδι βρύση που πήραμε στο διαδίκτυο μόνο γι 'αυτόν και δεν το χρησιμοποιεί. Αυτό με κάνει λυπηρό γιατί ξοδεύουμε πολλά χρήματα σε αυτό. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!!!
May 24 2019
Άλλες Ευχές
Votes
2
  我 希望 一定 會 的 无法 認 練 的 无法 認 練 度 度 度 度 度 度 度 度 度 度 度 度 度 美 美 美 美 美 美 美 美我 希望 一定 会使 我 擁有 无限 認知 熟練 程度 + 超自然 速度 學習 + 完美 記憶 回憶 + 超人 直覺 + 完美 无暇 魅力 + 超人 身体 控制 的 真正 的 无限 四氫 四 氨基 嗪 嗪 苯 丸 定然 不是 安音劑.
May 23 2019
Άλλες Ευχές
Votes
1
  我 希望 一定 会讓 我 擁有 超級 頭腦 + 完美 回憶 + 即時 學習 + 即時 語言 流暢 溝通 + 即時 分析 + 全方位 語言 + 超人 魅力 + 超人 靈巧 + 多 任务 處理 + 超人 感官 吸收 + 超人 本能 + 超 能力 + 無限 神級 超自然 神聖 信心 + 無限 可能性 的 真正 的 無限 四氫 四 氨基 鋯 三 嗪 苯 丸 一定 不是 安慰劑. 我 希望 一定 會讓 我 擁有 超級 頭腦 + 完美 回憶 + 即時 學習 + 即時 語言 流暢 溝通 + 即時 分析 +全方位 語言 + 超人 魅力 + 超人 靈巧 + 多 任务 處理 + 超人 感官 吸收 + 超人 本能 + 超 能力 + 无限 神 級 自然 神心 信心 + 可能 可能 的 真正 的 无限 τέσσερα τέσσερα 氨 三 嗪 苯 丸 定劑. 我 希望 一定 會讓 我 擁有 超級 頭腦 + 完美 回憶 + 即時 學習 + 即時 語言 流暢 溝通 + 即時 分析 + 全方位 語言 + 超人 魅力 + 超人 靈巧 + 多 任務 處理 + 超人 感官 吸收 + 超人 本能 + 超 能力 +無限 神 級 超自然 神圣 信心 + 無限 可能性 的 真正無限 四氫 四 氨基 鋯 三 嗪 苯 丸 一定 不是 安慰劑.
May 23 2019
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Μακάρι να παίρνω απεριόριστα γυάλινα μπουκάλια κάθε δευτερόλεπτο για όλα τα φίλτρα μου (όπως έγραψα για την τελευταία φορά.) Γιατί αλλού θα βάλω τα φίλτρα μου; ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΑΣ !!!!!!!!!!!!!
May 23 2019
Άλλες Ευχές
Votes
3
  Θα ήθελα να γίνω νοικοκυριό γιατί έχω πάρει περισσότερο πρόβλημα να συγκεντρωθώ στην τάξη και να έχω (addd) και autim καθιστώντας πολύ πιο δύσκολο για μένα να σπουδάσω στο γυμνάσιο καθώς είμαι ευγνώμων είμαι σε ένα κανονικό γυμνάσιο, αλλά θέλω να είμαι σε θέση να να είναι οικιακά προκαλεί το ευκολότερο για μένα και η ζωή μου είναι πολύ πιο δύσκολη τότε οι περισσότεροι άνθρωποι, αν και μερικοί άνθρωποι έχουν πολλά προβλήματα.
May 22 2019
Άλλες Ευχές
Votes
6
  Εύχομαι να μπορώ να φτιάξω φίλτρα και να έχω ένα βιβλίο ορθογραφίας που με οδηγεί μέσα από όλα τα φίλτρα και τα συστατικά και επίσης θα έχω ΑΝΕΜΙΣΜΕΝΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ για όλα τα φίλτρα. Θα ήθελα επίσης να φτάσω στο δικό μου κατάστημα, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να έρχονται και να αγοράζουν τα φίλτρα μου.
May 22 2019
Άλλες Ευχές
Votes
4
  Εύχομαι το κάστρο για το οποίο έγραψα (η επιθυμία όταν έγραψα για το κάστρο) θα αναβαθμιστεί όταν αναβαθμίζω το κάστρο στο παιχνίδι, επιτεθώ σε άλλο κάστρο ή βρίσκω θησαυρό και λέει ότι θα αποθηκευτεί στην αποθήκη. Επίσης, όταν κερδίζω κάποια ρουμπίνια ή αγοράζω κάποια ρουμπίνια, θα πάρει τα ρουμπίνια και θα τα προσθέσει στο κάστρο. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑ !!!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!
May 22 2019
Άλλες Ευχές
Votes
4
  Θα ήθελα να είχα απεριόριστη υγεία στην τελική φαντασία XV και επίσης θα μπορούσα να αντιμετωπίσω τη μέγιστη βλάβη στους εχθρούς και επίσης είχα απολύτως άπειρο gil για να αγοράσω τα πάντα στο παιχνίδι.
May 22 2019
Άλλες Ευχές
Votes
5
  Θα ήθελα να μοιάζω με Κορεάτικα και με όλα τα ρούχα μου να είναι μεγάλα και μακρά πουλόβερ και μπλουζάκια, σορτς, φούστες και μακριές αποθήκες. Θα έχω επίσης μακρά μαύρα μαλλιά που με το φως του ήλιου θα φαινόταν σκούρο μπλε.
May 21 2019
Άλλες Ευχές
Votes
5
  Θα ήθελα να τη ζωή στο πώς (όχι) να αυξήσει την πραγματικότητα της σειράς Yandere είναι Yin-soo Aishi.Γιατί τότε θα μπορούσα να είμαι πραγματικά χαρούμενος, θα μπορούσα να δω την Ayano Aishi καθημερινά, θα μπορούσα να αγκαλιάσω τον Osoro και θα ήμουν ευχαριστημένος με ΖΩΗ
May 21 2019
Άλλες Ευχές
Votes
4
  Θα ήθελα να γίνω αύριο Yin-so Aishi. Όπως Yin-soo θα ήταν η αδελφή της Ayano Aishi και θα έμοιαζα με κορεάτικα. Θα είχα μακρά μαύρα μαλλιά, hetechromia (το δεξί μου μάτι θα ήταν σκοτεινό ναυτικό μπλε και το αριστερό μου μάτι θα ήταν σκούρο μωβ). Το σχήμα του σώματός μου θα ήταν μικροσκοπικό και πραγματικά υποτονημένο.Το δέρμα μου θα ήταν χλωμό, κρύο και μαλακό.Το ύψος μου θα ήταν 160cm.I would be λίγο underweight.I θα ήταν 15 ετών και αύριο εγώ και η αδελφή μου Ayano θα ξεκινήσει το 3ο έτος της μέσης σχολής στο Shiagari Middle School. Θα ήμουν στο πρόγραμμα σπουδών '' λογοτεχνίας και πολιτικών '' ενώ το Ayano θα ήταν στο πρόγραμμα σπουδών '' επιστήμη και μαθηματικά ''. Οι φίλοι του Ayano θα ήταν Midori Gurin και Kuu Dere, θα πήγαιναν και στην τάξη της. Οσόρο Σιντέσου και Οκά Ρούτο. Oka θα σπουδάσει το 1 ο Γυμνάσιο στο Γυμνάσιο Akademi, εν τω μεταξύ, εγώ και ο Osoro Shidesu θα ήταν στην ίδια τάξη και ίδια curriculum.Oka Ruto θα ήταν 16 χρονών και ο Osoro 15 ετών σαν εμένα.
May 21 2019
Άλλες Ευχές
Votes
4
  Εύχομαι να ζήσω μια πλούσια, ξέγνοιαστη ζωή, να δω τον φίλο μου πρόσωπο με πρόσωπο, να είναι μια όμορφη ωχρή γυναίκα και να κάνω όλοι να γέρνουν στα γόνατά τους καθώς περνάω με σιγουριά και υπερηφάνεια.
May 21 2019
Άλλες Ευχές
Votes
7
  θέλω να δω kalynn nicole stultz στο σπίτι μου και δεν ενοχλείται με αυτό που κάνω σε αυτήν και επίσης δεν φροντίζει τι κάνω με αυτήν και αυτή θα είναι όπου ανήκει και στο σπίτι μου για 2 εβδομάδες
May 20 2019
Άλλες Ευχές
Votes
5
  我 希望 的 使用 黑暗 能量 顯示 的 不能 的 萬極 極無 无限 時間 照靈 機 倍 快乐 的 自然 速度 的 顯示 的 方法 立刻 出现. 我 希望 的 使用 黑暗 能量 顯 化 願望 速度 更快 的 千萬極 無限 時間 圖靈 機 倍 快 的 超自然 速度 的 顯 化 願望 方法 立刻 出現. 我 希望 比 使用 黑暗 能量 顯 化 願望 速度 更快 的 千萬 億 極 無限 時間 圖靈 機 倍 快 的 超自然 速度 的 顯 化 願望 方法 立刻出現.
May 20 2019
Άλλες Ευχές
Votes
1
  我 希望 古代 中華 仙人 和 西洋 神仙 修持 神仙 有 所 用 和 一定 會使 凡人 跟 不 老不死 仙人 一樣 會 擁有 施行 神仙 的 能力 的 力 實玉 的 界 正 萬靈六 羧基 四氫 蝶 呤 合酶 會 立刻 出現! 我 希望 古代 中華 仙人 和 西洋 神仙 修持 神仙 術 時 所 服用 和 一定 會使 凡人 跟 不 老不死 的 仙人 一樣 會 擁有 施行 神仙 術 的 能力 的 現實 世界 的 真正的 瓊漿 玉液, 萬靈丹 和 仙丹 妙 藥 的 六 羧基 四氫 蝶 呤 合酶 會 立刻 出現! 我 希望 古代 中華 仙人 和 西洋 神仙 修持 神仙 術 時 所 服用 和 一定 會使 凡人 跟 不 老不死 的 仙人 一樣會 擁有 施行 神仙 術 的 能力 的 現實 世界 的 真正 的 瓊漿 玉液, 萬靈丹 和 仙丹 妙 藥 的 六 羧基 四氫 蝶 呤 合酶 會 立刻 出現!
May 20 2019
Άλλες Ευχές
Votes
2
  我 希望 古代 中華 仙人 和 西洋 神 人 修持 上帝 法術, 上帝 術, 神 術 ή ​​神仙 有 所 用 和 一定 會使 凡人 跟 不 老不死 的 仙人 一樣 擁有 施行 古代 中華 的 道教 或 道家 的 上帝 法術, 上帝術, 神 術 或 神仙 術 的 能力 的 現實 世界 的 真正 的 瓊漿 玉液, 萬靈丹 和 仙丹 妙 藥 的 六 羧基 四氫 蝶 呤 合酶 會 立刻 出現!
May 20 2019
Άλλες Ευχές
Votes
2
  Εύχομαι αύριο το περασμένο έτος και τον Μάρτιο και σε ό, τι έχασα και δεν συμβαίνουν ούτε λάθη. Μακάρι να ήμουν λαμπρός ήδη και κάθε ανάθεση που είχα ήταν εντελώς αυξημένη και ήμουν ισχυρός και σκληρός.
May 20 2019
Άλλες Ευχές
Votes
5
  Εύχομαι ο Susan Wojcicki να παραιτηθεί από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου του youtube, γιατί καταστρέφει το YouTube, πήρε χρήματα για τους λαούς, συνεχίζει να κάνει τρομερούς κανόνες για τον ιστότοπο. ακόμα και απενεργοποίησε σχόλια σε ορισμένα βίντεο. Απλώς θέλω την πάει έτσι ώστε η περιοχή μπορεί να πάει πίσω στο φυσιολογικό.
May 20 2019
Άλλες Ευχές
Votes
8
  Εύχομαι ότι εγώ, ο Jodi Diane Garber από το Marion, Ohio, είχα γίνει ο καλύτερος φίλος του συνόλου των multiverse όλοι μαζί και δεν θα ήταν βαρετό καθόλου, ούτε καν το παραμικρό κομμάτι.
May 19 2019
Άλλες Ευχές
Votes
83
  Ive πάντα θέλησε να είναι στο Τσαντ και Υψηλή Βίντεο για το κανάλι Chad Wild CLay, Vy Qwaint, ή εκθέτοντας το έργο Zorgo Ive ήταν ένα YouTuber για ένα ενώ αλλά Havent πήρε πολλά χρήματα Id αγάπη μου επιθυμία να έρθει Αλήθεια
May 19 2019
Άλλες Ευχές
Votes
8
  Ένας αδελφός και αδελφή και ένα κουτάβι και ένας 4χρονος αδελφός και 16χρονη αδερφή και ένας ηλικιωμένος αδελφός 1 μαύρος και πολύ ένα φως και εγώ wawant 2 πισίνα και θέλω η μαμά μου να είναι καφέ και ο μπαμπάς μου να είναι καφέ και να έχει καφέ οικογένεια και να είναι υπεύθυνος και να έχει μεγάλο σπίτι
May 18 2019
Άλλες Ευχές
Votes
8
  Εύχομαι εγώ και η οικογένειά μου μπορεί να πάρει μπορεί να πάρει ένα σπίτι 5 υπνοδωματίων στην πόλη μου.Με μια καλή πίσω αυλή και δεν είναι πάρα πολύ expensive.And μπορούμε να πάρουμε ένα χαριτωμένο σκυλί, ίσως ένα σκυλί που είχαμε ονομάσει neoco που πήρε από εμάς, και αν αυτό δεν μπορεί να συμβεί, εύχομαι ο παππούς μας να μας αφήσει να πάρουμε ένα σκυλί
May 18 2019
Άλλες Ευχές
Votes
8
  Εύχομαι για ολόκληρο το έτος, το ΟΛΟΚΛΗΡΟ, να με κάνει να είναι ο καλύτερος φίλος μου τώρα. Και δεν θα βαρεθεί καθόλου. Και σε μια jumpcut, επίσης.
May 18 2019
Άλλες Ευχές
Votes
6
  Επιθυμώ για το 2003-2006 Teen Titans Raven να είναι ένα πραγματικό πρόσωπο και να πάω σε μια υποστηρικτική ρομαντική σχέση μαζί μου στην ηλικία των 22 ετών να είναι δίπλα μου για πάντα.
May 17 2019
Άλλες Ευχές
Votes
6
  Θα ήθελα να παίρνω cast ως Doody στο λίπος η φωνή τραγουδιού μου θα βελτιωνόταν και η συντριβή μου θα με ρωτούσε έξω και θα είμαστε μαζί forever.Please να ψηφίσω για την επιθυμία μου
May 17 2019
Άλλες Ευχές
Votes
9
  Εύχομαι γεννήθηκα στις 4 Σεπτεμβρίου 2012 και πήγα στο δημοτικό σχολείο του Elmhurst γιατί μου λείπει η ύπαρξη στο δημοτικό σχολείο Χωρίς να διασκεδάζω με τους φίλους και τους δασκάλους μου λείπει να πηγαίνω σε εκδρομές στο χωράφι και περισσότερο χάνω μου παιδί και εύχομαι ήμουν ένα μικρό κορίτσι και πάλι
May 17 2019
Άλλες Ευχές
Votes
17
  Εύχομαι να έχω εξουσίες αυτές οι δυνάμεις είναι σχεδόν σαν να επιθυμούν τις δυνάμεις τους. Μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτές τις εξουσίες για να κάνω τίποτα, να πάω οπουδήποτε και επίσης μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτές τις δυνάμεις για καλό ή κακό. αυτό το φαινόμενο δύναμης θα συμβεί όταν το λέω έτσι στο μυαλό μου ή να μιλήσω δυνατά. Αυτές οι εξουσίες θα κάνουν τη ζωή ευκολότερη και πραγματικά θα είμαι ευτυχής για μία φορά και επίσης θα βελτιώσω την οικογενειακή ζωή μου.
May 17 2019
Άλλες Ευχές
Votes
13
  Επιθυμώ ότι θα μπορούσα να κάνω μια κούκλα μπακνιά Backyard 1988-1991 και όλες οι τηλεοπτικές εμφανίσεις κούκλας Barney 1-14 και δυνάμεις υπεράνθων και παλιές κοστούμι βιβλίων 1995-2010.
May 17 2019
Άλλες Ευχές
Votes
8
  Μακάρι να ήμουν Spiderman και έχω πάρει το δικό του κοστούμι Spiderman και δεν χρειάζομαι υγρό ιστού γιατί μου τσιρίζω από την αράχνη στο σχολικό μου ταξίδι και μπορώ να μπορώ να πηδήσω πραγματικά υψηλά και σε πολλά αθλητικά πράγματα.
May 16 2019
Άλλες Ευχές
Votes
16
  Εύχομαι ο παλαιότερος αδελφός μου Xavier να μεγαλώσει 5 ίντσες ψηλότερα στις 20 Σεπτεμβρίου 2019. Θέλω επίσης να ελέγξει τον θυμό του και η συμπεριφορά του θα αλλάξει με καλό τρόπο.
May 16 2019
Άλλες Ευχές
Votes
22
  Εύχομαι όταν έχω 10 χρονών μπορώ να νοικιάσω ένα κεραμικό κατάστημα και μέσα σε αυτό εύχομαι να έχει τα καλύτερα χρώματα και έχει μια μηχανή που κάνει αυτό που θέλω όταν πληκτρολογώ το πράγμα που θέλω να φτιάξω κλπ.) και το πρότυπο, όπως καμπύλο κυματιστό κάστρο (την άκρη ενός πύργου ενός κάστρου) πολύ περισσότερο ή και κανένα. Τότε θα κάνω πολλά χρήματα. παρακαλώ ψηφίστε. Ευχαριστώ!
May 15 2019
Άλλες Ευχές
Votes
9
  Εύχομαι το κάστρο που έκανα στο παιχνίδι Goodgame Empire ήταν δίπλα στο σπίτι μου και μπορώ να επισκεφτώ οποιαδήποτε στιγμή. Εύχομαι όλοι όλοι να είναι ωραίοι και επιτρέψτε μου να δανειστώ οτιδήποτε θέλω ή κάνω. Θα μπορούσα να γυρίσω τον τροχό της τύχης τίποτα! Και όταν μπαίνω στο παιχνίδι και κτίσω ή κάνω κάποιες αλλαγές στο κάστρο ... στέλνει την αλλαγή στο κάστρο και είναι εκεί. Και ένα τελευταίο πράγμα. Εάν συλλέξω κάτι σε καροτσάκια ή ένα θησαυροφυλάκιο, θα σταλεί στην αποθήκη στην περιοχή όπου βρίσκεται το κάστρο. Ψηφίστε για αυτή την επιθυμία. Ευχαριστώ!
May 15 2019
Άλλες Ευχές
Votes
10
  Θα ήθελα να μπορέσω να κερδίσω μια δεύτερη ευκαιρία από την ομάδα τένις του Special Olympics στο Τέξας για να παίξει για τα παιχνίδια του επόμενου έτους. Θέλω οι προπονητές και οι άλλοι να με κοινωνικοποιηθούν, ώστε οι γονείς μου να μου επιτρέψουν να επανενταχθώ.
May 15 2019
Άλλες Ευχές
Votes
12