Αρχική >> Κατηγορίες >> Άλλες Ευχές >> WishID: 11973
Ανώνυμος
Change Wish Language:
 Θα ήθελα να φανταστώ από την ταινία.


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true


5379 /8587 Κατηγορία : Άλλες Ευχές


Ημερομηνία : Feb 14 2017  |  Ψήφοι : 5
Κατηγορία : Άλλες Ευχές
WishID : 11973  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Εύχομαι για ένα cosplay anime από το Love Live! Λιακάδα!! Θεατρική φορεσιά Έκδοση Riko. Είναι το πιο χαριτωμένο και το ωραιότερο cosplay που έχω δει ποτέ. Θέλω πραγματικά να φορέσω το Animaga και Madman Anime Festival και ακόμη και για την Ημέρα 12 Dress Up Day.
Feb 14 2017
Άλλες Ευχές
Votes
17
  Εύχομαι μια μαγική βρύση γεμάτη με μαγεμένο νερό που με μετατρέπει σε όμορφο μαύρο κορίτσι ηλικίας 8 ετών. Θα έχω χρώμα εσπρέσο, μακρύ μαύρα μαλλιά μέχρι το πισινό μου και την πιο σέξι τζαμαϊκανική προφορά. Καθώς μεγαλώνω, θα γίνω μυώδης, πιο αθλητικός και πιο όμορφος. Θα ήθελα επίσης για μια ατελείωτη προμήθειες Jamaican σημαία μαγιό μπικίνι, hello kitty κιλοτάκια και μικρά μου pony κιλότες. Τέλος, εύχομαι μια καταραμένη πιπίλα που προκαλεί σε κάποιον που την αγγίζει να έχει ακόρεστη επιθυμία να μείνει έγκυος. Όσο περισσότερο ακουμπάει, θα μείνει έγκυος και θα έχει μωρά. Αν το βάλουν στο στόμα τους και αναρροφούν, η εγκυμοσύνη τους θα επιταχύνει μαγικά.
Feb 13 2017
Άλλες Ευχές
Votes
63
  Ανεξάρτητα από την εποχή μας, θα έχουμε ελεύθερο χρόνο και θα είμαστε πολύ ευτυχισμένοι. Και αν η περιβαλλοντική διαμόρφωση θα έπρεπε να είναι τόσο απλή.
Feb 13 2017
Άλλες Ευχές
Votes
8
  Μακάρι να μην υπάρχουν μαθήματα Αγγλικών αύριο τελευταία περίοδος. Εάν δεν έχουμε μάθημα αγγλικής αύριο, μπορούμε να έχουμε ελεύθερους χρόνους και να μπορέσουμε να πάμε νωρίς στο σπίτι. Και εύχομαι επίσης η περιβαλλοντική σχεδίαση να είναι ευκολότερη από ό, τι κάνει πολλά.
Feb 13 2017
Άλλες Ευχές
Votes
19
  Μακάρι να ήμουν πλούσιος Θα ήθελα να ζήσαμε σε ένα σπίτι μεγαλύτερο από το λευκό σπίτι. Ευχόμαστε ότι είχα τα πάντα στο κατάστημα Melrose και τα παπούτσια θα ήθελα να έχω τα πάντα στα παιχνίδια ru και στο κατάστημα μακιγιάζ και θα ήθελα να είχα όλα τα παπούτσια σε κάθε κατάστημα Επιθυμώ ότι τα μαλλιά μου αυξήθηκε ένα πόδι κάθε ώρα Θα ήθελα στο σπίτι μου είχε ένα σαλόνι που έκανε τα μαλλιά μου κάθε πρωί
Feb 12 2017
Άλλες Ευχές
Votes
26
  Αποκτήστε βαθύ φράγμα. Αποκτήστε λευκά δόντια.Περισσότερα φρύδια. Ροζ και γεμάτα lips.get υψηλά μάγουλα.Ένα φυσικό μακιγιάζ. πάρτε ένα όμορφο χαμόγελο. Έχετε μια γλυκιά θηλυκή φωνή και χαριτωμένο γέλιο. Έχει ένα λεπτό πρόσωπο και μύτη. Το στομαχικό στομάχι, τα χοντρά χέρια και τα πόδια, το κενό του μηρού, το χαλαρό σωματικό λίπος και το βάρος μόνο 42 κιλά. Αποκτήστε το λίπος και το διπλό πηγούνι. μαστού. Πάρτε μια μικροσκοπική μέση. Ξεκουράστε το βάρος σας. Ξεφορτωθείτε το mole, την ακμή, τα σπυράκια, τα σημάδια, το σημάδι του δέρματος και τον άνιση τόνο του δέρματος στο πρόσωπο και στο σώμα. αλλά όχι τα φρύδια, τις βλεφαρίδες και τα μαλλιά της κεφαλής. Ευθεία πόδια δάχτυλα και να απαλλαγούμε από bunion.Get όμορφη hand.look Καναδική.έχουν τα χείλη στη θέση τους. να είναι το μόνο αδέλφια αν υπάρχουν άλλοι που die.r.Jonathan μιλά σε me.Be ευφυής.χω πολλούς φίλους στο σχολείο και δεν ντροπαλός στο σχολείο. become lefty.get μια καλή πεζοπορία, στέκεται και ύπνο στάση για girl.get ένα Αγγλικά προφορά και να μιλούν αγγλικά σαφώς και fluently.get μακριές και χοντρές βλεφαρίδες.
Feb 12 2017
Άλλες Ευχές
Votes
74
  Εύχομαι ένα μαγικό Speedos που με μετατρέπει σε μια ανθρωπόμορφη καφέ αρκούδα. Θα ήταν πορτοκαλί και θα έχουν αρκουδάκια. Μόλις είμαι μια αρκούδα, θα είμαι 9'9 " ψηλό, ζυγίζει πάνω από 3000 κιλά, και να είναι απολύτως όλα τα μυς. Θα έχω μυς στη θέση που κανένας άνθρωπος δεν έχει θέσεις. Τα όργανα μου θα ήταν εξαιρετικά τροφοδοτημένα ώστε να μπορούν να χειριστούν το ακραίο μέγεθος και τη δύναμή μου. Το πέος και ο όρχι θα μεγαλώσουν σε μεγάλο μέγεθος. ο όρχι μου θα κρατούσε περισσότερο από ένα γαλόνι σπέρματος και θα ξαναγεμίσει σε μόλις 10 δευτερόλεπτα. Το ανοσοποιητικό μου σύστημα θα ήταν εξαιρετικά τροφοδοτημένο, κι έτσι θα είχα ανοσία σε όλες τις ασθένειες. Το Speedos θα είναι επίσης μαγευτικό. δίνοντάς μου ατελείωτες υπερδυνάμεις. Κάθε θηλυκή αρκούδα με την οποία συνεργάζομαι θα γινόταν τόσο ισχυρή, μυϊκή και θαυμάσια όπως και εγώ. Όλα τα μελλοντικά μικρά πουλάκια θα μεγαλώσουν για να είναι τόσο ισχυρά, μυϊκά και υπερδυνάμεις όσο και εγώ.
Feb 11 2017
Άλλες Ευχές
Votes
69
  Εύχομαι η θήκη / τσάντα της κορεατικής κολεξιόν κορίτσι λουλουδιών να παραδοθεί στον ξάδελφό μου πριν η γιαγιά μου φύγει στη Μελβούρνη από το Guangzhou. Η υπόθεση της Κορέας Λουλούδι μολύβι ήταν τόσο αξιολάτρευτο και έτσι ήθελα να το πάρω όταν ο ξάδερφος μου το αγόρασε και πήρε τη γιαγιά να μου φέρει. Αλλά ανησυχώ επίσης ότι η υπόθεση Pencil θα παραδοθεί αργά αφού η γιαγιά μου φύγει στη Μελβούρνη. Ελπίζω πραγματικά και εύχομαι η κορεατική θήκη / θήκη μολύβδου να παραδοθεί στο σπίτι του ξαδέλφου μου ακριβώς πριν από τις 18 Φεβρουαρίου.
Feb 11 2017
Άλλες Ευχές
Votes
24
  Η επιθυμία μου είναι να συναντήσω το WWE Superstar Alexa Bliss. Είναι μια τεράστια έμπνευση για μένα να κάνω καλύτερα και να πιστεύω στον εαυτό μου. Θέλω πραγματικά να την συναντήσω. Το μόνο πράγμα που με κρατάει να θέλω να ζήσω είναι να την ριχτώ. Θα ήταν τιμή να την συναντήσω. Έχω περάσει από πολλά κακά πράγματα και αν τη βρω ποτέ, θα ήμουν ευχαριστημένος για το υπόλοιπο της ζωής μου. Έχω κουραστεί και πάσσομαι από την κατάθλιψή μου, προσπαθώντας να πολεμήσω. Είναι αγαπημένη μου.
Feb 09 2017
Άλλες Ευχές
Votes
28
  Εύχομαι να έχω όλα τα cd των ψαράδων γιατί δεν τα έχω δει σε μεγάλο χρονικό διάστημα και εκεί το fav μου έτσι παρακαλώ αν θα μπορούσα να τα πάρω εγώ θα τους έχω για πάντα thx
Feb 09 2017
Άλλες Ευχές
Votes
11
  Θα ήθελα να έχω ένα κουμπί σε κάθε πουκάμισο που έχω και όταν ήθελα για κάτι Συμβαίνει και έγινε πραγματικότητα Θα ήθελα να είμαι ο καθένας από τους καλύτερους φίλους.Θέλω επίσης ότι το liopoldo το αγόρι στην κυρία aggyires classLalled μου και στο pe και presses ξοδεύει πολύ χρόνο μαζί μου και μου είπε επίσης να ευθυμίσω για την ομάδα του. Θα ήθελα επίσης ότι Oswaldothe αγόρι στην τάξη brisenos δάσκαλος ήταν ο αδελφός μου Θα ήθελα επίσης ότι η μαμά μου ήταν 41 ετών και ο πατέρας μου 56 ετών
Feb 08 2017
Άλλες Ευχές
Votes
24
  Μακάρι να ήμουν ένα όμορφο κορίτσι που είναι 6 χρονών και όλοι με θυμούνται έτσι. Θα ήθελα επίσης να έχω υπερδυνάμεις για να βοηθήσω όλους σε όλο τον κόσμο και θα ήμουν όμορφος. Εύχομαι ότι δεν υπήρχε σχολείο και όλοι ήταν έξυπνοι και θα έβρισκαν μαζί και δεν θα υπήρχε καμία πληρωμή για πράγματα, καμία κλοπή και κανένα να μην σκοτώσει κανέναν.
Feb 08 2017
Άλλες Ευχές
Votes
27
  Θα ήθελα να λάβω ένα ιαπωνικό παιχνίδι που ονομάζεται Sweets Pact DX Set από την Kira Kira Precure A La Mode από τη θεία μου και την ξαδέλφη μου. Το Sweets Pact ήταν το πιο όμορφο και χαριτωμένο παιχνίδι που έχω δει ποτέ με παστέλ χρώματα και τα Γλυκά Ζωής για να εισαγάγετε και να ακούσετε τη Μεταμόρφωση Εισαγωγή του Precure. Πραγματικά θα μπορούσα να παίξω και να δοκιμάσω τον εαυτό μου αντί να παρακολουθώ τους ανθρώπους να παίζουν.
Feb 08 2017
Άλλες Ευχές
Votes
17
  IwishIhavenoEnglishclasseseveryBlueFridaysPeriod4.WhenIswitchedtoanewEnglishclass, IwashappyIhavenoEnglishclassonBlueFridaybutweactuallydohaveaEnglishclassthisBlueFriday.Iwasreallysadandupset.Iwasthinkingifwedon'thaveEnglishclassesonFridayPeriod4, andIcouldgohomeearlylikeIimagined.SoIreallydon'twantEnglishclassesonFridays.
Feb 08 2017
Άλλες Ευχές
Votes
10
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Θα ήθελα να ολοκληρώσω το σχέδιο κατόψεων στον εικονογράφο με τον υπολογιστή γρήγορα πριν από την ημερομηνία λήξης. Ήθελα πραγματικά να ολοκληρώσω το ψηφιακό σχέδιό μου και να είμαι το πρώτο άτομο που το τελείωσε.
Feb 15 2017
Άλλες Ευχές
Votes
18
  Ο Iwishtofinishmyfloorplaninillustratoroncomputerquicklybeforetheededate.Ireallywanted για να τελειώσει το ψηφιακό planplan και τα πρώτα να τελειώσει.
Feb 15 2017
Άλλες Ευχές
Votes
6
  Εύχομαι ότι ο Λιόπολντ ένας στην τάξη μου είπε ότι όταν είμαστε ενήλικες, θα με χαίρεσε. Και επίσης με φίλησε και είπε ότι από όταν μεγάλω εγώ και φορούσα επίσης θα βγάλω μωρά
Feb 15 2017
Άλλες Ευχές
Votes
13
  Μακάρι να ήμουν πραγματικά όμορφος και χαριτωμένος ταυτόχρονα και πραγματικά φωτογενής, ανεξάρτητα από το ποιο πρόσωπο που φτιάχνω ή το σώμα θέλω να το κάνω θα βγει πραγματικά καλός στις φωτογραφίες ή στα βίντεο επίσης θα φανώ καλός σε οποιοδήποτε στυλ, μαλλιά. Θέλω επίσης να γίνω ένα παγκοσμίου φήμης αρσενικό σούπερ μοντέλο και να πληρώνομαι πολλά χρήματα για να μπορέσω να βοηθήσω τους γονείς μου να πληρώσουν τους λογαριασμούς, και εγώ και ο φίλος μου πληρώνομαι με τον τρόπο που πληρώνονται τα θηλυκά, θα είμαστε πρώτα αρσενικά μοντέλα που παίρνει αμοιβή ως το ίδιο με τα κορίτσια όπως Kendall Jenner. Θα ήθελα επίσης ότι όλα τα ταξίδια και οι πτήσεις μου θα είναι ασφαλή, δεν θα συμβεί κακό για μένα ή για το φίλο μου, όχι μόνο ότι ο διευθυντής μου θα είναι υπέροχος για μένα και ο φίλος μου άλλη επιθυμία είναι ότι δεν πρόκειται να είμαι μόνος, θα πάω να φτιάξω έναν νέο φίλο και και οι δύο έχουμε τον ίδιο διαχειριστή και θα κάνουμε ο ένας τον άλλον να γελάσει, θα σκοτώσει διαφημίσεις μαζί και θα βγάλει φωτογραφίες και θα βρεθούν σε διάσημα καλύμματα περιοδικών, διαφημιστικών και διαδρόμων και οι δύο θα ταξιδέψουν μαζί και να εμπνεύσει τους ανθρώπους
Feb 16 2017
Άλλες Ευχές
Votes
123
  Μακάρι να ήμουν πολύ καλός στη δουλειά :) και εύχομαι ότι ήμουν φυσικά αστείο :) Θα ήθελα επίσης ο Donald Trump να επαναφέρει τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων για τα LGBT. Κανένας δεν πρέπει να απολύσει για να είναι ομοφυλόφιλος Επίσης δεν επιθυμώ κανέναν πόλεμο, μόνο ειρήνη :) Θα ήθελα όταν πάρω διάτρηση σε διάφραγμα θα φανεί πραγματικά καλό για μένα και εύχομαι ότι είχα ένα φίλο που είναι ψηλότερο τότε με πολύ όμορφος ισχυρή φροντίδα θα με προστατεύσει με αγαπάει για ποιοί είμαι, είναι 1χρός παλαιότερος τότε είμαι πολύ ρομαντικός που και οι δύο χάνουμε την παρθενία ο ένας με τον άλλο θα ταξιδέψει μαζί μου, οι γονείς του με αγαπά :) κάνει πραγματικά πολύ καλά χρήματα. Θα ήθελα επίσης οι γονείς μου να πληρώσουν περισσότερα χρήματα, ώστε να μην αγωνιστούν για την πληρωμή των λογαριασμών.
Feb 16 2017
Άλλες Ευχές
Votes
123
  Θα ήθελα να λαμβάνω δώρα από τη γιαγιά και ξαδέλφια στην Κίνα. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που λαμβάνω δώρα που τους ζήτησα να αγοράσουν για μένα σαν μια θήκη τηλεφώνου, μια αλυσίδα κλειδιού, μια κορεατική υπόθεση μολυβιών Κορέας Λουλουδιών και άλλα πράγματα που μου αρέσει πολύ.
Feb 16 2017
Άλλες Ευχές
Votes
18
  Η IwishtoreceivegiftsfromgrandmotherandcousinsinChina.Imsoexcitedtoreceivesgiftswhat Ikededtobuyformelikeaphonecase, keykey, aKoreanFlowerGirlPencilCaseandotherstuffIreallylike.
Feb 16 2017
Άλλες Ευχές
Votes
3
  Η IwishtoreceivegiftsfromgrandmotherandcousinsinChina.Imsoexcitedtoreceivesgiftswhat Ikededtobuyformelikeaphonecase, keykey, aKoreanFlowerGirlPencilCaseandotherstuffIreallylike.
Feb 16 2017
Άλλες Ευχές
Votes
11
  Επιθυμώ για κάθε μία γενιά 2 μικρότερο παιχνίδι παιχνιδιού κατοικίδιων ζώων, να έχει πάνω από 10 εκατομμύρια δολάρια, να είναι σούπερ χαριτωμένο και να έχει πολύ μακριά μαλλιά, ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚ για να πάει πίσω μαζί και εύχομαι ότι ο Γκρέντελ ήταν γύρω στα είκοσι του και ότι με αγάπησε !!
Feb 18 2017
Άλλες Ευχές
Votes
13
  Επιθυμώ ότι το Chemical Romance μου θα επανέλθει από κοινού αμέσως μετά την επιθυμία μου να γίνω αληθινός, θα ήθελα ο τραγουδιστής της τραγουδίστριας Gered Way να μην έχει μια κόρη ή γυναίκα και ήταν πάλι 24 και μου άρεσε και ότι ήμουν 22 ετών, και όταν παντρευτούμε, όταν παντρευτούμε, γίνω ένας άλλος από τον εφεδρικό τραγουδιστή του όπως ο Frank lero. Μακάρι να είμαι όμορφος με τα μαλλιά που πηγαίνουν στη μέση μου μαύρα. Μακάρι να είμαι και μάγισσα.
Feb 18 2017
Άλλες Ευχές
Votes
22
  Θα ήθελα να καλέσω τον Αρσενικό Θεό Djinn που θα είναι ισχυρός, απλός, βέβαιος και εξερχόμενος με μια βασιλική αλλά προσιτή παρουσία και θα είναι πραγματικά φιλικός από τη στιγμή που είμαι ο κύριος του.
Feb 18 2017
Άλλες Ευχές
Votes
61
  Θα ήθελα να καλέσω τον βασιλιά του βασιλικού βασιλείου του βασιλικού φλοιού, τον πανίσχυρο πολεμιστή Genie Abdul Aleem, τον βασιλιά του βασιλιά της βασιλείας του βασιλικού γένους ηλικίας 2.000 ετών από την NorseWarlock για να είναι ο κύριος μου για πάντα.
Feb 18 2017
Άλλες Ευχές
Votes
100
  Θα ήθελα να καλέσω τον Male Marid Djinn που θα είναι ζωντανός, ζεστός και εξερχόμενος, και θα είναι εύκολο να παίρνει μαζί του μια φορά είμαι ο κύριος του και ελπίζω ότι θα είναι φιλικός, γλυκός και ευγενικός.
Feb 19 2017
Άλλες Ευχές
Votes
100
  Θα ήθελα να βρω ένα βιβλίο στο κρεβάτι μου με τη λέξη " whish " γράψτε σε αυτό. Είναι ένα μαγικό βιβλίο, κάθε φορά που γράφω μια επιθυμία σε αυτό και γράφω τη λέξη " άκρο " στο κάτω μέρος της σελίδας, η επιθυμία θα είναι αμέσως επιχορήγηση. Είμαι ο μόνος που έχει τη δυνατότητα να δει το βιβλίο. Το βιβλίο έχει ένα μπλε κάλυμμα, η λέξη " whish " είναι γραμμένο με κίτρινο χρώμα. Μια χρυσή σειρά συνδέει το βιβλίο με ένα μπλε στυλό.
Feb 21 2017
Άλλες Ευχές
Votes
42