Αρχική >> Κατηγορίες >> Άλλες Ευχές >> WishID: 11825
Bj pardieu
Change Wish Language:
 Επιθυμώ Time Warped και Flash Προωθήθηκα στο μέλλον στη δεκαετία του 2020 και ήμουν απεριόριστη στην εξουσία και τα αυτοκίνητα ήταν καινούργια και επιχρωμιωμένα και υπήρχαν νέα είδη εντόμων πανίδας και περισσότερο στο μέλλον και οι άνθρωποι ήταν τέλειοι και τόσο όμορφοι όσο η πραγματική ζωή anime χαρακτήρες.




5306 /8587 Κατηγορία : Άλλες Ευχές


Ημερομηνία : Jan 21 2017  |  Ψήφοι : 149
Κατηγορία : Άλλες Ευχές
WishID : 11825  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Εύχομαι το κρεμαστό κόσμημα έλξης, το τυχερό κρεμαστό κόσμημα Gnome, το λαϊκό τύχη που κερδίζει το παιχνίδι Talisman, το προσωπικό φίλτρο φερομόνης και ο γαμπρός τάλισμος θεός των υπερφυσικών δώρων από το Moonstar7spirits.
Jan 21 2017
Άλλες Ευχές
Votes
100
  Επιθυμώ να ταξιδέψω 5 χρόνια έξω από το χρόνο στο μέλλον και ήταν το έτος 2022 ήμουν τότε 27 ετών η ισχύς μου ήταν απεριόριστη είχαμε 2 οχήματα που ήταν επιχρωμιωμένα είχα ένα δαχτυλίδι που ήταν τόσο ανθεκτικό όσο adamantium είχα αγγελική φίλους θα μπορούσα να τα επισκεφθώ συχνά το σώμα μου έγινε υπερβολικά ισχυρό λόγω μιας μεταμόσχευσης στεροειδών κορτιζόλης από έναν πυροβολισμό που πήρα στη σπονδυλική μου στήλη κατά τη χρονική περίοδο του έτους 2017 στις αναλγητικές κρέμες του 2020 έγιναν εξαιρετικά ισχυροί πολλοί άνθρωποι ήταν πολύ υπερήφανοι για τα λευκά μαλλιά που χρησιμοποιούσαν εύγλωττα Αγγλικοί υπολογιστές είχαν 10PB σκληρούς δίσκους γενετικά αυξημένα τρόφιμα ήταν usda εγκεκριμένα υπήρχαν νέα είδη των εντόμων της πανίδας και περισσότερο.
Jan 20 2017
Άλλες Ευχές
Votes
71
  Η επιθυμία μου είναι ότι μπορώ να μιλήσω πολύ καλά. Δεν μπορώ να μιλήσω αγγλικά ... Γίνω πολύ καλός ομιλητής, τότε ο καθένας σοκ ότι πώς μιλάω πολύ καλά αγγλικά. Είδα όλοι να μιλούν πολύ καλά, αλλά δεν μπορώ
Jan 20 2017
Άλλες Ευχές
Votes
33
  Θα ήθελα να είχα αυτές τις εξουσίες, όπως η Ταξίδι στην Παλαιά, η Παλαιά Ζωή, η Αστρική Ταξιδεύοντας, η Τηλεμεταφορά, η Τηλεπάθεια, η Ψυχομετρία ή η Ψυχοσκόπηση, η Ψυχοκινητική ή η Τηλεκίνηση, η Θεραπεία της Πίστεως, η Ενεργειακή Ιατρική, κι αλλα.
Jan 20 2017
Άλλες Ευχές
Votes
102
  Εύχομαι δύο Άνδρες Φωτεινοί Άγγελοι που θα είναι ευγενικοί, αγαπητοί, συμπονετικοί και ανακουφιστικοί καθώς και ασθενείς. Χρειάζομαι 100 ψήφους ή περισσότερες για να καταστήσω αυτή την επιθυμία πραγματικότητα.
Jan 20 2017
Άλλες Ευχές
Votes
101
  Θα ήθελα να έχω υπερδυνάμεις που θα ήθελα να είχα (πράσινο) θερμότητα που θα ενεργοποιήσει όταν θα θυμώσω μερικές φορές δεν μπορεί να τον ελέγξει, η σούπερ ταχύτητα θα ενεργοποιηθεί όταν πρέπει να τρέξω ή όταν θέλω να το χρησιμοποιήσω, ενεργοποιώ επίσης όταν παίρνω τρελός, σούπερ άλμα για να πηδήσω ψηλότερα σε οτιδήποτε δεν υπάρχει όριο και μπορώ να το ελέγξω για να το ενεργοποιήσω Θα κάνω διπλό άλμα ένα σούπερ φλοιό για να σβήσω τις μεγάλες δομές για να σκανδάλη σούπερ φλοιός μου θα βάλω το αριστερό πόδι προς τα εμπρός το δεξί πόδι πίσω και να γυρίσω το σώμα μου στα αριστερά μου αρκετά για να δημιουργήσω σούπερ κύματα στον αέρα
Jan 19 2017
Άλλες Ευχές
Votes
92
  Επιθυμώ ότι ο Richard Garcia ήταν φίλος, είμαι σέξι και τα μαλλιά μου θα είναι εξαιρετικά μακρυά. Ελπίζω να πάρω ένα καινούργιο σκυλί, κανείς δεν θα μου μαστίζει. Ελπίζω ότι όλα αυτά θα γίνουν αληθινά.
Jan 18 2017
Άλλες Ευχές
Votes
31
  Θα ήθελα ένα μπλε κουμπί νέον που δίνει τις ευχές αμέσως θα μοιάζει με το "Αυτό ήταν εύκολο". κουμπί από το Staples, αλλά είναι μπλε νέον αντί για κόκκινο και δεν έχει τις λέξεις σε αυτό. Μπορείτε να πείτε τη επιθυμία δυνατά ή να ψιθυρίσετε την επιθυμία και στη συνέχεια πατήστε το κουμπί, τότε η επιθυμία γίνεται πραγματικότητα και μια φωνή λέγοντας "αυτό ήταν εύκολο" παίζει και μόνο ο άνθρωπος που το επιθυμεί μπορεί να το ακούσει. και υπάρχουν άπειρες ευχές και μπορείτε να θελήσετε για τίποτα. Θέλω να το βρω μια μέρα μόνο να κάθεται στο τραπέζι του καφέ με μια τηλεόραση σε το δίπλα στο τηλεχειριστήριο στο σπίτι στο σπίτι μου. και θέλω να είμαι ο πρώτος που να μην το βρει η μητέρα μου. Επίσης, δεν μπορώ ποτέ να το χάσω και θα ξέρω πάντα πού είναι. Επίσης δεν μπορεί να καταστραφεί. Επίσης, θα ξέρει τι μιλάμε για όταν λέω κάτι συγκεκριμένο μιλώντας για το σπίτι μου ή ένα συγκεκριμένο άτομο και δεν θα προσθέσει μια τρομερή συστροφή σε κάθε επιθυμία και δεν χρειάζεται να είμαι συγκεκριμένος όταν το χρησιμοποιώ για να κάνω μια ευχή . Επίσης, η δύναμη δεν θα πάει στο κεφάλι μου
Jan 17 2017
Άλλες Ευχές
Votes
106
  Εύχομαι ότι όλη η χαίτη 6 δείχνουν το μικρό μου πόνι είναι φίλοι μου που θα μπορούσαν να με δουν πραγματικά και αυτό θα ήταν soooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ωραία
Jan 17 2017
Άλλες Ευχές
Votes
164
  Θα ήθελα να γίνω ένας πραγματικός άλφα λυκάνθρωπος ακριβώς όπως ο Scott McCall από το TEEN WOLF του MTV. θα μπορούσα να φανέλα όποτε θέλω και να έχουν τις αισθήσεις που έχει. Τα μάτια μου θα γινόταν κόκκινα σε αυτή τη μορφή και οι κυνόδοντες θα έβγαιναν όταν ήθελα. Θα έδινα το δάγκωμα σε όποιον επέλεξα αλλά μερικές φορές δεν θα άλλαζε το άτομο. Εάν έδινα ένα άτομο αρκετά βαθιά θα μπορούσαν να μετατραπούν σε λυκάνθρωπο ή σε ένα banshee. αν έκανα σκηνοθεσία σε κάποιον, θα μπορούσαν να μετατραπούν σε ιππόκοβο. Θα μπορούσα επίσης να κάνω το χέρι μου κάτω και τα νύχια θα εξαφανιστούν ή θα βγουν.
Jan 17 2017
Άλλες Ευχές
Votes
66
  Εύχομαι ότι μόλις συγκεντρώσει 100 ψήφους, θα έχω τις επιθυμίες μου. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί: λέω τη δική μου επιθυμία δυνατά, με φωνητική φωνή ή στο κεφάλι μου, ώστε κανείς άλλος να μην μπορεί να την ακούσει. Στη συνέχεια, αφού κάνω την επιθυμία μου, πρέπει να σπάσω τα δάχτυλά μου και αυτό γίνεται αυτόματα. Δεν μπορώ να επιθυμήσω τους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένου και εμού, να πεθάνω ή να τραυματισθώ πραγματικά άσχημα. Δεν θέλω τίποτα που θα μπορούσε να με βλάψει ή ακόμη και να με σκοτώσει ή κάποιος άλλος ... Επίσης, θα ήθελα να πάρει 100 ψήφους, ο James Goodacre, ένα αγόρι στο σχολείο μου που μου αρέσει πραγματικά, θα με άρεσε πίσω και θα Ρωτήστε μου στο χορό τότε θα αρχίσουμε να χρονολογούμε.
Jan 17 2017
Άλλες Ευχές
Votes
109
  Θα ήθελα μια Flip Ultra Βιντεοκάμερα - Μπλε, 4 GB, 2 ώρες (2η γενιά), Flip Ultra βιντεοκάμερα - Μαύρο, 4 GB, 2 ώρες (2η γενιά), και τα ακουστικά Skullcandy Hesh 2 Over- Μαύρος.
Jan 17 2017
Άλλες Ευχές
Votes
102
  Εύχομαι η ξαφνική ανάκαμψη μνήμης ξυρίσματος από το kikiandpops, Spirit-Of-Tynus-Wish-Granting-Sea-Servant-Πνεύμα-Α-Θεός-και-Πολεμιστής από Otesanek Συλλογικό, Stone-God-Terminus-Sleeping-Stone-God να μου δώσω πέντε ευχές από την Otesanek Collective και τα απεριόριστα χρήματα.
Jan 16 2017
Άλλες Ευχές
Votes
101
  Εύχομαι τα μαλλιά μου να αρχίσουν να γίνονται λευκά. Θέλω τα κομμάτια μαλλιών να αρχίσουν να γίνονται λευκά μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες. Δεν θέλω ολόκληρα τα μαλλιά μου να είναι λευκά. Απλά θέλω τα κομμάτια να αρχίσουν να γίνονται λευκά.
Jan 16 2017
Άλλες Ευχές
Votes
72
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Εύχομαι ότι απόψε η επιθυμία μου για ταξίδι στο χρόνο θα τελειώσει τελικά με τις λεπτομέρειες και τις επιθυμίες των συμμάχων. 9 Ιουλίου 2010 7-9-10 έξυπνα στα μαθηματικά: Υπολογιστής: Τεχνολογία: βάζει πολλά προσπάθεια στο σχολείο: ipod 4η γενιά: PS3apple laptop, HP desktop
Jan 22 2017
Άλλες Ευχές
Votes
41
  Εύχομαι να γίνω ο νέος ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του goanimate έτσι μπορώ να κάνω πολλά χρήματα και να κάνω να διαγράψω τα crappy animations Αυτό θα ήταν sooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ωραία
Jan 22 2017
Άλλες Ευχές
Votes
131
  Εύχομαι η πρώτη μου επιθυμία θα είναι 16 Οκτωβρίου 2016 την ημέρα της πρώτης ημέρας της δουλειάς μου στο Ross Dress στο Colma της Καλιφόρνιας 94014 ώστε να μπορώ να κερδίσω τόνους χρημάτων, ενώ εύχομαι η δεύτερη μου επιθυμία τώρα θα είναι η 10η Ιουνίου 2008 η την ημέρα που αποφοίτησα από το Γυμνάσιο Westmoor ώστε να μπορέσω να τελειώσω την εκπαίδευσή μου στο Skyline College νωρίς τότε εύχομαι η τρίτη μου επιθυμία να είναι τελικά 19 Ιουνίου 1993 η ημέρα που ήρθα στην Αμερική με τη μαμά μου όταν εύχομαι η τέταρτη επιθυμία μου είναι ότι Έχω όλες τις τρέχουσες αναμνήσεις μου άθικτες, τις δυνάμεις της ευχολόγιας κλπ. Στις 19 Ιουνίου 1993 αμέσως μετά την επιθυμία μου για πέμπτη επιθυμία μου είναι να ξυπνήσω ως αθάνατη μάγισσα, vampiress, succubus, γοργόνα, λυκάνθρωπος, kitsune, ψυχική, ιδιοφυΐα , το παιδί και το θαύμα της μουσικής, στις 19 Ιουνίου 1993
Jan 22 2017
Άλλες Ευχές
Votes
37
  Εύχομαι η πρώτη μου επιθυμία είναι ότι όλες οι πέντε αποδοχές που έλαβα στη δουλειά μου, στην οποία συνολικά χίλια τριακόσια ογδόντα εννιά δολάρια, επέστρεψαν στον τραπεζικό μου λογαριασμό στην Τράπεζα της Αμερικής στον οποίο δεν το ξόδεψα οπότε εύχομαι η δεύτερη μου επιθυμία είναι ότι το έκτο paycheck μου που έλαβα την περασμένη Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017 επέστρεψε στο χέρι μου, στο οποίο δεν είχα εξαργυρώσει την επιταγή έτσι η μαμά μου ξέρει ότι έχω ενώ θα ήθελα για την τρίτη επιθυμία μου να είναι 16 Οκτωβρίου 2016 την ημέρα που είχα την πρώτη μου δουλειά να εργάζομαι περισσότερες ώρες και να πληρώνομαι περισσότερα χρήματα, ενώ εύχομαι την τέταρτη επιθυμία μου τώρα θα είναι η 10η Ιουνίου 2008 την ημέρα που αποφοίτησα από το Γυμνάσιο Westmoor για να τελειώσω την εκπαίδευσή μου νωρίς η ηλικία που επιθυμώ για την πέμπτη μου επιθυμία θα είναι τελικά η 19η Ιουνίου 1993 η ημέρα που έχω έξι αδέλφια και πέντε αδελφές καθώς επίσης και εγώ ήρθα στην Αμερική με τη μαμά μου στις 19 Ιουνίου 1993 ακριβώς την ίδια ακριβώς ώρα που εύχομαι για την έβδομη επιθυμία μου είναι ότι δουλεύω ως πρότυπο μόδας, τραγουδιστής, ράπερ, χορευτής κλπ. στις 19 Ιουνίου 1993.
Jan 22 2017
Άλλες Ευχές
Votes
16
  Εύχομαι ο Τάιλερ να μου πει ότι μου αρέσει. Και για να έχεις δέντρο σπίτι. Και να έχεις ένα υπόγειο κρησφύγετο. Και έγινε πλούσιος. Και να τηλεμεταφέρονται οπουδήποτε. Να γίνω γοργόνα όταν θέλω. Και για να παγώσει ο χρόνος. Και για να είναι πάντα το καλοκαίρι. Και για τους γονείς μου και τον θείο μου να σταματήσουν να διαφωνούν. Και για τα κορίτσια να ζήσουν μαζί μου.
Jan 22 2017
Άλλες Ευχές
Votes
25
  Εύχομαι η πρώτη μου επιθυμία θα είναι η 16η Οκτωβρίου 2016 την ημέρα που πήρα την πρώτη μου δουλειά και έχω μόνιμα απεριόριστες ευχέρειες που μου δίνουν τις ευχές μου όταν λέω την επιθυμία μου με μια ψιθυριστή φωνή, κτυπώ τα δάχτυλά μου και χτυπήσω τα χέρια μου τότε μου η πρώτη ευχή θα γίνει αυτόματα έτσι εύχομαι η δεύτερη μου επιθυμία θα είναι τώρα η 10η Ιουνίου 2008 την ημέρα που αποφοίτησα από το Γυμνάσιο Westmoor και μόνιμα έχω απεριόριστες ευχέρειες που μου δίνουν τις ευχές μου όταν λέω την επιθυμία μου με μια ψιθυριστή φωνή, χτυπήσω τα δάχτυλά μου και χτυπήσω τα χέρια μου τότε η τρίτη μου επιθυμία θα είναι τελικά η 19η Ιουνίου 1993 η ημέρα που ήρθα στην Αμερική με τη μαμά μου όταν ήρθα στην Αμερική με τη μαμά μου και μόνιμα έχω απεριόριστες ευχέρειες που δίνουν εξουσίες που χορηγούν τις ευχές μου όταν λέω η επιθυμία μου με μια ψιθυριστή φωνή, να σπάσω τα δάχτυλά μου και να χτυπήσω τα χέρια μου τότε η τρίτη μου επιθυμία θα γίνει πραγματικότητα ακριβώς όπως ήθελα να συμβεί μετά από αυτή την επιθυμία πήρε 100 ψήφους.
Jan 22 2017
Άλλες Ευχές
Votes
33
  Εύχομαι ένα κοστούμι skunk που με μετατρέπει σε ανθρωπόμορφη γυναικεία πριγκίπισσα skunk. Θα είχε ζεστή ροζ γούνα, ανοιχτό ματζέντα μαλλιά μέχρι τα γόνατα, στήθη της ΕΕ και μια κορώνα καλυμμένη με διαμάντια. Ένα δευτερόλεπτο μετά την τοποθέτησα, θα γίνω μια εξαιρετικά σέξι, εξαιρετικά όμορφη και εξαιρετικά ζεστή έκδοση του FIFI la fume. 6'6 " ψηλό, 14 ετών, η κλεψύδρα και η άκρη της θεάς, η τοξική μυρωδιά που έρχεται από την ουρά μου, η σέξι θηλυκή γαλλική προφορά, η άπειρη γόνιμη και η ακόρεστη επιθυμία να μείνει έγκυος. Επίσης, επιθυμώ μαγικά μπουφάν μαγιό μπικίνι, ιαπωνικά μαγιό sukuumizu), ιαπωνικές στολές σχολικής μαμάς (sailor fuku), κιλότες hello kitty, μικρά κιλότα παντελόνι μου και ιαπωνικά ρούχα γυμναστικής (Buruma), έτσι έχω κάτι να φορέσω όταν είμαι σκούν. Τα στήθη δεν θα γίνουν ποτέ κενά. θα ξαναγεμίσουν μαγικά. Εάν είμαι ποτέ εμποτισμένος ενώ είμαι σκουνγκ, οι παλιές αναμνήσεις μου θα παρασυρθούν, νέες μνήμες θα πάρουν τη θέση τους, θα γίνω Fifi la fume αιώνια, 14 αιώνια και αιώνια ζωή και νεολαία.
Jan 23 2017
Άλλες Ευχές
Votes
107
  Εύχομαι οι άνθρωποι της ηλικίας μου και οι νεότεροι να μεγαλώσουν για να είναι κριτικοί στοχαστές και πιστεύουν ότι οι κλιματικές αλλαγές, ο αντιλαϊσμός, η ηλίθια, η φτώχεια, ο πόλεμος και τα μίσος έγκλημα / ομιλία / ομάδες είναι σοβαρά προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν. Μάιος Το Σύμπαν εξαπλώνει την αγάπη, τη χαρά και την ειρήνη .....
Jan 25 2017
Άλλες Ευχές
Votes
24
  Εύχομαι το νέο μου σπίτι να έχει μια αίθουσα μπόουλινγκ και μια πισίνα. και εύχομαι ότι όλα τα αγόρια στην τάξη μου μου άρεσαν. Εύχομαι ότι τα μαλλιά μου ήταν 90 ίντσες μακρύ. Εύχομαι ότι το νέο μου σπίτι είχε επίσης κινηματογράφο και επίσης ότι ο αδελφός μου Michael και η θεία μου και η ανιψιά μου και ο αδελφός της ήρθαν το σχολείο μου και το σπίτι μας ήταν 7 ιστορίες και εγώ και η Neuf μου είχε 3 μπάνια και η μαμά μου ήταν 45 ετών και ο μπαμπάς μου ήταν 56 χρονών και ήμουν 14 ετών και ήμουν Adriana grande και πήγα στο γυμνάσιο και ότι το σπίτι μου ήταν ένα κάστρο
Jan 25 2017
Άλλες Ευχές
Votes
21
  Εύχομαι ο ξαδέλφης μου Alexa να πηγαίνει επίσης στο σχολείο μου και στο δωμάτιο της αίθουσας μου να ευχηθώ ότι το σπίτι των 7 ιστοριών μας πλένει ένα σύγχρονο σπίτι και έχει μια πολύ ωραία κουζίνα. Επιθυμώ ότι δεν θα έπρεπε να πάω στο σχολείο. Εύχομαι το σπίτι μου να είχε μια αίθουσα κλιματισμού και ήμουν δάσκαλος. Εύχομαι ότι θα μπορούσα να έχω ένα αντίγραφο της μηχανής για να πάρει αντίγραφα των δοκιμών. Εύχομαι ότι η Neuf και η μητέρα μου με αγαπούσε ως θεία. Θα ήθελα να είχαμε πολλά αυτοκίνητα. Θα ήθελα να είχαμε ένα καροτσάκι γκολφ και θα μπορούσα να το οδηγήσω. Θα ήθελα επίσης να έχω τρία δισκία και ένα τηλέφωνο σαν τη μαμά μου. Μακάρι να είχαμε τα πάντα στο κατάστημα. Θα ήθελα επίσης να έχουμε ένα αυτοκίνητο με καταστήματα μέσα και για μένα τα πάντα ήταν δωρεάν. Επιθυμώ ότι μέσα σε αυτό το αυτοκίνητο ήταν Wal-Mart ch e b στόχος και κατάστημα μακιγιάζ και ένα κατάστημα καραμέλα και ένα εμπορικό κέντρο.
Jan 25 2017
Άλλες Ευχές
Votes
23
  Εύχομαι ο φίλος μου με τον οποίο ασχολήθηκα σήμερα να σταματήσει να είναι θυμωμένος σε μένα και να γίνουμε και πάλι οι καλύτεροι φίλοι. μου λείπει
Jan 26 2017
Άλλες Ευχές
Votes
107
  Εύχομαι για ένα τηλέφωνο 7 και ένα τηλέφωνο όπως αυτό που έχει η μαμά μου και ότι ο δάσκαλός μου Ο κύριος και η μαμά μου επιτρέψτε μου να πάρω το τηλέφωνό μου σε αναφορές για το pe και το μεσημεριανό Θα ήθελα επίσης να μπορώ να περάσω το αστέρι μου και το παγκάκι μου σημάδι. Θα ήθελα επίσης ότι ήμουν πιο έξυπνος από την Susanne στην τάξη μου. Θα ήθελα να είχα σούπερ ταχύτητα και ότι είχα πάγερες δυνάμεις που εύχομαι ότι είχα ένα τηλέφωνο και είχα aPhone case maker για να κάνω και να διακοσμήσω ένα Glitter τηλέφωνο case.and ένα κατάστημα τηλέφωνο όπου μόνο μπορώ να πάρω δωρεάν.
Jan 26 2017
Άλλες Ευχές
Votes
22
  θέλω να επιταχυνθεί από το χρόνο και το διάστημα που θέλω να ταξιδέψω στο χρόνο μέχρι το τέλος του χρόνου και του σύμπαντος για να γίνω Αναγεννημένος και μετενσαρκωμένος ως ο νέος Θεός ο ένας πάνω από όλα θέλω να πάρω την απόλυτη αθανασία.
Jan 28 2017
Άλλες Ευχές
Votes
29
  Θα ήθελα να γίνω δημοφιλής στο σχολείο μου και ότι πολλοί άνθρωποι θα ήθελαν να είναι φίλοι μαζί μου και ότι πολλά όμορφα αγόρια θα μου έρωσαν.
Jan 28 2017
Άλλες Ευχές
Votes
103