Αρχική >> Κατηγορίες >> Άλλες Ευχές >> WishID: 14607
Please vote and wish me luck!!!
Change Wish Language:
 Θα πρέπει να κάνω πολύ καλές βαθμολογίες στις επερχόμενες εξετάσεις μου. Απλώς ψηφίστε για μένα. Το μέλλον μου εξαρτάται από αυτά τα σημάδια. Αυτά είναι πολύ σημαντικά για μένα επειδή υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στη ζωή μου στους οποίους θα έπρεπε να είμαι υπεύθυνος. Παρακαλώ προσπαθήστε να καταλάβετε την κατάστασή μου. Επιδιώκω απεγνωσμένα να υλοποιηθεί αυτή η επιθυμία. Ο Θεός να σας ευλογεί και ευχαριστεί για την ανάγνωση και την ψηφοφορία. Παρακαλώ ψηφίστε αυτό είναι το ταπεινό αίτημά μου.


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true


6230 /8587 Κατηγορία : Άλλες Ευχές


Ημερομηνία : Feb 08 2018  |  Ψήφοι : 19
Κατηγορία : Άλλες Ευχές
WishID : 14607  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Εύχομαι ό, τι θέλησα σε αυτόν τον ιστοχώρο να γίνει πραγματικότητα μέχρι τα μεσάνυχτα απόψε. Και να έχω τη δυνατότητα να γράφω κάθε επιθυμία που θέλω για το γαλακτοκομείο μου και να τα έχω όλες πραγματικότητα αμέσως μετά τη νύχτα και να έχουν 100% αποτέλεσμα στις επιθυμίες που κάνω.
Feb 08 2018
Άλλες Ευχές
Votes
42
  Εύχομαι ο αδελφός μου Anthony να μπορέσει να φρενάρει τον εθισμό του στα ναρκωτικά και να παραμείνει έξω από τη φυλακή με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσα τελικά να τον γνωρίσω. Ποτέ δεν ήταν πραγματικά στη ζωή μου και ελπίζω ότι αυτή η επιθυμία θα αλλάξει όλα αυτά.
Feb 08 2018
Άλλες Ευχές
Votes
31
  Επιθυμώ ότι ό, τι γράφω σε ένα κομμάτι χαρτί, στη συνέχεια να πω τις λέξεις που θα ήθελα έξω δυνατά δύο φορές κρατώντας το κομμάτι χαρτί που μετά από 24 ώρες ό, τι έγραψα σε αυτό το χαρτί θα συμβεί.
Feb 08 2018
Άλλες Ευχές
Votes
40
  Επιθυμώ να έχω γυναικεία στήθη μεγέθους στήθους β και να έχουν θηλυκές θηλές που είναι πραγματικά ευαίσθητες και μπορούν εύκολα να γαλακτώνουν (παράγουν γάλα). Πάω trans και ελπίζω ότι αυτό θα λειτουργήσει, σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας! Θα ήθελα επίσης αυτή η αλλαγή να γίνει μια νύχτα και δεν είναι επώδυνη.
Feb 08 2018
Άλλες Ευχές
Votes
30
  Θα ήθελα ένα Γυναίκα Overlord Djinn που θα είναι εξερχόμενη, ριζωμένη και ενεργητική μόλις θα είμαι ο κύριος της για πάντα και θέλω να έχω χρήματα για πάντα.
Feb 07 2018
Άλλες Ευχές
Votes
101
  Θα ήθελα να λάβω όλα τα μαγικά πράγματα που είδα σε αυτόν τον ιστότοπο και θα ήθελα επίσης να είμαι πολύ χαρούμενος και η δοκιμή μου πρέπει να διεξαχθεί όταν είμαι προετοιμασμένος. Ψηφίστε υπέρ μου
Feb 07 2018
Άλλες Ευχές
Votes
45
  θέλω να γίνω ένα neko (ανήλικα μισό γάτα πρόσωπο) με τριπλά j στήθος στήθος και ένα άκρο τόσο μεγάλο όσο τριπλά j φλιτζάνια στήθος και με γοφούς αρκετά μεγάλη για να υποστηρίξει μου αλλά και τα στήθη και για εύκολη γέννηση και με μακριά στενά μαλλιά και όχι προσώπου τα μαλλιά εκτός από τα φρύδια και τις βλεφαρίδες και με τα μαύρα γούνα των γατών και μια μαύρη γούνα από γατούλα ουρά και πράσινα μάτια γάτας και νύχια γάτας και για μένα ήταν πάντα θηλυκό neko (ανήλικα μισό γάτα πρόσωπο) από τη στιγμή που γεννήθηκα και ήταν beautiefull και για nekos (ανήλικα άτομα της μισής γάτας) να έχουν εξαντληθεί από την ανθρώπινη εξάσκηση και να πάρει τον αριθμό των ψήφων που απαιτούνται για να κάνει την επιθυμία μου να γίνει πραγματικότητα και να έχει επίσης ένα γυναικείο όνομα.
Feb 04 2018
Άλλες Ευχές
Votes
122
  Εύχομαι το όνειρό μου να φαίνεται για πάντα. χνουδωτή, νεανική, μεταξένια, όμορφη, μωβ μωβ λιλά μαλλιά λεβάντας που αναπτύσσεται με δύο μεγάλες φυσικές μπούκλες στα μαλλιά στην κορυφή, ένα λεπτό, μυτερό πηγούνι, αιχμηρά χαρακτηριστικά του προσώπου, σχήμα σχήματος V, διαμάντι σχήμα κεφαλής, , συμμετρικό αρσενικό πρόσωπο, ευαίσθητο, στενό, λεπτό, λεπτό, εύπλαστο και εύκαμπτο σώμα, ανοιχτό, ομοιόμορφο, άψογο μαλακό δέρμα, παντού, έχω ευρείς ώμους, καθορισμένους κολάρες, όμορφη, όμορφη, χαριτωμένη εμφάνιση, εκλεπτυσμένη σαγουριά / σαγόνι, μια μέση 29 ιντσών, ένα μικρό άκρο, μια ευθεία αρρενωπή αρσενική μύτη, ίσια, παχιά σκούρα ροζ φρύδια, αρσενικά όργανα, γεννητικά όργανα και μέρη του σώματος, αρσενικό στήθος, σώμα, γεννητικά όργανα, αρσενικές ορμόνες και κύτταρα, χωρίς στοματικές επιπλοκές, λεπτές, χονδροειδείς, μεγάλες, σε σχήμα καρδιάς χείλη, ίσια, τέλεια, λευκά δόντια, λεπτό χέρι, λεπτό μακρύ πόδι, γυναικεία όργανα, μέρη του σώματος, κύτταρα ή οτιδήποτε άλλο.
Feb 04 2018
Άλλες Ευχές
Votes
28
  Μακάρι να ήμουν ένας από τους καλύτερους παίκτες βιντεοπαιχνιδιών στον κόσμο. Εκτός από το να γίνω επαγγελματίας gamer και πιθανώς ένα streamer.I αυτή τη στιγμή θα ήθελα να συμμετάσχω σε μια ομάδα πρωτάθλημα overwatch.
Feb 04 2018
Άλλες Ευχές
Votes
100
  Το L θα είναι τόσο όμορφο που όταν με βλέπουν οι άνθρωποι θα σοκάρουν και θα σταθούν και θα σκεφτούν πώς μπορεί μια κοπέλα τόσο όμορφη και αφού γίνω όμορφη αυτόματα σε κάθε χώρα και κάθε ξένη γλώσσα ανά πάσα στιγμή 999 χιλιάδες lakh craror οι ταινίες μου θα εμφανιστούν σε όλους τους κινηματογράφους και ανά πάσα στιγμή όλος ο κόσμος θα παρακολουθήσει όλες μου τις ταινίες και ανά πάσα στιγμή ο κόσμος θα είναι ο ανεμιστήρας μου για πάντα και ανά πάσα στιγμή σε κάθε χώρα και γλώσσα της χώρας αυτόματα ανά πάσα στιγμή 999 χιλιάδες lakhs ceror δισεκατομμύρια τραγούδια και μουσικό βίντεο θα εμφανιστούν σε όλη την τηλεόραση και στο YouTube και ανά πάσα στιγμή ολόκληρος ο κόσμος θα παρακολουθήσει όλα μου τα τραγούδια και θα είναι ο ανεμιστήρας μου για πάντα
Jan 29 2018
Άλλες Ευχές
Votes
14
  Θα ήθελα να είχα την έξοχη νοημοσύνη που έχω την ικανότητα να διαβάζω και να κατανοώ τα μεγάλα ποσά των πληροφοριών με την ανάγνωση της σελίδας, την εκμάθηση νέων γλωσσών γρήγορα σε λίγα λεπτά και καταλαβαίνω τι λένε οι άνθρωποι σε διάφορες γλώσσες, εγώ έχουν τέλεια, ισχυρή μνήμη. Έχω μεγαλοφυία όραμα ό, τι προβλήματα, εξισώσεις ή οποιεσδήποτε ερωτήσεις, ξέρω τις σωστές απαντήσεις και πώς να το λύσω. Είμαι ιδιοφυΐα σε κάθε θέμα στο σχολείο, τα μαθηματικά, την ανάγνωση, τις γλωσσικές τέχνες, τη βιολογία κλπ. Ξέρω τα πάντα. Έχω ευθεία Α, 4.0 GPA, πήρα ένα τέλειο σκορ για το SAT και το ACT και το δοκίμιο. Πήρα σε όλα τα σχολεία στον κόσμο με πλήρη υποτροφία δωρεάν όπως το Στάνφορντ, την Κολούμπια ή το Χάρβαρντ. Ποτέ δεν έχω μια ερώτηση λάθος όλα είναι 100% σωστά. Λατρεύω το σχολείο και τη μελέτη. Θέλω να αγωνίζομαι και να γίνω σπουδαίος σπουδαστής.
Jan 29 2018
Άλλες Ευχές
Votes
118
  Επιθυμώ ότι μπορώ να βρω σύντομα δουλειά σύντομα έτσι μπορώ να πληρώσω τους λογαριασμούς μου δεν πρέπει να ανησυχείτε ότι εγώ, m θα πάρω χρήματα, ήμουν εκτός εργασίας τώρα για 16 μήνες ένα του παίρνει πιο δύσκολο για μένα να έρθει με τα χρήματα έτσι μπορώ πληρώστε τους λογαριασμούς ζωντανά ..
Jan 28 2018
Άλλες Ευχές
Votes
27
  Θέλω να είμαι δισεκατομμυριούχος και εύχομαι ένα δίδυμο με απεριόριστες ευχές χωρίς περιορισμούς ή κανόνες και ότι όλα στη ζωή μου δουλεύω όπως θέλω
Jan 27 2018
Άλλες Ευχές
Votes
60
  Εύχομαι ΑΚΡΙΒΩΣ όλες τις ηλεκτρονικές μου επιθυμίες στην ιστοσελίδα https://www.i-makeawish.com να έρθουν αληθινές πλήρως και ασταμάτητα και διαρκούν ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ! Και τα αποτελέσματα κάθε επιθυμίας είναι ΑΜΕΣΑ!
Jan 26 2018
Άλλες Ευχές
Votes
60
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Άλλες Ευχές
  Εύχομαι να αρχίσω να φαίνονται όμορφα και τα σπυράκια μου και τα χτυπήματα μου πρέπει να φύγουν και θα πρέπει να γίνω ψηλός και υγιής. Και θα πρέπει να κάνω πολύ καλές βαθμολογίες στις επερχόμενες εξετάσεις μου. Παρακαλώ μην ξεχάσετε να ψηφίσετε. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.
Feb 09 2018
Άλλες Ευχές
Votes
15
  Θα ήθελα να γίνω διάσημος ως τραγουδιστής διασημοτήτων και δημοφιλής youtuber Θα ήθελα επίσης να φαινόταν ακριβώς πώς θέλω και θα είμαι όμορφος και θα έχω μια τέλεια αληθινή αγάπη και θα είναι διάσημοι μαζί μου και θα είναι ο τέλειος εραστής και τελικά Εύχομαι το σύμπαν να γνωρίζει και να παραχωρεί όλες τις επιθυμίες μου. Εύχομαι η επιθυμία της Morgan Rae Annnette Brock να γίνει πραγματικότητα. Σας ευχαριστώ που ψηφίσατε την επιθυμία μου.
Feb 10 2018
Άλλες Ευχές
Votes
26
  Εύχομαι απόλυτη ελευθερία. Θέλω να έχω συναισθηματική ελευθερία. Θέλω να έχω ψυχική ελευθερία. Θέλω να έχω ψυχολογική ελευθερία. Επιθυμώ να έχω εκπαιδευτική ελευθερία. Θέλω να είμαι ελεύθερος από την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Θέλω να έχω κυβερνητική ελευθερία. Θέλω να είμαι ελεύθερος από φόβο. Θέλω να είμαι ελεύθερος να κάνω, να πω, και να σκέφτομαι ό, τι θέλω όποτε θέλω, όμως θέλω. Εύχομαι η επιθυμία μου να είναι μόνιμη όταν επιτευχθεί. Εύχομαι η επιθυμία μου και οι ευχές όλων όσων ψηφίζουν για μένα να γίνουν πραγματικότητα αμέσως και ακριβώς όπως την θέλουμε.
Feb 12 2018
Άλλες Ευχές
Votes
22
  Εύχομαι να υπάρχουν οκτώ έξι πόδι ψηλά μεγάλα τεράστια στήθη γυναικών stalkers που θα ακολουθήσει παντού ότι δύο από αυτές είναι όμορφες μαύρες γυναίκες και δύο από αυτές είναι όμορφες γυναίκες καυκάσιος και δύο από αυτές είναι όμορφες μεξικάνικες γυναίκες που έχει αμερικανικές προθέσεις και δύο από αυτούς είναι όμορφες γυναίκες από την Ασία με αμερικανικές προθέσεις ότι παρακολουθούσαν και μετά που πήγαιναν εκεί ήταν εκεί και ανακάλυψα τι έκαναν γρήγορα
Feb 13 2018
Άλλες Ευχές
Votes
13
  Θα ήθελα να αναγεννηθώ, με όλες μου τις αναμνήσεις και προσωπικότητα από αυτή τη ζωή, στο Twilight, όπως η Liliya Alice Cameron, η αδερφή του Jared Cameron, που έχει την εξουσία να δώσει οποιαδήποτε επιθυμία να θέλει
Feb 13 2018
Άλλες Ευχές
Votes
88
  Θα ήθελα να μετατραπεί φυσικά στον τύπο από τις εικόνες του laptop μου. Θέλω να διαθέσω πολλά χρήματα και να δουλέψω εξαιρετική δουλειά με μπόνους και εξαιρετικά οφέλη. Θα ήθελα επίσης να είμαι εξαιρετικά ταλαντούχος και να έχω πολλά δώρα, όπως καλό να ζωγραφίζω, να ζωγραφίζω, να χορεύω, να κτίζω και να επισκευάζω πράγματα, συμπεριλαμβανομένων των μηχανικών και πολύ μουσικά ταλαντούχων και καλών να παίζω τα περισσότερα όργανα. Θέλω να είμαι πολύ σωματικά ισχυρός και θα είμαστε προικισμένοι και ικανοί να ευχαριστήσουμε στενά.
Feb 13 2018
Άλλες Ευχές
Votes
15
  εύχομαι όλα τα όνειρά μου να είναι αληθινά κάθε κι ό, τι θέλω και θέλω να είμαι αληθής και εύχομαι να πάρω 300.000Tshs για να αγοράσω ό, τι θέλω και να είμαι το πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο και να αγαπηθώ από ο καθένας που είναι μαζί μου αν το κορίτσι ή το αγόρι του και όλες οι τρίχες του προσώπου μου δεν υπάρχουν εκτός από τα φρύδια και τα βλεφαρίδα μου και να είναι πολύ μεγαλοφυία μου και η δίδυμη αδερφή μου πάντα θα πρέπει να είμαστε εκείνοι που παίρνουμε τον πρώτο διαχωρισμό πάντα μέχρι να τελειώσουμε να μελετάς και να μην δέχεσαι ποτέ τον δάσκαλο, θέλω επίσης να είναι αληθινές όλες οι επιθυμίες και τα όνειρά μου
Feb 13 2018
Άλλες Ευχές
Votes
37
  Εύχομαι μια γκρίζα φύση αρσενικό χρυσό Djinn που θα είναι ήρεμη, ευχάριστη και μη κρίσιμη όταν θα είμαι κύριος του και θα ήθελα να θυμηθώ το έτος Bullard High School μου (2004-2008).
Feb 14 2018
Άλλες Ευχές
Votes
101
  Θα ήθελα να ξεφορτωθούν όλα τα διόδια και τα διόδια στην ILLinois και να κάνουν το κόστος να χρησιμοποιούν όλους τους δρόμους για να ταξιδέψουν πάνω τους όταν ταξιδεύουν οι άνθρωποι μέσω αυτού του κράτους ότι δεν θα χρειαστεί να πληρώσουν για να χρησιμοποιήσουν οδούς ή διασταυρώσεις ή αν δεν μπορούσαν να το κάνουν αυτό όπως είχε προγραμματιστεί καθιστούν περισσότερους δρόμους παράκαμψης διόδια σε αυτό το κράτος.
Feb 14 2018
Άλλες Ευχές
Votes
14
  Θέλω να συναντήσω τον άγγελο φύλακα που μπορεί να παραχωρήσει τις επιθυμίες μου χωρίς περιορισμούς. όταν λέω την επιθυμία μου γι 'αυτόν, θα γίνει πραγματικότητα αμέσως. Δεν θα υπάρξει καμία επιθυμία να μην το κάνει. Και θα είναι πάντα δίπλα μου. Και θα παραχωρήσει ευχές ό, τι θέλω. Και θα είναι ο καλύτερος φίλος μου. Μόνο τον βλέπω. Αυτός και εγώ θα μιλήσουμε στα κορεατικά. Ο άγγελος φύλακας θα μου εμφανιστεί σύντομα.
Feb 15 2018
Άλλες Ευχές
Votes
110
  Εύχομαι να γίνω πραγματικότητα το όνειρό μου να είμαι πιλότος εμπορικής αεροπορικής εταιρείας και να βελτιώσω τα αγγλικά μου, στην πραγματικότητα μιλούν αγγλικά, αλλά μόνο σε περίπτωση που χρειαστούν κάποιες βελτιώσεις. Ανέφερα και τη βελτίωση του αγγλικού μου επειδή είμαι από την κυβέρνηση της κυβέρνησης της κυβέρνησης της κυβέρνησης, αλλά μιλάω αγγλικά το όνειρό μου είναι να γίνω επαγγελματίας πιλότος αερομεταφορέα και όλα στην καριέρα μου στην αεροπορική καριέρα μου πηγαίνουν καλά.
Feb 16 2018
Άλλες Ευχές
Votes
61
  εύχομαι να βρω την αλήθεια για το γιατί έχω όνειρα για το L και γιατί είμαι μέρος του F και επίσης γιατί βλέπω σημεία και συνδέσεις που σχετίζονται με τα όνειρά μου και εύχομαι όλες τις ελπίδες, τις επιθυμίες και τα όνειρά μου που θα να γίνει πραγματικότητα που θα με κάνει ευτυχισμένο για όλο το άπειρο.
Feb 19 2018
Άλλες Ευχές
Votes
15
  Επιθυμώ να έχω τη δύναμη να ελέγξω το χρόνο, ώστε να μπορώ να διορθώσω όλα τα προβλήματά μου. Νιώθω ότι δεν είμαι σε θέση να κάνω τίποτα σωστά, γι 'αυτό θέλω να γίνει πραγματικότητα αυτή η επιθυμία, ώστε να μπορέσω να κάνω τα πράγματα σωστά και να κάνω τη ζωή μου καλύτερα από ποτέ.
Feb 19 2018
Άλλες Ευχές
Votes
19
  Μακάρι να μπορώ να σταματήσω να βλάπτω. Θέλω να σταματήσω να κλαίνε και να σκέφτομαι συνεχώς ότι δεν είμαι αρκετά καλός. Εύχομαι οι γονείς μου να με αγαπούν. Εύχομαι ότι όταν ξυπνήσω το πρωί δεν θα φοβάμαι. Θα ήθελα να σταματήσω τον πόνο. Εύχομαι να αγαπώ τον εαυτό μου. Θα ήθελα να βρω το πραγματικό μου όχι αυτό το ψεύτικο εγώ δεν εγώ που όλοι θέλουν να είμαι. Θέλω να είμαι ελεύθερος. Θέλω να σταματήσω να σκέφτομαι ότι πρέπει να κοιμηθώ και να μην ξυπνήσω.
Feb 19 2018
Άλλες Ευχές
Votes
22