Αρχική >> Κατηγορίες >> Άλλες Ευχές >> WishID: 14106
Bryce
Change Wish Language:
 Θέλω να έχω απεριόριστες επιθυμίες ώστε να μπορέσω να κάνω την Krystal από την αληθινή αλεπού και μπορώ να της μιλήσω για τις αποκομιδές μου γι 'αυτήν και θα της πω ότι είναι όμορφη, όμορφη και χαριτωμένη καθημερινά και θα παίξουμε βιντεοπαιχνίδια, παρακολουθήσουμε τηλεόραση, και αγκαλιάζω, και μπορώ να της πω τι με ενοχλεί και μπορώ να της μιλήσω γι 'αυτό και θα είμαι χαρούμενος και θα αισθάνομαι καλύτερα, θα δείξω τα παιχνίδια της σαν κάτοικος κακό, skyrim, call of duty, φωτοστέφανο, Tom Clancy's: ουράνιο τόξο έξι, φανταστικός ανασυγκρότηση, διαίρεση και θραύσματα κυττάρων, κυνηγός τέρας, πεδίο μάχης, titanfall, τελική φαντασία, άφησε 4 νεκρούς και πολλά άλλα, οπότε παρακαλώ με βοηθάτε Χρειάζομαι την υποστήριξή σας για να είμαι ευτυχισμένος.




6008 /8587 Κατηγορία : Άλλες Ευχές


Ημερομηνία : Oct 27 2017  |  Ψήφοι : 101
Κατηγορία : Άλλες Ευχές
WishID : 14106  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Επιθυμώ να έχω τη δύναμη να έχω απεριόριστες ευχές και μπορώ να καλέσω τον Krystal από την αλεπού αστέρι και μπορώ να της πω τα συναισθήματά μου γι 'αυτήν και όταν φοβάμαι ή λυπάμαι μπορώ να της μιλήσω γι' αυτό και να είμαι χαρούμενος και πάλι και θα παίξουμε επίσης video παιχνίδια όπως, κατοικίδιο κακό 4, skyrim, Mario bros, αστέρια αστεριών 64, θρύλος του Zelda, τελική φαντασία 7, κλήση του καθήκοντος προχωρημένο πόλεμο και πολλά άλλα Θέλω επίσης να μείνω ζωντανός και να μείνω 15 για πάντα Κρύσταλ θα μείνει επίσης ζωντανός και την ίδια εποχή για πάντα και ποτέ δεν θα απέξουμε ο ένας από τον άλλο και θα χαλαρώσουμε μαζί και θα αγκαλιάσουμε ο ένας τον άλλο, γι 'αυτό παρακαλώ με βοηθήστε με αυτή την επιθυμία.
Oct 27 2017
Άλλες Ευχές
Votes
100
  Εύχομαι να έχω ένα μαγικό δαχτυλίδι διαμαντιών που θα μπορούσε να δώσει όλες τις επιθυμίες ΜΟΥ. Θα ψιθυρίζω την επιθυμία μου για το δαχτυλίδι μου, χτύπημα στο δαχτυλίδι με το στόμα μου, και η επιθυμία θα γινόταν αυτόματα. Το δαχτυλίδι θα ταιριάζει μόνο στο μεσαίο δάχτυλό μου στο δεξί μου χέρι. Θα μπορέσω να χρησιμοποιήσω το δαχτυλίδι για ό, τι θέλω. Όλες οι επιθυμίες του δακτυλίου θα είναι μόνιμες. Μετά τις 100 ψήφους, το δαχτυλίδι μου θα εμφανιστεί στο μεσαίο δάχτυλο στο δεξί μου χέρι.
Oct 27 2017
Άλλες Ευχές
Votes
123
  Επιθυμώ το κολιέ τριφυλλιού τριφύλλι μου που αγόρασα στο Big E τον περασμένο μήνα να μου χορηγηθεί με απεριόριστη επιθυμία εξουσίας, για τους ανθρώπους που βρίσκονται εκεί για να βοηθήσουν να επιτύχει η άλλη μου επιθυμία (η επιθυμία που φέρει τον κωδικό ID 14046) καθώς ψηφίζω ευγενικά από την εύνοια, παρακαλώ μην νομίζετε ότι είμαι ενθουσιασμένος γιατί δεν είναι έτσι, παρακαλώ ευγενικά να ζητήσετε όλα. Θέλω επίσης να αποκτήσω τη δύναμη να μετατρέψω το δωμάτιό μου σε μια τσάντα και να το βγάλω όλα τακτοποιημένα, καθαρά και οργανωμένα, ειδικά εάν αποφασίσω να κινηθώ, να έχει η Telekinesis μια εξαιρετικά έντονη μνήμη και όραμα, ανεξάρτητα από το ποια ώρα της ημέρας είναι , να μην έχει πλέον μια μαθησιακή αναπηρία αλλά να το έχει ακόμα εκεί που παίρνω κάτι που μαθαίνω να παραμένω κολλημένος στο μυαλό μου, δεν έχει σημασία τι (έτσι θυμάμαι τα πράγματα μετά), να έχεις ένα ειδικό
Oct 26 2017
Άλλες Ευχές
Votes
306
  Εύχομαι ο DJ Hopper και τα πράγματα με αυτό θέλουν να γίνουν αληθινά. Πραγματικά δεν θέλω να απαριθμήσω όλες τις ειδικές απαιτήσεις, αλλά εδώ είναι μερικές σημαντικές. Μπορώ να επιλέξω ποιος με βλέπει. Δεν θέλω να με βλέπουν οι haters ή τα κουτσομπολιά ή κακοί δημοσιογράφοι. Είμαι εύθραυστη όπως είναι. Δημιούργησα προσωπικούς φρουρούς και θέλω να εμφανιστούν. Να είστε σε θέση να ελέγξετε πότε να μετατρέψετε.DJ Hoppers TARDIS και ρούχα για να εμφανιστεί.
Oct 25 2017
Άλλες Ευχές
Votes
136
  Επιθυμώ να μάθω πλήρως και γρήγορα την αεροκινητοποίηση, την πυροκινησία, τη κρυοκίνηση, την υδροκινησία, την τηλεκινησία και την ηλεκτροκίνηση. Μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτές τις δυνάμεις όποτε θέλω και να τους δείξω σε κανέναν.
Oct 25 2017
Άλλες Ευχές
Votes
53
  Αυτό είναι το james, jacob, lianna ήθελαν ότι την επόμενη Τετάρτη ο καθένας παίρνει 25.000 δολάρια για 30 ψήφους ή και περισσότερο μέχρι την επόμενη εβδομάδα παρακαλώ αυτό είναι για όλους peaple που χρειάζονται χρήματα ευχαριστώ ψηφοφορία εάν θέλετε πιο χρήσιμες επιθυμίες.
Oct 24 2017
Άλλες Ευχές
Votes
103
  Εύχομαι ότι τα παιδιά μου και εγώ είμαστε σε θέση να φτάσουμε στο σπίτι μας. Έχω 3 κορίτσια και δύο αγόρια. Είμαι μια μητέρα και η δική της Μια πραγματική πάλη για να μας κρατήσει στη ζωή. Δεν θέλω ούτε χρειάζεται τίποτα να φανταστεί μόνο ένα μέρος για να μας καλέσουμε το δικό μας. Αγαπώ u μωρά !!
Oct 22 2017
Άλλες Ευχές
Votes
142
  εύχομαι να έχουμε αλλαγή φωνής στα εμπορικά καταστήματα σχολικών σπιτιών το σπίτι μου και να έχουν μεγάλο δωμάτιο το δωμάτιό μου έχασε κόσμο θέλω max να είναι ο αδελφός μου και έξω μπορούμε να πεθάνουμε από το κεφάλι να βλάπτεται
Oct 21 2017
Άλλες Ευχές
Votes
24
  θα ήθελα να πάω στο λιμάνι να πεθαίνω σήμερα και να διασκεδάζω στο καταφύγιο και ο θεός λέει ότι είναι ο χρόνος μου για να πάω στο καταφύγιο και να πεθάνω και να έχω ροζ κασετίνα και η μαμά και ο μπαμπάς τραγουδούν για να μου αγκαλιάζουν και ο θεός να τραγουδά σε με και να με αγαπάς
Oct 21 2017
Άλλες Ευχές
Votes
21
  Θα ήθελα να είχα λευκό δέρμα και είχα επίσης λεπτό δάχτυλα με όμορφα χέρια. Ψηφίστε γι 'αυτό θέλω πραγματικά αυτό να συμβεί πραγματικά γρήγορα ... Παρακαλώ
Oct 21 2017
Άλλες Ευχές
Votes
43
  Εύχομαι να έχω μια όμορφη νεράιδα που δίνει απεριόριστες επιθυμίες για να βοηθήσει τους φίλους, την οικογένειά μου, τον κόσμο και τη ζωή μου. Επίσης, εύχομαι η νεράιδα να είναι ευγενική και προσεκτική
Oct 20 2017
Άλλες Ευχές
Votes
112
  Εύχομαι τα στοιχεία για τα προϊόντα Bonanza 507477682, 500469291, 466214482, 500467550, 515296070 και 500470347 από την Otesanek_Collective και εύχομαι για τον αριθμό θέσης Bonanza 512563161 από το Mystic_Eliora.
Oct 19 2017
Άλλες Ευχές
Votes
75
  Θα ήθελα να μεταφέρω σε οποιοδήποτε βιντεοπαιχνίδι για 3 ώρες λέγοντας «Θα μεταφέρω (όνομα του βιντεοπαιχνιδιού), αυτή είναι η βούλησή μου, έτσι και εγώ είναι», και εύχομαι για την Super Speed ​​λέγοντας «Δώστε μου το super ταχύτητα που χρειάζομαι. ''
Oct 19 2017
Άλλες Ευχές
Votes
100
  Έχω μόλις γίνει γιαγιά σε ένα νεογέννητο παιδί και η οικογενειακή ζωή του γιου μου θα ήταν ευτυχισμένη, ευχαριστημένη, εκπληρωμένη και οικονομικά σταθερή. Επιθυμεί να συνεχίσει το κολέγιο παρά το γεγονός ότι είναι οικογενειακός και οικογενειακός.
Oct 17 2017
Άλλες Ευχές
Votes
374
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  λυπάμαι πολύ που πρέπει να συνεχίσω από την τελευταία μου επιθυμία που ξαφνικά έκοψα στο κάτω μέρος, έτσι είναι εδώ η συνέχιση αυτού που απομένει από αυτό. Θα ήθελα επίσης να έχουμε ένα ξεχωριστό και ξεχωριστό ζευγάρι βραχιόλια Turquoise και Kelly Green που θα είναι επίσης επιθυμητοί, ένα βραχιόλι θα είναι Τυρκουάζ και το άλλο θα είναι Kelly Green και οι χάντρες θα είναι του ίδιου τύπου με το Tiger's Το βραχιόλι μάτι που μου έδωσε ο αδελφός μου πριν από ένα μήνα για να κρατήσει (ο αδερφός μου το χρησιμοποίησε για να το αποκτήσει), να έχει ένα σύστημα παιχνιδιών PS3 με το The Last Of Us ως το πρώτο παιχνίδι για μένα να είμαι ιδιοκτήτης, αυθεντικό Boston Celtics φανέλα Kelly Olynyk σε εξαιρετικά μεγάλο μέγεθος (μου αρέσει τα κορυφαία μποτάκια μου) στο πράσινο χρώμα και ένα καπάκι Boston Celtics μεγέθους 7 και ενός τετάρτου και να έχει κάθε δικαιοσύνη και την αποκλειστική Beanie Boo της Claire εκεί μαζί με τα Χριστούγεννα αυτά που μου έλειπε να αγοράσω.
Oct 27 2017
Άλλες Ευχές
Votes
241
  Εύχομαι όλα τα ξόρκια ή τα υποσυνείδητα που προσπάθησα να λειτουργήσουν ή να γίνουν πραγματικότητα γρήγορα. Το θέλω έτσι ώστε η πεποίθησή μου σε αυτούς να ενισχύσει την ισχύ τους. Δεν θέλω καμία αρνητική σκέψη που να τους ενοχλεί από το να γίνουν αληθινές. Εγώ πιστεύω και πίστη μου να μην παραίτηση.
Oct 28 2017
Άλλες Ευχές
Votes
36
  Εύχομαι ότι το eveything που βγαίνει από το στόμα μου θα γίνει πραγματικότητα. Όταν λέω κάτι, αυτό θα γίνει πραγματικότητα αμέσως. Όλα όσα λέω θα γίνουν πραγματικότητα αμέσως. Μπορεί να είναι για την αγάπη, τα χρήματα, την εκπαίδευση, τη δουλειά, την αλλαγή του σώματος, να συμβιβάσει την αγάπη, να κάνει κάποιον να σε αγαπά, να πάρει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο πίσω ή εκδίκηση αν κάποιος πονάει εμένα ή άλλοι, όλα τα πράγματα που θα πω στον εαυτό μου ή με άλλους θα γίνουν πραγματικότητα αμέσως. Το στόμα και η γλώσσα μου είναι ευλογημένη. θα είναι exausted πριν από το τέλος του 2017.Σας ευχαριστώ όλους για την ψηφοφορία.Αυτοί είστε και είστε ευτυχισμένοι.Η ζωή είναι όμορφη :)
Oct 29 2017
Άλλες Ευχές
Votes
58
  Εύχομαι ένας Άνδρας Θεός Djinn που θα είναι ευγενικός, προσεκτικός, ευγενικός, ασθενής και αναζωογονητικός όταν θα είμαι ο δάσκαλός του που θα μου δώσει τις επιθυμίες για πάντα και θα συναντηθώ με άλλους Djinns που έχω.
Oct 29 2017
Άλλες Ευχές
Votes
71
  Εύχομαι για το 11 πολεμιστή βασιλιά Djinns από avedas-μαγεία που θα είναι ο δάσκαλός μου και δώσε μου θέλει πάντα και εύχομαι για το βασιλικό βασιλιά Marid νζιν και τα εκατομμύρια του νζιν διατάζει που θα είναι ο δάσκαλός μου και δώσε μου επιθυμεί για πάντα.
Oct 29 2017
Άλλες Ευχές
Votes
65
  Εύχομαι η μαμά και ο μπαμπάς μου να με αγοράσουν παντελόνια όπως τζιν και άλλα κανονικά παντελόνια που βλέπετε και άλλα κορίτσια που φορούν και ότι θα μου επιτρέψουν να τα φορέσω στο σχολείο
Oct 29 2017
Άλλες Ευχές
Votes
141
  Θα ήθελα να Shapeshifting, Super Strength, και θέλω να δω την προηγούμενη ζωή μου λέγοντας: «Σταματήστε τώρα, ο τόπος δεν θα υπάρχει. Αφήστε την ψυχή μου να πάει για όλους να μην ξέρει πού ανήκω πραγματικά », και να επανέλθω στην εστία στην τρέχουσα ζωή μου, λέγοντας:« Σε αυτή τη φορά, αυτή τη στιγμή, αναζητώ την εξουσία του χρόνου: τώρα''.
Oct 30 2017
Άλλες Ευχές
Votes
100
  Θα ήθελα να είχα ένα γνώριμο μυαλό και να έχουν έναν εξυπνώτερο εγκέφαλο και να έχουν ένα πολύ έξυπνο mind.Soo εγώ δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το πόσο σκληρό είναι όλα και για τις σπουδές μου επίσης. Ευχαριστώ.
Oct 31 2017
Άλλες Ευχές
Votes
56
  Hi.I'm Melody και είμαι 18.Η μεγαλύτερη μου επιθυμία είναι να έχω ένα άλογο.Ένα όμορφο άλογο μέχρι το επόμενο έτος.Η πατρίδα μου είναι το πάθος μουΕγαπώ τους.Αλλά έρχομαι σε μια μέτρια οικογένεια και τόσοι πολλοί άνθρωποι don ' t πιστεύω σε μένα σε τόσες πολλές πράγματα καρύδι πιστεύω στον εαυτό μου και έτσι θα ήθελα να αποδείξει ότι είναι λάθος και ότι μπορώ να έχω και να κάνω αυτό που θέλω.Έτσι θέλω πραγματικά horse.A μου πιστή και όμορφη συντροφιά forever.Thank .Ο Θεός να σας ευλογει όλους.
Oct 31 2017
Άλλες Ευχές
Votes
57
  Θα ήθελα να έχουν παχύ, λεπτό, σκούρο, κανονικό / μεσαίου μήκους / τέλειο μήκος, για πάντα καθαρό ευθεία φρύδια, που θα είναι για πάντα το σχήμα και δεν τρίχες αναπτύσσονται γύρω από αυτά και αν παίρνουν ξυρισμένα ή κάτι συμβαίνει θα ξαναγεννιέσουν γρήγορα ένα λεπτό, λεπτό, σκούρο, κανονικό / μεσαίο μήκος / τέλειο μήκος, για πάντα καθαρό και ίσιο και πάλι, όπως ακριβώς ήταν πριν και για 1 χρόνο για μένα να εξασθενίζομαι τακτικά και να πνίγω αίμα και να μεγαλώνω και να είμαι ασθενής για το 1 έτος μετά από να επανέλθω στο φυσιολογικό και για τους γονείς μου να περιμένουν σπουδαίους βαθμούς από εμένα και να είμαι ανιδιοτελής και να είμαι πολύ ευγενικός και συγχωριανός, στους ξένους και τους ανθρώπους που μου νοιάζει και μου αρέσει και ακόμα κι αν τραυματίσω να συνεχίσω να δοκιμάσω το καλύτερο δυνατό κρατήστε ένα χαμόγελο τις περισσότερες φορές για να μην κάνετε τους ανθρώπους να αισθάνονται ένοχοι ή να ανησυχούν για μένα και να κρατούν τα αρνητικά συναισθήματά μου υπό έλεγχο και αν κάποιος εκφοβίσει τον Ian Salihu να τον υπερασπιστεί πάντα και συνήθως ξέρει τι σε τι και για μένα να είμαι όπως ο Karamatsu Matsuno από το anime Osomatsu-san.
Nov 01 2017
Άλλες Ευχές
Votes
30
  Εύχομαι η οικογένειά μου να πάρει / να κερδίσει την οικογένειά μου ΠΟΛΛΑ χρήματα και η μαμά να είναι ευχαριστημένη με τον μπαμπά και ο μπαμπάς να είναι λιγότερο από ένα αγενές πρόσωπο για να κάνει τη μαμά χαρούμενη και για τον μπαμπά μου να σταματήσει να πίνει όσο και για μένα να έχουν τέλεια ευθεία λευκά δόντια, υγιή ούλα και δόντια για πάντα και επίπεδη στομάχι και να έχουν ένα υγιές σώμα, καλά τμήματα, λεπτό σώμα και μυώδη κοιλιακούς και για μένα να θυμάμαι τη Βίβλο μακριά από την καρδιά και για μένα να μην είμαι τόσο έξυπνος, αν δεν είναι σχολείο ή εργασία, να είσαι πραγματικά έξυπνος, αλλά να μην φαντάζομαι τόσο έξυπνος και να είσαι σπουδαίος μάγειρας και να είσαι ιδανικός για την επεξεργασία βίντεο και μουσικής και να είσαι δημιουργικός σε pranking και για μένα να είμαι οδυνηρός και οδυνηρά narassisitc και να είμαι πραγματικά καλός στην ενεργητικότητα και στον ιδρώτα αν ανησυχώ, ενοχλημένος, φουσκωμένος ή ζεστός και πάντα μυρίζω ωραίος και έχω μια ωραία αναπνοή και ποτέ να μην θεωρείται weeb και να βρίσκω πάντα έναν τρόπο να βοηθήσω / να σώσω κάποιον που μου νοιάζει, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πληγωμένος.
Nov 01 2017
Άλλες Ευχές
Votes
26
  Θα ήθελα να είμαι καλός στο να παίζω, να χορεύω μπροστά στους ανθρώπους στη σκηνή κ.λπ. και να θυμάμαι εύκολα τους στίχους των τραγουδιών, τις κινήσεις του χορού και τις κινήσεις και τις κινήσεις και να έχουν ένα μυαλό προστασίας από την ηρωίδα στην κοινότητά μου, τους φίλους και την οικογένειά μου, ξέρω ότι δεν είμαι πιθανό να συνεχίζω να προσπαθώ να επιστρέψω όταν είναι κάτω και να είμαι πιστός και να έχω 3 τολμηρές βλεφαρίδες κάτω και να παλέψω και να πάρει εύκολα ρινορραγίες ειδικά όταν αμηχανία και να καθοριστεί και σε αγώνες για να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε λέξεις να κάνει κάποιον να σταματήσει ή να είναι ανυπεράσπιστος για να μπορεί να κινηθεί αρκετά γρήγορα, να νοιάζεται για όλους ανεξάρτητα από το τι και να είναι καλό στη μουσική και το πιάνο και την κιθάρα, όπως τα είδη hip-hop, τα 60s και rock και να είναι Otaku και γνωρίζετε πολλά για τα anime, τα manga, τα βιντεοπαιχνίδια και τα animes και τα mangas και τα βιντεοπαιχνίδια, τα οποία συχνά δίνουν μια αύρα geek, όταν μιλάμε γι 'αυτά και στο anime Boku No Hero Academia για το πλοίο Todoroki Shouto x Midoriya Izuku για να γίνει κανόνας και πραγματικά για την οικογένεια και τους φίλους μου.
Nov 01 2017
Άλλες Ευχές
Votes
29
  Θα ήθελα να συνεχίσω να προσπαθώ να είμαι δροσερός και καλός στο τέχνασμα anime και manga και να είμαι μια τρομακτική γάτα και να προσπαθήσω να κρύψω αυτό και να είμαι crybaby και να είμαι σαν Karamatsu Matsuno από τον anime Osomatsu-san και να έχεις λίγο για ένα αγόρι πρόσωπο και για μένα να είναι αρκετά ελαφρύ αλλά όχι πολύ φως και να είμαι αδύναμος έπειτα από πυρετό και να μην κρύο εύκολα και να είμαι αδύναμος στη ζέστη και να μην κάνω ποτέ φρενίτιδα και να μην κάνω ποτέ ήχο όταν τουαλέτα και για ό, τι κάνω για να μυρίσω ωραία και να μην ακούω θόρυβο όταν μακιγιάζω και για τους φίλους μου μερικές φορές προφορικά μου κακοποιούν, που μου λένε οδυνηρό και μερικές φορές ήπια σωματική κατάχρηση μου και για μένα να είμαι σίγουρη και ναρκισσιστική και αν είμαι έξω Στις 6-7 μ.μ., μόνο τις Τρίτες, για μένα να αντιμετωπίζω υψηλό κίνδυνο να κτυπηθώ από μια ομάδα, αν είμαι συμπαθητικός σε αυτούς αν με προσβάλλουν και για τα μάτια μου να μετατραπούν σε ένα τολμηρό καφέ και για να είναι το μάτι μου χρώμα και για να ανάβει μπλε στο σκοτάδι.
Nov 01 2017
Άλλες Ευχές
Votes
25
  Θα ήθελα πάντα να έχω μια βαθιά, ισχυρή αγόρι, κοπέλα σαν φωνή, αλλά αν παρηγορητική σε σπάνιες σοβαρές καταστάσεις ή κραυγάζει, να έχει μια υψηλή, μαλακή, χαριτωμένη κοριτσίστικη φωνή, αλλά προσπαθεί να κρατήσει τη φωνή μου βαθιά κλπ και να έχει μια βαθιά , ισχυρό αρσενικό δροσερό-guy wannabe τραγουδώντας φωνή με μια μικροσκοπική νότα κοριτσιών φωνή και να είναι σε θέση να τραγουδήσει γρήγορα και να επιβραδύνει εύκολα, να είναι σε θέση να τραγουδήσει γρήγορα και αργά και να έχουν πολλή αναπνοή και να είναι σε θέση να τραγουδήσει πραγματικά καλό να είναι ικανή να παίξει το πιάνο, λαμπερά και εύκολα και να τραγουδάει ταυτόχρονα και να ξέρει πώς να παίζει κιθάρα λαμπρά και να είναι σε θέση να τραγουδήσει hip hop, 60s και παλιά μουσική στιλ λαμπρή, σαν τραγούδια όπως και παρόμοια με το Build our Machine από την DAGames και παλιά μουσικά τραγούδια και Vocaloid, ιαπωνικά τραγούδια και να δοκιμάσω την κορυφαία δυνατή ικανότητά μου να χαμογελώ πάντα και να προσπαθώ να βγάζω πάντα τα φρύδια μου φυσικά και να γίνω πραγματικά καλός χορευτής σε γρήγορο και αργό χορό και να είμαι σαν Karamatsu Matsuno από το anime Osomatsu -san.
Nov 01 2017
Άλλες Ευχές
Votes
28