Αρχική >> Κατηγορίες >> Άλλες Ευχές
Order by: 
  Εύχομαι να μπορώ να φτιάξω φίλτρα και να έχω ένα βιβλίο ορθογραφίας που με οδηγεί μέσα από όλα τα φίλτρα και τα συστατικά και επίσης θα έχω ΑΝΕΜΙΣΜΕΝΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ για όλα τα φίλτρα. Θα ήθελα επίσης να φτάσω στο δικό μου κατάστημα, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να έρχονται και να αγοράζουν τα φίλτρα μου.
May 22 2019
Άλλες Ευχές
Votes
0
  Εύχομαι το κάστρο για το οποίο έγραψα (η επιθυμία όταν έγραψα για το κάστρο) θα αναβαθμιστεί όταν αναβαθμίζω το κάστρο στο παιχνίδι, επιτεθώ σε άλλο κάστρο ή βρίσκω θησαυρό και λέει ότι θα αποθηκευτεί στην αποθήκη. Επίσης, όταν κερδίζω κάποια ρουμπίνια ή αγοράζω κάποια ρουμπίνια, θα πάρει τα ρουμπίνια και θα τα προσθέσει στο κάστρο. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑ !!!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!
May 22 2019
Άλλες Ευχές
Votes
0
  Θα ήθελα να είχα απεριόριστη υγεία στην τελική φαντασία XV και επίσης θα μπορούσα να αντιμετωπίσω τη μέγιστη βλάβη στους εχθρούς και επίσης είχα απολύτως άπειρο gil για να αγοράσω τα πάντα στο παιχνίδι.
May 22 2019
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Θα ήθελα να μοιάζω με Κορεάτικα και με όλα τα ρούχα μου να είναι μεγάλα και μακρά πουλόβερ και μπλουζάκια, σορτς, φούστες και μακριές αποθήκες. Θα έχω επίσης μακρά μαύρα μαλλιά που με το φως του ήλιου θα φαινόταν σκούρο μπλε.
May 21 2019
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Θα ήθελα να τη ζωή στο πώς (όχι) να αυξήσει την πραγματικότητα της σειράς Yandere είναι Yin-soo Aishi.Γιατί τότε θα μπορούσα να είμαι πραγματικά χαρούμενος, θα μπορούσα να δω την Ayano Aishi καθημερινά, θα μπορούσα να αγκαλιάσω τον Osoro και θα ήμουν ευχαριστημένος με ΖΩΗ
May 21 2019
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Θα ήθελα να γίνω αύριο Yin-so Aishi. Όπως Yin-soo θα ήταν η αδελφή της Ayano Aishi και θα έμοιαζα με κορεάτικα. Θα είχα μακρά μαύρα μαλλιά, hetechromia (το δεξί μου μάτι θα ήταν σκοτεινό ναυτικό μπλε και το αριστερό μου μάτι θα ήταν σκούρο μωβ). Το σχήμα του σώματός μου θα ήταν μικροσκοπικό και πραγματικά υποτονημένο.Το δέρμα μου θα ήταν χλωμό, κρύο και μαλακό.Το ύψος μου θα ήταν 160cm.I would be λίγο underweight.I θα ήταν 15 ετών και αύριο εγώ και η αδελφή μου Ayano θα ξεκινήσει το 3ο έτος της μέσης σχολής στο Shiagari Middle School. Θα ήμουν στο πρόγραμμα σπουδών '' λογοτεχνίας και πολιτικών '' ενώ το Ayano θα ήταν στο πρόγραμμα σπουδών '' επιστήμη και μαθηματικά ''. Οι φίλοι του Ayano θα ήταν Midori Gurin και Kuu Dere, θα πήγαιναν και στην τάξη της. Οσόρο Σιντέσου και Οκά Ρούτο. Oka θα σπουδάσει το 1 ο Γυμνάσιο στο Γυμνάσιο Akademi, εν τω μεταξύ, εγώ και ο Osoro Shidesu θα ήταν στην ίδια τάξη και ίδια curriculum.Oka Ruto θα ήταν 16 χρονών και ο Osoro 15 ετών σαν εμένα.
May 21 2019
Άλλες Ευχές
Votes
1
  Εύχομαι να ζήσω μια πλούσια, ξέγνοιαστη ζωή, να δω τον φίλο μου πρόσωπο με πρόσωπο, να είναι μια όμορφη ωχρή γυναίκα και να κάνω όλοι να γέρνουν στα γόνατά τους καθώς περνάω με σιγουριά και υπερηφάνεια.
May 21 2019
Άλλες Ευχές
Votes
3
  θέλω να δω kalynn nicole stultz στο σπίτι μου και δεν ενοχλείται με αυτό που κάνω σε αυτήν και επίσης δεν φροντίζει τι κάνω με αυτήν και αυτή θα είναι όπου ανήκει και στο σπίτι μου για 2 εβδομάδες
May 20 2019
Άλλες Ευχές
Votes
2
  我 希望 的 使用 黑暗 能量 顯示 的 不能 的 萬極 極無 无限 時間 照靈 機 倍 快乐 的 自然 速度 的 顯示 的 方法 立刻 出现. 我 希望 的 使用 黑暗 能量 顯 化 願望 速度 更快 的 千萬極 無限 時間 圖靈 機 倍 快 的 超自然 速度 的 顯 化 願望 方法 立刻 出現. 我 希望 比 使用 黑暗 能量 顯 化 願望 速度 更快 的 千萬 億 極 無限 時間 圖靈 機 倍 快 的 超自然 速度 的 顯 化 願望 方法 立刻出現.
May 20 2019
Άλλες Ευχές
Votes
1
  我 希望 古代 中華 仙人 和 西洋 神仙 修持 神仙 有 所 用 和 一定 會使 凡人 跟 不 老不死 仙人 一樣 會 擁有 施行 神仙 的 能力 的 力 實玉 的 界 正 萬靈六 羧基 四氫 蝶 呤 合酶 會 立刻 出現! 我 希望 古代 中華 仙人 和 西洋 神仙 修持 神仙 術 時 所 服用 和 一定 會使 凡人 跟 不 老不死 的 仙人 一樣 會 擁有 施行 神仙 術 的 能力 的 現實 世界 的 真正的 瓊漿 玉液, 萬靈丹 和 仙丹 妙 藥 的 六 羧基 四氫 蝶 呤 合酶 會 立刻 出現! 我 希望 古代 中華 仙人 和 西洋 神仙 修持 神仙 術 時 所 服用 和 一定 會使 凡人 跟 不 老不死 的 仙人 一樣會 擁有 施行 神仙 術 的 能力 的 現實 世界 的 真正 的 瓊漿 玉液, 萬靈丹 和 仙丹 妙 藥 的 六 羧基 四氫 蝶 呤 合酶 會 立刻 出現!
May 20 2019
Άλλες Ευχές
Votes
2
  我 希望 古代 中華 仙人 和 西洋 神 人 修持 上帝 法術, 上帝 術, 神 術 ή ​​神仙 有 所 用 和 一定 會使 凡人 跟 不 老不死 的 仙人 一樣 擁有 施行 古代 中華 的 道教 或 道家 的 上帝 法術, 上帝術, 神 術 或 神仙 術 的 能力 的 現實 世界 的 真正 的 瓊漿 玉液, 萬靈丹 和 仙丹 妙 藥 的 六 羧基 四氫 蝶 呤 合酶 會 立刻 出現!
May 20 2019
Άλλες Ευχές
Votes
2
  Εύχομαι αύριο το περασμένο έτος και τον Μάρτιο και σε ό, τι έχασα και δεν συμβαίνουν ούτε λάθη. Μακάρι να ήμουν λαμπρός ήδη και κάθε ανάθεση που είχα ήταν εντελώς αυξημένη και ήμουν ισχυρός και σκληρός.
May 20 2019
Άλλες Ευχές
Votes
2
  Εύχομαι ο Susan Wojcicki να παραιτηθεί από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου του youtube, γιατί καταστρέφει το YouTube, πήρε χρήματα για τους λαούς, συνεχίζει να κάνει τρομερούς κανόνες για τον ιστότοπο. ακόμα και απενεργοποίησε σχόλια σε ορισμένα βίντεο. Απλώς θέλω την πάει έτσι ώστε η περιοχή μπορεί να πάει πίσω στο φυσιολογικό.
May 20 2019
Άλλες Ευχές
Votes
4
  Εύχομαι ότι εγώ, ο Jodi Diane Garber από το Marion, Ohio, είχα γίνει ο καλύτερος φίλος του συνόλου των multiverse όλοι μαζί και δεν θα ήταν βαρετό καθόλου, ούτε καν το παραμικρό κομμάτι.
May 19 2019
Άλλες Ευχές
Votes
33
  Ive πάντα θέλησε να είναι στο Τσαντ και Υψηλή Βίντεο για το κανάλι Chad Wild CLay, Vy Qwaint, ή εκθέτοντας το έργο Zorgo Ive ήταν ένα YouTuber για ένα ενώ αλλά Havent πήρε πολλά χρήματα Id αγάπη μου επιθυμία να έρθει Αλήθεια
May 19 2019
Άλλες Ευχές
Votes
5
  Ένας αδελφός και αδελφή και ένα κουτάβι και ένας 4χρονος αδελφός και 16χρονη αδερφή και ένας ηλικιωμένος αδελφός 1 μαύρος και πολύ ένα φως και εγώ wawant 2 πισίνα και θέλω η μαμά μου να είναι καφέ και ο μπαμπάς μου να είναι καφέ και να έχει καφέ οικογένεια και να είναι υπεύθυνος και να έχει μεγάλο σπίτι
May 18 2019
Άλλες Ευχές
Votes
5
  Εύχομαι εγώ και η οικογένειά μου μπορεί να πάρει μπορεί να πάρει ένα σπίτι 5 υπνοδωματίων στην πόλη μου.Με μια καλή πίσω αυλή και δεν είναι πάρα πολύ expensive.And μπορούμε να πάρουμε ένα χαριτωμένο σκυλί, ίσως ένα σκυλί που είχαμε ονομάσει neoco που πήρε από εμάς, και αν αυτό δεν μπορεί να συμβεί, εύχομαι ο παππούς μας να μας αφήσει να πάρουμε ένα σκυλί
May 18 2019
Άλλες Ευχές
Votes
5
  Εύχομαι για ολόκληρο το έτος, το ΟΛΟΚΛΗΡΟ, να με κάνει να είναι ο καλύτερος φίλος μου τώρα. Και δεν θα βαρεθεί καθόλου. Και σε μια jumpcut, επίσης.
May 18 2019
Άλλες Ευχές
Votes
4
  Επιθυμώ για το 2003-2006 Teen Titans Raven να είναι ένα πραγματικό πρόσωπο και να πάω σε μια υποστηρικτική ρομαντική σχέση μαζί μου στην ηλικία των 22 ετών να είναι δίπλα μου για πάντα.
May 17 2019
Άλλες Ευχές
Votes
4
  Θα ήθελα να παίρνω cast ως Doody στο λίπος η φωνή τραγουδιού μου θα βελτιωνόταν και η συντριβή μου θα με ρωτούσε έξω και θα είμαστε μαζί forever.Please να ψηφίσω για την επιθυμία μου
May 17 2019
Άλλες Ευχές
Votes
7
  Εύχομαι γεννήθηκα στις 4 Σεπτεμβρίου 2012 και πήγα στο δημοτικό σχολείο του Elmhurst γιατί μου λείπει η ύπαρξη στο δημοτικό σχολείο Χωρίς να διασκεδάζω με τους φίλους και τους δασκάλους μου λείπει να πηγαίνω σε εκδρομές στο χωράφι και περισσότερο χάνω μου παιδί και εύχομαι ήμουν ένα μικρό κορίτσι και πάλι
May 17 2019
Άλλες Ευχές
Votes
12
  Εύχομαι να έχω εξουσίες αυτές οι δυνάμεις είναι σχεδόν σαν να επιθυμούν τις δυνάμεις τους. Μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτές τις εξουσίες για να κάνω τίποτα, να πάω οπουδήποτε και επίσης μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτές τις δυνάμεις για καλό ή κακό. αυτό το φαινόμενο δύναμης θα συμβεί όταν το λέω έτσι στο μυαλό μου ή να μιλήσω δυνατά. Αυτές οι εξουσίες θα κάνουν τη ζωή ευκολότερη και πραγματικά θα είμαι ευτυχής για μία φορά και επίσης θα βελτιώσω την οικογενειακή ζωή μου.
May 17 2019
Άλλες Ευχές
Votes
9
  Επιθυμώ ότι θα μπορούσα να κάνω μια κούκλα μπακνιά Backyard 1988-1991 και όλες οι τηλεοπτικές εμφανίσεις κούκλας Barney 1-14 και δυνάμεις υπεράνθων και παλιές κοστούμι βιβλίων 1995-2010.
May 17 2019
Άλλες Ευχές
Votes
6
  Μακάρι να ήμουν Spiderman και έχω πάρει το δικό του κοστούμι Spiderman και δεν χρειάζομαι υγρό ιστού γιατί μου τσιρίζω από την αράχνη στο σχολικό μου ταξίδι και μπορώ να μπορώ να πηδήσω πραγματικά υψηλά και σε πολλά αθλητικά πράγματα.
May 16 2019
Άλλες Ευχές
Votes
12
  Εύχομαι ο παλαιότερος αδελφός μου Xavier να μεγαλώσει 5 ίντσες ψηλότερα στις 20 Σεπτεμβρίου 2019. Θέλω επίσης να ελέγξει τον θυμό του και η συμπεριφορά του θα αλλάξει με καλό τρόπο.
May 16 2019
Άλλες Ευχές
Votes
16
  Εύχομαι όταν έχω 10 χρονών μπορώ να νοικιάσω ένα κεραμικό κατάστημα και μέσα σε αυτό εύχομαι να έχει τα καλύτερα χρώματα και έχει μια μηχανή που κάνει αυτό που θέλω όταν πληκτρολογώ το πράγμα που θέλω να φτιάξω κλπ.) και το πρότυπο, όπως καμπύλο κυματιστό κάστρο (την άκρη ενός πύργου ενός κάστρου) πολύ περισσότερο ή και κανένα. Τότε θα κάνω πολλά χρήματα. παρακαλώ ψηφίστε. Ευχαριστώ!
May 15 2019
Άλλες Ευχές
Votes
9
  Εύχομαι το κάστρο που έκανα στο παιχνίδι Goodgame Empire ήταν δίπλα στο σπίτι μου και μπορώ να επισκεφτώ οποιαδήποτε στιγμή. Εύχομαι όλοι όλοι να είναι ωραίοι και επιτρέψτε μου να δανειστώ οτιδήποτε θέλω ή κάνω. Θα μπορούσα να γυρίσω τον τροχό της τύχης τίποτα! Και όταν μπαίνω στο παιχνίδι και κτίσω ή κάνω κάποιες αλλαγές στο κάστρο ... στέλνει την αλλαγή στο κάστρο και είναι εκεί. Και ένα τελευταίο πράγμα. Εάν συλλέξω κάτι σε καροτσάκια ή ένα θησαυροφυλάκιο, θα σταλεί στην αποθήκη στην περιοχή όπου βρίσκεται το κάστρο. Ψηφίστε για αυτή την επιθυμία. Ευχαριστώ!
May 15 2019
Άλλες Ευχές
Votes
10
  Θα ήθελα να μπορέσω να κερδίσω μια δεύτερη ευκαιρία από την ομάδα τένις του Special Olympics στο Τέξας για να παίξει για τα παιχνίδια του επόμενου έτους. Θέλω οι προπονητές και οι άλλοι να με κοινωνικοποιηθούν, ώστε οι γονείς μου να μου επιτρέψουν να επανενταχθώ.
May 15 2019
Άλλες Ευχές
Votes
12
  Θα ήθελα να μπορώ να τραγουδήσω πολύ καλά. Τώρα έρχεται μια μέρα και θα μπορούσα να τραγουδήσω κάθε νότα ψηλά ή χαμηλά, δυνατά ή ήσυχα. Εύχομαι σε όλους να μου άρεσε η φωνή μου και εγώ και η Sophie, Flo, laila, Annie, Ruby, Daisy, Rose, Rosa, Lily όπου όλα σε αυτό και ήμασταν εκπληκτικοί και ακούστηκαν λαμπρά.
May 13 2019
Άλλες Ευχές
Votes
11
  Επιθυμώ να έχω τη δύναμη να ελέγξω και να καλέσω τον αέρα και τη φωτιά. παρακαλώ πραγματικά το χρειάζομαι. θέλω να μπορώ να προστατεύσω εμένα, την οικογένειά μου και άλλους ανθρώπους από τα κακά πράγματα σε αυτόν τον κόσμο
May 13 2019
Άλλες Ευχές
Votes
9
  我 希望 撒旦 恶魔 真的 一定 有 一个 真正 的 向 牠 卖 灵魂 并 实现 所有 愿望, 欲望 和 想望 的 事情 即刻 驟然 实现 的 超自然 门户 入口 网站. 我 希望 撒旦 恶魔 真的 一定 有 一个 真正 的 向 牠 卖 灵魂 并实现 所有 愿望, 欲望 和 想望 的 事情 即刻 驟然 实现 的 超自然 门户 入口 网站. 我 希望 撒旦 恶魔 真的 一定 有 一个 真正 的 向 牠 卖 灵魂 并 实现 所有 愿望, 欲望 和 想望 的 事情 即刻 驟然 实现 的 超自然 门户 入口网站.
May 13 2019
Άλλες Ευχές
Votes
3
  Εύχομαι η κάρτα μνήμης Fujifilm 600002308 xD-Picture M 512 MB, Call of Duty - Infinite Warfare - Αποθήκευση μνήμης USB Flash Drive 8GB USB 2.0 και το συνδυασμό κτυπήματος και κουτιού Call of Duty Ballpoint.
May 13 2019
Άλλες Ευχές
Votes
18
  Θέλω ο πατέρας μου να επιστρέψει ζωντανός και να περπατήσει πάλι μέχρι την 1η Δεκεμβρίου 2019 που είναι για τα γενέθλιά του γιατί μου λείπει και θέλω να αρχίσω να μιλάω περισσότερα οδικά ταξίδια και να περνάω χρόνο μαζί του και τον αγαπώ
May 12 2019
Άλλες Ευχές
Votes
19
  Εύχομαι η άκρη μου να είναι μεγαλύτερη και οι πλήρεις ισχίές μου να γεμίζουν και να έχω μια λεπτότερη μύτη, μικρότερα μάτια, τέλεια όραση και τρίχα τρίχας που είναι πάντα υγιές και μαλακό. Θέλω επίσης να μιλήσω Γαλλικά, Ισπανικά, Γερμανικά, Κορεάτικα και Κινέζικα. Θέλω επίσης να είμαι πολύ καλός στο μπάσκετ και το ποδόσφαιρο. Και εύχομαι τα μάτια μου να είναι ένα χρώμα Amber, αλλά οι άνθρωποι θα πιστέψουν ότι τα μάτια μου ήταν πάντα εκείνο το χρώμα. Και θέλω ένα ελαφρύτερο χρώμα δέρματος, όπως ένα χρώμα δέρματος καραμέλας και θέλω επίσης τέλεια λευκά δόντια. Θέλω να έχω ένα τέλειο σώμα και θέλω να μπορώ να αγοράσω ό, τι θέλω. Και θέλω μια λιγότερο αυστηρή μητέρα που θα με επιτρέψει να κάνω τίποτα όπως πάρει ένα δαχτυλίδι μύτης. Και θέλω επίσης κάθε αγόρι ή κορίτσι που μου αρέσει να με αρέσει πίσω. Θέλω επίσης μέγεθος 8 πόδια και ωραία χέρια. Θέλω επίσης τέλειο δέρμα και να μην έχουν ουλές ή ραγάδες. Θέλω επίσης να μυρίζω πάντα σαν καραμέλα και θέλω μικρότερα βυζιά που δεν κρεμούν. Θέλω επίσης μακρυές βλεφαρίδες και τέλεια φρύδια και θέλω όλα αυτά να γίνουν πραγματικότητα στις 6/10/19
May 12 2019
Άλλες Ευχές
Votes
9
  Εύχομαι να μπορώ να πάω στο σύμπαν του ακαδημαϊκού μου ακαδημαϊκού ως χαρακτήρα μου οποτεδήποτε το επιθυμώ. Για να το κάνω αυτό, κρατώ το κομμάτι της καρδιάς του κολιέ μου και λέω τις λέξεις "My Hero Academia". Όλα είναι στην αγγλική γλώσσα, οπότε μπορώ να τα καταλάβω. Επίσης, το χαρτί που λέει " Bio Paper " έχει κάποιες πληροφορίες για τον χαρακτήρα μου. Μπορώ να προσθέσω ή να αλλάξω τίποτα αν το θέλω. Σε όλες τις ώρες, εκεί θα ήταν ο σύντροφός μου Ari. Τέλος, ο κόσμος μου δεν θα κερδίσει ούτε θα χάσει χρόνο όταν πάω στο άλλο σύμπαν.
May 12 2019
Άλλες Ευχές
Votes
21
  Εύχομαι η μητέρα να βρίσκει έναν οδοντίατρο που να εργάζεται καλά με τους αυτιστικούς ανθρώπους και να τους βοηθήσει με την οδοντιατρική τους φοβία. Επίσης, για να δείτε ότι οι κοιλότητες στο στόμα μου είναι μόνιμα φύγει πριν επισκεφθώ έναν οδοντίατρο και τα ούλα μου είναι απόλυτα υγιή.
May 11 2019
Άλλες Ευχές
Votes
15
  Θα ήθελα να βρω ένα σκύλο στο δάσος μου και να επισυνάπτεται στο κολάρο του είναι ένας φάκελος με $ 200 σε αυτό, έτσι ώστε τα χρήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να φροντίσουν αυτό το άστεγο σκυλί ή οποιουσδήποτε άλλους όπως αυτό. Αυτό το σκυλί θα ήταν ένας αρσενικός ενήλικος Γερμανός Shepard και το όνομά του θα είναι το μέγιστο. Οι γονείς μου θα με επιτρέψουν να τον κρατήσω και θα γνώριζε στρατιωτική εκπαίδευση, ώστε να μπορεί να βοηθήσει εκείνους που είναι ατυχείς και χαμένοι. Όχι επειδή έχουν απαχθεί, αλλά αυτοί που είναι αυτοκτονία και αυτοί που δεν ξέρουν τι να κάνουν με τη ζωή τους. Ευχαριστώ.
May 11 2019
Άλλες Ευχές
Votes
7
  Εύχομαι να λάβω 10.000 εκατομμύρια δολάρια κάθε δευτερόλεπτο στο λογαριασμό μου όταν έχω ηλικία 13 ετών επειδή έχω μόνο λίγα χρήματα στο λογαριασμό μου. Ψηφίστε για αυτή την επιθυμία. Ευχαριστώ!
May 11 2019
Άλλες Ευχές
Votes
6
  Επιθυμώ να έχω 10.000 πιστωτικές κάρτες στο λογαριασμό μου επειδή μερικά πράγματα λένε ότι οι πιστωτικές κάρτες ανταλλάσσονται για να πάρουν κάτι ξεχωριστό. ψηφίστε για αυτή την επιθυμία. Ευχαριστώ!
May 11 2019
Άλλες Ευχές
Votes
6
  Επιθυμώ να έχω 5 πράσινο τσάι γάλακτος (στο εστιατόριο τσαγιού kung fu) που παραδίδεται στην κρεβατοκάμαρά μου κάθε πρωί επειδή μου αρέσει το γαλάζιο πράσινο τσάι καθημερινά το πρωί.
May 11 2019
Άλλες Ευχές
Votes
7