Αρχική >> Κατηγορίες >> Άλλες Ευχές >> WishID: 13253
David Villaronga
Change Wish Language:
 Θα ήθελα 2 κινούμενα σχέδια (Eliot Kid και Guess με τον Jess) να επιστρέψουν στο πρόγραμμα τηλεοπτικών καναλιών του Kubo Kids Channel. Μου λείπουν αυτές οι εκπομπές τόσο πολύ και ποτέ δεν πήρα να τις καταγράψω σε DVD. Επομένως, παρακαλώ αφήστε τα να εμφανιστούν ξανά στο Qubo!


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true


5796 /8587 Κατηγορία : Άλλες Ευχές


Ημερομηνία : Jun 20 2017  |  Ψήφοι : 36
Κατηγορία : Άλλες Ευχές
WishID : 13253  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Θα ήθελα αυτό να αυξήσει το ύψος μου 3 ίντσες από τώρα σε 4 ημέρες. Είμαι sooo depressed για το ύψος μου, καθώς και για το βλέμμα μου έτσι παρακαλώ μου κάνει την επιθυμία μου να γίνει πραγματικότητα σε 4 ημέρες και να μου δώσει 25 ψήφους την ημέρα.
Jun 20 2017
Άλλες Ευχές
Votes
108
  Επιθυμώ ότι την ημέρα που θα λάβουν 100 ψήφους, την επόμενη μέρα, όταν ξυπνήσω, κάτω από το μαξιλάρι μου θα υπάρχει ένα μαγικό ραβδί, έτσι ώστε όταν το κρατάω, θα υπάρχει μια μαγική ραβδί (οποιουδήποτε τύπου). Το μαγικό ραβδί θα μου δώσει κάθε επιθυμία να κάνω με αυτό, ανεξάρτητα από το αν η επιθυμία είναι αδύνατη ή πάρα πολύ αδύνατη να γίνει πραγματικότητα, θα γίνει πραγματικότητα, ανεξάρτητα από το τι. Επίσης μπορώ να κάνω μια ευχή οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε. Ψηφίστε για αυτή την επιθυμία.
Jun 20 2017
Άλλες Ευχές
Votes
35
  Θα ήθελα να είχα το DragonflyTV: Air DVD και τα τμήματα περιλαμβάνουν: Ιστιοπλοΐα - GiGi και Εμμανουήλ Ερευνήστε πώς η ιστιοπλοϊκή θέση επηρεάζει την ταχύτητα των ιστιοπλοϊκών - και τα μοντέλα Ιστιοπλοϊκά και ιστιοφόρα Yachts.Balloon - Masha και Patsy Ελέγξτε πώς η θερμοκρασία μέσα σε ένα ζεστό αέρα Το μπαλόνι τους κάνει να φτάσουν ή να βυθιστούν. Προφίλ του επιστήμονα - Ο βραβευμένος μηχανικός Lonnie Johnson αποδεικνύει την πιο δημοφιλής έρευνά του, το SuperSoaker 2000.
Jun 18 2017
Άλλες Ευχές
Votes
102
  Θα ήθελα να είχα τα φυτά - DVD DragonflyTV και τα τμήματα περιλαμβάνουν: Weevils - Elissa και Τζούλια τροχιά Μια σφαίρα Weevils χρεώνονται με την εξοικονόμηση της Everglades από τα χωράφια Melaleuca Trees.Kelp δάσος - Megan και Ian, Certified Scuba Divers, Get Deep As Θα συναντήσετε μερικά εκπληκτικά πλάσματα σε ένα υποβρύχιο δάσος Kelp. Φυλάξτε - Αρχίστε να βλέπετε το κόκκινο (και το κίτρινο και το πορτοκαλί!) Καθώς οι Maddie, Mia, Ally και Mikki ερευνά πώς τα φύλλα αλλάζουν χρώμα. Φυτά για τους κήπους στο διάστημα.
Jun 18 2017
Άλλες Ευχές
Votes
102
  Η επιθυμία μου σχετίζεται με την άλλη που έκανα, θα ήθελα να γυμναστώ, να χορεύω, να αγωνίζομαι και να τραγουδώ και ότι είμαι εντυπωσιακός αν αυτά τα πράγματα θέλω επίσης να έχω τέλεια λευκά ευθύγραμμα δόντια.
Jun 18 2017
Άλλες Ευχές
Votes
30
  Θέλω να γίνω πιο όμορφος με μακριά μαύρα σγουρά μαλλιά. Θέλω τα μάτια μου να είναι κάπως μπλε. Θέλω το δέρμα μου να είναι ελαφρότερο καφέ. Θέλω να έχω το τέλειο σώμα.
Jun 18 2017
Άλλες Ευχές
Votes
38
  Εύχομαι ο oswaldo αυτός που ήταν στην κλάση της κ. Brisenos φέτος και εγώ κάναμε ένα μουσικό βίντεο λίγο γνωρίζατε. Και η μαμά μου και ο oswaldos μαμά είπε ότι θα μπορούσαμε να είμαστε φίλος και φίλη και oswaldo και η μικρή αδελφή του πάντα ήρθε στο σπίτι μου . Εύχομαι έζησα σε μια φανταστική 4 ιστορίες 21 υπνοδωμάτια και εύχομαι ότι ήμουν πλούσιος. Εύχομαι η φράση μου ήταν εκεί που μένω τώρα και όλα ήταν φυσιολογικά η οικογενειακή ζωή μου εκεί όπου ζούσα. Επιθυμώ επίσης να συναντήσω το jojo siwa.and όπου πήγα ο oswaldo πήγε. Θα ήθελα ότι στη φράση μου υπήρχε ένα εξωτερικό πορσελάνη ένα εμπορικό κέντρο και μια μεγαλύτερη πισίνα με μια διαφάνεια και είχα ένα αυτοκίνητο και ένα άλλο φορτηγό και εύχομαι ότι είχα μια βlog κάμερα και ένα στούντιο vlogging και πήρα αυτό που ήθελα και kendra το ένα που ήταν στην κυρία Coleman πάντα ήρθε και εγώ και ο oswaldo που είναι σπίτι στο σχολείο και υπήρχε ένα δωμάτιο στην τάξη μου και είχα πάρα πολλούς υπολογιστές
Jun 18 2017
Άλλες Ευχές
Votes
12
  Εύχομαι να έχω την ίδια έμφαση με τον άντρα που παίζει τον Χάρι από τους Απογόνους 2, οπότε όταν ξυπνήσω την επόμενη μέρα θα έχω αυτή την προφορά αλλά όλοι θα θυμούνται ότι έχω αυτή την προφορά και όχι την παλιά μου
Jun 17 2017
Άλλες Ευχές
Votes
13
  Εύχομαι η μαμά μου να τελειώσει και να δημοσιεύσει το βιβλίο της φέτος και θα έκανε τη λίστα των New York Times Bestseller και το βιβλίο θα είναι εκπληκτικά, γρήγορα και εξαιρετικά επιτυχημένο με εκατομμύρια αντίτυπα που πωλούνται σε hardcover, e-book και paperback επίσης κάνουν εκατομμύρια δολάρια.
Jun 17 2017
Άλλες Ευχές
Votes
28
  Θα ήθελα να έχω το DragonflyTV: Τεχνολογία DVD και τα τμήματα περιλαμβάνουν: Διαγωνισμός ρομπότ - Μια ομάδα GEMS (Κορίτσια στη μηχανική, τη μαθηματική και την επιστήμη) Σχεδιάστε, χτίζετε και δοκιμάστε ένα ρομπότ για να συναγωνιστείτε στο "First LEGO League" Concert.Solar Car - Isaac και Anjali Μάθετε πώς το μοντέλο του ηλιακού αυτοκινήτου εκτελεί καθώς ο ήλιος μετακινείται σε όλο τον ουρανό. Προφίλ του επιστήμονα - Ο μηχανικός της NASA Lloyd French παρουσιάζει το Cryobot του, ένα ρομπότ που παράγει πάγο, σχεδιασμένο για να βοηθήσει να μελετήσει τα φεγγάρια του Δία.
Jun 16 2017
Άλλες Ευχές
Votes
101
  Θα ήθελα να είχα το DragonflyTV: Καιρός DVD και τα τμήματα περιλαμβάνουν: F-Scale - Melissa και Elizabeth Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα ενός πρόσφατου Tornado, εξετάζοντας τη ζημιά για να προσδιορίσετε τη δύναμη του Tornado στην κλίμακα F.Tornado μοντέλο - Sullivan και Alexa μηχανικός τους Το δικό του μοντέλο Tornado, για να εξερευνήσετε τις δυνάμεις που παράγουν ένα Tornado.Forecasting - Test Mari και Lindsay Παραδοσιακό "Folk" Προβλέψεις κατά των σύγχρονων προβλέψεων για τον καιρό. Προφίλ των ειδικών - εμπειρογνώμονας "Stormchaser" Howie Bluestein διερευνά τυφώνες, ανεμοστρόβιλους και άλλους άγριους καιρούς.
Jun 16 2017
Άλλες Ευχές
Votes
100
  Θα ήθελα να έχω το DragonflyTV: DVD πτήσης και τα τμήματα περιλαμβάνουν: Μοντέλα αεροπλάνα - Alex και Ryan, Μοντέλο Πιλότοι αεροπλάνων, διερευνήσει πόσο διαφορετικά σχέδια πτέρυγας επηρεάζουν την απόδοση των αεροπλάνων Stunt. Παρίσι - David, Abby και Alex Χρησιμοποιήστε μια θερμική κάμερα για να προσδιορίσετε Πώς το κάτω μέρος του εδάφους επηρεάζει το αλεξίπτωτο πάνω από το profile.Scientist - Αεροναυτικός μηχανικός David Urie δοκιμάζει το νέο του SkyTrac, Surfboard Body για τα αλεξίπτωτα αλεξίπτωτων.
Jun 16 2017
Άλλες Ευχές
Votes
100
  Θα ήθελα να είχα το DragonflyTV: Rocks DVD και τα τμήματα περιλαμβάνουν: Καγιάκ - Simi, Jenny και Danny Kayak Down Ένα ποταμάκι, που σχετίζονται με ταχύτητα του ποταμού στο μέγεθος Rock.Rock αναρρίχηση - Ορειβάτες Gordon και Jesse Εξερευνήστε τις ιδιότητες των διαφόρων τύπων Rock Αυτά κλιμακώνονται σε γκρεμούς στο Aspen.Scientist Προφίλ - Ο παλαιοντολόγος Gary Takeuchi αναδύει απολιθώματα στο Red Rock Canyon State Park.
Jun 15 2017
Άλλες Ευχές
Votes
100
  Θα ήθελα να είχα το νερό - DragonflyTV-1ο σεζόν DVD και τα τμήματα περιλαμβάνουν: Surfing - Πρωταθλητής Surfer Carsten διερευνά πώς το έδαφος γύρω από διαφορετικές παραλίες επηρεάζει τα κύματα και το Sport.Dolphins - Hilary διερευνά Hoe δελφίνια κάνουν τους φίλους, παρατηρώντας ζεύγος μεταξύ Captive Dolphins.Scientist Profile - Ο υδρόβιος βιολόγος Carlos De La Rosa περιγράφει την έρευνά του στα υγρότοπα της κεντρικής Florida.Water Slides - Valerie και Margie Αντιμετωπίζουν δύο Twisty Waterslides για να καθορίσουν ποια είναι πιο σύντομη και τα περισσότερα "άγρια".
Jun 15 2017
Άλλες Ευχές
Votes
100
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Εύχομαι να γεννήθηκα μια γυναίκα ώστε να μπορέσω τελικά να είμαι ελεύθερος από αυτή την αρσενική μάσκα και τελικά να είμαι ευτυχισμένος με τον εαυτό μου λόγοι να κάνουν αυτό να συμβαίνει αρκετά λόγοι
Jun 20 2017
Άλλες Ευχές
Votes
28
  Εύχομαι για ένα πολύ πολύ δίκαιο δέρμα σε μόλις 4 ημέρες. Και θέλω μακριά μαλλιά σε 4 ημέρες. Παρακαλώ συμπληρώστε την επιθυμία μου. Και επιθυμώ για σπυράκια ελεύθερη ουλή ακμής χωρίς κρυστάλλινο δέρμα σε 4 ημέρες από σήμερα.
Jun 21 2017
Άλλες Ευχές
Votes
109
  Εύχομαι να γεννηθώ ξανά και να είχα ή να ζήσω μια νέα ζωή, θα ήθελα να είχα μακρά κατσαρόλα μαύρα μαλλιά και πράσινα μάτια και ανοιχτό δέρμα με πυκνά τοξωτά φρύδια το όνομά μου θα είναι βιολετί και θα έχω ένα δίδυμο και το όνομά της θα είμαστε τριαντάφυλλο και θα δούμε το ίδιο και είχα δύο μικρότερες αδελφές ονόματα Sarah και Aileen. Και οι δύο θα γεννηθούν στις 7 Ιουνίου 1999 και θα έχουν μαύρα μαλλιά, ανοιχτό δέρμα και μπλε μάτια και θα ήθελα να είχα διαφορετικούς γονείς, το παιδί μου είναι νεαρό και όμορφο, έχει μακρά κενή μαλλιά και ξανθιά στο κάτω μέρος, είναι ισπανική και μη θρησκεία και έτσι είναι ο μπαμπάς μου, αφήνουν την οικογένεια να κάνει οτιδήποτε, εύχομαι ότι γεννήθηκα στις 12 Αυγούστου 1993 και η μαμά μου γεννήθηκε το 1899 και ο μπαμπάς μου γεννήθηκε επίσης το 1899 στις 25 Αυγούστου και η μαμά μου 27η και το όνομά της είναι η Ελισάβετ και ο πατέρας μου είναι Lucas και είναι από την Αυστραλία και την Ισπανία και είναι επίσης σε θρησκευτικές και έχω δεξιότητες όπως χορό, τραγούδι, γυμναστική, beatboxing,.
Jun 22 2017
Άλλες Ευχές
Votes
17
  Εύχομαι να γεννηθώ ξανά και να είχα ή να ζήσω μια νέα ζωή, θα ήθελα να είχα μακρά κατσαρόλα μαύρα μαλλιά και πράσινα μάτια και ανοιχτό δέρμα με πυκνά τοξωτά φρύδια το όνομά μου θα είναι βιολετί και θα έχω ένα δίδυμο και το όνομά της να είμαστε τριαντάφυλλο και θα δούμε το ίδιο και είχα δύο μικρότερες αδελφές, τη Sarah και την Aileen. Και οι δύο θα γεννηθούν στις 7 Ιουνίου 1999 και θα έχουν μαύρα μαλλιά, ανοιχτό δέρμα και μπλε μάτια και ότι είχα διαφορετικούς γονείς, η μαμά είναι νεαρή και όμορφη, έχει μακρά κενή μαλλιά και ξανθιά στο botom είναι ισπανική και μη θρησκεία και έτσι ο πατέρας μου αφήνει την οικογένεια να κάνει τίποτα Και γεννήθηκα στις 12 Αυγούστου 1993 και η μαμά μου γεννήθηκε το 1899 και Ο μπαμπάς μου γεννήθηκε επίσης το 1899 στις 25 Αυγούστου και η μητέρα μου 27η και το όνομά της είναι η Ελίζα και το όνομα του μπαμπά είναι ο Κύρος και είναι από την Ισπανία και είναι επίσης θρησκευόμενος και έχω δεξιότητες όπως χορό, γυμναστική, τραγούδι, γυμναστική, fight.I επιθυμούν οικογένειές μας το επώνυμο είναι miller θα έχω λευκά ευθεία δόντια και σαφή δέρμα.
Jun 22 2017
Άλλες Ευχές
Votes
16
  Η Ζωή και η Μάρτινα διερευνούν πόσο αναξιόπιστη ανθρώπινη υποδοχή μπορεί να είναι. Το Zahabiya και ο Christopher Hold στα καπέλα τους για τις στομαχικές τους αναλύσεις για τις αντιδράσεις των ανθρώπων στα κυλινδροκεφαλαία .Scientist Προφίλ - Ο Web Developer Idit Harel δείχνει Off MaMaMedia.com, και η ερευνητική διαδικασία που παράγει online ιστορίες, ψηφιακή τέχνη και εκπαιδευτικά παιχνίδια.
Jun 22 2017
Άλλες Ευχές
Votes
101
  I Wish I Had The Space - DragonflyTV Εποχή 1 DVD και τα τμήματα Περιλαμβάνουν: Coconauts - Sarah, Shakivia και Erica Στείλτε τα σνακ καρύδας σε τροχιά στο πλοίο το διαστημικό λεωφορείο για να διερευνήσει πώς το κόσμημα καρύδας κοστίζει ως διαστημική Food.Moon Craters - Chris και Vanessa Δημιουργία μοντέλων από τους κρατήρες της Σελήνης και σύγκριση των μοντέλων τους με την προβολή μέσω των δικών τους τηλεσκοπίων. Προφίλ του επιστήμονα - ο ερευνητής του έργου MIT Andy Liu διερευνά τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι προσαρμόζονται στην ατμόσφαιρα μηδενικής βαρύτητας των μεγάλων διαστημικών πτήσεων. Αρης?
Jun 22 2017
Άλλες Ευχές
Votes
101
  Εύχομαι η πρακτική άσκηση Jeno Amer βοτανική πρακτική εξέταση Κίμπου Βάλτο χοίρος Ami sobkichu thikthak korte pari andviva te jeno sobi pari praktická khata jeno sob thik ευχαριστώ thake ταξινόμηση jeno thik moton korte pari κυτταρική βιολογία jeno μικροσκόπιο thik moto ber κορώ τέχνης korte pari και βιοχημεία thikthak αντιδραστήριο chinte pari ταυτοποίηση valo kore korte pari.Amer εξετάσεις 24 Ιουλίου 2017 παρακαλώ jeno khub valo hoy.
Jun 22 2017
Άλλες Ευχές
Votes
18
  Εύχομαι να γεννηθώ ξανά και να είχα ή να ζήσω μια νέα ζωή, θα ήθελα να είχα μακρά κατσαρόλα μαύρα μαλλιά και πράσινα μάτια και ανοιχτό δέρμα με πυκνά τοξωτά φρύδια το όνομά μου θα είναι βιολετί και θα έχω ένα δίδυμο και το όνομά της να είμαστε τριαντάφυλλο και θα δούμε το ίδιο και είχα δύο μικρότερες αδελφές, τη Sarah και την Aileen. Και οι δύο θα γεννηθούν στις 7 Ιουνίου 1999 και θα έχουν μαύρα μαλλιά, ανοιχτό δέρμα και μπλε μάτια και ότι είχα διαφορετικούς γονείς, η μαμά είναι νεαρή και όμορφη, έχει μακριά μαλλιά και ξανθιά στο μποτ είναι ισπανική και μη θρησκεία και ο μπαμπάς μου αφήνει την οικογένεια να κάνει τίποτα Και γεννήθηκα στις 2 Αυγούστου 1995 και η μαμά μου γεννήθηκε το 1899 και ο μπαμπάς μου γεννήθηκε επίσης το 1899 στις 25 Αυγούστου και η μητέρα μου 27η και το όνομά της είναι η Ελίζα και το όνομα του μπαμπά μου είναι ο Κύρος και είναι από την Ισπανία και είναι επίσης θρησκευόμενος και έχω δεξιότητες όπως χορό, παίζοντας, τραγούδι, γυμναστική και μάχες .Θέλω οι οικογένειές μου το επώνυμο μου είναι μυλωνά θα έχω λευκά ευθεία δόντια και καθαρό δέρμα.
Jun 22 2017
Άλλες Ευχές
Votes
22
  Εύχομαι αυτή η πρακτική εξέταση botany 24 Ιουνίου 2017 η ώρα 26 Ιουνίου 2017 hoye Jay.please Αμερική επιθυμούν να βρεθεί jeno hoy παρακαλώ παρακαλώ r jeno Amer εξετάσεις khub valo hoy.bio χημεία κυτταρική βιολογία ταξινόμηση οικολογία ταυτοποίηση αυτιά jeno valo hoy sob jeno thik moton korte pari.Viva te jeno sobi par sir der Amer khata jeno khub pochondo hoy.
Jun 22 2017
Άλλες Ευχές
Votes
11
  Αυτή η επιθυμία σχετίζεται με τους άλλους μου, θέλω να έχω χλωμό συγγενή με ένα είδος καφετί απόχρωσης και θέλω επίσης ότι άλλοι θα έχουν την επιθυμία τους να γίνουν πραγματικότητα και εγώ με αυτό θα συναντήσω τον Darius Dobre από τον Marcus και τον Lucy και θα μας αρέσει ο ένας τον άλλον και θα γίνει τρελός για μένα ..
Jun 23 2017
Άλλες Ευχές
Votes
19
  Θα ήθελα να είχα την DragonflyTV: Αθλητική επιστήμη I DVD και τα τμήματα περιλαμβάνουν: Ποδόσφαιρο - Εγκιβωτισμός Jocks Dana και Alicia εφευρίσκει μια μπάλα ποδοσφαίρου-Kicking Machine για να καθορίσει πώς δύναμη μυών και ταχύτητα ποδιών επηρεάζουν Kicks τους. : Μια ομάδα ποδοσφαίρου Circus αποτυπώνει πώς να εξισορροπήσει το υψηλό Wire.Waterskiing - Matt And Kelley Πρακτικά περπατήσει στο νερό για να δείξει την επιστήμη του Waterskiing.Scientist Προφίλ - Γνωρίστε τον σχεδιαστή παιχνιδιών της Microsoft David Ortiz, Mastermind Πίσω από το παιχνίδι NFL Fever του Xbox 2002.
Jun 23 2017
Άλλες Ευχές
Votes
102
  Θα ήθελα να είχα το DragonflyTV: Πρόωρα DVD και τα τμήματα περιλαμβάνουν: μοντέλο Ρόκετς - Μέλλον Λος Άντζελες Rocket Επιστήμονες Mary Lynn, Jessica και Aren Δοκιμή μοντέλο τους Πυραύλων για να μάθετε ποια χαρακτηριστικά Bode καλύτερο κατά τη διάρκεια της τελικής Countdown.Kart Racing - Ξεκινήστε τις μηχανές σας: Kart Racers Ali και Paige Team "Beat The Boys" Χρησιμοποιήστε έναν ενσωματωμένο υπολογιστή για να βρείτε τον βέλτιστο λόγο ταχύτητας για το όχημά του και τον πιο γρήγορο δρόμο για νίκη. Προφίλ για τον κύριο του έργου - Dick Yue, Δημιουργός του "Robotuna" Ποιο είναι (το μαντέψατε) ένα ψάρι με ρομπότ τόνου.
Jun 23 2017
Άλλες Ευχές
Votes
101
  Θα ήθελα να έχω το DragonflyTV: Το ανθρώπινο σώμα II DVD και τα τμήματα περιλαμβάνουν: Ice Skating - Minneapolis Στίβος πατινάζ αστέρια Eliot και Rhianna Ψάξτε για μια νέα στροφή για την αποφυγή ζάλη ενώ εκτελεί.Sunscreen - βλέπουμε κόκκινο (Sunburn ότι είναι): Μάθετε περισσότερα για Πώς Αντιηλιακές Φροντίδα του δέρματος είστε In.Exercise
Jun 23 2017
Άλλες Ευχές
Votes
101
  Εύχομαι αυτό είναι μόνο στην περίπτωση που η πρώτη μου αποτύχει τόσο ευχαριστίες βοηθήσει αυτό να συμβεί εάν η πρώτη αποτύχει εντάξει Επιθυμώ ότι το scp-113 gender switch έγινε για να εργαστεί με ασφάλεια με το σώμα σας ως ένα χάπι που είναι ασφαλές να λάβει έτσι ώστε μπορεί να πωληθεί δημόσια λόγοι βοηθήσει αυτό να είναι έτσι νομίζω ότι μπορεί να γίνει λόγοι βοηθήσει αυτό να συμβεί
Jun 23 2017
Άλλες Ευχές
Votes
18