Αρχική >> Κατηγορίες >> Ευημερία / Χρήμα >> WishID: 14654
Kind hearted person will vote
Change Wish Language:
 Θα ήθελα να λάβω το 97% στις ενδιάμεσες δημόσιες εξετάσεις μου. Παρακαλώ ψήνετε για μένα αυτό θα αλλάξει τη ζωή μου. παρακαλώ καταλάβετε την κατάστασή μου και ψηφίστε μαζί μου. Ευχαριστώ.


Light all candles by getting 100 votes and this wish will be GOLD
A gold Wish is 500% more possible to come true


764 /1187 Κατηγορία : Ευημερία / Χρήμα


Ημερομηνία : Feb 15 2018  |  Ψήφοι : 27
Κατηγορία : Ευημερία / Χρήμα
WishID : 14654  

Make a wish



Προηγούμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Ευημερία / Χρήμα
  Εύχομαι να μπορέσω να φτιάξω τις επιθυμίες με το να το επιθυμώ (και μετά τις ευχές μου) αλλά και να ζήσω μαζί με την όμορφη ζωή και να έχω την καλύτερη τύχη
Feb 10 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
20
  εύχομαι ο μπαμπάς μου να μου δώσει μια paypal χρεωστική κάρτα που έχει 2 δολάρια δολάρια και η paypal χρεωστική κάρτα έχουν επίσης τυχαίους αριθμούς και το όνομά μου σε αυτό Aldin Berjashi
Feb 10 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
18
  Πρώτα απ 'όλα θα ήθελα όποιος ψηφίζει την επιθυμία μου να πάρει 100votes instantly και για μένα θα ήθελα να είμαι καλά γυαλιστερό έχουν κανονική eyers και ότι ο μπαμπάς μου καλά μου αγοράσει ένα mack bock υπέρ και paypal χρεωστική κάρτα weth το όνομά μου σε αυτό Aldin berjashi και ότι έχει επίσης 2 δισεκατομμύρια δολάρια σε αυτό
Feb 10 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
11
  Εύχομαι να κερδίσω το τζακ ποτ λοταρίας. Για μένα να βοηθήσω την οικογένειά μου, τους φίλους και άλλους ανθρώπους που χρειάζονται οικονομική βοήθεια. Παρακαλώ βοηθήστε με να γίνει η επιθυμία μου πραγματικότητα. Θέλω να βοηθήσω τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Και να πιστέψουμε στο θαύμα που θέλει πραγματικά να γίνει πραγματικότητα
Jan 30 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
34
  Εύχομαι να πάρω πολλά χρήματα πολύ σύντομα. Εύχομαι να είμαι πολύ επιτυχημένος και ικανός να κερδίσω τόσα λεφτά και κέρδη. Εύχομαι ότι θα μπορώ να αγοράσω και να πάρω οτιδήποτε θέλω για μένα και τη μαμά μου. Εύχομαι να μπορέσω να εκπληρώσω τις υποσχέσεις μου.
Jan 29 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
19
  Θα ήθελα να κερδίσω το λαχείο των 22 εκατομμυρίων δολαρίων για να φτιάξω την οικογένειά μου πλούσια και πλούσια. Εάν κερδίσουμε την κλήρωση, μπορούμε να αγοράσουμε οτιδήποτε μας αρέσει όσο θέλουμε. Και έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για να είμαστε φτωχοί χωρίς χρήματα και μπορούμε να εξοικονομήσουμε όσο μπορούμε.
Jan 20 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
16
  Θα ήθελα να κερδίσω 22 εκατομμύρια δολάρια έτσι ώστε η οικογένειά μου να είναι πλούσια. Και αν κερδίσουμε 22 εκατομμύρια δολάρια μπορούμε να αγοράσουμε οτιδήποτε θέλουμε και δεν χρειάζεται να ανησυχούμε για να χάσουμε πάρα πολλά χρήματα για κάτι ακριβό.
Jan 19 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
20
  Θα ήθελα να έχω τρισεκατομμύρια δολάρια τώρα για μένα να βοηθήσω την οικογένειά μου και τους ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκες Στη Χαΐτη και τα σπουδαία σχολεία και το νοσοκομείο Σας ευχαριστώ
Jan 18 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
27
  1. 我 希望 我 不必 投資 比特 幣, 股票 和 基金 一定 能 立刻 掙 一千 萬元 .2. 我 希望 我 每秒鐘 一定 能 立刻 掙 一千 億元 .3. 我 希望 我 每週 一定 能 立刻 掙到 五 千元 .4. 我 希望 我 每個月 一定 能 立刻 領取 拾 萬 圓 的 身心 障礙 者 生活 補助 費用 .5. 我 希望 王道 銀行 的 活期 儲蓄 存款 賬戶 的 存款 利息 一定 能 立刻 提高 到 一 千元.6. 我 希望 我 的 王道 数行 的 手机 数据 在 一个 自然 的 不 的 自然 的 自行车 的 计算 不能 的 不能 的 自然 计算 的 壹仟的 的 保存 的 息的.超自然 快速 的 超自然 速度 配給 一 千元 的 存款 利息 .8. 我 希望 我 的 王道 銀行 的 手機 銀行 數 位 活期 儲蓄 存款 賬戶 每天 以 超自然 快 的 超自然 速度 付給 我 壹仟 圓 的 存款 利息.
Jan 17 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
111
  我 希望 吸引力 定律 會 爲 我 立刻 奏效. 我 希望 我 每天 一定 能 立刻 賺 新臺幣 一千 萬元. 我 希望 我 每秒 一定 能 立刻 賺 一千 億元. 我 希望 我 每個 星期 一定 能 立刻賺 伍 元. 我 希望 中華民國 政府 在 每個月 的 月底 立刻 撥給 我 新臺幣 十 萬元 的 身心 障礙 者 生活 補助 費用. 我 希望 我 每天 不必 靠 數 位 貨幣 套利 術 月 入 新臺幣 捌仟圓.
Jan 16 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
109
  1.Θέλω ότι θα μπορούσα σίγουρα να κερδίσω δέκα εκατομμύρια δολάρια της Νέας Ταϊβάν χωρίς να επενδύσω Bitcoins, αποθέματα και ταμεία.2.Θέλω ότι σίγουρα μπορώ να κερδίσω πέντε χιλιάδες νέα δολάρια της Ταϊβάν ανά εβδομάδα.3.Θέλω ότι σίγουρα μπορώ να λάβω ένα εκατό Χιλιάδες νέα δολάρια Ταϊβάν επιτόκιο για άτομα με ειδικές ανάγκες ανά μήνα.
Jan 16 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
222
  Εύχομαι ο αδελφός μου Adrian να έχει άπειρα αυξανόμενα χρήματα και πλούτο στον τραπεζικό του λογαριασμό και ήταν πιο αδύνατος και Super Energetic και ο μεταβολισμός του ήταν τόσο υψηλός όσο ο High Heaven ήταν 5 φορές ισχυρότερος τότε πριν είχε μια καρδιά χρυσού που ήταν τρισεκατομμύρια φορές μεγαλύτερη ισχυρότερος καθαρότερος πιο ευτυχισμένος έντονος ευφυής είδος χαριτωμένος γνήσιος ευγενικός θεός δεν πήρε ποτέ άρρωστος ήταν 10 εκατομμύρια φορές υψηλότερος στην ασυλία του το αίμα του ήταν εξαιρετικά υγιές και επούλωση του νερού τον έκανε να μεγαλώσει σούπερ ισχυρή όταν έπεσε εξελίχθηκε ^ 30003000000000000000000000000000000 ^ 30003 φορές στη ζωή του δύναμη και επούλωση παράγοντες και θα μπορούσε να αναβαθμίσει και να αναβαθμίσει άλλα πνεύματα σε πιο προηγμένα επίπεδα εξουσίας από αδύνατα επίπεδα ισχύος και μεγαλύτερη ενέργεια και βελτίωση στην πραγματικότητα, έχει ήδη θεραπεύσει εμένα και τη μαμά μου και τον παπά και τον κρύσταλλο και τα λουλούδια μέλι και το αστέρι και κρέμα εσπεριδοειδών και αυτός είναι ευλογημένος το άπειρο και εγώ θα ξαναγεννηθώ και πάλι ατέλειες φορές ισχυρότερες από ό, τι πριν από το άπειρο και είμαι ελαφρύτερος.
Jan 08 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
138
  Εύχομαι η επιστολή μου προς τον Suny Plattsburgh να γίνει αποδεκτή και μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία / δεδομένη ακαδημαϊκή δοκιμασία. Πραγματικά πρέπει πραγματικά να διορθώσω το λάθος μου που οδήγησα λάθος αυτό το εξάμηνο και επέτρεψα σε άλλους να επηρεάσουν την ευτυχία μου, γι 'αυτό παρακαλώ ψηφίστε μου σε παρακαλώ.
Jan 07 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
24
  Εύχομαι να είμαι ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο. Έχω τρισεκατομμύρια δολάρια. Για να μπορώ να βοηθήσω όλους εκείνους τους ανθρώπους που χρειάζονται χρήματα. Θέλω να υπηρετήσω αυτόν τον κόσμο. Δώστε την εκπαίδευση για τα είδη ένδυσης τροφίμων στους φτωχούς και τους φτωχούς.
Jan 06 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
25
Επόμενες 14 Ευχές στην κατηγορία Ευημερία / Χρήμα
  Θα ήθελα να έχω R10,000000.00.Θέλω να δώσω όλα όσα χρειάζομαι και θέλω για μένα και τα παιδιά μου. Θα ήθελα να βοηθήσω μερικές από την οικογένεια και τους φίλους μου
Feb 21 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
131
  Θέλω να είμαι σε θέση να κάνω οποιοδήποτε αντικείμενο εμφανίζεται στο κρεβάτι μου. Είτε πρόκειται για μια εικόνα είτε όχι. Το μόνο που θα έπρεπε να κάνω είναι να σκεφτώ μόνο το αντικείμενο ή το αντικείμενο και θα εμφανιζόταν στο κρεβάτι μου.
Feb 26 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
115
  ΘΕΩΓΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟ 2019 ΜΕ ΤΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΙ ΚΑΙ ΖΩΝΟΥΝ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΟΤΕ.
Mar 02 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
18
  Εύχομαι να μπορώ να γίνω θαλάσσιος και τίποτα δεν θα πάει στραβά με τη διαδικασία της κατάταξής μου. Και ότι η συμβουλευτική μου δεν θεωρείται ποτέ ως δόλια στρατολόγηση και να είναι η καλύτερη θαλάσσια την ημέρα που ορκίστηκα μέχρι την ημέρα που πεθαίνω και για την οικογένειά μου να μην αισθάνομαι ότι τα άφησα. Θα ήθελα να τους δώσω το καλύτερο που τους αξίζει και να τους φέρουν μαζί μου και να μάθουν πώς να οδηγούν πριν το bootcamp. Και για οποιεσδήποτε άλλες άχρηστες ευχές που έκανα ελπίζω να σβήσουν καθώς αυτό εκπληρώνεται. Προσεύχομαι στον Θεό και τους ευχαριστώ για το τι έχει και δεν κάνει καθημερινά και πραγματικά θέλω να αποφοιτήσω αυτό μπορεί να " έτσι ο Θεός να με βοηθήσει.
Mar 03 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
17
  Εύχομαι το βιβλίο «Moonwalk» που γράφτηκε από τον Michael Jackson να είναι διαθέσιμο στο amazon.in μειώνεται στο μισό της τιμής του ή παίρνω χρήματα εύκολα και γρήγορα ώστε να μπορώ να αγοράσω το βιβλίο το συντομότερο δυνατό. Θέλω τα δώρο Michael Jackson και τις κούκλες ως δώρο γενεθλίων. Ή όταν μεγαλώ μπορώ να γίνω γιατρός και να κερδίσω πολλά χρήματα με τα οποία μπορώ να αγοράσω πολλά πράγματα του Michael Jackson! Είμαι ο ανεμιστήρας του και τον αγαπώ!
Mar 04 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
8
  Θα ήθελα να γίνω το πιο όμορφο και χαριτωμένο κορίτσι στο σχολείο μου και ίσως ακόμη και πόλη, θέλω να παραμείνω μικρός και τέτοιος, αλλά θέλω να είμαι δημοφιλής, χαριτωμένος και ήμουν σε θέση να έχω ό, τι θέλω. Μετά από χρόνια αγώνων με χρήματα, θέλω μόνο μια αλλαγή στη χρηματοδότηση και στη ζωή μου.
Mar 06 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
13
  Εύχομαι ότι έχω 10,00000000000 δολάρια επειδή θέλω πραγματικά να γίνω πλούσιος και θέλω πραγματικά πολλά χρήματα. Θέλω ο πατέρας μου Jeff να πάρει πολλά χρήματα. Έτσι εγώ και ο μπαμπάς μου μπορεί να πάρει μια δροσερή ηλεκτρική κιθάρα
Mar 10 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
15
  θα ήθελα να έχουν πολλά χρήματα και να ακυρώσουν το καρφί και τη γάτα, το sid το παιδί της επιστήμης, το έτοιμο jet go, το barney και οι φίλοι, το caillou, η γάτα της φύσης φέρνουν πίσω αυτές τις παραστάσεις όπως μεταξύ των λιονταριών, διαβάζοντας το ουράνιο τόξο, παλιά παιδιά PBS από το 2008, πάρτι χορού του χορού και πολλά άλλα και φέρνουν πίσω τα παιδιά και τα παιδιά πηγαίνουν PBS πηγαίνουν στο κανάλι τον Οκτώβριο 7,2013
Mar 10 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
8
  Εύχομαι ο αδερφός μου Κέβιν να μου πληρώσει όλα τα 750 δολάρια που μου χρωστάει με την καταβολή μου 40 δολάρια το μήνα. Θα ήθελα επίσης όλα στην ebay μου, προσφορά και να παραχωρήσετε όλα τα στοιχεία που πωλούν όλα παίρνει πωλούνται το συντομότερο δυνατό. Έκανα αρκετά περιουσία αρκετά χρήματα για το μέλλον μου και το κολλέγιο. Έκανα περισσότερα από $ 200.000. Χρειάζομαι επειγόντως χρήματα
Mar 10 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
119
  Θα YASHONTRA ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ μεταξύ $ 1-20MILLION δολάρια ΗΠΑ με τη νίκη ενός Λοταρία του Οχάιο, θα αγοράσω μερικές επιχειρήσεις, σε κεφάλαια TRUST, έτσι ώστε όλα τα παιδιά μου και τα παιδιά τους θα FOR EVER ΠΛΟΥΣΙΟ ΜΕΧΡΙ τελειώνει ο κόσμος, θέλω να ξεκινήσω Μια ΙΔΡΥΜΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΟ TAR, δωρίσουν σε μερικά φιλανθρωπικά ιδρύματα της επιλογής μου, βοηθήσει φίλους και την οικογένειά μου σε ένα σωστό τρόπο, θα θέλουν να επενδύσουν ΚΕΡΔΩΝ μου ώστε να μπορώ ΔΕΝ θΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ έσπασε ή χρειάζεστε ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ.
Mar 11 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
21
  Εύχομαι το επόμενο όνομα Growtopia του ονόματος του μήνα να ξεκινά με το Warlock και έχει πραγματικά χρήσιμο αποτέλεσμα ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~
Mar 14 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
9
  Θα ήθελα να έχω τελικά όλα τα πέντε mega man πρωτότυπα gamesboy παιχνίδια (mega άνθρωπος: η εκδίκηση Dr. Wily (1991), Mega άνθρωπος ΙΙ (1992) Mega άνθρωπος III (1992) mega άνθρωπος IV (1993) και Mega άνθρωπος V (1994) σε ολοκαίνουργια κατάσταση. Αυτό θα περιλαμβάνει τις εκδόσεις PAL που κάνουν το σύνολο των παιχνιδιών που θέλω 10 όλα μαζί (5 US και 5 ευρώ όλα μαζί). Θέλω όλα αυτά να κάθονται στο κρεβάτι μου στο δωμάτιό μου, ώστε να τα βρίσκω μόλις έρθω.
Mar 15 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
56
  να είναι ένας από τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους στον κόσμο για να είσαι πάντοτε, σωστός στη σωστή στιγμή, να είσαι τζάκποτ, ο νικητής του μεγάλου βραβείου σε όλα τα παιχνίδια τυχερών παιχνιδιών των τυχερών παιχνιδιών και ο νικητής του διαγωνισμού 1ης θέσης να έχεις άμεση ελευθερία και ασφάλεια αρέσει και θέλω να αγοράσω δωρεά το μερίδιο για να έχουν τις επιθυμίες μου τώρα να απολαύσετε την ευτυχία και να μοιραστώ με επιτρέποντας στους άλλους να επωφεληθούν από όλη μου την καλή τύχη και να είναι άμεση τώρα στη ζωή μου,
Mar 20 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
16
  Εύχομαι τα 10.000 δολάρια που ο πατέρας μου θα λάβει από τις Η.Π.Α. θα έρθουν εδώ αμέσως, ώστε να μπορέσουμε να εξοφλήσουμε τα καθυστερημένα χρέη μας και επίσης να έχω ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο για να μπορώ να υποβάλω αίτηση για δουλειά.
Mar 21 2018
Ευημερία / Χρήμα
Votes
26